תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
The reason i writing in english is that i dont know how to install the hebrew language on my Windows XP Home Edition. please tell me how to install it and where to download it... thx
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ערב טוב על לוח האם יש 4 פינים לחיבור power sw,hdd led מהמארב יוצאים 2 זוגות:זוג אחד p sw מחובר ללוח והמחשב נדלק ועובד בצורה תקינה הבעיה בזוג השני שזה בעצם שלישיה: בין שני החוטים של hd led יש הפרדה(הם נמצאים בשני קצוות של שלישיה) ובלוח האם יש רק 2 פינים צמודיפ פנויים מה ניתן לעשות? תודה ואם חסר פרטים אשלים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי "מסכים כחולים" לעיתים די תכופות (כפעמיים ביום). לא יודע ממה הבעיה נגרמת, כי המחשב חדש וכבר החלפתי את הזכרונות (הנחתי שהבעיה בהם). הרצתי גם sandra וגיליתי שהכל כשורה. ראיתי כאן בפורום שאתם מציעים לבדוק את קבצי ה-minidump, אך מפני שאיני בקיע בנושא, אני מבקש את עזרתכם. העלתי את ארבעת הקבצים האחרונים: http://www.filefactory.com/file/9fb074/ תודה מראש לכל המקדים והמסייע.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס המסך ATI X1300 512MB, המחשב מזהה אותו כאילו זה 256MB זיכרון ולא 512MB... למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? (מעבד AMD אגב..)
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש והכל טוב ויפה פירמטתי אותו ואז שאני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול אז באמצע ההתקנה הוא עושה ריסט או שהוא נותן לי מסך כחול עם שגיאות למה זה ככה????? הדרייבר הוא של Realtek AC97 והכרטיס קול הוא מובנה... בבקשה עזרה!! תודה רבה רבה לכל מי שמגיב!!!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חבר שלי קיבל עד לא מזמן מחשב חדש, להלן המפרט: cpu: intel ncore2 due 1.84mhz memory: 1024ddr2 gfx: gigabyte 7900GT 256ddr3 mobo: intel desktop board D946GZIS essential series וכמה שהמחשב טוב יש לו נפילות FPS במשחק עם גראפיקה נמוכה כמו קאונטר-סטרייק. הוא אומר שהוא קיבל את המחשב מוכן עם ווינדוס ודרייברים והכל והוא לא שינה כלום. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? אתם מסכימים איתי שעם מחשב כזה אין סיבה לנפילות ב-FPS.. תודה מראש. ד"א אם זה לא מתאים לפורום הזה אנא תעבירו פורום ואל תנעלו.
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס רשת: VALOR SF 6040 ואני חייב דחוף דחוף דחוף דרייבר לכרטיס הזה.... הוא מתוצרת HP אני חושב... תודה תודה תודה לכל העוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום חברים סלחו לי על מצב הרוח העגום קיבלתי היום את הכונן הקשיח שהזמנתי. הדגם הוא WD3200KS SATA 2 הזמנתי מפאנדס אז זה בא בלי כבלים ובלי ברגים הלכתי לקנות כבל SATA וחזרתי הביתה.. הרכבתי אותו בשיא הזהירות (עם ברגים שלקחתי מהכונן דיסקטים (שמתי שם ברגים אחרים)) הדלקתי ושום דבר לא קרה.. נתתי לו לעלות את ווינדוס ולא קרה כלום הלכתי לביוס והוא לא זיהה אותו יש לי אפשרות בביוס שנקראת ide primary slave ועוד כמה בדיוק אותו דבר רק משני וSLAVE לחצתי על אחד ריק והיה שם אפשרות למעלה AUTO DETECT לחצתי הוא טען שניה וחצי ולא רשם כלום בבקשה אני לא יודע מה לעשות תעזרו לי! שכחתי לציין כמה דברים 1) יש לי כבר כונן IDE שהיה עד עכשיו 2) דגם לוח האם שלי הוא: MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) והנה כמה תמונו…
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני עומד להחליף מעבד ללוח שלי בין ההיט סינק והמעבד יש משחה (לא מדבקה) איך צריך לפרק? את ההיט סינק תחילה או להוציא את ההיט סינק יחד עם המעבד ואחר כך להפריד? יש לי זיכרונות רעים מהעבר מהיט סינק שהיה מחובר למעבד עם מדבקה ולא רצה להיפרד ממנו.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך ניתן לגבות, דריבר לכרטיס כלשהו שמותקן כבר. וכמוכן אין לי את הדריבר שלו בדיסק או בכל צורה אחרת, פרט לזה שהוא מותקן. נ.ב win xp sp2
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היה לי מותקן XP בPATA.. קניתי SATA והוא לא זוהה בתוך הווינדוס ככונן קשיח נוסף למרות שהוא זוהה בBIOS. התקנתי עליו ווינדוס (דרך BOOT CD) אבל זה רק סיבך עוד יותר את המצב, כי כמו שאמרתי במערכת ההפעלה של הכונן הקשיח שהיה לי, לא ראו את הSATA החדש. אבל בווינדוס שהתנקתי עכשיו על SATA, כן רואים את הכונן הקודם שהיה ואת תכולתו. אני לא רוצה לעבור למערכת ההפעלה החדשה לא משום שצריך להתקין תוכנות ולהגדיר כל מיני דברים, אלא משום שהDRIVE LETTER שלו היא F וזה מסבך לי את החיים. מאוד, יש לציין. אז אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אשמח מאוד.. אני השתגעתי כבר..!!
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה וסורק את חיבורי הIDE הוא מוצא את כל הכוננים חוץ מכונן אחד שלפתע הוא לא מזהה אותו ורושם לי במקום את שם ההארדסיק את גרסת הקשוחה שלו כך: pri master: va20af0c ואז מתחת הוא רושם pri master hardisk fail מה יכולה להיות הבעיה?? כאשר אני נכנס לביוס לראות איך שם הוא מזהה אותו הוא מוחק לי את השורה של ה pri master כלומר אין לי אפשרות להכנס לשם והוא לא רושם שם כלום למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז ככה... כאשר המחשב פועל , אני שומע הכל מצויין רק שקיים תמיד ברקע ציפצוף תמידי שרק מחמיר עם הגברת הסאונד(והוא נורא מרגיז), הבעייה התגלתה גם LOGICPC החנות שממנה קניתי את המחשב, ככה שהתקלה אינה אצלי, הבעייה אינה רק בלוח אם הנוכחי ASUS P5B DELUX אלא הופיע גם בלוח ASUS P5B הרגיל, שאותו ניסיתי בהתחלה, הורדתי את כל הדריברים שקיימים באתר של ASUS והבעייה עדיין קיימת. 1- האם למישהו קרתה אותה התקלה? 2-אני תמיד יכול להחליף את הלוח אם ללוח אם אחר, פשוט חבל לי כי הלוח עצמו מצויין, האם מישהו כאן יכול לעזור? תודה...
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קניתי GEFORC 6600GT וכל פעם שאני מפעיל משחק.. מופיע לי הודעה שהכרטיס מסך זקוק לעוד חשמל... ואין לי מושג מאיך ומאיפה עוד אפשר להוסיף חשמל! הוא הרי מחובר בפנים לחשמל! בבקשה תעזרו לי אני מיואש כבר מזה!! תודה מראש! matankashi
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שאלה קטנה בבוקר באתי למחשב והמקלדת לא עבדה. עשיתי אתחול > המחשב התחיל לעלות אבל מיד הופיע הודעה שעולה כשהמסך לא מחובר Power saving enable, this monitor will shut down וככה כמה פעמים מאתחל את עצמות מגיע להודעה ומאתחל שוב. רק אחרי שכיביתי את המחשב ל10דקות מהסוויץ הראשי הוא עלה. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו אז רציתי לדעת מה נראה לכם שכדאי לי לבדוק או לעשות כדי להבין למה זה קרה ואיך לפתור את זה המחשב מנסה לאותת לי משהו .... שמשהו לא בסדר. צריך להקשיב לו ... אז אודה על עזרתכם בנושא. המחשב זה amd athlon 64X2 dual core
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ההיטסינק של הפנטיום 4 שלי מופיע פה - התמונה מופיע בקטע של heatsink installation http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/cs-012556.htm עכשיו, אני שם משחה ואמור להלביש את ההיטסינק בלי תנועות מיותרות כדי למנוע בועות אוויר \ נתק עם המשחה הטרמית. אבל עם המנגנון בעל ארבעת היתדות האלה זה בלתי אפשרי ! צריך לגרום לכל אחד מהשפיצים שלהם להיכנס לחור על לוח האם, ללחוץ, ולנעול ע"י סיבוב חלקי של היתד. בקיצור, חום המעבד שלי נשאר על 60 מעלות. מישהו מסכים שהמנגנון הזה מסריח, או שזה אני ?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב דבר ראשון הווינדוס לא עולה באופן רגיל, עולה המסך עם האפשרויות של עלייה במצב בטוח , ועוד האפשרויות הידועות לכם, ואז ישנה את האפשרות של עיילת הווינדוס אחרי 28 שניות , ואז אחרי הזמן הזה גם כן הווינדוס לא עולה כי מופיע הבזק מהיר של מסך כחול ומיד המחשב עושה ריסטרט אוטומטי וככה כול הזמן. אז מה שאני חשבתי אולי בעייה בהארדיסק או וירוס ולכן החלפתי את הארדיסק לאחד אחר שהיה לי בבית שהוא 10 גיג'ה והוא היה ריק לא מחולק למחיצות וללא מערכת הפעלה , לכן התקנתי אותו במקום הקודם חילקתי מחיצות בעזרת pqmagig , ואז הכנסתי דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה והמחשב עובד לי כמו שצריך. חשבתי אז אולי הבעייה היא הארדיסק ואני צריך אולי לפרמט אותו מחדש גם . לכן אני רוצה לדעת אם אני טועה…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל החיים היו לי מחשבים של אינטל שהייתי קונה מחבר של אבא שלי .. לפני שנה קניתי מחשב AMD כי שמעתי שהם עדיפים על אינטל.. אבל מאז כל כמה זמן יש לין מסכים כחולים.... זה אף פעם בחיים לא קרה לי באינטל!!! בהתחלה חשבתי שזה סתם חוסר מזל, אז לפני שבוע דוד שלי קנה מחשב ושוב המלצתי לו על AMD... אבל זה שוב חוזר על עצמו!! כל הזמן מסכים כחולים!! התקנתי וינדוס חוקי, התקנתי את הדרייברים של הלוח אם - אחר כך את הדרייברים של הכרטיס מסך... ודוגרי אני כבר מיואש... למה זה קורה ?? מישהו יכול לתת לי סיבה הגיונית? מה אני לא עושה בסדר ? (חוץ מזה שקניתי AMD פעם שניה...)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב חדש לפי מפרט שהכנתי בעזרתכם, אני מקווה כי המחשב יהיה מוכן בסוף השבוע. שאלתי היא : כיצד אפשר לבדוק בדיוק את סוג החומרה כולל יצרן דגם מסויים וכו' לגבי כל רכיבי המחשב, לדוגמא : שיזהה כי מדובר בכרטיס מסך LEADTEC דגם 7600GTO2 וכו' וכך לגבי שאר החומרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני ככה כל היום וזה מתחיל להוציא אותי מדעתי. העכבר הוא ישן מאוד עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט אחד מהראשונים כבר כמה שנים טובות אצלי ומספק העבודה כמו שצריך, יכול להיות מצב כזה שכל פעם ההתקן USB לא מזהה אותו, ואז מזהה שוב? ד"א החלטתי להתחדש, אבקש המלצה לעבכר חדש לא ממש גיימר חוטי+ שיחזיק עוד כמה שנים טובות מעמד(אוהב להתרגל לדברים )
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
בבקשה תמצאו לי מדריך כיצד להתקין את ההיטסינק של ה 775.
-
- 13 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כבר בכמה משחקים אני שם לב שהרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע היא 1360X850 וכאשר אני מנסה בכל זאת להגדיר 1400X900 המסך "מתחרבש" ומופעים כל מיני ריבועים על המסך. :s05: מה יכולה להיות הבעיה ? הכרטיס והמסך מופיעים בחתימה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חברה אתמול פתחתחי את המחשב שלי יש לי 2 מאוררים במחשב ניקיתי אותם אחר כך סגרתי את המחשב הלדקתי אותו ואני חושב שיש רעש מוזר מה יכולה להיות הבעיהההה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-