תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
איחדתי שתי מחיצות של ההארדיסק,D ,וE. עם התוכנה פרטישן מג'יק. כל המידע מהמחיצה E נמצאת בתקייה במחיצה D. וכשאני מנסה להיכנס לתקיה הזו,כתוב לי Access is Denied. איך אני נכנס לתקיה הזו כדי להוציא את המידע? יש לי קבצים חשובים שם. שמתי את הנושא בפורום הזה כי חשבתי שהוא מתאים לפה,אם טעיתי סליחה ותעבירו לפורום המתאים.. טוב,בעזרת כמה ט'רדים בחיפוש הצלחתי לסדר את הבעיה,פשוט צריך להיכנס לfolder options ולבטל דבר שנקרא simple file sharing אחרכך ללחוץ על התיקה שאי אפשר להיכנס אליה,להיכנס למאפיינים שלה, ולקחת ownership עליה. וזהו ..
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ כל מי שמבין קצת במחשבים ומערכות .. נתקעתי פה בבעיה (אני בינתיים במחשב השני..) - המחשב מגיע לקטע שהוא טוען את הפס טעינה הרחב של WINDOWS XP ואז ישר עושה לי בהרבה סעיפים: c0000218 registry system failuir - משהו בערך כזה.. ואז הוא כותב משהו על DUMP PHYSICAL MEMORY.. ואז הוא פשוט עושה ריסטרט.. והוא לא מצליח גם בסייפ מוד ולא מצליח לעשות סיסטם ריסטור בהתחלה! מה עושים!!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ביום חמישי באמצע משחק נתקע לי החמשב, עשיתי ריסט ואז הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס. נסיתי להתקינו מחדש ללא הצלחה, ניסיתי לחלק לפרטישן ללא הצלחה. רק ביום שישי בבוקר הצלחתי להתקין וינדוס(מקורי מהתחלה) על פרטישן אחת, כל ההרד דיסק, בדקתי הכל בבנצ'ים למיניהם ותוכנות איבחון שיש באתר, והכל נראה בסדר. אין לי מושג מה גרם לזה, אבל נשארה בעיה-מהירות גלישה מאוד איטית, למרות שמהירות ההורדה תקינה. אני עובד באינטרנט. אנא עיזרו לי.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-EP43-UD3L מעבד Q9550 זוג זכרונות של קינגסטון של 2 גיגה 1066 כרטיס מסך GFORCE 9600GT 1G. 3 כ קשיחים של WD 1t 250gb 160gb כולם סטה 2 ספק כח של איזיקול 450W 3 מאווררים של 12 ס"מ 1 של 23 ס"מ 2 צורבים . משום מה המשחב לא מזהה לי את הסאונד. נסיתי להתקין הכל מחדש (כולל ווינדוס). יכול להיות שיש התנגשות עם משהו???? אולי הספק כח חלש מדי???? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי Motherboard Name Intel Seattle II SE440BX-2 (2 ISA, 4 PCI, 1 AGP, 3 DIMM) Motherboard Chipset Intel 82440BX ובכל הפעלה של המחשב אני מקבל הודעה "SERIAL PRESENCE DETECT (SPD) device data missing or inconclusive. 100MHz memory assumed." לא מבין מה זה התסכלתי באתר של אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/ca810/sb/cs-012839.htm וגם לא הבנתי אפשר עזרה? ומדוע אני שואל? כי אני רוצה לעשות עידכון לביוס ובהערות לעידכון רשום: BIOS Recovery cannot be accomplished using non-SPD DIMMs. SPD data structure is required for the recovery process.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בעליה המחשב זורק אזעקה שBOOT FAIL b נא הכנס דיסק,בבדיקה בביוס נראה כאילו המחשב אינו מזהה את הארד דיסק האם יש קשר?? ואיך ניתן לאלץ את המחשב לזהות את הHD גל
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
במחשב מחוברים אצלי 3 כוננים כשיחים בנפחים של 250 GB כולם מלאים למעט כונן C בזמן האחרון הרגשתי ירידה בתיפקוד תגובות המחשב לדוגמא כאשר אני רוצה להיכנס למשל למחשב שלי לוקח זמן תגובה עד שאני מקבל את החלון על המסך כאשר ניתקתי את שני הכוננים ונשארתי רק עם כונן אחד הבעיה הסתדרה והמחשב חזר לתגובה נורמלית לצין שלוח האם הוא ASUS P5N32 -E SLI N זכרונות 6G RAM מערכת הפעלה ויסטה 64 BUT
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב HTPC חדש- לוח GA-MA78GM-2SH Gigabyte. המחשב עבד מספר שעות עד אשר החלפתי לו זכרונות ומאז הוא נדלק אך לא מגיע לפוסט (גם לאחר שהחזרתי לו את הזכרונות המקוריים). מיותר לציין שהזכרונות שלו תקינים וגם הזכרונות החדשים ששמתי לו תקינים ועבדים על מחשב אחר. כיוון שהלוח קטן ולא מכיל SPEAKER אין צפצופים שיעזרו לי לדעת היכן הבעיה. כל המאווררים עובדים לאחר ההפעלה. איפוס ביוס ניסיתי- ולא עוזר. ניתקתי גם את ההארד דיסק והסידי וגם זה לא עוזר. אני אשמח לעצה לפני שאני מטרטר את עצמי בחזרה לחנות. תודה...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר מטורף ועושה הכל על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה טובה. להלן המפרט ואחרי זה השאלה: מעבד: AMD FX-55 זכרון: 3GB DDR 2 כרטיסי מסך LEADTEK NVIDIA 7800GTX SLI לוח אם: GIGABYTE K8N PRO SLI NFORCE 4 דיסק קשיח: WD 250GB SATA II עכשיו השאלה: שמעתי מאנשים שבמידה ואני מתקין דיסק נוסף ומבצע RAID אני משפר מאוד את קריאת וכתיבת הנתונים בדיסק הקשיח וכך משפר את ביצועיי המערכת. האם זה נכון? אם כן באיזה תקן עלי להשתמש? RAID 0 ? האם זה קל להתקנה? האם כדי לי להכנס לזה או שזה מיותר? אודה על תשובה דביר
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה כבר קרה לי בעבר עם אותו צורב אחרי תקופה של כמעט שנה שהיה לי אותו, והחלפתי במסגרת האחריות. עכשיו אין יותר אחריות ואני לא מצליח לצרוב :-\ מה גורם לזה? זו בעיה בצורב או שיש בעיה כלשהי אצלי במחשב שגורמת לזה (בעיה חשמלית אולי? יש אולי מדיות שיכולות לגרום לזה? ניסיתי לא מזמן מדיות של 800מגה והוא לא ממש אהב אותן, וגם עם CDRW הייתה לי בעיה לפני שהוא פשוט הפסיק לצרוב דיסקים רגילים...)? אני רוצה לקנות צורב דיוידי מתישהו אבל מפחד שזה יקרה לי גם איתו אם זה משהו במערכת שלי... אני מצרף לוג לדוגמא מ-NERO, אם מישהו יכול לעזור או לייעץ אני מאוד אודה לו! :-X :-* :'( ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי בעיות א)יש לי באחורה של המחשב 4 יציאות USB והם עובדות בסדר גמור יש לי עוד שתיים מקדימה שהגיעו עם המחשב והם מזייפות ויש עוד 3 שהרכבתי כזה חלק נוסף פאנל והם משום מה לא עובדות באותו זמן שהUSB במסך שלי (DELL) לא עובד גם כן (היציאות) ואז אני צריך לחבר את המקלט של העכבר והמקלדת במקום אחר...ויכול להיות שזה לא יעבוד למשך רבע שעה ואז פתאום יעבוד מה הבעיה? ב)הכונן שלי לקוח לו הרבה זמן לקרוא דיסקים שאני מכניס אליו וגם לצרוב והוא כונן חדש..פתחתי את המחשב והידקתי א תהחוטים ועדיין זה לא עזר ,איך אני פותר את זה ?תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אוקיי הורדתי אותה הוא מבקש דיסקט בשביל לעשות install ואז הוא אומר לי לעשות boot ולשים את הדיסקט ועשיתי את זה ואז הוא אומר loading ומתחיל לעשות לי ax bx cx dx וליד זה מספרים כמו 1025 וכו'... וזה ממשיך וממשיך עכשיו אני יודע מזה ax וכל אלה.. למדתי על זה במדעי המחשב.. אבל הידע הזה לא ממש עוזר לי.. כי אני חיכיתי שעה אולי קצת יותר וזה עדיין ממשיך להעביר לי את האוגרים האלה מול העיניים ולא זז מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה היום קמתי בבוקר והמחשב עבד הכול טוב ויפה פתאום המסך ניהיה שחור התאורה במאוורר נדלקת ונכבת והמאוורר עושה רעש של מתחזק ומתחלש אז החלפתי ספק כוח כי חשבתי שמשם נובעת הבעיה אבל לא מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 בעיות אני לא יודע אם הן קשורות אחת לשניה, אבל אני מאמין שכן. 1) כשאני מדליק את המחשב. מופיע שגיאה בשלב הראשוני (עוד לפני שהווינדוס מתחיל לעלות) של oc fail please enter setup to change oc fail settings. יש אפשרות ללחוץ על F1 והמחשב עולה כרגיל. 2) אין לי מצב "שינה" או המתנה במחשב. הרצתי בדיקה והבנתי שיכול להיות שיש בעיה עם אחד הדרייברים. 3) במנהל התקנים יש לי בעיה עם אחד הדרייברים. בהתחלה היה לי סימן משולש צהוב ליד ox16c95x communications port com1. הרצתי בדיקה עם Driver Scanner והתקנתי את הדרייבר. לאחר מכן, במקום השורה הזאת, מופיע באותו מקום עם משולש צהוב : replacement of the serial enumerator service. מה שמוזר שה-Driver Scanner לא מזהה שיש בעיה (ניסיתי עם…
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב שלי בשביל לנקות אותו מאבק ועניינים. אחרי שסגרתי את האריזה של המחשב כשסיימתי לנקות אותו והפעלתי אותו, הוא עלה כרגיל, עד שהוא הגיע לקטע שיש בו את ה-"ברוך הבא" של Windows XP. אני לא רואה במסך את ה-"ברוך הבא" אבל שומעת את המנגינה שיש כשמערכת ההפעלה עולה. מהרגע שהמחשב מגיע לקטע הזה לא רואים כלום במסך.כיביתי את המחשב וניתקתי מהחשמל. פתחתי את האריזה של המחשב לראות שלא ניתקתי משהו בטעות והכל היה מחובר כמו שצריך ובמקום. סגרתי את האריזה, ניתקתי את כל הכבלים מהחשמל לכמה שניות והפעלתי את המחשב שוב. הוא עשה scan disk ומצא מלא דברים פגומים שהוא עשה להם truncate או משהו כזה.. אחרי הscan disk הוא נתקע באותו המקום כמו בפעם הקודמת שהפעלתי בה את המחשב. ניסיתי עוד כמה פע…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה: היה לי שטח לא מוגדר ב-HD שך 8 GB, אך ה-2000 לא הצליח לפתוח partitionחדש, אז שינתי ל upgrade to dynamic disk. ואז ה-2000 לא עלה, אבל ה-partitons היו שם - אז הרצתי התקנה של XP כי במילא שוכב לי בבית XP (עם רשיון כבר חודש שקיבלתי במתנה) ביקשתי שיתקין את עצמו על שטח שלא מוגדר - אז הוא איחד את כל הפרטישנים לpartition אחד של 40 GB. מיד יצאתי משם והעפתי את HD מחוץ למחשב. עכשיו אני חייב לשחזר מידע משם - העצות? (ומה בדיוק קרה שם?) ## מעדיף אופציות שלא משנות מידע על HD כי אז אם לא עובד בטח תוכנות אחרות לא יעזרו## ##חוץ מזה יש דרך לגבות את HD עם "מידע לא נמצא" שם ע"מ לנסות כמה אופציות?## אגב, ניסיתי lost@found הוא מצא יותר 20000 קבצים על גבי partition אחד (לא נראה שזה הכל -…
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן! אני עובד עם שני מסכים . אחד של דל שהוא הראשי ועוד מסך LCS 32 של LG . שניהם מחוברים ביציאות HDMI לשני כרטיסים שונים של הקרוס פייר שלי. עד היום הכל פעל פיקס ועכשיו כאילו שהכרטיס השני לא פועל למרות שהמחשב כן מזהה אותו. אני טוען שהוא לא פועל בגלל שהמסך טלויזיה לא מגיב. ( אם אני מחליף בינהם אז המסך טלויזיה כן פועל) ניסיתי להתקין דרייברים מחדש... לא עוזר. מישהו ?? תודה! אני אוסיף שהמחשב כמובן מזהה רק מסך אחד!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אחד במחשב והוא עובד והכל בסדר איתו.. ועכשיו שמתי עוד כרטיס (מי שרוצה לדעת למה שייכנס לפה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=51817) והווינוודס לא מזהה אותו (יש לי אקס פי פרו).. אין לי את הדרייברים של הכרטיס הזה אבל סמכתי על הווינדווס שיזהה אותו (זה כרטיס ישן וכנראה בגלל זה זה לא הצליח..) אני לא יודע של איזו חברה ובטח שלא איזה דגם הכרטיס הזה אבל Aida32 אומרת לי שזה Dynalink IS64PH ISDN Adapter אז מי שיכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג דרייבר לכרטיס הזה בבקשה שירשום 10X
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-