עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מחשב נייח עם ווינדוס 7 ultimate 64bit בעברית כל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי כמה זמן כל המסך נהיה עיוותים ולא רואים כלום הפתרון היחיד שהצלחתי זה לעשות ריסטרט אבל זה רק לזמן קצר עד שזה חוזר ואני צריך ריסטרט מחדש, לאחרונה החלפתי את המאוורר של המעבד מאייבורי , פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עזר הורדתי אנטי וירוסים גם זה לא עזר, אני לא יודע אבל לפני ואחרי הפירמוט יש לי דיסק חיצוני של 3TB אז העברתי מלא דברים אליו יכול להיות שהעברתי את הבעיה אליו אני לא יודע הצלחתי איכשהו לצלם את הבעיה (תלחצו כדי להגדיל את התמונה): שלום אני חדש פה, לא ראיתי טופס אז אני פשוט רשמתי את הבעיה, בבקשה אל תנעלו אני חייב עזרה,

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום לכולם לפני כמה ימים היה לי את התוכנה iconpackager ובעזרתה החלפתי לאייקונים קצת יותר יפים ונימאס לי מהם החזרתי להאייקונים הרגילים של windows כל האייקונים הוחזרו בהצלחה מלבד אייקון אחד מסויים של סייר הWindows אני נותן לכם תמונה נסיתי פשוט הכול קודם כל מחקתי את התוכנה iconpackager ועדיין האייקון לא חוזר לעצמו

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by BedB0y,

יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by Rmely,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש בעל לוח אם מדגם Gigabyte GA-P35-DS3 לאחר שהתקנתי את כל הדרייברים שמגיעים עם לוח האם עדיין יש בעיה עם כרטיס הקול (OB). מערכת ההפעלה לא מזהה אותו וב- setting של סאונד ואודיו מופיע: No audio device אשמח לדעת אם יש למישהו רעיון לפתרון לפני שאאלץ להביא את הבחור הפרובלמטי לחנות... תודה מראש ושתהיה שנה טובה לכולנו. Rmely

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by Supernak,

שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by yakirZ,

למחוק

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by halo,

כיביתי את המחשב ולאחר כמה שעות שבאתי להדליק אותו המחשב עלה אבל הווינדווז נתקע עוד לפני עלייתו ממש בהתחלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט ואז המחשה במקום לעשות ציפצופ רגיל של ה ביוס הוא עשה ציפצוף ארוך כזה ולא הראה כלום על המסך עשיתי איזה איזה כמה פעמים ובפעם ה שישית המחשב עלה בסדר אבל בווינדווז היה כתוב "המחשב שוחזר לאחר תקלה חמורה". דרך אגב החלפתי לוח אם לפני מספר שבועות אז הלוח חדש הצ'יפסטים של אינטל 865 מישהו יודע מה הבעיה?? :s05: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Xstyle,

חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by Doctor Robert,

היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by rabbit,

שלום הרכבתי מחשב היום ברגע שאני מפעיל אותו הכל עולה אבל לאחר 15 שניות בלי שום הודעה מוקדמת המחשב מתכבה אין צפצופים או משהו .. המאוורר שעל המעבד עובד ... מפרט מחשב q6600 4 gb זכרון כרטיס מסך OB הספק הוא של 300W והוא הגיע יחד עם המארז של HEC 6k31 לוח -אמ של ג'יגה בייט ga-eg43m-s2h בבקשה זה דחוף האם מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה??

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by NiQ,

יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by shloosh,

נניח אני שומע מוזיקה לא משנה אם זה בווינאמפ או במשחק , ושאני לוחץ על המקלדת יש לי תקיעות כאלה ו"הבהובים" בסאונד. כאילו קטיעות כאלה. זה ממש מעצבןןןןןן אני לא יכול לשמוע מוזיקה ולהקליד במחשב וזה מעצבן לשחק במשחק כי אז יש תקיעות קטנות מעצבנות במשחקים... מה לעשות!??? לוח אם epox8rda+ והרגע התקנתי דרייברים והכל חדש ועדיין בעיה. הביוס מעודכן גם כן

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by doker,

קיבלתי מחשב חדש עם ווינדווס מותקן אבל הוא קופא לאחר עלייה ניתן לעבוד על המחשב ל30 שניות ואז הוא קופא הכל כולל הכל ונהיים פסים שחורים על המסך מה הבעיה??

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by tal5870,

שלום לכולם כאשר אני מתקין מערכת הפעלה דרך virtualbox אני מקבל מסך כחול: תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by oronab,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים זה די מלחיץ אותי

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by growler,

שלום. בזמן האחרון יש לי מידי פעם בעיות בהדלקת המחשב, לאחר שאני לוחץ על כפתור ההדלקה המחשב עצמו נדלק אבל המסך והמקלדת לא נדלקים (המסך נשאר בסטנד ביי והאורות של המקלדת נדלקים לשניה ונכבים מיד - כאילו שהם מפסיקים לקבל זרם). לאחר מספר רב של פעמים שאני מכבה את המחשב ומנתק אותו מהחשמל הוא מועיל בטובו לעלות ומציג לי על המסך את ההודעה שבתמונה המצורפת. (יש לציין שאני לא מתעסק עם שום אוברקלוקינג). מקווה שתוכלו לעזור, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. ??? היי חברים . אני ממש צריך עזרה . המחשב בעת חיבור שני מסכים לכרטיס מסך Zotac Geforce 9800 +GTX בעת הרצת משחקים או סרטים בעיקר בחיבור לשני מסכים כבה . וזאת לאחר .ששידרגתי את המחשב ללוח ‎X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58 Gygabyte עם 6 סלוטים של זיכרון 4 ג'יגה . עם מעבד I7 950 . הוצאתי את כל הזכרונות וחיברתי אחד אחד והתופעה עדיין קורה . הבעיה לא הייתה מתרחשת עם הלוח והמעבד הקודם . יש לי ספק של Thremaltake 550W . האם הבעיה בלוח החדש ? או שהספק לא מספיק חזק (-למרות שלא נראה לי. הספק תומך ב-Crossfire) , במידה וחיבור לשני מסכים דורשת ממנו עוד מתח - את זה אני גם חייב לדעת . הרצתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת חוצרה וזכרונות ומעבד וכרטיס מסך וכולן מראות שהכל תקין . האם למישהו יש רע…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by maor-atia,

חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  25. שלום, המאוורר של הכרטיס מסך התחיל להרעיש,ולמרות שניקיתי אותו הוא עדיין רועש,מצרף תמונה של החיבורים ,ואשמח לעזרה במציאת חלופי. יש לינק שמצרף,אבל יש רק 2 פינים,לעומת 3 פינים שקיימים במאוורר שיש לי,אפשרי כזה דבר?גודל המאוורר 45 mm. https://he.aliexpress.com/item/33017590431.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2d073c00YlXVmA&mp=1

דיונים חדשים בפורומים