עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by casio888,

No IDE Master H.D.D Detected זאת ההודעה שאני מקבל כשאר אני מפעיל את המחשב בכל פעם וצריך ללחוץ על f1 בשביל להמשיך. מפרט מחשב: intel e6750 2g kingston 800mhz לוח אם של asus nvidia geforce 9600 gt הצורב מחובר לי ב ide ויש לי שני כוננים קשיחים שתיהם של wd אחד 160 ג'יגה אחד 500 ג'יגה שניהם מחוברים ב sata 2 תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by meni7702,

חברים בעיה . אני מתחבר לדומיין של החברה שלנו כתובות איי פי ו די אן אס תקינים הכל כמובן משרת dhcp יש חיבור לדומיין אבל אין גלישה התקלה היא no internet access למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. נתקלתי בבעיה הבאה: הרכבתי מחשב חדש עם מעבד ryzen 3600 עם זיכרונות של (HX432C18FB2K2)hyperX fury black 2x8GB DDR4 המחשב עולה אבל אין post לא משנה מה אני עושה החלפתי בין הסטיקים של הראם ניסיתי רק עם אחדניסיתי בערוצים אחרים וניסיתי גם בלי כלום אבל עדיין אין post החלפתי 3 כרטיסי מסך שונים(280x/290x/1060) ועדיין אין post(כבל מחובר לכרטיס מסך כמובן..) איפסתי Cmos(הוצאתי את הבטריית כפתור לכמה דקות והחזרתי) יש עוד דבר אחד, אבל ממה שקראתי באינטרנט זה לא אמור…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by atila3,

אין לי תצוגה על המסך הוא רושם לי NO SIGNAL חיברתי כרטיס מסך נוסף וגם אצלו אין לי תצוגה . ניסיתי להוציא את הסוללה של הביוס וזה גם לא עוזר ניתקתי הכל מהמחשב השארתי רק את הכבל של ה24 מחובר ואת הכבל של המעבד ועדיין אין תצוגה , חשבתי שזה הלוח מת אבל שאני מוציא את הזיכרון הוא מצפצף אודה לעזרה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by N1Ahi,

אני משחק איזה רבע שעה, פתאום המסך הופך לשחור ואז יש הודעה במסך No Signal .... והמעלות של הכרטיסי מסך ומעבד מאמץ מלא בתוכנה OCCT מעולות ... אז מה יכול להיות הבעיה ? יש מצב שזה המסך עצמו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, ברשותי מחשב לא ישן כל כך: 2600x / Corsair 16GB RAM / 1080GTX / Corsair 550W Gold כשרק את הכרטיס מסך קניתי מיד שניה עם קנית המחשב. לאחרונה אחרי ריסט או הדלקה של המחשב מחדש, מהשניה שאני מדליק אותו, אני לא מצליח לקבל אות לא במסך מחשב (DP), ולא בטלוויזיה (HDMI) שמחוברים אליו. כמובן שניסיתי לנתק כל אחד מהם ולנסות בנפרד, אבל שום דבר לא עוזר עד שאני מכבה את המחשב ידנית בעזרת כפתור שעל המארז, ומדליק מחדש. בהתחלה היה מספיק לי לעשות את זה פעם-פעמיים, אבל לאחרונה זה מחמיר יותר ויותר, ורק עכשיו חזרתי על הפעולה הזאת 7 פעמים כדי שיעבוד. כבר מתחיל לחשוש לכבות אותו או לבצע ריסט. - החשד שלי כמובן זה הכרטיס מסך, אבל אין לי דרך לא…

• 11 תגובות
    • 12.6k צפיות
  7. Started by ajamidoron,

אהלן, לאחרונה ביצעתי שדרוג של המעבד. הכל הלך כמו שצריך עד שניסיתי להדליק את המחשב והמסך לא עולה. המסך עובד במחשב אחר. בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך ללוח אם אפילו ניסיתי לפרק ולהחזיר ועדיין לא עזר. ניסיתי לחבר את המסך ללוח אם עצמו אבל הוא גם מראה no signal. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר וגם No signal. ניסיתי להחזיר את המעבד הקודם ועדיין אותה שגיאה. מה זה יכול להיות? שברתי את הראש כבר.. אולי הלוח אם? אולי הספק? קורה לי גם שהוא נדלק ואז מתכבה לאחר מספר שניות..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lidorx7,

