תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד ישן אבל שמתי בו כרטיס מסך geforce 9500gt, ואחד חדש יחסית שאין בו כרטיס מסך בכלל השאלה שלי זה האם אפשר לקחת את הכרטיס מסך מהמחשב הישן ולשים במחשב הישן. ברמת העיקרון אני יודע שזה אפשרי פשוט הבן אדם שהביא לי את המחשב אמר שאי אפשר לשים במחשב החדש את הכרטיס סך הזה. ובנוסף רציתי לשאול איך הכרטיס מסך הזה ביחס למשחקים שיצאו כמו fifa 2014 וpes 14. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עכשיו הוא חזר מתיקון ברגעים אילו (המעבדה כבר סגורה לצערי עד יום שלישי הבא) אולי אתם תוכלו לעזור לי בכל פעם שאני עושה RESTART או כיבוי המסך פשוט נכבה וצריך להדליקו ידנית שוב וזה ממש מעצבן זה קשור לתיקון שנעשה לי או שפשוט משהו השתנה בהגדרות ב BIOS בקשר ל POWER MANAGEMENT ? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש. כמובן שזה לא עזר, והמזל הרע ממשיך לרדוף אותי ועכשיו יש לי בעיה חדשה: התקנתי VISTA עם SP1 והמערכת שיש לי היא זו: ספק כוח THERMALTAKE TR2 430W מארז THERMAL TAKE SWING מעבד amd athlon 64 X2 5200 לוח אם ASUS M3A )(AMD770( SOCKET AM2+ זיכרונות 2GB KINGSTON DDRII 800 כרטיס מסך ASUS GEFORCE 8400GS כרטיס קול O.B REALTEK 8.1 HD הרד דיסק 500GB 32MB BUFFER SATAII משום מה המערכת מדי פעם קופאת ונתקעת לגמרי בניגון VIDEO עם סאונד בתוכנה MEDIA PLAYER CLASSIC וגם בתוכנה WINDOWS MEDIA PLAYER 11 הדרייברים שמותקנים הם הכי חדשים שמצאתי באתרים של ASUS ושל NVIDIA NVIDIA 7.15.11.6925 שמסתבר שהתאריך שלהם הוא מסוף 2007 ושל הכרטיס קול - 6.0.1.5464 - מאוג' 2007. הCODECS המותקנים…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים. יש לי מחשב ישן ככה זרוק שכל שימושי איתו הוא גיבוי ולעת צורך לתיקונים וניסויים עכשיו המחשב מפורמט חדש לא עלתה עליו תוכנה אחת! כל פעם שאני מפעיל אותו הוא נכנס לי ישירות ל BIOS למסך הזה ! מישהו יודע מזה אומר? או איך מונעים את זה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי דיסק Western Digital 20Gb, שהבקר שלו הלך פייפען. אני מחפש הרד דיסק זהה הכולל בקר זהה. ניסיתי עם דיסקים מדגם מקורב אבל זה לא עזר. אני צריך את המודל המדוייק. אם למישהו יש דיסק קשיח, אפילו אחד שלא עובד, אשמח אם תוכלו להשאיר לי הודעה בפרטי. הדגם המדוייק: WD200EB-00BHF0 תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הווינדוס הוא עולה, אחרי כמה שניות נתקע ומראה מלא סימנים מוזרים צבעוניים על המסך. זה קרה מאז שהכנסתי דיסקאון-קי והוא החליט שהוא בשימוש ולא נתן לי להוציא 'במצב בטוח' אז הפעלתי מחדש את המחשב ולקח לו הרבה זמן להפעיל את עצמו מחדש, אז עשיתי ריסט ידנית מאז כל פעם שאני נכנס זה מראה בלאגן של צבעים על המסך ותוקע את המחשב. אני יכול להיכנס רק דרך מצב בטוח ניסיתי לעשות שחזור מערכת, לא הולך .......משום מה זה מחק לי גם את כל הנקודות שחזור.... מה יכולה להיות הבעיה ? במצב בטוח עם רשת אין שום בעיה...... מע' הפעלה WIN XP SP2
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקנתי XP על Hard-Disk חדש של 80G, הפקודה "הפעל מחדש" או "כיבוי" מבצעת את התהליך הרגיל של סגירת כל האפליקציות ובשלב הסופי הוא נשאר קפוא ללא שום פעילות במשך יותר מ-2 דקות ורק אז מתבצע הכיבוי/אתחול. נ.ב. הרכבתי מחדש את ה-HD הישן (20G) ואיתו אין שום בעייה. פתוח להצעותכם או עזרתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי מצא לי ברחוב מארז עם לוח של פנטיום 3, כמו שאני צריך והופה, הוא עובד! ניסיתי בבית אחרי 2 לוחות שנשרפו לי! שמתי עליו 2 זכרונות (השלישי שרוף אז שברתי אותו לחצי חצי חח) הזכרונות עובדים ב 100 מגה הרץ והלוח תומך 133 זה לא משנה ממש נכון? קיצר חיברתי הארדיסק 20 ג'יגא WD, פלופי ואת המעבד פנטיום 3 500 שלי עוד פעם הבעייה המעצבנת שהביוס לא פועל בכלל וכלום לא קורה על המסך, טוב החלפתי ושמתי מעבד שבן דוד שלי נתן לי (סלרון 366) והופה עובד! הגעתי למסקנה שהמעבד המסכן שלי הלך כנראה....יהי זכרו ברוך בקיצור בביוס כתוב שיש בעיה עם הפלופי, בעיה 40 משהו, בדקתי והכבל יושב טוב ולא הפוך והמנורה לא תמיד דלוקה ועדיין רשם לי אותה בעייה, התייאשתי וניתקתי אותו כי אני גם לא ממש צריך אותו הגיע עוד…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב. היום הדלקתי את המחשב ואיך שהוא בא לטעון את הwindows xp אז יש מסך כחול פחות משניה והמחשב עושה ריסט. המסך כחול שמוצג שם הוא ממש לחלקיק שניה ואי אפשר לראות מה רשום. ניסתי להיכנס במצב בטוח ועדיין בטעינה של הקבצים יש מסך כחול לשניה וריסט. באותו זמן כבר לא ידעתי מה לעשות, כי רציתי להיכנס למצב בטוח כדי לפתוח את קבצי ה minidump או לפחות להגדיר ב windows שהמסך כחול ישאר. חשבתי שיש בעיית חומרה, אז ניסתי להוציא את הזיכרונות(אחד, אחד) ולראות אם הבעיה נפתרת, אבל זה לא עזר. יש לציין שלא מחובר למחשב שום בקר נוסף או משהו אחר מאחורה ואין איזה כרטיסים למיניהם במחשב עצמו. אחרי זה רציתי לבדוק אם הדיסק קשיח עובד, אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב השני שלי, ובמ…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך PCI עם יציאות DVI שכאשר אני מחבר אותו לסלוט, המסך לא מזהה אותו ואין תצוגה. לעומת זאת בwindows הוא מזהה אותו בdevice manager מה שמעלה את החשד שאולי הוא לא תקול. כאשר הכרטיס הזה מחובר בPCI הכרטיס מסך המובנה ממשיך לעבוד (למרות שבדר"כ אם הכל תקין המובנה אמור להיות מושבת) מה אפשר לעשות? לא מצאתי איזה הגדרה מיוחדת בביוס.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה הקודמת שמצויינת בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225147.0 עשיתי כעצתכם וניתקתי את כל הכוננים וחיברתי אחד אחד.. בסופו של דבר היגעתי למסקנה שברגע שאני מחבר את הכונן הקשיח, המחשב מגיע למצב שציינתי בלינק. המחשב לא עולה. נתקע במסך מסויים ולא ממשיך. שוב אני מציין שהמחשב חדש, ולא נגעתי בשום חלק באופן פיזי לפני שזה קרה ולא במהלך שזה קרה. המחשב ברשותי רק שבועיים. והבעיה החלה כשניסיתי להתקין מערכת הפעלה אחרת ושיחקתי עם הBOOT של ה BIOS. מאז הצלחתי לאפס את הביוס בכל צורה שהיא אבל הכונן הקשיח נשאר בשלו. אני לא יודע אם זה משנה אבל כשהתקנתי XP, בכיבוי הראשון של ההתקנה לחצתי DEL ולא נתתי לו להמשיך באופן רציף בהתקנה... אולי זה קשור? יכול להיות ש…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-