תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מתקן כרגע מחשב... בעיקרון הזיכרון שלו היה חלש מדי אז הוספתי לו עוד 256MB (היה לו 256MB של PC3200) והוספתי עוד אחד של PC3200 256MB.. פרמטתי אותו, התקנתי וינדוס אקס פי הכל טוב ויפה.. באותו יום בערב אני בא להדליק את המחשב.. המחשב עצמו נידלק.. אבל יש מין צפצוף ארוך.. בערך 5-6 שניות, מה גם שהמסך לא נידלק.. מה יכולה להיות הבעיה? אני צריך פתרון דחוף. תודה מראש =] דרך אגב יש לי עוד מחשב עם בעיה.. המחשב עצמו הוא מחשב מאוד חלש, 256MB, מעבד 557MHZ כרטיס מסך voodoo 3 בקיצור.. חרא מחשב.. מה שרציתי לעשות זה לפרמט אותו.. פירמטתי הפעלתי אותו והכל.. ואז אחרי איזה 5 שעות פתאום הוא נתקע.. בדקתי את הטפמ' של המעבד והיא הגיעה ל-70 מעלות.. אז פתחתי אותו כדי להוסיף משחה טרמנית כי ראיתי…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
חבר'ה, רציתי לשאול לגבי תופעה מעניינת: שמתי עכשיו בדיקת MEMTEST עקב בעית איטיות שיש לי ולקח בערך שעתיים לPASS אחד בלבד עם 40 אחוז בדיקה בסייקל השני. לאחר מכן הוצאתי 2 סטיקים והשארתי רק שניים בDUAL CHANNEL והרצתי בדיקה - לאחר שעתיים היו לי 4 PASSים. זה אומר ששני הצמדים לא עובדים טוב ביחד? זה יכול להיות מה שגורם לאיטיות? מדובר על 4 סיטיקים של KINGSTON 1GB DDR800 שהם מדגמים אחרים. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מיד שקיבלתי את הלפטופ מאמזון (יוגה 7) ניסיתי להדליק לראות כמה אחוזי סוללה יש והוא לא נדלק. רק כשחיברתי למטען הוא נדלק. אחרי כמה דקות הופיע על המסך שאחוזי הסוללה 53%. יתכן בגלל שזה הטענה מהירה (65W PD). האם קיבלתי מחשב שהסוללה התרוקנה או זה מין פי'צר בטיחות שלא ידלק בטעות במשלוח? המחשב לנובו yoga 7
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Usb מהדגם הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801480 בהתחלה העברתי אליו קבצים במהירות 12-15 מגה לשנייה בזמן האחרון זה לא עובר לי את המגה יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הסיבה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קודם כל, מה נשמע חברה? איך הולך? (על שתי רגליים!!! :screwy: :smile1:, לא משנה...) לא הייתי כאן דיי הרבה זמן, בערך חודש... כאילו, הייתי מחובר והסתכלתי על תר'דים וכאלו, בעיקר על לינוקס, אבל לא היה לי מה להוסיף. [נכון שכל מה שאמרתי למעלה ממש לא מעניין? נכון שאתם רוצים כבר לעזור לי עם הבעיה והשאלות? נכון?!?!?!? נכון....] בעיה: אני רוצה להתנסות עם לינוקס. כבר חודש בערך אני מתכנן הכל, החלטתי על ההפצה "לבני אדם"- UBUNTU. טוב אז, עשיתי DEFRAGMENTATION להרד דיסק, מחקתי דברים מיותרים ויש לי 60 גיגהבייט פנוי. שמעתי שכדאי שיהיה 10 GB פנוי (לא פנוי כריק, אלא UNALLOCATED) על ההרד דיסק.. גם על זה חקרתי, ויש לי PARTITION MAGIC. אני עושה RESIZE לפרטישן הראשי שלי, והיחיד, עושה שיהיה 20 G…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שניסתי לתקן את הצורב אז כאילו הוא היה פתוח ומחובר לחשמל מה זה מסוכן מאד הלייזר הזה??? עכשיו רק אני רואה אזהרה באנגלית שכתוב לשים לב יש קרינה של לייזר בלתי נראה משו כזה? ותגידו צורב DVD כפול 16 צורב דיסק רגיל על 52??? תודה..
