עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dog_foot,

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by wow,

מפרט המחשב שלי הוא: Q9450 4 ג'יגה זיכרון DDR2 DFI X48 4780 windows 7 X64 לאחרונה כשאני קם בבוקר אחרי שאני רוצה להמשיך להשתמש במחשב (הוא נשאר דלוק בגלל הורדות) מופיעה לי ההודעה Insufficient system resources ושום דבר לא מגיב לי,הבעיה נפתרתרק אחרי ריסט. הבעיה התחילה לי רק לאחרונה,המחשב גם עבר פירמוט אבל הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. במסך הראשון שהמחשב עולה (איפה שלוחצים DEL בשביל ה CMOS) אז זה מתעכב כשהוא עושה Detecting IDE... לוקח לו הרבה זמן, נכנסתי ל CMOS ואז ל PC Health Status וזה מראה לי: +3.3V FAIL אני יודע שזה לא בהכרח קשור אבל זה 2 הבעיות תודה לעוזרים1!!!!

4. שלום לכולם! יש ברשותי זכרונות PC5400 של GSKILL 1GB שפועל בערוץ כפול.. עכשיו כמה שאלות: 1. התקנתי את התוכנה CPUZ ורשום שהזכרונות הם PC5300 ולא PC5400 (שכך רשום על הקופסא) עכשיו הזכרונות הם מסוג DDR2 667MHZ..ואני חושב שהם פועלים 5-5-5-13 למרות שרשום על הקופסא 4-4-4-12...אולי צריך לכוון משהו בביוס? שיוריד את התזמונים שלהם? 2. רשום על כל זכרון (בCPUZ) שהוא פועל ב333MHZ האם זה בגלל שהם ערוץ כפול? תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  5. אני מדבר על החוטים ששיכים לכפתור הכיבוי והריסט ולסאונד בפאנל הקידמי צריך את המדריך למשתמש של הלוח אם או שיש דרך יותר פשוטה? 2. אם אני קונה עכשיו מחשב נייד עם וינדוס 8 הוא יבוא עם מסך מגע או שאני צריך לדאוג לזה? לא מבין עכשיו מה קרה למיקרוסופט למה וינדוס 8 מיועדת רק למסכי מגע?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by MDK,

היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by Shbd,

המחשב עולה ואין לי אפשרות להכנס לביוס אפילו, זה פשוט קופא במסך ההתחלתי ולחיצה על לחצני המקלדת לא עושה כלום. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Lea Gleek Agron,

[ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2714[/ATTACH] יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Pronix,

חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Lior4543,

היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. Started by sambusak,

שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

13. Started by h_yoav,

וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי... או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  14. לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?

15. שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. אם במקרה מישהו מכיר את התופעה ויוכל לעזור אני אשמח. יש לי שתי יציאות קדמיות למיקרופון ורמקולים. ויציאה אחורית שתמיד מחובר אליה רמקולים. היציאה הקדמית של הרמקולים (/אוזניות) לא עובדת , אלה אם אני מחבר מיקרופון ליציאה הקדמית השנייה ואז הכל מסתדר. למישהו יש פתרון לתופעה? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום.. יכול ליהות שאין תקינות של הבטריה שבלוח אם המחשב יקרוס פתאום?!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

לפני שאני מתחיל אני אציין שאני לא יודע אם זאתי בעייה בחומרה או בתוכנה ולכן אני אפרסם את זה בשני פורומים. עשיתי פורמט כהרגלי,בפעם המאה בערך,ותמיד כאשר אני עושה פורמט אני מוחק את הכונן הראשי ומשאיר לי את הכונן שלא קשור לווידוס. אתמול עשיתי פורמט,והכונן עושה לי מין בעייה מוזרה שכזו,כל פעם שאני נכנס אליו ומסמן קובץ כל שהוא הוא חושב חצי דקה ובזמן הזה תוקע לי את החלון של הכונן [D במקרה הזה]. הוא מתנהג ממש כאילו חיברתי הרדיסקים על כבלים שונים. הכל איטי כזה,אבל רק בכונן די מה הבעייה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  19. לאחר תקלה שפרסמתי בפורום זה החלטתי לפרמט את המחשב, משום מה, אפילו הביוס לא זיהה את כונן הסאטא והחלטתי,בינתיים, להתקין על כונן משני, של 40 ג'יגה. מערכת ההפעלה הותקנה, כונן הסטא, בעל נפח של 80 ג'יגה אינו מזוהה, התקנתי דריברים ותוכנת זיהוי שבאה עם לוח האם למען זיהוי הסאטא ועדיין, אינו מזוהה. בביוס אפשרתי את זיהוי כונני הסאטא ועדיין ,אינו מזוהה! אנא עזרו לי, מה לעשות?!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by segevgabay,

מהו הציפסט הז שנמצא על הלוח אם? איפה הוא ממוקם בלוח אם מה תפקידו והאם אפשר לקרר אותו בעזרת קירור אוויר/מים? :s05:

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  21. קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, חיברתי את חיבורי האודיו (מיק' ואוזניות) של הפאנל הקדמי במארז לשקע front panel audio header(HD_AUDIO1) q בלוח האם (של ASROCK דגם conroe945g-dvi) ואין שמע באוזניות כ.הקול פועל כי ביציאה האחורית הכל תקין. מה עשיתי לא טוב?חיברתי למקום הנכון,לא?אולי יש מקום בWINDOWS או בביוס שצריך לשנות משהו?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  23. יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. השתמשתי באיזה וכנה כדי לשנות גודל של תמונות וזה ממש אימץ לי תמעבד והוא הגיע ל55 מעלות וגם הלוח לסביבות ה50...והתחלתי ממש להרגיש את החום יוצא מהמחשב....האם זה יכל לגרום לי נזק למעבד\לוח או משו? כי המחשב ממש התחמם ועצרתי את זה באמצע :\....גם התעסקתי במלא דברים אחרים ברקע שהעמיסו עליו עוד יותר... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by choochoo,

שלום, המחשב העתיק שלי (Athlon XP 1700) לא מגיע ל-POST בכלל, אלא אם כן אפסתי לו את הביוס לפני כן .... אתמול מצאתי אותו כבוי ולא ממש הצלחתי להדליק - בלחיצה על כפתור PWR המחשב עלה לשניה וחצי ונכבה לפני צליל POST. היום בבוקר נתקתי את כל הרכיבים, נשארתי עם DIMM אחד ואפסתי את הביוס והמחשב עלה - שמחתי ... אחרי שהחזרתי את כל הרכיבים - מחשב לא מגיע ל-POST. מקצר ג'מפר CMOS - עולה .... בינתיים הוא למעלה ואני לא מכבה אותו. למישהו יש רעיון ? ???

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים