תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב נייד של דל. לאחרונה הוא לא מאפשר לי להתחבר לאינטרנט אלחוטי(גם כשניסינו לחבר כבל של אינטרנט הוא לא נתן). לא שיניתי שום דבר בהגדרות.. מצורפת תמונה של מה שמופיע כשמנסים להתחבר. תודה מראש New Doc 39.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי יש מחשב נייד מדגם ASUS x542ur dm290t והכרטיס מסך שלו הוא: NVIDIA GeForce 930MX ומשום מה המחשב לא קורא את הHDMI. הטלוייזיה קוראת אותו ומראים לי באופציות אך ללא תמונה. יש לציין שקניתי גם VGA TO HDMI וגם זה לא הצליח. *ניסיתי כמה כבלים של HDMI וכולם עובדים עם הכל חוץ מהמחשב **לחצתי על המקש התחל+P וגם לא צלח. ***עדכנתי דרייברים ועדיין לא עובד. יכול להיות שזה קשור במשהו שהכרטיס מסך של אינטל קורא את זה ולא של NVIDIA? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב נייד ASUS N550LF 64BIT קיבלתי אותו עם win8 אבל רציתי לעבור לwin7 אך לאחר הפרמוט וההתקנה של הווינדוס ראיתי שהמחשב לא מזהה את הusb wifi וכמעט הכל.. נאמר לי שאני צריך לשנות הגדרות בביוס אבל לא רציתי לגעת כדי לא להרוס יותר. החזרתי לwin 8 ועכשיו הוא מזהה את הusb ואת הwifi לא. ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של ASUS אך גם זה לא עבד (האתר: http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=N550LF&p=3&s=529) אם משהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו.. מועדים לשמחה ותודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. מדובר במחשב מדגם lenovo yoga 300 המחשב ללא מערכת הפעלה כלל. הכנתי בוט של ווינדוס 10 על מנת להקין עליו. אבל משום מה כשאני מחבר אותו המחשב מזהה אותו ככונן הקשיח שלו ואין עוד שום כונן אחר שמזוהה. כך גם בהתקנת הווינדוס כשאני מגיע לשלב שבוחרים כונן להתקין עליו הוא מזהה רק את הדיסק און קי של הבוט. לא מצאתי שום דרך לזהות אותו דרך הביוס או להגדיר אותו מחדש מישהו יודע איך לעשות זאת?
-
- 23 תגובות
- 10.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב נייד שלי התחיל לא לזהות את הרשת שלי מדובר במחשב נייד ASUS X5500LA עם מערכת הפעלה WIN 7 המחשב מזהה רשתות רק לא את של הבית גם כשהוא צמוד לראוטר מכשירים אחרים כן מזהים את הרשת (סמארטפונים וניידים אחרים) הבעיה התחילה רק לפני קצת זמן כלומר בעבר הוא זיהה יש רעיונות?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש מחשב נייד שאם מחברים אליו מכשיר פלאפון הוא לא מזהה אותו, גם אם מחברים מצלמה וכאלה הוא לא מזהה.. אבל DOK ועכבר הוא כן מזהה.. איך הגיוני? הדרייברים מותקנים כי מלפני כמה ימים הכל עבד. ניסיתי הפעלה מחדש תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם: ASUS TUF Gaming A17 FA706QM כרטסי מסך מדגם: RTX 3060 (laptop) כרטיס המסך הפסיק לפעול ואינו מופיע ב device manager (מצורפת תמונה). כרטיס המסך המובנה של המעבד הוא כרגע זה הפעיל במחשב. מעבד מסוג: AMD Ryzen 7 5800H with Radeon Graphics 3.20 GHz לאחר נסיונות רבים לעדכן דרייברים, לעדכן מערכת הפעלה, חיפוש נרחב באינטרנט לא הגעתי לפתרון. בבדיקה ב BIOS אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס של nvidia, ה windows לא. נסיון התקנת דרייברים של nvidia כשל (מצורפת תמונה). בצעתי התקנה של windows 10 במקום ה windows 11 שהיה. אבקש את עזרתכם בעניין. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי כרטיס רשת PCMCIA II למחשב הנייד שלי מתוצרת טושיבה (המחשב), המחשב עצמו הוא מחשב ישן עם מעבד פנטיום 133 וווינדוס 95. עד כמה שאני הבנתי המחשב אמור לזהות את הכרטיס ברגע שאני מכניס אותו אבל הוא לא גם לא אחרי איתחול וחיפוש של חומרה חדשה. יכול להיות שפשוט הבעיה בווינדוס כי אני זוכר שה-95 לא היה חזק בזיהוי חומרה. אם יש למישהו רעיון בבקשה תענו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחשב נייד של DELL כרטיס מסך Intel HD Graphics family , יש יציאה של HDMI . יש לי מתאם של HDMI ו VGA. בפעם הראשונה כשחיברתי הכל היה תקין. ניתקתי פעם את את המתאם מהמחשב והוא יותר לא מזהה את המסך תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב המחשב המדובר הוא asus s451la. מערכת הפעלה win 8.1 מקורית. המחשב קפא לי מסיבה כל שהיא, ועשיתי לו כיבוי "אלים" כאשר הדלקתי מחדש המחשב נכנס ישר לביוס. ניסונות לתיקון המערכת עם דיסק תיקון לא מצליחים וכל פקודות תיקון הMBR או תקיית הבוט נותנים שגיאה הלא נמצא התקן. הפקודה CHKDSK /F נותנת שגיאה שהדיסק נעול. אחרי ביטול הSECURE BOOT הצלחתי לראות את הדיסק מזוהה בביוס אבל כשעושה בוט ממנו במסך הבוט מקבל שגיאה שאין דיסק עם מערכת הפעלה. השאלה היא האם הדיסק ננעל ואם כן איך משחררים? או שמא הוא מת?! דרך אגב ניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ואני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין על הדיסק מערכת הפעלה. לא ניסיתי פרמוט כי יש שם מידע שאני צריך יש טעם לפנות למימוש אחריות או שאין קשר לכך? מקווה ש…
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים, מחשב נייד של HP שאני מחבר כבל HDMI ממנו לטלוויזיה, יש תמונה אבל אין סאונד. אציין שכמובן הכבל תקין ונבדק על מכשירים אחרים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד לנובו יוגה 510. מותקן עליו ווינדוס 10. יום אחד הדלקתי אותו והוא נתקע על מסך שחור עם פרטים של המערכת, ותוצאות של בדיקת זיכרון. אני מצרף תמונה בהמשך. הבעיה היא ששום דבר לא עוזר. המחשב לא מעלה את הווינדוס, או נכנס לביוס, או נותן לי לבצע שינויים כלשהם. גם בוט מusb לא עובד. גם ניסיתי ללחוץ על הכפתור novo key של הריקוברי, ועדיין המחשב מעלה את אותו המסך ונתקע על זה ושום דבר לא קורה. אשמח להצעות ופתרונות. תודה רבה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד של אסוס, דגם X551M שעבד בסדר עד שיום אחד הדלקתי אותו והוא לא העלה אתה הווינדוס ואז רשם לי את ההודעה הבאה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. ואז הציע לי אפשרות אפשרות לאתחל מחדש, או repair. ה repair לא עולה, גם דרך דיסק ההתקנה של הווינדוס. ה safe mode גם לא עולה. ניסיתי להריץ מיני ווינדוס XP דרך הדיסק של hirens אבל קיבלתי BSOD. ניסיתי לעשות בוט דרך דיסק של ubuntu , וזה עבד. השאלה היא למה הווינדוס לא עולה, והאם אפשר לתקן את זה. אשמח להצעות, תודה רבה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד של לנובו g570 פתאום הוא החליט שהוא לא מעלה את הוינדוס. פשוט נתקע על הסמל של הוינדוס ! ניסיתי להשתמש בכפתור השחזור ולשחזר את המחשב למצב יצרן וגם זה לא צלח והוינדוס פשוט לא עולה.. כשרני נכנס לביוס הוא לא מזהה פתאום את הכונן דיסקים ואני לא יכול לנסות לפרמט.. יש למישהו מןשג מה עובר על המחשב??
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב הנייד שלי משמש אותי כרגע כמעצור דלת. אשמח לעצות מה הבעיה ומה אפשר לעשות. הבעיה התחילה כך: באמצע עבודה על המחשב הנייד המסך פתאום כיבה את עצמו. לאחר כיבוי וניקוי כל האבק והלכלוך באיזור המאוורר הדלקתי אותו והוא עבד כעשר דקות ואז המסך נתקע כמו שהוא (לא נכבה). לאחר הפעלה חדשה המסך האיר בצבע לבן ואז כתמים של סגול מתחילים להתפשט על המסך עד שהוא הופך לשחור. המתנתי הרבה זמן להתקררות המחשב וזה לא עזר בכלל, אחרי כל הפעלה מחדש המסך לבן ואז כתמים סגולים עד למסך שחור. המחשב הנייד מתוצרת גיגהבייט w468n המפרט פה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2503#sp מה יכולה להיות הבעיה? מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר TL-WR841N שעבד מצויין עד עכשיו שקניתי מחשב נייד חדש. עכשיו, כל פעם שאני מנסה להתחבר לוויפי (מהמחשב הנייד) הוא מתחבר לכמה שניות (לא יותר מדקה) ואז החיבור הופך לlimited ולא עובד. בשלב הזה כל המכשירים האחרים שהיו מחוברים לראוטר בwifi מתנתקים ואי אפשר להתחבר אליו יותר עד שעושים reboot לראוטר. החיבור LAN עובד בסדר גמור בזמן הזה. עוד דבר חשוב, כשאני מפעיל את הנייד בsafe mode w/ networking ומתחבר אז אין בעיה - המחשב נשאר מחובר והwifi יציב. נראה כאילו איזו תוכנה על הנייד גורמת לראוטר להפסיק לעבוד, לא? המחשב הוא Lenovo IdeaPad U430p עם windows 8.1. אני מצרף את הלוג של הראוטר וcapture מהלפטופ בזמן ניסון החיבור עד שהחיבור הופך לlimited. תודה מראש על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד Lenovo legion y520, i5-7300HQ + GTX1050 4GB. בזמן משחקים המחשב לא משתמש בכרטיס מסך ואני מקבל FPS נמוך ברמת הלא ניתן לשחק. ביצעתי עדכון דרייברים, התקנה מחדש של הווינדוס ושוב עדכונים אחרונים. בזמן משחק הכרטיס מסך כן בשימוש 100 אחוז (לפי מנהל משימות) ככה שלא ברור למה לא ניתן לשחק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד מסוג toshiba satellite a300 שלא נדלק , ברגע שמדליקים אותו לא רואים כלום על המסך ,יש אור על כפתור הPOWER ועוד כמה נורות שנדלקות והמחשב עושה מן רעש [כמו חריקה חלשה] חלש ,נכבות הנורות ושוב רעש החריקה וחוזר חלילה , עם בטריה זה לא נדלק בכלל אבל שמחברים את המטען זה נדלק כפי שציינתי , מה יכולה להיות הבעיה ???תודה רבה על ההענות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים, ובכן הבעיה היא כזו: ברשותי מחשב נייד מדגם T20 של IBM, אתמול בערב הדלקתי אותו, ועבדתי איתו קצת כהרגלי, לאחר מכן כיביתי אותו בצורה מסודרת.. היום שבאתי להדליק אותו, הוא לא נדלק, ויש את התופעה הבאה, אני רואה את המנורה של ה-HD נדלקת לחצי שניה שומע איזה פק קטן ואז שוב הכל נכבה (כולל המנורה של הבטריה הטעונה במלואה, באור ירוק מגניב) ושוב נדלקת.. חשבתי שזו הסוללה, אז החלפתי לסוללה תקינה אחרת.. עדיין כלום לא נדלק ולא בטיח. מישהו פעם נתקל בזה, יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
ACER ASPIRE ONE עבד כשורה עד לפני כחדש ימים. סגרתי אותו ולא הפעלתי. כעת חיברתי את המטען וכלום לא קורה. לא נדלקת הנורה של הטעינה והמחשב לא נדלק. פשוט לא קורה כלום. רעיונות, מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי toshiba satellite a300, המחשב נייד פתאום לא נדלק.. סביר להניח שהוא לא מקבל חשמל.. השאלה איך אני יודע אם הכבל נדפק או המחשב ? תודה נ.ב *הסוללה נדפקה כבר ממזמן ככה שעד היום תמיד עבדתי עם חשמל. *בנוסף כשאני מחבר את המטען למחשב אז לא נדלקת הנורה במחשב שמדווחת על קבלת חשמל..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד של Asus מדגם UL20A , עם ווינדוס 7 ו3 גיגה ראם. בקיצור המחשב של קרובי משפחה. התופעה: המחשב אינו נדלק. לחיצה על כפתור ההדלקה גורמת לכך שמופיע אור כחול בכפתור ההדלקה, לאחר כמה שניות הדיסק הקשיח נכנס לפעולה. אולם המסך נשאר שחור ואין תצוגה. ניסיונות לפתרון הבעיה: 1. שימוש בצג חיצוני (כולל ניסיון ללחוץ FN+8 כדי להחליף תצוגה) 2. הוצאת הדיסק הקשיח 3. החלפת הצ'יפים של הRAM 4. ריקון הסוללה וטעינה מלאה מחדש. עד כה כלום לא עוזר. החשד שלי: ממה שהבנתי זה דגם שמגיע עם פונקציה בשם Asus Grphix כלומר יש כרטיס מסך ייעודי של Nvidia וכרטיס מסך מובנה של Intel כאשר בפתור מחליף ביניהם.. ייתכן שאחד הכרטיסים האלה מפריע למחשב לתת תצוגה? קראתי באינטרנט על כל מיני טקסי וודו מוזרים אבל אני…
-
- 7 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של פאקרד בל, הוא די ישן (אם צריך שם דגם כי זה חשוב תגידו לי..) בערך בן 3. עבר תיקון או 2. (בעיקר תיקוני מערכות קירור) עכשיו לאחרונה הוא לא נדלק- מה זה אומר לא נדלק..? הוא בעצם נדלק אפשר לקרוא לזה, מערכת ההפעלה לא עולה. יש עליו ויינדוס 7.. כשמדליקים את המחשב נראה כאילו הכל הולך להיות בסדר.. המחשב נטען כרגיל אך שמגיע לשלב שבו הוא אמור לפעול.. (שהמחשב נדלק למעשה במצב רגיל) רואים רק עכבר על רקע שחור-אפור. אפשר עצות כלשהן?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של סוני (Sony VAIO VGN-FS940) האחריות כבר עברה. בבוקר הוא עוד עבד בצורה תקינה לחלוטין. שעה אח"כ. בלי שחטף מכה או משהו... הפסיק להגיב לחלוטין (כפתור ההדלקה לא עושה דבר...) ספק הכוח נבדק ונמצא תקין. גם ה-HD... הזכרונות הוצאו. נוקו. הוחלפו... כלום. ניסיתי להדליק עם הבטריה מחוברת ו/או מנותקת. עדיין - אין תגובה. אות החיים היחיד מהמחשב הוא נורת הטעינה כאשר המחשב מחובר לחשמל והבטריה מחוברת גם היא. מה עושים ? ? ? תודה. דרור
-
- 7 תגובות
- 16.1k צפיות
-