תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אתמול אח שלי שיחק עם החשמל בבית וכתוצאה מכך המחשב שלי נכבה באופן מיידי (יחד עם כל המכשירים בבית) ומאז יש בעיות בוינדוס. אני כל הזמן מקבל הודעות של dumping memory וכמעט כל דבר שאני מפעיל עושה בעיות כולל אנטי-וירוס, דפדפן אינטרנט ועוד. הנה הבעיה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 4e BCP1: 0000009A BCP2: 0001C8C1 BCP3: 00000000 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\011212-27222-01.dmp C:\Users\xxxx\AppData\Local\Temp\WER-44834-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט:…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני כבר לא יכול עם הצואה הזאת. קיבינימט איתם כל דבר שקשור לפלאש בפיירפוקס נתקע לי כל הזמן למשך 15 שניות אם לא יותר. יש דרך כלשהי לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום כולם ותודה מראש על העזרה. בחופש הגדול קניתי כרטיס מסך למחשב שלי - 6600GT ל-AGP של חברת MSI (ואני יודע שזאת הייתה קנייה דפוקה מבחינת המחיר...). מאז גם הוספתי 512 מגה זיכרון 400 MHZ למחשב שלי, ועכשיו יש לי ג'יגה. אבל מאז הדברים האלה, כל הזמן שאני משחק בממוצע חצי שעה-שעה במשחק תלת מימדי כלשהו, המחשב שלי נתקע עם מסך כחול עם הודעות משונות, המסך פתאום נעשה שחור או שמתחילים להיות לי פסים צבעוניים כאלה על המסך לכמה שניות, ואז הוא נכבה והמחשב נתקע לגמרי. לפעמים אחרי זה כשהמחשב עולה מחדש יש בעיות בעליית ה-BIOS, ואני חייב לכבות אותו לכמה שניות כדי שיעבוד. המחשב עובד בלי שום אוברקלוקינג כך שזאת לא אפשרות. תנו לי רעיונות איך אפשר לסדר את הבעייה, אבל גם אם תגילו לי באיזה רכיב במחש…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי אן אף 7 של אביט. אני לא מצליח לגרום למיקרופון לעבוד,אני מנסה הכל ולא מצליח לגרות לו לעבוד. מה עושים?
-
היי הפעלתי היום את המחשב שרת והוא נותן לי הודעת שעיגה (מצורפת תמונה) מופעה ההתחלה של ווינדואוז (וונדואז לשרתים 2003) ואז המסך תודה מראש התמונה (אם קודם לא עבד) http://www.zix.co.il/images/z-456311639.JPG
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום קניתי את הכרטיס למחשב הישן (AGP) המפרט של המחשב: לוח אם - ABIT NF7S, מעבד - ATHLON XP 2600, זיכרון פנימי - 512. הכל מעודכן כמו שצריך... המשחקים פשוט לא רוצים לעלות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
באתי להדליק את המחשב שלי הבוקר, וראיתי שהוא לא עולה. לא מוצג כלום על המסך, והמחשב מצפצף סדרת צפצופים ארוכים מאד. מה יכולה להיות הבעיה? לוח האם שלי הוא MSI PM8PM-V. עדכון - ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכבלים למחשב, בפעם הראשונה זה לא עבד, אבל בפעם השנייה זה עבד. מגיה שחורה, ללא ספק.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הצורב הותיק שלי. ללא סיבה נראית לעיין הצורב הפסיק לצרוב ורק משמש כ - CD. יש דרך לבדוק אותו אולי ע"י תוכנה מסוימת כדי לקבוע אם הבעיה בתוכנה,דרייברים או אולי ב WIN עצמו (יש לי XP+SP2). תודה מראש למי שיוכל לעזור.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אז כמו שאומרת הכותרת המחשב נתקע - יותר נכון, Vpu recover מאפס את התצוגה שוב ואחרי פעמיים שלוש שזה קורה המשחק נתקע לגמרי. אין לי מושג מה גורם לתקלה - הטמפ' של הכרטיס מסך (HD4870 Toxic) לא עוברת את ה-60 מע' בעומס. הרצתי 3DMark06 כמה פעמים ברצף ולא היו תקיעות ותקלות. עדכנתי לדרייבר הכי חדש של ATI אחרי הסרה מלאה של הקודם, ניסיתי גם את הגרסה הישנה יותר שהייתה מצורפת לכרטיס מסך - ללא שינוי. אין לי מושג מה עוד לבדוק / לעשות - גם לא ברור אם מדובר בבעיית חומרה או תוכנה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv life view 2000 ולפני כמה דקות הוא בטעות יצא לי אז חיברתי אותו ואז פתאום המחשב עשה ריסט והמסך לא עבד אחר כך ניתקתי את הכרטיס הפעלתי הכל עבד טוב ויפה (חוץ מהכרטיס שמנותק) ברגע שחיברתי שנית את הכרטיס המחשב נתקע מישהו יודע מה הבעייה ? ואם זה הלך אפשר לתקן? כמה זה בערך יעלה ? פשוט חבל לי על הכסף :-[ :'(
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעייה שאני מנסה לפרמט, זה כותב לי אחרי הקטע שאתה בוחר בלהתקין את הוינדוס "the setup didnt found any hard disk driver on this bla bla bla" עכשיו עד כה פשוט הייתי לוחץ בתחילת ההתקנה f6 ומתקין מתוך דיסקט שהביאו לי שקניתי את המחשב את הדריור של הדיסק קשיח... כמובן שניסיתי את זה גם עכשיו וזה לא עוזר...עכשיו ההארד דיסק שיש לי הוא samsung sp0812c נכנסתי לאתר של samsung חיפשתי דריור וזה מצא לי כביכול את הדריור של הדיסק קשיח אבל נתן להורדה כל מיני סוגי קבצים.. ואני לא יודע מה לבחור... הרשימה: http://www.samsung.com/download/query.aspx?keyword=sp0812c אז השאלה שלי היא האם הבעייה היא בדריור? ואם כן אז בבקשה תביאו לי את ההורדה הנכונה.. אם לא אז הדיסק קשיח דפוק? כי לפעמים ש…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
המסך עובד טוב וכשהווינדווס עולה הוא מתכבה (אי אפשר להדליק בחזרה) זה קורה גם עם כל מסך אחר אבל אפשר להפעיל במצב בטוח..מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את חיבורי האודיו (מיק' ואוזניות) של הפאנל הקדמי במארז לשקע front panel audio header(HD_AUDIO1) q בלוח האם (של ASROCK דגם conroe945g-dvi) ואין שמע באוזניות כ.הקול פועל כי ביציאה האחורית הכל תקין. מה עשיתי לא טוב?חיברתי למקום הנכון,לא?אולי יש מקום בWINDOWS או בביוס שצריך לשנות משהו?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות למחשב פירמוט ויש לי מלא הודעות בOUTLOOK איך אני שומר אותם כדי שיהיו לי גם אחרי הפירמוט. וגם איך אני שומר את האתרים המעודפים שלי ומכניס אותם אחרי הפירמוט תודה מראש!! :s05:
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הנוכחי עושה לגים כאלו... אמנם הוא רק בשביל האוזניות אבל בכל זאת..בושה וחרפה לשים אוזניות של ovan על כרטיס כזה...
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
סתם ככה האנטי וירוס הפסיק לעבוד (התקנתי לאחרונה אופיס 07 ) אם זה עוזר ... מה יכולה להיות הבעיה ?.... מצרף תמונה ... http://up358.siz.co.il/up1/myctlzijwzjy.png' alt='myctlzijwzjy.png'>
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב ישן פנטיום III עם כרטיס מסך nvidia 32MB. בימים האחרונים אני שם לב לרעידות או רעשים כאלה שמלווים בקול "ויש"במסך. שמתי לב שזה קורה בחצי שעה הראשונה של ההפעלה לרוב. שאילתי היא: מה מקור הבעיה, המסך או כרטיס המסך? יש לציין שהמסך הוא 17" MAG FD785 .
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי אני לא שומע סאונד במחשב ושאני נכנס למנהל התקני הקול בעצם מראה שאין לי דרייבר... וכמובן שלפני זה זה לא היה.. נסיתי להתקין מהדיסק את הדרייבר מחדש.. אבל כלום לא קרא.. כאילו לא עשיתי כלום ואין באפשרותי לעשות שחזור מערכת ליותר מיום אחד מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, במהלך גלישה באינטרנט פתאום כול המסך מכבל מין קרעי צבע והוא נטקע, אני חייב לעשות RESET על מנת לעבוד איתו. בהתחלה התופעה הזאת הייתה שלאחר כמה שניות קרעי הצבע נעלמים ואני מקבל הודעת שגיאה: display driver stopped responding and has recovered ביצעתי התקנה של דרייבר מעודכן וזה לא עזר, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב אתמול התקנתי את הווינדוס וכל מה שצריך... אבל, אחרי כמה נסיונות כושלים להתחבר ל- mirc ועם רישום מתלווה שכתוב בו שיש לי סוס טרויאני במחשב, החלטתי להריץ אנטי וירוס. הוא לא מצא שום וירוס, טרויאן או כל דבר אחר, והחלטתי להריץ bps spyware remover שהוא גם מנקה סוסים טרויאנים. לאחר שהוא העיף לי כל מיני דברים והרבה, הפעלתי את המחשב מחדש, וכשהוא עלה הוא נתן לי שגיאה... ומה שהוא כותב זה ככה: exe.00004125 - שגיאת מערכת {אין אפשרות לאתר רכיב} הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר EGNSEngine.dll. התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו. ד"א יש לי windows xp home edition אם זה עוזר בצורה כלשהי... הייתי גם מעלה את התמונה של הבעיה (למרות שכתבתי את הכל למעלה) אבל אני לא מצלי…
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-