תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מסך lcd (עם זה חשוב) בלילה אני מוריד דברים ולכן אני משאיר את המחשב דולק ואני מכבה את הצג של המסך מהכפתור , אולי יש איזה אפשרות לא לכבות מהכפתור בגלל שהמסך הישן שלי נשרף מי זה שאני מדליק ומכבה את המסך מהכפתור והמסך הזה עלה לי המון כסף... מקווה שהבנתם את השאלה שלי. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד זקוק לדעת אם מעבד מסוים שנמצא כרגע בבעלותי הינו תקין, אך ללא התקנת המעבד. הייתי מאריך כאן בפרטים, אבל באמת שאין צורך - וזה לא יתרום להבנת השאלה. מדובר בלוח אם בן כמה חודשים. יש דרך לבדוק תקינותו ללא התקנת מעבד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הכונן ל-SSD במחשב נייד ויש לי שאלה. האם אפשר לחבר כונן SSD (שמיועד להחליף את הכונן הפנימי הרגיל) חיצונית באמצעות כבל ולבצע עליו את כל ההתקנות (ווינדוס, דרייברים ואופיס) ורק בסוף אחרי שהכל עובד להכניס את ה-SSD ולהוציא את הרגיל? במידה וזה אפשרי עד כמה זה אמור להיות מסובך למישהו שלא מבין במחשבים. (הסיבה שאני רוצה לעשות את זה כך היא שאני לא רוצה להתקע פתאום בלי ווינדוס וגם כך אוכל לבצע את כל ההתקנות בשלבים מבלי לפגוע ברציפות השימוש)
-
- 16 תגובות
- 7.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות, בעיה שאני לא מצליח לפתור, אם שימוש או בלי שימוש במחשב, לאחר 15 דקות +- הוא קופא לגמרי ורק ריסטרט מחזיר אותו לחיים. המערכת לא מייצרת dump סרקתי וירוסים, רוגלות, נקיון רג'סטרי , hijack this ...וכו אני עובד עצות.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי את הכרטיס מסך gtx570 אתמול וספק כוח 500 וואט גולד משהו טוב ... עכשיו המחשב לפעמים התכבה לי רק פעם אחת מאתמול . ושאני מכבה אותו רגיל ואז בא להלדיק אותו הוא לא נידלק אני צריך לפתוח את ה המחשב ולפתוח ואז לסגור בלי לעשות כלום אז זה עובד... מישהו יודע מה אני צריך לעשות במצב כזה?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני יומיים שלא מותקנת עליו מערכת הפעלה (שום דבר). יש לי דיסק bootable של ויסטה. כשהדלקתי את המחשב, לא ראיתי שום דבר על המסך, גם כאשר לחצתי על del כדי להגיע להגדרות של ה-BIOS , לא ראיתי כלום על המסך (המסך מחובר היטב). ניסיתי להפעיל מחדש אלף פעם, וב-"פוקס" באחת הפעמים זה העלה לי את ההתקנה של ה-windows ויכולתי להגיע ל-BIOS וגם התקנתי את הויסטה וכו' (עם כל הדרייברים) אבל עכשיו זה קורה לי בכל פעם שאני מכבה את המחשב (לגמרי) ופותח אותו מחדש. היום ניסיתי במשך שעתיים לפתור את הבעיה אבל זה לא מצליח לעלות לי ולא מראה שום דבר. גם אם ב-BIOS מוגדר לו לעשות boot דרך ה-CD, זה לא אומר שאני לא יכול לגשת ל-BIOS !!! אני צודק ??? אני ממש מוטרד מהבעיה הזאת , ואם יש מישהו …
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום - שמי דורון , נייד 0523793049 אני מחובר לתשתית - הוט , וספק האינטרנט שלי - נטוויז'ן המודם ראוטר שלי הוא מסוג "הוטבוקס" ברשותי 16 מצלמות PTZ + רכיבי בית חכם , ואני מעוניין לישלוט בהם מחוץ לבית . לכל מצלמה פתחתי פורט - Port Forwarding , וכך אני שולט עליהן באמצעות הטלפון הנייד שברשותי . ל 5 מתוך כל המצלמות , מכוון שהן רציניות יותר SUNBA 507 XB , נדרש לפתוח 3 פורטים שונים !! עד עכשיו פתחתי 30 פורטים בהוטבוקס , והכל היה תקין . אבל אני חייב בעוד פורטים לפתוח כדי לראות ולשלוט בכל המצלמות !!!! אני מצליח לראות את ולישלוט על כל המצלמות מהנייד . שאלות :- 1) האם ניתן לפתוח יותר פורטים בהוטבוקס ? שכן …
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מותקן לי במחשב ווינדוס 10 גרסה ביתית עם רישיון לפני כמה ימים התחילה להופיעה הודעה שתוקף הרישיון עומד לפוג ועליי לשדרג לפרו משיחה שלי עם אנשים זה קרה אצל עוד כמה מוכר למישהו מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי לאחרונה הרבה בעיות במחשב שהוא מפסיק לעבוד (מסך שחור) . בדרך כלל לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה מביא לכיבוי המחשב ואז אני יכול להדליק אותו כרגיל. היום לא הצלחתי לכבות את המחשב ולכן כיביתי אותו דרך המפסק מאחורה. מאז המחשב פשוט לא נדלק. האורות של המחשב לא נדלקים, אין שום צליל ושום סימן חיים. אני חושב שזה הספק אבל אין לי דרך לוודא זאת כי אין לי ספק אחר. איך אפשר לדעת בוודאות? יש לציין שבתקופה האחרונה למחשב יש בעיות שונות למשל קפיאה (בדרך כלל לאחר הדלקה). תודה
-
- 12 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שיתחיל להסתובב..עכשיו עבדתי כמה שעות טובות על איזה מדריך פה שנתנו לאילתור מאורר לכרטיס מסך בעזרת פח של חריץ pci תודה רבה למי שכתב את המדריך ולGosha שהביא לי אותו ...עכשיו השאלה שלי היא כזאת בגלל שהמאורר שעל הכרטיס לפעמים בכלל לא מסתובב...ואני לא יכול כל פעם לתת לו נגיעה קטנה או משו..אז אם אני ישאיר אותו שמה הוא יפריע לאוויר שנכנס מהמאורר שהרכבתי מתחתיו? כי עבדתי על זה כל כך הרבה זמן (היו לי מלא בעיות כי המבנה של הלוח שלי לא כל כך התאים והכול) אז אני מותש בטירוף וממש אני לא מסוגל להוציא את הכרטיס מסך עכשיו ולפרק את המאורר שלו...זה קריטי אם אני יוציא אותו או ישאיר?,הוא עלול להפריע?
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP8600. בימים האחרונים אני מקבל הודעה "סריקה למחשב אינה זמינה כעת" והמדפסת לא מתקשרת. כיבוי והדלקת המדפסת פותר את הבעיה אך אחרי זמן מה היא מופיעה שוב. המדפסת מחוברת לרשת דרך הראוטר ובעיה זו מופיעה בכל ההתקנים הקשורים לרשת כולל האלחוטיים שבהם. למישהו יש מושג מה פשר בעיה זו ואיך פותרים אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הורדתי מהאתר של ASUS קובץ מכווץ לעדכון ביוס, ירד קובץ עם סיומת 506, שלא נפתח לי בשום תוכנה (אם בכלל אמורים לפתוח אותו). מה עושים איתו?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעלה את ה windows וחוטף מסך כחול עם ההודעה Unmountable Boot Volume. אני חושב שההרד דיסק לא הלך אלא שהיתה איזה תקלה ב windows. העניין הוא שיש לי SATA, וכשאני מעלה את הדיסק של הwindows כדי לעשות restore הוא לא מזהה את ה הארד דיסק... הורדתי דרייברים של ההארד דיסק שלי, אבל אני לא יודע בפתיחה כדי שיזהה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כונן SSD ועליו מערכת הפעלה וינ 10 פגומה על הכונן יש 4 מחיצות איך אני מבטל את המחיצות ומוצא את המחיצה עליה ניתן להתקין את מערכת ההפעלה. ולהפעיל "חדש" עד כה ,אין לי אפשרות להתקין על אף מחיצה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
החלפתי ספקים בין שני מחשבים בבית. אחד עובד תקין אבל השני, מחשב HP מלפני 10 שנים בערך עם מעבד אינטל עושה חוכמות ומשמיע ארבעה צפצופים קצרים. הספק שחיברתי אליו הוא ג'נרי בגודל 500 של סיגמה, בן שנה וחצי, שעבד בלי בעיות במחשב שממנו הוצא. חשבתי שהצפצופים מעידים על בעיית שעון, זכרון או לוח אם אבל זה נכון לביוס AMI ולפי תוכנת אבחון הביוס הוא של HP כך שלא בטוח מה משמעות הצפצופים. עשיתי ריסט לביוס עם הוצאת והחזרת סוללה, ניסיתי כל מיני קומבינציות של הוצאה והחלפת מקום של שלושת הצ'יפים של הזכרון וגם בדיקה של צ'יפ בודד בכל ארבעת חריצי הזכרון , ללא שינוי. ניתקתי והחזרתי את חיבור 12 הפינים ללוח האם כמה פעמים, לפעמים עזר בעבר, הפעם כלום. לוח האם נוקה ונראה תקין. האם זו איכשהו בעיי…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב AMD 5600+64X2 עם כרטיס מסך Sapphire X1950PRO 512MB. לפני כמה חודשים התחילה לי בעיה שמדי פעם כאשר הפעלתי משחק עם דרישות גבוהות (במקרה שלי-DIRT ו-GRID) המסך עבר למצב STANDBY אחרי בערך 20 דקות של משחק וזה תמיד קרה באמצע המשחק. כשלקחתי את המחשב לתיקון אמרו לי שבדקו אותו תחת עומס ולא מצאו שום תקלה. מה שכן אמרו זה שיכול להיות שהספק חלש מדי. יש לי ספק של 350W. האם זה באמת הספק שמנתק את הזרם רק לכרטיס מסך כשהוא לא יכול לספק לו יותר זרם? מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה, ואם זאת הבעיה אז איזה ספק כדאי לי לקנות? ???
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
My comp specs: CPU: i7 8700k GPU: 1080Ti Zotac Extreme Core 12GB MOTHERBOARD: Z370 Aorus Gaming 7 RAM: 16GB CORSAIR DOMINATR 3200MHZ SSD SAMSUNG 512GB PSU: GIGABYTE(don't remember correct name) 1200W בPUBG לצורך הענין, הגדרות הכי נמוכות, נפילות מ144 ל45FPS. זה קורה בעוד משחקים. הכל מעודכן, מערכת הפעלה נקיה WIN 10 64BIT. כמו כן כל הזמן הכרטיס קול מתנתק ומתחבר, קופץ המסך של התוכנה של הכרטיס קול. לפעמים גם שומעים אותו כמו חייזר דרך המיקרופון, ולפעמים איכות הקול מאד יורדת. אשמח לשמוע עצות
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני בוחר בהגדרות תצוגה "תמונה" ובוחר תמונה מסויימת הוא מסתובב שעה כאליו הוא חושב ולא בוחר את התמונה, כנ"ל בתמונה פרופיל (מצרף צילומי מסך) בעיה נוספת, כשאני לוחץ קליק ימני על "המחשב שלי" ובוחר ניהול מופיע לי שגיאה שלא משוייך אפליקציה לביצוע הפעולה ורק כשאני פותח את אפליקצית ניהול באופן ידני מהקיצור דרך ומפעיל כמנהל אז זה עובד (מצרף תמונה) בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום הזה ובאתי לשאול אותכם בתור מבינים מקצועיים בחומרה או w\e שלא כמו בפורום של גיימר שכל דבר שם זה כמו "יש לי בעיה בווינדוס מה עושים? תפרמט" "יש לי בעיה במחשב מה עושים? תקנה חדש!" וכו' . יש לי מחשב כבר מעל שנתיים אני מעריך אפילו 3 והוא לא נהג לעשות בעיות אבל עד לפני שנתיים המחשב היה עושה פול בעית. המפרט שלי הוא: Computer: Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Comp…
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
מחשב AMD 2500, לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400, חצי ג'יגה זכרון (2 סטיקים), מארז Compucase Midi Tower CI 6A19 (ספק 300W אם אינני טועה). הבעיה עם שלעיתים (לא תמיד) כשמדליקים את המחשב, הכל עושה רושם שנדלק - המאווררים פועלים, יש רעש רגיל מהרכיבים, נורות דולקות וכו' - אבל המסך לא מקבל SIGNAL. כלומר המחשב כמו מישהו בקומה : חי (דולק) אבל לא מגיב ולא מראה סימנים אקטיבים. * זו לא בעית התחממות * * זו לא בעית מסך * לאור הנסיונות הרבים עם הבעיה הזו, מה שבדרך כלל מעיר את המחשב מהקומה שלו זה הפעולות הבאות : כיבוי מוחלט, הוצאת הכבל החשמלי, הוצאת זכרונות/כרטיסים והכנסתם שוב, 2 טפיחות כלות על השכם, חיבור החשמל והדלקה. * תופעה נוספת היא שכאשר הוא פועל בקומה (כלומר, הכל דלוק - אב…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי סובל מבעיה מאוד מוזרה ביומיים האחרונים... המידע על 2 כוננים קשיחים נפגע פתאום ברמה של חלק מהמידע נשאר תקין וחלק הפך להיות CORRUPTED ואני בנוסף מקבל שגיאות מחלונות בסגנון path to deep semaphore timed out בקיצור דברים מאוד לא שגרתיים... הקטע הוא שהיו לי עד אתמול 3 פרטישיונים. (2 דיסקים פיזיים) אחד של 80 גיגה שהיה כונן D ששם הבעיה קרתה - אבל שם לא היה מותקן כמעט כלום ואחד של 200 גיגה שמחולק ל 20 גיגה סיסטם שזה C ועוד 180 כל השאר שזה E הומזר הוא שהבעיה לא פגעה כלל ב C אבל כן פגעה בחלק ניכר של כונן E איפיון הבעיה הוא שהמידע פשוט לא רשום טוב על הדיסק... (ויש לי שם המון דברים ככה שחבל לי לפרמט הכל וזהו...) מה שמוזר הוא שאני יכול לראות נגיד את הקבצים שיש א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התקנתי בטעות WIN 7 על כונן קשיח שלא התכוונתי להתקין עליו. כשגיליתי, התקנתי מתוך הWIN עצמו על הכונן השני, ובmsconfig הסרתי את הכונן הראשון כדי שלא תהיה לי אופציית בחירה בעליית המחשב. חשבתי שעם זה סיימתי, אבל כשאני מנתק את הכונן הראשון, הWIN לא עולה מהכונן השני. רק כששניהם מחוברים. למה זה?? הכונן הראשון - SATA, השני - IDE. אני מת להעיף את הכונן הראשון, אבל אני תקוע איתו כרגע במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכרטיס לפני כמה ימים. ה-TV2000 RM. מהממיר אני מוציא RCA (אדום צהוב לבן) את האדום והלבן מתחברים למחשב - יש סאונד. הצהוב מתחבר לכרטיס, אך אין תמונה. מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי קריאת "הנעוצים", אני רק מקווה שאני בפורום הנכון. קניתי לפני כחודשיים שלושה, מחשב חדש ודי מתקדם: לוח אינטל 965, מעבד dual core 2 duo, זכרונות של kingston בנפח 2 ג'גה וכרטיס מסך של gigabyte-nvidia 7900GT. מאז ההתקנה, בצפייה בסרטים, הצבעים ממש גרועים. למרות שעידכנתי את הדרייברים. ולא מצליח להעביר את התצוגה לטלויזיה. יש איזה בעיה עם הכרטיס הזה? או שיכול להיות שהכרטיס פגום? או שהקונפיגורציה של המחשב לא מתאימה?? אשמח לקבל כל עזרה או עיצה בנושא .. ( אני כבר חושב להחליף ל-ATI X1950X, אם אני לא טועה בשמו..) תודה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-