תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול של CREATIVE איך אני מחבר אותו? תודה
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, כמות החיבורים שיש לי מהמארז שונה מכמות הפינים בלוח האם שמצוין להשתמש בהם. איך לחבר? תודה. במארז יש את החוטים הבאים: GND פעמיים, R-out, Mic-BIAS, R-in, Mic-IN בלוח האם יש שני הגדרות Mic2_R,Line Out_R, ,AGND, MIC2_L :Legacy A97 Azalia Compliant definition: Port 1L Port 1R Port 2R Sense_send Port 2L GRD Presence Sence1_Retur Sence2_Retur
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים זה די מלחיץ אותי
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר מטרידה אותי במשך כמה חודשים, אבל רק עכשיו שהתפנה לי קצת זמן פנוי אני יכול לטפל בה.. ויש לי 2 בעיות עיקריות. 1. הטמפרטורה של הליבות בתוכנה SpeedFan או גם בaiBooster עוברת את ה54 מעלות חצי שעה אחרי שהדלקתי את המחשב וסתם גלשתי באינטרנט.. 2. מדי פעם שאני מנסה להדליק את המחשב, אני רואה שהמסך לא נדלק, ובדר"כ שמתי לב שהמחשב נדלק הכרטיס מסך מדליק את המאוורר בעוצמה יחסית גבוה לכמה שניות ואז חוזר להיות שקט - כפי שהבנתי זה המצב הנורמלי שלו.. ומתי שהמסך לא נדלק הוא פשוט ממשיך עם האוורור החזק ולא חוזר להיות שקט.. השאלה שלי היא האם גופי קירור שונים יעשו את העבודה או הבעיה היא של החומרה עצמה? נראה לי חשוב לציין שהטמפ' באיזור הHDים ( 4 ) היא רגילה ולא גבוה מדי. מפרט: מארז …
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
החלפתי מארז. חיברתי הכל חזרה, ועכשיו אחרי שאני מדליק את המחשב יש מין צפצוץ מהרמקול של המחשב עצמו כאילו של תקלה, ושום דבר לא מופיע על המסך. יכול להיות שזה קשור לג'ימפור? כי כשהזזתי את המארז נפל ג'אמפר אחד ולא ידעתי מה לעשות איתו. אני ממש מודאג. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חברים יש לי אולפן הקלטות שהוא עובד על כרטיס קול מקצועי של FIRIEWIRE הכרטיס הקודם שלי נשרף אז הזמנתי כרטיס זמני באינטרנט ואני לא מצליח להתקין אותו הכרטיס שלי הוא מסוג כזה http://www.gadgetsdealer.com/product68285.html אז אם מישהו יוכל לעזור לי להתקין אותו או לשלוח לי דרייבר לווינדוס 7 64 BIT אני ממש אשמח ויודה לו מאוד up358.s-i-z.co.il/up1/of2lmntcdj3i.png להוריד את המקו (-)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחרונה כנראה אחרי שהתקנתי את ה- SP1 לא מזהה דברים שאני מכניס לו בחיבורי USB 1-AMD Athlon XP 2800+, 2087MHz, 512KB RADEON 9800 PRO Windows XP Professional, Service Pack 1 RAM 512MB מישהו מכיר בעיה כזאת ויודע איך פותרים?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה : מעבדים Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore Box AM250DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6C28 Silver/Black ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V מסכים ViewSonic 19" LCD VX922 וניסיתי להתקין על המחשב Win Vista Ultimate 64 bit והמחשב נתקע לי בתחילת ההתקנה !! אז התקנתי את ה Win Vista Ultimate 32 bit וההתקנה הצליחה! אז יש לי שאלה, האם עכשיו המחשב שלי עובד יותר לאט ממה שהוא יכול? האם אני מנצל את היכולת שלו עד הסוף ככה?…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
* התלבטתי איפה לפתוח את זה כי מצד אחד זה עונה נהדר להגדרה ולתיאור של הפורום, אבל מצד שני קשור גם לפורום אודיו. במידה וצריך להעביר, תעבירו. (אני גם לא יודע אם זו בעיה של חומרה או הגדרות, לכן זו התלבטות באמת.) יש לי בעיה שאני משער שמגיעה מכרטיס הקול. אני לא מצליח להקליט שום דבר. (אם זו הקלטה פנימית ממשחקים וכאלה, ואם זו הקלטה ממיקרופון- וניסיתי כמה מיקרופונים על המחשב הזה.) בדקתי חיבורים וכמה הגדרות בסיסיות (בבקרת העוצמה, הגדרות כרטיס הקול) ואני פשוט לא מצליח לסדר את זה. ואני צריך בדחיפות להקליט משהו בקרוב. רעיונות, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז זה התחיל מלפני כמה ימים, נראה לי שגיליתי את זה לראשונה מתי שהדלקתי את המחשב אבל לא ממש זוכר. קשה מאוד להסביר איך נשמע הרעש, הוא דיי חלש אבל נשמע והוא מתחזק באיזה 40% כשאני מעביר קבצים. עשיתי אתמול defragmentation והכל בסדר והרעש עדיין נשאר, מה אני עושה? עכשיו נזכרתי במשהו, לפני כמה ימים כשזה התחיל אז היו רעשים לנגיד איזה 5-15 דקות ואז הופסקו וזה היה ככה איזה יומיים שלושה (זה היה בשבוע שעבר) וביומיים שלושה האחרונים הרעשים תמידיים עד שאני מכבה את המחשב. אני מנקה את המחשב מאבק וכאלה איזה פעם בשלושה שבועות/חודש.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני חודש זה שבמפרט. שהתחלתי לשחק היו לי טשטושים במשחקים זה כמו שאני משחק בלי AA בכלל .אז שמתי את הAA על 4 ו 6 אבל זה לא עוזר ניסיתי דרייברים לא עזר .ותמיד שפתחתי את ההגדרות היה לי מין שגיאה תראו בתמונה.אז אמרו לי להתקין את net.f.. התקנתי וזה לא עזר וגם נשארו טשטושים וגם השגיאה.אז הורדתי דרייבר לבד בלי הccc שלו. והתקנתי ממקומו את ati tray tloos שזה לא צריך את net.f..מותקן.אבל גם זה לא עזר.אין שגיאה אבל יש טשטושים.עכשיו עוד דבר המשחקים היו נתקעים לי בזמן משחק או שהמסך היה נכבה.אז החליפו לי לוח אם וזכרונות וכרגע לא נתקע אבל טשטושים נשארו.מה יכול לגרום לזה.?שמו לי כרטיס מסך אחר מהקופסא והיית אותה בעיה. אהה וגם יש לי כזה במשחק מתי שאני זז מין קווים כאלה שקופיים לפע…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש היום. ויש לי בעיה איתו אני מנסה לפרמט אותו ומתי שאני מגיע לפירמוט קופצת לי אזהרה כחולה כזאת. אין לי מושג למה זה קורה לי. אני לא חושב ששמתי איזו חומרה לא במקום אני חושב שהכל מחובר אחלה. אבל יש משו קטן שעשיתי שאמרו לי שזה לא הבעיה לקחתי תחוט שמסבר כונן A לחשמל וחיברתי אותו ללוח אם (DFI....) וגם יש לי אזהרה מתי שאני פותח תמחשב שאני צריך לשים תזיכרון הפנימי ב-2&4 אבל אני שמתי אותו ב-3&1 אז אני לא חושב שזו הבעיה. בקשה חבר'ה אניי מת לראות תביצועים שלו. תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. יש לי מחשב נייד מסוג ASUS K53S ויש לי בעיות בהפעלת משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. לאחר שהתקנתי Windows 7 על המחשב התקנתי גם את AVGAntivirus בגירסאת ה - Trial ל-30 ימים. בזמן שאותו אנטי-וירוס היה מותקן אצלי לא היו לי שום בעיות להפעיל משחקים ברמת גרפיקה גבוהה. בכל פעם שהדלקתי את המחשב האנטי-וירוס הקפיץ הודעה (דרך אפשרות הפיירוול של האנטי-וירוס, שקיימת רק בגירסא המלאה או בתקופה הזמנית של 30 ימים) שאומרת - "Gaming Mode Activated", ואני בטוח שיש לזה קשר כלשהו לבעיה שלי, שנוצרה רק לאחר שתוקפה של תקופת הניסיון של 30 יום נגמרה. כיום שאני מפעיל כל משחק שיש לי על המחשב יש כמה תופעות: 1. קופצת הודעה שאומרת שהמשחק יכול לפעול רק ברמת גרפיקה נמוכה…
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
המחשב עולה ואין לי אפשרות להכנס לביוס אפילו, זה פשוט קופא במסך ההתחלתי ולחיצה על לחצני המקלדת לא עושה כלום. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום , גם לאחר כיבוי המחשב המאווררים ממשיכים להסתובב כולל של הכרטיס מסך ושל המארז עצמו . My setup: Intel I5 2310 ATI Radeon 6970 Gigabyte Z68p-DS3 Corsair TX650 Thermaltake V9 black edd עשיתי עדכון ביוס ולא עזר ,אני יודע שחסר עוד מידע על המפרט אבל זה לא רלוונטי . תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש וקיבל אותו היום, הוא קנה את הכל בחלקים ככה שהוא צריך להרכיב הכל לבד, קיצר הלכתי אליו עזרתי לו להרכיב הכל, מחברים לחשמל ומפעילים אותו המאווררים עובדים אבל לא רואים תצוגת מסך והמקלדת ועכבר לא פועלים(המסך המקלדת והעכבר פועלים הם מהמחשב הקודם שלו), אין לי מושג מה הבעיה כי חיברנו הכל כמו שצריך לפי הספר של הלוח. עוד משהו חדש: יש לו אור אדום מהכרטיס מסך יכול להיות התראה יכול להיות גם ליופי אז לא יודע.. עריכה: סידרנו את הבעיה של התצוגה והתקנו וינדוס XP, עכשיו חבר שלי אומר לי שהמחשב ניתקע לו ליפעמים לגמרי ויש לו מסכים כחולים המחשב: Logitech Mouse MX Revolution Laser Cordless USB, Zwart Conceptronic Speakerset Lounge'n'LISTEN 5.1 5.1, Zwart Acer TFT AL19…
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בחלונות 2000 פרו (עברית). בזמן עבודה באמצע ניתקע לי חלונות 2000 עכבר לא זז קפוא כקרח. לא משנה איזה תוכנה או אינטרנט אני עובד זה קורה לי ניתקע חלונות. אני משתמש במודם רגיל PCI. אני ביטלתי שומר מסך + ניהול צריכת חשמל ומובטל. מה עוד יש לכבות שלא יקרה לי חלונות תקוע באמצע עבודה? מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
הי חבר'ה. יש לי מחשב נייד מדגם fujitsu amilo pro v2000 וכמו כל משועמם אחר אמרתי לעצמי בוא נעדכן את הביוס. הורדתי גרסה מהאתר של החברה. והתקנתי את הפלאש. לאחר האיתחול.....שום דבר! מסך שחור. שום כלום! מה אני עושה!? כי כל חנות מחשבים שפניתי אליה לא רוצה להתעסק עכשיו עם נייד עם כל נושא פירוק וההרכבה שבדבר.. תודה מראש. ליאור.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-