עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by IlanF,

המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הכל היה טוב ויפה עד לפני כמה ימים.... היום הכרטיס התחיל לעשות בעיות- הוא לא מצליח להעלות שום משחק ליותר מדקה- לאחר דקה יש קיטועים והוא בקושי מחזיק את עצמו... לאחר מכן היה את ההודעה: "nv4_disp display driver has stopped working normally" התקנתי את הדרייברים החדשים של נווידיה לפני כמה ימים והיום הסרתי והתקנתי גם פעמיים אבל זה לא פתר את הבעייה... הכרטיס הוא 88GTX מגרבת AC3 של EVGA ושאני הורדתי את הדרייברים מהאתר של נווידיה זה נורא מוזר לי שהם מבקשים שם רק לבחור סדרה ולא דגם שהרי יש הרבה הבדל בים הדגם הזה לדגם למשל 8500 או 88GTS אז למה בדיוק באתר שלהם זה לא מחולק לפי דגמים אלא רק לפי סדרות? מה אפשר עוד לנסות לעשות כדי לפתור את הבעייה?? ניסיתי האמת גם לסרוק וירוסים וספיי…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kobi122,

כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הוא לא נדלק וכשאני מוציא את החשמל מחזיר זה עובד ומתכבה לפעמים לאחר 5 שעות , שעה או 20 שניות ליפעמים מחשב פנטיום 3 עם ספק 300W כרטיס מסך GEFORCE 2 32MB מעבד 800Mhz intel celron תודה לעוזרים ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by elad_kr,

יש לי בעיה במסך שברגע שאני נכנס למשחק אחד מסוים המסך הופך להיות שחור ורושם לי out of range ואז אני צריך לעשות ריסט.. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ולנסות לתקן אותה?? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. יש לי בעיה שהמערכת הפעלה עולה היא קופאת לשניה ויש ציפצופים מהלוח רצופים 2 - 3 שניות ואז המחשב עולה רגיל ועובד רגיל למה זה ? למה יש ציפצופים מהלוח ??? איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת ?

6. שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה במחשב והיא שמדי פעם הוא נכבה לחלוטין בלי שום התראה מוקדמת , אני רוצה לציין שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא בסדר גמור 48 , אני רוצה לציין שלפני שבוע החלפתי את ספק הכוח שהיה לי בספק חדש 400 וואט בדיוק כמו הקודם . אני רוצה לציין שהמחשב נכבה גם במצב NORMAL ובמצב SAFE MODE וזה לאחר בדיקה שעשיתי והשארתי את המחשב דלוק בשני המצבים .

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. האתר הזה: http://spongewars.com/ האתר לא פועל כבר שבועיים כימעט לכולם הוא פועל רק לי זה לא.. =\ האתר הזה תמיד עשה לי בעיות לא יודע למה אבל הוא תמיד פעל ... אני ניסיתי להוריד firefox והאתר בכל זאת לא פעל.. אני ממש צריך את האתר הזה בקשה משהו יודע מה לעשות?? אה ויש לי spyware doctor אבל גם שהוא לא פועל זה לא נכנס לאתר

• 15 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by kob23,

נפני חודש היה לי LG FLATRON משהו כזה 17 אינצ' מסך שטוח הוא נדפק לגמריי אז לקחתי מדוד שלי מסך שהוא לא היה צריך גם MAG 17 אינצ' שטוח אותו דבר כימעט אבל מאז היה לי בעיה בפינות בצבעים זה תמיד בין 1 ל3 פינות שבהם הצבעים הפוכים זה רנדומלי אבל עוד לא היה לי בכל 4 הפינות את זה זה רב הפעמים ב2 הפינות למטה... הצבעים הפוכים נגיד כחול זה ירוק ירוק זה אדום-בורדו צהוב זה גם כזה סגול כתום כזה זה ממש מציק אמרו לי שזה ממנגטיות או משהו כזה.. וזה רק בפינות עכשיו למשל זה ב2 הפינות הימניות למעלה ולמטה.. מה עושים? עריכה: שאני עושה בהגדרות של המסך(העיגול הזה שיש במסכים של MAG שאני עושה DEGAUSS זה כזה מרעיד את המסך ומתקן את הצבעים בפינות אבל זה לא הורס את המסך?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by HeDesXs,

הביאו לי 2 מחשבים אז באחד ההארד דיסק בא דפוק אז זרקתי אותו אז רציתי להעביר את ה HD בין המחשב הישן יותר לחדש יותר הקטע הוא שכדי להוציא אותו אני הייתי צריך לפרק את הכל כי היה בורג שאי אפשר להגיע אליו מהצד הפתוח אז בקיצור פירקתי אני הרכבתי אותו עכשיו שוב עם הHD (בעיה במחשב החדש יותר) ואופ המחשב לא נדלק אני חיברתי את הכל HD כונן כונן A חיברתי את ה20 פינים ללוח אם חיברתי את ה IDEים של כולם ועדיין לא עובד אז מה לעשות!?!?!?! (אין לי איך לצלם....)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקיי אז ככה יש לי מחשב חדש יחסית והדרייבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי לא עובד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img252.imageshack.us/img252/4508/untitled55ke2.jpg הדרייבר לא תואם ליפני כמה זמן מישהו מצא לי דרייבר תואם שעובד באתר הבא: http://downloadcenter.intel.com שם יש את כל הדרייברים ללוח אם מובנה שלי רק שאני לא מוצא אחד תואם הלוח אם שלי : Intel® Desktop Board D946GZIS אודה למי שיוכל לעזור לי,פשוט פירמטתי תמחשב ושחכתי לישמור תדרייבר... אם אתם צרכים מידע על המחשב שלי: EVEREST Home Edition : http://img254.imageshack.us/img254/1396/untitled77lj6.jpg http://img254.imageshack.us/img254/4875/untitled1111fb6.jpg cpuz http://img507.imageshack.us/img507/2573/577yk1.jpg http:…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TiGeRGuY,

בוקר טוב! לפני מספר חודשים התחילה הבעיה שכמה שניות אחרי כיבוי מוחלט המחשב פשוט נדלק לבד. זה קורה כמעט כל הזמן, הזמן בין הכיבוי להדלקה מחדש הוא לא קבוע, לפעמים זה שניה אחרי לפעמים כמה שניות. המחשב היה "בתיקון" בערך 7 פעמים (7 פעמים רק על התקלה הזאת) וכל פעם החזירו לי אותו שהוא עדיין תקול. החליפו לי במסגרת האחריות חצי מחשב עד ללוח אם ושום דבר לא עזר. עכשיו הגיע הזמן שלי לבדוק מאיפה הבעיה. ואז אני אלך לדרוש שיחליפו לי את החלק התקול. אני מתחיל בתהליך בידוד הבעיה ובזה אני צריך את עזרתכם. למיטב ידיעתי (ואני לא מומחה גדול כמו שאתם רואים) זאת אינה יכולה ליהיות בעית תכנה בגלל שהזמן הוא לא קבוע וגם אחרי כיבוי מוחלט ה RAM מחוק אז זאת לא יכולה ליהיות איזו פקודה של איזה וי…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by orshimshon,

שלום, יש לי בעיה בצורב, אני מכניס דיסק DVD/CD לכונן צריבה והצורב לא קולט את הדיסק וניסיתי עם מלא דיסקים.. ולא קלט. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dm7,

קניתי השבוע מחשב חדש ומרגע שהתחלתי אתמול להשתמש בו הוא נכבה ונדלק תוך כדי שימוש. ללא שום התראה ,כעשר פעמים במהלך חצי יום וכך גם היום. יש לציין כי אין בו וירוסים ועדיין לא התקנתי בו תוכנות או משחקים שאולי יכולים לגרום לתופעה כזאת. זהו מפרט המחשב : מעבד אינטל 6550. לוח אם גיגהבייט 945 . זכרון 1 G . כרטיס מסך ATI X1650 .מערכת הפעלה ווינדוס XP. מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by deelad,

שלום. אתמול בערב הפעלתי את התוכנה PRIME95 והיום בבוקר אני רואה שהיא קרסה ויש הודעת שגיעה: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by oded6188,

יש לי לוח אם Asus P4C800 E-Deluxe שמחוברים אליו: צורב וסידורים 2 הארד-דיסקים SATA ועוד הארד-דיסק SATA חדש שאיתו יש לי בעיה יש לי 4 כניסות SATA על הלוח אבל את ההארד-דיסק החדש המחשב לא תופס ניסיתי לשחק עם הביוס אבל לא הצלחתי.... בתוך הביוס הפריימרי והסקונדרי שלי ריקים, ב THIRD אני רואה את הסידירומים, וב FOURTH אני רואה את 2 ההארד-דיסקים אבל ההארד-דיסק החדש אני לא רואה בשום מקום מה אפשר לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shemuleman,

:-[ שלום רב שמי שימי.. יש ברשותי שני מחשבים-אחד חדש ואחד ישן לפני כמה ימים באתי לחבר את המחשב השין בחדר של ההורים חיברתי את המחשב לכל החוטים המתאימים כולל למסך ישן שיש ברשותי והמחשב לא עולה.. על המסך רשום check the singl cable..חשוב להדגיש שהמסך בסדר גמור ניסיתי אותו על המחשב החדש והכל עובד יש ברשותי מסך נוסף שעובד וגם הוא רושם אותה הודעה-הנורה של המסך מהבהבת ולא נשארת קבועה המחשב בעצם לא עולה שאני מדליק את המחשב יש 3 צפצופים ארוכים אחד אחרי השני... מישהו אמר לי שיכול להיות שחלק נשרף ואחר אמר לי שאולי משהו לא מחובר נכון.. אני ממש מיואש ולא יודע למה לעשות אודה לעוזרים,חג שמח ויום נעים.

• 15 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by Crash5,

שלום לכם, כמה שניות לאחר הדלקת המחשב נשמעים כמה ציפצופים הבוקעים מהספייקר של לוח האם. אותם ציפצופים נשמעים בדיוק כמו במקרה של לחיצה ממשוכת על אחד המקשים במקלדת. מיד לאחר שהציפצופים נפסקים (1-2 שניות) מופיע מסך הביוס וזאת למרות שלא נתתי הוראה כזאת. כאשר אני יוצא מהביוס וחוזר למסך ה POST התופעה חוזרת חלילה (שוב נשמעים הציפצופים ומיד אחר כך מופיע מסך הביוס בשנית). במצב הנתון, אין אפשרות להעלות את הווינדוס והמחשב תקוע בין הביוס ל POST. ניסיתי גם להפעיל את המחשב ללא מקלדת אך שום דבר לא השתנה והתופעה הופיעה גם במקרה הזה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לבעיה ואם יש לכם הצעות לפתרון, מה טוב. שנה טובה לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מפרט את המחשב מתקין דרייברים מתחיל לגלוש ואחרי איזה הוא נתקע פשוט אי אפשר לעשות כלום רק ריסט. אני לא יודע מה לעשות כבר 3 שבועות תעזרו לי בבקשה

19. לפני מספר שבועות, הופיע אצלי במחשב שגיאה. בזמן הדלקת המחשב, לפני עליית הwindows הופיעה הודעה שתוכנה insert boot disk פניתי לחנות אייבורי, שממנה נרכש המחשב. בתחילה, טענו שאין בעייה, ולאחר שדרשתי שהמחשב יישאר לבדיקה במעבדה, נמצא שההארד דיסק לא תקין והוחלף. ששאלתי את חנות איבורי אם יש צורך לבצע עוד בדיקות ולבדוק שהכל בסדר הם טענו ש"זה בטוח היה ההארד דיסק, והוא הוחלף להארד דיסק חדש ותקין" החזרתי את המחשב הביתה, ובזמן התקנת התוכנות ביצעתי ריסט למחשב, והופ, הודעת השגיאה חזרה. החזרתי את המחשב למעבדה, והם החליפו כבל שמחבר את ההארד דיסק ללוח האם, ובנוסף עידכנו לי את הביוס. שהחזרתי את המחשב הביתה והפעלתי אותו, הוא פעל למשך יום אך למחרת הבעיה חזרה. החזרתי את המחשב לאייבורי ופניתי למ…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by erezuz,

היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by aracer,

שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בחלק הקדמי של המארז יש 2 יציאות של usb ,מיקרופון, ועוד יציאה לאוזניות. ה usb תקין. הבעיה היא במיקרופםון ובאוזניות - אני לא מצליח לשמוע/להקליט משם. אני בטוח שחיברתי למקום הנכון בלוח, כי אין עוד אפשרות אחרת יש למישהו רעיונות?

• 15 תגובות
    • 6.4k צפיות
  24. Started by jeyjey,

הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום . פתחתי את המחשב לצורך ניקיון (עשה רעש נוראי) ..הוצאתי את המאורר ואת ההיטסינק שלו. לצורך ניקיונות. וגם לא הכי במתכוון ..את המעבד לאחר שהחזרתי הכל למקומו והמעבד יושב ודאי כמו שצריך..המחשב נכבה לאחר 3 שניות... אני יודע שצריך למרוח משחה טרמית חדשה אבל זו לא הסיבה.........שיתכבה אחרי 3 שניות בלבד.... אנא עזרה רעיונות מה לעשות........

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים