עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום רב, דבר ראשון תודה למשיבים שאלתי היא כזאת, אני עברתי לגור בדירה שלמעשה הייתה דירה אחת גדולה שחילקו אותה לשניים. כלומר אני גרה בדירה אחת וממולי יש דירה נוספת תחת אותו מבנה. לדייר השני יש חיבור לאינטרנט של חברת הוט, ורציתי לדעת אם ישנה דרך אלחוטית שהאינטרנט שלו יעבוד אצלי בדירה בצורה מספיק חזקה וללא ירידת מהירות האינטרנט? האם ישנה דרך לחבר ראוטר אצלי בדירה שיקבל את הנתונים מהדירה שלו? וכך יעבוד אצלי בצורה מקסימלית מקווה שהייתי מספיק ברורה, תודה שוב!

2. Started by eyalkor,

לוח של asus p5q מעבד Q6600 זיכרונות OCZ RIPER DDR2 כרטיס מסך 8800GTS המחשב כול הזמן חם מאוד כאילו תנור מעבד על 50 מעלות וכרטיס על 60 פלוס אים אני סם את הכרטיס על פול הרזולוציה כעבור כמה דקות המחשב נופל מה נראה לך אפשר לעשות נ.ב יש לי מארז מקצועי של תרלמטק

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by Ilanit Bogatirov,

אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by achiya1,

שלום לכולם. המחשב שלי קטסטרופה עד כדי כך שכבר התקנתי עליו כמה פעמים ווינדווז ועכשיו אני לא יכול לגשת לקבצים מאוד חשובים מהמערכת הקודמת... התיקיה חיה ונושמת ,אני יכול לראות אותה אבל לא ללגשת (ממש כמו משה רבנו חיחי) פעם פעם פעם זכור לי שהצלחתי להיכנס אבל שכחתי איך עשיתי זאת. זה חשוב לי מאוד ונראה לי שזאת בעיה מוכרת אז בטח מישהו פה ידע מה עושים תודה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by BneXt,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עכשיו והתחלתי לשחק unreal tournament אבל הוא רץ לי ממש מהר ועם פרייםרייטים מוזרים, ממש כמו הבעיה הקודמת שהייתה לי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396262.msg3401992#msg3401992) רק שעכשיו המעבד הוא עם 3 ליבות (AMD Athlon II X3 455 3.30Ghz) גם כאן חיפשתי פתרון לזה, חשבתי שאולי יש עוד איזשהו Optimizer כמו שהיה לDual Core אבל לא מצאתי. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבל אותו, לא יודע אם זה משנה אבל כרטיס המסך שלי הוא GeForce GTX 460 SE. תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by jgrab,

האם הוא אמין ומקצועי? http://click-a.com/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=39&osCsid=ae8353939698647d1d67f9d65975d1dd

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by vero,

רכשתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7600GS 256MB , אני מחבר אליו שני מסכים אנלוגים דרך DVI to Vga Adaptors בקונפיגורציה של Dualview, וההתקנה יצרה בסרגל המשימות ליד השעון Icon של NVIDIA . בכל פעם שאני מקיש על ה-Icon הזה, במסך המישני יש כמה Blips שמזכירים תופעת Refresh Rate ומיד אחרי זה נפתח התפריט. גם הקשה על פונקציות בתוכו גורמות לאותה תופעה. לא נראה לי שכך צריך להיות. האם הכרטיס פגום?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by גל עודני,

היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) זה המפרט מחשב שלי: מעבד: intel core i 3 8100 לוח אם: asustek computer inc זיכרון ראם: ddr4 8 gb x2 כרטיס מסך: redon rx55/550 series core:214MHZ memory: 1750MHZ size: 2gb type: gddr5 סליחה לא הצלחתי להוסיף תמונה של המפרט... אשמח…

9. Started by Iko89,

מפרט: I5 3570K GTX260 GA Z77 D3H G SKILL 8GB X2 Samsung 840 EVO Win 7 Ult 64b הבעיה התחילה באחד העידכונים של NVIDIA כשאחרי ריסט המחשב נתקע ב"STARTING WINDOWS" ואחרי משהו כמו חצי דקה הוא עובר לBSOD 0X124 .. המחשב עולה בSAFE MODE ואם אני מוחק את כל הדרייברים של הכרטיס מסך כולל ממנהל ההתקנים המחשב עולה רגיל, אבל כשאני מנסה להתקין שוב את הכרטיס מסך הוא לא עולה אחרי הריסט .. וחוזר חלילה.. *בדיקת זכרון עברה תקין.. המחשב שלי החליט שהוא לא מוכן לשמור DUMP אז העלתי לכם קובץ EVENTS http://www39.zippyshare.com/v/85458509/file.html תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המסך לא קלט לי את כבל HDMI מהמחשב אז חיברתי כבל ללוח אם (מה שמחובר כרגע) ואז ראיתי שמשחקים לא רצים טוב אז עדכנתי דרייברים לפי כרטיס המסך שהיה רשום לי במחשב (מה שבמפרט כרגע) עכשיו בעיון במפרט מחשב אני רואה שכרטיס המסך שלי אמור להיות Nvidia GeForce GTX1050 יוצא שהתקנתי דרייברים של כרטיס מסך של לוח אם (אולי זה הסיבה) ועכשיו כשאני קניתי כבל DVI וחברתי מהכרטיס מסך למסך זה לא קולט לי את הכבל ניסיתי להתקין דרייברים לפי שם של הכרטיס מסך שהמסך לא קולט אבל הוא רושם לי יש למישהוא פתרון? אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כרטיס המסך של הלוח בעייתי מאוד ואני רוצה לשים לו את הכ. מסך הקודם שלי (riva TNT2 32 אם זה עוזר) האם זה אפשרי בכלל ? תודה מראש, מיכה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. במערכת לינוקס המקורית יש SSD מסוג M2 בגודל 1TB עליתי עם LIVE CD על USB, ויצרתי קובץ IMG של הדיסק באמצעות DCFLDD העברתי את קובץ ה IMG למערכת אחרת ושחזרתי אל דיסק SSD חיצוני בגודל זהה. (1TB) השחזור סיים בהצלחה ובדקתי שתוכן הדיסק תקין וניתן לגשת לתיקיות. כאשר ניסיתי לעשות BOOT מהדיסק המשוכפל, התקבלה ההודעה הבאה: You are in emergency mode. After logging in, type "journalctl -xb" to view system logs, "systemctl reboot" to reboot מה פשר ההודעה הזאת ואיך אני ממשיך מכאן?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Vladgi,

המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  14. Started by airforce,

שלום רב, לאחר קבלת המחשב לאחר שינמוך לגרסה קודמת לביוס (f11), בכל פעם שאני לוחץ על הפעלת המחשב, לוקח לו פרק זמן של 16 שניות עד שהוא עולה (בזמן הpost). אין לי ניסיון רב בביוס יש לכם איזה טיפים או סרטון שמסביר, להלן הבעיה שהייתה לי במחשב. ביום שבת במהלך עבודה מול המחשב אני עושה עדכון לכרטיס המסך המובנה על המעבד I9 13900K דרך windows update, ועושה אתחול לאחר כמה דקות מקבל BSOD עם hardware failure. המחשב מבצע אתחול ואני מקבל הודעה מהביוס על חזרה להגדרות אחרונות בביוס (משהו כזהה), לוחץ אנטר ומגיע לשולחן העבודה. בתום עבודה של שעה וחצי אני מבצע אתחול בשביל לראות אם הכל בסדר, ואז המחשב לא עושה אתחול רק חמישה צפצופים, מיד הזמנתי ט…

15. שלום לכולם לפני כשבוע נהרס לי המחשב ואתמול הוא חזר מתיקון שהטכנאי החזיר לי אותו מתיקון הרמקול עבד והכל היה בסדר וראו גם את התוכנה של הרמקול אבל פתאום התוכנה נעלמה לי מהמחשב זאת אומרת הרמקול והוא פשוט נמחק או שאני לא יודעת מה קורה לו ניסיתי להיכנס לבקרת עוצמה וזה לא נתן לי זה אומר שאין דרייבר מותקן במחשב ושאני מנסה למצוא את הכרטיס קול ואיך קוראים לו זה לא רושם לי כלום כי אני חושבת שהמחשב לא מזהה את הכרטיס קול הוא שהוא נשרף ואני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות אבל מצד אחד אמרו לי שזה הדרייבר שנמחק.... רצוי להזכיר שאתמול עשיתי שיחזור מערכת והרמקול עלה ושכיביתי את המחשב ועשיתי הפעלה מחדש זה שוב נעלם.. אם תוכלו להביא לי דרייברים או לעזור לי בפתירת הבעיה אני מאוד ישמח..\ ורצוי גם…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. משום מה כל הקונסולים שלפני הOS לא עובדים לי... כלומר הם לא קולטים את המקלדת. במסך הראשון שיש לי ESC לBOOT וDEL לSETUP זה כן עובד (כולל כל הניווט בתוך הBIOS/CMOS) אבל במסכים הבאים לא... נגיד שכתוב למטה Press any key to boot from CD/DVD... זה בכלל לא קולט את ההקשות. כנ"ל במסך שאם המחשב לא כובה נכון ויש לי אופציות כמו להתחיל כרגיל, כל מיני מצבים בטוחים וכו' וכו' אבל גם שם החצים לא עובדים בכלל - רק במסך הראשון המחשב מגיב זה לא מקלדת BLUETOOTH או משהו, רגילה כזו של MS: http://www.melontronics.co.uk/computers/KeyboardMice/images/ms_digiMediPro.jpg כמובן מיותר לציין שהיא מתפקדת בסדר גמור, אני מקליד איתה כרגע למה זה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by amramby,

מייד עם עליתה של תוכנת ה"חלונות" המסך מתנתק. ניתן לראות את כל תהליך העליה של התוכנה ואולם לפני שניתן לעשות משהו (כמו לנסות לעבור ללוח הבקרה)כבר המסך עובר למצב standby רעיונות לפתרון? תודה !

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  18. Started by מאור247,

קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היי אני משחק RED DEAD REDEMPTION 2 כשאני רוצה לשנות את הגרפיקה זה כותב לי your chosen graphics settings are currently using more memory then your system has available . please reduce your memory usage in order to apply changes האם כדי לי לשפר קרטיס מסך (זה גם מראה לי מד של הזיכרון של הכרטיס מסך ורואים שם שהמד כמאת מלא) צירפתי תמונות של המפרט של המחשב שלי (התמונות מCPU-Z) אשמח לתשובה באימייל: odenigal@gmail.com

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. שחקתי במשחק ואז נהיה מסך כחול והמחשב עשה ריסט מה לדעתכם הבעיה הנה הקובץ DUMP ותודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by ניסן פ.,

אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. לפני כמה ימים החלטתי לשחזר מקובץ GHOST את אחת ממערכות ההפעלה שלי, WIN XP שיושבת במחיצה C מתוך שלוש מחיצות - C,D,E. לאחר השחזור רק מערכת WIN XP עולה והויסטה שמותקנת במחיצה D KT. קראתי ועשיתי הרבה נסיונות לפתרון שמוצעות ברשת אבל ללא הועיל. למשל לאתחל מדיסק התקנה של ויסטה - לא עושה BOOT אצלי אז לא עזר ועוד ועוד. עודה מאוד למי שיעזור לי ליפתור את בעיה. תודה ענקית מראש. ביי

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. שלום, אני לקחתי ממחשב אחר הארד דיסק שכבר מותקן עליו ווינדוס 2000 , וחיברתי אותו למחשב אחר כלומר לוח אם אחר וכולי.., עכשיו אני לא מעוניין בשום מידע שנמצא על הארד דיסק הזה, איך להתקין על אותו הארד דיסק את ווינדוס XP ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by tombraider,

בעייה בסריקה ואיחוי של מחיצה שלום חברים הבעיה שלי היא כזאת יש לי מערכת הפעלה WINXP SP3 מחיצה C היא:40GB במערכת קבצים FAT32 כשאני מנסה לעשות את כל סוגי ה CHKDSK בCMD הוא נותן לי הודעה: cannot open volune for direct access ושאני מנסה לסרוק ולאחות את מחיצה C הוא נותן הודעה: לא היתה אפשרות להשלים את בדיקת הדיסק מה אני עושה כדי לתקן את זה??? תודה לעוזרים יום טוב.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.