עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיהhttp://planet.nana.co.il/tcnit/images/gth.bmp

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by .nimiking.,

לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by motie,

היי, יש לי כרטיס רשת יחסית חדש במחשב הנייח שלי של חברת קוואלקום מדגם AR9287 העניין הוא כזה: במנהל ההתקנים - כרטיס הרשת מופיע שהוא עובד בצורה תקינה מצד אחד, מצד שני, הוא לא מזהה שום רשת אלחוטית בבית... יש לי בנוסף, מעין כרטיס רשת חיצוני עם חיבור USB, שרק כאשר אני מחבר אותו, הוא מזהה את הרשת בבית, ואז אני מצליח לגלוש באינטרנט. בהתחלה חשבתי שמדובר בעניין של המרחק מהראוטר, אבל זה לא זה. פשוט המחשב לא מזהה רשתות אלחוטיות. מישה ויכול להסביר לי מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  4. לא מזמן קיבלתי מחשב ישן מהעבודה של אבא שלי הנושא את השם T43. התקנתי עליו וינדוס אקס פי סרוויס פק 3 והכל הלך חלק. שבאתי להתחבר לאינטרנט נתקלתי בבעיית דרייבר(גם של מודם וגם של ויי פיי), בנוסף נתקלתי בבעיה של דרייבר של קול. מה שזה אומר כרגע: יש לי מחשב שלא יכול להתחבר לאינטרנט ואי אפשר לנגן בו קבצי אודיו ווידאו. אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי, כבר ניסיתי הרבה דברים ולא הצלחתי.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. כשאני מדליק את המחשב אני שומע 2 ציפצופים כשאני מנסה לעשות OC לכרטיס מסך אני לא יכול להעלות את המהירותשל הזכרונות במילימטר יש קשר או שהבעיה אחרת?

6. אז ככה : רציתי לפרמט את המחשב השני (ישן יחסית , p4 1.7) . בא מכניס את הדיסק , מפרמט ,ואז זה מעתיק את הקבצים מהדיסק להרדיסק (אוטומטי) ואז זה עושה רסטרט למחשב ואמור להיכנס להתקנה עצמה של הוינדוס אבל זהו , פשוט ההתקנה לא עולה יותר . מסך שחור ונגמר . לא מובן לי מה קורה פה . יש לציין שלפני שבאתי לעשות את הפרמוט הוינדוס עבד מצויין והכול . למישהו יש מושג אולי מה הבעייה או קרה לו משהו דומה/זהה ? *המסך נבדק (למרות שלא היה סביר שהוא הבעייה) ונמצא תקין . *כמו כן , ניסיתי להתקין מדיסקים שונים וגם זו לא הבעייה .

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by azorder,

יש לי לפטופ של DELL מדגם inspiron 5520 עם כרטיס מסך AMD RADEON 7670 לפני כשבוע בערך התחילה לי בעיה שאחרי כמה זמן שאני משחק המשחק קורס. אין שום הודעת שגיאה אלא רק הודעה של windows שהיישום הפסיק לפעול וwindows מחפש פתרון, והוא לא מוצא. ניסתי את זה עם כמה משחקים וזה קורה בכולם אבל אין זמן קבוע שבו המשחק קורס. לפעמים אחרי חמש דקות, ולפעמים אני מצליח לשחק שעה. ממה זה יכול להיגרם ואיך פותרים את זה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by eliranzango,

היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Probably caused by : Unknown_Image ( nv4_disp!CStereoRenderer::TargetConversion+463 ) Followup: MachineOwner --------- זה מהדרייבר של הכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. Started by tfo,

יש לי לוח ASUS 8KDA3J ו AMD 3200 64 תושבת 754 :< למי שלא יודע הלוח לא תומך ב DUAL CHANNEL DDR השגתי 2 GB (ב 2 סלוטים של GB) של DDR PC2100 השאלה שלי האם כדאי לי להשים את ה 2GB או להשאיר את ה 1GB שיש לי כרגע (PC3200) אגב המחשב בעיקר לאינטרנט אבל תוכנות יחסית כבדות, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק לכמות זמן של עד חודשיים, ולפעמים גם משחק.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. אין וירוסים, חשד לבעיה ברשת כי ה TASKMANAGER נתקע שאני מעביר לדפדפת של NETWORKING. אני מוריד את ה EXPLORER.EXE דרך ה TASK MANAGER ואז מפעיל אותו מחדש וזה מסתדר..בערך אבל זה חוזר כל כמה זמן... למישהו זה קורה? WINXP PRO SP2

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. טוב קניתי ASUS P5GD1 ADATA 1GB LEADTEK 6600GT INTEL P4 3.0GHZ כול פעם שאני עושה ריסטרט (דרך הביוס או דרך ווינדוס) המסך MAG996PF שלי נכנס לסליפ מוד (אור כתום) ואחרי חצי דקה נדלק שוב יש דרך לשנות את זה ?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by Noaring,

לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  16. כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מה עושים בנידון ? זה המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 (כן אני יודע לא משהו =\)

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  18. החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  19. המחשב נדלק אך לא נשמע הפיף של האתחול, ולא נראה במסך שום דבר , [u]כשאני מחבר מחשב אחר למסך הוא פועל כראוי. ניתקתי חיבורים בלוח וחיברתי שוב גם את הזיכרון אך זה לא עזר. האם מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by kucbduku,

אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

22. Started by pc student,

יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by yarost,

אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by שגיב,

שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by ilay22,

המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים