תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,308 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד של HP מסדרת pavilion entertainment pc, אתמול בערב עבדתי איתו והיה תקין לגמרי, ועכשיו הוא לא עולה בכלל. בהתחלה הוא הדליק את האורות של המקלדת וכיבה מיד. ואחרי שלחצתי על כפתור ההתחל ברצף הוא עכשיו הדליק את אורות המקלדת, ואפי' עושה את הקולות של כפתורי המגע למעלה, אבל הוא לא זז. אני הוצאתי והכנסתי את הסוללה, וכן חיברתי לו צג חיצוני כלום לא עזר. לא ידוע לי על מכה שקיבל, והדיסק קשיח לא עושה קולות לא רגילים. הוא הריץ וינדוס 7 אולטימייט אם זה משנה, והוא מחשב מבוסס AMD וניבידה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב שחשדתי שהלוח אם שלו לא תקין מאחר ושני קבלים היו מעט נפוחים מלמעלה. לכן החלפתי לוח אם ל INTEL DG41RQ. המעבד הוא Intel E2140. ניסיתי להפעיל את המחשב עם ספק דיי מאולתר ממחשב יחסית ישן אך בבדיקה האחרונה שנעשה הספק היה תקין. הספק מתחבר עם 4 פינים פחות ממה שניתן ולא ראיתי חיבור נוסף ממנו לחיבור 4 פינים שנמצא ליד המעבד ולכן לא חיברתי לשם כלום - האם זה הכרחי להפעלת המחשב? לגבי מה שקורה בפועל, המחשב לא עולה אך נדלק והמאווררים שמחוברים ללוח אם עובדים, אין תצוגה - כתוב PLEASE CHECK SIGNAL CABLE DIGITAL שזה בעצמו מוזר מכיוון שחיברתי אותו ב VGA לחיבור שבלוח אם. אין צפצופים בכלל, אני סומך על הרמקול המובנה שבלוח אם הזה. אשמח לעזרה. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפני משהו כמו 2 חודשים קניתי עוד DDR 256 ומישהו אמר לי איך לבטל את הזיכרון הוירטואלי אבל היום שרציתי לעשות את זה חיפשתי בפורומים ולא מצאתי איך ... מישהו יכול לעזור לי איך לבטל את הזיכרון הוירטואלי ??? תודה.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הכונן לא קורא דיסקים של dvd, בעצם, חלק מהדיסקים הוא קורא וחלק לא (כאילו אני מנסה לפתוח וזה מראה כאילו אין כלום). לאחרונה הוא חזר מתיקון... מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
טוב זה לא יכול להימשך ככה... לא נראה לי שהרדאון שלי דפוק - הוא עובד פיקס במשחקים מסויימים (למשל AVP2 שתומך בו) וחלק מהמשחקים החדשים.. .אבל ברוב המשחקים - FREEDOM FORCE, TONY HAWK 3 ועכשיו גם ב TRIBES 2 הוא פשוט נקתע לי באמעצ המשחק ומאתחל את עצמו... בדקתי והכרטיס לא מתחמם יתר על המידה, כנ"ל לגבי המעבד והכל... אני כבר נואש... יש לי את הדרייברים הכי חדשים, אין שום התנגשות חומרה/תוכנה ועדיין זה נתקע בלי שום אזהרה, בלי שום EROOR MESSAGE... המשחק נתקע ומתחיל מהתחלה את המחשב. עכשיו גם קיבלתי את המשחק OPERATION FLASHPOINT (מקורי) והורדתי את כל העדכונים האחרונים והכל ולמרות שכתוב שהמשחק תומך ב RADEON - לא משנה באיזה הגדרות ניסיתי - המשחק נראה בצורה לא ברורה - הכל בנוי ממן משולש…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוציא מאחד היצאות של המחשב LPT COM USB PS2 מתח של12 וולט מאיזה הדק אני יוכל להוציא את זה ? וכמה זרם אני יכול למשוך ? ממתין לתגובתכם
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
