עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, החלפתי את המודם הישן שלי שחגג שבע שנים DLINK DSL6850 לDLINK 245GR. המהירות שאני מקבל בבדיקת מהירות מה245 היא בערך חצי ממה שאני מקבל מה6850 - מה יכולה להיות הסיבה? למישהו יש מדריך הגדרות עבור הDLINK 245? תודה

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by zhalutz,

ברשותי נייד Lenovo Z570 עם Win10 בילד ישן. גם המחשב לא כ"כ חדש (2012), אך כוחו במותניו (i7 + SSD) ואני ממאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לבצע התקנה נקייה של Win10 בילד האחרון. הכנתי USB וגם דיסק DVD DL לצורך זה ע"פ ההנחיות של מיקררוסוט. הבעייה שהמחשב לא מזהה את ה USB או את הדיסק בעליה. הוא לא מזהה דיסקים ישנים של Win מקוריים של מיקרוסופט. לא ניתן לסדר מחדש את סדר קריאת הכוננים משום שלא ניתן להגיע BIOS בעזרת F2 / F12 או להגיע אל UEFI באמצעות Setting-Recovery-Restart וכו' nשום שהלחצן UEFI לא קיים תחת Advanced. מידע מערכת מראה שהמחשב עובד תחת מוד UEFI וכן, מחיצת השחזור מראה שהיא מסוג UFI, בהיינו, בעליה, המחשב עוקף את ה BIOS. נראה לי שאני צריך להגיע איך שהוא ל BIOS ולהעביר או…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  3. המארז שאני רוצה לקנות הוא מארז ANTEC NX310 והלוח אם שלי הוא lenovo 3176 האם מישהו יכול לעזור לי אני מפחד לקנות ואז זה לא יתאים

4. הי, כנראה לחצתי על משהו יש לי DELL LATITUDE 5580, לא מצליח להחזיר את ה F2 להיכנס לתאי האקסל ולא להוריד או להגביר ווליום אודה עזרה

5. Started by יאיר 32,

יש לי במחשב 3 יציאות SATA ורק 1 מהם עובד זה בעיה? ניתן לפתרון?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by inco,

היי אני מעוניין ללמוד על מערכת windows server 2019 התחלתי קצת ביוטיוב אני מחפש מקום שיאפשר לי ללמוד בצורה יסודית ומלאה בבית (מדריך, וידאו וכ'ו) אשמח לקבל עצות או כיוונים :)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by עמריקוש,

הי חברים, חדש פה. רוצה לדבר על נושא כאוב שכל אחד חווה - פעולת העתק / הדבק באמצעות מקשים אינה עובדת כראוי. לא פעם אני מבצע באמצעות המקשים פעולת העתק/הדבק ומשום מה פעולת העתק אינה פעולת כראוי ושומרת את הטקסט הישן ולא החדש שהעתקתי. לא פעם עשיתי נזק בעבודה במילוי טפסים מבלי לשים לב. חיפשתי על כך פתרונות אך לא מצאתי פתרון מוצלח. אשמח לשמוע האם משהו מצא פתרון איך לפתור בעיה זו. תודה, עמרי

8. Started by galalos10,

שלום מסך dell 22 מחליף צבעים לא באופן קבוע מלובר עם כבל vga בעיה במסך ? תודה

9. שלום, בבדיקת מהירות ב- https://www.bezeq.co.il/internetandphone/internet/speedtest הפינג המתקבל הוא 350MS. בבדיקה ב- https://www.speedtest.net הפינג הוא 14MS. * לקוח "שוק סיטונאי" של 019. אשמח לקבל הסבר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני צריך להוריד ( download ) את הדרייבר של כרטיס הרשת שלי הפעיל איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. Started by Budi Franco,

שלום אני מחפש DRIVER לכרטיס מסך GTX970 4BG מתאים ל WINDOWS 10 PRO

12. אינני מצליח להכנס לקיצורי דרך בגישה מהירה- ישנה הודעת שגיאה

13. מכותבים שלום, רכשתי אתמול את החלקים שהייתי צריך בהמלצות הפורום. הלוח אם שנקנה הוא Asus Prime B550M-A Wifi מעבד Ryzen 9 5900x חיברתי הכל כנדרש, בדקתי את עצמי כמה פעמים, מחבר למתח ושום דבר לא עולה. אחריי בדיקה קצרה הבנתי שהלוח אם אכן תואם, אך צריך לעבור עדכון ביוס. הפתרונות שאסוס מציעים זה עדכון מהמחשב עצמו בתנאי שיש עליו מעבד ישן יותר וניתן לבצע עדכון (לא רלוונטי). הפתרון השני, הורדת קובץ העדכון, להעביר לפלאש - להכניס את הלוח אם תחת מתח, כניסת פלאש לUSB הרלוונטי תחת הכותרת ביוס וללחוץ כפתור ביוס ומתבצע העדכון. לצערי בלוח אם שלי אין את האפשרות הזו, אין את כפתור הביוס. איך אני מעלה את המערכת? יש לציין שהזיכרונ…

14. לפני כמה ימים באמצע עבודה על תוכנת פרימייר פרו משהו נתקע והחלו להופיע צורות פיקסלים בצורת דמויות קטנות בצבע ירוק וורוד. המחשב נתקע וסגר את התוכנה בפתאומיות וחלונות נקפאו ולא זזו, לא יכולתי אפילו לסגור את המחשב כי כפתור ההתחלה לא עבד. מאז זה חזר כמה פעמים, החזרתי את המחשב לנקודת שחזור שבה קניתי אותה וחשבתי שהעניין הסתדר. אך עכשיו (לאחר יומיים) הכל חזר- הפיקסלים של דמויות, ההקפאות וכו'... האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? האם מדובר בוירוס? האם תוקפים אותי? כל עזרה תתקבל בברכה!

15. Started by okinawa,

קיבלתי סוף סוף היום את הנייד שהזמנתי, מדובר בLegion 5 עם רייזן 7 ומסך 144 הרץ, בנוסף הוא הגיע עם NVME 512GB בתוכו שעליו מותכן הווינדוס. מצב הסלוטים במכשיר סלוט ראשון של NVME M.2 שמאוייש כבר עם אחד ועליו מותקן הווינדוס. סלוט שני זה סלוט משולב של M.2 וSATA 2.5, אתה בוחר את האחד שאתה רוצה ומתקין. המצב הוא כזה, רכשתי NVME של סמסונג 970Evo Plus של 1TB שאותו אני מייעד לקבלת השיכפול ווינדוס ויש לי עוד כונן SATA 2.5 של HYNIX של 1TB שאותו אני מייעד לאחסון וכו'. האם אני יכול לחבר את הNVME שרכשתי (הסמסונג) לסלוט השני ולשכפל אליו את הווינדוס מה-NVME בסלוט הראשון (זה שהגיע עם המכשיר) ואז ישר לקחת את הכונן המשוכפל ולהעביר אותו לסלוט הראשון בלי בעיות? להעביר אותו סלוט ככונן …

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  16. מחפש להלוות מעבד רייזין דור 2 או 3 ל 10 דקות להידכון BIOS בתשלום [נתניה] לוח MSI x570 Creation אין USB Flashback לא יודע מה לעשות

17. Started by amittyy,

קניתי את המחשב לפני לא הרבה זמן והוא כבר בקושי מצליח להריץ משחקים. רציתי לדעת אם יש דרך שבה אוכל לבדוק אם כל הדברים במחשב עובדים כמו שצריך, כמו כרטיס מסך ומעבד..

18. Started by פרטי כללי 2,

למישהו יש רעיון איך מגבילים זמן מסך? לא יעזור תוכנות בקרת הורים כי אני בעל המחשב תודה

19. כמה אמור לעלות התקנה של התוכנות האלו? לפחות בערך....

20. המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום, יש לי כונן SSD שאני מנסה לפרמט אותו ולהתקין עליו וינדוס מחדש, יש בכונן שני מחיצות recovery partition שאני לא מצליח למחוק וכמו כן אני לא מצליח להעביר את הכונן לGPT ובגלל זה אני לא מצליח להתקין ונידוס 10. 1. ניסיתי דרך disk management - בלחיצה על מקש ימני בעכבר הוא נותן לי רק אפשרות Help בלי יכולת למחוק. 2. ניסיתי לבצע מחיקה דרך הpower shell עם diskpart לפי: list disk select disk list partition select partition delete partition override מקבל את השגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported by the object. The specified command or parameters are not supported on this syst…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  23. שלום, יש לי לוח אם ASUS TUF X470 PLUS GAMING. עליו מותקנים לי 2 אחסונים: SEAGATE 3.5 SATA HDD- עליו כל המשחקים והקבצי מחשב היום-יומיים. 256GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 ADATA - עליו יושב הוינדוס. בלוח יש לי מיקום נוסף לM.2 פנוי והחלטתי להוסיף אחסון נוסף מסוג EVO 970 500GB. אממה - אחרי חיבור ההתקן אני לא מוצא מחיצה חדשה ב"ניהול התקנים/אחסון". ניסיתי לבדוק בBIOS ואני כן רואה את האחסון החדש רק שאני לא מצליח להבין אם אני אמור להפעיל אותו קודם מהBIOS או לא.. ואם כן אז איך? הFRAMEWARE של הBIOS שלי לא מובן לי ואני לא מצליח לעשות זאת לבד. לעזרתכם אודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by amit kushnir,

היה לי כונן c במחשב ( דיסק קשיח ) שעליו היה את הווינדוס ואת הכל ולפני כמה ימים קניתי כונן ssd ( כונן d ) . מחקתי את ווינדוס והתקנתי לדיסק או קי ואז במסך ביוס התקנתי מחדש את הווינדוס בעזרת הדיסק או קי לתוך ה ssd . אבל עכשיו יצא משום מה מצב שבו הווינדוס מותקן גם בתוך הדיסק הקשיח וגם ב ssd . בביוס ה ssd מוגדר כאתחול הראשוני אז זה לא מפריע אבל הווינדוס בדיסק הקשיח סתם תופס מקום ואני לא יודע איך למחוק אותו . כשאני מנסה למחוק את הווינדוס מהדיסק הקשיח זה אומר שאני צריך הראשה כלשהי . איך אני מוחק את הווינדוס מהדיסק הקשיח ( c ) ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.