תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי דיסק קשיח מבזק בינלאומי הוא כסוף רשום עליו שזה "בזק עסקים" ו-"USB 2.0" ישלו כניסה אחת שהיא לא כמו כל הדיסקים הרגילים הכניסה שלו היא כמו הכניסה של ה-USB במחשב. אז כיבלתי איתו כבל של הכניסה שלו וישלו 3 חיבורים כאלה באותו הכבל.אז חיברתי רק 2 חיבורים של הכבל אחת למחשב ואחת לדיסק קשיח והמחשב זיהה אותו ואמר שהוא תקין אבל לא פתח לי את הכונן. אז החיבור הנוסף שנישאר למה הוא צריך להיות?לספק כוח שיתן לו כוח בשביל שיפתח לי את הכונן? והדיסק הזה לא שלי הוא של חבר של בן דוד שלי והוא נתן לי.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ניסיתי להקטין את הPF שלי ל 512 מגה >>> למרות שגודל הזיכרון שלי הוא 2 G המטרה שלי היא כמה שיותר פעילות זיכרון RAM איך שהוא אני לא מרגיש שזה משפיע לא רוצה להכניס את המערכת לאי יציבות >>> מחפש הגדרות נכונות / חדשות למערכת על 2G זיכרון האם כדאי להישתמש בתוכנה? אם כן >>> באיזו? THX
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום אחר הצהריים עזבתי את המחשב דלוק וכשחזרתי עליוהוא היה במהלך ריסט. המחשב עולה עד לטעינת הWINDOWS ואז מאתחל בחזרה, כלומר הWINDOWS איננו עולה. מה עושים? חשוב לציין שאף אחד לא נגע במחשב בזמן שלא הייתי ליידו. כמוכן במחשב היה HD קרוב לסוף חייו, נתקתי אותו וגם לאחר מכן המחשב לא עלה כמו שצריך. בנוסף המחשב לא עולה גם בSAFE MODE. מה עושים? תודה רבה לעוזרים, אני ממש זקוק לעזרתכם! ניצן
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלילה הכל עבד וגלשתי חלק עם מודם אלחוטי ובבוקר קמתי ופשוט לא מופיע בחלונית של הרשת אופציה של וויפי גם הריבוע של מצב טיסה אמנם מופיע אבל לא ניתן ללחוץ עליו (רק בכפתור של מצב טיסה)
-
- 15 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בעייה במחשב שלי.. (לפ]י המפרט שבמשתמש שלי) לפתע לא רואים כלום על המסך.. כשהפעילתי מחדש כלום לא עלה.. המחשב מגיב ומדליק נורות אבל המסך לא!!! וכשניתקתי ת'כרטיס מסך והשתמשתי בכרטיס המובנה הכל פעל חשבתי שזאת בעיה בכרטיס אז שלחתי למימיוש אחריות.. אמרו לי שהוא פועל והכל בסדר.. חשבתי שזה אולי הספק שלי (ג'נרי) שלפתע נחלש ולא יכול להפעיל ת'מחשב עם הכרטיס.. החלפתי לספק SEASONIC 400W שנקנה ב FOXPC שהאחראי שם (אסף) בדק אותו לפני באופן אישי ואמר לי שהוא טוב ומחזיק מערכת QUAD עם 9800GTX ושוב לא פועל עם הכרטיס.. אני חייב לציין שבלי הכטיס הכל פועל מצויין חוץ ממשחקים (כי אין כרטיב גרפי טוב..) אני מתכוון ללכת שוב לחנות ממנה קניתי ולהביא לוט את כל המחשב שבדוק.. החלקים בתוכו עדיין בתוקף…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדש בן חצי שנה. פתחתי את המארז כדי לנקות את המאווררים. החזרתי הכל בחזרה וכשאני מדליק את המחשב המאווררים מסתובבים קונני ה- CD-ROM עובדים אבל המחשב לא נדלק אפילו לא המסך(אני מתכוון הפעלה אוטומטית של המסך בעת הפעלת המחשב, אפילו לא התצוגה של ה-DOS). אני הוא בן דודו של DJX אנא תסבירו לי איך אפשר לפתור את הבעיה כדי שאני אוכל להסביר לו טלפונית.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוא מרצד בזמן לא מוגדר (מתי שבא לו) הריצוד לוקח פחות משניה אבל זה מעצבן מה יכולה להיות התקלה
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הגרוטה נמצאת בפרופיל. בכל מקרה, אני פותח את המחשב.. ואז רואים שהוא רק חושב.. שום דבר לא עובד כולל המקלדת.. ואז שהוא מפסיק לחשוב להרבה זמן, עדיין כלום לא עובד. זה כבר שבוע ככה... מה שעשיתי בהתחלה זה לסגור ולפתוח אותו הרבה... וזה עבד. לאחר מיכן ראיתי שהוא לא מזהה את הצורב והכונן DVD. בכל מקרה, כל פעם שסגרתי את המחשב הייתי צריך להתעסק ככה.. אז מה שעשיתי זה לנתק את הצורב ולחבר שוב. עכשיו המחשב נפתח והכל, אבל זה אומר שהמעבד שלי עובד על 1150 MHZ וכותב הודעה "cpu is unworkable or has been changed, check soft menu" עכשיו בביוס, הערכים 10 ו 115MHZ כתובים כזה באפור.. אבל הערכים הרגילים 2600+ ומכפלה הרגילה ושאר הדברים עדיין כתובים רגיל. שעושים exit and save זה שוב חושב הרבה ולא רואי…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מפעיל סירטון ביוטיוב או סרטים במחשב,המסך מתכבה לשניה ונדלק ישר . אני חושב שהבעיה נגרמת מהכרטיס של הOn Board (המובנה) כי כשמפעילים לחץ על הכרטיס המובנה,המערכת מפעילה את הסרטים על הכרטיס החיצוני (יש לי 570GTX). ניסיתי לשנות בBios את ההגדרה של הכרטיס המובנה וזה לא עזר . ניסיתי להוציא את הכרטיס החיצוני וזה עזר - בהפעלת סירטונים וסרטים המסך לא התכבה ונדלק ... לאחר שהכנסתי שוב את הכרטיס,שוב הבעיה חזרה . מה אפשר לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המבינים באשר הם, השקעתי הרבה מאוד כסף במחשב שאמור לתת לי הרבה מאוד שקט בעבודה גרפית, אבל בכל הנוגע לפוטושופ (ולעוד תוכנות) הוא פשוט חלש/נתקע/קורס/איטי להחריד. אני פשוט משווה אותו למחשב נוסף שברשותי (עם נתונים מרשימים פחות) שעובד עם אותן התוכנות ועם אותה מערכת ההפעלה (WINXP 32) ואיתו אין שום תקיעות וזה עובד מצויין. אני רק מציין שבמחשב החזק יש שני מסכים ובשני לא - אם יש קשר. מה יכולה להיות הבעיה מלבד וירוסים וטרויאנים למיניהם ששללתי כבר? מצ"ב המפרט של המחשב: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6700, 2666 MHz (10 x 267) 4 ג'יגה KINGSTONE DDR2 - 667 SDRAM כרטיס מסך - Video Adapter NVIDIA Quadro FX 4600 (768 MB) Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS תודה מראש לעו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עושים ? :-( [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי במתנה HD SATA II וחיברתי אותו למחשב שיש בו כבר HD SATA II. משום מה המחשב לא עולה לי , כלומר ה- Windows XP מתחיל לעלות ואז עושה Reboot שוב ושוב. האם יש לבצע RAID לכוננים? האם יש משמעות לאיזה SLOT של SATA בלוח אם אני מחבר את הכוננים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הצורב של LG GSA-4166B עם הטכונלוגיה של יכולת כתיבה על הדיסק עצמו. עכשיו לא קיבלתי איתו שום דיסק עם תוכנה או משהו ואינני יודע איך אני יכול להשתמש עם אפשרות זאת על כתיבה על דיסק. האם זה בתוכנת צריבה או משהו אחר?. יש לי נרו 7 האם יש שם אפשרות?.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב USB, כל פעם שהמחשב "חושב" אז רכיב ה USB שמחובר למחשב - עכבר וכו'... מפסיק לפעול לאותם מספר שניות בהם המחשב חושב, או לחלופין מתנתק ומתחבר מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון פשוט יש לי המון! הפסקתי OC בדקתי זכרונות והארדיסיקים הכל תקין! טמפרטורת מאמץ 36 מעבד ו31 לוח. אין לי כבר שמץ של מושג מה לעזאזל יכול לגרום לכל כך הרבה(לאו דווקא במשחקים גם סתם בעבודה רגילה). דרייברים מעודכנים ביותר. אני לא נותן ת'הודעה עצמה פשוט יש שלל של שגיאות...לרוב זה IRQL_NOT משהו OR EQUAL . יכול ליהיות שזאת לא בעייה חומרתית פשוט פאק תכנה? מה אני עושה?!?!?! ספק אולי? די תעזרו לי לצאת מה^רא הזה!!!!! עריכה: לרוב התקלה היא DRIVER_NOT_LESS_OR_EQUAL המפרט בחתימה ממש לא מעודכן(לא חושב שזה משנה) ושחכתי להזכיר,משום מה המעבד תמיד על 100% כשאני במשחק(CTRL ESC ...ובודק)בעיית חומרה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב Z620 שמחובר אליו GTX TITAN BLACK שיש לו חיבורי חשמל PCIE של 6 פינים + 8 פינים: לספק כוח יש שני חיבורי 6 פינים. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הכבל של 6 פינים לחור של ה 8 פינים? או שאני חייב מתאם? אם אני צריך מתאם אשמח שתמליצו לי על חנות *בארץ* שאפשר להשיג ממנה מתאים 6 ל 8 תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי : amd aTHLON xp 2000 DDR 256 333 MHZ GEFORCE 4 TI 4200 64MB -SUMA GIGABYTE-7VRXP REV 2.0 וכל הדרייברים אצלי מעודכנים וכל המשחקים פעלו לי בטיל ופתאום חלקם פועלים באיזה 14% יותר לאט, חוץ מזה קיבלתי תוצאה ב- pcmark של 4980 נקודות למעבד!!!! ולחבר שלי יש אותו מעבד והוא קיבל 7500! וגם אצלי יש VOLCANO 6 וב-SANDRA היא אומרת לי שהוא פועל ב- 5200RPM בעוד שלחבר שלי שיש לו את המאוורר שמקבלים יחד עם מעבדי AMD שפועל אצלו ב- 5800 rpm! המשחק מאפיה עובד אצלי לאט!, והוא אומר שאצלו גם אבל לפי המוזיקה ששמעתי אצלו ולפי מה שהוא אמר לי, זה פועל אצלו יותר מהר! ועוד לו יש Geforce 4 ti 4200 של innovision ו-ddr 256 266mhz ! ואני קיבלתי עם שלי 10322 נקודות והוא קיבל 7890 נקודות!!! וגם ב- 3dm…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
*אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים ברצוני לחבר אוזניות לוגיטק G633 ללוח האם בחיבור אנלוגי האוזניות מגיעות עם חיבור 3.5MM, עם פין יחיד, קניתי מצפל 2-1 כדי לחבר למחשב https://www.aliexpress.com/item/32821951470.html?spm=a2g0o.detail.1000023.16.5480fa49vkLoBo העניין הוא שכרגע האוזניות מחוברות בקדמת המארז והסטאפ הזה מאוד מסורבל בשבילי. רציתי לחבר בחיבור האחורי ללוח: בירוק מחוברת מערכת רמקולים, את המיק אני יודע לחבר לוורוד, השאלה היא אם אני אחבר לכתום\כחול\שחור, האם אני אאבד מהסאונד הרגיל של האוזניות חלקים מסויימים מהסאונד? או לסירוגין האם אפשר לחבר את הכבל המקורי של האוזניות ללא מתאם 2-1 בחיבור יחידי ללוח באופן שאוזניות יפעלו יחד עם המי…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,ואחרי שגמרתי להתקין את כול התוכנות ,(כולל מע ההפעלה) כיביתי את המחשב (כיבוי כמו שצריך) גיליתי לתדהמתי,בבוקר,שהמחשב עובד,ניסיתי כמה פעמים לבצע כיבוי (רגיל) ובכול פעם אחרי כמה דקות,המחשב הפעיל את עצמו לבד. אולי מישהו יודע להסביר את התופעה ?,בכבוד ,ותודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני יתחיל מי זה שמחשב ניקנה מי KSP באילת ולכן ניקנה בחלקים וניבנה במעבדה חיצונית..אז אין לי על מי ליפנות כלכך.. המיפרט I7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 2x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX אז ככה נתחיל שאחרי שבוע של שימוש של המחשב נהיו לי בעיות של הדלקה של המחשב .. לאחר הוצאת הכרטיס מסך ובדיקה המחשב עבד חלק והכל תקין החלפתי כרטיס מסך לחדש .. לאחר מיכאן התחילו להופיע שגיאות של זיכרון באת חיבוי המחשב הוצאתי סלוט אחד עובד הוצאתי סלוט שני חברתי את הראשון (לסלוט מיספר 1) עובד שוב חברתי את שני הזיכרונות שסלוטים 1-2 שהם אחד כן אחד לא בהפרדה של צבעים של הסלוטים לא עובד השאלה שלי כאן היא מה היא הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ככה יש לי מחשב יחסית ישן שמורכב מכל מיני חלקים שנזרקו משדרוגים של מחשבים אחרים ובסוף יצא מחשב לא רע לזמנו : מעבד : cor2duo e6300 1.86 8mb הראשון שאינטל הוציאו בסדרה לוח אם : Asrock 4CoreDual-SATA2 R2.0 . זכרונות: 2x1gb ocz 667 Hz מארז: גנרי של איבורי עם הידית אחיזה למי שמכיר ספק כוח : EzCool 550 W כרטיס מסך : ati saphire 4850 512mb דיסק קשיח: wd - 320 giga צורב : Lg - x22. שימושי המחשב הם אינטרנט סרטים ב HD משחקים בקטנה, תכנות visual studio , פוטושופ המחשב עובד עם windows 7 ultimate 64 bit . ונראה לי שיש לו בעיות אי תאימות כי הוא זורק מסכים כחולים מידיי פעם. השאלה מה להחליף אם בכלל? רק מעבד או אולי רק לוח אם או כל הבנדל כולל זכרון ? חשבתי על משהו כזה : AMD…
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-