עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by TimoTy,

יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by yaron@,

שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש ואני מעוניין לבדוק שהחומרה בו תקינה ועובדת כראוי , רציתי לדעת אם איזו תוכנה אפשר לעשות זאת...(בדיקת מעבד,תעבורת נתונים,תחת לחץ). תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. עריכה: עכשיו הכל עובד :-) שתהיה אחלה שבת

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. האם זה זכרון? * למי שיודע או לא יודע...הזכרונות שלי ב MEMTEST מראים אלפי ERRORS שהם ביחד (שני סטיקים) ושהם לחוד אין ERRORS ב MEMTEST...משהו מוזר לגמריי...הם עושים את זה גם הלוח האם החדש שלי ששמתי במקום הקודם שמתי עכשיו P5N32-E SLI לעכשיו השארתי בכל מקרה רק STICK אחד של גיגה... (מחר אני מחליף בחנות את שני הסטיקים המוזרים האלה בזכרון חדש) בכל מקרה ב VISTA שהקתנתי רק אתמול אחרי ששמתי לוח חדש של ASUS כבר פעמיים קפץ לי: זה בגלל הזכרון? או יכול להיות משהו אחר? Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6324 Application Timestamp: 4549b52a Fault Module Name: StackHash_7d2a Fault Module Version: 0.0.0.0 Fau…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by Turkey,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by Bar_B_q,

שמעו יש לי נייד חדש של דלל מסוג D 500 עכשיו במפרט שלו רשום שיש לי VIDEO OUT (כאלו S VHS נראה לי) סבבה עד עכשיו חשבתי שיש לי כי יש לי חור שמזה דומה לו.. הוא נראה ככה (מצאתי תתמונה בגוגול אבל ככה זה נראה ) ואצלי בכל שאר המכשירים ה S VHS נראה אחרת כמו בזה (כאלו רק השני מימין ) שימו לב שאצלי נוספו שלוש חורים!!! והכבלים שהיו לי של הדיוידי והמחשב שאני מחבר לטלוזייה לא טובים לי פה.. זה נכנס (דחפתי קצת חזק לפני ששמתי לב שזה חור שונה.. אבל הטלויזיה לא קולטת... כאלו לא הצלחתי לחבר ... זה לא טוב ככה אני צריך איזה כבל אחר... יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by yoni1234,

שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by oth123,

שלום, יש לנו ראוטר בממ"ד, מחובר למחשב נייח. אין אפשרות להעביר אותו למקום אחר. היינו פעם בבזק, והיינו גולשים טוב בנייד ובטאבלט בחדרים אחרים. כיום אנחנו בהוט, ואנחנו לא מרוצים. ה-WIFI מתנתק ולא יציב בכלל. הטכנאי שלהם הציע לנו או להוציא כבל מהחדר, או לקנות מכשיר "מוקה" שלהם. טכנאי אחר הציע לנו להוציא את הראוטר החוצה. כל האופציות לא מתאימות לנו. אנחנו שוקלים לחזור לתשתית של בזק (הספק שלנו יהיה אינטרנט רימון) שהייתה יציבה יותר. שמעתי שעדיף לקנות ראוטר באופן פרטי ולא דרך חברת התקשורת, אבל אין לי מושג בזה. מישהו יכול להסביר לי אם זה באמת עדיף, ואיזה דגם מומלץ למקרה שלנו (חיבור קווי לנייח בממ"ד. צפייה בוידיאו HD בניידים)? והאם זה מסובך…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by jingel,

מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by מההקטע123,

אני משחק בהרבה משחקים כבדים יש משחק אחד שאני משחק בו ותמיד יש לי קראשים בו לאחר כמה דקות משחק זה קורס לשולחן עבודה בלי שום ERROR יש לי מחשב דיי טוב I7 4770 GTX 660 ואמור להריץ כמו שצריך ובלי קראשים כי פעם המשחק הזה היה עובד לי חלק מישהו יכול לעזור ?

13. Started by A.Iniesta,

הלכתי אל דוד שלי לתקן לו את המחשב תיקנו ואחר כך ניסיתי קצת oc אז בסדר כל פעם העלתי קצת, ופתאום אחרי ריסט המחשב לא עולה הוא לא מפעיל את המסך לא כלום הוא רק חושב איזה 5 דקות ואז מפסיק!! יש איזה דרך לאפס תביוס או דרך לתקן????... :s05: עזרה דחוף אני נואש!!!!!!! :'( :'(

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  14. Started by amittt,

תקשיבו אחרי שהרכבתי את המחשב אני מגדיר את הארדיסק בביוס ואחרי זה אני אמור לעשות לי כונן c עכשיו איך אני יוצר כונן תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. Started by stingeR-,

לפני שנתיים קניתי CH Combat Stick מאופיס דפוט והוא עבד מעולה עם המחשב הישן שלי , היום שבאתי לחבר אותו ל8rda3I שלי הוא לא זיהה אותו , ניסיתי גם דברים אחרים ועדיין הוא לא זיהה... מה הבעיה? צריך להתקין משהו בשביל הGAMEPORT כדי שהוא יפעל עם הNFORCE2? יש לי BRACKET שמתחבר ללוח וממנו יוצאת יציאת COM1 וGAMEPORT אבל הם לא עובדים... חיברתי ללוח כמו שצריך וזה לא עובד.. חשוב לציין שחיברתי אותם רק לאחר שהרכבתי את המחשב כי לא היה לי כוח , מה אומר שהתקנתי את הדריברים של הצ'יפסט לפני ההתקנה הפיזית של החיבורים הללו אבל לא נראה לי שזאת הבעיה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  16. טוב קרה לי שלשום משהו מוזר, הייתי עם חבר בבית פתאום הרחתי ריח שרוף חיפשתי מאיפה זה בא והכל בסוף התברר שזה מהמחשב, מהכרטיס מסך נראה לי לא יודע, בקיצור אחרי כמה שניות של חיפוש מאיפה מגיע הריח, נהיה מסך כחול כזה במסך, שרשום כל מיני דברים כמו אם זה פעם ראשונה קורה לך תעשה ריסטרס וזה כל השטויות האלה. בקיצור זהו מאז המחשב לא נדלק, זה מראה לי את הטעינה של הווינדוס, ואז כל פעם יש לי את המסך הכחול הזה ואין לא עובד, הייתי בטוח שהכרטיס מסך נשרף והמנגנון לא נותן להפעיל את הווינדוס כדיי שלא ישרף, אבל עכשיו לפני 10 דקות הוצאתי זיכרון אחד מהלוח אם, (יש לי 2 זכרונות כל אחד ג'יגה) והמחשב עובד ! עם זכרון אחד הוא עובד, ועם 2 הוא לא עובד זה מראה מסך כחול. בקיצור ניסיתי להחליף את המקומות שלהם…

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  19. שלום, חיברתי את חיבורי האודיו (מיק' ואוזניות) של הפאנל הקדמי במארז לשקע front panel audio header(HD_AUDIO1) q בלוח האם (של ASROCK דגם conroe945g-dvi) ואין שמע באוזניות כ.הקול פועל כי ביציאה האחורית הכל תקין. מה עשיתי לא טוב?חיברתי למקום הנכון,לא?אולי יש מקום בWINDOWS או בביוס שצריך לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by DoctorBurp,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש, מעבד sandy bridge 2100, לוח msi h61mu-e35 ואני לא מצליח לחבר את הטלויזה דרך HDMI. עושה רושם שיציאה מותקנת, ב device manager אני רואה Intel HD Graphics family תחת Display adapters ו Intel Display Audio תחת Sound, video and gaming controllers ובכל זאת כשאני נכנס ל intel graphics and media control pannel לא מופיע דבר, אין לי אפילו אפשרות לבחור ביותר ממסך אחד. המסך הראשי מחובר כרגע דרך ה VGA. ניסיתי גם את הדרייברים שמופיעים באתר של MSI, וגם דרייברים חדשים יותר מהאתר של Intel, ועדיין אין שינוי... משהו נתקל, מכיר את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  21. אני מנסה להחליף דיסק ישן וקטן (3 ג"ב, FAT16, חלונות 98) שנמצא במחשב ישן (כנראה פנטיום I) בדיסק קצת יותר גדול בגודל 15 ג"ב. עשיתי cloning עם תוכנת אקרוניס של הדיסק הישן לדיסק החדש, שיניתי ל-FAT32 והגדלתי מחיצה למכסימום עם פרטישן מג'יק. הבעיה שאני מקבל הודעת Invalid Systam Disk. בביוס, בזיהוי הדיסק, יש 3 אופציות בגודל הנכון של 15 ג"ב, large ,normal ו-LBA וניסיתי את כולן. ניסיתי כמה אפשרויות ג'ימפור וגם לא עזר. הדיסק עבר בדיקות תקינות בהצלחה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by roeepk,

הspeaker במחשב שלי התחיל לצפצף ללא הפסקה אז הוצתי וזה נשרף תודה לעוזרים רועי ???

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by lilo007,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. היי ותודה לכל מי שפינה זמן בשביל לקרוא ולעזור, לפני כחודש וחצי קניתי מחשב חדש הכל היה בסדר גמור הורדתי הכל וממש התלהבתי, המחשב עצמו עלה לי כ 5000 שקל מחשב איכותי וטוב. ולאחר שבוע וחצי תוך כדי משחק המחשב קרס המסך נהיה שחור וכל המאווררים התחילו לעשות רעש של פעילות מסיבית והם נשמעו כמו מאוורר של פעם. כיביתי את המחשב הדלקתי מחדש לאחר חמש דקות נכנסתי חזרה למשחק והכל היה בסדר. יש תקופות שזה קורה כל פעם במשחק ויש תקופות של שבוע שהכל בסדר, לאחרונה כשאני נכנס למשחק המסך של המחשב פשוט נכבה ויש מסך שחור אבל אפשר לשמוע נגיד שירים בספוטיפיי או סרטונים שכבר היו מופעלים. אשמח אם למישהו יש רעיון מה הבעיה או שקרה לו משהו דומה והוא יודע איך לפתור את זה. נב יש אחר…

25. Started by nils,

שלום! חיברתי למחשב כבל USB - COM והתקנתי אותו בעזרת דריבר מהאינטרנט. המחשב מזהה את היציאה כיציאת COM 12. התקנתי תוכנה לשליטת על UPS (שלו יש יציאת COM בלבד), עכשיו התוכנה מזהה משום מה רק עד יציאת COM 6. ועכשיו לשאלה: האם יש אפשרות להחליף את המספר של היציאה ל-3-6 איכשהוא??? (חיברתי וניתקתי כמה פעמים את הכבל וזה רק הפך את זה מחיבור COM 10 ל-11 ואז ל12....) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים