עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by KF,

שלום... התקנתי היום 2 קתודות במחשב שלי.... עכשיו אני מדליק את המחשב והמסך והמקלדת לא מגיבים... ומתי שאני מנתק את הקתודות אז הם חוזרים לפעול... מה הבעיה ? אולי זה הספק ?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  2. שלום לאחר פירמוט של המחשב הנייד והתקנת WIN7 התקנתי מחדש את כרטיס המסך (GEFORCE 8400M GS) הכרטיס הותקן, אך יש בעיה והוא מראה במנהל ההתקנים שיש בעיה עם ההתקנה/הגדרה. כבר עשיתי פעמיים פירמוט והתקנה של הווינדוס (בלי קשר לכרטיס המסך) , ואת כרטיס המסך התקנתי גם כמה פעמים (לפי הדרייברים הכי עדכניים וגם כאלה שלא... רק כדי לנסות לפתור את הבעיה). בכל מקרה - הבעיה לא נפתרה ואין לי שום אפשרות לגשת לסרגל כלים של NVIDIA ולא להגדרות כרטיס מסך. מה ניתן לעשות ?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by darkman,

המחשב שלי קורס כל הפעלה שניה של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה -מצורף קובץ RAR עם 4 קבצי MINIDUMP תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by asaf_a,

סתכלו יש לי חלק במארז שאני לא יודע מה זה בחיייאת אנשים אולי מישהו יודע? הנה תמונה http://Www.Rar.Co.iL/files/iL-1129736359.jpg תודה רבה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by מישל כביר,

היי יש לי מחשב של ASUS בגיל שנתיים וכך גם הסוללה. כל פעם שאני מטעינה את המחשב המסך נכבה כאילו עובר למצב שינה .אני עם פורמט של חלונות והמטען הוא מטען מקורי של ASUS. אשמח לעזרה מה לעשות. תודה מישל

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by Rio_911,

שלום יש לי מחשב ישן סלרון די 2.8GHz זכרון פנימי 2GB DDR1 (זכרונות חדשים מהחודשיים האחרונים בערך) ווינדוס אקס פי SP3 כרטיס מסך AGPX8 Geforce 6200 Zotac (כרטיס חדש מלפני שבועיים בערך) הארד דיסק 1.5TB (גם חדש..) ספק Smart-com 500W Sata פורמט לאחרונה... בכל מקרה כשאני "מאמץ" אותו קצת... לדוגמא התקנתי את פרו אבולושיין 2009 והספקתי לשחק בו משחק וחצי ואז הוא קפא. מה יכולה להיות הבעיה? ומה אפשר לעשות? תודה רבה בכל אופן

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by yuvalnet,

שלום היום הופיע לי מסך שחור במקום תמונת המסך הרגילה שיש לי לאחר בדיקה הוא אומר שזה לא מקורי ניסיתי להוריד Windows Loader אבל גם שם הוא כותב שזה זמני למרות שבתמונת מסך הם מראים שזה פתוח למישהו יש מושג למה אצלי זה לא עובד?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by asinnn,

שמעו עם אין לי חומת אש במחשב אז בקלות אפשר לפרוץ לי ? מה כול האפשרות של בנאדם לפרוץ למחשב ? עם אין לי פוורויל אני יודע שאפשר לשלוח לי קובץ למחשב ואז אני הלחץ על הקובץ ואז יהיה אפשר לפרוץ אז במה בדיוק חומת אש עוזר לא אבנתי עם יש לי חומת אש ובנאדם שולח לי קובץ ואני מאשר תקובץ אז הוא הוא גם פורץ לי לא ? כי במקרה פרצו לדוד שלי למחשב הוא לא יודע איך אבל אותו בנאדם דיבר איתו באיסיקיו והוא לא שלח לו שום קובץ אז מעניין אותי איך הוא פרץ לו כאילו כי אני מאוד מבין במחשבים ... אז כול בנאדם שרוצה לפרוץ לי למחשב הוא חייב לשלוח לי משהו נכון ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by יהונתן בןזימרא,

אני מנסה לפתוח קבצי וידאו המחשב כותב לי בחר אפליקצייה ושום אפליקצייה לא פותחת מה עושים תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  10. Started by dor_e2,

באמצע משחק רשת, או משחק רגיל המחשב יוצא לבד לשולחן עבודה, ממעזר ת'משחק בלי שום מגע בכפתור החלונות. מה יכולה להיות הסיבה?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by idoyi,

יש לי את המחשב בערך שנתיים וכשקיבלתי אותו הביוס לא היה מעודכן והטמפרטורה שהוא הראה הייתה גבוהה מאוד עידכנתי את הביוס הבעיה הסתדרה.... נשרף לי ההארדיסק לפני שבוע שמתי הארדיסק חדש ווינדוס חדש והבעיה חזרה המד טמפ מראה טמפ של 65 במצב מנוחה...ניסיתי לעדכן את הביוס שוב והוא מעוכן לאחרון מה עושים????

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  12. יש לי איזה 8 התקנים של USB ושאני מנסה לחבר יותר מאיזה 6-7 זה פשוט לא עובד. קניתי מפצל כזה , וגם זה לא עוזר... מה הקטע? יש לי WINXP SP2 עם עידכונים... זה רק אצלי?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by Yosi123,

ככה קניתי מחשב חדש core i5 3570 gigabyte b75 8gb זיכרון כרטיס מסך: gf 8600 gt 1gb כרטיס ישן בקיצור מחובר לי יציאה אחת לכרטיס מסך DVI ויש לי בלוח אם יציאה של HDMI היציאה של ה DVI עובדת והיציאה של ה HDMI לא עובד מה עושים ? יש דרך להפעיל אותה ?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by ehh,

היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  15. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש, הכל תקין, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך שהוא: Hercules Radeon 9500 PRO [הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI ולא של hercules] וגם התקנתי דרייברים של הלוח אם התקנתי שהוא: Abit NF7-S [מהדיסקים התקנתי] ועכשיו אני נכנס בתוך הATI CONTROL PANNEL לדבר שנקרא SmartGart ושמה אני רואה שכרגע הוא על x4 AGP ואני יכול לעלות עד ל x8 כי הרי גם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים בזה אז אני מעלה עושה ריסט כמו שמתבקש ושהwindows עולה המסך נכבה אני עושה ריסט ועושה שזה יעלה כמו שזה עלה טוב בפעם האחרונה וזהו בעיקרון למה אי אפשר לשים את זה על x8?? למה המסך נכבה?? תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by o07,

באמצע ששיחקתי אובליביון על המחשב פתאום ניכבה לי המחשב, ואז שאני מנסה להדליק לא קורה כלום. האור של העכבר נשאר דולק אז לא נראה לי שזה בעיה בספק, אבל אני לא מבין ממש... מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by Las@Vegas,

אני רוצה להרכיב לוח אם הבא: GA-G33M-DS2R במארז COMPUCASE 6191B. העניין הוא שאני לא יודע איך אני יודע איפה החיבור של המפסקים ונורות בקרה. תודה יבגני

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by liranss,

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE FX5200 הכרטיס עושה לי בעיות במשחקים ולפעמים גורם לתקיעות של המחשב. התקנתי DIRECTX 9.0C אשמח עם מישהו יביא לי את הדרייברים הכי חדשים של FX5200 128 DDR תודה מראש לירן.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  19. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. קניתי כרטיס מסך חדש אתמול ושאני מתקין את הדרייברים המחשב שלי מתכבה* קניתי אתמול* geforce TGX650 GV-N650OC-2GI עכשיו אני בsafe mode וכשאני מחוק את הדרייברים המחשב עובד אבל לא יעבדו המשחקים אתקנתי את הגירסה הכי חדשה וגם את 310.90 ולא עבד ו גם 306 וגם לא עבד. כשאני מסיים להתקין את הדרייבר זה אומר לי לעשות ריסטרט ואחרי הריסטרט המחשב נידלק והוא מתכבה אחרי שה-WIN 7 כותב לי welcome</blockquote> תודה לכול מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  21. שלום רב לאחרונה המחשב לי קורס כל כמה שעות. WIN7 64BIT ניסיתי לחפש תשובות בגוגל אבל לא כלכך מצאתי \ הבנתי את הסיבות לקריסה וכמוכן לא מצאתי פתרון. יותר מאשמח אם תוכלו לעזור לי בהקדם. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by belarc,

מי יכול לעזור בהתקנת FIRMWARE חדש ל DVD-ROM LG DRD 8160B. יש לי הכול חוץ מידע איך עושים את זה. אבל להסביר שלב-שלב.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום, כ-5 דקות לאחר שאני מפעיל את המחשב התמונה במסך תקועה. כאשר אני מפעיל אותו מחדש המחשב מצפצף ולא עולה (לא רואים כלום במסך). החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה לא נפתרה, אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ולעזור לי. תודה!!!!

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by tzahi16,

עיינתי בסטיקי והיה רשום להריץ את התוכנה כ 5 שעות בערך שמתי לב שחלק מהזכרונות הבדיקה עורכת חצי שעה בערך ואחרי הסיום היא ישר מריצה את הבדיקה מהתחלה השאלה היא האם הוא יכול לתת לי תוצאה אחרת בבדיקות נוספות? או שבדיקה אחת מספיקה ואין צורך להמשיך

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  25. שלום קניתי מחשב חדש(8000 ש"ח) לפני חודש ואתמול עשיתי לו ריסט והוא לא מגיע לשולחן עבודה וישר עושה ריסטרט מעצמו וגם אם אני לוחץ עליו שיכנס לsafe mod הוא מוריד כתוביות בלבן על גבי שחור וממשיך לעלות רגיל ואז לא מגיע לשולחן עבודה ומיד עושה ריסטרט. בקשה תעזרו לי זה דחוף אני לא יכול בלי מחשב.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.