עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by m.l,

התקנתי היום אחרי פירמוט של מחשב חדש את הדרייברים של הכרטיס קול וכול השאר, ופשוט אין שמיעה בכרטיס קול. לא שומעים... יש פיתרון לזה? המדיה פלייר רושם: בעיה בכרטיס קול (משהו כזה-אני לא יודע לדייק כי המחשב לא עובד כעת) כמו כן יש במנהל התקנים משהו שמופיעה בסימון צהוב של אזהרה: "PCI DEVICE" יש למישהו רעיון על הבעיות האלו... אם יש הצעות אני אשמח לדעת מה לעשות.

3. קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by bennnn,

שלום,יש לי מעיםן קו כזה מוזר לרוחב המסך במלשב שבמפרט למטה..אני לא מבין מזה... הקו סימטרי ודק כזה ...רק שאני שם משהו כהה ממש רואים אותו טוב. מזה יכול להיות?המחשב רק בן חצי שנה.. תןדה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by LIFE313,

אהלן... לחברה שלי יש פוג'יטסו v6515 שלא נדלק אלא אם מחברים אותו למטען אני לאחרונה לקחתי מהמחשב שלי את הזכרון ראם (4 ג'יגה של קינגסטון) כאשר המחשב שלי הוא פוג'יטסו v5505 ושמתי אותו במחשב שלה ועכשיו הוא לא נדלק בכלל... עכשיו במחשב שלי שהבנתי שיותר ישן...הזכרון ראם שלה עבד והכל היה תקין אצלה הוא אפילו לא נדלק השאלות שלי הם... 1.בשביל הוודאות שבמחשבה שלי...מי מהם יותר חדש? 2.האם זה אפשרי לקחת זכרון של המחשב שלי ולשים במחשב שלה? 3.מה לדעתכם הבעיה...והאם היא טמונה בהחלפת הזכרון שעשיתי?.. תודה מראש על התשובות אני מאוד מקווה שהמקום הזה מקצועי כמו ששמעתי

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by yehuday,

אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  8. Started by hanokh,

הי, ברשותי מחשב חדש: Q9550 4G HD4850 OC ADITION GPU CLOCK-690 MEMORY CLOCK-1003 TEMP-43~ הכרטיס הוא גירסה מומהרת של Club3d HIPER 530 VISTA 64 מדי פעם בצורה שרירותית המסך מהבהב לשחור אני מקבל הודעה בשורת המשימות: display driver stopped responding and has successfully recovered או שמקבל מסך כחול וספירה לאיתחול. שוב פעם אדגיש - התקלה מתרחשת ללא חוקיות כלשהי בזמן פעולות פשוטות ולא כאשר הכרטיס או המחשב בכלל מבצע פעולה הדורשת מאמץ. יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. יש לדוד שלי מיני דיסק של SHARP דגם MD-MT180 והוא שם אותו במצב HOLD והוא לא יודע איך מוציאים אותו... יש לציין שעל המכשיר אין כפתור של HOLD.... מה עושים??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by oded900,

כל כמה דקות שהמחשב פועל גם בלי מאמץ הוא קורס , הוא לא נכבה,אלא יוצא למצב שינה, יותר נכון מצב קומה , כי אי אפשר להעיר אותו ובשביל להפעיל אותו מחדש צריך לנתק אותו מהחשמל. למישהו יש פיתרון לבעיה?יכול להיות שהבעיה היא בספק?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by pazer001,

יש לי בעיה בכרטיס קול. הבעיה היא כזאת: הוא פשוט לא מוציא לי סאונד. ניסיתי לשים לו דרייבר מחדש ניסיתי להתקין מחדש מערכת הפעלה (שונה ממה שהיתה אפילו) ניסיתי לבדוק אם לאוזניות הוא כן מוציא סאונד (במקור המחשב מחובר למערכת סטריאו ומשם לרמקולים) ניסיתי לשים את הכרטיס בסלוט אחר. ולאחר ששמתי אותו שם הווינדוס זיהתה לי אותו והתקינה אותו, זאת אומרת שהיא מצאה אותו והוא תקין. כשאני מפעיל קובץ מוזיקה במחשב, הוא מראה לי שהוא מנגן אותו ואפילו מציג לי את הגרף אקולייזר הזה שהוא קופץ. ניסיתי בכמה שירים ולא רק באחד. תהיו בטוחים בכך. ב-Device Manager כתוב שאין בעיות איתו. וכן, בדקתי שהמערכת על AUX. וכן, ניסיתי לשים את הבננה גם בחורים אחרים. וכן, בדקתי את הווליום של המערכת. כמוב שהגברתי את הוו…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by kucbduku,

אבקש עצתכם בבעיה הבאה: המחשב, לעיתים קופא: התמונה על המסך קופאת, העכבר אינו מגיב ושום מקש כולל ALT-CTRL-DEL אינו מגיב כלל. לא נותר אלא לעשות ריסט או לכבות לחלוטין את המחשב. בהדלקה חוזרת של המחשב, המחשב משמיע רעשים רגילים אולם למסך לא מגיע כל אות. חיטוט בקרבי המחשב, שליפת הסטיקים של הזכרון החזרתם וכו', לרוב תחזיר את המחשב לחיים, לעיתים למשך זמן קצר עד לשובה של הבעיה ולעיתים לכמה ימים. בדקתי כבר את הזכרונות ע"י הפעלת המחשב לסירוגין עם כל סטיק לחוד ובתושבת זכרון נפרדת ומתברר שאין זו בעיית זכרון או פגם בתושבות. כל הכרטיסים ובעיקר כרטיס המסך מוכנסים היטב והדבר נבדק שוב ושוב. ווידאתי שאין וירוסים / רוגלות ושאר מרעין וצרות. אין שום סימני שאלה צהובים במסך הניהול. להלן מפרט…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by royy14,

זה נותן לי את זה שאני מנסה להיכנס להיתחבר למשחק Knight OnLine |: מה לעשות? נ.ב אם זה לא הפורום הנכון לפרסם איזה כן?

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by Kcupid,

יש לי בעיה כבר כמה זמן במחשב. בהתחלה שמתי לב שאחרי שהרבה זמן שלא נגעתי במחשב והמסך "נכבה" הוא לא חזר לדלוק אחרי שהוזזתי תעכבר רק אחרי ריסט. עכשיו לפני כמה ימים זה הגיע למצב שזה עבד לאיזה כמה שניות-דקה, הפסיק לעבוד (העכבר והמקלדת), ואם הייתי מחבר ומוציא לUSB זה שוב היה עובד לכמה שניות ושוב הפסיק. ועכשיו זה בכלל לא עובד, גם לא עם עכברים ומקלדות אחרים שניסיתי. (אני כותב מהמחשב של אחי עכשיו) דיברתי עם הטכנאי שלי הוא אמר לי שזה בעיה בספק כוח של המחשב, שאני יקנה חדש והוא יבוא להרכיב לי. אבל בגלל שהוא הניח שזה ככה מהטלפון ולא בא לבדוק רציתי לוודא שזה באמת הבעיה ולא משו אחר שאני לא סתם יוציא כמה מאות שקלים עכשיו סתם. תודה מראש למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  15. שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by mnbvcxxzz,

שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by yarost,

אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by ilay22,

המחשב שלי מתנהג מוזר לאחרונה: כל משחק בעל גרפיקה בינונית+ נתקע אחרי כמה דקות של משחק ACDSEE שאני מתעסק איתו עם קבצים ברזולוציה מאוד גבוהה כל הזמן נתקע תוך כדי ניסיתי להריץ תוכנה לבדיקת יציבות של הכרטיס מסך, מצאתי את rael time HDR והוא קרס. אילה ההגדרות: וזה מה שאני מקבל: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by -Sky_Lord-,

מצורפת למטה ההודעה המקורית, למרות ששיניתי את הנושא כי נתקלתי בבעיה בשלב יותר מוקדם וכל השאר לא חשוב... כאשר אני עושה auto detect בביוס לאחד משני המקומות של הSATA הביוס פשוט קופא... הדבר לא מאפשר לי להתקין את ההארד דיסק החדש שלי... עידכון ביוס לא עזר, הלוח אם דפוק? כמו כן יש לי כרטיס PCI SATA, השימוש בו יפגע קשות בביצועים, נכון? עריכה - אהה, עדכנתי לביוס העדכני ביותר והבעיה לא נפטרה...

20. Started by AboveBeyond,

שלום , לאחר עדכון flash אחרון לפיירפוקס המחשב עשה bluescreen (של בעיית חומרה) win7 32bit i5 כרטיס מסך ati hd 5670 יש לציין שלאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך מה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. המחשב שלי בן שנה, ולמרות שיש לי פילטר של אבק בפרונט של המארז, נכנס אבק למאוור שמקדימה (די הגיוני, זאת לא הבעיה) פתחתי את המחשב, ורציתי לנקות אותו ולשמן (כמו המדריך שבאתר) אבל קיבלתי חום מכל הקונסטרוקציה ואין לי מושג איך לפרק אותו אני משער שאתם בטח יודעים יותר טוב ממני איך לפרק את המאוורר והמחשב וכו' וכו' וכו'.. העלתי כמה תמונות על מנת שתראו איך העסק נראה. אם אתם צריכים תמונה של משהו יותר מדוייק, תגידו. בתמונה הראשונה זה המאוורר המדובר ב''כלוב'' הראשון. תודה

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by TAMIRRR013,

שלום יש לי מחשב יחסית חדש מעבד E6500 2GB RAM 8400GS לוח של ASUS לא זוכר ספק HEC 500WTT קנייתי ליפני כחצי שנה מאייבורי ומידי פעם המחשב היה קופא באמצע גלישה באינרנט או צפייה בסרט,היום אחותי ראתה קופיקו ופיתאום היה מסך כחול והיה רעש מהרמקולים טררר,גם שהמחשב קופא יש תצליל הזה הינה MINIDUMP שהעלתי http://www.f2h.co.il/6902876687236 אשמח עם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by mazam,

המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  24. אוקיי אז ככה: יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 5770. עכשיו אני מאמץ אותו בעזרת תוכנות FurMark, OCCT, ובודק את המהירות שלו בתוכנות GPU-Z, AIDA64 Extreme Edition. והם מראים לי את הדברים הבאים: בזמן מנוחה: GPU Clock 157 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 300 MHz (original: 1200 MHz) מאמץ: GPU Clock 500 MHz (original: 850 MHz) Memory Clock 1200 MHz (original: 1200 MHz) למה הכרטיס מסך לא עובד במהירות שלו מהמפעל? חשוב לציין שאם אני משנה לו בביוס למהירות הרגילה שלו הוא עובד בסדר. יש עוד דרך לתקן את זה מלבד לשנות בביוס שלו?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by pc100,

בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios

• 6 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים