תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים ביצעתי כמה שינויים בחומרה,וסתם בדקתי את מנהלי ההתקנים של המחשב, וראיתי שHD שלי לא פועל בהתקן של UDMA5...כלומר נכנסתי ל-device manger->ide/ata/atapi controllers->primery ide channel->primery ide channel propoties->Adv.propoties ושם ראיתי שבהתקן 0 ,מצב העברה נוכחי הוא PIO...אני יודע שהוא צריך ליהות בUDMA5,כלומר הכי מהיר,אבל איך הופכים אותו לכזה?! תודה לעונים ולעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכם אני יחסית תקופה ארוכה אם מוזילה פיירפוקס ומרוצה ממנו שאני נכנס לפייקפוקס יש מן רטט מוזר כזה של החלון כולו ואפילו אי אפשר לקרוא זה כזה הורס את העיניים זה רושם לי בשורת מצב שזה מתתין מתחבר נעצר וכל זה בשניה אחת ובמהירות שבקושי אפשר לקרוא זה ממש מפריע לי אני חוזר שזה רק בדפדפן פיירפוקס ולא במחשב או באקספלור מחקתי שוב ושוב את פיירפוקס והתקנתי מחדש אך לל מוצא גם התקנתי את גירסא 2 בתיקווה שזה יעזור אך זה גם לא מקווה בתיקווה שמישהו פה יעזור תודה רבה ושיהיה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כשאני משחק משחקים....... יש לי בהתחלה לאג אחד או שניים דיי ארוכים.. 10 שניות ככה.. ואז זה מסתדר זה במקרה הטוב... לפעמים יש לאג וכל המחשב לא מגיב! אי אפשר לעשות ALT CTRL DEL אי אפשר כלום רק ריסט לא שילמתי 15 אלף שקל בשביל החרא הזה. בטוח אפשר לסדר את זה אני לא חושב שזה בעיה בחומרה או משהו לפעמים יש את המסך הכחול הזה שאומר שווינדוס כיבה את עצמו אין לי שום וירוסים של אדוור\ספייוור שום כלום אני לא מבין מה הבעיה הטמפרוטורות של המעבד הם 30 בערך.. ושל הכרטיס 40-50 משהו כזה לא זוכר מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בעיה שהתחילה לפני כיומיים וחשוב לציין כי היא התחילה בפתאומיות(בלי התקנה של תוכנה\דרייבר כלשהו, הוספתי הארדיסק חדש אבל זה לא אמור להשפיע...). הבעיה היא שפתאום הכרטיס קול לא מוציא סאונד, עכשיו לכל אלה שיציעו לי לבדוק את הווליום של הסאונד כבר בדקתי 1000 פעם וזו לא הבעיה, צירפתי גם תמונה שתראו שהתוכנות מוציאות סאונד ובכל זאת לא שומעים כלום.. ניסיתי להחליף רמקולים, להתקין את הדרייברים מחדש כלום לא הולך :'( חשוב לציין שהמחשב גם לא מציג שגיאה כלשהי והוא מזהה את הכ.קול כרגיל ולא רושם שהוא תקול או משהו מקווה שמישהו נתקל בבעיה כזו... ??? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך INNOVISION 3D GEFORCE 5900XT. אחרי שאני מפעיל את המחשב והוא מראה לי פרטים אודות הכרטיס מסך , המסך נהיה שחור ( אין תמונה ). האם הכרטיס הלך או שיש עוד זיק של תקווה ואפשר לתקן אותו ? הכרטיס היום עולה יותר מאשר הוא עלה לי לפני שנתיים ואין לי מטרה להשקיע כסף בכרטיס AGP חדש.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 שאני רוצה לעשות כמחשב נוסף אבל אני לא מצליח להתקין חלונות XP עליו. הוא עושה בוט מהדיסק, עושה פירמוט, אפילו מתחיל להתקין את הוינדוס וכמעט מגיע לסוף. אבל איפשהו לקראת הסוף מופיע לי סתם חלון כחול (לא BSOD) והמחשב נתקע. במחשב יש רכיבים בסיים ביותר. לוח אם עם כ.מסך מובנה, זכרון SDRAM והארדיסק שאותו ניסיתי להחליף עם אחד אחר. אותה בעיה. רעיונות מישהו?
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש HD אחד המחולק ל-2 מחיצות: C ו-D. ביום חמישי, בעת ניסיון להעלות את המחשב, קבלתי הודעה שוהא לא מוצא איזה שהוא קובץ מתוך ספריית c:\windows\system\system32. ניסיתי לעשות Reapir בעזרת דיסק התקנה של WinXp אבל הוא נתן לי הודעה שהוא בכלל לא מזהה את מחיצה C. בעזרת תוכנת ERD ו- Acronis Magic Partition הצלחתי לבנות מחדש את מחיצה C (לאחר מאמצים רבים, שכן בכל פעם שניסתי לבנות את המחיצה הוא היה תוקע לי את המחשב) ולהריץ עליה את הקובץ גיבוי שהיה לי בכונן D. לאחר שהתקנתי את כל מה שצריך (שכן הקובץ גיבוי הכיל לי רק את Win), ולאחר מס' שעות הפעלתי את המחשב מחדש ושוב הוא לא לא אתחל לי את Win ושוב נתן לי את ההודעה שהוא לא איתר קובץ בספרייה System32. ניסתי לאתחל אותו במצ…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עכשיו הוא חזר מתיקון ברגעים אילו (המעבדה כבר סגורה לצערי עד יום שלישי הבא) אולי אתם תוכלו לעזור לי בכל פעם שאני עושה RESTART או כיבוי המסך פשוט נכבה וצריך להדליקו ידנית שוב וזה ממש מעצבן זה קשור לתיקון שנעשה לי או שפשוט משהו השתנה בהגדרות ב BIOS בקשר ל POWER MANAGEMENT ? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אם המחשב הוא עושה מסך כחול לפני שמגיע לWIN והוא כותב STOP:C000021A}FATAL SYSTEM ERROR{ THE WON LOGON PROCESS SYSTEM PROCESS TERMINATED UNEXPECTEDLY WITH ASTATUS OF 0XC0000034}0X00000000 0X00000000{ THE SYSTEM HAS BEEN SHUT DOWN תודה לעוזרים אפשר עד כמה שיותר מהר
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי שלום לכולם קניתי כרטיס מסך חדש 8800gts 320 של ליטייק לאחר שהתקנתי אותו ראיתי מתושתש ולא הצלחתי לכוון את התישתוש המסך 19 wide רק עם חיבור vga הצלחתי לאחר אין ספור נסיונת הבנתי שהכרטיס דפוק והחלפתי אותו לכרטיס אחר מחברה רחרת של bfg לתדמהתי גיליתי אותה בעיה... מה יכול להיות בבקשה עזרה דחופה?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מדובר בספר כוח של JET 400W והלוח אם הוא DFI INFINTY DF4 ULTRA הבעיה היא שהכבל של החשמל הרחב לא מתחבר ללוח כי הוא לא מספיק רחב כמו בלוח אם הנה מה שמסומן פה בתמונה באדום זה יותר רחב מאשר מה שיש בספק... עכשיו השאלה האם צריך ספק מיוחד? איזה סוג של ספק? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש (מצורף המפרט למטה) המחשב רץ יפה ומאוד וכל המשחקים שהרצתי רצו מעולה (ביניהם gta san andreas ו-swat 4) לפני כשבועיים לפתע המשחקים החלו לרוץ לי פחות טוב כלומר המשחק לא רץ חלק. אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. מבקש עזרה. תודה מראש להלן המפרט: מעבד= Intel Pentium 4 #530 3.0GHz Socket 775 FSB800 1Mb Box (LF-P30P800_530 לוח אם= ASUS P5GDC Deluxe, ntel LGA775 CPU P4 ,Chip 915P,4XSATA,IDE RAID,FSB 800/533Mhz ,1xPCI-Express x16, 2xPCI-Express x1,3xPCI ,USB Max.8 USB2.0 ,2DDR2+4DDR (Dual channel),Gigabit Lan, Audio 8-channel, 2x1394 (VD-P5GDC Deluxe) כרטיס מסך= Gigabyte GV-RX70P128D ATI RADEON X700PRO 128 mb PCI EXPRESS bulk (CL-GV-RX70P128D זיכרו…
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יום בהיר אחד ביום שישי המחשב החליט להתכבות ומאז הוא נדלק אך המסך אינו מגיב. אין ביפים כשהכל מורכב, המפרט: E6600 Asus p5w dh deluxe Antec 400W smartpower OCZ 4GB 800MHZ WD 320GB eVGA 8800GTS 320MB חשד עמוק לספק, אין קבלים נפוחים בלוח אם. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-