תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי מחשב נייד (בארץ) ללא מערכת הפעלה כמו כל הזמן הורדתי ווינדוס נקי מהאתר של מייקרוסופט וכבר בהתקנה הוא לא מראה לי חיבורי WIFI גם לאחר ההתקנה אין WIFI אין גם את האופציה להפעיל ואין גם גישה למשטח העכבר (לא מגיב) הורדתי דרייברים מהאתר של אסוס (כן בדקתי לפי הדגם) אבל שאני מפעיל את ההתקנות ולא משנה של מה החלון נפתח ונעלם ולא קורה כלום. ניסיתי להתקין עוד כמה גירסאות ווינדוס כולל פרוצות ואותו עניין. שאני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה הרבה דברים מוזרים וגם אם אני מסיר אותם או מבטל אותם הם חוזרים אחרי רענון לא נתקלתי בדבר כזה עדיין. יש מצב שיש בעיה חומרתית? מצרף תמונות תמונה 1 תמונה 2 תמו…
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, המדפסת הנ"ל עבדה פחות או יותר כשנה וחצי ולפתע החליטה שזהו, עד כאן, לא מדפיסה וגם איננה מאפשרת התקנה מחודשת מתקליטור ההתקנה באמתלה: "המדפסת איננה מחוברת". ניסיתי להדליק ולכבות, להוציא כבל ולהחזיר, להתקין ברשת מקומית או אלחוטית והכל חינם. דרך windows 10 מחקתי את המדפסת ב apps and features וניסיתי settinsgs troubleshooting ו Add printer מאום לא עובד ! צילום מסמך ידני, לא באמצעות המחשב, עבד ולדעתי המדפסת תקינה לחלוטין. הנורות דולקות, צילום מסמכים עובד, רק המגע עם המחשב הנייד פגום. לדעתי הבלתי מלומדה, העידכון האחרון האוטומטי, גרם ל windows לא להכיר בדרייברים. למישהו יש פיתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קובץ שנמצא בכונן קשיח של מחשב ישן שהיה בשימוש לפני שנים, חיברתי את הכונן למחשב הנוכחי, והוא זיהה אותו הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס לתקיות של המסמכים הוא כותב שאין לי הרשאה, אני מניח שזה בגלל שזה היה מוגן עם סיסמא, ואני לא זוכר אותה, האם יש פתרון למישהו?.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד , המיקרופון במחשב לא עובד , לא שומעים אותי באף תוכנה (zoom/skype) , וכן גם במצלמה במחשב לא שומעים. אולי כדאי לציין שהוחלף מסך במחשב , האם יש קשר בין הדברים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב נייד של inspiron 15) DELL ),כונן D נעלם פתאום. פתחתי את "Disk management" וזה מה שקיבלתי ... מה לעשות? עשיתי restart ולא עזר תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת, יש לי לוח אם מדגם H81M-HDS -ASRock ואני רוצה להוסיף עוד 8 ג'יגה רם בנוסף ל8 הקיים, האם זה מתאים ? 8GB 1600Mhz Corsair CMX8GX3M1A1600C11
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג : Intel 7260.HMW Dual Band Wireless-AC 7260 Network Adapter PCI Express Half Mini Card 802.11 b/a/g/n/ac ללפטופ של דל inspirion 15r 5537 והמתאם רשת שלו (Dell Wireless 1705 802.11b|g|n (2.4GHZ). יש באמזון אבל דמי משלוח לא הגיוניים. https://www.amazon.com/gp/product/B00MV3N7UO/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1RQJYI3BUY7K0&psc=1
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, צרבתי ( Win 10) קבצים רבים (וחשובים) לתקליטו RW מסוג DVD. התקליטו התמלא במלוא התפוסה וב Properties) כל העיגול צבוע כחול, לא נותר מקום פנוי. בסייר אינני רואה קבצים על גבי התקליטור למרות שכאמור הוא מלא וגדוש בקבצים. קיימת דרך להציל את הקבצים ? מחקתי אותם מהדיסק אחר הצריבה. למי שמתפלא מדוע אני מוחק קבצים חשובים מהדיסק מבלי לוודא קודם שהצריבה עלתה יפה אענה שהעלאת הקבצים נעשתה בהדרגה במשך מספר ימים והדיסק הכיל את אותם ואף פרש אותם בסייר. רק אחרי שצרבתי את הקובץ האחרון שכפי הנראה לא הספיק לו המקום, הם נעלמו. אהיה אסיר תודה למי שיסייע בידי לאתר את הקבצים האבודים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התחברתי היום לפרטנר. כאשר אני מתחבר ישירות לממיר האופטי הכול עובד, כאשר אני מתחבר לראוטר NETGEAR r6700 האינטרנט מתנתק.
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים לכרטיס מסך INTEL HD4000 ומאז החלונות הפכו להיות ממוזערים במעבר בין הלשוניות. איך אני מחזיר את הלשוניות למצב הקלאסי שלהן , יותר נוח לי ככה. מערכת הפעלה חלונות 7 32 ביט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב בן חצי שנה, מעבד רייזן 3000, לוח אאורוס, דיסקים m.2. כשאני מכניס את כבל החשמל לספק אני רואה לרגע את המנורות נדלקות גם הנורה של הלוח אם ואז נכבה ישר. פרט לזה המחשב לא מגיב. ניסיתי להחליף ספק אבל אותה התופעה חוזרת. יש רעיונות? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,כמה שאלות שלא הצלחתי למצוא תשובות כל כך כרגע משתמש ב 3900x ryzen עם קירור של nzxt x73 הרדיאטור עם המאוררים מותקן למעלה במארז,למה הכוונה בפוש פול? מצאתי כמה וכמה תמונות וכל אחד מראה כיווני איוורור שונים(השיא שכרגע הגעתי במשחקים ובנצ'ים זה 73-75 מעלות) נראה שתקין,אבל השאלה אם יש מה לשפר מבחינת זרימת אוויר(יש שלושה מעוררים בקידמת המארז ואחד מאחורי . מדוע אני רואה שרוב האנשים ביוטיוב מורידים את המישחה הטרמית המקורית ושמים חדשה? מה רע במה שמגיע מקורי? האם יש עוד הגדרות בביוס שיש לבצע חוץ מהזיכרונות(מכיוון שאני משתמש ב 3600mhz) וחוץ מהגדרות של בוט אבל זה לא קריטי (asus rog x570-e)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אשתי קנתה מחשב נייד חדש lenvov ideakpad 5 i7 premium משטח המגע לא עובד. מה עושים ? ניסיתי צירוף FN+F6 לא עזר
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מנסה להחליף לוח אם למחשב שנקנה והורכב בKSP. המעבד הוא Ryzen 1700 ואני מחליף לוח אסוס. כשפירקתי את הברגים של הגוף קירור הוא יצא ויחד איתו המעבד. המעבד דבוק לגוף הקירור, עושה רושם שהשתמשו ב thermal adhesive במקום ב thermal paste. זה הגיוני בכלל? האם יש דרך להציל את המצב? מה הסיכוי שאצליח להרכיב את גוף הקירור יחד עם המעבד על הלוח החדש? תודה עריכה: אני מניח שזה adhesive ולא paste בגלל שכשאני מגרד מהקצוות הוא מאוד קשה. כל ניסיון לסובב את המעבד לאיזה שהוא כיוון לא צלח. לא זז מילימטר.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי מחשב נייד של דל. בחודשים האחרונים רמקול המחשב משמיע מדי פעם קול נקישה בזמן שאני מבצע פעולות מסוימות במחשב, לדוגמה: פתיחה או סגירה של דפדפן, פתיחת אפליקציות, סגירת מחשב וכו'. הרעש לא נעים, במיוחד כשאני עם אזניות. למשהו יש רעיון היכן הבעיה/תקלה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקבל ביומיים האחרונים הודעות שגיאה כפי שתראו בקובץ תמונה המצורף אחרי מחיקה תוכנת CCLENER לא מחקה, וכל פתרון אחר לא מצאתי! מבקש סיועכם או ע"י הפניה לתוכנה חינמית להסיר שאריות של קבצים או הפנייתי לתהליך (LIST) שאני אעשה מערכת הפעלה WIN 10 64 ברישיון תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
גוגל כרום ניסגר מעצמו-מערכמ הפעלה ווינדוס 10 ניסיתי לפתור את הבעיה אך לא הצלחתי. מבקש את עזרתכם לפיתרון הנ"ל תודה מראש מאירו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אשמח לעזרה כי אני כבר ממש אובד עצות. עשיתי לאחרונה שדרוג למחשב שיוכל להתמודד עם המשחקים המודרניים בהצלחה. כחלק מהשדרוג עשיתי פירמוט לדיסקים והתקנתי את הוונדוס מחדש, התקנתי את כל העדכונים של ווינדוס, את הדריבר של הכרטיס מסך, ואפילו את הדריברים מאתר של הלוח אם. לפני כן אפילו פעם אחת לא זכור לי שאי פעם מחשק קרס לי על המחשב- כלומר לא כל משחק הייתי שם על הגדרות גבוההות אבל את הכל הוא הריץ. לאחר השדרוג משום מה משחקים רבים קורסים חלק אחרי פרק זמן מסויים (5-10) דק וחלק בכלל לא מגיע לשלב המשחק אלא קורס עוד לפני. ניסיתי גם להיעזר בתמיכה הטכנית של UBISOFT (ספציפית עבור משחק שלהם) אבל לא נראה שמשהו עוזר. החלקים ששודרגו: מעבד: I5 9600KF כרטי…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא משנה מה אני מחבר, דיסק און קי, עכבר, מקלדת או לא משנה מה. מחשב נייד HP EliteBook 840 G3 זה פשוט קרה לי היום אחרי שהפעלתי אותו. (עבד אתמול).
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בגדול מה שאני רוצה זה דבר פשוט. רוב הזמן המחשב שלי נמצא על מצב שינה (גם כשאני לא בבית), לפעמים צצים כל מיני דברים ואני צריך להשתלט עליו מרחוק. אני משתמש בתוכנה הידועה TEAM VIEWER ורוצה לדעת איך אני יכול לגרום למחשב להתעורר משינה כאשר אני משתלט על המחשב מרחוק. מקווה שהסברתי ברור את מה שאני צריך ומודה מאוד למי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. קניתי את המשחק ghost recon breakpoint בחנות הדיגיטלית של UBISOFT. לאחר שהורדתי את הלאנצ'ר שלהם וביצעתי LOG IN מתקבלת השגיאה הבאה, וכמובן כשאני לוחץ DOWNLOAD בדף של המשחק כלום לא מתחיל: האם זו קריסה של הלאנצ'ר שלהם בגלל שיש השבוע משחקים בחינם? אודה למי שיגיב אם מופיע לו ERROR כזה. עריכה: הבהרה: הלאנצ'ר עצמו עובד עם כל הפונקצונאליות שבו, רק שאי אפשר להוריד משחקים ויש את ההועדה המסומנת. נכנסתי לדף פתרות הבעיות שלהם, אין לי תוכנות שמתנגשות עם הלאנ'צר, ביטלתי את הFIREWALL והANTIVIRUS של WIN10, ועדיין לא זז כלום. יש בדף העזרה שלהם בתור אפשרות לעזרה הגדרות של פורטים, עניינים שאין לי הבנה בהם, הגם שלא שיניתי כלו…
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את התוכנה Synergy המאפשרת לעבוד עם אותו עכבר ומקלדת בו זמנית במחשבים שונים. אשמח אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי איך אני מפעילה אותה. ביצעתי התקנה והתחברתי לתוכנה עם 2 המחשבים. הוא כותב לי שזה פועל אבל שאני מוזיזה את העכבר הוא פועל רק במסך אחד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-