עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yoav1000,

הרצתי MEMTEST86 בעקבות קריסות מוזרות שקורות כל הזמן. אחרי 20 שעות (ועוד ממשיך) נמצאו 2 שגיאות מה לעשות?

2. שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by gogober,

התקנתי לוח אם והוא לא מזהה לי את הפלופי הפכתי את הקו הרחב וגם לא עזר בעיה שנייה שקיימת היא שאני מכבה את המחשב באמצעות המפסק הראשי המחשב נדלק מחדש ורק בפעם השנייה הוא נכבה :s05:

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by dog_foot,

שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by NeptuneMB,

שלום. לפני כמה ימים ביצעתי כמה שינויים בחומרה,וסתם בדקתי את מנהלי ההתקנים של המחשב, וראיתי שHD שלי לא פועל בהתקן של UDMA5...כלומר נכנסתי ל-device manger->ide/ata/atapi controllers->primery ide channel->primery ide channel propoties->Adv.propoties ושם ראיתי שבהתקן 0 ,מצב העברה נוכחי הוא PIO...אני יודע שהוא צריך ליהות בUDMA5,כלומר הכי מהיר,אבל איך הופכים אותו לכזה?! תודה לעונים ולעוזרים!

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום ברשותי כרטיס מסך INNOVISION 3D GEFORCE 5900XT. אחרי שאני מפעיל את המחשב והוא מראה לי פרטים אודות הכרטיס מסך , המסך נהיה שחור ( אין תמונה ). האם הכרטיס הלך או שיש עוד זיק של תקווה ואפשר לתקן אותו ? הכרטיס היום עולה יותר מאשר הוא עלה לי לפני שנתיים ואין לי מטרה להשקיע כסף בכרטיס AGP חדש.

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by sharonaz,

יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. יש לי בעיה כבר הרבה זמן שגם אחרי פירמוט ה WINDOWS עדיין קיימת. כשהמחשב עושה Restart המסך נכבה (מהבהב כאילו שהמחשב כבוי) יש לי מסך samsung 2053 וגם עם כל מסך אחר שחיברתי יש בעיה, אם אני עושה כיבוי למחשב ואז מדליק אותו מחדש המסך נידלק ועובד. איך אני יכול לפתור את התקלה המוזרה הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by sroolik,

לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  11. מדובר במחשב שמתפקד כמדיה סנטר בלבד. לוח אם של Asus, מעבד E8400. לעיתים בעת צפייה בסרט, אך הדבר קורה בעיקר כאשר אני צופה בשידור מושהה כלומר המחשב מקליט תכנית מהטלוויזיה ואני צופה באותה תכנית המחשב קורס. לא מדובר ב-BSOD ואף אין כל הודעת שגיאה בעת העלאה מחודשת של מע' ההפעלה. סימפטומים: נשמע תקתוק חד פעמי מהמחשב כמעין כיבוי צורם של הדיסק הקשיח, המחשב קורס למסך שחור. לחיצה על כפתור ה-reset אינה מלווה בתגובה. אני חייב לסגור לגמרי את המחשב, לבצע פתיחה מחדש ואז המחשב עולה (מלבד ההודעה של ויסטה על המחשב שלא נסגר כיאות) כאילו לא קרה דבר עד הפעם הבאה. אני חושד באחת מ-3 אפשרויות: 1. דיסק קשיח תקול. 2. לוח אם. 3. ספק. מה דעתכם? האם יש חשד לבעיה אחרת? כיצד לניתן לזהות את הבעיה שגורמת ל…

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by intermaster,

שלום לכם, בעקבות לא מעט ריסוטים שהמחשב מבצע בזמן משחקים, ערכתי בדיקת טמפרטורה עם HWMonitor זה במצב ללא מאמץ: וזה במצב עם מאמץ.... אחרי 5 דקות עם תוכנת Real-Time HDR: מה נראה לכם??? תודה רבה.

13. Started by assafmag,

פעם ראשונה שאני מרכיב מחשב לגמרי לבד ולאחר מעשה הכל נראה בסדר חוץ ממשהו אחד מוזר... יש לי 250 מ"ג 16se sata2 חיברתי אותו לכבל של ה - sata ומהספק כוח חיברתי את הכבל עם המחבר השחור הדק (השונה מכול השאר) - הנחתי שהוא החשמל של ה- sata עכשיו - ההארד מופיע לי תחת האייקון של "safetly remove hardware" בתחתית המסך בצד ימין, כאילו הוא USB. כמובן שהוונידוס לא נותן לי "להסיר אותו". מה זה צריך להיות לעזאזל????

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  15. יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by saar3,

שלום!! רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה לפעמים הפעלה מחדש לבד בלי שאני יגיד לו. ישמח לשמוע הצעות וסיבות. תודה מראש

17. Started by miki891,

שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי

18. Started by חיים רביבו,

הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.

19. שלום ברשות Amos.G הכרטיס הזה, לפני כמה זמן עף ממנו איזה צ'יפ קטן (אל תשאלו איך ) ולאחר שהוא הרכיב שוב במחשב הוא פעל כרגיל. למחרת פתאום הוא הצחיל לעשות בעיות- לגרום לקריסות של המחשבץ לאחר הקריסה הביוס נתן צפצוף של בעיה עם כ.המסך. לאחר תקופה מסוימת שבה המחשב לא פעל הוא חזר לתפקוד מלא. ( :s05:) היום נראה שהתקלה חזרה (לאחר שבוע +). למה זה קורה? איך אתם מסבירים את העובדה שהכרטיס עובד ללא הצ'יפ הקטן? האם הבעיה יכולה לנבוע לו דווקא מהכרטיס? (אין בעית טמפ') *עדכון: מAmos.G נמסר שכרגע המחשב פועל ומנגן מוזיקה אבל הכרטיס מונח בידו

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by CraZyStyLe,

כנסו למרפט שלי.. אני קניתי כרטיס מסך חדש 9800gt xxt oc edition וןהוא עבד הכל מצויין.. עכשיו בערך חודשיים-שלוש חודשים לאחר שקניתי אותו יש איתו מעט בעיות. פעם הבעיות היו שלחתי אותו לFOXPC והם אמרו לי שהכרטיס תקין.. עכשיו הבעייות הם...שבמשחקים קלים שפעם הייתי מריץ בלי בעיה כמו:(cod4;Nfs Most wanted;Mirrors Edge) עכשיו נתקעים בלי סוף(איפול MOST WANTED ניתקע!!!!!) יש דרך לסדר מבלי לשלוח אליהם את המחשב ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by h_yoav,

וכרגע אין עליו משחה טרמית האם הוספה של משחה טרמית תוריד את הטמפרטורות משמעותי... או שיכולה להיות בעיה במחשב כי כל שאר החלקים במחשב קרים ואין בעיה של איוורור במארז...

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by kobi3211,

שלום נתקלתי בבעיה של מחשב לא נדלק ישר הלכתי לכיוון הספק או שהלחצן ON לא בסדר הבאתי איתי ספק חלופי החלפתי לאחר שבדקתי גם את הכפתור שהיה בסדר ועדיין לא נדלק עם ספק חדש שאני יודע שהוא עובד בוודאות שאלתי היא כזו לאחר הבדיקה שעשיתי מה שנשאר זה לקרוא קדיש על הלוח אם נכון ????? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום..מערכת הXP אצלי קרסה סופית.(מקש הF8 ואפשרויות -מצב בטוח-העלאה לפי פרמטרים אחרונים מוצלחים - וכ'ו- לא עובדים ,המחשב קופא). בעייתי היא כזו : כשאני מעלה את דיסק ההתקנה המקורי של הXP פרו בעברית שלי, הוא מגיע עד לאפשרות של -בדיקת גרסה קודמת של חלונות- ופשוט קופא שם. המקלדת ננעלת והסידי-רום מפסיק להסתובב. *נכנסתי לBIOS וההארד דיסק שמותקן אצלי מופיע שם בקינפוג הנכון . ההארד דיסק מותקן נכון ,הכבלים במקום והג'ימפור גם . הביוס מזהה אותו, אז מה יכולה להיות הבעיה למצב ביש שכזה ? מעולם לא נתקלתי בדבר שכזה, ואני מתוסכל עד מאוד, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי כאן חבר'ה, אני אובד עצות כבר. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by uda,

אני מנסה להתקין כרטיס רשת בלוח אם של MSI אבל המחשב פשוט מסרב להכיר בכרטיס ( זורק לי שגיאה שלא יכול להתקין את הרכיב הזה) נסיתי הכל - להחליף סלוט PCI , בדקתי את הכרטיס על מחשב אחר והוא עובד, נתקתי את כל ההתקנים האחרים בסלוטים , נסיתי להתקין דרייברים ידני . אבל ללא הועיל - אני משתגע מה יכולה להיות הבעיה????

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by zarra,

יש לי שני חיבורי sata בלוח אם שחסומים ע״י גוף כרטיס המסך האפשרות היחידה היא להשתמש בכבל שמצד אחד הוא ישר ומצד שני הוא בזווית ישרה עכשיו בדקתי מסתפר שכבל בזווית ימין יחסום לי את שאר החיבורים שלא חסומים על ידי כרטיס המסך מישהו יודע אולי איפה אפשר למצוא בארץ כבל sata בזווית שמאל ?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.