תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
תוך כדי עבודה במחשב. הכונן הקשיח נכבה ונדלק מעצמו חשמלית. זה קורה בערך מס' פעמים במשך היום. סריקת Bad sector התגלתה תקינה והטמפ' שלו גם תקינה - כ39 מעלות. זהו הכונן הקשיח היחידי שאצלי במחשב שבו מותקנת לי מערכת ההפעלה. חשוב לציין שהמחשב עצמו עובד מצוין. מישהו יכול לעזור ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי 2 HDD של WD מדגם 500AAKS. על אחד מהם התקנתי את המערכת הפעלה (חילקתי אותו לשתי מחיצות), והשני היה במחשב אחר ואין עליו שום מערכת התקנה או מחיצות. כשאני נכנס לComputer Management אני רואה אותו בצבע סגול ורשום שהוא 100% פנוי. הקטע הוא שהמחשב מזהה אותו אבל לא מופיעה לי שום מחיצה בWIN. אני לא יודע איך אני אמור להפעיל אותו, בביוס הוא גם מופיע. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש, טל.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בזמן POST מיד לאחר הדלקת המחשב שלוש הנורות של המקלדת מהבהבות במהירות וללא הפסקה יש גם בעיה עתיקה של הביוס שאינו שומר הגדרות (שומר כל עוד מחובר לחשמל - וכן...החלפתי סוללת ביוס לחדשה) גם כשהווינדוס עולה (לפני שניתקתי מהחשמל, אח"כ עולה עד למצב שמודיע לי כי ההגדרות אינם מתאימות ואז לא ניתן להמשיך בגלל המקלדת) לא ניתן להשתמש במקלדת עם מקלדת USB אין בעיה מה דעתכם??
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חבר שלי שינה בטעות הגדרה בביוס והוא לא זוכר מה זה היה ואחרי שהוא הפעיל מחדש את המחשב עם ההגדרות החדשות שהוא שינה בביוס אז הוא רואה על המסך פסים צבעוניים בדרך כלל שחור וורוד וצהוב ואפור ושהוא בביוס צהוב והוא לא יכול לראות כלום איך אפשר לפתור את זה בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, סביר להניח שכל מי שמסתובב בפורום הזו פירק/הרכיב איזה חלק במחשב במו ידיו. אני בטוח שכולם שמעו כאן כל מיני כללים לגבי עבודה על המחשב החל מדברים כמו לנתק מהחשמל ועד לסדר הארקה לידיים. בסופו של דבר, תמיד יש כללים מוגזמים וכללים שבאמת כדאי להקפיד עליהם. בוא ננסה לבנות קובץ חוקים קטן וריאלי לגבי עבודה על המחשב, על מה אתם מקפידים שאתם עובדים על המחשב?
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכל Hwzone אני חדש כאן [/glow] אז הנה הבעיה שלי.. למשל אני הורדתי משחק בדרישות מינימליות שיכול לעבודה על המחשב שלי(משחקים כמו Mafia,sonic dx וכו'..) אז שאני מפעיל אתהמשחקים זה עובד לי ממש לאט אז אם מישהו יודע מה הבעיה ויוכל לעזור לי ודרך אגב עשיתי סריקת טרואיינים פרסומות מרגלים וירוסים הכל עשיתי..ועדיין יש לי את הבעיה הזאת וזה ממש מעצבן כי אני תקוע בלי משחקים.. המפרט שלי intel P4 1.6Ghz 256mb ddr ati raedon 9200 se אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תגידו לי אני ירשום פה.. [glow=red,2,300]תודה לעוזרים , LeftRight.[/glow]
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ג'יגה-בייט, וזכרון 256MB DDR של קינגסטון. המחשב עבד מצויין, עד שהחלטתי להרחיב את הזכרון. קניתי עוד 256MB, מתוצרת שונה (כמובן שבדקתי שזה CL 2.5 כמו הקינגסטון) - ומאז שהכנסתי את זה למחשב, התחיל הבלאגן - בכל פעם שהייתי מדליק את המחשב, התחיל לפעול CHKDSK, וכשנכנסתי למע' ההפעלה, המון הודעות שגיאה בנוסח - system write failure. שיניתי את הגדרות ה BIOS ל fail-safe, אבל זה חזר על עצמו - זאת ועוד, שהדיסק הקשיח התחיל להתמלא בקבצים ענקיים, ולא מזוהים. הוצאתי את הזיכרון שהוספתי - והפלא ופלא - הכל חזר למקומו בשלום. הייתי צריך להריץ את sfc / scannow, כדי לשחזר כמה קבצים שנדפקו, אבל הכל נגמר בסדר. שלחתי את הזכרון ה"פגום" (?) בחזרה לאקסלנט (מהם קניתי), וקיבלתי זיכרון חדש א…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הדיסקאונקי לכניסות מאחור של הלוח אם אני רוצה תקשורת מהירה.... יש לי WINDOWS 7 64BIT ...ו לוח P43 . גמר חתימה טובה לכולנו.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני בערך שעה - פתחתי את המחשב בשביל להוציא את כרטיס הרשת (המחשב לא ממש זיהה אותו, וחשבתי שהוצאה והכנסה יוכלו לעזור). אחרי ההדלקה, המחשב נעצר באיתחול וכתב - DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER הנחתי שבטעות הזזתי עם היד את החיבורי הארדיסקים או משהו בסיגנון, אז הידקתי אותם וניסיתי שוב - אותו דבר. גם ניתוקם וחיבורים מחדש, ניקוי הביוס וחיבור מחדש של כרטיס הרשת לא ממש עזרו. יש לציין שהמחשב עבד מצויין לפני ההתעסקות הזאת.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך שלי 7800GT בחיבור DVI ל HDMI לטלוויזיה. סידרתי הכל בהגדרות ואני רואה את מסך המחשב על גבי הטלוויזיה. אבל כשאני מפעיל סרט נגיד, אז במקום הסרט בנגן יש מסך שחור... אני זזוכר פעם שעשיית את זה היה צריך לשנות משו בהגדרות רק שעכשיו אני לא זוכר מה...עזרה תתקבל בברכה טוב מצאתי פיתרון די פשוט, כמו שחיפשתי בהגדרות של הנגן עצמו לדוג' BSPLYER ולשנות את ההגדרות RENDERING
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום ותודה על הקריאה. כל פעם שאני עושה ריסטרט או כשאני מדליק את המחשב אז לפני שהוא נכנס לווינדוס הוא מריץ לי בדיקת תקינות ל D, כאילו פעם האחרונה הוא נכבה לא כמו שצריך וזה לא נכון.. הוא נכבה סבבה לגמרי ועדיין עושה את הבדיקה המעצבנת הזאת בדרך לווינדוס. מה עושים ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה מארז COBRA (בלי להתייעץ איתי כמובן) כמו זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351 עכשיו, באתי לעזור לו להעביר את המחשב שלו מהמארז הישן שלו לתוך החדש. אבל... ראיתי שבמארז החדש יש מקום רק ל-2 ספייסרים מוזהבים (כאלה שמבריגים לתוכם ברגים), וכל השאר זה חורים מרובעים, שלתוכם מכניסים מין קוביות פלסטיק לבנות כאלה, עם חור קטן למעלה. אז הכנסתי אותן למארז במקומות המתאימים, אבל לא ראיתי שום דבר שיכול להצמיד אותן ללוח-אם (החורים בקובייות קטנים מדי בשביל ברגים) מישהו מכיר דבר כזה? יש מושג איך לחבר את הקוביות ללוח-אם ? אולי פשוט חסר משהו שהיה צריך להגיע עם המארז ? (אין לי מצלמה בשביל להראות תמונה... אני מקווה שלמישהו יש מושג על מה אני מדבר…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום חברים! קניתי את הכרטיס מסך (PNY QUADRO 600) הרכבתי ומשום מה המחשב לא עולה כלומר עולה התמונה של הביוס ו...זהו המחשב נתקע על התמונה של הביוס וא"א להכנס לביוס פשוט תקוע. מה שמוזר שהכרטיס עבד על מחשב/לוח אם אחר וכשאני מרכיב על הלוח-אם שקניתי (GIGABYTE X79-UD3) כרטיס אחר (ישן יותר מהכרטיס שקניתי) המחשב עוולה כרגיל... על פניו אני לא רואה שום בעיה של תאימות חומרה, לפי נתוני היצרן של שני הרכיבים. אשמח לעזרה. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן, המחשב של חברה שלי פעל לאט בזמן האחרון. הסתכלתי ב-CPU-Z וראיתי משהו מוזר. האם המעבד שלה הוא under-clocked? אם כן, מישהו יודע איך אני משנה את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס P5B עם כרטיס קול מובנה הכל עבד בסדר ושמעתי מוזזיקה בווינאמפ באתי להעלות את הפרו סוקר אבולושיין והמחשב נתקע ניסיתי כל מיני כפתורים כדי לחזור לווינדווס וכלום לא עזר אז עשיתי ריסטרט עכשיו המחשב לא מזהה את הכרטיס קול התקנתי את הדרייבר שלו ועדיין הוא לא מזהה אין סאונד במחשב וב device manager הכל תקין ואין איקסים לא יודע אם זה יעזור , אבל כשהפעלתי את המחשב לאחר ריסטרט הצליל של העלאת ווינדווס עבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי מחשב P4 3G על לוח אסוס P4P800 בזמן האחרון נתקע כשבא לו, ללא קשר לתוכניות או העמסה 1) בזמן עבודה 2) לפני עלית חלונות כשמופיע מסך אסוס כיצד לחפש בעייה? :s05: בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום תוכנה. [iurl]http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372828.0[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הייתה לי בעיה במחשב עם דיסק C, והBOOT לווינדוס לא עבד (דיסק ישן של WD, אני מתקין עליו רק מערכת הפעלה) אחרי שעשיתי לו CHKSDK הבעיה נפתרה והווינדוס עלה, אבל עכשיו הוא לא נותן לי להכנס לדיסק הראשי שלי ומבקש לפרמט אותו (דיסק של 1TB!!) יש לי שם המון דברים, איך אפשר להמנע מזה? הדבר היחיד שעשיתי זה להוציא את הכבל SATA ולהחזיר כדי לבודד את הבעיה הראשונה ועכשיו זה מה שזה עושה לי הצעות?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי אסוס TF201, רציתי לראות סרט בטלויזה וחיברתי את הכבל HDMI, הסרט AVI עם קובץ תרגום SRT, את הסרט אני רואה בטלויזיה אבל את התרגום אני לא רואה. כשאני רואה את הסרט בטלויזה המסך בטאבלט נהיה שחור ועליו אני רואה את התרגום.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לחלק מחדש את הכוננים במחשב של חבר, להעביר קצת יותר נפח לכונן C. התקנתי לו את התוכנה, בחרתי את הפעולות ונתתי למחשב לרוץ. כשניגשתי כעבור כמה שעות, ראיתי הודעה שבגלל סקטור פגום הפעולה הופסקה... טוב, חיברתי את הכונן למחשב שלי וכשאני מנסה להריץ את התוכנה אני מקבל הודעת שגיאה: Init failed: Error 45 CRC error in data כשהכונן הפגום לא מחובר התוכנה עולה. מה עושים???
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-