תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני לא מצליח למחוק קובץ שנמצא ב-MP3 שלי ניסיתי את UNLOCKER אבל מופיעה לי שגיאה כזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לאחרונה קרה דבר מוזר - אייקונים של אפליקציות מסויימות הפסיקו להופיע בtaskbar. זה קרה לי פעמיים עד כה, עם סטים ועם BF3 ושתי הפעמים שונות מעט. הבעיה עם סטים: כאשר אני מפעיל את התוכנה כך זה נראה בטאסקבר - הריבוע הלבן הזה משמאל לorigin - זה הסטים. נכנסתי לתיקייה של סטים, האייקון של האפליקציה עצמה מופיע שם. מה שעשיתי זה יצרתי shortcut לשולחן עבודה של סטים, וכאשר אני מפעיל את התוכנה מהקיצור דרך, האייקון כן מופיע. הבעיה היא שברגע שאני מוחק את הshortcut הבעיה חוזרת. דבר מוזר ששמתי לב אליו הוא שהבעיה קרתה עם סטים ברגע שהתקנתי utorrent. ברגע שאוכל אנסה להסיר את utorrent ואראה מה יהיו התוצאות. הבעיה עם BF3: האייקון לא מופיע בקובץ המקורי של האפליקציה - לצורך השוואה כן …
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש,מהדגם הזה: SONY AD-7240S ראיית שהמליצו עליו פה באתר ובעוד מקומות אז קניתי, חיברתי אותו לחיבור SATA השני שיש לי,לראשון מחובר ההארדיסק, וכמובן שגם לספק ואיך שהמחשב מעלה טיפה את הוינדוס, ישר הוא קורס למסך כחול, לאחר כמה ניתוקים וחיבורים של הצורב בסוף הוא עבד כמה שעות כמו שצריך והפעיל דיסקים,עוד לא צרבתי בו, אבל היום הוא שוב משתק לי את המחשב במסכים כחולים, הכנסתי אליו דיסק ריק להתחיל לצרוב ואז הצורב התחיל לקרוא אותו והמחשב קרס,ושניסיתי להפעיל אוב את המחשב אז שוב באו המסכים הכחולים כרגע ניתקתי את הצורב אז המחשב עובד בסדר ואני כותב לכם את הבעיה כאן.... תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8I NEO2 מעבד AMD 939 ATHALON 64 עם מערכת קירור מים של טרמל טייק. בדקתי את הכל והכל תקין. המעבד שלי מתחמם בטירוף (לפחות זה מה שהמד אומר) 88+ מעלות אחרי שעדכנתי ביוס ואחרי שבדקתי את תקינות המערכת מים ואז הורדתי בדיקה של המתח החשמלי במחשב והוא אומר שה - +12V לא מקבל מספיק מתח (הוא מקבל 2.2V) מה זה לעזעזל ה +12V???? החלפתי ספק וזה עדיין קורה!!!! מה יכולה להיות הבעיה??????
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס ישן GEFORCE2 MX 200 AGP X4 למה אני מעוניין לעשות את זה -אחד התחביבים האהובים עלי זה להשמיש רכיבים תקולים לוח אם תקין,הכרטיס אינו מראה תצוגה אך המאוורר שעליו פועל האם יש איזושהי דרך לאתר את התקלה ולהשמישו ? על פניו הרכיבים שמורכבים עליו נראים בצורה שלמה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כשאני מנסה לחבר את האר דיסק למחשב הוא פתאום לא עובד והנורה של ההתחברות שלו לא דלוקה בכלל. כלומר אין קול של התחברות למחשב כלל. מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לפעול מחדש?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר לייזר (לא גלגלת) של מיקרוסופט לפני כמה ימים שמתי לב שכמעט כל לחיצה שמאלית אחת על העכבר הוא מקיש שתיים מה הכוונה אני פותח חלון מקיש על העכבר פעם אחת ולפעמים לא תמיד נתפחים שני חלונות כאילו לחצתי פעמיים חשבתי שזה וירוס או תקלה בווידוס פירמטתי את כל הווידוס והתופעה לא נעלמה אפילו שיניתי יציאה USB מאחורי המחשב אני חייב לציין העכבר עבד בסדר גמור הלייזר תמיד עבד רק כפתור שמאל החליט להשתגע פתאום יש מצב שזה עכבר לא תקין וצריך להחליפו תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים. הרכבתי מחשב בעצמי (לא בפעם הראשונה) ואני נתקל בבעיה- אין שום תצוגה על המסך וגם לא שומעים שהוא עושה פוסט. לאחר שנתקלתי בבעיה עברתי על מדריך להרכבה באינטרנט, אבל לא עליתי על הטעות שלי. המפרט: Thermaltake Tsunami Case Gigabyte P35 DS3 Intel Quad Q6600 V1 Cooper 2X1GB PQI ddr2 800MHz Gigabyte 8800GTS 320mb Cooler Master Xtreme 500W Asus DVD-RW lightscribe WD 320GB Sata II בדקתי כבר את הכונן הקשיח וכרטיס המסך במחשב אחר, מה עוד יכול לגרום לבעיה? ------------------------------------- עריכה: מצאתי את הבעיה: החלפתי את הזכרונות של המחשב, עם 2X1GB Kingston ddr2 800MHz והמחשב פועל. הייתי בחנות שרכשתי ממנה וכמו שהבנתי כבר- אחד מהסטיקים של הזכרונות היה תקול.
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מחשב חדש, לוח של ASUS עליו מובנים כרטיס רשת, מסך וקול. מאז שהתקנתי עליו את הווינדוס (Windows 7) היו כל פעם בעיות מוזרות. בתחילה היו תופעות של Restartים כל כמה זמן עם מסך כחול לפניו שהתריע על MEMORY_MANAGEMENT הבעיה כנראה נפתרה אחרי שהתקנתי את הגירסה הכי חדשה של ה-Driver של הכרטיס מסך (Intel HD Graphics). (כרטיס מובנה - ניהול הזיכרון הוא מול המחשב וכנראה עשה בעיות). נשארתי עם בעיות התקנה, משום מה לא מצליח להתקין את Acrobat Reader 10 למרות שהורדתי אותו משני מקומות שונים כולל האתר של Adobe עצמם, כעת גם ההתקנה של Photoshop cs 5.2 לא עובדת והתופעה היא הודעת שגיאה מוזרה באמצע ההתקנה וחזרה אחורה של תוכנית ההתקנה. מה שהכי חשוב לי, כי לתוכנות הנ"ל יש תחלי…
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב חדש.. .. e6600 2gb 667 8800gts כשאני משחק במשחקים כבדים, כעבור בערך 20-30 דקות התמונה קופאת ושום דבר לא יכול לשנות את זה. כלומר שום מקש או העכבר שום דבר לא זז או מגיב, התמונה פשוט קפואה... באותו זמן המחשב מתחיל לעשות רעשים בקצב קבוע כזה. כאילו גם נתקע.. הפתרון היחדי שאני עושה הוא לעשות ריסט דרך הלחצן שעל המארז. אני חושב שזה בעית טמפרטורות... במנוחה המעבד על 50, הלוח על 50 והכרטיס מסך על 50 במאמץ כמו במשחקים כבדים המעבד על 55 הלוח על 60 והכטיס גם על 60 הבעיה היא באמת הטמפ' או שזה משהו אחר?... תודה mz155
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
נתקלתי בשגיאה הזאת כמה פעמים והדלקתי מחדש את המחשב ואז זה היה בסדר... לפני שבוע התקנתי את הדרייברים החדשים של כרטיסי המסך של ATI והמשחק סאן אנדריאס התחיל לעבוד לי לאט... אמרו לי פה להחזיר את הדרייברים הישנים ע"י התקנתם מחדש מהדיסק שקיבלתי עם כרטיס המסך וזה מה שעשיתי אבל מאז כשאני מנסה להעלות את המשחק צצה לי אותה הודעה ארוכה עם מסך כחול (על כל המסך) ואין לי ברירה אלה להדליק מחדש את מחשב. ההודעה אומרת ככה: a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer. the problem seems to be caused by the following file: ati3duag.dll PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA if this is the first time you've seen this stop error screen, restart your compute…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
המאוורר המקורי מרעיר, ועושה סימנים של מי שהולך למות בקרוב, אני בפאניקה. יש הצעות? איפה אני משיג מאוורר כזה בזוללללללל? בדקתי ב EVEREST, ושמתילבשמהירות הסיבוב היא סביב ה 1000 RPM... כשזכור לי מהתקופה שהלוח היה חדש שהמאוורר הזה הסתובב ב 5000 RPM... מה לעשות!!!!?????!!!????
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את כל הציוד אבל רק חסר מעבד... קניתי מעבד עכשיו ללוח אני מחבר את המעבד המחשב נדלק המאורריה הכל אבל........ לא עולה כלום על המסך... זה יכול להיות שהוא לא תומך המעבד בלוח כי המעבד הוא 775 והלוח 775 זה אמור לתפוס לא? בדקתי מעבד אחר והוא כן עובד והמחשב עלה.... למה זה לא עובד? זה יכול להיות שהמעבד החדש פגום? הלוח: ASROCK 775DUAL-VSTA מעבד: CELERON 420 LGA775 PKG 1.60GHZ 512K L2 CACHE 800MHZ FSB ?!??!?!
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 4 3GHZ בשקע 775 עם 1GB DDR2 זיכרון הבעיה שיש אתרים שאני נכנסת אליהם והמעבד מראה על 70-100 אחוז מאמץ ושאני נכנסת למנהל משימות אני רואה שבקושי נשאר לי 100 מגה בייט פנויים זיכרון ! ( מתוך ה 1024 ) אני יודעת קצת לפרק ולהרכיב ויש לי עוד מחשב 478 ישן עם " אותו " מעבד 3GHZ רק שהL2 שלו זה 1 מגה קש ולא 2 אבל יש שם זיכרון פי 2 שזה אומר 512X4 DDR1 שתי גיגה זיכרון במקום 1 רק שהם עובדים במהירות נמוכה יותר 400MHZ השאלה אם אני ארגיש בהבדל ? אני יודעת ששניהם גאנק אבל מה עדיף מעבד טיפה חלש יותר וזיכרון גבוה או להיפך ? ועוד שאלה בקשר לאורך חיים של מעבד אני יודעת למשל ברכב שאם הוא נותן על הנייר " 60 כוחות סוס " אחרי 3 שנים בפועל הכוח סוס יורד בגלל המאמץ והבלאי של …
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין וינדוס ובאמצע ההתקנה אחרי שיש את המסך של LOADING FILES פתאום המסך נכבה (הולך לישון- לא מהחשמל) המחשב עדיין ממשיך לפעול אבל ככה אני לא יכול להמשיך את ההתקנה... ניסיתי להחליף מסכים -אותה בעיה. החיבור שאני מחבר הוא VGA * בעבר התקנתי מלא פעמים וינדוס על המחשב הזה ולא קרה לי כזה דבר הגבר היחיד ששונה הפעם שהדיסק קשיח הוא חדש. מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש DVD שהוא IDE וHD שהוא SATA עכשיו הוספתי עוד הארדיסק IDE, והוא לא מזהה אותו, לא במאסטר ולא בסלייב, אם זה חשוב הSATA הוא 120GB והIDE הוא 160GB מה לא עשיתי נכון?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מצלמה של סמסונג עם המותג TRUTION מדגם TWC-7000X התקנתי חלונות XP64 והמערכת אינה מזהה אותה.אין לה דרייבר 64.מישהו יודע יש פיתרון או דרייבר 64 תקני למצלמות עם בעיה כזו. אני מקווה שלא אצטרך לפרמט חזרה ל 32...... קיים זיהוי שהיא מחוברת אבל לא מעבר לזה.היא מזוהה עם סימן שאלה וסימן קריאה.המערכת אומרת שהיא לא רואה דרייבר תואם ל 64 ביט. תודה רבה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשתי כרטיס מסוג SAPPHIRE RADEON 9600XT 128 כשאני משחק NFS ופיפא וכו', אני שם לב כשאני נכנס לOVERDRIVE שהמעלות שלו כבר נמצאות בתחום האדום! ז"א 90-100-110 מעלות לפעמים. האם זה תקין? אני חושב שלא. עכשיו המארז שלי הוא מהישנים כולו סגור! אמרתי אולי זה בגלל המארז אולי צריך אחד עם חלון ומאוור או משהו, או שזה דווקא מהכרטיס? יש לציין שאף פעם הוא לא מעוות תמונה נתקע או משהו.... תודה.
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-