עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tamir245,

שלום רב, יש לי בעיות עם המחשב המזדקן שלי ואני מנסה כמוצא אחרון לנסות ולפתור אותם. מדובר סה"כ על מחשב די ישן מבוסס פנטיום 4+לוח אם D865 של אינטל. מה שקרה הוא כך - אני מדליק את המחשב,יש רעש של חריקות מאוררים(היות שלא משומנים),הקירור של המעבד נדלק,הצורב עושה סימנים של עובד,אבל אני לא מקבל סיגנל על המסך והוא נשאר פשוט במצב של מצב חיסכון חשמל(2709W) מחובר לGF5200. ניסיתי לנתק את כל הרכיבים מהלוח אם והספק,אבל עדיין אין סיגנל במסך ובנוסף ממה שאני זוכר היה תמיד איזשהוא צפצוף קצר כשהPOST עלה ואז המחשב התחיל לטעון את חלונות. אשמח להצעות,אולי פספסתי משהו... תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי דיסק קשיח SEAGATE BARACUDA 500 GB בדקתי את הדיסק עם 2 תוכנות בדיקת HDD. תוצאה א עם תוכנת HDInspector נותנת לי תוצאה שלילית ומעידה שהדיסק פגום. תמונה מצורפת בקובץ 1 +2 מצד שני בדקתי וסרקתי שגיאות בדיסק עם תוכנת HD Tune Pro בקובץ השלישי, וזה מראה שהדיסק תקין ואין שגיאות. אז מה הקטע פה, מישהו יכול להסביר? אם ה HDD בטוח לא טוב ותקין, אז אני אממש אחריות על המוצר [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Svinka !,

יש לי בעית בריחת חשמל בשתי נקודות במארז שלי... יש לי מארז של GigaByte דגם לא משנה איזה אחד מהאלה שעולים כ350-400 ש"ח שכולו בנוי ממתכת בלי שום פלסטיקים... איפה שיש את היציאות ללוח אם בצד שמאל (הצלע שאליו מחובר לוח האם) מאחורי המארז באיזור הUSB והSOUND CARD(OB( אם אני מעביר את היד אני מרגיש זרם חשמל כזה... ובאותו צד בפינה למעלה יש מקום כזה שמרגישים זרם חשמל. האם הדבר הזה דורש בדיקה? האם לפנות לחנות שממנה רכשתי לפני כ3 חודשים את המחשב? האם זאת בעיה רציני? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avatar123,

החלפתי למחשב שלי צורב dvd (dvd-rw) אבל משום מה הוא קורא לי רק cd ניסיתי כול מיני דיסקי די וידי ושום דבר לא פעל גם הצרובים וגם הלא צרובים לעומת ה cd שגם הצרובים וגם הלא צרובים ניקלטו מאיזה סיבות זה יכול להיגרם ויש דרך לסדר את זה?

• 14 תגובות
    • 923 צפיות
  6. היי יש לי בעיה מוזרה המחשב של אמא שלי פתאום הפסיק לעבוד הדלקתי את המחשב , עולה לשניה המסך של הפנטיום 4 ואז נעלם וכלום המסך עובד הכרטיס מסך עובד בדקתי חיבורים אין ציפצופים על כשל כלשהו בחומרה ניסיתי להכינס לביוס אבל גם זה לא מתאפשר. ואני מגיע למצב שכאילו המסך שחור וזהו. מה יכולה להיות הבעיה, החלפתי כבל של המסך כי חשבתי אולי הכבל דפוק ועדיין אותה הבעיה . מחשב ממש ישן פנטיום 4 עם כרטיס מסך גיפטרס 4 נראה לי ומסך של בנקיו LCD תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, הסיפור המפורט של התקלה: יש לי מעבד Athlon XP 2600+ שהמהירות הרגילו שלו היא באיזור 2.0GHz ( ככה המחשב עבד יותר מ4 שנים ). לפני חודש רציתי להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (שמסתבר שלא תמך בsata 1), אבל תוך כדאי נסיונות להתקין אותו, עשיתי עדכון של bios וגם שיניתי מס' הגדרות של bios וכו'. בסוף החלפתי להרדיסק אחר שכן עבד. אחר כך ראיתי שהמחשב עובד בהגדרות default של bios 1.1GHz . ניסיתי לשנות הגדרות ובסוף הגעתי למצב שהמחשב בכלל לא עולה. לקחתי אותו למעבדת אייבורי שם עשו איפוס של Bios (לא הכרתי את זה בעצמי לפני זה), הטכנאי ניסה לעלות את המהירות של СPU וגם לא הצליח והציע לי להחליף את הספק כוח במחשב, בתקווה שזה יפתור את הבעיה, אבל גם זה לא עזר... כרגע המהירות המקסימלית שהצלחתי להגיע…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by old_school,

שלום לכולם: השבוע שידרגתי את כרטיס מסך מ 8600 ל Radeon Toxic HD4870 Sapphire ואת הספק החלפתי ל Thermaltake 500W . עד עכשיו, שיחקתי עם 8600 ASUS וספק 450 בלי בעיה, שעות. עכשיו, עם הכרטיס החדש וספק חדש, המשחק נתקע אחרי מספר דקות, זה יכול להיות 5 דקות וגם אחרי 20. ההגדרות הגרפיות של המשחק על אוטומט (HIGH) כלומר המשחק קובע על פי הכרטיס. שהמשחק עובד, הכל נראה בסדר אבל פתאום פשוט נתקע. מישהו מכיר את התופעה? אני משתמש בדריבר האחרון של Sapphire. מעבד 8400 ו 2 גיגה RAM. מתחיל להצטער על כל השידרוג.... אולי הכרטיס הזה היה טעות... פעם ראשונה שאני קונה ATI .

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אנשים צריך עזרה! בעיה מוזרה שהתחילה מאתמול: לאחר שעשיתי כיבוי דרך הווינדוס המחשב ניכבה (המחשב= מעבד+ הרדיסקים+כרטיס מסך) כמו שבצריך אבל! המארז עם כל המאווררים והמנורות נישאר דלוק ! וכפתורי הריסט או הכיבוי לא פעילים! הדרך היחידה לכבות את המארז הוא ע"י ניתוק מהחשמל או דרך הכפתור שעל הספק. ובמידה ואני מחבר את המחשב שוב לחשמל אז אוטומטית המארז נידלק בלי שלחצתי על הדלקה- ואם אני רוצה להדליק את המחשב אז אני לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ואחרי כמה שניות המחשב נידלק וניכנס לווינדוס! משהו מאוד מוזר: האם הבעיה היא בלוח אם או בספק או בכפתורים של המארז?? חובה לציין שלא נעשה שום דבר למחשב לפני שזה התחיל ליקרות. מיפרט: מעבד Q6600 ללא OC לוח אסוס ASUS P5N-E SLI זיכרון: 4X1024GB GSKIIL 800…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by subarel,

אני מנסה להתקין XP על לוח PT880 Neo ומשום מה הוא לא מזהה לי את ה HD , בהתחלה הוא כתב לי שהוא לא מוצא שוטף ל HD שמותקן כדי לעשות RAID אחרי ריסטראט ממצב התקנה (לחיצה על F3) כשהוא לא מצא HD בפעם הראשונה, לא היה לי ראיד ומעולם לא התעסקתי איתו בנשא הזה , מאיפה זה בא לו אל תשאלו אותי :-\. בכל מקרה - ניסיתי כל דבר אפשרי בביוס , ביטול כל פונקציה שקשורה ב RAID או באופציות של איחסון. ניסתי להריץ התקנה מהמערכת הפעלה (שד"א , אם אני לא לוחץ על ה :lamer: (כל מקש) הOS שלי שמותקנת כן עולה.) אבל אני חייב לפרמט את הנבלה , היא מלאה בווירוסים... ויש לי דברים מאוד חשובים בכונן D, האם יש דרך להתקין דרך OS ולפרמט רק את C תו"כ....? אם אני יריץ DOS אולי דרך דיסקט נראה לכם שזה ישנה את המצב? ח…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by smalery,

שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by KruViT,

אהלן, אין לי כבר מושג למי לפנות כי אני לא יודע אם הבעיה שלי בתחום של חומרה או תוכנה. קרתה לי איזו תקלה במחשב לפני כמה ימים של הווינדוס, עשיתי ריסטרט ידני והמחשב רשם שישנה תקלה במערכת הפעלה. לא הייתה לי אפשרות להיכנס לסייף מוד, אז הכנסתי את הדיסק של הווינדוס בנסיון לתקן את המערכת הפעלה. אחרי השלמת התהליך תיקון כשהווינדוס עלה הוא הראה מסך כחול, אז פשוט פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס מחדש. הכל עלה כראוי, רק כשהדיסק של הווינדוס לא נמצא בתוך המחשב בזמן ריסטרט, הוא נותן לי את אותה השגיאה שקרתה מן התחילה. בקיצור, המחשב מעלה את הווינדוס רק אם הBIOS מוגדר על BOOT FROM CD, ואם הדיסק של מערכת ההפעלה נמצא בפנים. אחרת אני מקבל תקלה. פירמטתי כבר שלוש פעמים, אני לא תורח לעדכן חוץ מדרי…

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  13. והאם שני המסכים יציגו את אותו דבר או שאפשר יהיה לעבוד בכל אחד מהם על חלון ו/או תוכנה אחרת? אין לי כרטיס מסך. האם אצטרך לקנות כזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by joni,

יש לי שני ניידים אחד עם כרטיס מסך Radeon 9000 והשני עם הצ'יפסט Mobile 945GM קניתי ספליטר ל8 מסכים השאלה שלי אם אני יכול לחבר את אחד הניידים האלה לספליטר ולעוד 4 מסכים ולעבוד עם כל המסך כיחידה אחת לא זהה לשניה ולעבוד עם Extended Desktop אחד ארוך??? כרגע אני מחבר אל הספליטר ואני רואה בנייד רגיל ובמסכים האחרים אני רואה את האקסטנדד אבל הם זהים. הם לא עובדים כמסכים בפני עצמם הם מראים אותו דבר כאילו יש לי רק שני מסכים אחד של הנייד והשני זה הם. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אתמול קיבלתי את הלוח הנ"ל, אני משתמש בכרטיס המסך המובנה שבו (בחיבור DVI). המפרט שלי סטנדרטי, AMD 5200+, 2GB RAM דיסק 250GB SATA וצורב SATA. הבעיות: * ה-heatsink שעל גבי הצ'יפ של כרטיס המסך רותח. * מדי פעם המחשב עושה restart מעצמו. האם עלי לדאוג מהחום של ה-sink? אם כן, האם יש לו פתרון? מה יכול לגרום לאיתחולים הלא רצוניים האלו? תודה! [עריכה: לא מתבצע OC]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  19. שלום, נדמה לי שאני נתקל בבעיה די נפוצה לאחרונה (לפחות משיטוט בהודעות הפורום) יש לי את המחשב הבא: adm athlon 64 3000 socket 939 box gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 KING PC400 KVR400 X64 C3A לפני יומיים שלושה הוא החל להיות איטי להחריד פירמטתי היום בשעה הראשונה בה התקנתי את התוכונת השונות עבד יופי מאז הוא חזר לסורו כל הפעולות הבסיסות איטיות, העכבר זז לאט ובתנועה לא חלקה, המקלדת בקושי מגיבה כ"כ לאט שזה בלתי אפשרי לעבוד. חשוב לציין שאין קריסות של המחשב או משהו כזה מה יכולה להיות הבעיה? מה וכיצד עלי לבדוק?

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  20. יש לכרטיס קול בעיה שכשיש הרבה רעשים בבת אחת או שיש BAS או סתם רעש בתדר גבוה, הוא מתחיל לעשות רעשים מפצפצים כאלה שכואב באוזניים מישהו יודע איך לפתור את זה? הלוח אם הוא של ASUS והבעיה לא ברמקולים, ניסיתי להחליף הרבה ואני לא יודע מה לעשות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by kobipk,

רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by eladhor7,

אוף, הלוח אם והמעבד שלי מזה איכזבו אותי. כשעכשיו יש לי את הכרטיס 6800 gt agp, אז הכרטיס מסך לא משתמש במלוא הרמה שלו, בגלל שהמעבד שלי חלש. בן דוד שלי הביא לי את הכרטיס הזא מהמחשב שלו, ובמחשב שלו הכרטיס עבד מזה טוב, והמשחקים שם עבדו ברמה יותר טובה מאשר אצלי במחשב עם אותו הכרטיס מסך. המחשב של בן דוד שלי הוא: מעבד amd 64 bit 3000+, 1 giga ram כששיחקתי אצל בן דודי Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, עם הכרטיס הזא(6800), אז המשחק עבד אצלו טוב, וכשאני משחק במשחק הזא אצלי, עם הכרטיס מסך הזא, ובאותו גרפיקה כמו אצלו, אז המשחק עובד גרוע ותקוע טיפה. ועוד בן דוד שלי לא עשה אובר קלוק לכרטיס, ולמרות שאני עשיתי, המחשב שלי גרוע במשחקים עם הכרטיס הזא, ואצלו זה טוטח. מה אפשר לעשות?, אולי יש…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zion561,

תראו המחשב שלי אני משתמש בוא חצי שעה ככה והוא פתאום קופא העכבר והמקדלת לא מגיבים ואני צריך לעשות ריסט ולפני כ חודש קניתי כרטיס מסך חדש וספק וזיכרון ואני לא מצליח להבין למה זה קורא כי המחשב שלי לא חם הנה הטמפרטורות מעבד 31-32 כרטיס מסך 50 דיסק קשיח 35 או שלפעמים המחשב עושה ריסט וזה לא קרא לי אף פעם בעבר לפני שקניתי תרכיבים וניקיתי עם פן תמארז והכול וגם הספק אמור להחזיק תכרטיס HEC 400TRT 400W אם אני לא טועה בעכבר הישן שלי הוא גם היה ניתקע והכול היה קופא וזה וקניתי עכבר חדש וזה עבר אולי זה הבעיה.? מה עושים?

• 14 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by nik55,

יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים