תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב P3 866 512 RAM האם יחזיק האיחסון 4 דיסקים קשיחים אשר יהיו בשימוש למחשבים ברשת מקומית כמו שרת אבל לא רק איחסון כתיבה וקריאה כרגע יש עליו WIN2000
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מחשב DELL נייח עם XP (די חדש)משמש לגיבוי.לא מחובר למסך באופן קבוע.(מתחבר אליו ב-RDP). משום מה מידי כמה ימים כבה מעצמו. מה יכול לגרום לו להיכבות מעצמו? האם חוסר החיבור למסך יכול לגרום לכך? תודה מראש למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני שואל לבדוק אם הרסתי אותו בתהליך ההתקנה כי הוא נדלק אך המסך לא מגיב אליו
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל מחשב עם xp ללא עכבר מקלדת ומסך מחוברים (אני מעוניין להתחבר למחשב הזה רק מרחוק) משום מה כשהעכבר והמקלדת לא מחוברים המחשב מפעיל עצמו מחדש כל פעם שהוא מגיע למסך השחור של Starting Windows XP... ובעצם אף פעם windows לא עולה אלא אם כן אני מחבר את המקלדת ואז הכל עולה כרגיל רעיון למישהו, מה הבעייה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במחשב של חבר, באמצע שימוש, המחשב העלה מעט עשן, מיד הוא ניתק אותו מהחשמל וכיבה אותו, הוא פתח את המחשב וראה שנשרף משהו, אפשר לראות בתמונות שהעלתי. מישהו יודע להגיד במה מדובר, האם מסוכן להשתמש במחשב ככה, ומה עלות תיקון משוערת? מדובר במחשב גיימרים של לנובו (לא זוכר את הדגם המדויק)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לנובו ideapad 5 14itl05 82fe006wiv. אתמול בלילה בעת שהיה מחובר למטען הוא נכבה ומאז לא נדלק. שום נורה לא מגיבה. ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
לפני שבוע התחילה בעיה חדשה במחשב ! לפעמים כשאני רוצה להדליק את המחשב הוא לא מגיב כשאני לוחץ על הכפתור של ההדלקה (מאווררים ונורות לא פועלים) ואחרי כמה דקות/שעות נדלק לבד. ומה שכל הזמן קורה הוא שהשעון כל פעם מפגר כשאני מדליק את המחשב מחדש. ופעם אחת אפילו המחשב נכבה לבד.. מה לעשות כדי לפתור את זה? האם זו בעיה בספק/בבטריה של הלוח אם? נ.ב.- המחשב בן 3 שנים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות בעיות לפעמים המחשב לא עולה..זאת אומרת נדלק אבל לא עולה שום דבר והמסך נשאר כבוי. רק אחרי מספר כיבויים והדלקות הוא עולה. וגם כשכן עולה אחרי פרק זמן מסוים או שקופא הסמן של העכבר (ויזואלית) אני כן רואה את האייקונים מסומנים עם תזוזת העכבר אבל ויזואלית הוא קפוא על המסך או שבמקרה גרוע יותר קופא לגמרי המסך ואין שום תגובה של המחשב. השארתי אפילו פעם אחת אותו דולק 10 שעות והוא נשאר במצב ההקפאה הזה על שולחן העבודה. לוח אם? הצילווו תודה רבה מראש תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קשיח בבית של סיגייט 2TB, והעניין הוא שלפעמים המחשב רואה אותו ולפעמים לא.. מה זה אומר? הקשיח נדפק או מה? אין אחריות.
-
- 20 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24/7 ושמתי לב כי כל כמה ימים בערך כשאני בא בבוקר למחשב המסך שחור,נורת המסך מהבהבת המחשב דלוק אבל אין תצוגה גם לאחר הזזת העכבר ואו המקשים.אין ברירה אלא לבצע ריסטרט למחשב . בטלתי את כל מה שקשור לניהול צריכה חשמל (דיסקים, Hibernet וכו') המסך מוגדר להכבה לאחר 10 דק' ללא עבודה. המחשב כבר עבר פירמוט דרייבר 8.3 מותקן, יש O.C אבל לא נראה שזה קשור טמפ' מסך נעה בין 48-50 מעלות. יש רעיון?[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 07:27:17 כנראה שהשאלה אינה מתאימה לפורום הזה.מנהלים ניתן להעביר אותה לתמיכה הטכנית?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחשב מסוג פנטיום MMX במהירות 233MHz עם 128 מ"ב זיכרון. החלפתי עכבר לאחר שזה שהיה מותקן התקלקל, מאז כבר חודשים ארוכים יש לי בעיה ממש מוזרה: בכל פעם שמכבים את המחשב או עושים ריסט, בהפעלה הבאה המחשב לא שומר את הגדרות העכבר ולא מזהה אותו בכלל. בדקתי במנהל ההתקנים ותחת הסעיף "עכבר-> חיבור טורי תקני" יש סימן צהוב. כאשר אני מגדיר לו לחפש חומרה חדשה באופן אוטומטי המחשב מודיע לי שהוא מצא חומרה חדשה, עושה ריסט והעכבר מזוהה. כמו כן גם השעון משתנה ואני צריך לכוון אותו כל פעם מחדש. מערכת הפעלה היא Windows 98, העכבר הוא עכבר פשוט ומחובר ע"י יציאת COM. מה עושים כדי לתקן את הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאוורר של המחשב שלי מייצר רעש בלתי נסבל , מה אפשר לעשות ? הבעיה הזו קיימת בהרבה מחשבים שנקנו מהחנות שממנה אני קניתי, אם מישהו מעוניין לדעת את שמה - מוזמן לבקש. הרעש הזה זו מכה רצינית, העניין הוא שבמפרט של המחשב שמפרסמות החנויות לא מוזכר בכלל הנושא הזה, למרות שיכלו להגיד את כמה דציבלים המחשב מייצר. וכשקניתי את המחשב בכלל לא הייתי מודע לבעייה הזו. הבעייה הזו עד כדי כך חמורה שאני לא מפעיל את המחשב רצוף אלא רק כשאני צריך ואז גם אורך חיי המחשב מתקצר כי אני כל יום מדליק ומכבה אותו לפחות פעם אחת וגם תיבת האימייל שלי נסתמת ואני מאבד אי-מיילים נכנסים. וכמו-כן כשהוא עובד יש ממש רעש בכל הבית. שוב אני אומר - אל תקנו מחשב בלי לבדוק את רמת הרעש שלו - זה ממש ממש משבש את התפעול היום-יו…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הנייד מ 11/2019 לפי המפרט הזה: DELL VOSTRO 5490 14' FHD/I710510U/16GB/512GB/NVIDIA MX250 2GB/LKB/3C/WIN10home 64B/3Y-OS לפני שנה/תיים, המחשב זחל אחרי עדכון לווינדוס 11 אז עשיתי התקנה מחדש אחרי מחיקה כוללת והוא עבד סבבה. לפני חצי שנה הוא שוב התחיל להאט ועכשיו ממש איטי ומעצבן. מה יכולה להיות הבעיה ? לא עזרו לי כל הנקיונות למינהם והשתמשתי באמת עם הרבה תוכנות שונות לניקוי בתכל'ס אני די מרוצה ממנו, אבל האם יש משהו בחומרה שיכול לשפר את המהירות ? או משהו אחר ? תודה !
-
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בס"ד אני צריך את עזרתכם הדחופה, לחבר יש מחשב פנטיום 4 עם DDR2 1GB עובד מאוד לאט ומידי פעם ישנם פריזים של המסך, במיוחד עם תוכנה של הבורסה שקיימת אצלו במחשב. עד לפני מספר שבועות הכל עבד חלק. המחשב עבר פרמוט בשביל לשלול בעיית ריגסטרי / וירוסים והותקן מחדש XP כמו שצריך. נבדק טמפ' של מעבד הכל תקין. במנהל המשימות בזמן שכל התוכנות פתוחות הRAM מראה 450MB שימוש בזכרון והמעבד 30% בערך. זאת אומרת שכל הבדיקות עברו בהצלחה. מה יכול להיות הגורם לאיטיות המחרידה שיש אצלו במחשב??? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיה קשה עם המחשב לאחרונה, המחשב לעיתים נכנס לכמה דק של האטה נוראית שבה תצרוכת המעבד עולה ל100%(בלי קשר לאילו ישומים רצים, אלו שרצים פשוט תופסים את כל יכולת העיבוד) וכל המחשב זז לאט בצורה מחרידה. זה קורה בכל הרכב של יישומים שרצים, ולא קשור ליישום ספציפי שגורם לכך, מעבר לכך כבר פירמטתי פעמיים והבעיה נשארה זהה. אני מניח שהביעה חומרתית, יש רעיונות איך לבדוק אם איפה להתחיל לחפש?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מומחים שלום, כבר הרבה זמן שאני סובל מבעיה במחשב ולא מצליח למצוא את הבעיה. כאשר אני מוריד מהאינטרנט המחשב הופך להיות איטי באופן שלא ניתן לעבוד (העכבר גם לפעמים קופא למספר שניות). זה בעיקר קורא כאשר מורידים מטורנטים או קבצים גדולים באופן ישיר. גם כאשר אני רואה סרט ביוטיוב באיכות גבוהה יש לי קפיאות כאלו והמחשב מאד (הסאונד הופך למתכתי ובסלומוושן). יש לי חיבור מהיר ולפי ווינדוס אני מגיע ל20%-25% מהרוחב פס של הכרטיס רשת (כלומר 20-25 מגה). ניסיתי גם ווינדוס 7 וגם ווינדוס 8 (בשניהם מחשב נקי עם כל העדכונים) בווינדוס 7 המצב היה קצת יותר טוב. ווינדוס חוקי! יכול להיות שהבעיה בכרטיס רשת? הגדרות ווינדוס? כוננים קשיחים? עוד משהו חשוב – הזיכרון שלי נראה קצת מזייף, הזיכרון צריך להיות במהי…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמעט שלושה חודשים בצעתי שידרוג למחשב (מעבד ולוח פלוס קירור) כיום המפרט הוא: I9-9000 32GB DDR 4 3000HZ Z390 Gaming X (בצעתי עדכון bios לF10 לא עזר) 1tb Samsung 840 Evo ssd 1TB HDD Nvidia 2070 750w ספק ( בן 8 שנים). מאז השידרוג אני חווה טמפרטורה גבוהה שמגיע עד 95C אתמול רכשתי Corsair H150i Pro RGB לאחר שהדגם שדחפו לי H100X חלש מידי עבור המעבד. ולרגע חשבתי שזהו וזה עומד על 32C-34C ושוב במהלך הבוקר שמעתי את הרעש במארז שמעיד שמשהו מתחמם ובמהלך עריכה בLightroom שוב היה אתחול (אפילו הביטול של automatically reset לא עזר). מי מה זה יכול להיות? האם המסך 4K של Samsung מדגם samsung U…
-
- 48 תגובות
- 11.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, הבעיה התחילה כאשר במהלך הבוט, המחשב נתקע במסך של יצרנית לוח האם (גיגהבייט) ולאחר מכן פרמטתי. עכשיו אני נתקל בבעיה שלפתע המחשב מבצע אתחול על דעת עצמו. בדקתי טמפ' והכל נראה תקין, לפי manage event הבעיה היא יותר מדי גנרית: + System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power …
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב אמנם זקן אבל התחיל לעשות בעיות לאחרונה. הוא מרסט את עצמו רנדומלית לעיתים קרובות. כשאני מפעיל למשל סרט באיכות HD REMUX דרך MHC אז הוא מרסט את עצמו מיידית. גם ביוטיוב הוא מרסט את עצמו לעיתים קרובות או אפילו סתם דרך גלישה בדפדפן. המחשב היה בעבר ב-OC .. כיום הוא בדיפולט. אלו הדברים שעשיתי עד כה : *נקיון מחשב יסודי *הוצאת הכרטיס מסך מהלוח והרכבתו מחדש + התקנת דרייברים חדשים *הוצאת כרטיסי זיכרון והכנסתם לסלוטים אחרים. (דואל צ'אנל) *ביצוע CLR CMOS ללוח דרך הג'מפר *סריקת וירוסים ורוגלות כל אלו לא עזרו ועדיין המחשב מאתחל את עצמו מתי שבא לו. מה יכולה להיות הבעיה ? זה מרגיז E8400 GA EP35 DS3R 4GB DDR 5850HD F…
-
- 20 תגובות
- 17.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, המחשב שלי מאתחל את עצמו כל דעה וקצת, ללא שום הודעת שגיאה וגם כשהוא עולה הוא לא נותן שום הודעה. ביטלתי את האפשרות של אתחול אוטומטי במקרה של תקלה דרך לוח הבקרה ומערכת אך הוא עדדין מבצע את האיתחוחל הזה. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מערכת הפעלה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT המחשב מאתחל את עצמו לפני עליית מערכת ההפעלה, לאחר שכתוב Starting Windows אני מקבל מסך כחול עם כתוביות קטנות לבנות ולאחר שניה אחת המחשב מאתחל את עצמו, אני לא מספיק לקרוא מה כתוב מרוב שזה רץ כל כך מהר. לאחר שהמחשב מאתחל את עצמו הוא נכנס למצב REPAIR, מבצע פעולת תיקון באופן אוטומטי וחוזר לאותה מצב של אתחול מחדש. ניסיתי להיכנס למצב SAFE MODE, אך עדיין המחשב מתאחל את עצמו. המחשב פורמט לפני שבוע, לפני כן הכל היה תקין עד שביצעתי עדכונים של WINDOWS UPDATE, על המחשב רץ תוכנת ריגול, Microsoft Security Essential, האם יש למישהו רעיון מזה יכול להיות או איך ניתן לפתור את התקלה? בנוסף ניסיתי לצלם את המסך אך לא הצלחתי מכיוון שהוא מאת…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאחרונה החמשב כנראה "איבד" איזה קשר בין הזכרון ליישומים אחדים. אז אני אתאר את כל העובדות הידועות לי ומבקש את עצתכם\ן. ברגע הפעלת סייר וינדוז בצורה כלשהי, אפילו כדי לראות תוכן של מחיצה כלשהי, או אפילו הפעלת תוכנית שרות של חלונות, כעבור זמן לא ארוך מופיעה מודעה שיש טעות ב- EXPLORER.EXE והוא ייסגר. לרוב המחשב גם נתקע, אך לפעמים ניתן לגלוש באינטרנט. כמו כן לפעמים באמצע הפעלת יישום מופיעה מודעה שיישום זה ביצע שגיאה והוא ייסגר. ברגע הדלקת המחשב קופצים כמה חלונות עם התראות אין אפשרות למצוא יישום זה בלה בלה בלה. העתקתי את כל היישומים שהיו נמנים בחלונות האלה. אז ככה: AdobeArm.exe AlcMTR.EXE Updater.exe GuardMailru.exe SkyTel.exe SSkgdupdate.exe DATAMA~.exe (לא 100% בטוח שהשם נכון)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית בן כ4 שני עם הנתונים הללו Motherboard Name Octek Rhino P4X400-A4P / Sapphire P4X400AS4 CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) memory 511 MB עבד מצויין עד שהחלפתי לו כרטיס מסך ל radeon 9550 (עם צלעות קירור ולא מאוורר) מאז המחשב נתקע הרבה ומאתחל את עצמו לבד או שהמסך מחשיך התגברתי על זה מעט עם דרייברים והתקנת WIN מחדש למישהו יש מושג ??? מה הסימפטומים של בעיות בקירור הכרטיס ??? אשמח לתשובות מקצועיות חורף טוב
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי בעיה שנוצרה לפני לא זמן רב, אוקי אז ככה. יש לי מחשב שהוא מספיק חזק להריץ את כלל המשחקים אשר אני מעוניין לשחק וכמו כן חשוב לציין ששיחקתי בהם בעבר, הבעיה נוצרה פתאום. מה שבעצם קורה זה כשאני מנסה להיכנס למשחק כל שהוא המחשב מאתחל את עצמו הוא בעצם עושה ריסטרט,חשוב לציין שהוא מאתחל את עצמו בזמן הכניסה למשחק עצמו זאת אומרת לא בתפריט אלה בזמן הטעינה או לאחריה. לא ניתקלתי בבעיה הזאת לפני ולכן אני פונה אליכם חברים, אני צריך את הסיוע שלכם. כמו כן, כבר פירמטתי את המחשב עקב התקלה הזאת ולא נוצר שינוי ככה שאין אפשרות שזה וירוס כלשהוא או קבצים שחסרים, המחשב חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים , אלו משחקים ששיחקתי בעבר. אשמח להתייעצות. תודה רבה! רן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחשב של חבר היה קופא במהלך העבודה, הדבר הראשון שעלה לי לראש היה שהמחשב מלא אבק ויש צורך לנקות אותו. פתחנו את המחשב, הברקנו אותו, הרכבנו הכל מחדש ואז התחילה הבעיה הגדולה: המחשב עולה, עד שמגיע השלב שוינדוס אמור לעלות והוא מתאפס (לא מופיע החלון שרשום בגדול windows xp, ממש שניה לפני), שמתי לב גם שמתי שהוא עולה בהתחלה בהתחלה יש מן ריצודים כאלה על המסך, והדבר נעלם כשמופיע מסך הdos. ניסיתי כל מה שאפשר לחשוב עליו, התקנתי עליו הארדיסק ממחשב אחר כדי לראות אם הבעיה בוינדוס וגם הוא לא עלה, כך שהבעיה היא חומרתית. ניתקתי הכל והרכבתי מחדש, איפסתי ביוס על ידי הוצאת סוללה וע"י איפוס cmos וכלום, המחשב עולה, ואיך שאמורה לעלות וינדוס הוא מאתחל את עצמו מישהו מכיר בעיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-