תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מכשיר GPS יש פה מישו שמבין ויכול לייעץ על מכשיר טוב תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט (USB) כבר שנה וחצי. לפני מספר חודשים הוא התחיל להתנתק כל פעם. הוא מתנתק ונדלק כל פעם וככה חוזר חלילה עד שהוא נכבה לגמרי. העברתי אותו מ USB ל PS2 וזה לא עזר. בדרך כלל זה קרה רק שהפעלתי משחק מסויים שכאילו מכביד על המחשב.......למרות שיש לי מחשב סבבה (2.4, 512מגה זכרון....) קניתי עכבר חדש וזה לא עזר !!! זה משגע אותי כי אני לא יכול לשחק שום דבר כי כל פעם העכבר מתנתק. חשוב לציין שזה קורה רק במשחקים ולא בווינדוס.... בבקשה חברה תעזרו לי אני די נואש...... עשיתי מה שאמרת לי עם ה USB ROOT HUB וזה לא עזר........ יכול להיות שהבקר של העכבר שלי דפוק ? מה עוד זה יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי לוח אם PT8 NEO-V הוא תומך בS-ATA 1 קבלתי ארדיסק S-ATA 2 מתנה. אני הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה והכול אבל יש לי בעיה מוזרה. שאני סוגר את המחשב ומדליק אותו אחרי כמה זמן הוא לא מוצא את הארדיסק אבל אם אני עושה ריסטר הוא מוצא אותו והכול כרגיל. אני מקבל את ההודעה הבאה כאשר הוא לא מאתר את הארדיסק. CLIENT MAC ADDR:00-11-09-29-1C-9F GUID 00000000-0000-0000-0000-00000000000DHPC הוא חושב ואז אני מקבל את זה PXE MOF53 EXITING IENTEL PXEROM מה זה אומר?ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כזו: כל פעם שאני מפעיל את חלונות (XP SP2 באנגלית), מסך הטעינה נגמר, אני שומע את המאוור מתחיל לרוץ מהר יותר ופתאום מופיע מסך כחול ומיד אחריו המחשב עושה REBOOT. אני חושב שמדובר בתקלת תוכנה כי כרגע אני גולש מאותו מחשב ופשוט התקנתי את מערכת ההפעלה על דיסק קשיח אחר למרות שגם כאן מידי פעם יש מסך כחול וריסט פתאומי, בד"כ כלל כשאני מפעיל תוכנה כבדה. הרצה של MEMTEST 86+ במשך כמה שעות טובות העלתה 3 שגיאות. ניסיתי לבדוק טמפרטורות, של הכרטיס מסך הייתה קצת גבוהה אז ניקיתי את המארז והמצב השתפר אבל הבעיות עדיין מופיעות. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://img116.imageshack.us/img116/8053/micrq2.jpg זה ממש חשוב לי כי כשאני בוונט זה דופק לי משחק שלם [CS] הותקן דרייבר חדש יותר ממה שהיה בהתחלה PLEASE HELP :-\
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD SONY 530-A וכנראה שיש לי בעיה חומרתית איתו, הייתי רוצה לעדכן לו את הדרייבר, אני עובד עם ויסטה, ועדיין לא מצאתי דרייבר בשבילו
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום יש לי משחק על תמונת דיסק (MIX CD). באופן נורמלי - עם דיסק פיזי - המשחק פועל עם המוסיקה הצרובה בדיסק. מישהו יודע איך מפעילים מיקס CD באופן שהמוזיקה מתנגנת מתוך הדיסק? בתוכנות תמונת דיסק הרגילות שניסיתי, הדיסק מזוהה כדיסק שמע, אבל המוזיקה של המשחק לא מתנגנת בהפעלת המשחק. (יש שני סוגי קבצים CUE וBIN בשניהם היא לא מתנגנת.)
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להעלות ווינדוס מתוך SSD חדש (התקנתי את הווינדוס עם מחשב אחר) אני נכנס לביוס והדיסק קשיח מופיע שם עם השם והכל, אני מגדיר אותו כבוט ראשון והמחשב כותב את ההודעה הרגילה שהוא כותב כשאין ווינדוס. יש למישהו רעיון? זה לוח אם ישן של אסוס, דגם PSG4IT - MLX אשמח לעזרה מיידית
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של Corsair, מדגם twinx 3200C2. מדובר בזכרונות DDR400. בעקבות בעיה דומה בלוח אסוס, שהובילה לעדכון ביוס, שהוביל לדפיקת הביוס, שהובילה להשבתת הלוח, הוחלף הלוח ל Gigabyte K8NS Pro. עם זאת, הבעיה נשארה, אבל בגרסה מעט שונה. כאשר שני הזכרונות מחוברים הלוח עובד איתם ב 166Mhz (במקום ב 200Mhz) אבל כאשר רק אחד מהם מחובר (ולא משנה איזה, בדקתי כל אחד בנפרד), הוא מקבל 200Mhz. למרות זאת, בכל המקרים את התזמונים הוא לא מזהה כמו שצריך ונותן להם משהו כמו 3-3-3-8. (את כל הבדיקות שלי לגבי המהירות אני מבצע גם דרך הביוס וגם דרך Hwinfo32). אשמח לקבל פתרונות לבעיה, כיווני חשיבה, וכו'. תודה!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, לא מזמן הוצאתי את הכרטיס מסך מהמחשב, החזרתי אותו ואז התחילו להיות לי ארטיפקטים בתצוגה (אני לא ממש זוכר אם הורדתי את ההיטסינק אז או לא)......... בכל מקרה, ניקיתי את החומר התרמי שבא עם הכרטיס, שמתי Arctic Alumina והחזרתי את ההיטסינק. הבעיה עדיין קיימת........... מה הבעיה? ליבה? זיכרונות? יש דרך לדעת? יש דרך לפתור? מדובר על MSI GF4 TI4400. תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש ליב עיה עם המסך כאשר אני מחבה את המחשב המסך נשאר דלוק וזה כותב לי "AGING MODE" ואני לא יודע איך מבטלים את זה תעזרוווווווווווווו בבקשה!!!!! :s05:
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי מעבד חדש ATHLON 64 3500 WINCHESTER+לוח חדש Gigaybyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra Socket 939 . זכרונות של קינגסטון 400MHZ והארד דיסק SATA של WD. הרכבתי הכל כמו שצריך,אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הWINDOWS. בכל פעם שאני מתחיל להתקין או שהמחשב נתקע בשלב ההתקנה,או שאני מקבל מסך כחול . הכי רחוק שהגעתי היה לשלב של אחרי העתקת הקבצים לWIN והTIMER שמציג לי תוך כמה דקות תסתיים ההתקנה (35 דקות). חשוב לציין כי להוציא את הלוח והמעבד החדשים,שאר המפרט (המופיע בחתימה שלי) עובד מצויין על מעבד האינטל,והלוח ASUS. איני יודע האם יש קשר ,אך באתר של GIGABYTE בCPU SUPPORT LIST מופיע שהוא תומך Athlon 64 3500+(130nm,L2 Cache 512KB) http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר כמה דברים מהמחשב לאייפוד ובעמצע הוא רשם לי ארור אז עשיתי OK וסיימתי להעביר אמרתי שאני יעשה את זה כבר פעם אחרת וכשניתקתי את האייפוד מהמחשב הוא פשוט נתקע על המסך של DO NOT DISCONNECT וההרדיסק שלו רץ בפנים והוא לוהט ואני לא יודע מה לעשות כבר חיברתי אותו למחשב עוד פעם לחצתי על כל הכפתורים(ממש מסובך) ואפילו שמתי אותו במקפיא מול המאוורר שמוציא את הקור ברור שהחזקתי אותו ולא השארתי אותו שמה פשוט חשבתי שאם הוא יתקרר אולי הוא יחזור לעצמו אבל זה לא עזר אז בבקשה למי שיש מושג אולי תנסו לעזור..... תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום! רציתי בקשה לשאול - יש לי מחשב עם בעיה מוזרה למדיי. הוא כושל ברגעים מאוד רנדומליים - בזמני עמס בינוני, ירוד ועומס גדול, בלי חוקיות מסוימת, בלי פעולה ספציפית, פשוט נכבה לו, לפעמים מרסטרט, לפעמים פשוט נכבה ללא ריסטרט (אך נשאר דלוק חשמלית), ואלו לא ביעות WIN המוכרות עם המסך הכחול - בתקלות כאלה הוא עוצר ומודיע על התקלה עם המסך הכחול והודעת STOP וכו'... עכשיו בעית כונן קשיח - לא נראה לי, שוב - זה לא קורה במקומות ספציפיים של הHDD. זכרון מטמון - עשיתי MEMTEST יצא סבבה, ללא תקלות. נשאר לי רק לוח אם - נכון? או שמא יש עוד אפשרויות? ואם לא אז מה הן האפשרויות הספציפיות בלוח אם? אשמח מאוד אם כל אחד פה יוכל לעזור לי, זה מייאש... בתודה מראש!! חן.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם פתאום ללא כל אזהרה וללא שינוי ממני המחשב נתקע והמסך נכבה. לפעמים זה קורה מיד לאחר שמופיע המסך של ווינדוס ולעיתים זה קורה לאחר אפילו שעה. כמו כן לפעמים המסך פשוט מהבהב (הופך לשחור ומיד מציג תמונה). בתחילה חשבתי שזה קשור לטמפרטורת המעבד וכאשר ניקיתי את כל המאווררים הטמפ' אכן ירדה בכ10 מעלות אך עדיין יש את אותם סימפטומים. למישהו יש עצה/רעיון/פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לקרוא לזה ככה (הכותרת) אבל כרטיס המסך שלי היה באוברקלוק ופירמטטתי בלי להחזיר אותו למצב הקודם. התקנתי הכל ועכשיו כשאני מריץ אקווהמארק הCPU שלי מקבל 4000 במקום 8000+ שהוא קיבל קודם (A64 WINCHESTER). זו הפעם השניה שזה קורה לי בפעם שעברה היה לי NF7 והחלפתי אותו והכל הסתדר, עכשיו יש לי ניו2. יש למישהו רעיונות? או שאני אצטרך לנסוע שעתיים לפנדס?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
עכשיו הוא חזר מתיקון ברגעים אילו (המעבדה כבר סגורה לצערי עד יום שלישי הבא) אולי אתם תוכלו לעזור לי בכל פעם שאני עושה RESTART או כיבוי המסך פשוט נכבה וצריך להדליקו ידנית שוב וזה ממש מעצבן זה קשור לתיקון שנעשה לי או שפשוט משהו השתנה בהגדרות ב BIOS בקשר ל POWER MANAGEMENT ? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי סי די רום וצורב של asus יש אין לי דרייברים והמחשב לא קולט אותם איך אני מתקין אותם?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
העכבר משתגע לא רוצה לזוז בכלל או שהוא זז בקושי מה יכול להיות פרצו אלי?? זה כבר קורה מספר פעמים גם כשהיה לי פיירוול... יש למישהו משהו להציע.......??
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אוקיי, הביאו לי פה לאפטופ של קומפאק דגם presario 900, שאני אמור לתקן... חיברתי לחשמל, לחצתי POWER ולא קורה כלום, המנורה שמעידה על ההפעלה נדלקת אבל. דיברתי עם זה שאני צריך לתקן לו, הוא אמר שהוא שלח אותו ל 2 חברות והם אמרו שהלוח אם נדפק לו והם רוצים 2000 שקל על זה... מאיפה אני יכול להשיג לוח של מחשב כזה? יש מצב שזו בעיה אחרת? תודה
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
המחשב של חבר שלי מזהה כאילו יש לו כונן DVD אך לא קיים לו בכלל כונן כזה איך מסירים את הכונן.............
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-