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה או לווינדאוס אבל שאני מדליק את המחשב הוא עולה ושאני שם את הווינדאוס (home edition xp( יש את הטעינה ואז המסך פשוט מת אבל שאני מריץ את הSAFE |MODE המסך עובד מה הבעיה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר בכרטיס מסך 7600gs 512 mb .. אני כבר כמה ימים לא מצליח להפעיל את הפילטרים של הכרטיס מסך שלי . אני מגדיר דרך הדרייבר ב global setting שיופעלו הפילטרים בכל המשחקים ...ניסיתי את כל הרמות של הפילטרים כגון : 4 ,8 16 וכו'....... אבל אין שום תגובה במשחקים ..זה לא משפיע בכלל זה לא מאט ולא משפיע על הגראפיקה ץץומי כמוכם יודע כמה זה משמעותי... מזה יכול להיות ...החלפתי כמה דרייברים וזה לא עובד לי .. זה עבד לי עד לפני כמה ימים... תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה, ואשמח לעזרה בפתרון / אבחון. מדובר במחשב ישן מאוד (בן 10 או 11), שמריץ windows 7. מדי פעם, הדפדפן נתקע ולא ניתן לגלוש יותר. נראה ששאר הדברים במחשב עובדים, אבל הדפדפן הוא הדבר העיקרי שהמחשב הזה מריץ. לפעמים הדפדפן יכול לעבוד רצוף במשך ימים והכל בסדר, ואז פתאום להתקע. שמתי לב שהפעלת סרטונים ביוטיוב היא טריגר לתקיעה, וגם סגירה ופתיחה של הדפדפן מספר פעמים. הדפדפן שאני משתמש בו הוא כרום. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב, וזה לא פתר את הבעיה. כאשר התקלה קורת, יש תהליך של כרום שאני לא מצליח להרוג דרך ה- task manager. כשאני מנסה להפעיל את הדפדפן שוב הוא עדיין תקוע (אני לא זוכר בדיוק אם יש הודעה או משהו כי זה לא קרה כבר כמה שבועות…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח, חיברתי אותו כ SLAVE, הדלקתי את המחשב, הדיסק הקשיח מזוהה בשמו המלא במנהל ההתקנים, כמו כן מצויין נפחו אבל אני לא רואה אותו ב"מחשב שלי"(כונן IDE). תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לא מזמן פימרטתי אצל מישהו את המחשב, ואותו אדם לפני הפירמוט גיבה את כל העבודות שלו בוורד על דיסק. (הוא לא יודע באיזה וורד הוא השתמש לפני לא Office 2003) התקנתי אצלו Office XP וניסיתי לפתוח את הקבצים והאופיס שואל אם להתקין את ה- Office Converter אז אמרתי לו שכן, והוא פתח את העמוד שבמקום אותיות כל העמוד מלא במעין אפסים כאלה מרובעים. לדוג: 000000000 רק מרובעים ניסיתי לפתוח את זה עם Notepad ו- Wordpad והצריבה נעשתה ע"י Nero 5.5. אני מנחש שזאת בעיה בצריבה אך אם למישהו יש רעיון אני מאוד אשמח לנסות אותו... כמה שיותר רעיונות ככה יותר טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כשאני מכניס את הגאמפר ללוח אם המחשב לא נדלק וכשאני מוציא אותו הוא נדלק ועדיין אין כלום על המסך מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב זה התחיל לא מזמן כי ליפני זה הכל עבד פיקס !! יום אחד אני מדליק את המחשב והוא לא מראה כלום במסך . אחרי זה אני פותח את המחשב ורואה שהכול בסדר והכול מחובר ומחוזק. עדיין לא הבנתי מה הבעיה עד ששמתי לב שכאשר המאוורר (של המעבד) לא מחוזק אז המחשב עולה וראוים במסך וכאשר אני מחזק אותו הוא לא נידלק בקיצור אני צריך שהמאוורר יהיה רופף כדי להדליק את המחשב !!! וכשהוא מחוזק הוא ביכלל לא מיסתובב !!!! (המאורר של המעבד) אני לא יודע ממה זה נובע ואני מצפה ממכם להצעות !! -- בעיה נוספת שמאז חיבור כרטיס המסך כשהמחשב נידלק הוא אומר שהמארז היה פתוח וצריך לילחוץ F1 כדי להמשיך חיפשתי בביוס שעות ולא מצאתי איך לבטל את זה !! יש לי מחשב של acer מודל: veriton 7600gt מאבד: pentium 4 2.8g…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי זיכרון גירסה G.Skill DDR2 900mhz CL4 P.I Black משיהו כזה עכשו הבעיה כזאת היה לי 2 לוחות שניסתי עליהם P35-DS3P היכולת שלו עד 1200MHZ OC P43-DS3L לא יודע מה הוא מסוגל אני חושב 1066 ככה הבעיה בOC צריך להגדיר בBIOS שיהיה CL4 שאני עושה את זה המהירות של הזיכרון עולה ל900 והCL4 אבל יש לי פתאום שגיאות לא תמיד למשל בCOD4 אני נכנס משחק שעה פתאום אחרי 2 מפות בטעינה זה נופל יש מסך כחול שסופר בהדרגה של 5 מ 0 עד 100 לפעמים מהר לפעמים לאט. רציתי לדעת זה בעיה בזיכון? צריך אולי להגדיר עוד משיהו שאני לא יודע? יש להדגיש כמה דברים: עשיתי פורמט פעמים מWIN7 לXP PRO המפרט E8400 הלוחות שרשמיתי 9800GX2 625W enermax 500GB WD תודה רבה!!! אני ממש חייב עזרה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במחשב שהוא פשוט ניכבה מעצמו.. לא ריסטרט לא כלום פשוט ניכבה.. לא כל כך משנה מה אני עושה באותו רגע.. ולפעמים שהוא נכבה אז הוא דופק איזה סרייה של זה .. ניכבה כמה פעמים ברצף.. אין שום סדר מסויים או טיימינג.. בבקשה אני אובד עצות.. איך אפשר לאתר את הבעייה ?? אני חשבתי על כיוון הספק הבעיה שהוא עובד המחשב.. אז אני לא יודע.. תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה כדאי לרכוש: טלויזיה LG מדגם Nano או טלויזיה LG מדגם OLED . נא לנמק יתרונות וחסרונות !!!
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-