עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by sagiv24,

יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום! יש לי בעיה בשבועות האחרונים עם התצוגה במחשב! בעת הזזת חלונות או כל דבר לא סטטי גורר סוג של טשטוש בעת התנועה. זה מורגש מאוד כשמשחקים משחקי מחשב בעיקר בסיבוב ימינה שמאלה. יש הרבה מושגים שראיתי שמתארים כל מיני בעיות של חוסר תמונה חלקה: Ghosting, stutering, blurry... לדעתי זה לא STUTERING כי איכות התמונה היא טובה וחלקה ללא ריצודים. מה שקורה בעצם זה סוג של מריחה / רעידה / טשטוש של הפיקסלים/אובייקטים בעיקר במשחקים בזמן סיבוב המסך ימינה ושמאלה, ברגע שהתנועה מפסיקה אז לכאורה הכל נראה תקין. המערכת שלי היא: CPU: AMD Ryzen 5 2600 MBD: MSI X470 GAMING PLUS RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3000 C15 2x8GB SSD:…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by TapUdi,

שלום, לפני כמה ימים אבא שלי החליט שהוא רוצה לפרמט את ההארדיסק(הוא לא הראשי אלא המשני) הוא עשה את זה בצורה מוזרה שזה דרך המחשב שלי ללחוץ על הימני ופירמוט הפירמוט עצמו נעצר באמצע משום מה ומאז הכונן רשום כ- Dynamic Disc ניסיתי לפרמט בכל דרך אפשרית את הכונן כולל דרך הבוט דיסק של XP ועדיין אותו דבר אין שום אפשרות ליצור לו פרטישן חדש או לערוך את הנוכחי גם לא דרך Partition Magic 8 העובדה שהוא דיינמיק גורמת למספר תוכנות לא לעבוד איתו טוב בבקשה אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות תרשמו כאן תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by foty123,

שלום לכם חבר שלי קנה מחשב חדש התקנתי לו את המחשב והכל סבבה עכשיו הבעיה, המסך של המחשב לפעמים נדלק ולפעמים לא נדלק.. החלפנו מסך, החלפתי כרטיס מסך, בקיצור כל מה שיכול ליהיות בדקתי.. אני יסביר יותר טוב... המסך עצמו דלוק אבל כאילו לא עובר שום מידע למסך.. אבל ברגע שהמסך עובד אין תקלות.. רק אם עושים ריסטרט למשל.. מה זה יכול ליהיות? תודה לעונים foty123

5. שלום ברשותי מחשב בעל הנתונים הבאים: INTEL CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 - TRAY ASROCK H67M-GE זיכרון CRUCIAL RENDITION DDR3 2GB 1333MHZ X 2 ספק כוח SEASONIC S12II 430W BRONZE - RETAIL קרור למעבד SCYTHE KATANA III - 3 HEAT PIPES CPU COOLER SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ המחשב נמצא ברשותי לא הרבה זמן כ - 6 חודשים - ותאמת כבר מהיום הראשון שמתי לב שאני עושה פעולות על ה - HD "רציניות" ( לדוגמא מחלץ עם WINRAR קובץ די גדול .. ) כל המחשב כמעט ו "קופא" אני בקושי מצליח לעבור בין חלונות יש לי "ברקסים" בעכבר וזה נראה שכמעט כל פעולה על ה HD גורמת לקיפאון. איך אני יכול לבדוק מה "לא תקין" כאן ? דרך אגב מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 . תודה, TOM

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  6. לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by QQQ,

יש לי 2 דיסקים קשיחים: אחד IDE שאני משתמש בו כרגע, ועוד SATA שעוד לא השמתמתי בו. אני צריך שהם יהיו ככה: הSATA יהיה ראשי, והIDE יהיה המשני איך אני אמור לסדר את הג'אמפרים שלהם? הIDE בטח צריך להיות על SLAVE, אבל בSATA לא ראיתי משהו שקשור לMASTER\SLAVE וכו' יש לו בג'אמפרים SSC, PM2, OPT1, OPT2 אז מה אני צריך לעשות כדי שהIDE יהיה משני והSATA יהיה ראשי (מבחינת ג'אמפרים)? ואם זה משנה איזה לוח אם יש לי, יש לי ASUS P4S800D תודה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by sroolik,

לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by intermaster,

שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.

11. Started by assafmag,

פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב לגמרי לבד ולאחר מעשה הכל נראה בסדר חוץ ממשהו אחד מוזר... יש לי 250 מ"ג 16se sata2 חיברתי אותו לכבל של ה - sata ומהספק כוח חיברתי את הכבל עם המחבר השחור הדק (השונה מכול השאר) - הנחתי שהוא החשמל של ה- sata עכשיו - ההארד מופיע לי תחת האייקון של "safetly remove hardware" בתחתית המסך בצד ימין, כאילו הוא USB. כמובן שהוונידוס לא נותן לי "להסיר אותו". מה זה צריך להיות לעזאזל????

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by TimoTy,

יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by smoke1,

יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by rambo88,

מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  16. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  17. שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

יש רק אפשרות אחת לחיבור נכון(יש חריץ אחד חסום בכוונה),אז אל תגידו להפו ת'כבל או משהו... אני עכשיו צריך ת'כונן דחוף כדי לנסות להציל קבצים חשובים

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by tavor21,

שלום ! כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה: oc fail - please enter setup to change ox fail settings אני לא מוצא אותם בביוס ואני לא מבין מה התקלה .. אולי מישהו יעזור לי .. אני לא יודע אם הנושא קשור לפורום הנ"ל אבל זה הכי הפורום הכי קרוב שחשבתי שקשור ..

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by uda,

אני מנסה להתקין כרטיס רשת בלוח אם של MSI אבל המחשב פשוט מסרב להכיר בכרטיס ( זורק לי שגיאה שלא יכול להתקין את הרכיב הזה) נסיתי הכל - להחליף סלוט PCI , בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד, נתקתי את כל ההתקנים האחרים בסלוטים , נסיתי להתקין דרייברים ידני . אבל ללא הועיל - אני משתגע מה יכולה להיות הבעיה????

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by roy26,

יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by jingel,

מארז hec 6a19 ספק בא עם המארז :art 300 משום מה נראה לי שהספק הוא גורם הבעיה אבל אני ממש לא יודע כשאני מכבה את המחשב על ידי לחיצה על הריסט אז עדיין אין תגובה מהמסך . כשאני מכבה על ידי כפתור הכיבוי (לחיצה ל 3 שניות ) ומדליק אז הוא נדלק ואז כבה שוב (המסך ). אם אני מכבה וממתין כמה דקות אז הכל תקין עד לפעם הבאה . ניסיתי לשחק עם הכבל מאחורה - זה לא עזר - ניסיתי להחליף ליציאת הdvi עם מתאם - גם לא עזר . טמפרטורה של כרטיס המסך 45 מעלות ( 6800nu) " " מעבד : 30 מעלות " " לוח : 28 מעלות הלוח עצמו לא מציג שום חיווי לא תקין וגם לא מצפצף . אנא הושיעו .

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Skyline GT-R34,

שלום, יש לי לוח אם Abit AT8 32X חיברתי אלין את כל החיבורים של המארז ואת המעבד והכל בנוסף חיברתי כרגע כרטיס מסך פשוט של ATI RADEON 1550PRO, ברגע שאני מפעיל את המחשב שומעים שהוא עובד אבל לא רואים כלום על המסך? ניסיתי גם כרטיס מסך אחר GEFORCE 6600 וגם לא רואים כלום על המסך, מה אנ יכול לעשות? תודה על העזרה מראש

25. Started by extasa,

יש לי כונן אחד של 100 גיגה. 98 גיגה תפוסים למרות שכל הקבצים בכונן שוקלים בסך הכול 12 גיגה.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים