עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. יש לי צורב של SAMSUNG והכל עבד מצוין, אבל עכשיו שאני מכניס את הכבל USB ללפ-טופ הוא לא מזהה בכלל את החומרה החדשה ולא מגיב. שהכנסתי את הדיסק אונקי זה עבד. מישהו יודע למה זה לא עובד ואיך אני מסדר את זה ?? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by eran2,

חברים אני זקוק לעזרה!! יש לי מחשב בן כשנה בעל כרטיס מסך RADEON 9600 PRO ולוח אם ABIT NF7 S2 (ומעבד שצג 2800 BARTON) ובזמן האחרון כל הזמן הסאונד יורד לבד עד לאפס. ( אפשר לראות זאת באייקון של הווליום-באופציה WAVE). לפני כן הבעיה היתה ונשארה באותו אייקון באופציה של המקרופון- כל פעם שהייתי מדבר עם הסקייפ או המסנג'ר הסאונד היה יורד לאפס ולא נותן לי להעלות אותו תוך כדי שיחה אלא רק לאחר מכן. אנשים תנסו לעזור , יש לי את הדיסק של הלוח אם אבל הבנתי שזה יכול להיות בעייתי להתקין זאת מחדש וזה יכול לגרום בעיות .

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by proview,

שלום אתמול קיבלתי מחשב חדש ויש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני רוצה להכנס לאתרים עם שם משתמש וסיסמה אחרי שאני מכניס את הפרטים ולוחץ להיכנס האתר פשוט עושה refrash ולא מתחבר לי למשתמש אני משתמש ב chrome אבל גם בחלק מהאתרים ב ee יש אותה בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by kokos1,

לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by mastercod,

שלום לכם, יש לי בעיה ב2 מחשבים קניתי מחשב עם לוח ASROCK מחשב חדש! עם מעבד 775soket. קניתי לוח אחר כי השני נשרף במחשב השניASROCK עם מעבד 478soket בשני המחשבים יש אותה בעיה ואני בטוח שזה קשור ללוח הבעיה היא: אני מפעיל את המחשב מגיע לוינדוס הכל טוב סיים לטעון הכל חוץ מהכרטיס רשת (שתי המסכים הקקטנים בצד) אבל אחרי חצי דקה-דקה הוא עולה (המחשבים הקטנים בצד של השעון) זה אומר שעד שזה לא עולה אני לא יכול להכנס לאינטרנט או לרשת הביתית מה זה יכול להיות ? זה משהו בביוס? תודה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by yogev_23,

יוצא לי להיות על המחשב משהו כמו שעה עד 3 ביום רוב ימות השבוע, והן לרוב רצופות. יש טעם להשאיר את המחשב דולק כל הזמן, או שבסדר לכבות אותו כל יום בסוף השימוש? הוא אחרי חצי שעה כבר עובר למצב שינה וצורך כלום-חשמל, אבל סתם נראה לי מיותר להשאיר מכשיר חשמלי פועל 21 שעות שלא לצורך. יש איזה חיסרון או נזק בהפעלה יומית של מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  8. היי שלום לכולם וחג שמח קניתי מחשב חדש (הודות לחברה פה שהמליצו לי) והתקנתי את אחד המשחקים שאני פשוט מכור אליו PES4 . יש לי שלט משחק של סוני אורגינל עם מתאם USB , מה שכן שמהרגע שהחלפתי את המחשב אני לא מצליח לשחק עם השלט, ישנם כמה דברים מוזרים שקורים לי: 1. לפעמים ההתקן נקלט ואני רואה אותו בהצגת שלטי משחק, ולפעמים הוא לא ניקלט. 2. גם כשהוא נקלט וכשזה אומר שהכל עובד טוב, אני ניכנס למשחק וזה לא עובד. יש לציין שניסתי להצליב עם עוד שלט שיש לי ושתיהם לא עובדים ואין בעייה עם השלטים. המתאם עצמו היה בסדר גמור עד שהחלפתי מחשב. ניסיתי כל מיני יציאות של USB. חשבתי על פתרון של למחוק את כל הדרייברים של הUSB כדי שייקלט מחדש אבל יש לי עכבר ומדפסת שמחוברים ואני לא יודע מה מהם לא ל…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. המחשב שלי נכבה מדי פעם באופן מוזר. מדי פעם פשוט נואת המסך הופכת לצהובה והוא לא מגיב, ולעיתים הוא עושה לעצמו לבד ריסטרט. ניסיתי למצוא מה הבעיה וראיתי שהמאוורר של הלוח אם ( Abit KV8) לא עבד, לקחתי אותו לתיקון והם סידרו אותו, אך הבעיה לא הסתדרה. ניסיתי לבדוק אם זאת בעיה של חימום יתר של המעבד/לוח(athlon 64 3000 s754) אבל הטמפרטורה של המעבד מגיעה במקסימום ל-45 מעלות(במאמץ רב), ושל המארז לסביב ה-35). מישהו יכול לשער מה הבעיה? האופציה האחרונה שאני חושב בכיוון שלה היא הספק (יש לי ספק ג'נרי של ksp), האם יש דרך לבדוק זאת?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. כל פעם שאני רוצה לראות סרט כל שהוא הוא מקוטע נעצר וממשיך לאחר כמה שניות אם בכלל... ממה זה ניגרם חשבתי שה-SATA אמור להיות יותר מהיר מה-ATA? מה זה יכול להיות? גם כשאני לוחץ למשל על האקספלורר המלבן שאמור להיפתח בשורת המשימות למטה ניפתח רק כעבור כמה שניות וזה מאוד מציק ציפיתי מהמחשב הזה לקצת יותר... ואל תתיפו לי על המפרט תודה... :

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  12. שלום. יש לי זוג אוזניות פשוטות עם מיקרופון, הבעיה זה שהמחשב פשוט לא ממש רוצה לעבוד איתן כמו שצריך. פעם הוא מזהה רק את המיקרופון, פעם רק אוזניות, פעם שניהם (ואז זה מתנתק, ואז חוזר, וכן הלאה). הבעיה נוגעת ליציאות הקדמיות והאחוריות ביחד. -עוד משהו: לחיצה של מקש עכבר ימני על האייקונים של החיבורים בלוח אם לא מניבה שום תוצאה, כלומר לא פותח "הגדרות התקן". כל זה ממש מציק לי, למישהו יש פיתרון אפשרי?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל לא ממש ידעתי איפה לבקש עזרה לגבי זה. אז ככה....מה אני יכול לעשות כדי להשתיק את המחשב כי הוא עושה הרבה מאוד רעש, אני משאיר אותו דלוק בלילה ואני לא יכול להירדם לא יודע אם צריך עוד מידע אבל לפי מה שהבנתי זה קשור למארז ולספק, יש לי COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN תודה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by guysevi,

יש לי כרטיס מסך RADEON 9800XT עם תושבת AGP והבעיה היא כזאת שמתי לכרטיס מסך מאוורר של של ארטיקקולינג וצלעות קירור לזיכרונות ואת הצלעות הדבקתי עם דבק טרמי ולמאוורר שמתי משחה טרמית כל הטמפרטורות של הכ.מסך היו על 43-45 (טמפ' CORE +זיכרונות) מעלות בבדיקה ע"י ATI TOOLS ולאחר שהתחלתי להריץ 3D MARK לבדיקת ביצועים המחשב קפא והמסך נכבה,אחרי ריסטרט המחשב נדלק בלי ציפצוף שמורה שהכל בסדר והמאוור של הכרטיס מסך מסתובב אבל אין תצוגה בכלל . רק לציון זה קרה לי גם שבוע שעבר בטמפ' יותר גבוהות אבל אז אחרי ריסטרט המחשב חזר לעצמו ניסיתי להפעיל גם את המחשב כאשר רק הכ.מסך מחובר. מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך אפשר לפתור אותה ?

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  15. שלום! בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה במחשבי. הבעיה היא: שאני מפעיל את המחשב וכול הכבלים מחוברים המסך כותב No Signal מה זה אומר? מחכה לתשובה ארד.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  16. עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by dreamboot,

קניתי 2 זיכרונות מסוג ADATA VISETA ולוח שלי הוא ASUS P4S800Mhz עם מעבד 2.4 של אינטל סוקט 478. כל סטיק זכרון בנפח 512 ביחד 1GB והם עבדו טוב למשך זמן של שבועיים ואז הווינדוס הפסיק לעלות פשוט הוא מתחיל את הקו הכחול ואז עושה ריסטארט ועולם לא היתה בעיית זיכרונות עם 2 הסטיקים הקודמיםתעכשיו התשובות שהיו עד עכשיו הם תוריד את מתח הזיכרונות תסנה שילוב בין הסלוטיםוהתשובה הכי מפגרת היתה הלוח שלך לא יכול עם כזו כמות זכרון שזה לא נראה כל כך נכון אז מה לדעתכם הבעיה? דבר נוסף שחשוב להזכיר הוא שכל סטיק עובד נפלא לבד עם עצמו בלי בעיות. תודה פורום!

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  18. פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  20. Started by aviv00,

Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  21. Started by Enable,

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה nv4_disp.dll nv4_mini.sys win32k.sys זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Followup: MachineOwner ואותו דבר המחישי הנה se !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WA…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

אהלן, התקנתי עכשיו לוח חדש למפרט שמימין הלוח הוא asus p5q pro turbo הכל חובר (24 פין, 8 פין, כוננים, פאנל קידמי, מסך, מתח לגרטיס מסך) אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הספק נדלק המאוררים מסתובבים אבל אין פוסט, אין ביפים והמסך שחור... אני אודה על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by Xstyle,

חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Doctor Robert,

היי, בימים האחרונים המאוורר של הספק הפסיק לפעול, לכן, הוצאתי את הספק וחיברתי לו מאוורר חדש (הספק לא היה באחריות). כשחיברתי את הספק מחדש ללוח אם, הלוח אם מסוג AN8 Ultra של ABIT החל לצפצפף, והווינדוס לא עולה, ואין זכר על המסך שהמחשב פתוח. הלוח מצפצפף כל 2 שניות בערך, וכך חוזר חלילה. בדקתי שחיברתי את החיבורים במקום, ובכל זאת, אין לי מושג למה זה קורה. עצות?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by rsdlhw76e,

שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …

• 3 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים