עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by netanel1234,

שלום, החליפו לאחותי את הלוח-אם, הביאו לה לוח-אם של "ASROCK" עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא יודע איך נכנסים לBIOS אני לחצתי על DEL והוא לא ניכנס לי לBIOS אז איך אני יכול להכנס ל-BIOS? אה ו- איך הלוח-אם הוא חברה טובה או סתם? תודה!!.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. יש לי בבית מחשב, מסך ורמקולים. הם מחוברים כולם לאותו מפצל שמחובר למגן ברקים (מהפשוטים של Hyundai) שמחובר לשקע בקיר. לפני מספר דקות הייתה כנראה עליית מתח והמגן ברקים הפסיק את אספקת החשמל לרגע. זו לא פעם ראשונה שזה קורה. בפעמים הקודמות שזה קרה אספקת החשמל חזרה מיד אחרי והכל היה בסדר (כל המכשירים נדלקו שוב וחזרו לעבוד). הפעם קרו שני דברים שונים... האחד הוא שהנורה במגן ברקים שאמורה להעיד האם קיימת הגנה נדפקה (היא בקושי מאירה). אני מניח שזה אומר שצריך להחליף אותו.השני והוא מה שמדאיג אותי זה שהמחשב לא נדלק הפעם מיד אחרי, בעוד שאר המכשירים כן. חשבתי שאולי רכיב כלשהו נשרף, אבל לא היה שום ריח. אחרי דקה-שתיים ניסיתי לשנות את השקע שאליו מחובר המחשב לאחד אחר במפצל - זה לא עזר. מיד אח…

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. היי, אני עומד בפני בעיה שבכנות אין לי מושג יותר מה לבדוק בשביל לנטר את הגורם שלה... מפרט המחשב עם הבעיה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz לוח אם: Gigabyte G41MT-S2PT (Socket 775) כרטיס גרפי: Gigabyte GTX 650 Ti 2GB ספק כוח: 500W איכותי יחסית ששימש אותי במערכת גיימינג ישנה יותר תסמינים: לאחר כשעה שעתיים של משחק (לפעמים פחות) המסך פשוט נכבה ומפסיק להגיב, המחשב לא מגיב לריסטארטים אלא רק לכיבוי והדלקה מלאים כדי שהמסך יחזור לפעילות. מה שקורה בפועל עם המחשב במהלך משחק נראה כמו "כרטיס מסך שלא מגיב" בפתאומיות המחשב מפסיק לשדר נתונים למסך ויש צורך בכיבוי והדלקה מלאים כדי שיתחיל לשדר שוב. דברים שנעשו לניטור התקלה: כרטיס מסך: כרטיס המסך הוצא מהמערכת …

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום כמו בכותרת,היה לי מחשב שנהרס הלוח אם ניסיתי להחליף וכנראה שהמעבד גם נהרס זה סוקט 1156 ולא מצאתי חלקים בשבילו. קניתי באנדל,לוח אם מעבד וזכרונות חדשים. אמרו לי שאם יש לי ווינדוס 10 בדיסק הקשיח הישן זה לא יעשה בעיות והמחשב יעלה אוטומטית. הפעלתי את המחשב ועולה לי רק בביוס. זה אפשרי בכלל הווינדוס יעלה בלי לעשות שום שינוי ? תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום הרצתי אנטי וירוס והוא מחק כמה וירוסים עכשיו כשהמחשב עולה מופיעות שגיאות יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את השגיאות בלי שאצטרך לחפש דבר דבר ולמחוק? או לחילופין לכתוב פקודה שתמחק את הקיצורי דרך האלה?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד דל. 5 צפצופים בהדלקה של המחשב חוזרים על עצמם ,אבל המחשב ממשיך לעלות. ברגע שמערכת ההפעלה מתחילה לעלות הצפצופים מפסיקים. מה יכולה להיות הסיבה לצפצופים?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by alex363,

צפצוף ארוך ואז מספר פעמים צפצופים קצרים....

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. בעיה קצת מוזרה נראה לי קודם כל אני יגיד שהמחשב פועל בסדר גמור בלי בעיות ברוך השם הWIN עולה בלי בעיה והכל בסדר עכשיו לבעיה, כל פעם שהמחשב עושה פעולה - נקרא לזה "שהמחשב חושב" יש ציפצופים שאחריי הרבה זמן הגעתי למסקנה שזה מהלוח אם כנראה... נגיד אני לוחץ רענן יש ציפצוף חלש כזה או שהמחשב מתקין משחק /תוכנה יש ציפצוף ארוך בלי הפסקה עד שההתקנה נגמרת אז כמו שכתבתי מתי שהמחשב חושב בהתחלה חשבתי זה מהערכת נושא ששמתי (SEVEN REMIX WINDOWS 7) אבל זה לא כי מחקתי אותה לבדוק, חשבתי אולי איזה לחצן בעכבר חלוד ועושה מן רעש כזה אבל לא כיביתי את הרמקולים ועדיין יש את הציפצוף! פה הבנתי שזה מהלוח אם כנראה... מה לעשות? זה מחרפן הציפצופים האלה זה דפק לי תמוח!!! אני כבר שומע ציפצופים לבד... זה …

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by DarkAnus,

מדובר בלוח אם של DFI מדגם P35 T2R, כשעליו יושב מעבד אינטל E5200, 2 סטיקים של 2GB של GSKILL וGAINWARD GTX260 216SP OC. כמו כן, ספק איכותי 500W של SEASONIC. במשך תקופה ארוכה המעבד שלי עמד על OC יציב ל3.85GHZ עם תוספת קטנה למתח ליבה. בזמן האחרון משום מה משחקים התחילו לקפוא לי לחלוטין ותקעו את המחשב לרמה של RESET אז ניסיתי לשחק טיפה עם המתחים-לא עזר, אז אתמול בלילה עשיתי F7 בהגדרות הביוס ושחזרתי הכל לברירת המחדל. ביצעתי שמירה והפעלתי מחדש והמחשב לא עשה BOOT... הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בניסיון לשחזר את הביוס לברירת מחדל..החזרתי אותה..המחשב לא עולה בPOST. יש קול צפצוף חזק שנמשך בערך 3 שניות בלופים כשאני מדליק את המחשב, ולא עולה שום דבר. ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך, להוציא את ה…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. המחשב קצת איטי ואני רק התקנתי עליו את הוינדוס לפני יום יומיים כשקניתי את ה R דיסק זה מחשב עבודה סביר ואני לא מבין למה ה R דיסק עובד כמעת כול הזמן על 100% בערך אפילו כשאני רק מדליק אותו סמתי לב כשאני כן עובד איתו (מעמיס עליו) ה R דיסק יורד לסביביות ה 20% אבל כשאני לא עובד איתו זה שוב קופץ ל 100% כאילו הוא מוריד לי דברים כשאני לא משתמש בו (או טיפה מעמיס עליו) ולכן הוא בעומס אין על המחשב כלום חוץ מאופיס ועוד שלושה תוכנות ללימודים אי חייב עזרה!!! ואני לא כול כך מבין במחשבים אני ישמח לעזרה תודה

12. Started by kobt,

נפני מלא זמן היה לי בעיה אם הכרטיס משך שלי (FX 5200) הזזתי תחוטים בום! נחבא המסך באתי הוצאתי תכרטיס מסך חיברתי שוב פעל בסדר קרה לי עוד פעמיים ובשתי הפעמים האלה היתי צריך לשחק איתו עד שיפעל פעם רביעית נסיתי מלא וזה לא מצליח המסך לא נדלק(יש כתום אין צהוב במנורה) אני לא יודע אם זה הלוח אם או החוט של המסך כי ניסיתי עוד מסך ולא פעל עבר כבר איזה יותר מחצי שנה שאני אם GFORCE4MX מסריח!!! לחבר שלי דוד שלו עובד בחברה או משהו של מחשבים והוא מבין הבאתי לו תכרטיס שיבדוק אם הלך הכרטיס חבר שלי ניסה את זה אצלו ופועל לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך?!!?!?!?!? זה פעל גם לי פעם!!!! מה זה יכול להיות??? הלוח אם?? אבל הוא פעל לי כבר!!! וניסיתי הרבה פעמים!!! משהו יכול לענות על כל השא…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by mMmSaK,

שלום לכל מי שנכנס (: לאחרונה הצלחתי להשיג רסיבר של 5.1 של מיקרולב. לי כבר היו רמקולים 2.1 שלהם והצלחתי להשיג עוד רמקולים (יש לציין שהם גם של מיקרולב) וכל פעם שהרסיבר דלוק יש רעשי רקע מוזרים לא משנה נגיד גם אם אני מנמיך הרעשים הסטטים האלה נמשכים. יש פה שילוב של רמקולים M 700 2.1 ו X-23 5.1. גם הרמקולים המקוריים של הרסיבר משמיעים את הרעשים המעצבנים האלה.

14. Started by maozasaf,

שלום, לפי החומרה שיש לי האם ניתן לחבר שתי מסכים לאותו כרטיס מסך ? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם והשני לכרטיס מסך? לוח אם- Asus H87M-E כרטיס מסך:Sapphire Radeon R7 260X תודה על העזרה.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. שלום, קניתי לפני שבוע מחשב חדש שכולל את המפרט הבא: I5 4690 Gigabyte h97 hd3 Kingston 8 giga fury Hitachi 1Tb Gigabyte gtx 560 ti Seasonic s12ii 520w ופתאום אני מקבל הודעה מווינדוס שביצועי המחשב איטיים ומומלץ להחליף לערכת צבעים בסיסית במקום ערכת aero של ווינדוס. יש לציין שבמשחקים שאני משחק כגון assassins creed black flag שפועל על הרמה הגרפית הכי גבוהה המשחק רץ חלק ומצויין. אני אשמח לקבל תשובה מדוע אני מקבל את ההודעה הזו מווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ygal.Idan,

שלום לכולם יש לי בעיה חמורה מאוד ואני חייב אליה פתרון יש לי קובץ 7z שהכנתי מזמן לפני שנה, ושמתי סיסמא. עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא של הקובץ ואני חייב לחלץ משם את הקבצים. מה אני עושה?? אני חייב עזרה זה משהו ממש ממש חשוב לי תודה לכל העוזרים

17. Started by saaryan,

קניתי כרטיס זיכרון RAM למחשב נייד של ASUS בחנות שבה קניתי נאמר לי להוציא את הסוללה לפני שאני מכניס את הזיכרון למחשב. לאחר שהחזרתי את הסוללה המחשב מראה לי שהסוללה מחוברת אבל לא נטענת. מה יכולה להיות הבעיה ? חשוב לציין שהסוללה מקורית והמחשב חדש בן 10 ימים.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. קניתי הרד דיסק של WD 1TB. ההרד דיסק אמור להיות בעל כונן ורטואלי ועליו תוכנת התקנה כלשהי. לאחר שפרמטתי את המחש שלי כונן זה אינו מופיע יותר ובמנהל ההתקנים מופיע לי ש wd ses device usb device חסר דרייבר מישהו יודע איך אני פותר את זה. כל הבעיה עם ההרד דיסק הזה הוא שיש עליו 500GB של סרטי חתונה (אז אני לא יכול למחוק או להעביר אותם לשום מקום) וההרד דיסק גורם לתוכנת העריכה שגיאות ונפילות בעת דגימת סרטים להרד דיסק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by supercars,

צהריים טובים, כרגע יש לי וינדוס 7 64ביט. הוא עושה לי בעיות אז החלטתי לחזור אל וינדוס XP. הכנסתי את הדיסק המקורי וביצעתי הפעלה מחדש. כעבור 2 דקות בזמן שהדיסק מחלץ קבצים מופיע לי מסך כחול 0x0000007E: מה לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Eli shitrit,

שלום חברים אני עובד עצות ספקי האינטרנט אומרים שהם לא תומכים במשחקים בדקתי פתחתי פורטים עשיתי כל מה שרשום במלא מדריכים לא עובד הכל עבד (עד שנטויזן איפסו את הראטור עברתי לבזק בנלאומי וגם שם אותה בעיה) עכשיו שום משחק רשת לא מתחבר כמו BF1 BFH ועוד Titanfall מתחבר התקנתי מחדש בדקתי דרייברים הכל תקין - יש עצות אין לי פתרון אבל אני יודע שהבעיה בחיבור - 1. הכל עבד 2. השגיאה זה חיבור אינטנט אבד מציין שהכל עובד כולל בדיקת מהירות הכל פיקס תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Bek-Ab,

בסמארטפון שלי עם מערכת הפעלה android מתפרצות הודעות המציעות התקנת אפליקציות או פירסומות. בתחתית ההודעות יש סימן קריאה קטן וכשפותחים אותו - ההודעה המתקבלת היא כי הבקשה הגיעה מגוגל. כל הנסיונות לבטל בהגדרות את הודעות גוגל - נכשלו. הצעות יש??

22. לא מזמן עשיתי פירמוט למחשב שלי : Dell Inspiron 15R SE לאחר הפירמוט התקנתי את כל הדרייברים הנחוצים. לאחר מכן התקנתי את התוכנה Dell Webcam Central אך זה רושם שאין מצלמה מחוברת למחשב, וזה לא מזהה את המצלמה המובנית. כשאני נכנס ל device management אני לא רואה שום התקן של מצלמה ולא את הלשונית imaging devices חיפשתי באינטרנט דרייברים של מצלמת אנטרנט ולא מצאתי תודה מראש והמשך יום טוב.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. האם אתם מבינים מזה אילו זכרונות מותקנים פה? (שני סטיקים אני חושב) ואם כן מה מומלץ להחליף לאופטימיזציה ?

24. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני כמה ימים לצערי הלך לעלמו הכרטיס מסך שלי asus geforce 4 4400 128 כנראה חשמל סטטי עכשיו נגמרה לי האחריות והחנו תלא מחלפיה לי אותו יש מקום פה בארץ הקטנה שלנו שיכולים לבדוק אותו הכרטיס עובד אבל הוא לא מריץ לי גרפיקה סרטים ויש קווים מוזרים על כול המסך

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by TheSlider,

היי חברים! החלפתי במחשב את המסך למסך דק LCD אבל אז מופיעה לי את ההודעה הבאה: Video Mode Not Suppoerted למה זה קורה? אין לי כרטיס מסך כלומר אני משתמש בכרטיס מסך המובנה שעל הלוח האם. המסך ה"רגיל" שלי הוא מסך קופסא גדול כזה.. (במילים אחרות, לא דק). איך אני פותר את זה? (המסך עצמו עובד במחשבים אחרים, זה כבל חדש מהקופסא ופעם עבדתי עם המסך הLCD הזה במחשב הבעייתי אבל מאז הוא כבר עבר פרמוט).

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים