תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed שמתי קראק והכל עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher t…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי בעיית מסך כהה מאוד בלאפטופ, לאחר חיפוש הבנתי שצריך להחליף את האינוורטור. הזמתי מאיביי אינוורטור והחלפתי. המסך היה תקין אבל עכשיו כל כמה זמן (לפעמים אחרי הרבה שעות) המסך חוזר להיות כהה מאוד, לאחר הפעלה מחדש זה מסתדר. השאלה מה הבעיה עכשיו? אולי להחליף את המנורת מסך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח !! יש לי בעיה מוזרה במחשב, שכאשר מחובר התקן USB של כרטיס רשת אלחוטי ל WI-FI איני יכול לחבר עוד התקן נוסף ב USB במחשב, זה לא מזהה את ההתקן השני ולא מאפשר להתחבר אליו (מדפסת, הארד דיסק נייד, מכשיר סלולרי וכו'). התקן הכרטיס רשת אלחוטי הוא של EDIMAX מדגם EW-7612UAn, חבר שלי טוען שזהו התקן אשר משתמש בעוצמה גבוהה מאד ולכן "חוסם" את תקשורת הנתונים בשאר התקני ה USB במחשב כאשר הוא פועל. מערכת ההפעלה היא WINDOWS 7 ULTIMATE, השאלה שלי זה האם מישהו פה יודע ממה זה יכול לנבוע ? והאם יש פתרון לדבר הזה ? תודה רבה לעונים ושבוע טוב !!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הספק שלי רועש מאד בזמן האחרון.. זה קורה במיוחד כשאני מדליק את המחשב אחרי שעה או שעתיים שהמחשב מכובה. למה הוא כל כך רועש?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
Thread1: Processing Track 1 Pregap [150 Sectors] Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [330432 Sectors] Thread2: Executing Thread2: Write Error @ Sector -150 Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Thread2: Synchronizing Cache Thread2: Synchronize Cache Error occurred Thread2: Sense Error: ILLEGAL_REQUEST (0x05 0x30 0x05) Recording complete בכל התוכנות האחרות מוזכרת איזשהי שגיאה אם Cache... למישהו יש מושג מה לעשות??
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים ליראות תמערכת שלי בצד לא צריכה להיות כל בעיה, אבל המחשב ליפעמים ניתקע המסך פשוט קופא ללא כל סיבה, גם בOC וגם ללא מישהו יכול לכוון אותי לכיוון מסויים מה יכול ליגרום לזה ?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב שהמחשב עולה נותן לי הודעה הבאה : WARNING. SOME CHANGES IN CHIPSET OR CLOCK SETTINGS CAUSED BOOT FAILURE DEFAULTS FOR THESE SETTINGS HAVE BEEN LOADED וברגע שלוחצים F1 המחשב ממשיך לעלות תעזרו לי בבקשה מה זאת הודעה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אחי ניסה להדליק את המחשב שלו, ואחרי שהמחשב עלה הוא התחיל לעשות ריסטארטים, והמצב החמיר עד שהמחשב עושה ריסט כבר בשלב של טעינת הוינדוס. הוא הלך לטכנאי והטכנאי ניסה לעשות Repair למערכת ההפעלה, וזה לא עזר. כשחיברנו את ההארד דיסק למחשב שלי הצלחנו לקרוא ממנו מידע וגם להעתיק ממנו קבצים חשובים, מש ששולל את התקלקלות ההארד דיסק. ניסינו להתקין וינדוס מחדש, ואחרי השלב של פירמוט ההארד דיסק, מופיעה הודעה שהמחשב יאותחל בעוד מספק שניות, ולא קורה כלום. אם מכבים את המחשב מהכפתור ונכנסים שוב להתקנה של וינדוס, המחשב כביכול מתחיל להתקין את הוינדוס מחדש, אבל הוא מראה שיש כבר מחיצה אחת ©. ממה נראה לכם שזה נגרם? מה אפשר לעשות? יש לציין שהמחשב ישן מאוד, ועובד כמו סוס כבר …
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי מסך samsung syncmaster מחובר בחיבור VGA ובזמן האחרון בכל פעם לאחר שהמסך נכבה מעצמו (מוגדר כיבוי צג לאחר 10 דקות), או שאני מכבה אותו. כשמדליקים אותו המסך משתגע נכבה ונדלק כל הזמן בהפרשים של פחות משניה בין כל מצב ורק איתחול מחשב פותר את הבעיה * בדקתי את החיבור של המסך למחשב והוא נראה תקין * ניסיתי לשחק עם ההגדרות צריכת חשמל ולא עזר, ניסיתי לשחק עם הבהירות של המסך ועם קצב רענון המסך וגם לא עזר יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-