עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  2. מעבד אינטל P4 1.7 478 לא יודע מה יש לו אבל הוא על 60 מעלות מה הוא הנורמל שלו ..?!

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  3. אנשים תראו יש לי ווינדוס אקס פי ויש לי ביעה מאתמול שאני משחק קונטאר המחשב כול פעם קורס באמצע אני כבר משחק קונטאר 3 שנים וזה לא היה לי אףפעם מאתמול זה התחיל מתי שאני נכנס לסרבר קצת זמן עובר ואז נתקע ואמר שהלף ליף ביצע פעולה לא חוקית ואז הוא יסגר וככה הוא כול המזן עושה ואז אחרי כמה ניסונות שוב להכינס לסרבר וזה שוב ושוב קרה קיבלתי מסך כחול מהיר כזה שהיה רשום בו טונה זבל ואז המחשב עשה ריסארט איך אני מסדר את זה? עדכנתי תאטני וירוס וסרקתי וגם עם אד וור אין כלום מה לעשות! אולי זה בגלל שאח שלי בעט במחשב לפני יומים זה קרה?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by CashMAn,

המחשב שלי ממשיך לעשות RESTART ואני לא יודע למה לפעמים עושה ריסטארט מיד שאני נכנס לWINDOWS ולפעמים הוא לא עושה מישהו יכול לעזור לי בבקשה ...! :'(

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by ggoblin,

amr driver למה זה משמש? קראתי איפושהו שזה למודם אבל בלוח שלי אין מודם יש כרטיס רשת שמותקן עם הדריוורים של אנוידיה אז למה הדריוור הזה משמש אני פשוט לא מבין http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=939NF4G-SATA2&s=n תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  6. קניתי מחשב חדש וכל פעם שאני מדליק אותו מופיעה ההודעה הבאה: "המצב שונה מהפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI למצב יחידת GPU עצמאית משום שאחד מכרטיסי ממשק SLI הוסר. במצב הפקת תמונה באמצעות שילוב יחידות GPU המחוברות בממשק SLI חייבים להיות מותקנים בערכת לפחות שני כרטיסי מסך" מה זה אומר?

7. Started by ETB,

לאחר משחק קצר של 5 דקות בערך ב MOH:AA המשחק נתקע ויצא לWIN. זה קורה לי בעוד כמה משחקים לא ממש כבדים. לא בוצעה OC לכרטיס מסך ולמעבד, יש לכרטיס מסך את הדריברים כמעט הכי חדשים. ולא התקנתי את הVIA 4IN1 בכלל כי לא היה לי כוח להתעסק עם הבולשיט הזה, DX8.1 למרות שבסנדרה הוא רושם לי זה DX7, ניסיתי להתקין את הDX מחדש, אבל אין שאני לוחץ על כפתור ההתקנה הוא ישר כותב שההתקנה הולשמה. הטמפרטורה של המעבד במאמץ עובד בערך על 62, שזה לא רציני למעבד הזה, עברתי ימים הרבה יותר חמים עם המעבד הזה(ראו מפרט). הביוס לא מהודכן לגירסה הכי חדשה, אני לא יודע עם זה קשור. יכול להיות שהבעיה נגרמת בגלל שלא מתקן הדריברים של 4in1? אני יודע שצריך להתקין את הדריבר הזה בהזשהו סדר, מהו?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט מימין וכמו רבים אני משתמש בכרטיס האונבורד שלי. לפעמים אך ורק בשירי MP3 יש מס' קולות כאלה של פאק במהלך השיר, כל כמה זמן די מתי שמתחשק לו וזה קורה בכל השירים. למה זה קורה? תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by amits1995,

תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע כאשר אני צופה בסרטי HIGH DEFINITION. אני מחפש את הבעיה ויכול להיות שהיא בכרטיס המסך שמתחמם. הורדתי את RIVATUNER כדי לבדוק.. עד לכמה צריכה טמפרטורת ה CORE להגיע? יש לי 6600 עם AMD3000 64 וג'יגה זכרון

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  11. שלום לפני כחודש התחילה לי בעיה קשה מאוד במחשב ואני מפחד שהוא הולך לקרוס סופית. מדי פעם כשאני מפעיל אותו הוא כל פעם מגיע למסך הטעינה של הXP (או לפעמים אפילו לפני זה) ואז עושה לעצמו ריסט ואני מגיע למסך שבו אפשר לבחור להפעיל בSAFE MODE או הפעלה רגילה. לפעמים מהמסך הזה הוא יעלה ולפעמים לא. לדעתי יש קשר לבעיה אחרת שהתחילה באותו זמן, כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעש חזק מאוד כמו של איזה רכב מקולקל, והוא מפסיק רק שאני נותן עליו מכה, בתנאי שהווינדוס כבר עלה ועובד במשך דקה שתיים. אם הוא עד לא עלה, אז אני יתן מכה והרעש יפסיק ל2 שניות ואז יחזור. הקשר הוא שבכל פעם שהמחשב מסרב לעלות אני פשוט נותן לו את אותה המכה, הרעש הקבוע מפסיק ואם יש לי מזל אז הוא יעלה בהצלחה. חשבתי בהתחלה ש…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  12. היי חברה לצרכי תכנות האם עדיף 2 או 3 מסכים? איזו גודל של מסך מומלץ? האם עדיף 24 אינץ או אולי משהו גדול יותר (השאלה אם זה לא יגרום לי כל רגע להעלות ולהוריד את הראש ולסובב לצדדים כדי לראות את כל מה שעל המסך).

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by TheReaper,

אני כבר בערך שנה עם אותו סידור מאווררים ורק בשבוע האחרון פתאום הטמפרטורות של הכרטיס מסך קופצות לאזור ה80 במאמץ... ניסיתי לנקות את המאוורר מה שהוריד את המעלות במנוחה ב10~ אבל הטמפרטורות במאמץ נשארו אותו דבר האם יש טעם לממש את האחריות(KSP)?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by VL,

אני רוצה לאתחל את הביוס ואני לא יודע איפה הבטריה נמצאתת... יש מצב אתה מביאים לי תמונה שלה ואת המיקום שלה?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  16. שלום לכולם, סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו. אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים. בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם. בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by SAM-MY,

אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  18. כנראה שעשיתי כל מיני שטויות בהתקנה. בסופו של דבר הסרתי את הדרייבר של הוידאו שהיה, הוצאתי את הכרטיס מסך החזרתי את הכבל הכחול לתוך הלוח אם ועדיין אני לא יכול להכנס לוינדוס. איך שהוא מסיים לטעון אותו המסך נהיה שחור. לא עובד סייפ מוד ולא VGA מוד ולא כלום... מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by asafsee,

עזרה דרושה... המחשב החליט היום לא לעלות לי לא מצפצף , לא משדר כלום, כלומר המסך לא מקבל סיגנלים ניסיתי לשחק עם הזיכרונות - לא עזר ניסיתי להחליף ספק כוח - לא עוזר ניסיתי לנתק כרטיס מסך ולחבר לפיציאת מסך בלוח אם - לא עזר ניסיתי לנתק כבלי USB מחשש להתנגשות חומרה - גם לא עזר מה עושים? עזרה מישהו? תודה

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. היא לי מודם בUSB והוא נדפק החלפתי מודם מאז המחשב מתחיל להתקע לפעמים קופה ופעם עשה לי מסך כחול אני חושב יש מצב זה קשור לIRQ התנגשות או משהו? וגם מאז שאני מדליק תמחשב זה כותב ככה בצד : (מנהל התקנה פתחתי סתם שתראו ומה זה הSM הזה ?). מקווה שתעזרו. עדכון: נהיא לי עוד פעם מסך כחול (התקנתי משחק ואלכתי לאכול פתהום אני בא מדליק תמשחקק ומסך כחול) היא כתוב למתה ככה: Beginning dump of physical memory physical memory dump complete. contact your system administrator or technical support group furthc assistance. (אם לא הבנתם מה זה furthc אז כנירה זה furthe ו שלא יודע מה..)

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  21. משום מה מיקרוסופט לא השכילה ליצור דרך לגבות קבצים של אנשי קשר כפי שהיא עושה עם קבצים מסוג OST או PST. יש אולי איזה תכנה חיצונית שעושה את זה?

22. העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by .nimiking.,

לפעמים בצהריים כשההורים שלי יושנים ואני רוצה לשמוע מוזיקה אני שומע באוזניות במקום הרמקולים ואחר כך אני מחליף חזרה לרמקולים עכשיו החלפתי לאוזניות ואני לא שומע כלום... החלפתי חזרה לרמקולים ואני גם לא שומע כלום יכול להיות שיש בעיה בכרטיס קול או שזאת בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by davenos,

זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים