תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טלפון ישן (אנדרואיד 4.1.2) אני משתמש בו הרבה ליצור נקודה חמה למחשב נייד. בסים של הטלפון אני שמתי את החסימה הבסיסית והחינמית שהחברות מציעות (במקרה יש לי פרטנר, אבל אני לא חושב שזה משנה). החסימה עובדת מצוין בטלפון, אבל כשאני מתחבר למחשב, לפעמים החסימה עובדת מצוין, אבל לפעמים החסימה לא עובדת כראוי. אני לא יכול לשים את האצבע בשום אופן מה גורם לזה. מישהו יודע אולי על איזה כיוון?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום כולם ותודה מראש על העזרה. בחופש הגדול קניתי כרטיס מסך למחשב שלי - 6600GT ל-AGP של חברת MSI (ואני יודע שזאת הייתה קנייה דפוקה מבחינת המחיר...). מאז גם הוספתי 512 מגה זיכרון 400 MHZ למחשב שלי, ועכשיו יש לי ג'יגה. אבל מאז הדברים האלה, כל הזמן שאני משחק בממוצע חצי שעה-שעה במשחק תלת מימדי כלשהו, המחשב שלי נתקע עם מסך כחול עם הודעות משונות, המסך פתאום נעשה שחור או שמתחילים להיות לי פסים צבעוניים כאלה על המסך לכמה שניות, ואז הוא נכבה והמחשב נתקע לגמרי. לפעמים אחרי זה כשהמחשב עולה מחדש יש בעיות בעליית ה-BIOS, ואני חייב לכבות אותו לכמה שניות כדי שיעבוד. המחשב עובד בלי שום אוברקלוקינג כך שזאת לא אפשרות. תנו לי רעיונות איך אפשר לסדר את הבעייה, אבל גם אם תגילו לי באיזה רכיב במחש…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי היום את הווינדוס, והשארתי 50 ג'יגה לכונן D (יש לי 160 ג'יגה), אבל שאני נכנס ל"מחשב שלי " אני רואה שיש רק כונן D עם 100 ג'יגה. אשמח אם תוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שזה -Initialize floppy disk drive controller אפשר לתקן את זה איכשהו?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי XP על Hard-Disk חדש של 80G, הפקודה "הפעל מחדש" או "כיבוי" מבצעת את התהליך הרגיל של סגירת כל האפליקציות ובשלב הסופי הוא נשאר קפוא ללא שום פעילות במשך יותר מ-2 דקות ורק אז מתבצע הכיבוי/אתחול. נ.ב. הרכבתי מחדש את ה-HD הישן (20G) ואיתו אין שום בעייה. פתוח להצעותכם או עזרתכם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. לסיכום: נמחקו לי כל הקבצים בכרטיס של המצלמה הדיגיטלית, זה קרה איכשהו כשחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד החדש שקניתי וזה עבד לאט אז הוצאתי אותו וחיברתי למחשב הרגיל של הבית שלי ופתאום כל הקבצים נמחקו, האם המחשב הנייד החדש הרס לי הכל? הפירוט הוא כזה: קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד חדש של HP G6 PAVILION I3 4GB. היום צילמתי משהו תמונות ווידאויים ממש חשובים באירוע ממש חשוב. הגעתי הביתה והדלקתי את המצלמה ראיתי שהתמונות והסרטים שם עברתי עליהם קצת וכיביתי את המצלמה. הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהמצלמה כרטיס של 8 ג'יגה, הכנסתי אותו למקום שאפשר להכניס במחשב הנייד את הכרטיסים של המצלמה. ראיתי שהתמונות עולות ובאתי להעתיק את הכל אבל זה עבד ממש לאט אז החלטתי לנסות להעביר את זה דרך הכבל של …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש וכבר כמה פעמים שאני מתקין משחקים הוא נתקע לי באמצע ההתקנה ורק אחרי 2 3 נסיונות של התקנה הוא מסיים את ההתקנה בלי בעיות. ההיתקעות היא לגמרי שאני צריך לעשות לו ריסט . ומה שמוזר זה שהמחשב חזק. q6600 4 gb ep45ds3 4870hd זה הנתונים לא יודע אם זה קשור. ואני מציין שיש לי xp עם עדכון peck 3 . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חבר שלי מצא לי ברחוב מארז עם לוח של פנטיום 3, כמו שאני צריך והופה, הוא עובד! ניסיתי בבית אחרי 2 לוחות שנשרפו לי! שמתי עליו 2 זכרונות (השלישי שרוף אז שברתי אותו לחצי חצי חח) הזכרונות עובדים ב 100 מגה הרץ והלוח תומך 133 זה לא משנה ממש נכון? קיצר חיברתי הארדיסק 20 ג'יגא WD, פלופי ואת המעבד פנטיום 3 500 שלי עוד פעם הבעייה המעצבנת שהביוס לא פועל בכלל וכלום לא קורה על המסך, טוב החלפתי ושמתי מעבד שבן דוד שלי נתן לי (סלרון 366) והופה עובד! הגעתי למסקנה שהמעבד המסכן שלי הלך כנראה....יהי זכרו ברוך בקיצור בביוס כתוב שיש בעיה עם הפלופי, בעיה 40 משהו, בדקתי והכבל יושב טוב ולא הפוך והמנורה לא תמיד דלוקה ועדיין רשם לי אותה בעייה, התייאשתי וניתקתי אותו כי אני גם לא ממש צריך אותו הגיע עוד…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני יודע שאולי הבעיה הזו נשמעת מוזרה, אבל זה המצב. אני יכול להדליק את המחשב שלי באמצעות לחיצה על אחד הלחצנים של העכבר. האם מדובר בתקלה חומרה (אולי אני צריך לעשות הארקה למחשב???) או בהגדרה מסוימת בחלונות ? מערכת ההפעלה-XP. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
Your system 3DMark Score 14000 VirtualMarks אני לא ממש מבין בתוצאות האלה, אך אני בטוח שאתם כן [= מערכת: החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את קצב הריענון של המסך ל- 100 הרץ כלומר ההרץ של המסך אני לא יכול לבחור אפילו מה איפשר לעשות בנידון תודה . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת: 1394GUID are invalid in both CMOS and Flash Press F1 to Resume ואז אני יכול להכנס: bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב. הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר.... במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין. וזה מזה משגע אותי יש לכם פתרון? תודה לכל העוזרים מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בתצוגת GRADIENTS, מעבר בין צבעים לדוג': http://jmar777.googlecode.com/svn/trunk/images/photoshop/dirty/blue_gradient.jpg אני רואה מעין קווים כאלה ומעבר לא חד בין הצבעים. אני משתמש במסך LG L1960TR וכ. מסך GeForce 7900GS . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, יום אחד הפסיק המחשב לעבוד לפתע, תמיד נתקע בטעינה של windows. הרצתי memtest ויצא תקין. הרצתי chkdsk היו כמה שגיאות, פירמטתי את בדיסק. ניסיתי להתקין windows מחדש מדיסק, מגיע עד לשלב של תחילת ההתקנה, אבל כל פעולה לוקחת הרבה יותר זמן מהרגיל. לאחר מכן שוב נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-