תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
טוב אני שידרגתי את שלי מהעגלה שלי למה שיש לי עכשיו והמחשב השני קיבל את החלקים עשינו פירמוט התקנו וגילינו שהלוח אם תקול (בלי הצעות לבדיקה הלוח כבר לא פה...) אמא שלי הלכה לטכנאי לידנו והוא החליף ללוח FOXCONN וקנינו עוד סטיק של 512 זיכרון DDR400 עכשיו הבעיה זה שהמחשב קורס הרבה בזמן האחרון ולא בגלל חוסר RAM לדעתי (760 בערך) אולי יש צורך בפירמוט?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין כונן פנימי SSD חדש במחשב נייח. המחשב ישן בערך בן 9 שנים, לוח אם Asus H97. איזה כונן SSD פנימי יתאים למחשב הזה? M.2 ?2.5? איזה דגם ספציפי? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז כבר זמן מה שאני סובל מקריעת מסך.. אני חושב שזה התחיל אחרי שעברתי דירה (אולי המסך קיבל מכה במעבר?) ניתן להבחין בקריעה בסרטי וידאו, וגם אם גוררים חלון מצד לצד על הדסקטופ אבל בחלק מהמשחקים, הנחשבים "כבדים", אין קריעה כלל!! הכיצד?? בכל אופן ניסיתי לגלות מה הבעיה שיניתי את קצב הרענון דרך ההגדרות במחשב. עברתי על כל האפשרויות אך ללא הועיל עדכנתי דרייבר לכרטיס מסך, התקנה נקיה החלפתי כבל DVI ניסיתי את היציאה השניה בכרטיס מסך ועדיין הקריעה המעצבנת סירבה להעלם.... רק כאשר חיברתי מסך אחר לבדיקה, לא היתה קריעה
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי זה לא עובד לי עכשיו... חיברתי הכל כמו שצריך, אבל זה כל פעם מגיע למסך טעינה של הWINDOWS אני רואה אותו לשנייה ואז זה נכבה... מה צריך לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש בחלקים וחיברתי אותו לבד. הבעיה היא שאני לא יכול להתקין עליו windows לא xp ולא 98, אני שם את הדיסק, הוא כאילו מתחיל את ההתקנה ואז או שמחשב ניתקע או שקופץ לי מסך כחול שבו רשום: שיש בעיה ושה windows הפסיק את הפעולה כדי שלא יגרם נזק. אחר כך רשום לי ליבדוק את החומרה ולהתחיל מחדש התקנה. אני חושב שהבעיה היא בלוח אם אבל לא בטוח ואני מבקש את עזרתכם המיקצועית על מנת שאני אדע מה לעשות כבר מחר בבוקר עם המחשב. תודה מראש לכל העוזרים. בבקשה מישהו אני צריך תשובה היום זה ממש דחוף לי המערכת היא : opteron 170 dfi lanparty u ocz pc4000 gold 512*2 cl-3448 ספק hec win ace 480v hd 160gb 7800gt xfx
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי דיסק IDE כאשר אני ניכנס לניהול דיסקים נותן לי את ההודעה הבאה. the drive cannot find the sector requested. ניסיתי לתקן בעזרת MBR FIX זה לא עזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, משם מה היציאות הקדמיות של האודיו שלי לא עובדות, לא המיקרופון ולא האוזניות. המחשב פשוט לא מזהה כלום כשאני מחבר לשם משהו. ה USB הקדמי כן עובד... יש למישהו מושג מה אפשר לעשות ? אגב, המחשב די חדש, נקנה לפני שלושה שבועות.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב מפעיל מחדש את עצמו פעם ביום. לא בצורה הרגילה אלא בבום... נכבה ונדלק כאילו ריסט! במהלך משחקים כבדים (רגילים NFS, SCARFACE...) המחשב עושה ריסט בזמנים שונים: פעם אחרי דקה מהפעלת המשחק ופעם אחרי שעה של משחק רצוף... זאת בעיה שהתחילה לא מזמן!, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים החדשים והדיירקט איקס הכי חדש... וזה לא עזר!.. אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך (ATI RADEON 9550 256MB) ... בגלל שבזמן משחקים זה קורה יותר הריסטים! יש למישהו רעיון לפני שאני הולך לחנות וקונה כרטיס מסך חדש ואולי זה גם לא יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש במארז גדול וטוב SIMBADDA 400WATT לוח אםEPOX 4SDA SIS645 ומעבד P4 1.6A עכשיו אמרו לי שאני יכול להעיץ אותו ל 2000 בלי בעייות אבל בלי העצה הוא אצלי ב 55 מעלות כך הוא כותב בביוס!!! (הזמנתי מפנדה ב 200 שקל את VULCANO 7+ עוד שבוע וחצי אני יקבל) אבל עםה חום שהוא כותב לכמה אני יכול להעיץ?? והאם הוא מזייף? מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה של המחשב הוא לא נדלק. אין תגובה משום רכיב. הבעיה החלה באופן פתאומי, לאחר שהמחשב נכבה פתאום. לפני שזה קרה היו לפעמים מסכים כחולים במחשב. בהתחלה חשבתי שהספק נשרף. ניסיתי להחליף ספק ועדין כלום לא עבד. עכשיו אני חושב שזה הלוח אם הלך. המחשב בן 4 שנים. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[פתחתי ת'רד על זה בפורום רשתות ואינטרנט אבל זה מתקשר לשם רק בגלל שזה כרטיס רשת ולא יותר. עכשיו, במחשבה שניה זה יותר מתאים לפה] יש לי מכשיר HomePlug שמחובר לחשמל ולכרטיס רשת עם כבל רשת ישיר. כשהמחשב כבוי אז הכרטיס עדיין דולק ולכן הHomePlug נשאר גם דלוק כי הוא מחובר למחשב. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל אז גם הHomePlug נכבה כי לכאורה אין חיבור למחשב. כל הקטע פה הוא לכבות את הכרטיס רשת כשהמחשב נכבה בשביל שגם הHomePlug יכבה כי שמתי לב שהוא ממש מתחמם וחבל סתם. ניסיתי דרך מנהל ההתקנים באפשרות של צריכת חשמל, האפשרות של מתן אישור למערכת לכבות את ההתקן כבר מסומנת. לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל אפשר רק דרך הBIOS אבל אני לא סופר מומחה לעסק שם. צילמתי את מה שהיה נראה לי רלוונטי: …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב יש את שלב הDETECTING IDE ואח"כ הוא רושם לי FLOPPY DISK FAILED (40) ונעצר עד שאלחץ F1 לאישור והמשך. אחרי שאני ממשיך הלאה המנורה בכונן הדיסקטים לא נכבית בכלל והוא גם לא קורא לי את הכונן- כשאני מכניס דיסקטים הוא חושב ואז אומר להכניס דיסקט לכונן A. פרקתי כונן אחר ממחשב אחר וחיברתי אותו, אבל הבעיה נשארת זהה. מה זה ומה עושים? הדפנות של המחשב כבר פתוחות אז אם יש משהו פיסי לעשות/לחבר/לנתק אולי אוכל לנסות. תודה רבה מראש.
-
- 14 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי התחיל בזמן האחרון (שבועיים שלושה) לעשות ריסטים מעצמו ולהתקע לפעמים.. בדקתי את כפתור הריסט אם הוא תקוע - והוא לא, עשיתי טסט לזכרונות ולא נמצאה בעיה, אפילו פירמטתי את המחשב והתקנתי את הXP מחדש, ועדיין, המחשב ממשיך לעשות ריסטים- בעיקר שאני מתחיל להשתמש בו ונכנס לאינטרנט לבדוק מייל , קאזזה, אקספלורר וכו'.. יש לי פיירוול ואין לי טרוייאנים או וירוסים.. אשמח לעזרה! אילון.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון תודה שנכנסתם לעזור לי. אני נואש המחשב מבצע ריסטרטים על כל דבר שאני מבצע אליו לחץ בדקתי בmemtest וב30-40% מצא מעל 60 שגיאות אני לא יודע מה לעשות עכשיו ראיתי במקומות שאמרו להחליף כרטיס זיכרון אני לא יודע אבל איזה יש הרבה סוגים ואני לא יודע עם יפעל טוב במחשב שלי. הפרטים של הזיכרון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 03/17/2003-nVidia-nForce-6A61BA1BC-10 Motherboard Name Abit NF7(-S) v2.0 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 265 MHz Bandwidth 2121 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit Real Clock 166 MHz (DDR) Effective Clock 331 MHz Band…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב חדש בעל מפרט בסיסי (לוח, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך 9500 הארדיסק וצורב), התקנתי Win 7 Pro 64 והכרטיס רשת הפנימי לא מזדהה, בעיה מוכרת בRev2.0 של הלוח הזה. התקנתי את הדרייברים מהדיסק, הכרטיס מזדהה אבל אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסרתי והתקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מהאתר - עדיין אומר שהכבל רשת לא מחובר. הסתכלתי בDevice Manager והכל נראה סבבה. הרצתי Troubleshooter - לא עזר, גם הוא עושה לי שהכבל רשת לא מחובר. העלתי את המחשב מLInux Mint Boot CD והכרטיס רשת מתפקד מצוין. חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. התקנתי על מחיצה נפרדת Snow Leopard 10.6.3 והכרטיס מתפקד מצוין, חזרתי לווינדוס 7, הבעיה לא נפתרה. לאחר מכן הורדתי אפליקציה של Realtek שעושה Diagnostics לכרטיסי רשת, היא מצאה ב…
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה יום אחד בלי סיבה מיוחדת כפתור ההפעלה שבמארז פשוט לא עובד והמחשב לא נדלק מה שכן, מצאתי דרך מוזרה להדליק את המחשב, מה שאני עושה זה יוצר מגע עדין עם הכבל של הספק עם הספק כח וזה יוצר זרם שמדליק את המחשב לפעמים לוקח למצוא הרבה זמן את הנקודה הנכונה אבל מה שחשוב לדעת, הוא נדלק והכל עובד כרגיל עוד משהו בנוסף, כשהמחשב דולק כפתור ההפעלה כן עובד! אפשר לכבות איתו את המחשב אבל לאחר הכיבוי במילים עדינות אתה נדפק כי הוא לא מדליק רק מכבה
-
- 14 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא ככה - קניתי מחשב חדש אתמול. המחשב עצמו לא מגלה את הכונן הקשיח בביוס, רק את הסידירום, ואני לא חושב שזה טוב שאני קיבלתי את המחשב אני ניסיתי להיכנס להתקנה הראשונה של windows xp [הכחולה הזאת] ועל ההתחלה אחרי שהוא טען את הכל הוא אומר לי שהוא לא מגלה שום hard disk והכפתור היחידי להמשיך זה [F3=QUIT] לבסוף ראיתי שמתי שהוא טוען את הדברים הוא נותן ללחוץ על מקש F6 לכמה שניות אחדות ששם אני יכול לטעון מהדיסקט שקיבלתי עם המחשב את הדרייברים של הSATA RAID ואז הצלחתי להמשיך להתקין אבל לאחר מכן בהתקנה הרגילה עם הגרפיקה נתקלתי בבעיה שהוא אומר לי שwindows לא מגלה איזה תוכנה כלשהי באמצע התקנת הקבצים ואם ברצוני להמשיך בכל מקרה.. אמרתי לו כן עכשיו שאני בתוך הwindows יש לי פה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב מדגם: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ועד לא מזמן בערך שבוע-שבועיים הוא עבד טוב מאוד אבל משום מה עכשיו הוא לא קורא את כל הדיסקים שאני מכניס אליו כמו דיסקי DVD או דיסקים ריקים ולכן יש לי גם בעיה בצריבה הוא אומר שהוא לא מזהה אותם. בבקשה עזרה, בתודה מראש נתנאל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה הצורב שלי נתקע פיסית בזמן שהוצאתי דיסק (אין לי מושג איך זה קרה), ניסיתי להוציא אותו (eject) דרך המחשב שלי ודרך הכפתור שבצורב אבל כלום לא קרה דחפתי אותו למקום שהוא אמור להיות ומאז הוא תקוע שם והוא לא קולט גם מהeject של המחשב שלי וגם מהכפתור שבצורב. יש למישהו מושג איך להחזיר אותו למקום שהוא כן יפעל? תודה.
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
זה קורה אחד ל 3 פעמים שאני פותח את המחשב, בהתחלה שזה נתקע אז אי אפשר להזיז את העכבר אז חשבתי שאולי העכבר הוא מקור הבעיה אבל לאחר שלחצתי גם ctrl+alt+del ראיתי שבעצם כל המחשבב נתקע. קניתי את המחשב לפני 3 חודשים, מפרט מעולה אז מבחינת חומרה של המחשב אין בעיה. למישהו היה את הבעיה הזאת ו\או יודע איך לפתור אותה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, בשבועיים האחרונים המחשב שלי מתחרפן. באמצע העבודה, בדרך כשפתוחים הרבה דברים, המחשב נכבה באמצע העבודה. הורדתי EVEREST, וראיתי שהטמפ' של המעבד (P4 3000MHZ Prescott-2M) מגיעה ל-60-61... פתחתי את המארז והתחלתי לנקות אבק מהמאווררים של המעבד והמארז. הטמפ' לא ירדה ממש ועכשיו היא נעה בין 55-58. הטמפ' הזאת נורמלית? או הבעיה בספק? המלצות כלשהן? תודה
-
- 14 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב. המחשב החל לצפצף אז פתחתי את המארז וראיתי שיש מאוורר, די קטן, שלא מסתובב. אני רוצה לפרק את המאוורר כדי לראות עם אני יכול לשחרר אותו או כדי לקחת אותו לחנות ולבקש - כזה. הסתכלתי בספר של לוח האם ולא מצאתי אך לפרק אותו, ניסיתי גם קצת לבד אבל אני מפחד להפעיל כוח. לוח האם הוא - Abit במחשב שרכשתי לפני 9 שנים. צרפתי תמונה - אולי למישהו זה יראה מוכר. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשר למחשב של חברה שלי. המחשב אמנם ישן, אבל השאלה שלי היא אם המפרט שלו מצדיק את האיטיות. כשמדליקים את המחשב, וכשהווינדוס עולה, לוקח לו המון זמן "להתעשת". אם אני אלחץ על הדפדפן למשל, כמה שניות לאחר שהווינדוס עלה- אצטרך לחכות כמה דקות ארוכות עד שהוא ייפתח. כלומר, כשהווינדוס עולה, צריך לחכות לפחות כ-5 דק' כדי שהמחשב יתעשת ורק אז אוכל להפעיל דברים. ובלי קשר לזה, המחשב איטי גם באופן כללי. אז המפרט הוא: מעבד: INTEL E2160 1.8GHZ זיכרון: 2GB מערכת הפעלה: WINDOWS XP אז השאלה שלי אם המפרט מצדיק את האיטיות, או שיש בעיה אחרת? האם פרמוט יכול לעזור, או אולי מעבר לווינדוס 7?
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-