תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB ואף פעם לא הצלחתי להוציא לטלויזיה יציאה. איך אני עושה את זה אם אפשר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
שלום המחשב שלי זז קצת איטי והוא לאחר פירמוט לדוגמא אני פעיל תוכנות הורדה ומפעיל עוד יישום וממש זוחל מה יכול להיות הבעיה? האם אני צריך להוסיף עןד זכרון? המפרט: מעבד:6300E זכרון:1GB 800 צHZ כ.מסך גיגה בייט X1950 PRO דיסק קשיח" WD 250 GB לוח אם ASUS P5B DLX מארז: אחד רגיל+ספק רגיל תודה לעוזרים כי חשבי לקנות עוד זכרון האם זאת התשובה?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב, באפריל 2011 רכשתי מחשב חדש עם מעבד: intel core i5 2300 2.8 ghz 6mb l3 cache a1155 מיזה מספר שבועות, בעת הדלקת המחשב, מופיעה לי הודעת שגיאה "CPU FAN ERROR". המאוורר המקרר את המעבד הוא מסוג: scythe katana 3 cpu cooler scktn-3000. תמיד נכנסתי לBIOS, התעלמתי מהודעת השגיאה והמשכתי הלאה. היום החלטתי לבדוק יותר לעומק על מה מדובר ושמתי לב שמהירות המאוורר מאוד איטית והיא זו שגורמת להודעה. פירקתי את גוף הקירור (והמאוורר שעליו) מעל המעבד ונחרדתי לגלות במשטח שמעל המעבד, חומר אפור דביק. שאלותיי: 1) האם החומר הזה הוא החלק העליון של המעבד - שהתחמם ? 2) האם המעבד נהרס בשל כך? 3) מה המלצתכם לתיקון? (האם לקחת למעבדה שתגיד לי שאין אחריות למאוורר? לרכוש מאוורר חדש ולהתקין לבד?) תוד…
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כמה תופעות מוזרות שהתחילו היום, אני חושב שכולן קשוורת ללוח אם (intel pearl creek): - האינטנט מתנתק כל שעה- מה שמחזיר אותו זה ניתוק וחיבור של הכבל רשת או disable \ enable לכרטיס רשת. - השעון כל פעם קופץ לשעות מוזרות, וגם אחרי שאני מכוון אותו ידנית חזרה, גם הוא פעם בשעה בערך משתבש. - כרטיס קול usb מפסיק להגיב עד לניתוק \ חיבור מחדש. לדעתי כל אילה קשורים ללוח אם. יש סיכוי שמדובר בבעיה בוינדוס? יש לי windows 7 rtm. ריסטרטים ועדכוני דרייבירם לא עזרו.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מדובר מחשב עם לוח של ASUS P4S533-MX אני לא מצליח להעלות דיסק של XP וגם לא דיסקט איתחול ולחיצה על F8 לא מעלה לי את תפריט הבוט הנה תמונה של לשונית BOOT מהביוס תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. המחשב החדש שלי - A64 3000 K8NF-9 1GB Ram X800XL עושה ריסט בלילה סביר להניח אחרי פרק זמן מסוים שאני מכבה את המסך... זה לא הספק כי אחרי שלוש שעות של HL2 המחשב לא קרס והטמפ' היו נמוכות... אז השאלה שלי היא ממה זה יכול להיות ואיך אפשר להפסיק את הריסטים האלה ? תודה מראש, לירן.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום , אתמול באתי לחבר כהרגלי את הנייד שלי לרשת בבית וכשחיברתי את הכבל המחשב הנייח שלי קרס . כשהוא עלה מחדש הוא לא זיהה את הכרטיס רשת וביקש דרייברים חדשים , כמובן שכבר אין לי את הדיסקט ומשום מה הXP הדיסלקט לא זוכר את הדרייבר שהיה לו לפני 5 דקות אז עברתי על כל ה3 דגמים של realtek שהיו ברשימה של XP עד שמצאתי אחד עובד . עכשיו הוא מזהה את הכרטיס אבל כל דקה החיבור מתנתק ומתחבר מחדש , והוא לא מצליח לקבל כתובת IP . מה שעוד חשוד בעיני זה שהכתובת הפיסית של הכרטיס היא FF-FF-FF-FF-FF-FF . רק בעזרת אשף הרשת הביתי הצלחתי לקבוע לו כתובת IP אבל המסך נתונים מראה על תעבורה 0 נכנס 0 יוצא מהכרטיס . במחשב הנייד הוא לא מזהה רשת (vista) אבל מזהה חיבור אבל שם בתעבורה יש 0 נכנס ויש תעבורה יוצאת …
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
הבאתי לוח ומעבד מחבר שלי 1700 P4 celleron אחרי שחיברתי את כל הזכרונות והכוננים הוא מצפצף שלוש פעמים עם הפסקות בין כל צפצוף בדקתי אין ספור פעמים את החיבורים שחיברתי הוצאתי את כל הכוננים והשארתי רק זכרונות ומעבד ועדיין לא עוזר מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
when i try to start the computer i get a beep one long and two short and i know its a video problem and i think its somthing with the power supply cause i tried changhing the connections several times and it still dosen't work. any idea ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את ה NF7-SL באתי הבייתה שמח ומאושר התקנתי אותו התקנתי מחדש WINDOWS באתי להתחבר לאינטרנט דרך ICS (השרת זה המחשב של השותפה שלי שאני גם כותב ממנו עכשיו) ואני לא רואה את הכרטיס רשת זה לא רק זה אין שום דבר לא מזוהה בסגנון של כרטיס רשת כל מה שיש במקום של הכרטיסים זה 1394connection שניסיתי בכל זאת לתת לו כתובת IP וזה לא עובד באתר של ABIT אין דרייברים לכרטיס רשת באתר של REALTEK כתוב שהצ'יפ שלהם לא צריך דרייבר אבל הוא חייב להיות יחד עם עוד צ'יפ שכן צריך דרייבר ולבדוק באתר של החברה של הלוח... אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נפלא... נ.ב. NF7-SL זה בעצם זהה ל NF7-S חוץ מהבאנדל נכון? כי לא מצאתי בכלל את ה SL באתר של ABIT וגם כתוב על הלוח S נ.ב.ב. עשיתי כבר חיפוש בפורום …
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ברשותי מעבד amd athlon 64 bit זכרון 1 מגה של מיקרון כרטיס מסך רדאון 9800 פרו 128 מגה זיכרון של sepphire הרצתי משחק(far cry) ברזולוציה של 1024 על 768 עם מקסימום פרטים וזה עבד מצויין,כשניסיתי לשחק עם 1152\864 רזולוציה המשחק לא עבד חלק, איזה רכיב אני צריך לשפר כדי להשיג ביצועים יותר טובים?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם למה שאני רואה סדרות אם תרגום לא מובנה במדייה פלייר במחשב נייח זה מראה ושאני מנסה לראות את אותו סידרה במחשב נייד לא לא מראה לי את הכתוביות ????
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5NSLI והצ'יפסט שלו פשוט רותח ... אם אנימשאיר את האצבע עליו לכמה שניות אני מקבל כוויה מורכב על הצ'יפסט קירור סטוק פאסיבי שאמור לחתוף משב רוח מהמאוורר של המעבד אחרי שהוא עובר בצלעות של הקירור של המעבד עוד מישו התנסה עם זה ? זה נורמאלי .. מה אתם מציעים ? הבאסה היא שאני לא יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו כי לא ה BIOS ןלא EVERESא ולא SPEEDFAN לא מראים לי את הטמפ' שלו
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בקישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441634.0 תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אתמול בלילה המחשב נתקע, סתם ככה - היה פתוח, כמה תוכנות פתוחות אך לא בעת ביצוע שום פעולה. הבוקר עשיתית ריסטרט ידני ומאז - הוא לא עולה. המאוורים פועלים, גם בספק, במארז ומעל המעבד - למרות שהמאורר של המעבד לא פעל בפעמים הראשונות שניסיתי להלדיק את המחשב, אלא רק לאחר שניתקתי אותו וחיברתי מחדש. המעבד בבוקר היה חם מאוד. המחשב עושה רושם של מנסה להתחיל לעלות, נשמע כאילו מתניע ואז ממשיך לעבוד על ריק - אין צפצופים. תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה הורדתי ויסטה מפה: *הקישור נערך ע"י מנהל הפורום* התקנתי והכל היה בסדר אבל אז אחרי הורדתי אנטי-וירוס המחשב נכבה!! ושאני הדלקתי שוב זה מה שקרה: אחרי כמה שניות מופיעה מסך שחור וכתוב שם: windows error recovery(כותרת) ואז יש בחירה.... 1.safe mode 2.safe mode with networking 3.safe mode with command prompt 4.last known good configuration 5.start windows normaly לא משנה מה אני בוחרת זה מגיעה לדף הזה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be in cause. to fix the problem: 1: insert your winfows installation disc and restart your computer. 2: choose your language settings and then click next. 3: click repair your computer. if you d…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, הDOK שלי כרגע (sandisk titanium 2gb), הפסיק לעבוד על הלפטופ. הוא עובד בצורה טובה על מחשב אחר אבל על הנייד הוא פשוט מסרב לעבוד, הוא נדלק (האור הכחול הזה) ונכבה לאחר מספר שניות ללא זיהוי. למישהו יש מושג איזה התנגשות חומרה יכולה לגרום לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היום קיבלתי בשעה טובה מחשב חדש.. כל מה שהשארתי מהמחשב הישן זה היה בקר Raid שמתאם בין 2 הארדיסקים ועוד הארדיסק נוסף ברגע הפעלתי המחשב זיהה רק את הכונן הנוסף והייתי צריך לעשות פארטישן ל-2 הכוננים האחרים.. אחרי שעשיתי הכל החלטתי לפרמט הכל מהתחלה ולסגור עניין פירמטתי את ההארדיסק הבודד© וה-2 האחרים פורמטו כבר קודם לאחר שפירמטתי את C הכל היה תקין חוץ מהעובדה שהמחשב זיהה את 2 ההארדיסקים האחרים(כל אח 40 ג'יגה) כהארדיסק אחד של 40 במקום של 80 בדקתי בתוך ה- Manage של "המחשב שלי" ואין עוד כונן אם מישהו בבקשה יכול לעזור!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-