עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. Started by 0xIDE,

שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by ehh,

היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  4. אורח שלו בלסיאנו
    Started by אורח שלו בלסיאנו,

הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. הכונן WD 1200JD SATA לוח אם: ABIT AN7 לא מצליח למצוא את ההגדרות לשינוי המהירות של SATA בביוס וגם לא בווינדוס אלא רק של כונן ה IDE השני שיש לי מיואש לגמרי מחכה לעזרה - חיפוש בפורום לא נתן לי תשובה , תודה אלעד.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. התקנתי היום את הווינדוס, והשארתי 50 ג'יגה לכונן D (יש לי 160 ג'יגה), אבל שאני נכנס ל"מחשב שלי " אני רואה שיש רק כונן D עם 100 ג'יגה. אשמח אם תוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by lm,

יש לי בעיית זיכרון וירטואלי חמורה ביותר המחשב לא זז והוא רושם שיש לי קצת זיכרון וירטואלי. מי שיודע מה זה???? ממה זה נהיה????? איך אפשר לתקן?????? וכו שירשום דחוף

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by TheReaper,

חלק מהם הבנתי ותיקנתי את הבעיות אבל את השאר אני לא מבין העלתי את כל קבצי הדאמפ שיש לי על המחשב... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by co11,

שלום לכולם , שהמחשב שלי עולה אני מקבל הודעה: http://www.upit.ws/picture.php?file=9c853e54463e8.JPG צילמתי לכם גם את msconfig למי שצריך: http://www.upit.ws/picture.php?file=f13cdce2ce704.JPG http://www.zix.co.il/images/70714193.JPG סרקתי ווירוסים , ורגלות , לא עוזר.. תודה מראש לכל העוזר ..

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום אני צריך עזרה בקשר לכרטיס קול. חיפשתי בגוגל ובאתרים ולא מצאתי כלום.. =\ השם של הכרטיס קול הוא : analog devices ad1888 @ sis 7012 audio device ויש לי וינדוס אקספי פרו תודה!

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  11. לחבר שלי יש בעיה הוא לא יכל להירשם אז אני כותב במקומו זה הבעיה שלו: מתכבה לי המחשב כשאני מפעיל משחקים שיוצרים עומס כמו warrock או fm07 או cs/cz ואפילו באתר flix אני מדליק מאוורר על המחשב כדי שלא יתכבה אבל לאחרונה זה לא עוזר וזה ממה מעצבן שבאמצע דברים שלי המחשב נכבה מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by hopa,

המחשב חזר מתיקון והוחלף לוח אם (ASROCK?). הטכנאי אמר לי שהמידע בזכרון המחשב ישנו ,לא נפגע אך עלי להתקין את המערכת הפעלה. כאן החלו הצרות...: התקנתי XP מדיסק שברשותי בקובץ נפרד (המחשב שאל אם להתקין על תיקייה שנקראת WINDOWS בכונן C והזהיר שבמקרה זה יבצע OVERWRITE לקבצי המערכת שנמצאים על המחשב כבר -מלפני החלפת הלוח אם- ואז קבצים ב "המסמכים שלי" שנושאים את המידע שהיה לי לפני התיקון במחשב עלולים להימחק-לכן קבצי התוכנה הועתקו לתקייה חדשה שפתחתי על כונן C? לאחר ההתקנה של WINDOWS התקנתי את הDRIVERS של הלוח אם החדש ו.. 1.הקבצים שהיו לי במחשב ,כל מה שהיה תחת "המסמכים שלי " נמצא בחיפוש תחת ADMINISTRATOR ותיבת" במסמכים שלי "הרגילה ריקה .כך גם כל שאר המידע תחת -ADMINISTRATOR זה …

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by ITSIK86,

חבר שלי קנה מחשב חדש חיבר הכל כמו שצרך הדלקנו אותו באנו להתקין את הוינדוס ובחלון ההתחלתי הראשון ראשון של ההתקנה,כשרצים מלא מילים כאלה במסך כחול,אז אחרי איזה כמה דקות המחשב פשוט קורס למסך הזה הכחול שמודיע על שגיאה עם כל האפסים... מה הבעיה פה???

• 10 תגובות
    • 688 צפיות
  14. הרצתי cpu-z וראיתי שהמעבד עובד בתדר 1500 +- הרצתי כמה תוכניות כדי לראות אם המעבד יחזור לתדר המקורי - לא חזר עשיתי ריסט נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ של המעבד 63 והמאוור של המעבד לא עובד בכלל ! פתחתי את הדלת של המארז ואכן המאוור לא עבד בכלל. כעבור כמה שניות המאוור חזר לעבוד והטמפ ירדה ל 30 מעלות יש סיבה לדאגה או שזה נורמלי ? עכשיו המעבד עובד בתדר המקורי 1.86

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. לפני כחודש קניתי הרד דיסק של 250GB מקסטור הם התקינו לי אצלהם והכול היה טוב ויפה אבל היום עשיתי פירמוט אני נכנס אחרי הפרמוט למחשב שלי ואני לא רואה את הכונן?! ומה שמוזר שבמנהל התקנים הוא נמצא שם ללא סימן קריאה והוא רושם שההתקן פועל כראוי רק משום מה אני לא רואה אותו במחשב שלי. בבקשה אנשים תעזרו לי היה לי שם מידע ודברים שאני לא ישיג בשום מקום אחררר זה החיים שלי שמה בבקשההההה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום לכולם ותודה שנכנסתם כדי לעזור! הלוח החדש: NF-M2 N-View של Abit. עליו: מעבד: X2 4800 - Socket AM2. כ.מסך מובנה 6150 nVidia. זכרון: Corsair XMS2 DDR2-800 2*512MB. דיסקים: SATA, IDE (אחד מכל סוג) + צורב. מאווררים במערכת: קירור מארז: (TT 120mm) מקדימה, עוד אחד מאחור. קירור מעבד: BigTyphoon של TT (גירסת ה-VR של AM2). כל זה עם ספק רגיל וישן, שעד היום סחב תצורה דומה רק עם קירור מעבד 80mm ולוח ומעבד 939. הספק הישן הוא 20 פינים, והלוח החדש הוא 24. בהפעלה של המחשב כל המאווררים פועלים, המחשב כאילו נדלק, אבל אין הפעלה של המסך, ונורית הHDD נשארת דלוקה, מה שמראה שהמחשב לא נדלק רגיל והבעייה היא בכ.מסך. אני מכבה אותו כעבור כמה שניות עם הכפתור כשאני רואה שאין פעילות. אני רוצה להדגיש…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  17. מדובר בגוף קירור סטנדרטי למעבד AMD את'לון 64 +3000. הטמפרטורה שלו היא כ 41 מעלות [בלי ששום דבר רץ כמעט]. אני מעוניין לנקות את גוך הקירור של המעבד. את המאוורר לא היתה לי בעיה להוציא, אבל הגוף עם הצלעות פשוט יושב בכל הכוח ואני מפחד להרוס. האם יש איזה מן דרך אחידה להוצאה של גופי קירור או שזה תלוי לכל אחד בנפרד?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by roi503,

אוקיי אז ככה התקנתי ווינדוס XP ושחכתי ליצור מחציות אז נעלצתי ליצור כונן נוסף (מחיצה) דרך הבוט שמדליקים תמחשב.. ובטעות יצרתי כונן והתקנתי שוב עליו XP אז ככה שיש לי שתי ווינדוסים בשני כוננים: C E כיצד אני מוחק תווינדוס מכונן E ומשאיר בכונן C בצורה נכונה...

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by berner,

שלום יש לנו צבר של קלטות VDO ואני רוצה להסב אותם למדיה DVD איך אני מבצע את זה יש לי מחשב חדש כרטיס מסך FX7600GT לוח אם GAP65P-DSA אשמח לקבל הדרכה מה נדרש וכיצד בברכה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

כאשר אני מחבר את המדפסת, מופיעה הודעת שגיאה בסגנון שהמחשב לא מזהה את ההתקן (לא בעיית Driver) בנוסף העכבר מתנתק מידי כמה זמן, גם לאחר החלפתו, כאשר הזזתי במכוון את החיבור ראיתי שנגרם ניתוק.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  21. יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by netanel1234,

שלום, יש לי מחשב ישן בבית, עכשיו סידרתי אותו, עכשיו למה כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא אומר לי ללחוץ על F1 כדי שהמחשב ידלק ? וגם הנורה של הכונן דיסקטים דולק סתם? וגם כשאני מכבה את המחשב אז הוא מראה לי הודעת שגיאה ואומר לי שכונן הדיסקטים פתוח? תודה רבה!!

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by anri,

כתבתי תדיון הזה בפורום כרטיסי מסך, חשבתי שזה המקום המתאים, אבל עכשיו נראה לי שפה יותר יעזרו לי.... טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... ביטלתי ת SLI דרך הדרייבר גם לא עזר, הורדתי את ההגדרות רזולוציה הכל למינימום גם לא עזר . אני כבר ל…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by ibo,

שלום. יש לי בעיה בשמע של המחשב. לפעמים אני שומע את השמע שאני שומע מהמחשב כאילו הוא קופץ כזה (כאילו זה דיסק שרוט) / רעשיים סטטיים כאלה... אני שומע כשאני שומע מוסיקה, סרטים, אינטרנט ועוד... מפרט המחשב שלי: מעבד: intel quad 9400 לוח אם: asus p5q כרטיס קול: realtek hd audio מערכת הפעלה: xp sp3 אז מה לעשות כדי להיפתר מהרעשיים והקפיצות האלו?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.