תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
במחשב הראשון שקניתי לפני 15 שנה היה בעיה במסכים כחולים אחרי חמש שנים קניתי מחשב חדש ועוד פעם מסכים כחולים ולפני שנתיים קניתי מחשב חדש היום יש לי בעיה מציקה עוד הפעם של מסכים כחולים נמאס לי מישהו עושה לי עין הרע, לא משנה כמה כסף אני יזרוק תמיד תהיה לי בעיה במסכים כחולים. המחשב עושה לי מסך כחול ורשום memory?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ועליו 6870 ב-CROSSFIRE. עכשיו לכרטיס הראשי מחוברים ב-DVI המסך מחשב. ב-HDMI רסיבר שמשדר למסך טלויזיה , מה שקורה זה שהכבל הזה מספק לי את הסאונד של המחשב. שאני מפעיל משחק ... אז מסך אחד מתנתק ואיתו גם הסאונד . מישהו יכול לעזור לי עם זה ? בעצם מה שקורה זה שהשיכפול מסכים נעלם לטובת מסך אחד.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש,תמיד מופיע לי hal.dll missing or corupt אני בטוח שכולכם מכירים, עכשיו ניסיתי דרך recovery tools של דיסק הבוט של הוינדוס - לא עבד. ניסיתי כול מיני דרכים והם לא עבדו, מישהו יודע ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
כל מי שמקבל ממני SMS מקבל אותו בג'יבריש למרות שאצלי על המסך (הטלפון רק עם תמיכה בעברית/מקלדת בעברית) מופיעים הכתובים בתיבת הכתיבה כנדרש, מדוע זה כך ומה אפשר לעשות בשביל לסדר זאת? תודה.
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P8H77-V. ניסיתי להתקין את הכרטיס קול כדי לקבל את הפאנל של הכרטיס קול כדי לשלוט בקו נכנס/יוצא. משום מה לא הצלחתי. שאני לוחץ להתקין הוא מתחיל ומריץ את החלון ואז פותח לי חלון קטן נוסף ובו הוא רושם "string PRODUCT_NAME was not found in string table" כמה פעמים (ואני לוחץ אישור כי זה הכפתור היחיד) ואז : "string VMS_SCFMULFile_Name was not found in string table" כמה פעמים (גם לוחץ אישור) ואז : "string VMS_DLL_Name was not found in string table" פעם אחת ונסגר. ולבינתיים אין לי שליטה על קו נכנס, יוצא.. שמע מהמחשב אני שומע ברמקולים.. אבל אני רוצה לשמוע מהממיר של Yes במחשב (כי אני מקליט תוכניות). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מצלמה אינטרנט חדשה, וזה כותב לי את השגיאה הבאה... לבקר אין די רוחב פס זמין עבור התקן USB COMPOSITE DRIVE שביקש 60% מתוך רוחב הפס של האפיק יש רק עכבר מחובר לUSB (חוץ מהמצלמה) למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קיבצי WMV עם המדיה פלייר הוא אומר שמשהו אחר לא נותן לי ליפתוח אותו ולא אומר לי מה בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב P4 1700 עם לוח של ASUS P4-TE i850 תומך RDRAM 256 MB זיכרון של RDRAM 800MH. אוקי אז הבעיה היא כזו , לאחרונה נוצר מצב שתוך כדי עבודה עם המחשב הוא נתקע או שמחליט לרסט את עצמו לבד והמקרה הכי גרוע כשאני מדליק אותו הוא לא נדלק לגמרי זאת אומרת המחשב נדלק והמסך לא והלוח לא מצפצף . עכשיו כל פעם שהוא לא נדלק ניסיתי לשנות דברים במחשב , ניתקתי סידירום , הרד דיסק וזה עזר והוא אכן נדלק אבל עדיין היו ריסטים לא רצויים. אתמול הוא החליט בכלל לא להידלק , ניתקתי את כל הIDE ועדיין לא נדלק. אז ניסתי לעשות משהו אחר , החלפתי בין המיקום של הכרטיסי זיכרון והוא עובד כרגע . שמתי אותו במעבדה בהתחלה כי לא היה לי זמן לטפל בו לפני שבוע והם עשו בידיוק מה שאני עשיתי וזה לא עזר , רק החלו…
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח GIGABYTE צ'יפסט 690V (לא זוכר את הדגם). הוא מתחיל לעלות, נתקע ומתחיל להשמיע ביפים (ביפ ארוך ואז הפסקה ארוכה וחוזר חלילה), אך המסך עדיין לא נדלק. מפרט: AMD 44000 GIGABYTE 690V HD3850 2GB DDR2 TRANSCEND ספק 500W פשוט המפרט חדש לגמרי (קניתי אתמול) חוץ מהספק! משהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים. נ"ב: מצטער אם אני נשמע קצת לא מנומס, אני פשוט בלחץ.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי ... עידכתי אתמול את הביוס של הלוח אם שלי GIGABYTE KT400 לגירסה האחרונה (F11) ... ומאז יש לי בעיות מוזרות במחשב ... בהתחלה הווינדוס בקושי עלה ... הייתי צריך לחכות חצי שעה אולי שהוא העלה אותו וגם שם הוא זז ... אז איפסתי את ההגדרות ביוס - והמהירות חזרה אבל עכשיו ווינדוס עובד מוזר וכבד יותר קודם כל הייתי צריך להתקין את כל הדרייברים של החומרה שוב אחרי שעשיתי זאת צצו עוד כמה בעיות ... כמו לפעמים מאיזה שהיא סיבה הוא לא נותן לי להתחבר, כל פעולה כמעט מלווה ב"חרישה" על ההרד דיסק (דבר שלא היה קודם) פעולות פשוטות כמו מחיקת קובץ לא עובדות, לא תמיד אפשר לגרור קבצים ועוד דברים דומים ... מישהו יודע מה גורם לזה ? ואיך מסדרים ? אגב, גם שהחיבור כן עולה הוא איטי בצורה מחרי…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי ל- Abit NF2-S ביוס מס' 28, והוא היה מיועד לגרסא 1-1.2 של הלוח אם. כנראה שהלוח שעליו התקנתי את הביוס הוא גרסא 2 (1-1.2 ו 2 זה הגרסאות היחידות שמוזכרות). המחשב משותק, המסך לא נדלק ושאר הסיפטומים המוכרים למחשב פגוע נראים, כמו זה שהוא פשוט לא עושה כלום. אני מחפש דרך לשחזר את הביוס המקורי. אני צריך תשובה דחופה, המחשב הוא של חבר, ואני לא רוצה להשבית לו את השימוש בו. תודה מראש
-
- 46 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן עברתי ל-Hot Net כספק אינרנט ושדרגתי ל-12 מגה. למרות שאני ממש מרוצה מהמהירות הורדה, כשאני מוריד טורנט יש לי בעיות מוזרות: יש כפי שרואים מהירות טובה ל-5 דקות, ואז ירידה ל-2 דקות בערך, וחוזר חלילה. בקשר להעלאה - אין קצב רציף בכלל, כאילו כל פעם שהיא מנסה לעלות משהו מוריד אותה. צורת חיבור: אני מחובר בצורה אלחוטית לראוטר (תקן G), קליטה מצויינת, הראוטר מקושר לאינטרנט. האם מישהו חווה את אותה בעיה ומה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם באופן נוראי (celeron 700), עד לטמפרטורה של 90 מעלות צלזיוס. פירקתי את הצלעות קירור וחיברתי אותם חזרה וזה לא סידר את הבעיה. חשבתי שאולי המקור של הבעיה הוא שלא מרחתי משחה טרמית על הליבה של המעבד, אבל אז גיליתי שזה עוזר להוריד רק טמפרטורה אחת פחות או יותר אז זה לא זה... בדקתי בביוס את המהירות של המאוורר ופעם אחת זה הראה לי 4500, ופעם אחרת 3500. מה אני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סידרתי לבד תודה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!NOT באתי לבית של חבר שלי פתחתי את המחשב שלו (לא הדלקתי לפני) ניקיתי את המעבד שלו והחלפתי לו משחה טרמית כי המשחה הישנה כבר התחילה להתפורר לגמרי. ראיתי שהג'מפר עקום ודפוק שהוצאתי את הג'מפר התפרקו לו הברזלים ראיתי את הבעיה ואמרתי לו שאני מביא ג'מפר אחר מהבית שלי ואני חוזר לקחתי ג'מפר מפנטיום 3 ישן חזרתי לבית של החבר שלי וחיברתי את ה ג'מפר במקום שהיה הג'מפר הקודם עכשיו אחרי שחיברתי את הג'מפר למקום הדלקתי את המחשב והוא עשה קול טווווו.......... ארוך בלי הפסקה אז כיביתי וחשבתי שהג'מפר שלי שהבאתי דפוק אני לא יודע מה לעשות עכשיו תאור הבעיה: כאשר מפעילים את המחשב עם כל הגמפרים כולל האחד שהבאתי המשחב עושה קול טווווווו........ וכאשר אני מוצי…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
כאשר נכנסתי לאתר can you run it הסתכלתי בהגדרות המומלצות של המשחק, וראיתי שהיה מסומן ב-v ירוק את ההגדרות המומלצות של המשחק GTA V אז מה זה אומר? איך המשחק ירוץ אצלי במחשב? איזה הגדרות?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
הרכבתי היום מחשב חדש - לוח DS4 - זכרונות PQI ומלא דברים טובים אחרים (מעבד E6400) כשגמרתי לחבר הכל למארז - הדלקתי והתופעה היא - נדלק/נכבה כל כמה שניות אחרי מאמצי ניטור רבים - גיליתי שכאשר מנתקים את המתח המשני של הספק (החיבור עם ה 4 ראשים) המחשב נדלק (אבל כמובן אין תמונה) אני מציין שאין שום ציפצופי אזהרה לכל אורך התהליך כמו כן שאני מנתק את הזכרונות לגמרי ... יש כמה ציפצופים קצרים רצופים ובמקביל המחשב נדלק/נכבה ניסיתי גם עם עוד ספק (COLORIT זול) ועם הL&C של ( 450W (TRUE מ KSP - ועם הזזת הזכרון לSLOTים אחרים כמו כן ניתקתי את כל החיבורים של המארז פרט לPOWER SW (יש מצב שהוא לא במקום המסומן בבורד?) יש מצב שצריך ספק מיוחד לבורד הזה? יש בשקע של החיבור המשני (מה שבד"כ 4 פינים) …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול קרייטיס סאונד בלאסטר לייב ואליו וקניתי צורב של לייטאון(52X32X52) .... מקודם היה לי צורב סקאזי של יאמאהא crw 24x4x8 התקנתי תצורב , הוצאתי תכרטיס סקאזי והפעלתי תמחשב מה שנשאר לי במחשב היה כרטיס רשת, כרטיס קול, וודו 3, מודם, הארד דיסק , סי די רום וצורב. אז ככה הכרטיס רשת עוד עשה לי בעיות מקודם אז הוצאתי אותו הוא לא עובד לימשום מה כרטיס רשת של אדימאקס אמרו לי שהוא טוב אבל גם הביאו לי אותו לא קניתי אותו. אז כשהפעלתי תמחשב ראיתי שיש לי בעיות עם הכרטיס קול בעיה שאומרת: "משהו עם קובץ mmdevr משהו נקודה vxd קוד 2 ושצריך לעדכן תדרייברים ניסיתי לעדכן ולא עוזר" מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-