תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לאתחל את הביוס ואני לא יודע איפה הבטריה נמצאתת... יש מצב אתה מביאים לי תמונה שלה ואת המיקום שלה?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חברה בבקשה תעזרו אני צריך מן מדריך לפתיחת פורטים : יש לי ראווטר של אדימקס ואני צריך לפתוח פורטים של המשחק WARROCK TCP: 5340 and UDP: 5350 בקשה תגידו לי איך......... תודה לעוזרים!!! בבקשה תעזרו אין לי שמץ של מושג בזה .. בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק אחד של 512DDR 3200 של חברת TWINMOS לוח אם מדגם Asrock939 Dual PCIE/AGP עכשיו כמו שאמרתי הסטיק של הזיכרון זה 3200 (כלומר 200MHZ זה גם מה שרשום על הסטיק עצמו) אבל בתוכנה CPUZ זה רושם לי שהוא עובד רק על 133MHZ מישהו יודע כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה שנה טובה והמשך ערב נעים! עריכה: עשיתי Restore to Optimal Settings בביוס עכשיו זה עלה ל 166MHZ אבל זה עדיין לא 200
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מסך כחול, המחשב היה דלוק(רק נידלק) ופתאום הופיעה מסך כחול. קוד: 0X00...2 0X89F07C5D בעקרון אני יודע שקיים אתר כזה שמופיעות שם כל התקלות של מסך כחול והוא תמיד עזר לי, אני עכשיו לא מוצא אותו ואני לא זוכר איך מצאתי אותו פעם אחרת. מישהו עזרה?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, חלונות החליטה שאני צריך לפרמט את הדיסק און קי שלי כדי שאוכל לגשת אליו שוב, למרות שיש לי בו מידע חשוב (קבצי JAVA) שאני ממש צריך אותם. מה אפשר לעשות כדי להציל את הקבצים האלה ממנו? איזו תוכנת שחזור יודעת להציל קבצי JAVA? אגב, גם כשניסיתי לפרמט התהליך נכשל. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאצליח להסביר את התופעה בצורה הטובה ביותר, על מנת לקבל את העזרה הרצויה. תיאור הבעיה: יש לי מחשב נייד מסוג Asus zenbook pro 13 duo, המחשב נייד מחובר בכבל TYPE C תצוגה, דרך תחנת עגינה מובנת בתוך שולחן של cougar e-mars electrical desk, ע"י כבל HDMI למסך Samsung Odyssey G7 32". עד לא מזמן שהייתי מדליק את המחשב מחדש, התצוגה הייתה אוטומטית רק במסך הגדול המחובר, לאחר שהגדרתי בווינדוס שיעלה דרך מסך 2 בלבד. פתאום, לא יודע מה קרה, המחשב נדלק מחדש אבל התצוגה היא רק במסך של המחשב, על מנת שזה יעבור למסך של Samsung אני צריך להוציא את הTYPE C ולהחזיר אותו, ואז זה תקין. השאלה שלי, האם זה עניין של הגדרה? איך אני יכול שוב פעם להגיע למצב …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קוראים לי גיל ויש לי בעיה קטנה שאני מפחד לעשות פורמט, מה זה אומרת, זאת אומרת שיש לי שתי דיסקים כשיחים אחד 250 ואחד 120. אני פיצלתי ת250 ל20 גיגיה קוראים לו f, ולשני קוראים לא h והh הוא היתר מ250-20 . ויש לי אחד של 120 שהוא מחולק חצי 55 ו55 אז אני מפחד לאבד נתותים בפורמט. 1. אז השאלה אם אני יוציא תהארד דיסק של ה250 גיגה ינתק אותו, הדברים שבתוכו לא ימחקו? ומה אתם אומרים לנתק את החיבור שמחובר ללוח הsata2 או את החשמל שלו מה יותר כדאי? תודה גיל
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי SSD 128 ג'יגה שקניתי דרך הקניה הקבוצתית כאן. והיום קרה לי משהו מאד מוזר - הדלקתי את המחשב בבוקר ופתאום הווינדוס נתקע ולא עולה, עשיתי RESET והמחשב אחרי זה התחיל לעשות ריסטים לבד בכל פעם שניסה להעלות את הווינדוס. אין לי באמת מושג מה קרה ולמה, אבל ניסיתי לנתק את ההרד השני שלי ופתאום הווינדוס עלה רגיל. חיברתי את ההרדיסק השני בחזרה ונראה שהכל חזר להיות בסדר. יש למישהו מושג למה זה קרה? למקרה שזה משנה - גרסת הקשחה של הSSD היא 000F (אגב, יש חדשה יותר?) תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מקווה שאני בפורום הנכון. בלוח אם GigaByte K8N Ultra9 בן כשנה וחצי התחילה סדרה של בעיות שלא הצלחתי לפתור ואני מקווה שיש פיתרון DIY - הלוח לא באחריות. דבר ראשון, בלוח היה מוגדר RAID1 על הבקר של Nvidia ויום אחד ה-RAID "התפרק" לשני דיסקים לוגיים ולא הצלחתי להפעיל אותו מחדש. לאחר הנסיונות להפעיל את ה-RAID המחשב נתקע ונאלצתי לשים את אחד הדיסקים ב-DISABLE כדי לאפשר עלייה של המחשב כך שכרגע אני עובד עם דיסק יחיד ללא MIRROR. במהלך הנסיונות לטפל בבעיית ה-RAID ניסיתי לשדרג את ה-BIOS מגרסה F3 ל-F8 אבל גם דרך @BIOS וגם דרך Q-FLASH לא הצלחתי לעדכן - התוכנה הודיעה שה-BIOS עודכן אבל לא הצליחה לבצע RESTART (המסך נכבה אבל ה-POWER LED והמאווררים המשיכו לעבוד) ולאחר כיבוי והדלקה מחדש, עלה שוב…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה תגידו על זה מחשב עם windows 98 ב my computer הוא מזהה את המעבד בתור פנטיום 2 עם אתחול המחשב שמוצג מפרט המחשב הוא כותב שהמעבד הוא פנטיום 3
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המחשב נדלק מראה את התמונה של לוח אם הכל עובד ורגע לפני עליית הווינדוס ניכנס מסך שחור וכתוב שם המון דברים והמחשב מבקש System Cd הלכתי למעבדת מחשבים והוא אמר לי שהדרך היחידה זה לפרמט לא איכפת לי לפרמט אבל יש שם 40 ג'יגה של תמונות חשובות של המשפחה אין אולי דרך להעתיק אותם? זה ממש דחוף תודה מראש לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי הלוח אם במחשב, הלכתי לחנות ,החליפו בחדש, הכל טוב ויפה, אני מגיע הביתה ועדיין לא עובד, ז"א אין פוסט בכלל, הזכרונות תקינים, הכרטיס מסך תקין, הכל נבדק בחנות ,גם אני בדקתי אותם אצל חבר שיש לו מערכת מבוססת INTEL ככה שחוץ מהמעבד בדקתי הכל, הלוח הקודם נשרף בוודאות כי זה קרה כתוצאה משקל שנכנס לי לכונן בצורה הזוייה, לא משנה, מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רק לפני כמה ימים היציאה עבדה בלי בעיות ופתאם החיבור לטלויזיה הפסיק לגמרי לפעול. לא רואים כלום. חוץ מזה הכרטיס עובד מצויין. בדקתי את הטלויזיה והכבל. שניהם בסדר. החלפתי לדרייבר ישן יותר (אני עם 4.11) - ללא שינוי. ניסיתי את כל הפורמטים (pal וכו'). מה אתם אומרים? לגשת לחנות? תודה לעונים ולקוראים.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במחשב חדש שנקנה יש את לוח גיגבייט הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 עם כרטיס גרפי מובנה GF6100. המחשב מדווח על זכרון RAM פנוי של 448 מ"ב במקום 512 וההסבר שניתן הוא שההפרש (64) הוא החלק שמנוצל ע"י כרטיס המסך. לא נתקלתי בתופעה הזו בעבר ורק רציתי לוודא שזה אכן המצב. בתודה מראש על הבהרות בנושא.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-