עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dingo,

הביוס מראה לי בהתחלה שהמהירות שעון היא 200 מגה הרץ. לפי מה שידוע לי אמור להיות 400 מגה הרץ פעם היה כתוב גם מהירות המעבד עכשיו רק מהירות השעון כתובה בהדלקה. חוץ מזה הכל עובד טוב והאקס פי מזהה את המעבד כמו שצריך רק לא יודע למה זה קרה ועם זה משנה????????? אשמח עם מישהו יסביר לי עם זה תקין מפרט amd 3000 +64 bit gigabyat k8nf-9 512 ddr hardisk 160 geforce 6600 gt 256

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. לאחרונה החלה בעיה במצב של שימוש של מעל 50% מהזכרון. האם יתכן שאחד הסטיקים של הזיכרון נדפק (ישנם 2) ? האם יתכן וזו בעיית מעבד? אולי וירוס שלא מאובחן? כיצד לאבחן את הבעיה בכלים פשוטים?

3. Started by TAMIRRR013,

שלום יש לי מחשב יחסית חדש מעבד E6500 2GB RAM 8400GS לוח של ASUS לא זוכר ספק HEC 500WTT קנייתי ליפני כחצי שנה מאייבורי ומידי פעם המחשב היה קופא באמצע גלישה באינרנט או צפייה בסרט,היום אחותי ראתה קופיקו ופיתאום היה מסך כחול והיה רעש מהרמקולים טררר,גם שהמחשב קופא יש תצליל הזה הינה MINIDUMP שהעלתי http://www.f2h.co.il/6902876687236 אשמח עם תוכלו לעזור

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by hilik,

פירמטתי את המחשב לוח אם asus a7n8x deluxe ויש לי בעיה בסאונד לפני הפירמוט לא היו לי בעיות כלל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש והם פעלו לי יפה מאוד לפני הפירמוט ועכשיו אני נתקל בבעיה אני לא מצליח להוציא סאונד מהרמקול האמצעי center זה לא מראה לי שהוא מוציא סאונד ב nvmixer אבל כשאני עושה speaker wizard הוא מוציא צליל מה לעשות?!!?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  5. טוב היו לי 2 כוננים אחד SATA 80 ואחד IDE80 על הIDE היה הווינדוס והSATA (שהיה מקולקל ועכשיו החליפו לי אותו) היה עליו גם ווינדוס (ניסיתי לשמור את כל המידע שלי ע"י שמירה באחד הכוננים ואז להתקין ווינדוס על השני ואז להעביר את המידע שוב) בקיצור הוצאתי את הSATA והוא עכשיו אצל SKYPC ואני אשיג אותו עוד איזה שעתיים בערך... הבעיה היא שהווינדוס לא מוכן לעלות הוא מזהה שיש רק כונן אחד אבל שאני מנסה להפעיל את הווינדוס ממנו המסך כולו שחור ויש סמן מהבהב בתחתית במסך ולא קורה כלום ניסיתי להשתמש ב RECOVERY CONSOLE של הדיסק של ווינדוס ועשיתי FIXBOOT אבל זה עדיין לא הסתדר.. (גם כל הפעולות שקשורות בזיהוי הכוננים לוקחים הרבה יותר מידי זמן ממה שהם אמורים לקחת אבל עד עכשיו לא הייתה לי בעיה עם הכו…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. למשל אתמול בלילה הורדתי משהו אז השארתי את המחשב דולק,וגם בלי קשר אני משאיר אותו דולק הרבה פעמים למשך כמה ימים ואין בעיות....אתמול התחילה בעייה מוזרה,כשקמתי בבוקר אני רואה שהמחשב עשה רסטרט ולא מזהה את ההארד דיסק ומבקש ממני להכניס דיסקט אתחול עשיתי רסט והוא עדיין לא זיהה את ההארד דיסק וביקש דיסקט אתחול,כיביתי והדלקתי והוא התסדר....אחר כך היום בצהריים שוב פעם הדלקתי אותו המשכתי את ההורדה יצאתי מהבית ל3-4 שעות כשחזרתי עוד פעם הוא עשה רסטרט אבל הפעם הוא הראה את המסך שמופיע כשעושים רסט בדרך לא נכונה (start windows normaly ושאר האפשרויות) והמחשב נתקע במסך הזה עשיתי רסט עוד פעם ושוב הוא נתקע באותו המסך כיביתי אותו והדלקתי והופ הוא לא נתקע נכנסתי לוינדוס במצב רגיל....למה זה קורה??…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד HP עם מעבד I7 1065G7 של אינטל עם כרטיס מסך מובנה ו8 גיגה בייט זיכרון שעובד בצורה לא חלקה האם מישהו יודע על סיבות אפשריות לכך?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. שלום, יש לי הארד דיסק של 250 ג'יגה מבית סמסונג שעושה קולות מוזרים שהתחילו לפני כמה ימים. הקולות הם בזמן מאמץ, לא במצב IDLE. אני מבין במחשבים ויודע להבחין בין קליקים רגילים לבין הקולות שיוצאים מדיסק הקשיח עכשיו. צירפתי למי שרוצה הקלטה של הקולות בזמן מאמץ, הקולות דומים למעין גירוד (מקווה שלא רק אני שם לב אליהם). כבר סרקתי את ההארד דיסק לראות אם יש bad sectors והכל בסדר. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  9. בניסיוני "להחיות" מחשב ישן יחסית לעבודה מינימלית, נתקלתי בשגיאות חוזרות במהלך ניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה (Windows XP), כאשר החשד הוא שיש בעיית חומרה. מדובר במחשב עם לוח של ASUS, לדעתי פנטיום 4, 512Mb זיכרון. לאחר ניקיון יסודי (פיזי) של המחשב ופרמוט הדיסק הקשיח, התחלתי בניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה. התהליך נתקע בכל פעם שדיסק ההתקנה מגיע לשלב העתקה של קובץ התקנה מסוים, שככל הנראה הוא קובץ גדול (cab), ואז קופץ מסך כחול עם הודעת שגיאה. איני זוכר כרגע מה היה רשום בדיוק, אבל הסימנים מעידים על כך שיש איזו בעיה בחומרה מסוימת במחשב. כדאי שאציין כמה דברים: * ניסיתי 3 דיסקים שונים של התקנת Windows XP, ושלושתם נתקעו באותו קובץ. * ניסיתי זאת עם שני כוננים אופטיים שונים. * …

10. Started by papiron,

היי, לאחרונה אני סובל הרבה מניתוקים מהאינטרנט. אחרי שצעקתי (כנראה לא בצדק...) על הוט ונטויז'ן, גיליתי שבכלל הבעיה היא כנראה בצד שלי. יש לי ראוטר (שלי) של EDIMAX, עם שני מחשבים (נייד + נייח) שמתחברים חיבור אלחוטי בתקן N. מי שלכאורה כל הזמן מתנתק, הוא מחשב נייח נוסף שמחובר בחיבור חוטי. למעשה, אני לא רואה ניתוקים, אבל התקשורת בין הראוטר לבין המחשב מתה (כולל כניסה להגדרות הראוטר...) אבל התקשורת האלחוטית ממשיכה לעבוד מצוין. השאלה, האם יש דרך לבדוק את הנושא הזה (אולי מדובר בכבל רשת ?? אולי בחיבורי ה LAN של הראוטר ??) או שהכי פשוט להשקיע 25 שקל ולקנות כרטיס רשת 10/100 (ממילא הראוטר לא תומך ב 1Gbps...) וזהו ?... תודה, נתי

11. Started by yaloner,

שלום לכולם, המחשב שלי התחיל פתאום לעשות קולות וצלילים כאילו שמידי פעם יש מקש שנלחץ רצוף. ניסיתי לזהות אותו ללא הצלחה. פתחתי מסמך טקסט בתקווה שאני אראה משהו שמוקלד שם, אבל זה לא עבד. מעבר לזה המחשב עובד בלי שום תקלה (אני משתמש בו כרגע). באופן רגיל פשוט הייתי מחליף מקלדת - אבל מדובר בלפטופ. יש למישהו רעיון איך לבדוק מה הבעיה ואיזה מקש לחוץ? (במידה וזאת הבעיה...)

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by DarkLloth,

התחדשתי בכרטיס 4870 של ספייר עם הקירור השחור , חיברתי את הכרטיס כמו שצריך עם החיבורי PCI-E ובדקתי שהוא יושב טוב בלוח האם , לאחר ההדלקה הראשונה המערכת התחילה לעלות ואז פתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש , מאז כאילו אין שום חיבור בין המסך לכרטיס (הכתובת על המסך שאין שום סוג של חיבור , במקרה שלי זה DVI) , ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס שוב , אך ללא הועיל , כמו כן כפתור ה NUM LOCK לא מגיב (מה שמצביע על חוסר תגובה מהלוח אם) , מקווה שלא הלך לי הכרטיס עזרה תתקבל בברכה ...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. שלום מזמן לא הגבתי בפורום זה מפרט המחשב שלי הוא מעבד E8400 לוח ג'יגה בייט PA 31 ES39 כרטיס מסך 9800GT ספק אנרמקס 525 וואט זכרונות (חדשים היום נקנו) קורסאיר XM2 2X2GB 1066MHZ קירור מספק לאחר פעולה קצרה במחשב הוצא מסך כחול והמחשב קרס הדבר חזר כמה פעמים ! אנא עזרו לי

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by montigo,

יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by igoldman,

שלום יש לי לוח אם של Gigabyte ה BIOS נהרס אחרי תהליך FLASH בכל אופן , אתם מכירים מקומות בישראל שמספקים שירות החלפת BIOS ללוח אם ? אני צריך לקנות BIOS חדש , כמו כן אני צריך שיצרבו לי את התוכנה על ה BIOS החדש ואני צריך גם להסיר את ה BIOS הישן ולהתקין חדש. אתם מכירים משהו שיכול לספק לי שירות שכולל הכל ? סוג ה BIOS שיש לי ללוח הוא: winbond w49f002up12b 234068501 402ghsa

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by scimtar,

שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Sango,

הלוח אם שלי : GA 965P-DS3 ואני לא מצליח לחבר את המאוורר של המארז לשם כי אין לי מושג לאן.. המארז :Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black מישהו יכול לעזור לי? ty..

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Ido.G,

היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. Started by MODI,

לפני כמה ימים נשרף לי הלוח אם, הלכתי לחנות ממנה קניתי את הל.אם ומימשתי את האחריות וקיבלתי ל.אם חדש. שהגעתי היתה היו רעשים מוזרים מתוך המחשב, לא יודע להסביר אותם ואחרי בערך רבע שעה המחשב נכבה, כאשר הדלקתי אותו מחדש הוא נכבה לאחר מס' שניות, שהיתי מדליק אותו אחרי 5 דקות בערך הוא היה מחזיק כמה דקות בלי להיכבות. שאני מדליק אותו אחרי 15-20 דקות הוא מחזיק בערך רבע שעה. לפי הבדיקות שלי זה לא הכוננים, הכ. מסך והזיכרונות. החלפתי משחה טרמית למעבד אבל עדיין אין תוצאות.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

היי, פעם ביומיים עד ארבעה אני פתאום רואה פסים על המסך. זה תוקע את המחשב וריסטרט הוא הפיתרון היחידי שמצאתי. המפרט בצד. יש לציין שזה גם קרה לי במחשב הקודם: Intel Core 2 Duo E6300 Gigabyte GA-965GM-S2 ASUS GeForce 250GTS 1GB 2x2GB DDR2 OCZ 800MHz Corsair VX450W כמו שניתן לראות הרכיבים היחידים שלא שידרגתי הם הכרטיס מסך והספק כוח(הארדיסקים הוחלפו גם כן, מה שמבטל את האופציה שהWINDOWS הינה הבעיה). איזה רכיב פגום? יש דרך לבדוק בלי כרטיס\ספק ספייר? תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by RazorJunior,

אהלן באחד מהמחשבים הניידים שלי בזמן האחרון התחילה בעיה... המחשב נהיה ממש ממש ממש איטי, וכל המאווררים עובדים בעוצמה מלאה 24/7. ההיגיון שלי אומר שמדובר בבעיית התחממות שנובעת מהצטברות אבק. אבל איך בכלל פותחים לאפטופ בשביל לנקות אבק? הלאפטופ הוא של DELL אחד הדגמים עם ה 1800 מה"ז(אני לא יודע איזה בדיוק). צירפתי דו"ח של CPUZ - אולי הבעיה שם. (שימו לב שהמעבד רץ משום מה על 1200 מה"ז - זה בסדר[כי זה לאפטופ] או שצריך להתערב ולשנות את זה חזרה ל 1800 מה"ז?) תודה, דקל CPU-Z version 1.28.6. CPU(s) Number of CPUs 1 Name Intel Pentium 4-M Code Name Northwood Specification Mobile Intel(R) Pentium(R) 4 - M CPU 1.80GHz Family / Model / Stepping F 2 7 Extended Family / Model 0 0…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  23. Started by matan770,

אני שומר את זה למשל: http://photobucket.com/mediadetail/?media=http%3A%2F%2Fi106.photobucket.com%2Falbums%2Fm272%2Ffalconsfan321%2Fskull.gif&searchTerm=triple%20h&pageOffset=6 וזה לא שומר לי את הסרטון,אלא את התמונה לא זזה,זה אמור לשמור שזה זז. למה זה ככה? ועוד משהו. אני רוצה לשמור את כל המועדפים ותיקיית המסמכים וכל זה,מה פשוט לצרוב את כל תיקיית המסמכים. ואיך אני מגיע למועדפים,פשוט לצרוב את המועדפים מכונן C?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום , ביצעתי בדיקת טמפרטורה , voltage , fans בתוכנה PC wizard 2008 גרסה הכי חדשה . הערה- הבדיקה בוצעה בזמן מנוחה הנה התוצאות : איך התוצאות ? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  25. כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים