עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by pazer005,

אני רוצה להריץ את memtest אבל אני רואה שזה לא מסיים או משהו כזה גם לאחר 13 שעות. רציתי לשאול באמת כמה זמן התוכנה הזאת אמורה לרוץ? יש לי כרטיס זיכרון 512 מהירות 333 של סמסונג ומעבד amd 2500 ולוח abit an7

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  2. הרמקולים עובדים! חיברתי לMP3 .. והרמקולים עבדו בעבר במחשב כולה עשיתי ריסט.. לא זוכר או הפעלה מחדש ואין לי פתאום סאונד! בכל התוכנות ובדקתי זה לא על מיוט מה זה?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by rsdlhw76e,

שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום, יש לי כרטיס מסך של GeForce 2070 Super, של ג'יגבייט. קניתי לפני פחות משנה. היום במקרה פתחתי את המחשב לנקות מאבק ושמתי לב כשהמאוורים של הכרטיס מסך לא תמיד עובדים. לא יודע אם זה משהו בהגדרות בהדלקת המחשב הם עובדים, ואז מפסיקים. כשאני מריץ מחשב כבד, הם כן נכנסים לפעולה. אבל משום מה כשאני מריץ אדובי פרימייר ומנגן את הטיימליין הם לא מסתובבים. השתמשתי ב-TechPowerUp GPU-Z כדי לבדוק את המצב שם, אז צירפתי תמונות של המחשב בזמן פעולה רגילה ובזמן הרצת משחק. בדקתי חיבורים וכל זה, הכול במקום (לפי מה שראיתי). האם אני מספס פה משהו, האם זה בסדר שהם לא תמיד עובדים (מוזר שכשפרימייר עובד הם לא מסתובבים). אוסיף שמותקן לי UPS, שיש מצב עושה לי ב…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by hardcopy,

מחשב נייד דל inspiron 14 7000 נקנה בארה״ב לפני 4 חודשים לא נדלק המטען נבדק מה עושים והאם האחריות תקפה בארץ

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. שלום חברים, אבקש את עזתרתכם בסוגיה. היה לי תקופה מסוימת אינטנרט של סלקום 200 מגה שעבד נהדר וקיבלתי קצב הורדה קבוע של 170-180 בבדיקות מהירות. החלפתי חבילה והגיע טכנאי להתקיין לי שוב את האינטרנט (לאותו השירות ובראותה התשתית בדיוק). לאחר שעזב, אני מקבל מקסימום 130 מגה בהורדה ויש המון ניתוקים ובעיות. מה יכול לגרום לזה? אולי הוא פגע בתשתית? יש משהו שיכול לעזור לשפר את המצב? מבחינת סלקום הכל טוב כמובן. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. שלום, יש לי מחשב לנובו idea pad 330 משום מה המחשב לא מזהה את הכרטיס RAM, במקור היה בו 4RAM, והחלפתי לכרטיס של 16. לאחר מכן המחשב עלה לפעמים עם 16 ולפעמים עם 4, לא ידוע למה זה לא היה באופן גורף 16 RAM. עשיתי פרמוט למחשב, ומאז זה מזהה רק 4GB ולא 16, למרות שבפועל יש רק סלוט אחד ויש בו את הכרטיס של ה16. עוד דבר מוזר, ניסיתי להוציא את כרטיס הRAM לגמרי, ולמרות זאת המחשב עלה עם הוינדוס. קראתי שיש בדגם שלי כרטיס RAM מולחם בלוח האם של 4GB, ולכן בעצם הוא העלה את מערכת ההפעלה עם הRAM המולחם. לכן לפי מה שאני מבינה המחשב בעצם מזהה לי רק את הזיכרון המולחם, ולא את הכרטיס בסלוט. ניסיתי להריץ את כל העדכונים הקיימים, עדכ…

9. Started by bbking,

שלום יש לי מחשב חדש ואני לא מצליח להבין למה הוא קופא, הרצתי בדיקות חומרה עם כל מיני תוכנות בevent viewer הוא כותב לי בcritical קוד 41, ראיתי ביוטיוב את הבעיה ועדיין לא פתר לי כלום אני חושב שזה קשור לספק שהוא בלי נצילות בכלל ואני לא יודע למה עשיתי את השטות הזאת, עוד יום יומיים אני מחליף גם ספק gold 80 plus אני עם קירור הסטוק, יכול להיות שזה גם הבעיה שהוא מתחמם? בבקשה עזרה כבר נשברתי תודה

10. Started by danieln9,

שלום אז בניתי מחשב בשביל מישהו והיה לי ניסיון עם אותו דגם רק לא הE אז קניתי את הE עם זכרון Hynix מעבד BARATON 2500 וכרטיס FX5200 ומה שקורה זה כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר מתחיל להיסתובב ולא קורה כלום(אפילו לא power on test) ניסיתי להחליף את כל החלקים ועדיין לא עבד אז אמרתי טוב ניתן את הלוח שלי ונחליף לוחות אם ואני כבר ייסדר אותו. עכשיו כל החלקים עבדו על שלי (הלא E) ויש לי את המחשב שלי שהוא זהה ברוב וגם כל החלקים שלי לא עובדים על הלוח האם הלוח פגום או שזה משהו אחר?? בתודה דניאל נורמן

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  11. לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by ETB,

כאשר שאני משחק במשחקים יחסית ישנים וגם בישנים יותר, המשחק נתקע, ברגע שיוצאים מהמשחק, או סתם באמצע המשחק. משחקים שניסיתי ועדין תקע לי הם:NFS 5,Medal of Honor Allied Assault,Ground Control II, ולפעמים גם Vice city. המפרט שלי: XP2500 בלי שום OC NF7-SL (הכרטיס קול המובנה כנראה נשרף, לפני חודש) OCz 512 MB PC3200 REV2.0 Albatron GF 4TI 4200 X8 וכרטיס קול מאפן של קריטיב SB 4.1 יש לי Win XP SP1, עם כל הדריברים המעודכנים, מחקתי את הדריברים של הכרטיס המובנה, ומבחינת סאונד אין שום בעיה אז אני לא ממאמין שהבעיה בכרטיס המובנה. למישהו יש אולי מושג מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by gogober,

התקנתי לוח מסוג PC PARTNER combined WITH SOKET 370 AND SLOT 1 model code no. - 35C95000XX התקנתי לוח זה לאחר שהלוח הקודם היה לא תקין (הקבלים התנפחו ויצא מהם מעט חומר)וכעת הביוס לא עולה לי מאיזה שהיא סיבה ,שאר החלקים נבדקו לפני החלפת הלוח ונמצאו תקינים , עם הלוח הישן גם שהוא היה לא תקין הצלחתי להגיע לביוס כעת לא. הנה מפרט הלוח [url=]http://www.pcpartner.com.hk/support/man/via/c95000v.pdf אשמח לקבל כל רעיון אפשרי בעניין ,כיצד ניתן ליבדוק אם הלוח תקין,האם יש בלוח זה דברים שונים מלוחות אחרים שיש צורך לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. Started by alias,

הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by dj_sunshine,

שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by shmoolm,

כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  19. יש לי את הפלאפון הזה עם הקבל המתאים שלו עכשיו אין לי דיסק של התוכנה אין לי קבצים שאני יוכל להתקין את החומרה בזמן שחיברתי את ה-usb למחשב....אולי מישהו יכול לעלות לי קישור או כל דבר אחר ששיך לתוכנה או לחומרה של הפלאפון כידי שאני יוכל להעביר את השירים....תודהה לכולםם!!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by shenk,

בעיה נמצאת בתמונה שהוספתי

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  21. פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by talmAn,

יש לי שני הארד דיסקים אחד עם מערכת הפעלה שהכל עובד בה טוב והשני עם מערכת הפעלה אבל יש איתה בעיות אני רוצה לחבר את שני ההארד דיסקים למחשב שלי אבל שתעלה מערכת ההפעלה מההארד דיסק שלי, שעובדת טוב. איך אני מחבר את זה? מה להגדיר כמאסטר וכ slave? והג'אמפר? לחבר את שני ההארד דיסקים על אותו כבל?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  25. יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?

• 5 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.