עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by aviv512,

שלום, יש לי שאלה קטנה בחיבור מארז ללוח אם, חיברתי את הכל , מה שנשאר לחבר זה שני חוטים (+,-) של power led , עכשיו לפי התרשים של הלוח אם יש 2 מקומות שאפשר לחבר , ליד הspeaker או ליד השאר החוטים-ה power switch ,hdd וכו'.. , מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by shpaner,

לא מזמן קניתי מחשב חדש עם geforce7600GS עכשיו כשאני משחק במישחקים יש לי כל מיני כתמים בטקסטורות תמונה:http://img77.imageshack.us/img77/4576/untitleddw5.jpg http://img82.imageshack.us/img82/5639/234ot2.jpg (הבעיה לא רק במשחק אחד) מישהו יודע איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by dragon772,

החלפתי לוח אם לפני כמה ימים ומאז אני לא יכול להכנס ל safe mode אני לוחץ על האפשרות הזאת וזה מראה הרצת קבצים כאלה ועושה ריסט מחדש מה לעשות? הבעיה השניה היא בהתחממות של המעבד לפני שהחלפתי לוח הטמפרטורה הייתה 40 במנוחה ועכשיו היא 51 במנוחה מה גרם לשינוי כזה גדול?

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  4. Started by zoman,

התקנתי מספר דיסקים קשיחים במחשב ,כאשר בדקתי במחשב שלי ב-MANAGE ,שני דיסקים מופעים כ- BASIC כרגיל ,אך דיסק קשיח שלישי מופיע כ- DYNAMIC SIMPLE ,השאלה שלי מדוע שלושתם לא מופעים כ- BASIC ? שאלה שניה מה ההבדלים בין שני הסוגים ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  5. אחרי כחצי שנה של יציבות מופתית, התקלתי לקבל BSOD-ים, ארבעה בשבוע האחרון ושניים מהם היום. הראשון היה PFN_LIST_CORRUPT, השניים הבאים MEMORY_MANAGEMENT והאחרון a driver corrupted pool memory used for holding pages destined for disk . זה לא מוצא חן בעיני... מה יכול לגרום לזה? המחשבה הראשונה היתה בעיית חומרה: בחודש האחרון החלפתי מעבד, אבל כמה שעות של Prime95 הראו שהוא יציב. החלפתי גם זיכרון, אבל כמה שעות של Memtest86+ לא איתרו שום תקלה. אפשרות אחרת היא תוכנה: באותה הזדמנות התקנתי מחדש את Windows, עם כמה הבדלים לעומת ההתקנה הקודמת - לא התקנתי את דרייברי ה- IDE של nForce4 והתקנתי גירסה עדכנית (בזמן ההתקנה) של הדרייברים של ATI. עוד תוכנות עם פוטנציאל בעייתי הן Daemon Tools 4…

6. שלום, יש ברשותי כונן קשיח גדול 120GB IDE ואני לא מעוניין לקנות SATA חדש. איך אוכל לחבר אותו ואת הצורב DVD שלי ללוחות החדשים שתומכים רק ב SATA. ראיתי כמה שתומכים גם ה SATA וגם ב IDE אחד. אך אחד זה לא מספיק. מה עושים? :kopfpatsch:

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by refael11,

כל פעם שאני מכבה את המחשב ומדליק אותו בחזרה הוא מועלה בפרופיל שונה זאת אומרת שהרקע עובר לברירת מחדל הכול נמחק ומה שנשאר זה המחשב שלי וסל המיחזור השאלה מה עושים כי תוכנות אי אפשר לשים כי הם מבקשים ריסט למחשב ואז כשוא מתכבה הכול נמחק מישהו יודע מה הבעייה וכיצד ניתן לטפל בה?.

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  8. שלום רב, שאלה ראשונה : היום בשעה טובה הפעלתי את המחשב החדש שלי E6600 ולוח אסוס P5B , אבל ראיתי בתוכנת ASUS PROBE שטמפרטורת המעבד בין 56 ל-60 מעלות. מורכב לי קירור הסטוק המקורי (ללא חומר תרמי אלא המדבקה המקורית של המאוורר) שמגיע עם המעבד בגרסת BOX ומארז אלומיניום שאמור לשפר את המצב הכללי. כשנגעתי בגוף החימום הוא לא נראה לי מי יודע מה חם אבל אני מודאג מהטמפרטורה הגבוהה. השאלה האם יכול להיות שה-BIOS של הלוח מזייף ? הביוס של הלוח הוא הביוס המעודכן ביותר. שאלה שנייה: לגבי כונן קשיח מקסטור 200 ג'יגה SATA2 - בתחילת ההתקנה של הווינדוס כאשר אני אמור לפרמט את הכונן , הכונן מזוהה ככונן של 131 ג'יגה בלבד -למרות שבביוס של הלוח אני רואה שהנפח הוא 200 ג'יגה, האם למישהו יש רעיון לגבי הת…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by dj-king,

שלום לכולם! ניסיתי לעשות שידרוגון להורים שלי יש להם מחשב ישן אבל הם מסתדרים איתו לוח של PC PARTNER ישן. גם לא מצאתי את המיספר הסידורי שלו. ויש לי עכשיו לוח של P6F99 FREETECH שמה שנחוץ לי בו זה הכרטיס קול ONBOARD ו ה 3 חריצי זכרון שעכשיו אני גיע איתם ל 262MB מה שכן יש לי בעיה מוזרה יש לי שני כרטיסי מסך הראשון : 3DFX 16MB השני :GEFORCE2 64MB שאגב עובד מצויין על הלוח של ה PC PARTNER וכשאני שם אותו ב לוח של הFREETECH הלוח לא עולה אפילו אין ציפצוף. אבל כשאני שם את 3DFX הוא עולה כמו גדול. ניסיתי להעביר את הצ'יפ של הביוס מה- PC ל-FREE אבל גם זה לא הולך נראה לי שהבעייה היא בביוס ואולי אפשר לעדכן אותו אבל אני לו מוצא איפה ביוס של AWARD PCI\PNP 686 159203291 אשמח נורא…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by helpd,

שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי צורב DVD אבל המחשב מזהה לי אותו ככונן דיסקים רגיל.. למה? ???

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by No-Limits,

שלום יש לי בעיה. עד עכשיו הכל עבד בסדר. יש לי כונן קשיח SATA 2 של WESTREN DIGITAL 250GB. פתחתי את המחשב כדי להוסיף כונן דיסקטים. בסוף ויתרתי. ואז פתחתי את המחשב ואני לא מצליח לעלות את הוינדוס. אחרי שהכנסתי את הדיסק של הווינדוס ועשיתי דרכו בוט זה כתב לי שזה לא מוצא את הדיסק הקשיח. הסתכלתי על הדיסק הקשיח ורק הכבל הצהוב היה מחובר. האם גם צריך להיות מחובר אליו כבל חשמל או רק כבל צהוב? תודה.

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by Artist,

במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. שלום לכלום יש לי בעיה ואני צריך כאן את העזרה שלכם בבקשה: לא מזמן קניתי מחשב חדש מפרט: (הדברים הרלוונטים) AMD 4200 DUAL CORE TWINMOS DDR2 1 GB 667 X2 ABIT KN9 ULTRA - ביוס מעודכן.. ניסיתי כמעט הכל אני לא מצליח להפעיל את הזכרונות ב DUAL על 667. משום מה שאני שם על AUTO בביוס הוא מראה לי אכן שזה DUAL על 667 אבל המחשב לא עולה בכלל .. (מערכת ההפעלה והמחשב עצמו עושה בעיות) כאשר אני מחבר את הזכרונות על SINGLE ומריץ אותם על AUTO הוא מריץ לי את המחשב חלק על 667... כשאני שם אותם ב DUAL CHANEL משום מה הוא לא עולה... חשבתי בהתחלה שזה בעיה באחד הזכרונות אבל למרבה הפלא שאני מחבר אותם בDUAL אבל מגדיר בביוס שהם ירוצו על 533 הם רצים חלק... מה שניסתי זה: לעדכן ביוס ללוח אם - לא עזר.. לשחק…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  15. שלום חברים הנושא הנ"ל קצת מעצבן אשמח לשמוע את דעתכם שמתי לב כי המעבר מוריד את המהירות שלו כאשר הוא לא נמצא בפעולת מאמץ רצינית דהיינו מוריד את הבאס מ X7 ל X6 כלומר 1600MHZ במקום 1866MHZ בדקתי זאת בתוכנת CPU-Z האם זה נורמלי ? האם ניתן לבטל את התכונה הזו ? דרך אגב הלוח שלי עןעשנטאק 965-DQ6 זכרון KINGSTON VALUE 667MHZ 2GB תודה

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by loope,

טוב, יש לי בעיה, אני מוטרד מזה שיכול להיות שהלך הכרטיס מסך. הייתי באמצע משחק Oblivion שפתאום התחילו מין תקיעות קטנות, יצאתי מהמשחק ועשיתי ריסט... מאז אין תמונה על המסך וזה נראה כאילו אין סיגנל. הכרטיס מחובר טוב, הזכרונות עובדים וגם המעבד...על הכרטיס יש Zalman VF900CU אז לא נראה לי שהוא נשרף...גם על הכרטיס עצמו אין סימנים של שריפה או עקימות או משהו אחר נראה כאילו הוא פשוט שבק. מה שעוד יותר מוזר הוא שכשאני מחבר אותו לPCIe אז הLED שמתריע על זה שהחשמל החיצוני לא מחובר דולק..אבל כשאני מדליק את המחשב לא קורה כלום...איון צפצופים אין כלום....כשאני שולף את הכרטיס מסך יש את הצפצוף הרגיל המתריע על זה שאין כרטיס מסך.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? אם לא אני פשוט אארוז את המחשב וא…

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. שלום. אני מדליק את המחשב רגיל, ופתאום עולה לי בעיה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הוא כותב עוד הרבה דברים לפני, הנה 2 תמונות, מקווה שתבינו... http://img246.imageshack.us/my.php?image=dscf0002dx6.jpg http://img177.imageshack.us/my.php?image=dscf0004le6.jpg תודה רבה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך אני מאתחל מחשב ואיך אני מעביר את החלונות מאנגלית לעברית?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by matityahoo,

אני מנסה ל defragment אני מקבל את ההודעה: disk defragmenter has detected that chkdsk scheduled to run on the volume:(c .please run chkdsk /f והוא לא נותן לי להריץ . chkdsk /f האם כדי לפרמט או שניתן לפתור זאת בדרך אחרת המחשב רץ פחות מהר וההרד דיסק עושה יותר רעש . אני מאד אשמח לקבל עזרה יום טוב

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by Odedb52,

שלום! בזמן האחרון יש לי בעיה די מוזרה הייתי אומר.. כל פעם שאני מנסה להריץ סרטים במחשב (במדיה פלייר, נרו שואוטיים, ריל פלייר או כל דבר אחר), המחשב מתחיל לזוז לאטטטטטטטטטטטטטט מאוווד ואני צריך לעשות מנהל המשימות ולסגור משם כדי שהמחשב ימשיך לרוץ רגיל... והקטע המוזר הוא.. אם אני ביוטיוב או בסרטון של ריל פלייר באינטרנט.. המחשב מריץ את זה טוב בלי שום בעיות... אבל שוב אותה בעיה עם מדיה פלייר באינטרנט.. מה זה יכול להיות? הכרטיס מסך חדש, ואני מאמין שאם הבעיה הייתי בו אז הוא בכלל לא היה מריץ סרטים גם באינטרנט.. האם אני צודק? ויש את אותה בעיה כאשר אני פתוח את המסנג'ר החדש... (אני צריך לפתוח את המנהל משימות ורק אז הוא עולה... ) אבל... אם אני פותח את המסנג'ר הישן והפשוט, שום בע…

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  21. אורח ShanyA
    Started by אורח ShanyA,

מקווה שזה קשור לפה ... :s05: מאז שאבא שלי התקין איזה מכשיר כזה במחשב שמאפשר לראות דרכו טלוויזיה, אני לא מצליחה להפעיל את המצלמת אינטרנט כשאני מחברת אותה רואים מסך שחור ניסיתי לשחק עם חדות ובהירות , אבל זה לא זה מישהו יכול לעזור ? אמרו לי שזה קשור איכשהו לכרטיס טלוויזיה.. לא מבינה בזה ???

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by barak_i,

היי... יש לי בעיה במחשב.... ברגע שמתחילים לשחק במשחקים טיפה כבדים... הוא נתקע.... לגמרי! וזה לא בגלל שהמשחקים כבדים עליו הוא עובר את כל הדרישות.... זה קורה גם לפעמים לא במשחקים אבל לעיתים רחוקות יותר... כמה נקודות.... 1) פורמט לא עוזר.... 2) כרטיס מסך החלפתי לא עזר... 3) די די אר גם החלפתי וגם זה לא עזר.... (לא החלפתי אותם עקב התקלה אבל החלפתי...) מה עושים? יש כיוון? מעבד כנראה?

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by No-Limits,

תראו חברה אני במצב מצוקה. אני לא יודע מה קרה אבל כל המחשב נדפק לי. התקנתי גירסאת בטא של אקפלורר 7 וכל הוינדוס נדפק. הוא עלה אבל לא ראיתי שום דבר, כאילו רק את הרקע. יכולתי להעלות דוס אבל לא לעשות שום דבר אחר. ניסיתי להתקין כונן דיסקטים כדי להעביר את ה- DLL שהיה חסר לי עקב ההתקנה. (זה נתן הוראת שגיאה בהפעלת הוינדוס). בקיצור זה לא עזר. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אני לא מצליח אפילו לעשות בוט לדיסק. ניסיתי לשנות בהגדרות בביוס אבל זה לא עוזר. זה מפעיל את המחשב ומדלג על הקטע של הבוט ומפעיל את וינדוס. זאת אומרת זה מריץ את החלון ההתחלתי עם הנתונים ואז בדרך כלל זה היה מביא לי עוד חלון והייתה לי אפשרות ללחוץ על מקש וזה היה עושה לי בוט מהדיסק, אבל עכשיו זה מדלג על החלון הנוסף וישר רץ…

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  24. שלום שפותחים את המחשב ניתן לראות רק את השקופית של המחשב המחשב מבקש להכנס לביוס אך לאור תקלה , הוא רושם שהביוס עולה ושם ניתקע . ב-F8 רושם שהמניו עולה ושם ניתקע . לא ניתן להיכנס לתוך התוכנות או המחשב . המחשב לא מזהה את הדיסקט של הביוס שרציתי להתקין שוב . המחשב לא מזהה כונן CDROM למשהו יש רעיונות מה עושים ? איך פותרים ?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים