עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by almogas,

שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by shikamaru,

אני כבר התחלתי לחשוד אפילו בספק... לנסות להוריד תזמונים\להעלות מתחים לחסל תהליכים להגביר קירור להנמיך? אולי זה ווינ דפוק,סקטרוים?... מה שוקרה שלוווינ לוקח ממש מלא זמן לעלות,לא משנה מתי,ובעבודה בו יש כל הזמן ממש כל זמן כאילו וקצוב יש תקיעה ל3-5 שניות ... אין לי כבר מושג מה זה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. שלום ברשותי כרטיס מסך INNOVISION 3D GEFORCE 5900XT. אחרי שאני מפעיל את המחשב והוא מראה לי פרטים אודות הכרטיס מסך , המסך נהיה שחור ( אין תמונה ). האם הכרטיס הלך או שיש עוד זיק של תקווה ואפשר לתקן אותו ? הכרטיס היום עולה יותר מאשר הוא עלה לי לפני שנתיים ואין לי מטרה להשקיע כסף בכרטיס AGP חדש.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by dovik,

הגיע לידי ספק כח שעליי לבדוק די דחוף.. הבעיה היא שאין שם שום חוט ירוק ונראה לי שיש כמה שחורים. הדגם הוא: PW-230ATX כמו כן רציתי לדעת האם הספק הזה יסחוב את לוח האם של P-4? הלוח הוא GA-8S648FX אשמח מאוד לתשובה מהירה כמה שיותר!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. חברים, יש לי הרבה מסכים כחולים לאחרונה, ושמתי לב שהמחשב אינו שומר את קבצי ה MINIDUMP מה עושים ?! אני משתגע =[ בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by satlan1,

אני מדליק את המחשב ויש 4 ציפצופים מתוך המחשב. המחשב ממשיך להיטען אבל לא רואים במסך כלום.(הנורה הירוקה בו דולקת), בדקתי שהמסך מחובר והכל בסדר... מה לעשות? (המחשב שם פועל טוב כי האינטרנט התחבר אוטומטי,עכשיו אני במחשב השני בבית). תודה!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...קניתי לאחי מחשב...לא משהו מטורף...(לא חדש חוץ מהמעבד) מעבד E5200 לוח ASUS P5K-VM זיכרון של OCZ 1024*2 DDR800 כרטיס מסך 7600GT הרד דיסק ברקודה 250 סדרה 7200.10 יש לו מערכת הפעלה ויסטה 32 בעברית המחשב מקבל קפיאות ומסכים כחולים על ימין ועל שמאל... התקנה מחדש לא עזרה... הקטע המוזר זה שההרד דיסק בסדר גמור....אני שם אותו על המחשב שלי והוא עובד המערכת הפעלה בסדר גמור.... מה יכולה להיות הבעיה?.. הוא לא מצליח ליצור קבצי DUMP...אז ככה שאין הרבה מידע....יש רעיונות?.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by gagig,

היי,לאחרונה הדאיגו אותי אנשים שהמחשב שלהם קרס,בגלל שאין מספיק קירור,עכשיו,רציתי לדעת,הטמפרטורות האלה בסדר ? Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 40 °C (113 °F) PWM 33 °C (91 °F) WDC WD800JB-00JJA0 26 °C (79 °F) נבדקו בזמן משחק! על ידי אוורסט

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום לכולם, היום גיליתי שיו טיוב לא עובד דרך הנתב. אני מנסה במחשב, לא עובד, מנסה ב-WIFI דרך הגלקסי, גם לא עובד. בגלקסי דרך רשת סלקום עובד כרגיל. ניתקתי את הנתב וחיברתי את המודם (הוט) ישירות למחשב, יו טיוב עובד! WTF?! כל שאר האתרים עובדים. אתרי פלאש, FLIX, DAILYMOTION, כל מיני אתרי סרטונים ווידיאו עובדים, רק YOUTUBE לא. HELP! תודה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  13. הסוגיה היא כזו האם שני סוגי DDR (PC1066 and PC800) יכולים לפעול יחד על לוח אם אחד?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by assafmag,

פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב לגמרי לבד ולאחר מעשה הכל נראה בסדר חוץ ממשהו אחד מוזר... יש לי 250 מ"ג 16se sata2 חיברתי אותו לכבל של ה - sata ומהספק כוח חיברתי את הכבל עם המחבר השחור הדק (השונה מכול השאר) - הנחתי שהוא החשמל של ה- sata עכשיו - ההארד מופיע לי תחת האייקון של "safetly remove hardware" בתחתית המסך בצד ימין, כאילו הוא USB. כמובן שהוונידוס לא נותן לי "להסיר אותו". מה זה צריך להיות לעזאזל????

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  15. לאחד מחברי יש מפרט כזה: AMD Athlon XP 2500+ Gigabyte 7N400L Corsair 512MB DDR400 (Dual DDR) Radeon 9600PRO בעת הפעלת משחקים, לאחר כמספר דקות המסך מחשיך, מראה שאינו מקבל כל אות, אך הסאונד ממשיך להתנגן לזמן מה, ולאחר מכן המשחק קורס. הדרייברים של לוח האם (nForce) ושל כרטיס המסך מעודכנים. זו אינה בעיה בחיבור המסך לכרטיס המסך. למישהו יש רעיון, הצעה לפתרון הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by roiroi2,

אני לא יודע אם זאת בעית חומרה או בעיה בתוכנה (למרות שנראה לי שיש פה בעיה בחומרה). המחשב: P4 1.7 GH, win XP sp2, 512 RAM, gigabyte GA 8SIML + צורב, CD, ועוד 2 קוננים קשיחים. תאור הבעיה: אני מדליק את המחשב, יש צפצוף יחיד רגיל (הכל מחובר טוב), המחשב מגיע למסך הטעינה של הווינדוס XP (עם הריבועים הכחולים שזזים מצד שמאל לימין) מסיים לטעון (לא באמצע הטעינה) ואז המסך נהיה שחור (לא נכבה אלה הופך שחור) והמחשב ממשיך כאילו לנסות לטעון משהו למשך 10 שניות ובמקום להציג לי את המסך שבו בוחרים את המשתמש שאתה רוצה להפעיל הוא פשוט עושה ריסטרט. נ.ב. במצב בטוח המחשב מצליח לעלות, רק במצב הרגיל יש את הבעיה. כמו כן הבעיה חדשה (אתמול המחשב פעל רגיל). הדברים שעשיתי: פתחתי את המחשב ובדקתי שכל החיבורי…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by sambusak,

שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  18. אני מנסה להחליף דיסק קשיח מ ide ל חיבור ATA וזה לא מצליח מה ההגדרות הנכונות בביוס ואיך מעדכנים ביוס מדובר על מחשב נייח ibm פנטיום 4 ליבה כפולה תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Gil28,

כשאני מפעיל את המסך(הוזזת העכבר) לאחר כיבוי המסך (אפשרויות צריכת חשמל - כיבוי צג) כל המסך משובש ומציג מלא קווים שחורים\כחולים והכל פשוט משתגע... לפעמים רואים את הדסקטופ אבל הכל זז. לפעמים הכל מסתדר אחרי כדקה אך בד"כ אני מוציא את התקע של המסך ומחזיר וזה פותר בד"כ את הבעייה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. חבר'ה החלפתי את כל רכיבי המחשב לחדשים לוח אם זכרונות הרד דיסק מעבד את הספק לא החלפתי הוא של EZCOOL 300W REAL עכשיו לתיאור המחשב 2 הרדיסקים מחוברים אחד סאטא אחד IDE 2 צורבים מחוברים שניהם סאטא מעבד Q9550 לוח גיגהבייט G41 כרטיס מסך און בורד 2X2048 של GEIL CL5 עזבו רגע את השאלה אם 300 מספיק או לא מספיק.. ואגב אני יודע שעדיף יותר האם יש מצב שאחרי כל החלפת הרכיבים הנל הוא ממשיך לדפוק לי בלוסקרינס עקב בעיית ספק???? עוד בהתקנת הווינדוס הרבה לפני שאני מתחיל לעבוד עליו..

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by BeN-T,

יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by kritikal,

כאילו זה היחיד שתמך ב-CHIPSET שלי. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=272&l4=0&model=1276&modelmenu=1 יש לי DUAL CORE 3.2 כמה גרוע אבל הלוח אם? עם זאת זה ASUS. הקודם שלי היה MSI k8n ULTRA 3.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים