עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מודם: USB ADSL Modem ALE 070 אני מחובר עם אינטרנט זהב, חבילה של 1.5 מגה. אתם יכולים בבקשה להגיד לי מאיפה אני מעדכן את הדרייברים של המודם הזה? אמרו לי שזה עוזר כשמעדכנים את הדרייברים. אני חיפשתי באתר של אינטרנט זהב ולא מצאתי.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by MalGano,

שלום לכולם. יש לי מחשב אשר נקנה בסביבות יולי שנה שעברה. כולנו מודעים לבעית החום של הפרסקוטים והחום של יולי הוא לא בדיוק החבר הכי טוב של המעבד. באותה תקופה אני זוכר (היטב, יש לציין) את התקינות של ווסת המהירות האוטומטי של המעבד: עוד לא עברו 10 דקות של עבודה וכבר כל המתים במקלט התהפכו בקברם מרוב רעש. הזמן עבר והגיע החורף. הבית קריר, המאורר לא רועש והכול סבבה. לאחרונה התקנתי כלי לבדיקת טמפ' המעבד (AsusProbe שבא עם לוח האם) וקצת נדהמתי. הטמפ' היציבה של המעבד ללא כל פעולה היא ~63c ומהירות הסיבוב של המאוורר היא 2600[RPM] שזה נמוך יחסית. מאותו רגע הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר. אם הטמפ' כ"כ גבוהה ומהירות המאורר כ"כ נמוכה, אז סביר להניח שמשהו לא פועל כשורה.(יש לציין כי בקיץ טמפרטורת …

3. Started by oxana555,

היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by alias,

הכרטיס רשת שלי מובנה על הלוח אם הקיצר גם כשהמחשב כבוי המנורה דולקת זה אמור להיות ככה????

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by LazyCat,

יש לי הגה שעובד ב- 2axis 4 button controller אבל כשאני מגדיר אותו כך רשום לי שהוא לא מחובר (בכל מחשב עם XP). ב- WIN98/ME הוא עובד מצויין. החברה עצמה נעלמה קלילות (כנראה פשטה רגל), לכן אין למי לפנות... למישהו יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by ExsTaZzi,
    • 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. יש לחבר שלי HD 80 GB של WD שפתאום חדל לעבוד אני יודע שאפשר לשלם לאיזה חברה איזה 250 300 דולר והם ישחזרו לך איזה 98 אחוז ממה שהיה לך ב HD ואני יודע גם שיש איזה תוכנה אפשר להוריד שגם תעשה את כול הפעולה הזאתי... רק בחינם אין כסף???!?! מי יודע איך קוראים לתוכנה או מה אני יכול לעשות?!?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by hmjmvhcvh,

שלום, לפי כמה חודשים שלחתי הודעה לפה לגבי בעייה במחשב לאחר פעולות לא מאמצות בוינדוס כמו למשל כניסה לתיקיות וכו או נסיון לשחק משחקים בעלי מעט גרפיקה המחשב קופא.. חשבתי שהבעייה נפתרה כמו שניתן לראות בנושא שפתחתי פעם קודמת http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=79626.msg681293 אך לאחרונה הבעייה חזרה ובגדול המחשב קורס (קופא) כול 20 דקות בערך, הדבר היחידי שעזר לי זה להוריד את המכפלות במעבד מ133 ל 100 ועכשיו אני עובד ב820 מגה הרץ בגלל שעשיתי אובר קלוקינג כדי שלא יהיה לי 750 מגה הרץ.. ניסיתי ספק אחר\הר דיסק אחר\כבלים\ אורר\ כרטיס מסך אחר וכלום הוא עדיין מגיע למצב של קפאון אם אני במכפלה של 133 תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  9. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגם אחרי פירמוט ה WINDOWS עדיין קיימת. כשהמחשב עושה Restart המסך נכבה (מהבהב כאילו שהמחשב כבוי) יש לי מסך samsung 2053 וגם עם כל מסך אחר שחיברתי יש בעיה, אם אני עושה כיבוי למחשב ואז מדליק אותו מחדש המסך נידלק ועובד. איך אני יכול לפתור את התקלה המוזרה הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. היי חברה לצרכי תכנות האם עדיף 2 או 3 מסכים? איזו גודל של מסך מומלץ? האם עדיף 24 אינץ או אולי משהו גדול יותר (השאלה אם זה לא יגרום לי כל רגע להעלות ולהוריד את הראש ולסובב לצדדים כדי לראות את כל מה שעל המסך).

11. אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. ביום שלישי האחרון 24.6.06 בטח שמתם לב להפסקות החשמל המרובות שהיו באיזור השרון. בערב יום שלישי האחרון שיחקתי במחשב בערב שבחוץ מתחוללת סערה, הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה.. הדלקתי אותו עוד פעם והמשכתי לשחק וכעבור 10 דקות היה שוב הפסקת חשמל אבא שלי אמר לי להפסיק לשחק ולא הפעלתי אותו יותר באותו ערב. קמתי בבוקר ניסיתי להדליק את המחשב ושמתי לב שהוא לא עובד. אני לוחץ על כפתור ההדלקה ואין שום תגובה מצד המחשב, אחרי בדיקה קצרה הבנתי שזה כנראה בגלל ההפסקות חשמל וכנראה נשרף הספק כוח, בצהריים הלכתי לקנות ספק חדש הגעתי הביתה חיברתי אותו וגיליתי שהמחשב עדיין לא מגיב, כדי לבדוק שאם הספק שהיה לי נשרף חיברתי אותו למחשב אחר וגיליתי שהוא עובד, הספק שחשבתי שנשרף עובד! , ואז החזרתי את הספק שקני…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by TimoTy,

יש לי בעיה ברשת ואני לא יודע מה לעשות אבא שלי לוחץ עלי שאני יסדר אז אני מבקש את עזרתכם מי שיכול לתת לי לינק או הוראות מה צריך לעשות כדי להתקין את הרשת תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום. בלפטופ שלי - מסוג לנובו - מת המסך (המסך בלבד, המחשב עצמו עובד מעולה). הייתי רוצה להמשיך להשתמש בלפטופ כתחליף שולחני (הלפטופ מעולה). הבעיה: כאשר אני מחבר את הכבל VGA ללפטופ, אמנם ניתנת לי האפשרות לראות דרך המסך השולחני, אבל רק לאחר (!) שעלתה מערכת ההפעלה. אני רוצה להגיע להגדרות של ה BIOS, כי הבנתי ששם אפשר להחליף את מסך ברירת המחדל - ושזה יהיה החיצוני דווקא. ה--צ--י--ל--ו תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by CraZyStyLe,

כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by SandSt0rm,

אוקיי אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש, הכל תקין, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך שהוא: Hercules Radeon 9500 PRO [הדרייברים הורדתי מהאתר של ATI ולא של hercules] וגם התקנתי דרייברים של הלוח אם התקנתי שהוא: Abit NF7-S [מהדיסקים התקנתי] ועכשיו אני נכנס בתוך הATI CONTROL PANNEL לדבר שנקרא SmartGart ושמה אני רואה שכרגע הוא על x4 AGP ואני יכול לעלות עד ל x8 כי הרי גם הכרטיס מסך וגם הלוח אם תומכים בזה אז אני מעלה עושה ריסט כמו שמתבקש ושהwindows עולה המסך נכבה אני עושה ריסט ועושה שזה יעלה כמו שזה עלה טוב בפעם האחרונה וזהו בעיקרון למה אי אפשר לשים את זה על x8?? למה המסך נכבה?? תודה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by wooper,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

יש רק אפשרות אחת לחיבור נכון(יש חריץ אחד חסום בכוונה),אז אל תגידו להפו ת'כבל או משהו... אני עכשיו צריך ת'כונן דחוף כדי לנסות להציל קבצים חשובים

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

20. Started by yoni1234,

שלום, יש לי מחשב חדש כבר קרוב לחודש.. אני רוצה לציין שכרגע אני מריץ משחקים ותוכנות על ההגדרות הכי גבוהות ללא בעיה. מפרט המחשב הוא : inter duel core e8400 3gb DDR RAM 800MHZ READON H4850 gigabyte EP43-DS3 אווקי יש לי מספר בעיות במחשב שאני יפרט .. בעיה מספר אחת לדוגמא נניח ואני רוצה להוציא קובץ מהRAR. קובץ של 8 GB לדוגמא יכול לקחת לי בין שעה ל שעה וחצי.. איך זה יכול לקרות? לפעמים שאני מריץ סרט דרך הWINDOWS MEDIA PLAYER ואני רוצה להריץ בין קטעים לוקח לו לפעמים הרבה מאוד זמן להגיב... יש למישהו איזה רעיון מה עלולה להיות הבעיה? פירמוט זה כרגע אופציה אחרונה בשבילי.. תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by roy26,

יש לי מחשב נייח שלא מצליח לפרמט עקב חלונות לינוקס אך אני יכול לימחוק את החלונות הלינוקס ולהתקין את ווינדוס 7 או 8 הוא לא מצליח ליקרוא לי את הדיסק ההתקנה של ווינדוס\\תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. המפרט שלי הוא 2.6@3.2 MUSHKIN 512 PC3200 IC7 ABIT R9800P CAT 4.3 התקלה לא נובעת בגלל OC, בדוק. אחרי שתיקנתי תמחשב והכנסתי אליו את הריידון 9800PRO המשובח של חברת ELSA התחלתי להתעסק עם הדרייברים ולהריץ תוכנות בנצ'מארק למינן. שהגעתי לקטגורית הSMARTGART שמתי לב שכתוב ש"כתיבה מהירה", מנותקת, ולא פעילה. לחצתי על "בדוק מחדש" וזה הראה לי שפונקצית כיתבה מהירה מחוברת וביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש כדי שהשיניים יתקבלו והכתיבה המהירה תופעל. הווינדווס על מחדש ושוב בקטגורית הSMARTGART כתוב שהפונקציה מנותקת ולא פעילה. חזרתי על פעולת ההפעלה,ושוב, לא עובד. חבר'ה! מה אני עושה?! זה חשוב, אני רוצה לסחוט עוד קצת MARKS!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by fp581,

הסרתי את נורטון ובאמצע זה ניתקע אם הודעת שגיאה (אני לא זוכר אותה) ואני רוצה להסיר לגמריי את נורטון PLZ HALP ME

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by ice123,

אם אפשר הסבר מפורט שלב אחרי שלב תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by psycho killer,

יש לי 2 הארדיסיקים על מאסטר ואני רוצה לנתק אחד ואני לא יכול איך אני יכול לשנות את זה ??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים