עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by edensh,

שלום לכולם וחג שמח. אני פונה אליכם בתקווה האחרונה לאחר שניסיתי כבר הכל ממה שאני יודע. (אני טכנאי מחשבים) יש לי עכבר העונה לשם speedlink sl-680000-bkrd. זה עכבר חוטי. קניתי אותו מksp לפני חצי שנה ויש לי אליו אחריות לשנה סה"כ. העכבר מאתמול (יום רביעי 5.4.17) פתאום התחיל להיתקע בתזוזה שלו, אפשר לקרוא לזה גם מרצד ולא זז בצורה חלקה. החלפתי את העכבר בעכבר פשוט וזה עבד בצורה חלקה. שבזה שללתי בעיית מחשב. בדקתי את העכבר במחשב אחר וזה גם ריצד לי. בזה הבנתי שמדובר בעכבר. אבל, היום לקחתי את העכבר ל ksp וכמו כל "מרפי" מעצבן זה עבד חלק והייתי בשוק!!!! איך זה יכול להיות!!!!!! ("שונא את מרפי!!!!!!!!!!!!!!!") המוכר הסביר שלפעמיים יש לכלוך ובגלל זה ז…

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי מחשב לא ממש עתיק לאבא שלי פנטיום 4 1.8ג"ה גיגה זכרון +ATI 8500 128MB ו HD 40 ג"ב שהיה לי התקנתי WIN XP SP2 ההתקנה עברה מצוין ללא שום שגיאה כאשר המחשב עולה הוא מגיע עד השלב של ה WELCOME SCREEN ואז המסך פשוט נכבה.המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ועל המסך יש את כתובית ה-פריקוונסי כאילו ההרצים לא תומכים.מה שנשלל כוון שהמסך תומך 85 הרץ והמסך תקין לחלוטין כך גם כרטיס המסך כוון שהוא עבד אצלי על המחשב המוזר הוא שבסייפ מוד המחשב עולה תקין וכל נסיון למחוק ב DEVICE M את הדרייבר המובנה של הכרטיס לא עזר............כרטיס מסך אחר שניסיתי לשים R9550 פשוט לא הראה תמונה האם מדובר בבעית חומרה???יש מצב שזה הכרטיס או ה HD... נסיון לראות בעיה ב S-MODE עם ה איוונט ויואר לא עזרה נ.ב XP…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לא בטוח שיש קשר בין הדברים, אבל מכיוון שהם קרו מזה אחר זה, נדלקת מנורה אדומה : מעבד +AMD Athlon XP 2500, פירקתי מעלי את גוף הקירור (צלעות קירור), ניקיתי אבק שהצטבר, שטפתי, ייבשתי והרכבתי שוב. חלונות עולה, ** המעבד מפגין טמפרטורות רגילות ** לאחר לחלונות עולה, לחר מספר שניות המחשב נכבה. הדלקתי שוב, הפע הוא לא נכבה, אבל כאשר הפעלתי את האטולוק, נכבה. הדלקתי שוב, הפעם לא הפעלתי שום תוכנה, למשך 15 דקות, לא קרה כלום, העלתי נרו - צרבתי, הכל תקין, במשך כל הזמן אני מנטר את הטמפרטורה - הכל תקין ורגיל. לאחר חצי שעה של עבודה (טמפרטורה תקינה כל הזמן), הפעלתי עדכון מהאינטרנט של האנטיוירוס (AVAST) - המחשב נכבה. מפעיל שוב, עובד תקין - מחשב התקן USB חיצוני - המחשב נכבה. כלומר, אין בעיית טמ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי הארד דיסק של WESTERN DIGITAL HDD Western Digital 3.5 2TB SATA3 Cache 64MB WD20EARX הלוח עליו נשבר לי והוא לא עובד לי.. יש אפשרות איכשהו לגבות קבצים או שאין שום מצב ?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. בחלק הקדמי של המארז יש 2 יציאות של usb ,מיקרופון, ועוד יציאה לאוזניות. ה usb תקין. הבעיה היא במיקרופםון ובאוזניות - אני לא מצליח לשמוע/להקליט משם. אני בטוח שחיברתי למקום הנכון בלוח, כי אין עוד אפשרות אחרת יש למישהו רעיונות?

• 15 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by iSolt,

המחשב מתעורר משינה ללא סיבה. באמצע הלילה מוזיקה נדלקת כי המחשב התעורר משינה. וינדוס 10 מותקן על ssd העכבר והמקלדת לא מעירים את המחשב, הם מוגדרים כמנותקים בשינה ואין להם יכולת להעיר משינה. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by galalala,

שלום, יש לי בעיה דחופה. יש לי מחשב עם לוח VIA 8237. קניתי דיסק SATA חדש(היה לי לי עד עכשיו 80 ג"ב). המחשב לא מזהה את הדיסק החדש בכלל. אני מחבר אותו לאותן כבל בדיוק ואינו מזהה. מה יכולה להיות הבעיה??

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AcidBurn10,

שלום חברים! יש לי בעיה מ-א-ו-ד מוזרה. יש לי 2 כונני HD במחשב , שניהם WD 250GB חיברתי כונן שלישי של Seagate 120GB ואיך שהעליתי את ה- WinXP SP2 אני שם לב שאין לי אינטרנט! החיבור של ה-HD דפק לי את הכרטיס רשת!!! מה שלא עשיתי לא הצלחתי להתקין אותו מחדש. (Cannot install the hardware). ניסיתי System restore , הורדתי דרייבר חדש לגמרי.. כלום לא עזר. Windows מעודכן עם כל העידכונים האחרונים של Windows Update.. גם אחרי שניתקתי את ה-SEAGATE עדיין הכרטיס מסרב לעבוד... בדקתי ב-VISTA והכל עובד כמו שצריך!! לוח אם: ASUS P5K-E/WiFi HDs: WD 2500KS, WD2500YS,Segate Baracuda 120GB שלושתם SATA. 4GB OCZ 4-4-4-15 כרטיס רשת Onboard של Marvell. למישהו יש רעיון ??? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by nsg nsg,

היי שלום לכולם, אני חדש כאן. יש ברשותי מחשב נייח במארז מיני עם לוח אם של גיגהבייט H610M, ועליו מותקן מעבד i7 12700k וכרטיס מסך rtx2080ti ולמחשב מאוד חם, המעבד מגיע מידי פעם ל 100 מעלות, והכרטיס מסך מגיע ל 86 מעלות. על המעבד יש קירור אויר די פשוט עם מאוורר אחד 80ממ, לכרטיס מסך יש מאוורר אחד ובמארז יש מאוורר אחד 80ממ מאחורה שמוציא אויר חם החוצה. חשבתי דבר ראשון להחליף את הקירור של המעבד לקירור אויר עם 2 מאווררים 120ממ פלוס משחה טרמית איכותית יותר, וכאן השאלה איך אני בודק שהוא נכנס במארז? וגם חשבתי, להוסיף שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיכניסו אויר מקדימה, וגם שתי מאווררים 80ממ אחד על השני שיוציאו אויר מאחורה, וגם להו…

10. Started by Diss,

This and all my possible future forum posts will be made in English, because I type it faster than Hebrew. If it hurts your eyes, press your 'Backspace' key. ---------------------------------------------- To make it clear - assume I know nothing about the subject, that's close to the truth. Today I tried to OC my computer, following guides here. Since my BIOS is not the same version as the one explained about in the guide itself, when I wanted to set some new stuff, I found out the options did not exist/were already set. Then I saw the "Load optimized defaults" option, so I gave it a go. Didn't notice any real change in the settings, hit save & exit and was waiti…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Forest14,

לאחרונה, תוך כדי משחק או סרט המסך קופא למספר שניות. לא ניתן להזיז את העכבר או המקלדת. תוך מספר שניות חוזר לעצמו וממשיך מאותה נקודה תודה על הצעות לפיתרון

• 15 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by MisterVB,

ברשותי מסך L1960TR וכ"מ 6600 GEFORCE ובחלון ההגדרות יש לי אפשרות לבחירת 3 רזולוציות בלבד: 800 600 1024 768 1280 1024 ואני מעוניין ב 864 על 1152 עדכנתי את כל הדרייברים גם למסך וגם לכרטיס מסך.. מישהו אולי יודע למה זה ככה?

13. מצאתי באינטרנט מה זה אומר, זה מצביע על תקלה בזכרון, אבל אני לא רואה שום סיבה שהיא תגרם. קניתי מחשב חדש, הוצאתי מהישן את ההדריסק והספק ושמתי בחדש. המחשב סתם עמד בחדר בצד. הבאתי את המחשב לחבר והוא חיבר לו ספק והרד דיסק. כשהוא הדליק את המחשב הנ"ל קרה. הזכרון בסדר, הכל ניראה בסדר. אבל זה עושה את הציפצופים =\ הוא ניסה לשחק עם הזכרונות אבל כלום לא עזר. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by spike_staff,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by mhasdiel,

שלום, היה לי עד היום 2 ג"ב ראם בסטיק אחד, הזמנתי 2 סטיקים כל אחד של 4 ג"ב. אחרי שאני מכניס את הסטיקים החדשים המחשב לגמרי לא עולה(גם לא לBIOS) אם אני משתמש בסטיק הישן עם סטיק חדש המחשב עולה אבל רק הסטיק הישן נמצא בחריץ CHANNEL A האם פיספסתי משהו ? צריך אולי להגדיר משהו מחדש? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DarkAnus,

מדובר בלוח אם של DFI מדגם P35 T2R, כשעליו יושב מעבד אינטל E5200, 2 סטיקים של 2GB של GSKILL וGAINWARD GTX260 216SP OC. כמו כן, ספק איכותי 500W של SEASONIC. במשך תקופה ארוכה המעבד שלי עמד על OC יציב ל3.85GHZ עם תוספת קטנה למתח ליבה. בזמן האחרון משום מה משחקים התחילו לקפוא לי לחלוטין ותקעו את המחשב לרמה של RESET אז ניסיתי לשחק טיפה עם המתחים-לא עזר, אז אתמול בלילה עשיתי F7 בהגדרות הביוס ושחזרתי הכל לברירת המחדל. ביצעתי שמירה והפעלתי מחדש והמחשב לא עשה BOOT... הוצאתי את הסוללה של הלוח אם בניסיון לשחזר את הביוס לברירת מחדל..החזרתי אותה..המחשב לא עולה בPOST. יש קול צפצוף חזק שנמשך בערך 3 שניות בלופים כשאני מדליק את המחשב, ולא עולה שום דבר. ניסיתי לנתק את הכרטיס מסך, להוציא את ה…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by snir805,

שלום לכולם ישמח אם תעזרו לי ליפתור תבעיה תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. לפני כחודש המחשב נייד היה על כ 90% סוללה ופעל על הסוללה, לפתע הוא כבה, ונדם ולא הצלחתי להפעילו בשום אופן. עם חיבור למטען ובלעדיו. גם לאחר שעות בתוך המטען, הוא לא הגיב, כלום. מת! ניסיתי לנתק כל מה שאפשר ולחבר מחדש. הסוללה, הזכרונות, הכוננים, כלום לא עזר. היום, קצת יותר מחודש מאז, אני מנסה להפעיל אותו ללא הצלחה, אבל מיד כשחיברתי אותו למטען, הוא קם לתחייה! הסוללה הייתה מרוקנת לחלוטין. כעת אני מנסה לאתר מה הבעיה כדי להיות ממוקד על כל צרה שלא תבוא. מריח לי שזה משהו שקשור במנגנון אספקת החשמל. אשמח לעצות איך אפשר לאבחן. תודה מראש!

19. Started by Kolshamen,

:s05: יש רק מסך שחור

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, חזרתי מקנדה והכוננים קשיחים היו בתיק גב ועלו איתי למטוס, כששהיתי בקנדה חודשים ארוכים הם שהו בשקיות פצפצים מבודדים איש מרעהו. כשחזרתי לארץ חיברתי אותם למחשב והם עבדו טוב ליומיים. אמש השארתי את המחשב דולק והלכתי לישון. כשקמתי ראיתי שאין תצוגה בעוד המחשב דולק. ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק ללא הועיל. שמתי לב, שכאשר המחשב עולה אין צליל מסוים שהמחשב עושה, לא ברור לי מהו צליל זה, כנראה זיהוי של הלוח אם? כי שום דבר לא עולה במחשב, לא רק הווינדוס, גם הביוס לא עולה! ניסיתי לחבר מסך אחר ללא הועיל. ניתקתי ההארד דיסק של הווינדוס שלי וחיברתי הארד דיסק שידוע שעובד (מהמחשב של ההורים), ואותה בעיה ברגע שהוא מחובר למחשב שלי. לכאורה פרמוט לא יפתור את הבעיה ויש כאן בעיה …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by pxst17,

שלום, בדיוק עכשיו כונן הדיסקים שלי החליט שהוא נפתח ונסגר לבד, כמה פעמים ברצף... ולא פתחתי אותו או משהו כזה. אני מאוד רציני.. למה זה קורה?? זו לא פעם ראשונה.. והכפתור לא לחוץ, זה יכול לקרות גם פעם בכמה ימים.

22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. כבר תקופה שאני אובד עצות, אני מנסה להגדיר את המחשב כדי שיכנס למצב שינה אך ללא הצלחה. המחשב נשאר דולק בלילה, הוא מכיל המון מאווררים שלא בדיוק עוזרים לעניין השקט למרות שהוא יושב בסלון, מה גם שהמחשב שלי הוא לא בדיוק צרכן קטן כמו שאתם יכולים לראות במפרט. אז ככה, היה לי לוח קודם מדגם Asrock X79 extreme4 שאיתו היו לי בעיות מגוונות(חשבתי שגם עם כניסה למצב שינה), קניתי לפני כמה ימים לוח חדש מדגם gigabyte X79-UP4, הרכבתי את הלוח ללא התקנת חלונות מחדש ועניין הכניסה למצב שינה עבד כמו שצריך ללא שום הגדרה, המחשב נכנס למצב שינה בקלות ללא שום בעיה. לאחר כמה זמן, היתה לי בעיה עם משחק מסויים ואמרתי לעצמי טוב נו נתקין מערכת הפעלה מחדש, יש ברשותי מערכת הפעלה…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by Itzik 007,

השבוע התקינו לנו רשת בבית... פירמטת את המשב והכל עבד טוב עד הרגע שהתקינו את הרשת! עכשיו הכל עולה קצת יותר לאט ובכללי עם כל היישומים זה ממש איטי... רק האינטי וירוס של קספרסקי פועל ברקע וזה עדיין איטי! נתוני המחשב שלי: מעבד: Intel Pentium 4, 1700 MHz לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) http://www.papab.com/mbp4vxasd2.htm הלוח אם שלי תומך או באסדיראם או דידיאר והכוונה היא שלא שניהם ביחד, ובנוסף עד מהירות של 266 מגה הרץ זיכרון: 256 MB (SDRAM) => 2 סלוטים תפוסים כאשר בכל אחד מהם 128 מגה של סדיראם, 1 במהירות של 133 ו2 במהירות של 100 מגה הרץ NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk ישן (אחד הלך לי עם השנים ועדיין מחובר במחשב) Wi…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by p11ma,

שלום, אז ככה. קיבלתי היום את ה TA790GX. הוצאתי אותו מהקופסא, התקנתי במקום הלוח הנוכחי שלי, חיברתי את המעבד שלי ( Brisbane 4400+ ), חיברתי את הקירור סטוק שלו, את הצורב, הכנסתי את הזכרונות, הכוננים הקשיחים והכרטיס מסך (HD4850). חיברתי לספק כוח וניסיתי להריץ. עד פה הכל בסדר... עכשיו, כשלחצתי על כפתור ההפעלה, כל המאווררים התחילו להסתובב, אבל המסך לא יראה כלום, הוא רק יראה לי הודעה " No Input Signal" , כאילו הוא לא מחובר לשום דבר!!! ניסיתי את המסך הרזרבי שלי, גם לא הראה כלום... לא יודע מה זה BIOS FLASHING אז אולי זה יכול להיות זה... המפרט שלי: AMD Athlon x2 4400+ @ 2.82 GHz Corsair 550vx 2x1 GB ram 667 HD4850 512mb 1x 7200rpm 500GB hdd 1x 7200rpm 300GB hdd

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אנא עזרתכם האדיבה. לא מוצא בביוס זכר ל TPM.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.