עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by adu,

יש לי שני HD מחוברים במחשב, אחד מהם נקנה עם המחשב הנוכחי והוא של סיגייט והשני הוא ישן יותר והוא של מאקסטור פעם היו לי בעיות עם הג'ימפור שלהם אבל זה הסתדר. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ועלה לי מסך לבידקת שגיאות בהארדיסק (ישר אחרי המסך הראשון של ווינדוס) לחצתי ביטול והוא נתקע, ניסיתי שוב הפעם נתתי לזה לפעול שוב נתקע, ניסיתי גם SAFE MODE נתקע גם. כשאני מנתק את ההארדיסק הישן יותר (של מאקסטור) הבעיה לא קיימת יותר. הבעיה היא שיש לי עליו דברים חשובים מאוד. מישהו יכול לחשוב מה הבעיה ואיך אפשר אולי לסדר את זה? או להוציא את המידע שיש בהארדיסק.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש לי WINDOWS XP PRO בעברית מותקן על מחשב נייד הכל עבד טוב פתאום אני לוחץ על צ או M באנגלית שזה אותו כפתור הוא רושם לי 0 ויש עוד כמה כפתורים שאני לוחץ וזה רושם מספרים בחיים ל ראיתי דבר כזה מישהו יודע מה הבעיה \ פיתרון : :

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Mazo,

שלום, המחשב שלי עשה קצת בעיות אז פירמטתי אותו, יש לי כרטיס רשת אלחוטי Realtek RTL8139/810x. הורדתי את הדרייבר המתאים מאתר היצרן והתקנתי אותו במחשב. עכשיו במקום אפשרות בחירת רשת אלחוטית להתחבר אליה, מופיע לי רק איקס אדום עם ההודעה "כבל רשת לא מחובר" למרות שכרטיס הרשת שלי בכלל אלחוטי ואין לי צורך בכבל רשת. מה אני יכול לעשות בשביל להגדיר את הכרטיס כאלחוטי ולקבל אפשרות לבחור את הרשת האלחוטית בבית שלי? כרגע נראה שהמחשב רק מנסה למצוא חיבור חוטי וזה לא מה שאני צריך. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by QQQ,

יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. מערכת מחשב מחלקים ישנים למחצה לוח אסוס P5LD2 DELUXE תושבת LAG775 עם מעבד פנטיום 4 יש 4 זכרונות יושבים תקין יש כרטיס מסך חדש נוידיה 520 ויש גם כרטיס ישן נוידיה 6600 ניסיתי להעלות את המחשב עם שני הכרטיסים ספק כוח מסויים "סוייקס" משהו אבל נראה לי שהוא מספיק טוב למערכת הזאת וכל האורות נדלקים המאווררים מסתובבים כולל בכרטיס מסך הכפתורים של ההדלקה במארז עובדים תקין מחבר מסך והוא מחפש אות ב DVI ו אנלוגי ולא מוצא והולך לישון חיברתי שני מסכים בשנייהם אותו דבר וניסיתי כבלים שונים של DVI שעובדים על מחשב אחר ניסיתי להוציא בטרייה בלוח ולשים CMOS ריסט בגומפר אין שום ביפים שאתה פותח את המחשב אבל הכל נראה פועל אורות מאווררים וכו ההארד דיסק נראה לי מחובר תקין ניסיתי שני הארד דיסקים שונ…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by itzik2025,

שלומות חברים! אתמול החלטנו לקנות מחשב חדש לאח שלי ומהמחשב הישן פירקתי את המאורר של הספק בצד של המכסה של המחשב יש כזה חורים ודברים בקיצור מקום מתאים למאורר בדיוק בגודל הנכון אז הרכבתי עם הברגים וזה אבל עדיין נשאר הכבל האדום והשחור ואני לא יודע לאן לחבר אותו לאן אני צריך לחבר אותו? תודה רבה לעוזרים!! תמונה: אם אתם צריכים מידע כלשהו או תמונות של הלוח אם או משהו תגידו ואני אספק!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by tzahi04,

אהלן חברה! הבעיה היא עם פנטיום 3. הדלקתי את המחשב יום אחד והוא פעל אבל המסך לא הספיק להראות כלום ונכבה תוך כמה שניות. אחרי שזה קרה ניסיתי עם כרטיס מסך אחר, ומאז המחשב אפילו לא נדלק. החלפתי ספק כוח. הוצאתי את כל הכרטיסים חוץ מכרטיסי מסך וזכרונות ועדיין המחשב אפילו לא נדלק. זה פנטיום 3 אז אין מנורות על הלוח. הוצאתי את המעבד ולא ראיתי שום סימנים שהוא לא תקין וכך גם עם החלקים האחרים. מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתרה?

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by jacobra,

זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by BigT,

יש לי בעיה במחשב הישן: Celleron 400 Asus P3V4X 192Mb SDRAM Riva TNT 2 32Mb Seagate 8Gb סי. די. וצורב עכבר ומקלדת ונעבור לבעיה: כאשר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה - הוא מדליק את הכל - ההרד דיסק מתחיל להיסתובב - הצורב הCD עוברים איתחול, אז - כלום! המסך לא נדלק - כאילו אין כרטיס גרפי. ניסיתי להחליף כרטיס (שמתי VOODOO 3 16Mb ועדיין אותו דבר), ניסיתי לעשות ריסט לביוס. הבעיה היא ש"התופעה" הזאת חוזרת על עצמה מדי פעם, בכל פעם זה עובר אחרי כמה זמן - לא יודע איך. אם למישהו קרה אותו דבר עם הלוח אם הזה , אנא עיזרו לי. ??? תודה מראש, תמיר.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  11. אוקי הנה מפרט AMD Athlon 64 +3200 754P ClawHammer Epox 8KDA3J Rev 2 nVIDIA nForce3 250GB A-Data DDR400 1Gb (2x512) 3-4-4-8 Radeon 9800 pro 256bit 128MB WD 80GB IDE 8MB 7200 RPM WD 40GB IDE 1MB 7200 RPM LITEON DVD Black NEC 3540A DVD±RW TT Butterfly 480w עכשיו הבעיה לא פעם קרא לי שפתאום הרד דיסק נעלם במחשב (יענו בווינודס פתאום הוא נעלם) או שכונן dvd פתאום גם נעלם ולא רצה להגיב אז ההיתי מכבה תמחשבה מנתק ומחבר את ה מולקוסים ו ide בחזרה מדליק והכול שוב רואים שהם נמצאים, אבל עכשיו זה עבר כול גבול, עכשיו עשיתי ריסרט כי רציתי לבדוק משהו ב מדייה פלייר שבשיל וצריך לעשות ריסרט קיצר אני עושה תריסרט והמחשב נכבה ואז נדלק ומופיע מסך אדום שאומר "שהכבל חשמל לא מחובר ל9800 שלי ואני צ…

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  12. אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  13. הלוח אם הוא ASRock 775VM800Pro-DDR2. ניסיתי להוריד את ה- WinDBG + Symbols אבל הוא נותן לי כל מני שגיאות ואין לי זמן להתעסק עם זה עכשיו. ב- BSOD מופיעה השגיאה 0x0000008e אשמח אם תוכלו לעזור תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by yoni999,

יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  16. יש תמונה מצורפת של המסך הכחול זה קורה לי בעיקר שאני באינטרנט (לרוב ביוטיוב) או שאני במשחקים (לא כבדים כלל - כמו c&c generals). הטמפרטורות של המחשב די רגילות : מעבד - 31~35 כרטיס מסך - 45~55 מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by Sygnus,

שלום לפי ה device manager ה usb עובד. כאשר חיברתי מודם נורית החשמל במודם עבדה כלומר הוא קיבל אספקת חשמל מהמחשב אך מעבר לזה המחשב לא זיהה אותו, כך גם עם המצלמה הדיגיטלית. ניסיתי להוריד את ההגדרות, והמחשב זיהה אותן שוב ולא עזר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  18. שלום כולם... קנינו היום ספק של Golden Tiger (סתם משהו של 450W באיזה 140 שקל מ-KSP), חיברתי אותו והמחשב עבד. אבל כל פעם אחרי בערך 10 דקות המשך נכבה והמחשב נתקע, וכשעושים לו ריסטרט הוא עושה: שני צפצופים קצרים, הפסקה, ועוד 8 צפצורים קצרים. ואח"כ הוא עושה (זה לפעמים, לא תמיד) 2 קצרים, הפסקהף אחד קצר. אחרי שאני מכבה לגמרי את המחשב ומדליק אותו הוא עולה, אבל אחרי כמה זמן נתקע שוב... נכנסתי ל-BIOS, וגם בדקתי עם SPEEDFAN, ואני רואה שכל המתחים בסדר אבל במקום מינוס 5 וולט יש פלוס 3.5 וולט! לי זה נראה מאוד מוזר... לא 100% שחיברתי הכול טוב, אבל במה כבר אפשר לטעות... החיבור הארוך ללוח אם, החיבור המרובע הזה גם ללוח אם ליד המעבד, וכל השאר חיבורים לתוספים (HD, CD, VIDEO). הלוח הוא של PT88…

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by devek,

היי יש לי מעבד AMD 2000 עם כרטיס קול משולב..הוא עשה לי בעיות והחלטתי לקנות כרטיס חדש . עכשיו לאחר שרכשתי את הכרטיס החדש אני רוצה לדעת איך אני מבטל את הישן... הבנתי שאפשר לעשות זאת דרך הביוס אבל איני יודע איך. תוכלו בבקשה להסביר לי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  20. מה המצב? אז ככה, קניתי לחבר A64 עם מפרט מצוין ( ;D) והרד דיסק WD SATA. עכשיו, כשהמחשב עושה פוסט, הוא מראה שהוא זיהה בכניסת SERIAL 1 את ההרד דיסק WDC800JD נדמה לי קוראים לו...(תמונה 1) ואז כשאני מתחיל התקנה של XP, אני לוחץ F6, מכניס את הדיסקט של ABIT, והוא נותן לי 4 אפשרויות(תמונה 2) לבסוף התייאשתי וכבר התקנתי את כולם ביחד, אחרי שניסיתי כל אחד בנפרד, ובכל מצב כשאני לוחץ ENTER הוא זורק לי ארור(תמונה 3) מה אני אמור לעשות? ??? : תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by CroCoDile,

שלום שלום, נתקלתי בבעיה קלה. רכשתי זה עתה מערכת קירור למעבד מדגם evercool buffalo, אך למאוורר זה מחבר בעל שלושה פינים בעוד שחיבור ה- cpu cooler בלוח האם שלי, gigabyte ga-ep43-ds3l, הוא בעל ארבעה פינים ולכן אינו מתאים. האם אפשר, רצוי וכדאי לחבר את המאוורר לחיבור שלושה פינים אחר על לוח האם ולא לחיבור המיועד לקירור המעבד? ומהו חיבור ה-power fan שיש על לוח האם? ההאם הוא מתאים לחיבור מאוורר למעבד?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  22. לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by yossef45601,

פעם ראשונה שלי שהרכבתי מפרט מה אומרים אני רוצה את המחשב למשחקים ושיוכל להריץ את רוב המשחקים ב60FPS ומעלה לדוגמא Valorant Fortnite Warzone CSGO PUBG GTAV FIFA20 ועוד... מפרט מחשב מעבד I3-10100 INTEL כרטיס מסך GIGABYTE GTX 1650 4GB OC GDDR6 לוח אם ASUS B460M-K אס אס די SAMSUNG EVO 860 1TB זיכרונות ראם Kingston HyperX 2400MHz x2 ספק כח Asus ROG STRIX 550W GOLD מארז מחשב Antec NX210 ללא ספק 4 מאווררים סך הכל :3523 שקלים חדשים המפרט טוב ? פעם ראשונה שלי אשמח לקבל הערות והארות תודה רבה מראש :)?!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. Started by Itsik Ben Sabo,

שלום לכולם ! אני מעוניין להרכיב כונן SSD על מק. השאלה שלי מה קורה אחרי שאני מרכיב את הכונן... איך אני עושה BOOT ומתחיל להתקין עליו OS של אפל או ווינדוס? האם זה same same כמו מחשב ווינדוס רגיל או שצריך איזה recovery disk ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  25. Started by tomer434,

יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.