תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום בקצרה אני טכנאי בחברה של מסכי לדים יש לי המון מחשבים STAND ALONE שמפרסמים פרסומות החלק העליון כפי שמראה בתמונה המצורפת זה הסרטונים שעוברים למסך לדים כל שאר המסך הוא תמונה סטטי שחור ופתאום יש לי בכ8 מהמחשבים שלי באזור שלא משתנה בו התמונה (תמיד שחור ריבועים צבעונים שהולכים ומתרבים כמתואר בתמונה מישהו פה יודע ממה נובעת הבעיה ואולי גם דרך פתרון? המחשבים שיש להם תבעיה אם כולם זהים I3 2 גיגה זיכרון (שני סטיקים) לוח אם של אסרוק כרטיס מסך של גיינווד 440 GT אני חייב לציין שיש לי עוד הרבה מחשבים בעלי אותו מפרט ללא התקלה מקווה לעזרה מהירה בתודה COOKIE18 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי את הביוס האחרון ובקובץ טקסט שמצורף הם מסבירים שצריך לעשות את זה עם דיסקט איתחול. השאלה שלי היא אם אפשר להריץ את התוכנה של צריבת הביוס דרך dos prompt בשביל לשדרג? תודה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אנשים תראו יש לי ווינדוס אקס פי ויש לי ביעה מאתמול שאני משחק קונטאר המחשב כול פעם קורס באמצע אני כבר משחק קונטאר 3 שנים וזה לא היה לי אףפעם מאתמול זה התחיל מתי שאני נכנס לסרבר קצת זמן עובר ואז נתקע ואמר שהלף ליף ביצע פעולה לא חוקית ואז הוא יסגר וככה הוא כול המזן עושה ואז אחרי כמה ניסונות שוב להכינס לסרבר וזה שוב ושוב קרה קיבלתי מסך כחול מהיר כזה שהיה רשום בו טונה זבל ואז המחשב עשה ריסארט איך אני מסדר את זה? עדכנתי תאטני וירוס וסרקתי וגם עם אד וור אין כלום מה לעשות! אולי זה בגלל שאח שלי בעט במחשב לפני יומים זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא מריץ מעט מספרים בממורי צ'ק(נראה לי...) ואשז הוא פשוט עוצר.... אבל ברגע שאני עושה ריסטארט הוא מסיים את הממורי צ'ק ועולה כרגיל.... HELP!!!! איתן
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הקיצר הרכבתי את המחשב החדש שלי וחיברתי אותו... הבהתחלה הופיעה המסך שכתוב עליו איזה מעבד יש לי וזה.. ניסיתי להיכנס לביוס אבל זה לא נכנס .. זה ישר נכנב למסך שכתוב בו : NVIDIA Raid IDE ROM BIOS 4.76 Detecting array ... וזהו לא קורה כלום... מה יכולה להיות הבעיה? אולי לא חיברתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי את gta החדש אחרי שאני משחק בו שעתיים ויותר אז פתאום המשחק נתקע ואז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב נגעתי על המארז והמארז מאוד רותח מה עושים במצב כזה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס ATI 9600XT שמחובר ביציאת DVI למסך פלזמה וביציאת VGA למסך מחשב רגיל. הבעיה היא שאני לא מקבל סיגנל במסך הפלזמה. מישהו נתקל בבעיה הזאת? מבקש עזרה דחוף. תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני עובד עם כונן CD (רגיל, לא צורב) SCSI של Toshiba שעבד יפה עד לפני מספר ימים. פתאום לאחרונה הוא התחיל לעבוד לאט בצורה בלתי נסבלת. דבר ראשון ניקיתי את הכונן עם CD לניקוי - ללא שיפור. בדקתי במנהל ההתקנים ופתאום ראיתי משהו מוזר: אני עובד על בקר SCSI של Adaptec. הופיע לי פתאום בקר SCSI חדש שנקרא AXVodka. הבקר המוזר הזה לא משתמש במשאבים במערכת, הוא פשוט שם. לא זכור לי שהתקנתי אי פעם בקר בשם זה - וגם אני ממש לא אוהב וודקה - מאיפה זה בא לי? האם זה יכול להיות הגורם? מה יכול לגרום לכונן CD פתאום להתחיל לעבוד לאט - אבל באופן קיצוני? האם יש גם בכונן SCSI מקום וצורך בכיווני DMA ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום . הוספתי מאוורר קדמי של 80 מ"מ ,במקום ה50 מ"מ שהיה לי ועשה המון רעש . חיברתי גם לכרטיס מסך שלי מאוורר עם בורג להיסטנק .. הטמ"פ מעבד בזמן FOLL LOUD היא 42 מעלות . וב IDEL היא 31 מעלות .. הבעיה היא כאשר אני פותח לראות סרט , נראה לי שהתמונה לא חדה כל כך כמו שהיא היתה , יכול להיות שזה בדמיון שלי או שזה יכול להיות מצאותי .. איך אני יכול לבדוק והאם אתם יכולים לעזור לי ..
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום! לא לפני זמן רב קניתי מסך "MAG , LCD , 18. מייד שמתי לב שישנם אזורים מסוימים שבהם הצבעים כהים יותר ובאזורים אחרים הצבעים בהירים יותר. לדוגמא: צבע אפור ייראה כהה יותר בצידו השמאלי של המסך, לעומת צידו הימני של המסך בו הצבע אפור ייראה בהיר יותר. האם מישהו מכיר תופעה כזו? האם זה שכיח? האם ישנו דרך להתגבר על הבעיה? תודה על תשומת הלב.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי מחשב סלרון 466 סוקט 370. התקנתי עליו עכשיו XP וכל פעם שאני עושה כיבוי - המחשב מסרב להכבות - יש צורך ללחוץ באופן ידני על כפתור הכיבוי. כבר שיחקתי עם כל הגדרות ה-Power Management ב-XP וגם עם הגדרות ה-APM בביוס, ועדיין נאדה. מה שעוד מפליא זה שאין לי אפשרות Sleep במחשב...אבל ב-DOS כשאני לוחץ לחיצה קצרה על כפתור הכיבוי הוא כן נכנס ל-Sleep. רק לחיצה ארוכה מכבה אותו. אז מה עוד זה יכול להיות? תראו זה לוח אם סוקט 1 שמתאים לכל מעבד פנטיום 3 - ויש לי בבית גם פנטיום 3 1000 ששם אין שום בעיה כזו. יש לכם רעיון איך לפתור את שתי הבעיות (1. למה המחשב לא נכבה מעצמו? 2. למה אין לי Sleep? ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בטעות נלחץ בביוס על השורה Load SETUP Defaults מה שמחק את כל ההגדרות הקודמות שהיו שם. הגדרתי מחדש את הדיסק"ש וכל שאר החלקים שאני מכיר אבל מאז מערכת ההפעלה (WIN98) לא עולה במצב רגיל. [מצב בטוח - עולה] גם עדכון של הביוס לא פתר את הבעיה. האם יש רעיונות וכיוונים מה לבדוק? מחשב: P1 166MHZ לוח אם :Giga-byte GA-586HX AWARD Bios
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני לא מצליח לפרמט את הארד דיסק , ניסיתי דרך הדוס אבל אני לא מצליח במחשב ישנם 2 הארד דיסקים שהם נמצאים בraid 0, בהתחלה חשבתי שהבעיה היא בגלל הraid אז מחקתי אותו אבל זה לא עזר, איך אני מפרמט ?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המחשב שלי עוד לא בן שנה.. מאז והוא מתמיד הוא היה עושה לי מסכים כחולים ואני לא יודע למה.. עשיתי בעבר MEMTEST לא אמר כלום. הינה המיני דאמפ אשמח לעזרה ולקבל הצעות. במידה ואתם יודעים תבעיה (בעיית זכרון,לוח אם דפוק) תגידו לי כדי שאני יוכל להחליף תחלק ! תודה ושבוע טוב חן! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קודם כל אני לא בטוח שזה מתאים לפורום הזה אם לא תעבירו ... ככה התקנתי את המשחק assassins creed שמתי קראק והכל עכשיו הפעלתי את המשחק הוא טען הראה סירטון כזה של הכניסה פתאום המסך נהיה שחור והופיע Out Of Range [מהמסך עצמו] והמחשב התחיל לעשות רעש בפעם השניה שניסיתי הוא רק נהיה שחור ועשה רעש זה מה שמצאתי בגוגל This happens when your screen resolution is set to something higher than what your monitor can display. For example, if your monitor supports resolutions of up to 1024x768 and your video card allows you to crank it up to 1600x1200, doing so will give you an error. Another reason you might get the error is if the refresh rate you selected a certain resolution is higher t…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אימא שלי עושה בעיות, בהתחלה הוא עשה שגיאה של מייקרוסופט בווינדוס והעלה את החלון של ה"תשלח" ו"אל תשלח" ואחרי שאימא שלי לחצה המחשב פעל פיזית אבל המסך לא הראה כלום, אחרי זה הדלקנו שוב והכל היה בסדר ועכשיו אחרי אותה בעיה עלה מסך כחול. אז לפי מה שאני יודע אם הוא לא מצפצף אז זה כנראה לא בעיה בלוח אם,זיכרונות או מעבד. אז כנראה זה ההארד דיסק? כי אם הכרטיס מסך לא היה תקין אז זה היה מצפצף ופשוט לא מראה אות. תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : עכשיו היא אומרת לי שכן היה צפצוף אחד כנראה מהמחשב.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכוון כיצד ניתן להוציא את הפלסטיקים הלבנים שתופסים אותו על הכרטיס. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני הרכבתי מחשב חדש עם הלוח אם הנ"ל : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=332&l4=0&model=1312&modelmenu=1 בכל מקרה, אני לוחץ על הכפתור וכלום, בדקתי את החיבורים של הפאנל והכל תקין, ועדיין לא עובד. עשיתי בדיקה עם כפתור אחר ושוב לא עובד. הנורה שעל הלוח עובדת ומראה עי הלוח אם אכן מקבל זרם. מישהו יודע מה הבעיה? תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר שאלו על זה אבל לא מצאתי בחיפוס את הבעיה שלי... פירמטתי את המחשב שלי ועכשיו יש לי WIN XP HOME SP3. אני מחבר כל מחשיר לUSB כמו PSP, SANSA 2GB... והוא כותב לי את ההודעה שאם הייתי מחבר את המכשיר לUSB2 אז זהייה עובד טוב יותר , אבל יש לי USB2 ... "The USB mass storege device is a hi - speed USB ...." כאילו שאין לי USB 2 .... ואני לא יכול להכניס שירים חדשים לMP3 שלי , מה לעשות ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם עוד פרטים שלה משנים אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים בעיקר מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אשמח לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי מספר רב של פעמים מסכים כחולים ו גיליתי מה הבעייה הבנתם? יש בעייה בהתקן usb, החיבור היחיד שמחובר למחשב ב usb הוא מודם האינטרנט? האם מודמים בעלי חיבור usb עושים בעיות כאלו? מישהו נתקל בבעיות כאלו? הדגם של המודם שלי הוא: b-focus usb 160. יש עידכון שפותר בעייה זו? או יש עידכון קושחה? דרך אגב ראיתי ב "הוצאת חומרה בטוחה": (תמונה מצורפת) האם גם ההארד דיסק והצורב נחשבים כהתקן usb? דרך אגב, העלתי את כול קבצי ה dump למי שרוצה לקרוא: http://rapidshare.com/files/71452732/Minidump.rar.html
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, תופעה מוזרה קוראת לי כאשר אני מכבה את המערכת באופן מסודר (או לא). המחשב נכבה וכעבור מספר דקות נדלק לבד ומעלה את מערכת ההפעלה. למישהו השמץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-