עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gogober,

התקנתי לוח מסוג PC PARTNER combined WITH SOKET 370 AND SLOT 1 model code no. - 35C95000XX התקנתי לוח זה לאחר שהלוח הקודם היה לא תקין (הקבלים התנפחו ויצא מהם מעט חומר)וכעת הביוס לא עולה לי מאיזה שהיא סיבה ,שאר החלקים נבדקו לפני החלפת הלוח ונמצאו תקינים , עם הלוח הישן גם שהוא היה לא תקין הצלחתי להגיע לביוס כעת לא. הנה מפרט הלוח [url=]http://www.pcpartner.com.hk/support/man/via/c95000v.pdf אשמח לקבל כל רעיון אפשרי בעניין ,כיצד ניתן ליבדוק אם הלוח תקין,האם יש בלוח זה דברים שונים מלוחות אחרים שיש צורך לדעת אותם?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אהלן, התקנתי עכשיו לוח חדש למפרט שמימין הלוח הוא asus p5q pro turbo הכל חובר (24 פין, 8 פין, כוננים, פאנל קידמי, מסך, מתח לגרטיס מסך) אני לוחץ על כפתור ההפעלה, הספק נדלק המאוררים מסתובבים אבל אין פוסט, אין ביפים והמסך שחור... אני אודה על כל עזרה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by shahar07,

אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by דניאל י.,

שלום! קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו יותר מתאים מזה כל פעם שאני נכנס לתיקיית "המחשב שלי" לוקח הרבה זמן עד שהסמלים מופיעים, בוא עושה כל הזמן סמל של "מחפש".. ולוקח בערך חצי דקה עד שזה עולה בעקבות זה גם הפעלה אוטומטית של דיסקים לא עובדת וגם לדוגמא בכל פעם שרוצים לעשות "עיון" (BROWS) לוקח גם הרבה זמן עד שזה נפתח יש למישהו פתרון או כיוון ממה זה נובע? ובבקשה אל תגידו לי לכתוב את המפרט כי זה חתיכת סיפור בשבילי לבדוק את זה, חוץ מזה שהבעיה לא היתה קיימת לפני כמה ימים ולא שיניתי משהו בחומרה.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  6. היי, אני לא יודע בדיוק מה הבעייה, אבל אחת לכמה זמן (יום, יומיים) המחשב שלי עושה ריסט (מחשב חדש לגמרי). אפשר לראות את הקבצי DMP שלי כאן: http://www.techspot.com/vb/showthread.php?p=384922#post384922 המון תודה על העזרה... עמרי

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  7. Started by The-Magician,

אני שומע ולא רואה תמונה מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by Xstyle,

חבר שלי ניקה את המחשב מאבק וכשהוא הוציא את המעבד כנראה הוא לא ידע לחבר . המעבד P4 2.66 והלוח אם ABIT BH7 . עכשיו : המעבד מחובר לגוף קירור ולמאוורר ואי אפשר להפריד בניהם אז איך אני יכול לחבר לו את המעבד ?איך צריך ?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by shnord,

שלום, אני לא ממזמן פרמטתי את המחשב הישן שלי. לאחר שפרמטתי אותו הוצאתי ממנו את הצורב שלי כדי שאני אוכל להכניס אותו למחשבי החדש. אז עד עכשיו הכל טוב, נכון? אבל תוך קצת זמן זה משתנה: אחרי שהוצאתי את הצורב אני הפעלתי את המחשב כדי להתקין ווינדוס (98), אבל זה אומר לי "Invaild system disk" ואני בודק את הקבלים של ה: כונן די וי די, הרד דיסק, וכונן דיסקטים, אך הם מחוברים. אז החלטתי להוציא ולחבר מחדש את כל הכוננים, והמחשב עדיין מציג את אותו מסך. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב. משהו יכול להביא לי קישור להורדת הקבצים בתוך הדסקט אתחול של מחשב פקרד בל עם ווינדוס 98? אני צריך אותו לחבר שלי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by rsdlhw76e,

שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by קיפוד,

שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by marik,

שלום רב לאחרונה שמתי לב בביוס על CPU FAN SPEED המהירות נמצאת על 1814 וכל הזמן קופץ . כאשר הוא יורד מ 1814 ומגיעה למשל אל 1795 והוא מסמן את המהירות בצבע אדום כאשר עובר מעל 1800 הוא נהייה בצבע כחול אשמח לקבל תגובות תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by credo,

חיברתי כונן פלופי למחשב החדש שלי.. עכשיו חיברתי כבל IDE כזה ו חיבור מן מולקס כזה קטן וזהו.. עכשיו אני רואה את הפלופי דולק תמיד (המנורה שלו..) ובוינדוס כשאני שם דיסקט הוא רושם שאין כלום בכונן.. וזה ככה בכל דיסקט! מישהו יכול לעזור לי? יש לי פלופי של SONY/ALPS ...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by evman007,

ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. Started by dominic16,

יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  20. אהלן חבר'ה אני די חדשה אז אני לא יודעת אם הפנייה שלי רלוונטית לפורום הזה . אבל אם כן - הייתי רוצה לדעת, אם אני רוצה לבדוק משהו על מעבד של AMD או על לוח אם של GIGABYTE ואני רוצה לראות את המנואל שלהם איך אני מוצאת אותו? נכנסתי לדף הבית שלהם ולא מצאתי.. מודה לכם על כל יעוץ והכוונה Lola

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. Started by נריה,

הבעיה היא לא במחשב שלי אלא במחשב אחר הוא מחשב די ישן ושהיה עליו ווינדוס 98 הכל עבד בסדר התקינו עליו XP הוא עדין עובד סביר אבל הבעיה שפתאום הקול לא עובד לא בסרטים-שירים קיצור לא עובד בכלל כשמנסים לפתוח שיר המחשב מציג שגיאה שההתקני קול לא מותקנים/בשימוש מה שחשבתי זה שאולי הווינדוס XP לא מזהה את הכרטיס קול ולכן לא התקין אותו אוטמטי בהפעלה אז אני מחפש דריבר שיתקין את הקול הזה השם של הכרטיס קול Trident 4DWave DX ואני צריך את הדריבר שיתקין אותו לווינדוס XP PRO האם זה באמת נראה לכם הבעיה?הדריבר? אם כן אפשר בבקשה לקבל את הדריבר הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by No-One,

שלום חברים, אני מנסה לחבר נייד של דל באמצעות כבל hdmi למסך asus rog. הרזולוציה המקסימלית של הנייד היא 1080p, של המסך היא 2560p. המסך מקבל מהמחשב רק 1080p, שזה נראה מפוקסל ומציק אבל הבעיה העיקרית היא שהתמונה מתקבלת רק על חלק מהמסך כמצורף בתמונה: לנייד יש geforce mx230, אמנם הוא מציג דרך הhdmi ע"י הליבה הגראפית של אינטל. איך ניתן למתוח את התצוגה על כל המסך? והאם ניתן לגרום למסך להציג ברזולוציה המקסימאלית שלו? אודה לכם על העצות.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by nir2711,

שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. היי שלום לכם. ברצוני לחבר את המחשב שלי ישירות לטלוויזיה. יש לי את כל המצרכים כדי לחבר אותו (טלוויזיה עם כניסת HDMI, כרטיס מסך עם יציאת HDMI, וכמובן כבל). להלן מפרט מחשב: Win 7 32bit מעבד : intel core quad CPU Q8200 2.33 GHZ 2.34 GHZ כרטיס זכרון: 2 GB כרטיס מסך: Asus Nvidia Geforce GT430 דיסק קשיח: 500GB טלויזיה של חברת sansui 32 אינץ'. צריך שתסבירו לי איך לעשות את ההגדרות (מיררויג וכל מיני דברים שאני ממש לא מבין בהם)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים