עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני ממיר סרטי XVID לMPEG וההמרה מתבצעת עם תוכנה מסויימת, כל פעם שאני מפעיל את התוכנה אחרי איזה רבע שעה המחשב נכבה, זה קורא לי גם בעוד מקרים שיש עומס על המחשב. יש לי אנטי וירוס, ניסיתי הכל, סריקת וירוסים, טרויאנים, הכל..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by thedag,

כל פעם שאני משחק במשחק Gunz מי שמכיר המחשב קורס לי לאחר איזה 5 דקות ומופיע לי מסך שגיאה כחול 0x0000008E וכשניתחתי את הקובץ הופיע לי שהבעיה היא מהקובץ nv4_disp.dll הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 מה שאומר שזה מהכרטיס מסך ניסיתי לפרמט את המחשב ניסיתי להתקין מחדש דרייברים להתקין מחדש את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו ניסיתי לשים מאוורר על הכרטיס מסך ולא עזר וזה לא כל הזמן היה מופיע לי השגיאה הזאת היא התחילה לי מלפני ככה שבועיים שלוש מה לעשות? זה ממש ממש מתיק תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by arche,

שלום לכולם. מחשב שלי קורס, ואני לא יודע מה לעשות, מבקש עזרה. מחשב קורס לי כול הזמן, וכאשר אני מצליח לעלות אותו אני נכנס ל-Event Viewer יש שם שגיעה והיא: The device, \Device\Harddisk0\D, has a bad block. מה זה יכול להיות ? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by kobikl,

לאחר שנאלצתי להתקין windows מחדש הסתבר לי שצריך להתקין את כל הדרייברים. הבעיה: לא משנה איזה דרייבר אני מוריד המחשב מסרב לזהות את הכרטיס. ניסיתי להוריד את הדרייבר גם מati וגם מmsi (יצרן לוח האם). מה שיותר מוזר שEVERST טוען שבכלל יש לי כרטיס מסך (ATI FireGL V3100 (RV370GL. כשניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס הזה windows זיהה את הכרטיס אבל כשעשיתי RESTART כנדרש הוא נותן מסך כחול עם ATI DUMP. אם אני מבין נכון windows מזהה בטעות ככרטיס אחר ולא נותן לי להתקין את הדרייבר של הX300. א. האם אני צודק? ב. אם כן איך אני פותר ת'בעיה? אם לא, מה הבעיה? נ.ב לא ניתן להתקין את הדרייבר גם עם הדיסק המקורי שקיבלתי עם המחשב (של MSI עם לוגו של ATI).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by IRONMAN153,

בעייה במחשב שלי.. (לפ]י המפרט שבמשתמש שלי) לפתע לא רואים כלום על המסך.. כשהפעילתי מחדש כלום לא עלה.. המחשב מגיב ומדליק נורות אבל המסך לא!!! וכשניתקתי ת'כרטיס מסך והשתמשתי בכרטיס המובנה הכל פעל חשבתי שזאת בעיה בכרטיס אז שלחתי למימיוש אחריות.. אמרו לי שהוא פועל והכל בסדר.. חשבתי שזה אולי הספק שלי (ג'נרי) שלפתע נחלש ולא יכול להפעיל ת'מחשב עם הכרטיס.. החלפתי לספק SEASONIC 400W שנקנה ב FOXPC שהאחראי שם (אסף) בדק אותו לפני באופן אישי ואמר לי שהוא טוב ומחזיק מערכת QUAD עם 9800GTX ושוב לא פועל עם הכרטיס.. אני חייב לציין שבלי הכטיס הכל פועל מצויין חוץ ממשחקים (כי אין כרטיב גרפי טוב..) אני מתכוון ללכת שוב לחנות ממנה קניתי ולהביא לוט את כל המחשב שבדוק.. החלקים בתוכו עדיין בתוקף…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by יניב קופר,

ארד דיסק עושה רעש מוזר בזמן הורדת קבצים. כמו פאנצ'ר

7. Started by MisterVB,

ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?

8. לאחר שאני מדליק אותו לא עוברת חצי דקה והוא נכבה כאילו הוצאתי אותו מהחשמל. האם זאת בעיית חומרה?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by idanc8,

האם אפשר לחבר 2 ספקי כוח במחשב 1. ז"א עם 2 כבלים כמובן לחשמל. יש אפשרות כזאת?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shay17,

לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+delete to rester יש פיתרון לבעיה ? יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by i022052,

יש לי מחשב AMD, לוח ג'יגהבייט K8NF-9. בביוס נראה שה CPU בסדר המחשב נדלק, אבל כאשר הוינדוס אמור לעלות, המחשב נתקע. בדקתי את הדיסק הקשיח במחשב אחר, והוא ללא וירוסים ו chkdsk עבר בהצלחה. עשיתי כבר defrag על הדרך ניסיתי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר, ולא עולה בכלל. הוצאתי כרטיס מסך, הוצרתי זכרונות והמחשב לא מצפצף. לי נראה שהלוח אם הלך. האם יש עוד מה לבדוק? האם כדאי לבדוק זכרונות? לנסות ולהתקין וינדוס מחדש?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. חיברתי למחשב של אח שלי, מחשב די ישן, HDD בנפח 20GB ... המחשב לא עלה לי אז ניתקתי את הכונן, אבל אז שהדלקתי לו את המחשב הופיע לי ההודעה Disc boot failier, insert boot dist to drive and press Enter או משהו בסגנון הזה, ממש לפני שהוינדואוס אמור לעלות... ניסיתי לאפס ביוס, להגדיר את הדיסק [המקורי שהיה במחשב] בביוס שיעלה ראשון ולא עוזר... מה אני עושה???

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thenry,

שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-8SD SIS 645 CHIPSET טעיתי ונגעתי בהגדרות BIOS ועכשיו המחשב לא מעלה כלום. שיניתי את : Init Display First ממצב AGP ל- PCI - כאשר כרטיס המסך שלי מסוג AGP. וגם אפשרתי Top Performance אני רוצה לבצע אתחול ל-BIOS ולא מוצא את מקום הגימפור. נראה שאין לי את הפינים בהם אני צריך לבצע את הגימפור. כמו כן חבר נתן לי כרטיס מסך PCI וזה לא עזר. לינק לסרטוט הלוח: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1410 תודה למי שיעזור ... קשה בלי המחשב :'(

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ברק2000,

יש לי תיקיה בכונן C שרשום שהיא שוקלת 21 ג'יגה אבל שאני נכנס כל התיקיות שבפנים שוקלות רק 2 ג'יגה איך אני מסדר את זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום וחג שמח לכולם!!!! המחשב של אחי עבד איטי החלטתי לפתוח את המחשב כדי לנקות את האבק מבפנים וזהו לא עשיתי שום דבר חוץ מזה . ניקיתי אבק מהמאווררים ומהמאוורר של המעבד כלומר הוצאתי קודם כל את המאוורר ואז ניקיתי את האבק לא הוצאתי שום רכיב ממקומו סגרתי את המארז ורק הסי די רום והמאווררים עובדים המסך לא נדלק בכלל וכאשר אני מנסה לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה על הכיבוי הוא לא נכבה גם בבקשה חברים תעזרו לי לפתור את הבעיה ממש לא נעים לי מאחי... תבורכו כל העוזרים....

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי בעיה מ-א-ו-ד מוזרה. יש לי 2 כונני HD במחשב , שניהם WD 250GB חיברתי כונן שלישי של Seagate 120GB ואיך שהעליתי את ה- WinXP SP2 אני שם לב שאין לי אינטרנט! החיבור של ה-HD דפק לי את הכרטיס רשת!!! מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין אותו מחדש. (Cannot install the hardware). ניסיתי System restore , הורדתי דרייבר חדש לגמרי.. כלום לא עזר. Windows מעודכן עם כל העידכונים האחרונים של Windows Update.. גם אחרי שניתקתי את ה-SEAGATE עדיין הכרטיס מסרב לעבוד... בדקתי ב-VISTA והכל עובד כמו שצריך!! לוח אם: ASUS P5K-E/WiFi HDs: WD 2500KS, WD2500YS,Segate Baracuda 120GB שלושתם SATA. 4GB OCZ 4-4-4-15 כרטיס רשת Onboard של Marvell. למישהו יש רעיון ??? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בוקר טוב, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, באמצע שימוש במחשב המסך נהיה מעוות (תראו תמונה) וכמה שניות אחרי זה מפסיק גם הסאונד ... זה לא קשור להארד דיסק וגם לא לזכרונות (שניהם עברו בדיקה) ... אז מה לע**** יכולה להיות הבעיה ?? אני כבר משתגע לגמרי ! איך מאתרים מאיזה חלק הבעיה ? (נותרו רק הכרטיס מסך, הלוח אם והמעבד) .. [לא נראה לי שזה בעיית תוכנה] כל הטמפ' של המחשב בסדר והביוס מכוון על fale safe ... תודה לכל העוזרים, דור [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום , כשאני מחבר אוזניות לקידמת המארז לחור של האוזניות אחרי שאני מחבר האוזניות לא מזוהות . מה שניסיתי : 1. חיברתי תאוזניות למאחורה של המארז איפה שמחברים תרמקולים והאוזניות כן זוהו ועבדו . 2. עשיתי ריסטארט למחשב וחיברתי לקידמת המארז עדיין לא היו מזוהות . 3. החוט של האוזניות קצר זה למה אני צריך לחבר לקידמת המארז ולא למאחורה .

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by asi90,

שלום! לא מזמן התקנתי במחשב דרייבר בגירסת בטא ל geforce 8600gt בvista ומאז הצבעים על המסך בשולחן העבודה ובמשחקים וכו' לקויים. ניסתי לעשות הכל- הסרתי דרייברים עם תוכנות, התקנתי windows חדש, ניסתי גירסאות אחרות של הדרייבר וכלום לא עוזר, הצבע מת. מי שמבין ומכיר את הבעיה אני מאוד אודה לו אם יעזור לי. מקווה לפיתרון. דרך אגב, אחלה אתר זה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Diss,

This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... יש לי בעיה מוזרה שמציקה לי כבר כמה זמן. כשאני משחק במשחקים מעט כבדים המחשב קופא אחרי 10 דקות למשך 15-20 שניות ואז מתחדש כאילו כלום לא קרה. הבעיה ממש מציקה, במיוחד כשמשחקים ברשת... משחקים מסויימים אפילו מקרטעים אחרי התקיעה הזאת לעוד איזה 10 דקות לפני שמסתדרים. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, יש לי הארד דיסק 1TB של WD ושמתי לב שכל פעם שאני מנסה לאחות אותו אני מקבל מסך כחול! יש למישהו רעיון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by p11ma,

שלום, אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX. הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ. עד פה הכל בסדר... עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום... לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה... המפרט שלי: AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHz Corsair 550vx 2x1 GB ram 667 HD4850 512mb 1x 7200rpm 500GB hdd 1x 7200rpm 300GB hdd

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני הכנסתי דיסק של משחק כלשהו שתמיד עבד לי והפעם הכנסתי הוא כאילו קורא קורא ולא מגיב אז הוצאתי אותו והכנסתי שוב ולא קורא כאילו אין דיסק ניסיתי כמה דיסקים לא עובד ניסיתי במצב DOS עשיתי איפוס הגדרות ביוס דרך הביוס עצמו לא עובד מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? זה דחוףף ליי

• 15 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים