תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם Biostar P4VMA-M v7.3 שעליו כרטיס Via/S3 Unichrome Pro מובנה. החלטתי שעד קניית המחשב הבא לפחות אנסה לשפר את איכות החיים והתקנתי בסלוט ה-AGP כרטיס GForce 2 mx 64mb שהיה לי בבית. עברתי על כל אופציה בביוס ולא מצאתי כיצד לעשות disable לכרטיס המובנה / לגרום לכרטיס החדש לעבוד במקומו. אם מישהו מכיר את הלוח או יכול בכל זאת לעזור, אשמח לכל עצה בנושא. קישור לאתר ביוסטר: http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/board.php?name=P4VMA-M%20v7.x קישור ל-manual (אם זה עוזר במשהו): http://www.biostar.com.tw/products/mainboard/socket_478/p4vma-m-v7/m_p4vma-m-v7.exe תודה, יובל
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי , טוב הבעיה התחילה לפני כמה ימים , כל פעם שאני נוגע קצת במחשב עצמו עם הרגל או פשוט בטעות מקפיץ קצת תשולחן המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט בדקתי את החיבורים והכול ואין לי מושג מזה יכול להיות המחשב סה"כ בן שנה אני לא מאמין שזה ההארדיסק.. תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי את הצורב NEC DVD RW ND-3520A וכשאני מנשה ליצרוב על DVD או דיסק רגיל זה עושה לי את בעיה DMA-driver error, CRC error ואין לי מוסג מה זה אומר וזה גם בנרו 7 וגם ב אלכוהול 120% הלוג של נרו 7 http://www.fps.co.il/Files/1167754775.txt
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עירכה: אמרו לי שיש בפאג אבל לא מצאתי את זה... שמעו יש לי שתי מחשבים 1: AMD 2100+ ולוח אם GIGABYTE GA-7VM400 המחשב השני שלי הוא: AMD 1700 לוח אם: GIGABYTE GA-7N400-L שמעו לקחתי את ה- AMD 2100 והוספתי אותו ללוח אם של GA-7N400-L ואני בדקתי הסקוטים מתאימים גם שם 462 וגם שם 462 עכשיו שהוספתי אותו היה הכל טוב ויפה רק שבמקום להגיד שי עכשיו 2100+ הוא אומר לי שיש לי 1500+ ????????? למה הוא עושה את זה לא יודע... מה לעשות? אא ועוד משהו שאני נכנס למשחק כל שהו אחריי כמה זמן הוא מכבה לי את המסך כאילו הוא ניכנס למצב המתנה מה לעשות בקשר לראשון ומה לעשות בקשר לשני... תודה רבה לעזורים
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 הארד דיסקים ב SATA ועוד 2 כונני CD/DVD ב IDE.. כאשר אני מחבר את ה IDE , המערכת (Windows XP) לוקח לה המון זמן לעלות.. וכאשר אני מנתק היא עולה פשוט בשניות. האם זה יכול להיות כבל? מזה יכול להיות? תודה , אבי..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD חדש מתוצרת LG כאשר אני צורב דיסק לרכב אז....למרבה הפלא לא מצליח לשמוע את הדיסק ברכב בכל המערכות האחרות כגון DVD או מחשב או מערכות ביתיות שומע את הדיסק בצורה מעולה אולם כאשר מכניס את הדיסק לרכב זה פשוט לא עובד הפורמט שצורב הוא CDA זו לא הפעם הראשונה שמכין דיסק לרכב אבל... זו הפעם הראשונה מהצורב החדש ולא מצליח לקרוא זאת ברכב בתחילה חשדתי שזוהי בעיה של הדיסק אבל... ניסיתי את אותה צריבה כבר 4 פעמים וזה עדיין לא עובד במקביל אני גם צורב סרטים מאותו צורב וזה עובד מצוין מה הבעיה עם הצריבה לרכב? תודה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם hp pavilion dv4000 עם מערכת הפעלה מייקרוסופט חלונות windows xp וניסיתי למחוק תוכנה שלא הייתה טובה בהסרת תוכניות ואז אחרי שראיתי שראיתי שהתוכנה לא ממש נימחקה אז לא הייתה לי ברירה ועשיתי את האפשרות של שיחזור מערכת לתאריך מוקדם יותר של 29/7/2013 ואחרי לחצתי אישור אז זה התחיל בשיחזור מערכת ואחרי כמה דקות שהוא סיים את השיחזור אז המחשב נייד היתכבה ואז נידלק מחדש ובמקום שהוא יגיע לשולחן עבודה כרגיל אז אחרי הסמל של חלונות XP והפס שעובר נהיה פיתאום מסך שחור וכתוב באנגלית בצבע לבן בדיוק כמו שרואים בתמונה הזאת בבקשה תעזרו לי מה עושים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי בדיוק היום מחשב חדש עם כרטיס גרפי GTX 760 ושאני מנסה לשנות רזולוציה אני רואה שיש לי רק 3 אפשרויות... אז אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרך להראות עוד אפשרויות דרך advanced settings אבל זה הוסיף לי רק עוד אפשרות אחת... מה אני עושה בשביל לקבל אופציית בחירה גדולה יותר? דבר נוסף:התקנתי את הדרייברים(הדיסק שבא עם המחשב-או מה שזה לא יהיה) ואני לא בטוח ב100% שהכל מותקן טוב..כן, הסרתי והתקנתי מחדש כמה פעמים. יש דרך לוודא שהכל כמו שצריך ומותקן טוב? דבר נוסף שנזכרתי בו כרגע: באתר canyourunit זה מראה לי שיש לי 0.0 Dedicated Video RAM ,מדוע? תודה על העזרה וסליחה על החפירה (:
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת וינדוס 7 64BIT לא מזמן עשיתי פירמוט ועכשיו שמתי לב שכשאני רוצה ללחוץ על SLEEP אז זה לא מאופשר (כתוב באפור) מישהו נתקל בתופעה? לעומת זאת הופיע לידו מצב חדש שלא ראיתי שנקרא HIBERNATE ואותו כן ניתן ללחוץ.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, למי שמכיר, הבעיה היא שאין תצוגה אחרי העלייה של ויונדווס (אחרי שהוא מציג את הלוגו) המסך מחפש Input וכותב Analog / Digital אבל לא מוצא כלום. בפירוט: היה מחשב עם XP, פירמטתי והתקנתי עליו Win8. אחרי ההתקנה הוא עלה כרגיל אבל אחרי הפעלה מחדש הבעיה קרתה. פירמטתי והתקנתי Win7 ושוב, אותה הבעיה. פירמטתי והתקנתי XP בחזרה וזה לא קורה אבל אני רוצה להתקין Win8... הוצאתי את הכרטיס מסך (nVidia Gforce 9400 GT), חיברתי למובנה ופירמטתי שוב והתקנתי Win8 הבעיה שוב קרתה. הצלחתי לעלות מהתפריט של F8 למצב של רזולוציה נמוכה וזה כן עלה. משם, התקנתי עדכונים ואחרי הפעלה מחדש הכל פעל כמו שצריך. החזרתי את הכרטיס מסך ושוב יש את הבעיה. ניסיתי לעלות במצב של רזולוציה נמוכה עם הכרטיס מסך א…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, חזרתי עכשיו לבית ומצאתי את המחשב שלי מכובה (כשיצאתי הוא היה דולק). לא הייתה הפסקת חשמל ואין לי מושג ממה זה קרה. יש לכם רעיונות? זה מחשב יחסית חדש- בן פחות משבוע. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הוצאתי את כרטיס המסך שלי בשביל למכור אותו, אז חיברתי את המסך ללוח האם. המחשב נדלק (אורות, מאווררים וכו') אבל לא מוציא אות למסך. עזרה מישהו?
-
-
המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אנשים ! 1-מפרט טכני: מעבד p-4 2.8ghz לוח אסוס p4s900d זכרון kinghston 250 כ. מסך gf fx-5200 128mb 2-הבעיה: קניתי זכרון של corsair 256 mb הכנסתי לסלוט השני (לפי סדר השחור) המחשב לא עלה כלל (הכוונה אפילו לא הדליק את המסך) החלפתי במקומות ... כנ"ל החזרתי את המצב לקדמותו והכנסתי לסלוט השלישי (הכחול ) המחשב נדלק ומזהה שיש 512mb אך בהמשך ההרצה נכתב overclocking failed ! please enter stup to re-configure your system. press f1 to run SETUP press f2 to load default values and continue נכנסתי לביוס עברתי קטגוריה אחרי קטגוריה אך לא מאצתי מה צריך לשנות שם. כשיצאתי משם לאחר טעינת הברירת מחדל המחשב לא רץ!!! הוא נתקע …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה עכשיו הבעיה שלי היא לדעת אם המחשב תקין! כדגומאה אני רוצה לבדוק אם הזכרונות טובים ושלא יעלו לי כל פעם את המסך הכחול המעצבן של הווינדוס ויעשו לי ריסטארט עכשיו אני לא יכול להגיד לבן אדם תן לי את המחשב ללילה אני רוצה לבדוק את הזיכרונות של הנייד ב memtest..... מה עושים ? יש פתרון חלופי? (בהנחה שאני לא סומך על "הרצתי את התוכנה יומים ולא היה שום דבר....." מצד המוכר....) עוד דוגמאה האם יש אפשרות לדעת כמה זמן הסוללה מחזיקה מעמד? בלי שאני אצטרך להאמין למוכר?? יש איזה תוכנה או מכשיר שיכולים לבדוק את זה? ובכלל בגלל שאני הולך לקנות את הנייד הראשון שלי ואני ממש לא מבין בניידים ובבעיות הספציפיות שלהם? אתם יכולים לעלות לי טיפים לקנייה של הנייד מה…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אותה הוא מבקש דיסקט בשביל לעשות install ואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זה ואז הוא אומר loading ומתחיל לעשות לי ax bx cx dx וליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיך עכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אז ככה. הייתי אצל לקוחה שטענה שהמחשב לא נדלק. אחרי שפתחתי אותו הוצאתי משם מספיק אבק כדי לבנות איש שלג (איש שלג מאבק :) הספק נעצר, פיזית, בגלל האבק. אחרי שאיבה של האבק, הכל נראה תקין. נפרדתי מהלקוחה לשלום, שמח וטוב לבב. אך כעבור כמה ימים הלקוחה מתקשרת ואומרת שהבעיה חוזרת. לקחתי את המחשב אליי והפעלתי אותו והוא עלה. נכנסתי לBIOS לראות שהכל שם תקין, ואכן הכל היה בסדר. יצאתי מהBIOS ואז המחשב מת. הספק סיפק מתח אבל המסך לא נדלק, ולא היה שום צפצוף או כלום. מת. כיבוי והדלקה מחדש לא עזר. הדבר היחידי שעזר היה להוציא את כבל החשמל מהספק והחזרתו מחדש. מן הסתם, חשבתי שהבעיה היא בספק. החלפתי אותו, אבל הבעיה חזרה. הניחוש שלי הוא לוח האם. המחשב היה סגור באיזה גומחה מסכנה. כמו צינוק. …
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כאשר אני משחק לדוגמא משחק גם אנדרגראונד 2 אז כאשר אני לוחץ על מספר כפתורים בו זמנית מתקבל צפצוף והמקלדת מפסיקה להגיב למספר שניות מהי הבעיה? האם היא בלוח האם שהוא לk8t800 של ג'יגהבייט או שבמקלדת שהיא מקדלת OEM של קומפאק
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, לאחרונה ניסיתי להעלות את memtes86 דרך דיסקט של boot (שכבר עבד לי בעבר) הוא לא עשה boot והמשיך לwindows... הלכתי לביוס, היה רשום שם את הסדר הבא: CD-ROM Floopy HD כמו שצריך... ניסיתי עם דיסקט אתחול של windows, גם לא עבד... ניסיתי להכין מחדש את הmemtest86, לא עבד ניסיתי לשנות את כל הסדר ל Floopy Floopy Floopy והוא עדיין המשיך לWindows. אני חייב לציין שהוא תמיד (בכל המצבים) כן "קרא" מהדיסקט, פשוט לא התחיל איתו, ושהCD-ROM גם היה מסומן אז הוא ניסה לאתחל איתו. אחרי כמה החלפות סידקטים זה פתאום עבד פעם אחת, ומאז זה הפסיק עוד פעם... אני חייב לציין שהכונן עובד מעולה בwindows... איפה יכולה להיות הבעיה... אני יודע שהדיסקטים בסדר הביוס אמור לעבוד, זה עבד איתו בעבר והוא כן מנסה לק…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-