עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  2. היי, אני מנסה להתקין כרטיס רשת אלחוטי למחשב ביתי של חברת dynamode מדגם wl-gi-600xa והוא לא מקבל את הדרייבר שהורדתי מהאתר של החברה. התקנתי את הדרייבר וגם תוכנת utility שלהם וזה עדיין לא עובד. המחשב מזהה את הכרטיב ברגע שאני מכניס אותו פנימה אבל לא מזהה את הדרייבר. מלבד האפשרות שהכרטיס לא טוב כמובן, יש למישהו הצעות אחרות לפני שאני חוזר לחנות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Noaring,

לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by Kukishin,

ביום חמישי באמצע משחק נתקע לי החמשב, עשיתי ריסט ואז הוא לא הצליח להעלות את הוינדוס. נסיתי להתקינו מחדש ללא הצלחה, ניסיתי לחלק לפרטישן ללא הצלחה. רק ביום שישי בבוקר הצלחתי להתקין וינדוס(מקורי מהתחלה) על פרטישן אחת, כל ההרד דיסק, בדקתי הכל בבנצ'ים למיניהם ותוכנות איבחון שיש באתר, והכל נראה בסדר. אין לי מושג מה גרם לזה, אבל נשארה בעיה-מהירות גלישה מאוד איטית, למרות שמהירות ההורדה תקינה. אני עובד באינטרנט. אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. מה עושים בנידון ? זה המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 (כן אני יודע לא משהו =\)

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שמעו לחבר שלי היו שני סטיקים של זכרונות: אחד של 512 מ"ב DDR 400 ואחד של 256 מ"ב DDR 333 הכל עבד טוב ויפה עד שהוא החליט לקנות עוד סטיק של 256 מ"ב. עכששיו הוא לא שם לב אבל הוא קנה סטיק בתדר 266. כשהוא הרכיב אותו על המחשב הוינדוס נטען והתחיל לקרטע. אי אפשר היה להקשיב למוסיקה ולשחק משחקים הכל קירטע. אחר כך הוא כיבה ת'מחשב, הפעיל מחדש והמחשב בכלל לא עלה. אז באתי אליו, הוצאתי את הסטיק הזכרון החדש, המחשב עדיין לא עלה. עשיתי לו CLEAR CMOS ואז המחשב עלה. אחרי שהוא עלה הוינדוס עדיין המשיך לקרטע.... אז החלטנו לעשות פורמט. עשינו פורמט ועדיין הוינדוס ממשיך להתקע... אתם יודעים במה הבעיה? אולי בגלל שהזכרונות פועלים בתדרים שונים? למרות שעד לפני יום הכל עבד מצוין... אני אשמח לעז…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by omrit,

היי, ברשותי מחשב HTPC חדש- לוח GA-MA78GM-2SH Gigabyte. המחשב עבד מספר שעות עד אשר החלפתי לו זכרונות ומאז הוא נדלק אך לא מגיע לפוסט (גם לאחר שהחזרתי לו את הזכרונות המקוריים). מיותר לציין שהזכרונות שלו תקינים וגם הזכרונות החדשים ששמתי לו תקינים ועבדים על מחשב אחר. כיוון שהלוח קטן ולא מכיל SPEAKER אין צפצופים שיעזרו לי לדעת היכן הבעיה. כל המאווררים עובדים לאחר ההפעלה. איפוס ביוס ניסיתי- ולא עוזר. ניתקתי גם את ההארד דיסק והסידי וגם זה לא עוזר. אני אשמח לעצה לפני שאני מטרטר את עצמי בחזרה לחנות. תודה...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by padirn,

לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. אני מדליק את המחשב והוא נידלק. אבל המסך לא. עם מתקרבים למסך ממש אז רואים אבל בלי אור מאחור. אני לא יודע עם זה נשמה מוזר או שאני פשוט לא שואל נכון. פשוט לא קרה לי דבר כזה אף פעם ואני לא יודע איך לשאול נכון. זה כאילו שהתאורה של המסך לא פעיל אבל המסך עצמו פועל מישהו יודע למה זה? ??? זה מחשב של IBM מסוג ישן (פנטיום 3 850)

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by LuDRaX,

שיניתי בהגדרות של הביוס(אל תשאלו למה, עכשיו אני ממש מתחרט על זה) את המתח שמקבל כרטיס הזיכרון מ-1.8 ל-2.0 וכנראה הוא נשרף(לא יודע עם אפשר וגם לא היה ריח של שרוף או דומה)כי המחשב רק נדלק ונכבה ולא עולה שום דבר על המחשב וכמו כן יש רעש מוזר מזיכרון ה-RAM נדמה לי..עכשיו השאלה שלי היא מה אפשר לעשות??יש זיכרון RAM שתומך בכזה מתח???יש דרך אחרת להוריד את ההספק שנותן הסלוט לכרטיס הזיכרון??(דרך אגב על הסלוט במחשב כתוב 1.8 V) תודה רבה לעוזרים..

11. אני שואל זאת משום שאני שכאשר הרכבתי את הכרטיס מסך הזה ,שכחתי לחבר את החיבור הישיר שיש על גבי הכרטיס(molex) לספק התוצאה היתה שהכרטיס מיד השמיע קול אזהרה (שריקה) והמסך לא נידלק , רק לאחר זמן מסוים ניזכרתי שיש צורך בחיבור הנוסף לספק אני מעריך שבמשך כ-דקה הכרטיס מסך שאב את החשמל הדרוש לו מחריץ ה-agp והיות וחריץ זה לא בנוי להעברת כמות הזרם שהכרטיס הזה דורש ,ניגרם נזק לחריץ ה-agp מה שקורה היום זה שברגע שאני מחבר את הכרטיס ,הוא עובד ,אולם תוך זמן קצר המסך מחשיך ואין תמונה . בדקתי שהמאורר של הכרטיס עובד ונגעתי ב-heatsink ובשניהם לא היבחנתי בשום חריגה. גם כאשר התקנתי את הכרטיס במחשב אחר ,לא היתה שום בעייה. עצם העובדה שכרגע אני משתמש ב-כרטיס מסך pci בשילוב עם אותו מסך ובלי שום…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by thebestof2005,

אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה מאד מאד מאד מאד מאד מאד מעצבנת במחשב אני משתמש ב KAZAA או E מיול לא משנה מה !! אני מוריד כל הזמן דברים בנפח של700 מ"ב ויותר !! אני משאיר את המחשב דלוק כל הזמן אז יש לי פתאום רייייייייסט !!!! במסך כחווול ! (ניסית אי אפשר להיפטר ממנו) אני יכול לחיות עם המסך הכחול אבל לא פה הבעיה הבעיה היא כאשר אני מגיע בהורדה עד 500 או 699 מ 700 מ"ב קורה לי ריסט ופתאום אני מפעיל את המערכת ופשוט הקבצים אינם !!! אני מגיע ל 500 מתוך 700 ופשוט יש לי ריסט והקבצים אינם מה לעשות זה תמיד קורה לי אני משתגע !!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by שמנואל,

שלום. המחשב פשוט קופא. כשבא לו זה קורה עוד כשה XP מתחיל להיטען, כשבא לו הווינדוס עולה - וכעבור דקה המסך קופא. פירמטתי. החלפתי כרטיס מסך. הוצאתי זכרונות (יש לו 384), ניקיתי, החלפתי סוקטים. מצאתי שהכבל להארדיסק קצת רופף - החלפתי אותו. יש ציפצוף אחד בהדלקה- סימן שלכאורה הכל בסדר. ועוד דבר - המסך נשרף לפני יומיים- דהיינו לאחר שהחלה בעיית הקפאון - קנינו חדש. מאווררים פועלים (3). מעבד פנטיום 4. לוח אם OCTEK RHINO. מה עוד נשאר לעשות ? מחכה לעצתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by שגיב,

שלום לאח שלי היה מחשב ישן עם סוקט 478 והוא כבר עשה לא מלא בעיות אז סמתי לו חלקים יותר טובים כגון לוח מעבד זיכרון דיסקים קשיחים עכשיו שאני מפעיל את המחשב המסך לא נדלק המחשב עובד המסך לא אז נסיתי בדקתי עם 3 ספקים שונים איפוס ביוס על ידי הוצאת הבטריה ניתור כל מיני חלקים שהספק מתחבר אליהם בדקתי עם שני כרטיסי מסך שונים ללוח אין מובה בדקתי עם כבל DVI וקודם עם APG מערכת פנטיום 4 3.0 לוח P4U800-X כרטיס מסך 5200FX APG מי שיש לו רעיון מה לעשות שיגיב בבקשה אני חושב שאם בדקתי את כל זה רק נשאר הלוח שהוא דפוק ועוד שאלה יכול להיות שיש אבק בסלוט של הכרטיס מסך תודה רבה לעוזרים שגיב

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by din707b,

שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס עם 4 יציאות USB 2 יציאות תקינות (זוג 1) ו- 2 לא (זוג 2) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה, כמובן שהתקנתי את הדרייבר של לוח האם+כל העדכונים של WINDOWS תודה

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by Aloha-Boy,

אוקי בשבוע האחרון קורה לי שפתאום בווינדוס (ורק בווינדוס) מופיעים לי כל מיני קווים שחורים\עיוותים כאלו מוזרים שמחייבים אותו לעשות ריסט. מה שמוזר שכבר ב POST אחרי הריסט...הכלנעלם כאילו לא היה זה קורה רק אחרי זמן מה של עבודה,ולא ישר אחרי הדלקה,מה שגורם לי לחשוב שמשהו מתחמם. כנראה הכרטיס מסך או משהו...מה אתם חושבים ואיך פותרים את זה.??? (זה לא הווינדוס ..כי אני על ווינדוס חדש,אחרי פורמט,ובקודם זה התחיל) יש לי Radeon9500 pro

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  18. תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by idoo_e,

אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שבוע עם כרטיס מסך של Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-Eומעבד של Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, TrayIntel עכשיו קניתי בשביל משחקים כמו קונטר סטרייק בשביל שיעבוד לי חלק עכשיו התקנתי ווינדוס 7 ותדרייבר המעודכן לכרטיס מסך זהו זה מה שעשיתי למחשב בהתחלה עבד די חלק המשחק על 100FPS עכשיו שאני נכנס זה הולך תקוע קצת והFPS רץ לא נשאר על מספר קבוע משתגע יש איזה משהו שאפשר לעשות בשביל שיעבוד לי חלק? סה"כ זה קונטר סטרייק אין לו דרישות גבוהות ונראה לי שהחלקים האלה שקניתי קטלנים למשחק כמו קונטר סטרייק דרך אגב יש לי 4 גיגה זיכרון ולוח אם של Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. שלום חברה, חג עצמאות שמח!!! דרך אגב, זה אחלה פורום, ואחלה אתר! אז ככה, שיחקתי קצת עם ההגדרות ב-BIOS עכשיו שם שיחקתי עם אחת האופציות שרשום בה להפעיל את המקלט אינפרא אדום המובנה שיש לי, לאחר מכן הפעלתי את הXP חזרה ובאמת הופיע לי שנימצא התקן חדש- התקן אינפרא אדום מובנה (pnp0510-generic irda compatible device) ובאמת הוא גם מופיע ברשימת ההתקנים בלוח הבקרה... יכול להיות שיש לי באמת מקלט אינפרא או משהו כזה מובנה ולא ידעתי על זה!?!? אז הנה הדגם של הלוח שלי (מתוך התוכנה BCM ADIA) הציפסט הוא של- via vt82c693a apollo pro133 תודה רבה מראש! Motherboard Properties Motherboard ID 10/20/1998-692-596-W977-2A6LGM4EC-00 Motherboard Name MSI MS-6199VA Front Side Bus Properties Bus Type Int…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by TheReaper,

קניתי עכשיו דיסק קשיח חדש (והוא היחיד שמחובר למחשב) אבל בביוס הוא מזוהה כרייד ובהתקנה של הווינדוס הוא אומר שהכונן לא קיים מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. בניסיוני "להחיות" מחשב ישן יחסית לעבודה מינימלית, נתקלתי בשגיאות חוזרות במהלך ניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה (Windows XP), כאשר החשד הוא שיש בעיית חומרה. מדובר במחשב עם לוח של ASUS, לדעתי פנטיום 4, 512Mb זיכרון. לאחר ניקיון יסודי (פיזי) של המחשב ופרמוט הדיסק הקשיח, התחלתי בניסיונות ההתקנה של מערכת ההפעלה. התהליך נתקע בכל פעם שדיסק ההתקנה מגיע לשלב העתקה של קובץ התקנה מסוים, שככל הנראה הוא קובץ גדול (cab), ואז קופץ מסך כחול עם הודעת שגיאה. איני זוכר כרגע מה היה רשום בדיוק, אבל הסימנים מעידים על כך שיש איזו בעיה בחומרה מסוימת במחשב. כדאי שאציין כמה דברים: * ניסיתי 3 דיסקים שונים של התקנת Windows XP, ושלושתם נתקעו באותו קובץ. * ניסיתי זאת עם שני כוננים אופטיים שונים. * …

24. שלום! יש לי לפ-טופ ישן שאני מנסה לחבר אליו איזה שהוא התקן USB נייד להעביר אליו מידע, בין אם זה קורא כרטיסי זיכרון ובין אם זה הCOWON A2 החמוד שלי. העניין הוא שהוא מזהה אותם וכותב את שמם כמזוהה, אבל לא מראה שום הארד-דיסק נוסף ב"מחשב שלי". פרטי הלפ-טופ: חברה: קומפאק(כיום נדמה לי HP) וינדוס: 98SE USB: 1.0 מעבד: CELERON 400 MH"Z RAM: 32M"B ==================== הוא מחזיק נפלא אינטרנט ומסמכים וורד לעבודת משרד אבל אני לא רוצה לצרוב דיסק בשביל להעביר אליו קבצים קטנים. אני לא יכול להשתמש בשום אמצעי כ DISK ON KEY איתו. מה חסר בחומרה או בתוכנה? מה שונה בעולם המחשבים שהאופציה הנ"ל החלה לעבוד פתאום? ווינדוס, תוכנה ששונתה? אני כבר לא זוכר. מה דרוש לזה להראות אמצעי נייד מהנ"ל כדיסק ב"מחש…

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. שלום, לא מזמן חיברתי את המערכת למחשב ( הידד האח) ורציתי לשים את הרמקולים בסטאריו ( איך כותים את זה בכלל בעיברית?). הבעיה שהמחשב שלי צמוד לקיר ככה שהפיתרון הזמני שלי הוא לשים את הרמקול על המחשב עצמו ( עד שאני יקנה איזה מדף או משהו לשים אותו במקום קבוע וקצת יותר גובהה). עכשיו- זה ידוע שלרמקולים יש מגנטים, ביחוד לרמקולים גדולים כמו שלי. האם השדה האלקטרומגטני יכול לגרום לשיבוש פעולות המחשב או חלקיו? מה שברור זה שאני שם את הרמקול הרחק מהlcd שלי ( כחצי מטר ממנו). תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים