תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג מה קרה יום בהיר אחד המחשב לא מזהה את ההרדיסק,זה ההארדיסק היחיד במחשב, ניסתי לעשות ריפר אבל בשלב שלפני הריפר זה אומר שאין הארדיסק,ניסתי לשים הארדיסק חדש מהניילון וזה גם אותו דבר,בדקתי בביוס וה SATA על ENABLE,מה עוד יכול להיות שלא בדקתי? הלוח של P5RD1-VM ASUS תודה רבה למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חברים... יש לי בעייה כבר מהמחשב הקודם שלי! ניסיתי הכל... ביוס מעודכן עד הסוף כרטיס מסך מעודכן דרייברים + DX9 על XP וגם ניסיתי VISTA וגם XP64 לוח אם מעודכן ביוס כרטיס מסך גם מעודכן אני מפעיל VSYNC+TRIFFLE BUFFERING ו גם ביטלתי לא עזר בכלום הגדרתי טוב את הדרייברים וגם עשיתי DEFAULT טמפרטורות תקינות מתחים תקינים ! בדקתי עם כמה אנשים מהפורום והכל היה תקין .. הכרטיס מסך מחובר מהספק לכרטיס ישירות המעבד מקבל את ה12V ... עכשי לבעיה: יש לי תקיעות במשחקים .! לא יודע למה אבל כל פעם שאני נכנס למשחק ומשחק יש תקיעות שאני הולך נגיד בCOD4.. באיזור אפילו לא כבד יש תקיעה.. חייב להית לי תקיעה בכל משחק ! .. זה כזה מעצבן בגלל זה קניתי את המחשב החדש שלי. וגם לאגים יש לי קטנים כאלה מפרי…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ההארדיסק התחיל לעשות בעיות כשהפעלתי את המחשב, לאחר כמה שניות הוא מתחיל לעשות כמה רעשים והמחשב לא מצליח לזהות אותו. כשאני מתקרב להארדיסק ומקשיב טוב אפשר לזהות שלאחר הרעשים ההארדיסק פשוט נכבה ולאחר כמה שניות נדלק מחדש והרעשים שוב חוזרים, כל זה חוזר על עצמו איזה 3-4 פעמים. היתה פעם אחת שבה הכונן השמיע רק רעש אחד והמחשב כן הצליח לזהות אותו, אבל אני ברוב טמטומי חשבתי שהעניין סודר וכיביתי את המחשב כדי לחבר הארדיסק נוסף שניתקתי וכשהדלקתי מחדש את המחשב הוא שוב לא עבד. העניין הוא כזה: ההארדיסק הוא SATA אבל מחובר לספק בחיבור מולקס רגיל כי זה מה שיש לי, לכונן עצמו יש כמובן גם חיבר חשמל SATA, השאלה היא האם יתכן שישנה רק בעיה עם חיבור המולקס או שכל ענייני החשמל באים כ…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך VIA/S3G UniChrome Pro IGP ושאני נכנס למשחקים נגיד NFS MW, MUONLINE וכ'ו.. אז יש תקיעות כאלה אז הבנתי שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך אבל לא מצאתי בשום מקום איך לעשות את זה לחברה הזאת (VIA) מישהו יכול להגיד לי איך לעדכן או לשדרג את הכרטיס? תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
Current pending sector: watch זה HDD חדש 160giga wd sata מה אתם אומרים לשלוח לתיקון ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ליפני כשבועיים קיבלתי מחשב חדש מ IQPC עם הכרטיס SPARKLE CALIBRE . http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2050 היה בעיה בגוף קירור והמאווררים בקושי היסתובבו ובקושי קיררו והמחשב קרס לי כמה פעמים בגלל טמפרטורות גבוהות (לפי תוכנות בקרה הכרטיס הגיע לכ - 90 מעלות !!! וקרס) ניסיתי להוציא את הכרטיס ולטפל בבעיה .. אז פתחתי את הגוף וניסתי לימצוא את הבעיה, אך ללא הצלחה. שלחתי לIQPC והם אמרו לי שהם שלחו את הכרטיס ליבואן והוא לא מוכן לטפל בו בגלל ששיחקתי בגוף ואני כניראה הרסתי אותו ... אני יודע בוודאות שאני לא הרסתי אותו וקבילתי מוצר פגום. אל היבואן לא מוכן להקשיב וכניראה האחריות פגה. אז עכשיו יש לי כרטיס 8800GTS כניראה ללא גוף קירור (שאני יוציא א…
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת למה המחשב שלי עושה restart מדי פעם בלי להזהיר לפני או משהו כזה? לפעמים גם המסך פשוט נהיה "שחור" לכמה שניות ואז הוא חוזר לתצוגה רגילה ולפעמים מהמסך השחור הזה הוא פשוט עושה restart. אמרו לי שכנראה הכרטיס מסך שלי מתחמם יותר מדי, פתחתי את המחשב ועשיתי שם נקוי רציני ולא עזר. אני בודק ככה בלוח בקרה של nvida על כמה מעלות הכרטיס מסך (7600gt), הכרטיס מסך שלי נמצא עכשיו בדיוק ברגע זה שאני כותב את ההודעה (שום משחק לא מופעל או משהו כזה, רק אייטונס, מסנג'ר, קספרסקי ופיירפוקס) 53 מעלות. זה הרבה? אם לא, מה הסיבה להפעלות מחדש? אם כן, מה עושים? ד"א אני קראתי את הfaq בקשר לזה שהטמפרטורה עולה.... פתחתי בכל זאת אשכול בשביל לדעת אם זאת הבעיה? איך אני יודע?
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב לא נדלק הספק נבדק הסימן שאולי מישהו נתקל בו בחזית המארז ישנם לדים לביקורת האדום והירוק הירוק דלוק קבוע לפי בדיקתי הארד דיסק זכרונות מערכת קירור מיים הכל עובד הלוח והמעבד לא נבדקו כי בשביל זה צריך מעבד נוסף ואין לי יש למישהו רעיון או פתרון תודה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב תיראו יש לי את המיפרט הבא e8400 asus p5ql-e 9800gtx+ zotac 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest טוב תיראו המחשב ליעפמים ניתקע אבל רק במשחקים זה יכול להיות אחרי 10 דקות אחרי 3 שעות וגם אחרי 10 שעות וזה לא בעייתת היתחממות מעבד במנוחה 35 מאמץ מלא 42 שתי הליבות כרטיס מסך 40 במנוחה 61 במאמץ מלא החליפו לי כרטיס מסך ולוח אם וזיכרון ועדיין יש אותה בעייה אז אמרו לי שצריך לעשות עידכון ביוס ללוח אם יש לי את העידכון על המחשב אבל אני לא יודע איך לעדכן אני מפחד ליגרום נזק. אמרו לי לעשות את העידכון משום שהלוח לא מספק מספיק מתח למעבד ושאחרי העידכון הלוח ייתן יותר מתח
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בדרך כלל אני זה שתומך באחרים, הפעם אני זה שצריך את התמיכה שלכם. מצרף סרטון (סליחה על האורך) עם תקלה שאני גורר כבר חודשים. כל פעם שהמחשב שלי בביוס, אפילו כשהוא מנותק מהאינטרנט (לא כבל רשת ולא ווייפיי) - אין אינטרנט בבית. קרה לכם? יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לכל בדל מידע... מקווה לצלם חלק שני בקרוב עם הפתרון (עדיין לא סגור מה המקור לבעיה המטורפת הזו).
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אסוס בן 3 וקצת שנים (כן נגמרה האחריות). המחשב התחיל ליות איטי במשחקים ואחרי כמה bsod ניצלתי את ההזדמנות להוספת זכרון והחלפת דיסק קשיח. ביצעתי התקנה נקיה של win התקנתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia אבל יש לי אחרי שימוש רגיל תקלת bsod כשהמחשב מציף כי מקור הבעיה בnvlddmkm.sys. ביטול כרטיס המסך באמצעות מנהל ההתקנים מונע קריסה של המחשב אבל מצד שני אי אפשר לשחק. מה הפתרונות?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
-
שלום, הDOK שלי כרגע (sandisk titanium 2gb), הפסיק לעבוד על הלפטופ. הוא עובד בצורה טובה על מחשב אחר אבל על הנייד הוא פשוט מסרב לעבוד, הוא נדלק (האור הכחול הזה) ונכבה לאחר מספר שניות ללא זיהוי. למישהו יש מושג איזה התנגשות חומרה יכולה לגרום לזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 100 גיגה. 98 גיגה תפוסים למרות שכל הקבצים בכונן שוקלים בסך הכול 12 גיגה.
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי מערכת די חדשה בערך בת חודשיים. בהתחלה הכל היה בסדר גמור ורץ מהר. לפני שבועיים היא קרסה באמצע משחק, עשיתי ריסט והוינדוס לא הצליח לעלות, ונאלצתי להתקינו מחדש. עד שהצלחתי להתקיון גם לקח זמן כי המחשב לא נתן לי לעשות פרטישן אז נאלצתי להתקין הכל על כל ההארד דיסק. עכשיו המחשב יותר איטי ממה שהיה וזה מאוד מפריע לי, למשל לדוגמא: אם פרק בסידרה שהייתי מוריד בגודל 350 מ"ב - הייתי מחלץ בוינרר תוך 8-9 שניות, עכשיו זה לוקח דקה וחצי. גם הגלישה באינטרנט יותר איטית. בדקתי את המחשב על ידי רוב תוכנות הבנצ'מרק שיש באתר ולא מצאתי כלום, הכל נראה תקין. סרקתי את המחשב על ידי קספרסקי, ADAWARE,AVG ואין שום וירוס. אשמח מאוד לקבל עזרה, אין לי מושג מה קורה למחשב ןזה די מעצבן אחרי שהוצאתי כסף רב.…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הדגם המדוייק Logitech MX510 optical gaming mouse לאחרונה נהרס הקליק השמאלי כלומר הוא עובד אבל אי אפשר ללחוץ לחיצה רצופה (כמו גרירה או במשחקים יריה רצופה) כי הלחיצה כיאילו משתחררת מעצמה דבר שלא מאפשר לשחק איתו משחקים כמעט.. העכבר נמצא אצלי תקופה של שנה וחצי בערך (לא הרבה יחיסית לעכברים) והאחריות עברה לפי מה שהבנתי לפני שקניתי אותו שהוא עכבר מיועד לגיימינג (כלומר מדוייק ויכול לעמוד בעומס רב), האם יש משהו שאפשר לעשות ? לפתוח אותו ולנסות לנקות אותו אולי? או לשלוח אימייל ללוגיטק? יש מישהו שניסה לפתוח אותו אולי ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הייתה לי את אותה בעיה פעם בעכבר של 30 שקל אחרי תקופה של 3 שנים ולא היה ניתן לסדר את הבעיה למרות שפתחתי אותו וניקיתי וכו'...
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי לוח INTEL ROCKLAKE 865 עכשיו יש לי מחוברים למחשב שתי כונני דיסקים , כונן דיסקטים ושתי הארד דיסקים , אחד של 10 ג'יגה ואחד של 6 ג'יגה. ברצוני להוסיף עוד HD אחד , האם זה אפשרי בלוח הזה?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש.. עכשיו בחנות אמרו לי לבדוק אם הוא בכלל מתאים לי ללוח אם ואני לא יודעת איך לבדוק.. בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם=] הינה הפרטים של הלוח אם... http://img128.imageshack.us/img128/1053/untitled0mb.png http://img525.imageshack.us/img525/9499/fd1wj.png והינה מה שרשום לי בחוברת של הלוח אם.. IDE ports supporting up to 4 ATA,ATA2,Ultra ATA33/66/100/133 IDE HDDS,CD-ROMs,ZIP drives and ls-120drives as boot drive. הדגם של הדיסק קשיח שקניתי.. MDL:WD1200JB-00REA0 יש בדגם הזה 120 ג'יגה... זה די דחוף לי... תודה רבה לעוזרים...=]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום הודעות בנוגע לטמפרטורות מומלצות לכרטיסי מסך אך לא מצאתי. הטמפ' של כרטיס המסך שלי עומדת כרגע על 56C, שזה נראה לי גבוה.. יש לי כרטיס מסך ASUS Geforce FX 5600 מה אתם אומרים? נ.ב חידשתי את המשחה הטרמית שהיתה על הכרטיס (הטמפ' לפני החידוש היתה 65 מעלות).
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב וישר שהווינדוס נפתח אני מזיז את העכבר ופתאום יש מסך שחור ואחרי כמה שניות המסך חוזר לעצמו. מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לאחר בעיה בלתי פתירה פירמטתי את המחשב, ואני לא מצליח להפעיל תוכנות שמע כמו ווינאמפ, או מדיה פלייר מוצגת לי הודעה לגבי הדריבר או התקן קול. אני די בטוח שהכרטיס קול שלי מובנה על הלוח (כי כל חריצי ה- PCI פנויים) אין לי דרך לדעת איזו חברה הלוח שלי (אין לי קופסאות, זה לא מופיע בשום תוכנה, לא כתוב על הלוח עצמו) אני רק יודע שזה קשור ל- via, על הלוח כתוב P4V845 ןבתוכנות כמו אוורסט כתוב: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 02/20/2003-P4X266E-8235-6A6LWPR7C-00 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4267 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type VIA V-Link Bus W…
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היום בבוקר אני קם ואני רואה את המחשב שלי מכובה השארתי אותו דלוק בלילה כמו כל לילה אני בא להדליק אותו ולא קורה כלום לא נדלקת שום נורה שום כלום אז נתקתי אותו מהחשמל וחיברתי ניסיתי להדליק ולא קורה כלום אז אמרתי אולי יש קצר ממשהו אז נתקתי את כל החלקים והמאוררים וניסתי להדליק ולא קרה כלום אז נתקתי מהחשמל וחיברתי שוב ושחיברתי אותו לחשמל המנורות של ה HDD ושל הPOWER דלקו קבוע ואני מנסה להדליק תמחשב ולא קורה כלום אבל רק שהמנורות דלוקות. לפי דעתי אני חושב שזה הספק מדובר במחשב AMD 2500 ABIT NF7-SL SAMSUNG 3200PC 256MB ואתמול קיבלתי זיכרון חדש שהזמנתי KINGSTON PC3200 256MB יש למישהו אולי פיתרון?? יש מצב שזה הלוח אולי?? יש למישהו כיוון???
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איפה אני משיג או קונה כבל כזה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-