תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברשותי צורב LITE-ON DVDRW SHOW-1633S, נקנה לפני חודש ימים בערך... הבעיה היא כזאת, כאשר הצורב טוען דיסק כלשהו, הוא חורק, רעש של חריקה חזק נשמע ממנו בעת טעינה וקריאה מהדיסק. הרעש הזה ממש מעצבן... וכשרואים סרט זה בכלל מעצבן... האם צורבי LITE ON רועשים באמת ? או שאולי יש בעיה בצורב ?! תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי שלט של סוני 3, כשאני מתקין איתו תדרייברים דרך התוכנה ds3 המחשב קורס למסך כחול, ניסיתי להתקין דרייברים גם לא דרך התוכנה ועדיין אותו מסך כחול. יש לי win 7 64 bit. השגיאה שאני מקבל במסך הכחול: 0x0000007e.
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אחרי שנפתחו לי 2 תוכנות NERO הצורב הפסיק לקרא לי דיסקים אחרי עשרות ריסטרטים ...הסרת NERO...החלפה של תוכנת צריבה... פתיחה של הצורב וניקויו - כלום לא עזר יש הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי כונן חיצוני של WD, 500GB, כרגע, כשאני מחבר אותו, המחשב מציג לי רק כמה קבצים, ותיקיה אחת על הכונן. את כל שאר התיקיות - אני לא רואה. במאפיינים של הכונן, אני רואה את שטח הדיסק שבשימוש (~350GB) ואת השטח שפנוי (~100GB) הפעולות שעשיתי שאולי גרמו לכך: הורדתי עדכון תוכנה לכונן, בעקבות בעיה שהמחשב לא היה נותן לי להוציא את הדיסק במצב בטוח, למרות שכל התוכנות והמסמכים הקשורים לכונן, נסגרו. עדכנתי, ובעיה זו נפתרה. לאחר מכן, כשחיברתי את הכונן, ראיתי רק כמה קבצים. כשניסיתי לשמור קובץ כלשהו ב"שמירה בשם", יכולתי לגשת לתיקיות שאני לא רואה. שיניתי בהגדרות כך שיציג גם קבצים ותיקיות מוסתרים, ואז ראיתי את כל התיקיות. בפעם הבאה שחיברתי את הכונן, למרות שהמחשב מציג תיקיות מוסתרות…
-
- 6 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היי. אז זאת בעיה שהתחילה אתמול. המחשב מרסט את עצמו בלי שום אזהרה או הודעת שגיאה, רק זמזום קצר שנשמע זמן קצר לפני הריסוט. אני לא בטוח אם הזמזום נשמע מהרמקולים או מהמחשב, אבל אני אבדוק את זה. בעקרון כבר כמה שבועות שאני שומע קליקים ב HDD חדש שקניתי ב RSM ואני מתעצל ללכת לחנות ולהחליף אותו, כך שהוא חשוד (כשאני חושב על זה, מערכת ההפעלה לא מותקנת עליו. אז הוא לא חשוד מרכזי). אני גם חושד בספק הכח שלי, אולי הוא מתחיל להפגין חוסר יציבות (מה לעשות, הוא לפחות בן 3). בכל מקרה, בגלל שאני כבר לא ממש מעודכן בשטח, הייתי רוצה המלצה לתוכנות של בדיקת יציבות הקשיח, בדיקת יציבות ה PSU, בדיקה לזכרונות לא תזיק, וגם למאמץ המעבד והכ.מסך . בנוגע לתוכנה - הדרייברים מעודכנים, וירוסים נבדקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מחלונות 7 כשהפעלתי את המחשב לפני כמה ימים עלתה לי הודעה שצריך לגבות את הקשיח בגלל שהוא לא תקין ובאמת בדקתי עם תוכנת "Hard Disk Sentinel" וראיתי שאחוזי הבריאות הם רק 44% עם בערך 50 סקטורים פגומים ועכשיו הפעלתי את המחשב ופתאום אין שוב בעיה בקשיחים הקשיחים במחשב נקנו לפני פחות מחצי שנה של טושיבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי צורב AOpen CD-RW 32x 12x 48 CRW3248 (הצורב "בן" קצת יותר משנה) הוא עבד מצויין אבל אם המחשב היה דלוק יותר מיום יומיים אז היו בעיות אבל קטנות המגש לא יצא או שהוא לא הרגיש את הדיסק, אז איתחלתי את המחשב והוא עבד מצויין. אתמול היתי צריך לצרוב דיסק אני מכניס דיסק ריק והצורב לא מרגיש אותו, איתחלתי את המחשב והוא עדיין לא מרגיש (הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח) כך הבנתי שזה רציני. נזכרתי שלפני יומיים כשעבדתי במחשב הצורב התחיל לנסות לקרוא את הדיסק (ידעתי לפי המנורה על הצורב ובחלונות XP יש עכבר מיוחד כשהוא קורא מהדיסק) הבעייה שלא היה דיסק בתוך הצורב ולא עבדתי עם שום תוכנה הקשורה באופן כלשהו לצורב (כמובן שלא שיחקתי עם הכפתורים על הצורב). יש לי אניטיוירוס 2003 של סינמטק …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום לשאול.... אם לא תפנו אותי אבל המחשב שלי נקנה מP100- לא משהו אבל אין מה לעשות לא אני בחרתי אותו. מאז עברה שנה ואיזה 4 פירמוטים ומאז שמתי לב שמשחקים שעבדו מעולה אז- קורסים היום עם מסך כחול עם הרבה כתוב והדבר היחיד שנשאר הוא לעשות ריסט. המשחקקים שכן עובדים הם ביצועים נמוכים מאוד אפילו על ההגדרות הכי נמוכות... והטעינה לוקחת הרבה מאוד זמן (יכול להגיע ל2 דקות) ובכלל הביצועים של המחשב ירדו- וגם המאורר עושה רעש (בדקתי שזה המאורר)ואני לא יכול לנקות אותו כי יש רשת כזאת.. אולי צריך עוד פירמוט או שאולי בגלל שאני בקושי מנקה יש פגיעה באחד החלקים? פירמטתי לא מזמן ומאז בערך הכל התחיל...
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כל מי שמקבל ממני SMS מקבל אותו בג'יבריש למרות שאצלי על המסך (הטלפון רק עם תמיכה בעברית/מקלדת בעברית) מופיעים הכתובים בתיבת הכתיבה כנדרש, מדוע זה כך ומה אפשר לעשות בשביל לסדר זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P8H77-V. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול כדי לקבל את הפאנל של הכרטיס קול כדי לשלוט בקו נכנס/יוצא. משום מה לא הצלחתי. שאני לוחץ להתקין הוא מתחיל ומריץ את החלון ואז פותח לי חלון קטן נוסף ובו הוא רושם "string PRODUCT_NAME was not found in string table" כמה פעמים (ואני לוחץ אישור כי זה הכפתור היחיד) ואז : "string VMS_SCFMULFile_Name was not found in string table" כמה פעמים (גם לוחץ אישור) ואז : "string VMS_DLL_Name was not found in string table" פעם אחת ונסגר. ולבינתיים אין לי שליטה על קו נכנס, יוצא.. שמע מהמחשב אני שומע ברמקולים.. אבל אני רוצה לשמוע מהממיר של Yes במחשב (כי אני מקליט תוכניות). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התקנתי ל- Abit NF2-S ביוס מס' 28, והוא היה מיועד לגרסא 1-1.2 של הלוח אם. כנראה שהלוח שעליו התקנתי את הביוס הוא גרסא 2 (1-1.2 ו 2 זה הגרסאות היחידות שמוזכרות). המחשב משותק, המסך לא נדלק ושאר הסיפטומים המוכרים למחשב פגוע נראים, כמו זה שהוא פשוט לא עושה כלום. אני מחפש דרך לשחזר את הביוס המקורי. אני צריך תשובה דחופה, המחשב הוא של חבר, ואני לא רוצה להשבית לו את השימוש בו. תודה מראש
-
- 46 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-