היי, בחודשים האחרונים אני נתקל בבעיה שלא נתקלתי בה מעולם. זה קורה באקראיות - המסך קופא, הסאונד נתקע ואני לא יכול לעשות דבר, גם לא להזיז את העכבר. לאחר כמה שניות הכונן משמיע צפצופים (ביפ ביפ) בלתי פוסקים עד שאני חייב לעשות ריסטארט. מפרט: https://valid.x86.fr/rxj6lg מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp ולאחרונה המחשב נתקע לעתים קרובות. ניסיתי לעשות repair, זה הצליח אבל בזמן ההתקנה לאחר ה-repair זה רושם לי שיש בעיה עם קבצי הרישום. ניסיתי גם לעשות chdsk/ r וזה נתקע ב-55%. לדעתכם בעיית חומרה? לפני שעשיתי repair ניסתי לעלות ב-safemode ועדיין המחשב נתקע נ.ב - איני מעוניין לפרמט, יש לי חומרים חשובים על המחשב תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח של GIGABYTE, לא היה בשימוש במשך למעלה משנה. כשהפעלתי אותו הוא לא נדלק, שיחקתי קצת בספק כוח שלו וניקיתי אותו, הוא נדלק פעם או פעמיים ואז כשכיביתי אותו- הוא לא עבד יותר. קניתי ספק כוח חדש, חיברתי לכל המקומות ואיפה שצריך, המחשב נדלק ועבד כמו שצריך, עשיתי לו הפעלה מחדש 20 פעמים בערך מאז והוא עדיין עבד. ניתקתי אותו מהחשמל היום כדי להעביר אותו למקום אחר, ואז כשניסיתי להפעיל אותו ולחצתי על כפתור ההפעלה הוא פשוט לא הגיב (כן, המחשב בחשמל והמתג מאחורה דולק😅) מישהו יכול אולי להצביע על הבעיה? מקווה שלא קניתי ספק כוח חדש סתם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , כנראה מחקתי כמה קבצים ובטעות גם קובץ חשוב של העכבר ..הבעיה עכשיו הוא לא זז ! this device is not working properly because Windows cannot load the file (vmouse.VXD) that loads the drivers for the device (Code 8.) מה אני עושה [ אני לא יודע איזה עכבר זה ] בשביל לסדר את הבעיה [win 98 ] אם אפשר ענו מהר ככל האפשר :>
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עדכון פרסמתי מחדש בפורום רשתות ואינטרנט: לא יודע איך לסגור כאן את הדיון או למחוק... בבקשה להגיב שם. --------------- שלום לכולם, הותקן אצלי היום מודם-ראוטר BE של בזק, עם נקודה נוספת (בחיבור על תשתית הטלפון הביתי) בממד. אני לא כ"כ מרוצה מכך שאי אפשר להגדיר כמעט כלום בראוטר הזה, ושנוצרו ככה כמה רשתות וויפיי נפרדות ולכן אני מחפש דרך להתקין רשת ביתית בלי להשתמש במכשור של בזק בכלל. התוכנית שלי היא להתקין רשת mesh בדירה, ולחבר את היחידה שבממד באופן חוטי, על גבי רשת החשמל. זו דירה שכורה אז השחלת חוטי רשת בהשקעה של 700-1000שח לא באה בחשבון... שתי שאלות: האם קיימת יחידת מודם-ראוטר-מ…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גולש מהלפטופ שלי על הוויפי בבית והוא פשוט כל הזמן מתנתק. זה קורה גם שאני שם הוטספוט מהפלאפון (אבל בתדירות יותר נמוכה יש לציין) ככה שאני לא חושב שזה בעיה שנובעת מניתוים של הוט או משהו. מה שמעצבן זה שזה לא שהוא מתנתק וחוזר. אני צריך לעשות ריסטרט למחשב בשביל שהוא יעבוד שוב (אם אני לא עושה ריסטרט הוא כן מזהה מיד שוב את הרשת אבל כותב cant connect this network). הנתונים שלי הם מחשב לנובו (די ישן מ2013) עם ווינדווס 10 64 ביט ועם כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR956x Wireless Network Adapter מה אפשר לעשות עם זה? תודה על העזרה!
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מדפסת משולבת עם פקס האם היא חייבת חיבור קו טלפון בזק כדי לעבוד ? כיוון שבבית הקו של בזק מנותק כי עובד טלפון של אורנג' שמושתת על תשתית אינטרנט האם זה בגלל זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
אחי ישב לי במחשב ועשה רסטרט משום מה. המחשב לא עלה ועלה מסך ראו תמונות. אז אחי קרא לי, לחצתי אנטר.המחשב עלה. ומיד לאחר שהמחשב עלה עשיתי רסטרט. המחשב לא הסכים לעשות רסטרט ומשום מה המסך נתקע על חלון הכיבוי. ונלחץ סטנד ביי. לאחר מכן המחשב סרב לעלות, כיבתי את המחשב דרך לחצץ 0-1 בספק. הדלקתי, הביוס התאפס, ושוב אותו המסך המוזר לחצתי אנטר המחשב עלה. עשיתי עוד פעם רסטרט והפעם כרגיל. עשיתי עוד פעם רסטרט החזרתי את הOC. ועכשיו המחשב עובד כרגיל . מה הייתה הבעיה? ומה זה המסך המוזר? עוד משהו חשוב לפני שהופיע המסך נשמעו נקישות מהרמקול שבתוך המארז, לא צפצופים אלה נקישות! תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מבקש לדעת האם ניתן להתקין דיסק E-IDE 2.5 בקופסה חיצונית המיועדת לדיסק IDE 2.5 .
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.sup.co.il/65317009 רצ"ב סרטון. האם זה הגיוני שהמאוורר לא מסתובב אבל אם אני מסובב אותו קצת הוא מתחיל להסתובב? הערה: מדי פעם הוא מסתובב ומדי פעם לא. בנוסף, יש לי מדי פעם רעש מעצבן של טיקים מהמחשב. ממה זה יכול לנבוע?
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה במחשב נייד קצת ישן: dell i-3 M370 2.4Ghz 4gb ddr3 1066Mhz אני מדליק אותו הוא יכול להגיע גם למסך הוינדוס ואפשר להתחיל לעבוד עליו אך פתאום לאחר זמן לא ברור הוא נכבה. מצד שני יש גם מקרים שהניתוק שלו מתבצע כבר בבוט עצמו של המחשב. ממש לא ברור מה קורה, ניסיתי להיכנס בסייפ מוד וגם נכבה אחרי זמן לא ברור. הזמנים של הניתוק נעים בין 5 שניות ל-2 דקות. כמובן שאת הבדיקה עשיתי שהמטען מחובר למחשב. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קודם כל... אני יודע שזה הפעם המי יודע כמה שפותחים ת'רד כזה.. עברתי על הת'רדים האחרים וניסיתי לבדוק מקרה דומה לשלי אך לא מצאתי. הבעיה: מידי פעם, לאחרונה קורה יותר, באמצע משחק או שימוש רגיל במחשב, עולה לי מסך כחול וקורס כמובן ישר אחרי. אני בטוח שחום זה לא הבעיה, הקירור במחשב מעולה. יכול להיות שזה בעיה של תוכנה חדשה שמותקנת? בעיה נוספת שהייתה לי ולא קרתה למען האמת הרבה זנו היא רעש שמגיעה מה HD שנשמע כמו קליק ואחרי זה היא פתאום מאיצה לכמה שניות ואז משתתקת שוב, מה לעשות עם זה? ישר להחליף או שיש בדיקה שאפשר לעשות? הHD עובד טוב ולא איטי בכלל. המחשב חדש (3 חודשים) כך שיש לי אחריות על הכל עדיין. אם יש צורך בפרטים נוספים תגידו
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
**עדכון*** הבעיה טופלה, הייתה בעיה בתשתית ספק האינטרנט שלי שלום, יש לי מחשב נייד מסוג ASUS VIVOBOOK14'' X412F בבדיקת אינטרנט של אפליקציית SPEEDTEST וגם בבדיקה של בזק , המחשב עובד רק עם 35-30MB לעומת האייפון/אייפד שבאותו מיקום בבית ובבדיקה עם אותן אפליקציות קולטים 65-60MB יש לי נתב BE של בזק במהירות תשתית מקסימלית של 100MB יכול להיות שלמחשב יש איזשהי מגבלה של קליטת אינטרנט ? איך פותרים דבר כזה ? האינטרנט במחשב איטי בכמה רמות מהמכשירים האחרים שציינתי תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
- 2 followers
-
-
לחבר שלי יש בעיה נירא לי המחשב שלו לא מזהה את הכרטיס מסך נירא יש לו SIS איך הוא בודק איזה כרטיס יש לו?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רכשתי http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=133 דיסקשיח של WD בגודל 250GB חיבור SATAII, ואני מנסה לחבר אותו למחשב ככונן נוסף. בדוס אני רואה שהכונן מזוהה בדיוק כמו שאר הכוננים. אבל ב XP אני לא רואה אותו, גם לא ב diskmgmt.msc (שהיה אמור להקפיץ חלון זיהוי כונן חדש). יש מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-