עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dvvon,

שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by zeevlevi,

לוח אם :GIGABYTE 7VAXP המחשב נדלק, 5 שניות ראשונות שקט אחרי זה ציפצוף של 3 שניות רצוף. אחרי זה 7 שניות שקט ושוב ציפצוף של 3 שניות. ניתקתי את הזיכרון HD ו-FLOPPY מה יכולה להיות הסיבה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by NafSap,

על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Susan Boyle,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by ezx,

באתי לחבר שלי הבית והיית לו בעיה במחשב ממש מוזרה.. עשיתי לו פורמט ואחרי הכל המחשב לא צרה להיתקין דרייברים לכלום לא לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול (הכל מחובר כמו שצריך *זה לא קשור לווינדוס*) מישהו אולי יודע? :-\ =בחיים שלי לא נדקלתי בבעיה זאתי=

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

קניתי שני זיכרונות של KINGSTON 512 DDR אני חיברתי אותם ללוח אם(יש לי 2 מקומות כחולים כאלה, מתוך 4 והם לא אחד ליד השני. שמתי כל אחד בכחול שונה), ואז לא הצלחתי להדליק אותו, מה שעשיתי הוא להוציא את אחד הזכרונות, ואז זה פעל. האם יכול להיות שהבעיה בזכרון או שאני צריך לשים אחד בכחול ואחד בשחור? נ.ב זו הכותרת הכי טובה שמצאתי...

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by RealTime,

שלום! יש לי בעיה במדפסת מסוג 740c של HP. היא לא מדפיסה אדום (וקומבינציות של אדום). גם אחרי שהחלפתי ל- CARTRIDGE צבעוני, חדש ומקורי של HP... יש משהו שאני יכול לנסות לעשות? או לזרוק עוד מדפסת לזבל? תודה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. אני רוצה להתקין לוח של AMD+מעבד AMD 800MHZ וגם זיכרון SDRAM 256MB בתוך מארז של פנטיום 2.(ושאר החומרה מפנטיום2 ) האם זה אפשרי בכלל? האם זה אפשרי מבחינת הספק? - איך בודקים?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  12. Started by o07,

באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  13. המחשב של אחותי קרס. לא ברור היכן הבעיה. הוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב שלה, ואני מעוניין להתקין אותו במחשב שלי כדי לנסות להציל את הקבצים. חיברתי את ההארד דיסק ע"י 2 החיבורים - 1 ללוח אם, והנותר לכאבל של הספק כוח. לא הברגתי את ההארד דיסק כמו שההארד דיסק המקורי מוברג בתושבת שלו. קראתי בכמה מקומות שיש לשנות את הג'מפר - ממה שיצא לי להבחין, לא נראה לי שיש דבר כזה בדיסק הקשיח שלה. החיבור נעשה בכאבל SATA ללוח אם אם זה רלוונטי. המחשב לא מזהה את ההארד דיסק שחיברתי. האם זה קשור להברגה, או שמדובר במשהו אחר? צריך להתקין אותו אולי דרך מערכת ההפעלה? מה ניתן לעשות כדי שלילדה יהיה חג פורים שמח ורגוע? תודה רבה מראש!

14. איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by esaly,

חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7

17. Started by nirp1981,

שלום אני מצרף תמונות של החוטים ושל מפרט הלוח אם מישהו יוכל להגיד לי בדיוק איפה כל חוט אמור להתחבר אני מאוד יודה לו .כמו כן יש שם USB78 וUSB56 לאיזה מהם לחבר? ועוד שאלה :ה האם יכול להיות דבר כזה בעולם שכרטיס מסך שורף לוח אם ? נשרפו לי 2 לוחות לאחרונה והדבר היחיד המשותף שאני יכול לחשוב עליו זה הכרטיס מסך ... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?! לפני חודש החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק, CD ROM ומארז . לפני איזה שבועיים התחילה בעיה במחשב . הופיע לי פתאום מסך כחול . הנה קישור תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg בסדר לא התייחסתי כי זה הופיע פעם אחת ... אחרי שבוע יענו עכשיו אני נכנס למשחקים ובאמצע שאני משחק יענו אחרי כמה דקות או שנתקע לי המחשב ואני צריך להפעיל אותו מחדש או שאני מקבל את אותו המסך הכחול כמו שבתמונה או שהמחשב מפעיל את עצמו לבד ... אני חושב שזאת בעיה בכרטיסי הראם ... בדקתי את הטמפרטורה במחשב שלי והיא תקינה לגמרי ! התקשרתי לחנות ששם ביצעתי את הקניה + את ההרכבה וסיפרתי להם את הבעיה והם אומרים שזה יכול כמה דברים ... או שה - Chipset של הלוח אם לא …

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by shaygutman,

יש לי נייד (מיני לפטופ) , ה-HD משמיע רעשים חזקים(לקראת סוף חייו) , ניסיתי להקטין את מחיצה C באמצעות PARTITION MAJIC אך באמצע הקטנת המחיצה הHD קרס, עכשיו אני מקבל מסך כחול באמצע הBOOT , וכשאני מחבר את הHD באופן חיצוני באמצעות IDE2USB המחשב מזהה את הHD אך לא מקצה לו אות כונן ולא ניתן לגשת אליו. יש דרך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. שלום רב, קניתי מחשב של ACER דגם 5520G. קבלתי אותו היום לפני כשעה, המחשב נדלק, החשמל זורם, אבל המסך לא נדלק - אני רואה שחור! הוא מגיע ללא דיסק של WINDOWS, זה מובנה כבר במחשב, אז הכל אמור להתחיל אוטומטית, לא? יש איזשהו זמן שאני צריך לתת למחשב לצבור כוח? כי כבר עברה שעה לפחות. מה לעזאזל זה יכול להיות? בתודה מראש, דימה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by superginiman,

כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה

23. הרצתי cpu-z וראיתי שהמעבד עובד בתדר 1500 +- הרצתי כמה תוכניות כדי לראות אם המעבד יחזור לתדר המקורי - לא חזר עשיתי ריסט נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ של המעבד 63 והמאוור של המעבד לא עובד בכלל ! פתחתי את הדלת של המארז ואכן המאוור לא עבד בכלל. כעבור כמה שניות המאוור חזר לעבוד והטמפ ירדה ל 30 מעלות יש סיבה לדאגה או שזה נורמלי ? עכשיו המעבד עובד בתדר המקורי 1.86

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום! יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות. ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by ice123,

אם אפשר הסבר מפורט שלב אחרי שלב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים