עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davidkeren,

שלום.קניתי מערכת שמע של MICROLAD 5.1 שהסבופר גם מגבר חברתי הכל.בבדיקה של כל רמקול בנפרד דרך הכרטיס קול גם הכל עובד.עד כאן הכל בסדר. אבל כאשר אני מאזין למוזיקה או רואה סרטים בDTS אפילו בטסט ביוטיוב שומעים רק מהרמקולים בחזית ימין ושמאל. הסב הסנטר והאחורים לא מתפקדים לא יודע מה לעשות פניתי לחנות שקניתי שם אמרו לי שהמערכת עובדת זה בעיה בהגדרות כמה ששיחקתי אם ההגדרות לא הצלחתי. כרטיס קול של REALTEK תודה לעוזרים

2. Started by FRT,

I have a virus in my computer and in my flash drives .the virus hides files and makes shortcuts no matter what I try to do by cmd and deleting the virus from regedit and restarting the flash drives, the virus comes back.(I have a problem with the hebrew keyboard so I write in English but I hope to fox it soon

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. היי, בהמשך לדיון הקודם שפתחתי: (בקצרה - תצוגת הווינדוס התחילה להבהב אחרי העלייה, בלי הפסקה ובלי שניתן לגשת לקבצים. - אחרי REPAIR SYSTEM של WINDOWS התקלה תוקנה). כעבור כמה ימים התקלה חזרה, והחלטתי להתקין מחדש WINDOWS. אחרי התקנת הווינדוס התקלה חזרה בצורה קצת שונה. כעת המחשב עולה, וניתן למשל לפתוח CHROME ולגלוש בלי בעיה, אך לא ניתן לגשת לתפריטים. כשאני מנסה ללחוץ על הסימן של WINDOWS כדי לפתוח את התפריט - לא קורה כלום. כשאני מנסה לפתוח את המחשב שלי - החלון נפתח לחצי שניה ונסגר. בנוסף לכך - כאשר אני מנסה לפתוח קבצי תמונה שקיימים לי בשולחן העבודה - אני מקבל הודעה על class not registered.(מצורפת תמונה). וסימפטום נוסף זה שבעת כיבוי המח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by FRT,

אני מנסה להפעיל את המחשב, אבל במסך הפתיחה הוא נכבה ונדלק שוב, ושוב נכבה... אין אפשרות להיכנס. מה אפשר לעשות? זה קרה אחרי שאיפסתי הגדרות רשת. המחשב הפעיל מחדש ומאז לא נותן לי להיכנס, אלא ממשיך כל הזמן להפעיל ולכבות. מה זה הבאג הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי יש לי בעיה מוזרה ודי מורכבת/אפשר להגיד רב מערכתית... אתחיל עם תיאור "הנפשות הפועלות" לוח asrock taichi x370 מעבד ryzen 7 1700 זיכרון g.skill tridentZ rgb 3200 cl14 - 2x16 כאשר המעבד והזיכרון באוברקלוק מתון. gtx1070 samsung 850evo 500gb + samsung 850evo 1tb (שניהם בחיבור SATA) כרטיסון firewire pcie בעל שבב של texas instruments וכרטיס קול אולפני RME FireFace 400 המחובר לכרטיסון הנ"ל. windows 10 pro [פרולוג] (אציין ששבועות ספורים עוד לפני כן, היו פעמיים-שלוש בהן המחשב עלה, חטף bluescreen שבישר על תקלה עם הNTFS, ולאחר הrestart המערכת ביצעה תיקון אוטומטי שהצליח) לפני מס' חודשים הפעלתי את המחשב, מערכת ההפעלה נראתה שמתחילה ל…

6. שלום המערכת: i5 4590 Gigabyte H81M Seasonic S12 - 620W Monitor: Acer Ed323 (1440p@144hz) עד אתמול הייתה עם Vapor X R9 280X אתמול החלפתי ל XFX RX 580 Black edition שנקנה מ newegg בדסקטופ הכל תקין, במהלך משחק (DOTA2) אני מקבל מסך שחור בתדירות גבוהה (ה input פשוט מפסיק לחלוטין לכמה שניות) דברים שכבר ניסיתי: - הסרה של כל הדרייברים באמצעות ה Clean utility של AMD והתקנה מחדש - הכרטיס דורש כבל אחד של 8 פינים, בהתחלה חיברתי כבל אחד שיוצא מהספק שהיה מחובר עם מתאם מ6 ל8. הכרטיס עצמו הגיע עם מתאם מ2 יציאות של 6 לאחת של 8 אז חיברתי באמצעות הכבל שלהם (חיברתי 2 יציאות של 6 פינים מהספק לכבל מה שמוציא יציאה אחת ש…

7. Started by kantan1,

שלום רב, לאחרונה ישנה תופעה שבהדלקת המחשב יש צפצוף אחד ארוך ועוד 2 קצרים. ניקיתי עם פן את כל האבק, החלפתי את הזכרונות, בדקתי מעבד והכל תקין העניין שיכול להיות שאולי הכרטיס מסך המובנה לא תקין? אבל כששמתי כרטיס מסך לא מובנה עדיין יש צפצוף... מה יכולה להיות הבעייה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Sargon,

אני מקבל את השגיאת מסך כחול הזה. אבל זה לא אומר הרבה. איך אני מטפל בשגיאה הזו? זה כבר הפעם השניה שזה קורה עם המחשב החדש. לאחרונה שיניתי את הזיכרון לתדר של 3200MHZ, יכול להיות קשור?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by USERone,

בס"ד האם כשה אני עושה רייד בווינדוס 7-8-10 האם הם יודעים לקרוא אחד את השני תודה רבה לכולם

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  10. שלום, המחשב עבד כרגיל ללא אירועים כלשהם. בהדלקה רגילה של המחשב, הוא נתקע ב-BIOS. מאז אותו אירוע, המחשב עצמו נדלק והרכיבים "דולקים" (המאווררים, הכוננים, הכרטיס מסך מציג שני נורות ירוקות בחלקו האחורי HD5770 Vapor-X ושללתי בעיה במסך), אבל המחשב לא מדליק את המסך ואין הצגה של שום דבר (לא מגיע אפילו ל-BIOS). שללתי בעיה במסך עצמו, אני חושב שאפשר לשלול בעיה בספק הכוח, וגם הכרטיס מסך נראה לי בסדר כי יש לו שני נורות אחוריות שדולקות ירוק. אין כבלים שרופים, ריח, קפסיטורים נפוחים. החומרה במחשב בת 8-10 שנים, אבל אם בכל זאת יש להם המלצות מה אפשר לעשות כדי לבודד או לתקן את מקור הבעיה באופן עצמאי, אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Ben N,

היי חבר'ה, נכון לרגע זה הווינדוס מותקן לי על כונן SSD ישן יותר של 250GB. כעת קיבלתי כונן SSD חדש של 1TB והייתי רוצה לבצע Migration לווינדוס לדיסק החדש. הבנתי שזה לא תהליך מאוד מתוסבך ושיש כל מיני Tools לעשות את זה אבל אני מעדיף ללכת על כאלו עם המלצות. תוכלו להמליץ לי על כלי כלשהו לעשות את ההעברה איתו? תודה!

12. Started by Peter Rabbit,

היי קיבלתי מאמזון ssd של crucial שנארז שלא באריזה המקורית לצורך משלוח (אשמתי. בחרתי כך בהזמנה) אני מבין שהמספר הסיריאלי לצורך שימוש בתוכנות שונות כמו שכפול הדיסק היה על הקופסה המקורית איך אני משיג אותו?

13. המחשב הנייד לא נדלק. הוצאתי ממנו את החלק שאליו נכנס המטען. מנסה להחליף אותו באחד חדש בתקווה שידלק. רוצים עליו בחנויות מחשבים 200 ש"ח. מאמין שב eBay אפשרי למצוא בהרבה פחות. על פי איזה שם אצטרך לחפש? זה מחשב נייד של לנובו.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. קניתי מסך מחשב חדש וקיבלתי ספק כוח שלא מתאים לשקע בארץ. המסך עצמו תומך בתדר ובvoltage שבארץ. יש לי ספק כוח של המסך הישן אפשר להשתמש בו כספק כוח של המסך החדש או שזה לא יתאים?

15. Started by MDavidF,

חבברים שלום,לפניי יומיים עידכנתי את הדרייבר האחרון לפי NVIDIA ,מה שקרה בפועל זה שהוא פשוט מחק לי את הדרייבר והעלה תקלה 43 שמופיעה במאפיינים שלו דרך המנהל התקנים. ניסיתי כבר כמעט הכל,המחשב הוא של ASUS 503VM ,ניסיתי לאפס אותו וכלום,פירמטתי אותו ועדיין כלום....דיברתי עם תומך מטעם ASUS והוא לא הציע לי יותר מדי - תחזיר אותו להגדרות יצרן,ממש מחוכם מצידם. מבקש עזרה בדחיפות לפני שאני שולח אותו לתיקון. תודה לעוזרים.

16. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם .fortigate 80c למי שיש ניסיון עם יודע אייך אפשר לבטל את האפשרות שאי אפשר לשתף קבצים או תיקיות באירגון?

17. Started by Gimel,

המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?

18. שלום , חברים אני אשמח לעזרה למי שמבין למה יש לי FPS נמוך שיש לי מפרט חדש אבל במשחקים יש לי FPS נמוך יש לאנשים עם מעבד וכרטיס מסך פחות טוב מזה אבל FPS שלו יותר גבוהה משלי ואנחנו משחקים באותם משחקים כל עזרה תבוא בברכה תודה .

19. קניתי מחשב חדש מTMS וכל משחק שאני מפעיל הוא קורס פתאום בלי שום הודעה מישהו יודע אולי מה הבעיה בדקתי גם בI can Run it והוא מראה שהוא כן יריץ את המשחק המשחק לא פרוץ

20. Started by מיכאל לוסטיג,

בוקר טוב לכולם יש לי שתי בעיות ברשת. הראשונה,אני מנסה להעביר מידע מהמחשב המקומי לכונן רשת,ובאמצע תהליך העברה אני מקבל הודעת שגיאה שיש בעיה עם הרשת(רשת חלשה) למרות שמדובר בחיבור קווי ושאר הכלים ברשת עובדים כרגיל הבעיה השניה,אני מנסה לעבוד עם סקייפ וכשאני מנסה לבצע שיחה הוא מודיע לי שהרשת חלשה וזה למרות שמדובר ברשת קווית ולא אלחוטית תודה לעונים

21. לאחר שנפתרה במפתיע בעיית אתחול מערכות הפעלה [על ידי התקנה מחודשת על דיסק חדש , שתיקנה את ההתקנה על הדיסק הראשון ], יש לי עכשיו בעיית אתחול המחשב הנייח עבד היטב, ואז בוקר אחד לאחר האתחול הוא כבה ונדלק וכך שוב ושוב. הכיבוי מתחיל שתיים שלוש שניות לאחר האתחול. מאווררים עובדים. אבל מייד כבה, ושוב נדלק ל- 2 שניות וכך הלאה פתחתי מארז, ניתקתי רכיבים (זכרונות, דיסקים, מחברי חשמל ללוח אם) וחיברתי שוב. הפעם מדי פעם הצליח לעלות המחשב אבל כבה שוב לאחר כמה דקות. ושוב חזרה בעיית האתחול שתיארתי. עכשיו כשאני מתאחל המחשב נדלק מאווררים מסתובבים אבל המערכת לא עולה, המסך שחור בלי להגיע למסך האפשרות של הביוס. מנורה אדומה בלוח האם דולקת dram led יש לי שני סטיקים של זכ…

• 18 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. זה מראה בתוכנה של הלוח אם וגם בעוד תוכנה שהתקנתי זה בסדר?

23. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים, אודה למנוסים שביניכם במקרה הספציפי הבא, לקרוא עד הסוף בבקשה. אני כרגע עם SSD SATA SAMSUNG EVO 860 500GB. יש לי NVME M.2 EVO 960 500GB של סמסונג גם כן. ידוע לי שיש את הכלי של סמסונג למיגריישן בין הכוננים, אבל השאלה שלי היא אחרת, לפי מדריכים / יוטיוב וכו' זה נראה שהתכנה עושה העתקה רק עבור מחיצת C, ולמה אני שואל, כי כשאני מתקין ווינדוס חדש על SSD בדר"כ נוצרות עוד 2 מחיצות מערכת, למיטב זכרוני אחת EFI והשניה לשחזור. מה קורה איתן? הן לא חשובות בשביל עבודה תקינה של הווינדוס שהועתק לכונן אחר? מישהו יכול לשפוך בבקשה קצת אור בנושא? דבר שני, אחרי השכפול וההטמעה של ה-NVME ככונן ראשי, אני ארצה להשתמש ב-SSD כמשני, איך אני מפרמט אותו בצורה הכי טובה …

24. Started by No-One,

שלום חברים, לאחר שהסרתי היום יותר מ600 וירוסים במחשב שלי, נותרתי במצב שבו אי אפשר להתקין שום תוכנה חדשה במחשב, ואין לי בוט מוכן לצערי, וכלי הורדה של וינדוס 10 גם לא עובד. כדי לעשות התקנה בצורת פאצ' צריך קודם כל מפתח מוצר. בבקשה אם מישהו מכיר אתר ממנו אפשר לקנות מפתח מוצר retrail, וקנה בעצמו ממנו וראה שהוא עובד, במחיר מה שיותר זול כמובן, תודה

25. Started by rico,

שלום חברים, דגם: Razer ManO'War 7.1 Analog/Digital Gaming Headset Green Edition https://support.razer.com/gaming-headsets-and-audio/razer-manowar/ לצערי המיקרופון של האוזניות הנ"ל עושה בעיות, כשאני מדבר למיקרופון אפשר לשמוע את מה שאני שומע דרך האוזניות עצמם, ממש מוזר. הדריבר של Razer מותקן כראוי, ויש כול מיני אפשרויות של- Mic Volume Mic Monitor Mic Sensitivity Volume Normalization Ambient Noise Reduction ודרך הכבל 3.5mm של האוזניות יש סוג של הגברה והורדה של השמע ואיזה מפסק קטן כזה, למעלה רואים אדום בקטן ולמעטה לא רואים אותו (שחור). החיבור שלו הוא USB אשר מחובר U…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים