עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הכונן WD 1200JD SATA לוח אם: ABIT AN7 לא מצליח למצוא את ההגדרות לשינוי המהירות של SATA בביוס וגם לא בווינדוס אלא רק של כונן ה IDE השני שיש לי מיואש לגמרי מחכה לעזרה - חיפוש בפורום לא נתן לי תשובה , תודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, ביום חמישי בערב הדלקתי את המסך של המחשב(כמובן שהמחשב היה דלוק) והיה על המסך חרבוש כזה שהמחשב נתקע, חשבתי שאתחול מחדש שלו יפתור את הבעיה, אך לאחר האתחול המחשב בכלל לא עלה. כרגע כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק, אך המסך לא נדלק. הכרטיס מסך הוא מדגם SUMA GEFORCE TI4200 64MB. עוד בדקתי ושמתי לב כי המאוורר שעל הליבה כלל אינו פועל מה שהעלה את חשדותי לגבי האפשרות שהכרטיס מסך נשרף. האם יש אפשרות שהכרטיס מסך לא יעבוד במקרה שהמאוורר שעליו לא עובד? או שאין מנגנון שכזה? אשמח לקבל תשובות שאולי יפתרו את הבעיה, אך נדמה לי שהלך הכרטיס, אשמח לדעת שאולי יש אפשרות לתקן את המצב.... תודה...

• 11 תגובות
    • 696 צפיות
  3. יש לי מחשב חדש כרטיס מסך gtx260 והמחשב נהיה איטי ולפעמים כשאני מדליק יוצא מסך שחור הלכתי למעבדה עשו לי בדיקה ולא מצוא אצלי כלום יש מצב שבגלל שיש לי מסך 17 אינץ לא דק הוא עושה את הבעיה אולי? אפילו פירמטי את המחשב ועדין יש אותו בעיה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by dvvon,

שלום לכולם הכונן דיסקטים שלי לא מותקן אז כאני מפעיל את המחשב הוא אמר לי תלחץ F1 כדי להמשיך אחרי זה הגעתי למסך כחול עם מלא אופציות ואני לא יודע מה לבחור כדי להתקין את הכונן הזה יש לי עבודות של הבית ספר ואין לי את הכונן המעפן הזה........ אוףףףףףף תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by NafSap,

על PENTIUM II עם WIN98SE לא מצליח להתקין כרטיס USB מדגם U-163 usb 2.0 . [לאחר הכנסת כרטיס ה PCI ל SLOT מתגלה הכרטיס ע"י WINDOWS ומותקן לפי הוראות היצרן. לאחר RESTART המחשב לא נדלק כלל!!!! (אפילו לא נותן את הצפצוף בהתחלה). ניסיתי את שלושת ה PCI SLOTS שיש במחשב ובכולם קרה אותו הדבר.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. אני לא מבין מה זה הtemp3 למה הוא על 69 מעלות ומראה לי שם להבה מישהו יכול לענות לי או שהשאלה לא מובנת יש לי מחשב amd אטלון 3000+ לוח גיגביט ga k8nf 939 גיגה ראם 240 גיגה כרטיס מסך חרא איזה טורבו קאש בקיצור אני לא יודע מה זה temp3 ואני גם לא יודע איך לעלות לכם את התמונה מה מקור הבעיה שהוא חם

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך GeForce 5300 pcx. התקנתי לו את הדרייבר החדש ביותר מהאתר של Nvidia. עכשיו ברגע שאני מפעיל משחק כלשהו התצוגה שלו נהיית רחבה הרבה יותר, כמו במסך קולנוע! מה אני עושה? תודה רבה רבה לעוזרים! שולחן העבודה וסרטים יוצאים בסדר גמור הבעיה היא רק במשחקים.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by rambo88,

מה זה נראה לכם כשאני מדליק ת'מחשב אז אני לא רואה ת'מסך רק המחשב פועל החיבורים בסדר אפילו החלפתי כרטיס מסך אז למה לפי דעתכם המסך לא נדלק??נ.ב מחשב אחר שאני מחבר זה נדלק כרגיל

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Turkey,

שלום לכולם הורדתי את המשחק Darksiders התקנתי הכל וכשניסיתי לשחק זה כתב לי שחסר לי את הקובץ Steam_api.dll במחשב, אז הורדתי אותו ועכשיו יש לי שגיאה חדשה- The procedure entry point SteamUserStats could not be located in the dynamic link librar steam_api.dll לא מצאתי פתרון בגוגל מישהו מבין ? ויכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by Aviram,

אתמול, לפני כ-12 שעות ויותר, (סביבות 9 בערב בקיצור), שיחקתי במחשב, ופתאום, הוא נכבה לגמרי. לאחר שזה קרה ניסיתי להדליק אותו שוב, הנורות של החשמל וכל האחרות נדלקו למשך שניה, ואז המחשב נכבה שוב. פתחתי את המארז לבדוק אולי משהו נשרף, או משהו שנראה מקולקל, ולא, אין שום ריח, שום דבר לא נראה שרוף, ואני בטוח ששוף דבר לא נשרף, או התחמם יתר על המידה. היום, אחרי שעברו יותר מ-12 שעות, ניסיתי להדליק שוב את המחשב. בהתחלה חשבתי שהוא עובד, אך הוא נכבה אחרי כ-10 שניות. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה, כמו שאמרתי שום דבר לא נשרף או התחמם יותר מדי, גם כן ניסיתי להוציא ולחבר שוב את הכבל של החשמל שוב ושוב אך זה לא עזר. יש למישהו מושג מה הבעיה? עכשיו אני לא יכול להדליק אותו. שכחתי להוסיף - יש לי AM…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by giliboy,

בהדפסת תמונות המדפסת לא מוציאה את כל הצבעים....אך אני יודע אם הבעיה בראש דיו או במדפסת? תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by dj_sunshine,

שלום רב לחברי הפורום.. אני חדש בפורומ ומזה זמן רב שאני משוטט ברחבי הפורומים ולדעתי התפתחה כאן קהילה גדולה ויפה מאוד, ו... החלטתי גם להצטרף ולא רק להתבונן. לאחרונה נתקלתי בבעייה מאוד שמאוד מדאיגה אותי. המפרט שלי הוא כזה: Athlon 64 3200 2.0 Ghz Asus A8N SLI Deluxe Bios ver. 1011-001 ספק כוח 500W ג'נרי זיכרון NCP 258 MB PC 3200 X2 קירור למעבד Zalman 7700 Cu התוכנה שאני משתמש בה היא Asus Probe בגרסא הכי עדכנית. מופיע לי שמתח על הלוח אם הוא 11.904 וולט. אך בתוכנה של סנדרה 2005 המתח הוא 11.6 וולט ובתוכנה PC Wizard 2005 המתח בכלל 11.31 וולט. אין לי מושג מה הולך פה ואיך כל תוכנה מודדת את המתחים.. אבל למי אני צריך להאמין?? לא כל התוכנות אמורות לקרוא את הנתונים מהביוס? ולבעייה קטנ…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by shaynac,

מישהו יודע איך מפסיקים את זה? אני יודע שזה קשור איך שהוא למדיה פלייר.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. איאפשר לצאת האינטרנט כדי להתחבר שוב . הוא לא יוצא ולכן צריך לעשות ריסט במחשב. למה זה קורה? זה כבר כמה ימים ככה ?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Chaos,

שלום לכולם. המחשב שלי, שאת מפרטו תוכלו לראות בצד ימין, נתקע בעת תפריטי המשחקים של NBA בשנים 2005 ו 2006. בנוסף, הוא נתקע בעבר במשחקים הבאים: - Fifa 2006. - Battlefield 2. - Age of Empires 3 Trial. ה"תקיעה" משמעותה מסך קופא, רעש "טרררר", ואין כל אפשרות אחרת לצאת מהמצב הזה, חוץ מלחיצה על כפתור ה Restart. יש לציין, כי הוא לא נתקע במשחקים Doom 3 ו HL2 על כל מצבי המשחק שלו. כמו כן, הדרייברים מעודכנים (78.01), ה DirectX מעודכן ולדעתי גם תקין. אשמח לקבל כל עזרה ורעיון לסיוע, קובי.

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by nirgilad1,

קיבלתי מחשב מחנות נעה מחשבים מחיפה. התקנתי ווינדוס XP הכל היה בסדר חיברתי את המודם הורדתי עדכוני WINDOWS והתקנתי נורטון אנטי וירוס ואינטרנט סקיוריטי. במהלך השימוש במחשב הכרטיס מסך התקלקל והייתי צריך לשלוח את המחשב חזרה. אחרי גלגלוים רבים ובעיות רבות אחרות קיבלתי את המחשב חזרה ביום חמישי. המחשב עלה יפה עם הווינדוס שהתקנתי אבל משום מה את התוכנות נורטון שהתקנתי לא מצאתי במחשב אין לי מושג מה קרה להן. ניסיתי להתקין נורטון שוב אבל קרה משהו מוזר כל פעם שההתקנה התחילה הופיעה מודעה ברקע כחול כיתוב לבן בגודל של המסך כולו שטוענת שיש איזושהיא בעייה אין לי מושג מה הבעייה כי לאחר שנייה בערך המחשב עושה ריסט. התעלמתי מהבעייה ובנתיים חיכיתי עם ההתקנה של הנורטון הורדתי את התוכנה DEAMON TOO…

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by shaygutman,

יש לי נייד (מיני לפטופ) , ה-HD משמיע רעשים חזקים(לקראת סוף חייו) , ניסיתי להקטין את מחיצה C באמצעות PARTITION MAJIC אך באמצע הקטנת המחיצה הHD קרס, עכשיו אני מקבל מסך כחול באמצע הBOOT , וכשאני מחבר את הHD באופן חיצוני באמצעות IDE2USB המחשב מזהה את הHD אך לא מקצה לו אות כונן ולא ניתן לגשת אליו. יש דרך לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. Started by osherdo,

אז ככה.. יש לי windows 7 ultimate. אני מחבר לUSB את קורא הכרטיסים שלי שקניתי ממש לפני כמה שעות והוא פשוט לא מזהה אותו,ממשיך לעבוד כאילו כלום. עידכנתי את הדרייברים של לוח האם שלי,הסרתי במנהל ההתקנים את ההתקנים של הUSB כדי שהוא יזהה אותם מחדש אבל כלום לא עוזר לי!. לא קיבלתי דרייבר יחד עם קורא הכרטיסים.מה אני עושה?! בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. לחבר שלי יש מחשב דיי טוב... P4 נוורט'ווד 2.4 512 זיכרוןDDR R9550 ולוח p4s533 ASUS המחשב שלו עושה ריסטרטים חופשי ולכן הצעתי לו שיביא לי קובץ Minidump שלו ואני בעזרתכם אפענח לו את מקור הבעיה! (חשוב לציין שכבר בדקו לו את רוב המחשב והוא החליף כרטיס מסך והבעיה נמשכת) טוב נמשיך... כשאמרתי לו להביא לי קובץ שנמצא בתקיית הMinidump שלו הוא אמר שיש לו שם בערך 30 קבצים עם סיומת DMP הוא שלח לי אחד ופתחתי אותו עם הכתבן ובסוף של הכתבן היה רשום את הלוח אם שלו! עכשיו שאלתי אותו האם השם של הלוח שלו מופיע בכל ה30 קבצים הנמצאים אצלו בMinidump והתשובה הייתה חיובית! אז כבר יש לי כיוון שהבעיה היא בלוח אם ... הנה הקובץ נמצא פה להורדה אם משהו יוכל לפענח אותו בצורה יותר מקצועית אני שמח מאוד בהצל…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by כפיר,

ב- 3 ימים האחרונים יש בעיות מוזרות 1. מחשב נכבה מעצמו 2. בחיבור USB למסך אין ARC כלומר לא יכול להעביר סאונד לרסיבר דרך HDMI , רק דרך spdif 3. בחיבור מחשב בלבד - לא ניתן לקבל כיוון צבעים , או אופציות בחירת צבעים סרט או טבעי רק דינאמי או סטנדרט דברים שביצעתי : אין וירוסים במחשב עדכון מחדש של ווינדוס 10 אין אובר קלוק

22. שלום, אחרי חרישות מרובות בגוגל וללא תשובה על הבעיה שלי, אני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי. יש לי רמקולים של Altec Lancing ADA880. עד עכשיו היה לי כרטיס קול די ישן (creative PCI 128) שעבד דווקא אחלה עם הרמקולים האלה - הגדרתי אותו שיעבוד על דיגיטאלי והכל היה בסדר. עכשיו החלפתי לכרטיס מסך קצת יותר חדש ממנו (Creative SB Live! 5.1), חיברתי את הרמקולים כמו מקודם, הגדרתי שיעבוד על דיגיטאלי גם אבל לא מצליח בשום צורה לגרום לרמקולים האחוריים להוציא צליל. הכל מחובר כמו שצריך, וההגדרות נראות הכל בסדר. אולי מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. Started by יוניבןשלום,

שלום המחשב הנייד שלי (ibm r50e) עבד מעולה בערך 4 שנים, ולפני כמה ימים החליט שנמאס לו. לחיצה על כפתור ההדלקה לרוב לא עושה כלום. אם אני משחק עם חיבור החשמל והבטריה אני מצליח לגרום למחשב לדלוק ולעשות רעש של מאוורר, אבל הוא לא מתקדם יותר מזה. רק פעמים נדירות הוא מתקדם אל מסך שבו סמל של IBM וחושב קצת ואז נכבה המסך וחוזר למצב סטטי. ההדלקה עושה רעש של מין צפצוף מוזר כזה, נשמע כמו קצר (לא צפצוף של כרטיס קול). הבעיה איננה בבטריה או במטען. תודה רבה למי שיכול לעזור! (ואם א"א בבית לתקן, האם שווה להוציא כסף על תיקון במעבדה, או לזרוק את המחשב :-[)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  24. Started by shmoolm,

כמו שכתוב בכותרת.... לאחר הפעלה של המחשב... המאוורר פועל אבל בדיוק בקטע של טעינת ווינדוס הוא נכבה. אחרי ריסט, הוא פועל כרגיל ... אבל לפי תוכנת Sandra הוא פועל במהירות של 1940 rpm.... הטמפ' בדרך כלל במעבד היא 35-45 מעלות. (האם זה תקין?) מעבד: AMD 64 Bit 3000

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  25. יש לי בעייה עם הלוח אם תראד זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74407.0 מקווה שזה לא דאבל פוסט מבקש עזרה לבעייה שבכותרת

• 7 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.