תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,299 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אולי ידוע למישהו מכם מהי הבעיה המחשב הוא מחשב hp מהסדרה 9000 לא זכור לי בדיוק הדגם בכל אופן בביוס של המחשב אין בכלל ניתור של טמפרטורת מעבד (אל תבלבלו שאני לא יודע לחפש) בוודאות בעת ניסיון להתקנת speedfan המחשב כלל לא מגיב ולא מעלה את התוכנה(ככל הנראה וירוס) בקיצור, המחשב עם ויסטה, לאחר דקה של שימוש הוא נתקע, בד"כ במאמץ, נתקע ולא ממשיך לפעול, כעבור זמן ממושך אף נכבה לדעתי זאת בעיית התחממות כעבור סריקה עם spyware doctor אין וירוסים, כנ"ל עם kaspersky 2 שאלות: איך ניתן לאתר את הטמפרטורה בצורה שלא ידועה לי(אני בא ממחשבים נייחים ולא ניידים) שאלה שנייה, איך בדיוק אני פותר תבעיה, כלומר במידה וזאת בעיית התחממות , איך אני מנקה את גוף הקירור(אם בכלל קיים, את דרכי האיוורו…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי שלא נגעתי במחשב איזה 3 שנים הספק שלי החליט לעשות לי בעיות אז קניתי ספק חדש הבעיה שלספק החדש יש יותר פינים , הבנתי שאפשר לחבר אותו גם , אבל אני לא בטוח איך אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח כרמל
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום. יש לי זוג אוזניות פשוטות עם מיקרופון, הבעיה זה שהמחשב פשוט לא ממש רוצה לעבוד איתן כמו שצריך. פעם הוא מזהה רק את המיקרופון, פעם רק אוזניות, פעם שניהם (ואז זה מתנתק, ואז חוזר, וכן הלאה). הבעיה נוגעת ליציאות הקדמיות והאחוריות ביחד. -עוד משהו: לחיצה של מקש עכבר ימני על האייקונים של החיבורים בלוח אם לא מניבה שום תוצאה, כלומר לא פותח "הגדרות התקן". כל זה ממש מציק לי, למישהו יש פיתרון אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
i have a problem i cant write hebrew only in site her look י??? ????? ?י ??‗ ?ג?? now i try to write hebrew but its whats i get in other places there is no such problem
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היום קיבלתי משכן שלי PS1 אז חיברתי בהתחלה ל TV שלי אבל הבעייה שאין לו כרטיס זיכרון אז צריך להשאיר את ה PS1 דולק כדי לא להתחיל מהתחלה. בכל מקרה אמרתי לעצמי שאם אני אעביר את ה PS1 למחשב שלי בחדר ככה אני אוכל לשחק כל הזמן וכך עשיתי. עכשיו כשחיברתי הכל הלך טוב ויפה באתי להפעיל תתוכנה לא עולה אני רואה מסך שחור אז ניסיתי להעביר ערוצים לא הולך אז אמרתי לעצמי אולי ריסט יעזור טוב... עשיתי ריסט המחשב עבר תלוגו המשעמם של XP ובום מסך כחול אז אמרתי לעצמי בטח המחשב חם אז כיביתי את המחשב לאיזה חצי שעה אחר כך שוב הדלקתי בום עוד מסך כחול \: בכל מקרה הכנסתי את הדיסק של XP במטרה להתקין שוב את הוינדוס מבלי לפרמט ובטעות לחצתי פעמיים אנטר וזה התחיל לפרמט \: קיצר עכשיו אחרי הפירמוט התקנתי שוב …
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב קצת ישן (P3 800MHZ). הבעיה היא שהוא משתמש במחשב כרגיל ואחרי זמן מסויים (לא חייב להיות בזמן פעולה כלשהי) הוא פשוט נתקע וצריך לעשות לו ריסט.. שאלתי היא האם זה קשור לחומרה או תוכנה..והאם יש משהו לעשות בנידון ואם כן אז מה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
-
זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
צהריים טובים, בעת שאני מנסה להתקין את zonealarm כפיירוואל,ההתקנה עובדת כמו שצריך וגם מסתיימת כשורה. כאשר המחשב מבקש לעשות ריסטרט לאחר ההתקנה אני מאשר לו ועושה ריסטרט.. לאחר הפעלה מחדש,כאשר אני מגיע למסך הראשי של windows פתאום יש לי מסך כחול. חשוב לציין שזה קורה לי אך ורק עם zonealarm. לתוכן הודעה זו הוספתי את קבצי הminidump בהנחה שמישהו יכול לבדוק מה הבעיה וכיצד ניתן לסדר אותה. http://asaf.trueserv.net/stuff/Minidump.rar אודה לכל מי שיעזור לי למציאת פתרון.. המשך יום נעים , אסף.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם כל פעם שאני נוגע בקופסא של המחשב אני מקבל זרם חלש ביד האם זה קשור לספק? להחליף אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני לא בטוח ממה הבעיה התחילה... יכול להיות שהיא התחילה בגלל שהתעסקתי יותר מידי עם אובר קלוק או שזה בגלל הכרטיס מסך החדש שקניתי בכל אופן הבעיה היא כזאת, רק כשאני משחק במשחקים המחשב פשוט נתקע, הכוונה היא שאין מסך כחול שיכול לתת לי פרטים על הבעיה אלא פשוט מסך שחור והסאונד תמיד חוזר על אותו הצליל שהוא השמיע...לפעמים הקטליסט של הכרטיס מסך שלי (רדאון אקס 800 אקס טי) פשוט יוצא מהמשחק או ומתריע לי שהייתה בעיה במנהל ההתקנים (אם אני זוכר נכון) והמשחק פשוט נסגר ואני נזרק לווינדווס... ועוד דבר, כשאני סוגר את המשחב תמיד אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה (למטה) תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא (ATI Radeon X1050) אני מחבר אותו גם למסך של המחשב בחיבור הרגיל, וגם לטלוויזיה בחיבור DVI הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף ערוץ בטלוויזיה או מכבה אותה. במקרה כזה יש מסך שחור עם כתובת 'אין אות' וזה נשאר כך עד שאני מחליף רזולוציה במסך/מנתק את הכבל ניסיתי לחפש בהגדרות מה גורם לכך אך לא מצאתי מישהו מכיר את התקלה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי צורב בן שנתיים וחצי של lg כפול 32. צרב לא יותר ממאה דיסקים. עכשיו ניסיתי אתמול בפעם הראשונה במחשב החדש לצרוב דיסק ,וזה נתקע לי בתוכנה כל הזמן על 4 אחוז ולא ממשיך. ניסיתי לבטל את הצריבה מהתוכנה עצמה{נרו} ,והוא אומנם מבטל ,אבל הצורב ממשיך לעבוד ולא מוכן להפתח בשום דרך. יש מושג למישהו אם זאת בעיית תוכנה או שהצורב יכול להיות פשוט נדפק?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אנשים תראו יש לי ווינדוס אקס פי ויש לי ביעה מאתמול שאני משחק קונטאר המחשב כול פעם קורס באמצע אני כבר משחק קונטאר 3 שנים וזה לא היה לי אףפעם מאתמול זה התחיל מתי שאני נכנס לסרבר קצת זמן עובר ואז נתקע ואמר שהלף ליף ביצע פעולה לא חוקית ואז הוא יסגר וככה הוא כול המזן עושה ואז אחרי כמה ניסונות שוב להכינס לסרבר וזה שוב ושוב קרה קיבלתי מסך כחול מהיר כזה שהיה רשום בו טונה זבל ואז המחשב עשה ריסארט איך אני מסדר את זה? עדכנתי תאטני וירוס וסרקתי וגם עם אד וור אין כלום מה לעשות! אולי זה בגלל שאח שלי בעט במחשב לפני יומים זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
גם אחרי שהתקנתי ספק טוב(hec350trt)שמתי לב כי החום של כרטיס המסך מגיע במנוחה ל80-85 מעלות חום דיסק קשיח+מעבד+לוח נע בסביבות 30-35 מעלות,בדקתי מתחים עם everest הכל תקין חוץ משני דברים: 12- מראה על12+,5- מראה על 7.66- . האם פה יכולה להיות הבעיה ומה זה אומר? פרטי המחשב: p-4 3000/2mb דגם 630 asus p5s800-vm inno3d 6600/256mb/agp יש גם קירור טוב למארז,בכל זאת פתחתי המארז והפעלתי מאורר ביתי אך החום כרטיס מסך נשאר גבוהה תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי לילה טוב אגב,גם עם speedfan הנתונים זהים
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק לא ממש חדש והוא בעל חיבור 15 פינים. אין לי במחשב חיבור כזה! זה יכול להיות? יש לי לוח אם asus a7n8x-x זה יכול להיות? והאם יש איזשהו ממיר מ15 פינים למשהו אחר שיתאים לי? תכוונו אותי בבקשה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-