עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yambtz,

זה קורה לדעתי בזמן שאני מחליף רזולוציה. אני פותח משחק, והוא במקום להחליף רזולוציה פעם אחת כמו שהוא עשה עד לפני שבוע, ולעלות מהר מאוד, מחילך שלוש פעמים, כאשר בינהן המסך שחור. לוקח דקה וחצי עד שזה עולה. (פה מדובר במסך connecting של הדמו של BF42 כשפותחים שרת מ All- Seeing Eye ) המשחקים עצמם עובדים נהדר, ממש בלי בעיה. אבל כשאני יוצא הבעיה האמיתית. זה יוצא מהמשחק ומחליף רזולוציה כמו שצריך. אבל התוכנה שמתחת ( mirc בדרך כלל ) לא נראית כמו שצריך: כל הכפתורים על ה toolbars למיניהם "הרוסים" ובמקום שהם אמורים להיות יש פשוט צבעים מעורבבים. כל פיקסל בצבע "שבא לו". האנימציה של העכבר ושל הווינאמפ (וכנראה גם של דברים אחרים שלא שמתי לב) נתקעת אחרי שלוש שניות, ואז עוברות כמה שניות ככה עד ש…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by bronco,

במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by pazer001,

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by kucbduku,

אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

9. Started by rsdlhw76e,

שלום רב! נרשמתי כרגע לאתר המעניין שלכם ,ואני מאמין שכאן אמצא תשובה לשאלתי. הזמנתי אתמול לוח אם asus prime z370-a ii ומעבד אינטל i5 8600k . לפי נתוני היצרן הלוח הזה עובד עם זיכרונות בתדר של עד 2133mhz (ללא o.c). אני כמובן לא עשיתי מימיי אוברקלוקינג וגם לא מעוניין לעשות זאת כרגע כדי לא להסתבך שלא לצורך. הבעיה שהזיכרון הנ"ל כבר יוצא מהשוק ולקנות אותו עולה יותר מזיכרון בעל תדר של 2400mhz. ולכן שאלתי היא : האם אוכל לקנות את הזיכרון 2400 והוא יעבוד בדיוק כמו 2133 (ללא צורך בהגדרות מיוחדות ב-bios) או שעליי להתאמץ ולקנות דווקא זיכרון 2133 למרות שזה יהיה פחות משתלם? תודה למי שיעזור לי . נ.ב. הזיכרון שאני חושב לקנות הוא : …

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by thebestof2005,

אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by A.Iniesta,

אז ככה יש לי לפטופ שפועל 24\7 והוא תמיד מחובר לחשמל דרך המטען, זה יכול לפגוע לי בבטרייה של הלפטופ? אם כן, יש איזה דרך לתקן את זה כי זה די הרבה זמן ככה...

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Tamy,

פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by maorsh18,

הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by yarost,

אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by ben yehuda,

שלום לכולם, מקווה שאני עושה את זה נכון- יש לי מחשב נייד בן כמעט שנתיים, היום הוא החליט שהוא נכבה ולא עולה יותר. ברגע שאני מפעיל את המחשב, הוא עושה קולות של כאילו מנסה (המסך נשאר שחור) וישר נכבה ועושה שוב ושוב את אותה הפעולה. יש משהו לעשות עם זה? אני יודע שכמעט ובלתי אפשר לדעת ככה- אבל שווה לחשוב על תיקון או שאין מה להתעסק עם זה ולקנות כבר חדש? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. Started by ilay22,

נא למחוק [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by Rhx,

שלום,יש לי את הכרטיס 6600GT קיבלתי אותו לפני פחות מחודש כאשר אני מנסה להריץ בדיקה הכרטיס נתקע בשתי הבדיקות יותר נכון המחשב נתקע אני לא יודע מה זה יכול להיות יכול להיות שנפלתי על כרטיס חמים?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  21. 1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by nir2711,

שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  23. אורח שלו בלסיאנו
    Started by אורח שלו בלסיאנו,

הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by HellBoY,

שלום, מאז שפירמטתי את המחשב הופיעה לי בעיה מוזרה.. קודם כל אני לא מצליח להתקין את SP2 (אבל זה כבר לא קשור לכאן) ודבר שני לוקח למחשב איזה 5-6 דקות מהרגע שאני לוחץ על הכפתור של הturn off עד לרגע שהוא נכבה. זה ממש מעצבן.. למרות שלפעמים הוא כן עובד..לפני שאני מחייג לאינטרט..ניסיתי כבר כמעט הכול..ניסיתי לסגור את התוכניות בטריי אבל זה לא עזר..ניסיתי לנתק את המודם, גם לא עזר ניסיתי להחליף את הכבל של ההארד דיסק כי חשבתי שהוא לא טוב, גם לא עזר.. למישהוא יש עוד רעיונות? אני אשמח לשמוע אני ממש נואש! :'(

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. יש לי בעיה (או יותר נכון לחבר) הוא עשה אוברקלוק מוגזם והרים את הוולטאז' ועכשיו המחשב לא נדלק הוא נתקע בדיטקטינג IDE אז הוא עשה איפוס לCMOS ועכשיו שהוא מעלה את המחשב המחשב עולה נותן לו מין חלון כזה להתקיין ריידים אחרי זה זה רושם BOOT FROM CD למרות שהוא שינה בביוס שההארד דיסק קודם ואז יש לו שגיאה מסוג pxe-e61 failure check cable מה הוא אמור לעשות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים