תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב של אבא שלי מחשב בן 5 שנים AMD שכולל 1 גיגה ודיסק קשיח 200 גיגה של WS וזאתי הפעם השנייה שאבא שלי מנתק את המחשב מהחשמל בצורה לא מסודרת והדבר גורם למחשב לפריז במצב של עלייה וינדוס רגיל יש לציין שהמערכת עולה וכאשר מתחיל הגדיר נתוני משתמש או פרופיל לא זוכר מה היה רשום שם זה נתקע אבל אם אני מתחבר בSAFE MODE זה נפתח הכל תקין לפני שפתחתי את הדיון בתקלה הראשונה שלו עשיתי תיקון דרך הדיסק BOOT CD 9.5 של הירו או משהו כזה וזה חזר לעבודה תקינה חבר שלי זרק שזה אולי סוללה של ביוס זה לא נראה לי כי במצב בטוח זה עובד טוב מחכה לעזרה תודה מראש מוש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדווס 10 , השעון לא תקין, כמה שאני משנה מאוטומט לידני ומה לא, משנה את התאריך והשעה, הכל במקום זמן ישראל ירושלים 2+ כלום לא עוזר, השעה חוזרת להיות משהו אחר לגמרי, מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני יומיים אני מדליק את המחשב, והוא בקושי זז.. לוקח 5-10 דקות להפעיל תוכנה, 20 דקות להעלות ווינדוס וכו'... היום הוא התחיל לכתוב לי עוד לפני הפוסט pri master hard disk: S.M.A.R.T Status BAD, Backup and replace Press F1 to resume... ומאז זה ניהיה עוד יותר גרוע. המעבד עובד על 50 מעלות במנוחה (רגיל אצלי) וחוץ מזה אין שום בעיות. יש למישהו רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שלחתי הודעה ששמתי לב שהמאוורר של הספק במחשב הישן שלי (פנטיום 3) לא עובד. המליצו לי לנסות לנקות אותו מאבק אז פתחתי את המארז וניקיתי קצת את האבק עם מייבש שיער (עם רוח קרה כמובן), בפרט את הספק וגם בכלל. בזמן הניקיון שמתי לב שיש גם מאוור לכרטיס המסך (פאר הטכנולוגיה, של המילניום הקודם.. RIVA TNT ), אז כשהדלקתי את המחשב הסתכלתי אם הוא מסתובב, וגם הוא לא.. (וגם המאוור של הספק לא התחיל להסתובב כמובן) אז ניסיתי לנקות עם המייבש שיער גם את המאוורר של הכרטיס מסך. ואחרי זה הדלקתי את המחשב ו- אין תצוגה (המסך לא מקבל כלום)... חשבתי שאולי איכשהו הזזתי את כרטיס המסך למרות שלא נראה לי, אז ניתקתי וחיברתי אותו. הדלקתי את המחשב שוב ו.. אין תצוגה אבל לא רק זה, גם הרמקול של…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש הכל עובד מצויין, חוץ מהכניסות של ה USB בחלק הקידמי ? פתחתי את המארז לרואות אם יש חיבור ללוח, ויש חיבור :s05:
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולםם.. אז ככה אני אנסה לתאר בקצרה את הבעיה הדלקתי את המחשב ולא ראיתי כלום במסך (הנורה נשארה בסטנד ביי והיה רשום no input signal) בהתחלה חשבתי שיש בעיה עם החיבור למסך אבל זה היה תקין לחלוטין נכנסתי למחשב דרך LogMeIn ואכן קיבלתי תמונה אבל של מסך שונה מהרגיל פחות צבעים וכו" ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (GF 6600) אבל בתפריט אוטורן של הדיסק היה כתוב: sorry, we dont support this VGA card . כאשר נכנסתי למאפייני תצוגה>צג לא היה כתוב את שם הצג, לא הייתה לי אפשרות לקבוע צבעים ופיקסלים וכו'. מה קרה? האם כרגע פועל כרטיס המסך המובנה שבלוח אם? אם כן איך אפשר לחבר בינתיים את המסך לכרטיס זה?? ומה יכולה להיות הבעיה בכרטיס מסך שלי?? תודה מראש!!!! רועי (:
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מחשב שאחרי שהוא דולק כמה שעות הוא פשוט נתקע לגמרי. הבעיה היא בוודאות בעיית חומרה כי זה נתקע גם כשאני לוחץ F2 בהתחלה, מכניס אותו ל-BIOS Setup ומשאיר אותו ככה. על פניו זה נראה כמו מקרה קלאסי של התחממות (אם אני עושה Reset ישר אחרי שהוא נתקע אז בפעם הבאה הוא לא יחזיק יותר מכמה דקות) אבל ניקוי של המאוורר וההיטסינק והחלפת משחה תרמית לא עזרו. למישהו יש רעיון מה עוד יכול לגרום לבעיה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
במשחקים(לא יוצא ללחוץ במקביל בדברים אחרים) , כאשר לוחצים על כמה מקשים במקביל המחשב עושה ציפצופים מעצבנים ... יש פתרון?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM וכל הזמן יש לי בעיות עם הSATA, אבל אני לא בטוח אם הבעייה היא בלוח עצמו (שבאחריות) או רק בכבלים. אחת מהבעיות היא שהצורב dvd כמעט אף פעם לא עובד- אם אני רוצה להשתמש בו אז אני צריך לכבות את המחשב, "לשחק" קצת עם התקעים של הsata ולהפעיל מחדש. ככה הצורב עובד לפעם או פעמיים. מתי שהוא לא עובד אז בביוס רואים שהוא מזהה שמשהו מחובר אבל במקום לתת פרטים עליו כתוב טקסט רנדומלי מוזר. מה שמוזר זה שבמידה והצורב פועל כבר, אז הוא ימשיך לעבוד באותו הsession, רק בין הפעלות מחדש של המחשב הוא מפסיק לעבוד. הבעייה לא במתח של הצורב כי אני יכול לפתוח ולסגור את הtray. בעייה שנייה היא מההרדיסק, הוא למזלי עובד בצורה אמינה יותר, אבל יש לי בלינוקס כזה אפלט שמראה מה הטמפרט…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-