תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי עט גרפי לUSB שעבד עד לפני כמה ימים-ואז פשוט המנורה מהבהבת והWINDOWS לא מזהה אותו, בדקתי במחשב אחר וזה עובד! והכניסות USB שלי עובדת! יש לי מכשירים אחרים והם עובדים באותם כניסות, לא משנה שהוא בכלל מזהה אותו רק לא מצליח לקרוא לו בשם. אז זה בטוח לא בעיה של USB פגום, אלא סתירה בתוכנה...השאלה איך אני מחזיר את המצב אחורה(בלי RESOTRE) חיפשתי בתוכנות שהתקנתי אבל יש כאלה שכנראה רק ברשומות ולא בהסר התקן של ה WINDOWS... ממש יעזור לי אם תענו כי זה לעבודה..
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! יש לי בעיה מוזרה. מחשב שהיה מושבת שנה וחצי, הושמש מחדש. יש עליו מערכת הפעלה UBUNTU 2014, שיש בה ERROR. בכל דיאגנוסטיקה שאני עושה, כל יחידות החומרה פועלות תקין. כולל קריאה משקעי USB. אבל, הבעיה היא שהמחשב לא מבצע BOOT מ- USB. מבצע BOOT מ-CD, מ-HARD DISK, אבל לא מ-DOK. הביוס מוגדר ל-BOOT מ-USB, מחשב אחר מבצע איתחול ללא בעיה מה-DOK הזה. אני מעוניין להתקין UBUNTU 20.04 על המחשב ויצרתי DOK איתחול ב RUFUS-. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם הוא: Gigabyte 965p-s3, זיכרון GSKIL,4096 = 2x2048 מעבד INTEL CORE 2 6600. תודה למי שיענה ויהיה לעזר! בנוסף, האים תוכלו להמליץ על תוכנה ליצירת דיסק איתחול + UBUNTU, כדי שאוכל להתקין ממ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי 4 סטיקים של OCZ REAPER 800MHZ 1GB ומערכת הפעלה ויסטה 64 ביט כאשר אני מתקין את כל ארבעת הסטיקים הכל נחמד ויפה אך המחשב כעבור זמן מה או כאשר הוא במאמץ הוא קורס (המחשב נתקע מסכים כחולים וכו') בדקתי כל סטיק זיכרון עם תוכנות בדיקה כגון Memtest וכולם תקינים כאשר אני מחבר רק שני סטיקים כלומר 2GB המחשב עובד מצויין בלי נפילות. לפי היצרן לא אמורה להיות בעיית תאימות של הזיכרון עם הלוח שכן יש לי Striker Extrem. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: Athlon Xp 1600+ (עם המאוורר הרגיל שאיתו הוא מגיע Spire) Radeon 9600 Pro 128 MB ו-Catalyst 4.7 מותקן. CTX PR705F Gigabyte 7vtxe Windows Xp קצב הריענון שלי כרגע הוא H: 48.5KHZ ו-V:60.3HZ ברזולוציה של 1024X768. כשאני מנסה לשנות את קצב הריענון לקצב המקסימלי של המסך שלי דרך ה-Windows הוא מראה לי שהמסך עובד כרגע על 200HZ. הקצב המקסימלי שלי ברזולוציה הזאת הוא 100HZ. לא משנה לכמה אני אשנה אותו ב-Windows הוא תמיד יעבוד על אותו קצב נמוך (60.3). ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר וזה לא עזר... בעיה נוספת שלי היא שהטמפרטורות לפי ה-BIOS הן CPU: 59 System: 50. לאחר שפתחתי את המארז משני הצדדים הטמפרטורות ירדו ב-4 מעלות כל אחת CPU: 55 System: 46. בעיה נוספת שיש לי, שולי…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אני נתקל בתופעה בה המחשב "קופא" בכל משהו כמו חצי שעה. המקלדת לא מגיבה, העכבר לא זז וכל הוכנות תקועות. הפיתרון היחיד הוא restart . יש למשהו רעיון לפתרון? נ.ב הורדתי דרייברים עדכניים לכל המערכת הבאה. ANTEC p182 with 500W PS ZOTAC 8800GTS Q6600 Gigabyte P35
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן (פנטיום 3 500) אני רוצה לפרמט אותו להשים לו ווינדוס אקס פי או 98( מה אתם ממליצים?) כשאני בא להתקין ווינדוס אקס פי, בהתחלה הוא עושה מן טסט מימורי (test memory) שזה לוקח המון זמן (10 דק' ויותר) אח"כ המחשב לא קורא את הסידירום שיחקתי בביוס ובכבלים ואז הוא מצא את החומרה. עכשיו לפעמים הוא מעלה את הדיסק ולפעמים לא כשהוא לא מעלה הוא רושם boot from atapi cd-rom ואז אחרי 5 דקות הוא רושם לי נכשל. ואז הוא כביכול מעלה את הווינדוס אבל הסיבה שאני רוצה לפרמט כי הווינדוס לא טוב הוא רושם שנמחק קובץ ה- system מהמחשב והוא אינו יכול להעלות את הווינדוס. לפעמים הוא קורא לי את הדיסק ואז שמופיע המסך הכחול של ההתקנה של הווינדוס אחרי כמה זמן הוא כותב שהקובץ vga.sys corrupt אני …
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה יכולה להיות בעיה? אני בדקתי סריקה וירוסים ונימצא נקי.עשיתי בדיקה דיסק קשיח אין סקטורים פגומים. עשיתי בדיקה זיכרון ונימצא תקין. היסרתי דרייבר כרטיס מסך והיתקנתי מחדש.ועדיין אותו בעיה תקלה. בחלונות XP PRO בדקתי בהוספה הסרה תוכניות אם יש תוכנות חשודות. ונימצא תוכנות נקי. נקיתי אבק מאוורר למעבד 478 ונימצא נקי ולא חסר משחה טרמית למעבד. נקיתי מגעים בלוח אם ונימצא נקי ועדיין יש בעיה תקלה. בלוח אם אין קבלים נפוחים. שאלתי את הבן של אחי האם היו לכם הפסקות חשמל בבית הוא אמר : כן קרה פעם אחת. אעולי חשבתי שיכול להיות ספק חשמל משהו לא בסדר אולי חשוד. אבל מאחורי ספק חשמל מאוורר מסתובב ותקין ואין אבק. בדקתי בביוס בלוח אם טפרטורה מעבד נורמלי 55 מעלות. אם אני מדליק מחשב ועולה חלונות XP.…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הוא עובד רק במאמץ ? או שיש בעיה אחרת (נגיד הכבל התנתק או משהו...)?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה כבר שנה, והוא לא יושב טוב על המארז! יש כזאת מסילה שהוא אמור לשב עליה (איפה שהיציאות) והוא גדול מדי, אז הוא יושב - רופף! מצאתי לזה פיתרון, אבל כל פעם זו בעיה לעשות כל מיני דברים שאני רוצה.. למישהו כאן יש את הבעיה הזאת?!?? אני מתכנן לקנות את המארז הזה : http://www.compucase-hec.co.uk/mainpages/product_detail.asp?pid=7# אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא יקרה בו!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. לסיכום: נמחקו לי כל הקבצים בכרטיס של המצלמה הדיגיטלית, זה קרה איכשהו כשחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד החדש שקניתי וזה עבד לאט אז הוצאתי אותו וחיברתי למחשב הרגיל של הבית שלי ופתאום כל הקבצים נמחקו, האם המחשב הנייד החדש הרס לי הכל? הפירוט הוא כזה: קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד חדש של HP G6 PAVILION I3 4GB. היום צילמתי משהו תמונות ווידאויים ממש חשובים באירוע ממש חשוב. הגעתי הביתה והדלקתי את המצלמה ראיתי שהתמונות והסרטים שם עברתי עליהם קצת וכיביתי את המצלמה. הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהמצלמה כרטיס של 8 ג'יגה, הכנסתי אותו למקום שאפשר להכניס במחשב הנייד את הכרטיסים של המצלמה. ראיתי שהתמונות עולות ובאתי להעתיק את הכל אבל זה עבד ממש לאט אז החלטתי לנסות להעביר את זה דרך הכבל של …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב מפרט המחשב שלי: Pentium 4 2.00GHz GeForce 6200 256MB 1GB DDR RAM כאשר אני צופה עם מחשב זה בסרטי HD (לדוגמא: "Watch in HD" ב-YouTube), אני מקבל מהירות FPS נמוכה ביותר אשר איננה מאפשרת צפייה הגונה בסרט. לעומת זאת, במחשב נייד אחר בביתי, אשר לו מעבד Pentium M 1.7GHz, 1GB RAM וכרטיס מסך בעל 32MB, הצפייה אומנם אינה חלקה אך הרבה יותר טובה מאשר במחשבי השני. נראה לי מאוד לא הגיוני שזוהי לא בעיה ושהשילוב של רכיבי המחשב הנייד פשוט יותר טוב. אני גם לא בטוח כי זהו המקום המתאים ביותר לשאלתי, אך אני לא יודע איזה רכיב הוא הגורם לבעיה. אני יודע שישנה גם אפשרות כי הבעיה תיפתר בעקיפין על ידי שינויי הגדרות בתוכנה, אך לא בטוח בכך, ולכן אני מצטער מראש למקרה שזהו לא המקום המתאים. תודה …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע שעבר קיבלתי מחשב חדש. כאשר קיבלתי אותו ביצעתי התקנה ראשונית של מערכת הפעלה בלבד. עבור התקנה זו חיברתי מסך יחיד ליציאת הDVI, עכבר +מקלדת, ובתור כבל חשמל השתמשתי בכבל של מחשב אחר. השבוע, ניסיתי להתקין את המחשב. כאשר ניסיתי לחבר מסך שני ליציאת ה-HDMI, התברר לי שהמחשב לא הורכב כראוי. פנל אלומיניום אשר נמצא בחלקו האחורי של המחשב מעל היציאות הונל עקום, כך שהוא חוסם את הגישה ליציאת הHDMI, הSATA וה-USBים העליונים שבלוח. יתרה מזאת, זיזים של הפנל הזה נמצאים בחלקם ממש בתוך היציאות, וייתכן וסגר איתם מעגל. בנוסף, עם המחשב\ספק הכוח סופק כבל חשמל שלו רק שתי שיניים - ללא השלישית, של ההארקה. כאשר המחשב היה מחובר בעזרת כבל זה לחשמל (כשהוא כבוי) הרגשתי זרמים מהמארז. כמובן…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב חדש. וינדוס 7 64BIT מקורי. מהיום הראשון שהוא אצלי הוא מעלה מסכים כחולים בהפעלת הוינדוס, כל פעם בעיות כמו memory_managment וכו... החלטתי לבדוק את הזכרונות, הרצתי את הבדיקה של הוינדוס והכל תקין.. אז הוצאתי זכרון אחד (2GB של ELITE 1333MHZ DDR3) והשארתי אחד בפנים (שניהם אותו דבר בדיוק). המחשב עובד מעולה! הכנסתי את השני והוצאתי את הראשון, והמחשב עדיין עובד מעולה! רק כאשר שניהם ביחד מותקנים - ישר יש בעיות. למה זה קורה?!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בקיצור ויש לי הסבר הגיוני...יש לי מחשב HP שיש לו בעיה עם החיבורי USB+CDROM...באסה... יש לי עוד מחשב HP כמעט אותו דגם(ההבדל הוא שהראשון נגיד זה DV6000-BLA BLA והשני הוא DV6000 BLA BLA BLA) בקיצור ולעניין...חיברתי את ההרד דיסק למחשב התקין והתקנתי מערכת הפעלה...כשהחזרתי וניסיתי להיכנס למערכת קיבלתי מלא שגיאות ומסכים כחולים ומה לא. בSAFE MODE זה עלה לי רק פעם אחת ואחרי זה הפסיק. לפי ההיגיון זה אמור לעבוד ...אבל בתחלס ברגע שזה אותו דגם של מחשב אז לא צריכה להיות בעיה. השאלה שלי ממש פשוטה... האם יש אפשרות כלשהי לפתור את הבעיה של המסכים הכחולים? נגיד בBOOT CD למרות שחפרתי בו ולא מצאתי כלום...? הצילו!
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ערב טוב. יציאות ה usb לא פועלות דרך כל כבל שהוא ובעצם לא ניתן לחבר שום התקן כדוגמת מצלמה, מחשב כף יד וכדומה אלא רק חיבור ישיר כדוגמת נגן mp3 או דיסק און קי. לא מבין בזה אבל אני מתפתה לומר שיש בעיה בעוצמת המתח החשמלי שמגיע ליציאות.. לא זוכר מאיזו חברה הלוח אם.. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם וחורף חם, היום אכבר קרה לי 3 פעמים שצצו משום מקום נפילות מתח, בדרך כלל שזה קורה המחשב נכבה ונדלק שוב ביחד עם שאר המכשירים החשמליים בבית, ולפעמים המחשב "נתקע". מה זה נתקע? הנורה של הPOWER הירוקה, נשארת דולקת, והמחשב "מת" רק המנורה הזאת דולקת ואי אפשר לעשות כלום עד שמוציאים את הכבל מהספק כוח ומחכים כמה שניות ומחברים מחדש שוב. כרגע המחשב פועל אבל אני ממש מפחד שעוד נפילות כאלו יישרפו לי חלקים במחשב ואולי אפילו את המסך. האם עוד מישהו מאיזור רמת-גן חווה את זה ? והאם זה באמת יכול לגרום לנזק למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, משום מה ההארד דיסק שלי עושה הרבה רעש לפעמים והנורה האדומה נדלקת לפעמים בקביעות.. הדבר מתבטא גם באופן פעולה איטי של המחשב... עשיתי סריקות באנטי וירוס ובאנטי ספייוור, אבל עדיין אותו דבר והמחשב עדיין איטי מהרגיל. מפרט המחשבן מימין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לאחר 10 דקות ניהיה אצלי שומר מסך ולאחר כמה דקות כשאני נוגע בעכבר בשביל לחזור לשולחן עבודה מופיע לי רק התמונה של השולחן עבודה ללא כל הסמלים והתיקיות .עם אני נוגע בעכבר שמתחיל לפעול השומר מסך אז זה חוזר לשולחן עבודה ויש את כל הסמלים והכל בסדר אבל עם אני נוגע בעכבר שהשומר מסך הרבה זמן אז כל הסמלים והתיקיות לא מופיעים ואחר כך אני חיב ללחוץ על הכפתור במארז ולהתחיל את המחשב מהתחלה נ.ב זה לא וירוס אבל אולי זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איך מבצעים את ההחלפת המערכת ? ניסיתי לפי הנחיות באתרי אינטרנט ולא הצלחתי .
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קודם כל זה קורה לי עם כל גרסא של וינדוס(XP ו ויסטה בלי דואל בוט) ללא התקנת דרייברים וגם איתם בלחיצה על כפתור הכיבוי מהמארז המחשב נכבה ולעומת זאת פעולת הכיבוי ממערכת ההפעלה מבצעת הפעלה מחדש מעבד:INTEL C2D E6320 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3-REV3.3 אם צריך עוד פרטים תכתבו אני אתן אותם
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כשבוע התחילה אצלי בעיה רצינית כאשר כמה דקות לאחר הפעלת האי מיול הוא נתקע ותוקע אחריו את כל המחשב. ניסיתי כמה גירסאות כולל הבסיסית ביותר, פירמטתי גם את המחשב, אך לשווא. האי מיול עדיין לא עובד, ועדיין נתקע לאחר כמה דקות של פעולה. מחקתי גם את כל תיקיית ה-TEMP כיוון שחשבתי שאולי זה מה שגורם לתקיעת התוכנה, אך מסתבר שגם כאן הבעיה לא נפתרה. ניסיתי להריץ את האי מיול מבלי ששום תוכנה רצה במקביל וגם כאן האי מיול נתקע ותקע אחריו את כל המחשב, רק ריסט פותר את הבעיה במקרה הזה. הייתי רוצה מאוד למצוא פיתרון לבעיה זאת, כיוון שאיני מעוניין לוותר על תוכנת האי מיול. תודה.
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-