תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדריברים הכי חדשים של NVIDIA 91.45 וכשהוא עובר למסך השחור הגדול בהתקנה הוא רושם לי ככה - ד"א אני לא ידעתי איפה לסים את זה אבל זה נירא לי המקום הכי מתאים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס קול ישן, של ATECH, מדגם PCI288 התקנתי דרייברים, עד כאן הכל בסדר... עכשיו, עשיתי את כל זה, לא בשביל הסאונד כמובן, אלא כדי לחבר ג'ויסטיק ישן. משום מה, למרות שהמחשב מזהה את הכרטיס, הוא לא מזהה את הGAMEPORT שלו.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במחשב עם העכבר, יש לי לוח של אסוס מדגם P5GD1 ובזמן האחרון יש לי בעיות עם העכבר. אני משתמש בעכבר USB של מיקרוסופט אופטי ומידי פעם הוא נתקע לי ואני חייב לנתק אותו מה-USB ולחבר מחדש ורק אז זה מסתדר. קניתי עכבר חדש בחיבור של PS2 וגם הוא לא עובד. אני מחבר אותו מפעיל מחדש את המחשב והמחשב לא קולט לי אותו......כל הבעיות הללו מופיעות גם אחרי התקנה חדשה של וינדוס ודרייברים בבקשה אם מישהו יודע או מכיר מישהו שהייתה לו בעיה כזאת שיעזור לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מאורר מארז שלא עובד...האם יש דרך לפתור את הבעייה? האם הוא אמרו לעבוד כל הזמן? מה עושים כשהוא לא עובד בכלל?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מתוסכל כבר. קניתי מארז חדש וקטן יותר למחשב שפעל בצורה מצויינת, העברתי את כל החלקים שממש לא נכנסו טוב למארז היותר קטן והמחשב אפילו לא נדלק. הוצאתי את הכל והרכבתי הכל פתוח על שולחן כדי לראות מה לא בסדר, אני לא יודע מה לא היה בסדר, אז ניסיתי להרכב את הכל על לוח אם אחר שיש לי (בול אותו לוח אם) וזה גם לא פעל, בקיצור ככה התבצעו ניסויים בהרבה חלקים: 2 מעבדי ATHLON64 3500+, שני לוחות אם MSI NEO2 PLATINUM, כרטיס מסך ATI X800XT AIW וזיכרונות DUAL CHANNEL CORSAIR TWINX XMS. עכשיו הגעתי למצב שהכל נראה שזה פועל ודולק, אבל אין שום פוסט על המסך (המאוורר של הכרטיס מסך פועל) ואין שום ביפ של ההתחלה. בנוסף על הזכרונות יש לי LED'S שמראים את הרמת פעילות של הזכרון, הם לא נדלקים בכלל. בנוסף…
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ניסיתי להוציא את המאורר של המעבד ונשאר לי הדבר הזה שהמאורר נתפס בו .. ועכשיו אני לא יכול לסגור אותו.. מה עכשיו אני עושה? לא אכפת לי האמת מהמחשב הזה רק חבל זה פנטיום 3 ואני יוכל להביא אותו כנראה לחבר שאין מחשב...
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול להיכנס לווינדוס המחשב שלי שלי כל הזמן ניתקע באמצע התעינה . אני בדקתי את כל החיבורים ..וגם ניקיתי אותו איזה שעתיים ועדיין יש לי אותה בעיה ..1!! אני כבר לא יודע מה לעשות ..!!
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD3000 512MB של A-DATA X800XL מארז מאוד מאוורר-4 מאווררים:2 מאחור אחד בדלת ואחד מקדימה. ספק כוח Enermax470W לוח K8NF מצטער אם זה נחשב הקפצה פשוט עכשיו המידע הרבה יותר ספציפי. לאחר הורדת Sisfot Sandra גילית שיש לי טמפ' של 70 מעלות ב-Power/Aux Temp מה זה בדיוק? אולי חיישן טמפ' שהצבתי איפשהו במארז?ואיפה אני מקבל בתוכנה מידע על טמפ' מכרטיס מסך? יש לציין שמדובר במארז מאוד מאוורר והמעבד נח לו ב-25 מעלות. עוד דבר-במיוחד בשביל ספק אנרמקס מפריע לי מתחים לא יציבים שאני מקבל ממנו-בעיקר במתחי - שיכולים לקפוץ בלי בעיה ב1.5V לפי התוכנה-זה נראה לכם סביר?לי זה נשמע מתחים ממש דפוקים במיוחד בשביל כזה ספק איכותי.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מאחריות סבבה? החברה רשמה ואני מצצטטטט "הכרטיס תקין עבד כ4-5 שעות ברצף ולא נפל או התחממם" אני מרכיב אותו במחשב אחרי 15 דקות של משחק בום נתקע הסואנד נשאר כ 15 שניות אחרי ואז גם הוא נתקע המסך קופא.. המחשב עצמו אחרי פירמוט יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ביוס הכי חדש שיש ללוח שלי, כנסו למיפרט ותיראו באיזה לוח מדובר תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הרצתי תבנצ' של הAquamark 03 קיבלתי תוצאה של 33k עכשיו זה היה ניראה לי מוזר וקראתי לחבר שיבדוק מה הולך המערת שלי AMD 2500xp 6600gt agp 128m 512 400mhz ddr gigbyte nforce 2 k7 triton עכשיו הואצ בא בדק באיזו תוכנה cpuz וראה שהמעבד רץ על 1100 מגהרץ הוא אמר שזה לא הגיוני ולא הצליח לפתור תבעיה =[ מישו יכול לעזור דחוףף... תודה =]
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, עשיתי Hard Reset לראוטר-מודם (D link 2650u), וכשבאתי להתחבר שוב לרשת הופיע לי שם הרשת בתור שם דיפולטיבי(BEZEK משהו), וללא סיסמא. נכנסתי לקונפיגורציה של הראוטר במטרה לשנות שם רשת ולשנות סיסמא, ומופיע לי שם רשת שונה(Hotbox משהו, לא קיים בחיפוש Wifi דרך טלפון\מחשב) וסיסמא אחרת שונה לחלוטין מהסיסמא שהיתה לוייפי(הסיסמא לוייפי היא מספר פלאפון של אחד השותפים, והסיסמא בתוך הקונפיגורציה בראוטר היא פלאפון של שותף אחר) בכנות, אין לי מושג מה פאקינג הולך. אשמח לדעת אם נתקלתם במשהו דומה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה, כי כרגע אני לא יכול לשנות שם רשת ולתת לו סיסמא
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! יש לי בעיה מוזרה. מחשב שהיה מושבת שנה וחצי, הושמש מחדש. יש עליו מערכת הפעלה UBUNTU 2014, שיש בה ERROR. בכל דיאגנוסטיקה שאני עושה, כל יחידות החומרה פועלות תקין. כולל קריאה משקעי USB. אבל, הבעיה היא שהמחשב לא מבצע BOOT מ- USB. מבצע BOOT מ-CD, מ-HARD DISK, אבל לא מ-DOK. הביוס מוגדר ל-BOOT מ-USB, מחשב אחר מבצע איתחול ללא בעיה מה-DOK הזה. אני מעוניין להתקין UBUNTU 20.04 על המחשב ויצרתי DOK איתחול ב RUFUS-. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם הוא: Gigabyte 965p-s3, זיכרון GSKIL,4096 = 2x2048 מעבד INTEL CORE 2 6600. תודה למי שיענה ויהיה לעזר! בנוסף, האים תוכלו להמליץ על תוכנה ליצירת דיסק איתחול + UBUNTU, כדי שאוכל להתקין ממ…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
מהם הסימפטומים של זיכרון ראם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
- 1 follower
-
-
יש בעיה חמורה לחבר שלי בשם יוני ... הוא אמר לי לפתוח דיון פה הוא רשום את המילים האלה ... יש לי שני כרטיסי מסך XFX HD5970 BLACK EDITION 2GB הם נמצאים במערך של קרוס פייר , ישנה בעייה כאשר מחברים את שניהם ביחד ..אז המשחקים מקבלים תקיעות וכמשתמשים איתם כול אחד לחוד ...אז זה עובד פיקס. יש לי ספק HX1000W ודרייבר אחרון מותקן של AMD מה אני צריך לעשות כדי שזה יעבוד ויתפקד כמו שצריך !! תודה לעוזרים.. זה חבר מבוגר עם מחשב גיימינג גם חלומי מאוד יקר כמו שלי פחות או יותר אני יודה מאוד למי שיודע להתעסק עם מערכות קרוספייר ויודע לחבר את שני הכרטיסי מסך ביחד כמו שצריך אגב הוא לא ציין שהכרטיסים היו צמודים ביחד ואז אמרו לנו שצריך מרחב של 2 אצבעות אולי זה הגורם לבעיה ?? מה עושים בקטע הזה …
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
יש לי מארז HEC case 6A19 והוספתי דיסק קשיח של סמסונג F3 1GB 32MB 7200RPM חוץ ממנו יש לי עוד דיסק קשיח WD 320GB AAKS 7200RPM מהדיסק של סמסונג יש המהום עולה ויורד. כשאני שם עליו יד אני מרגיש את הסיבובים שלו שתואמים לרעש. ההמהום/ויברציות האלו מפריעים לי מאד. יש דרך להשתיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 260 GTX ושמתי לב שלפעמים כשאני במקומות חשוכים יש לי את הבעיה הזאת: שימו לב שהצבעים דפוקים כאלה, וכשאני במקומות בהירים זה בסדר. עשיתי OC אולי דפקתי משהו בכרטיס?
-
שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא כביכול נדלק אבל המסך מהבהב כאילו הוא במצב המתנה ושום דבר לא קורה, אפילו הצפצוף שיש בד"כ שהארד-דיסק מתחיל להעלות לא קורה. המאווררים וכל הנורות נדלקות אבל משם המצב לא זז, אפילו הביוס לא עולה. כאשר ניסיתי להוציא את הכרטיס מסך המחשב כן עלה ואח"כ שחיברתי את הכרטיס בחזרה המחשב שוב פעם עלה כרגיל, אך לאחר כמה ריסטים שוב פעם חזרה בעיה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם, וינדוס XP פרו קופא כאשר מפעילים כל דפדפן כלשהו, לפעמים ישר בהפעלת הדפדפן לפעמים לאחר שעה. יש גם קפיאות כאשר לא משתמש בדפדפן אבל בתדירות נמוכה יותר. לא ניתן לבצע שום פעולה, רק לאתחל את המחשב, הרצתי סריקת וירוסים עם nod32 ולא היה שום ממצא חשוב. ניקית את המחשב מפנים ולא שמתי לב לשום דבר חריג. מה יכולה להיות הבעיה? מערכת: E6300, 4GB ram תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את התוכנה avi recomp לקידוד סרטים וסדרות והשמת כתוביות בעברית , אבל זה לא נותן לי להוסיף כתוביות למה ? איך אני מוסיף כתוביות? (למרות שלחצתי על אפשר\בטל) אני לוחץ על טען כתוביות אבל אין לי מאיפה להוסיף כתוביות ... תמונה מסך להמחשה : אני לא מבין איך אני מעלה כתוביות ומאיפה??
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי מאז שהיה קצר בבית כל פעם צריך להוציא את המחשב מהחשמל ללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ולהחזיר לחשמל הטכנאי אמר שזה חשמל סטטי אבל זה קורה כל יום המחשב פשוט עייף מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-