אהלן חברים, יש לי בעיה מוזרה בכניסה ויציאה ממשחקים. כשאני נכנס ל BF3 עם הרזולוציה הרגילה בDESKTOP 1280X800 המסך נהיה כחול וכותב No signal , אך אני שומע את המשחק רץ, לחיצה על ALT+F4 מחזירה אותי לדסקטופ , גיליתי שכאשר אני משנה רזולוצית דסקטופ לNATIVE זה עובד והמשחק רץ. או לחילופין אם אני מעלה את המשחק כחלון ( ALT+ENTER) יש לציין שאני יכול להריץ רזולוציות גבוהות כמו 1900 + אבל קורה שאני שם רזולוציות נמוכות ממנה ושוב הבעיה חוזרת..המשחק נעצר ,מסך כחול NO SIGNAL הדבר קורה ברזולוציות מסויימות.. קורה גם ב far cry 3 וב FSX , המשחק פועל ואז כשאני יוצא לדסקטופ אני שוב מקבל את המסך ואז חייב לעשות RESTART למחשב דרך הכפתור. הבעיה ביציאה יותר מטרידה אותי.. פירוט מחשב: I5 GTX660 OC מחוב…

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by butygirl,

הכרטיס עובד במחשב אחר כמו כן המחשב שלי יכול לעבוד עם הכרטיס החדש תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by GreenGlob,

לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by eurekas300,

שלום העברתי ממחשב אחר כרטיס מסך HD6850 של AMD שעובד בוודאות עבד יופי במחשב הקודם. כשאני מחבר אותך למסך מחשב אין שום אות והמסך לא קולט כלום שאני מחבר את הכרטיס מסך של הלוח למחשב אז הכל עובד יופי. כרגע הכרטיס מסך מחובר למחשב רק שהמסך מחובר לכרטיס מסך שעל הלוח והמחשב עובד. אז אין שום בעיה של חומרה פסולה. רק מה אני לא מבין למה זה לא עובד.שיחקתי עם הביוס שיחקתי עם המסך עצמו והעברתי את ההגדרות לכבל DVI ועדיין לא קולט. הכרטיס יושב טוב על הסלוט, ניסיתי להתקין דריוורים אך אני מקבל שגיאה בהתקנה לא יודע למה. מה עושים? תודה רבה

12. Started by Toxic321,

הייתי בWORD במחשב של אימא שלי ופתאום המחשב קפא... לחצתי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שהוא נכבה ואז הדלקתי שוב, כשהדלקתי שוב המחשב עובד אבל כאילו המסך לא קולט את המחשב וכותב לי no signal הוצאתי את החיבור לחשמל ולמחשב וחיברתי מחדש ולא עזר.. לקחתי את המסך וחיברתי למחשב שלי(שהוא ישן יותר ועגלה אגב) והמסך עבד וקלט את המחשב מה עושים? אני שומע את המחשב עובד אבל המסך לא מראה אותו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום. המסך לא מוציא לי אות מהמחשב . הוחלף כבל . נוסה על מחשב אחרמ עדיין את אות . מה הבעיה שאין אות . האם יש טעם לתיקון. כיצד ניתן לפתוח את המסך .אנני רואה ברגים) MAG 21 . תודה

14. Started by NaDav.p,

ניקיתי קצת זבל מהמחשב וכהרגלי המטומטם (שאני לא יכול בלעדיו) מחקתי גם דבר או שתיים שאני לא יודע מזה... :-\ אחרי זה התחברתי לאינטרנט הפעלתי איזה שיר פתאום לא שומעים ... הפעלתי שיר אחר עדין לא שומעים ... עשיתי רסטרט אמרתי אולי לא יודע מה עדין לא שומעים... קיצר, בן הדברים שמחקתי היה משהו שהשם זה media load משהו כזה... מישהו יודע מזה? למה לא שומעים ???

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shay1231,

שלום לכולם. יש לי מחשב די חדש (כמה חודשים בודדים) עם לוח אם מסוג MSI Z270. עשיתי מעבר דירה ושמתי לב שהחיבור האחורי של השמע בלוח אם (העיגול הירוק שאליו מחברים את הכבל של הרמקולים) לא מגיב וישנו X אדום על האייקון של הרמקול בצד ימין למטה ועליו כתוב no speakers or headphones are plugged. ניסיתי הכל, דרייברים וכו, אפילו פרמטתי את המחשב ולא עזר. מה שכן, בחיבור השני שנמצא בחלק הקדמי העליון של המחשב זה כן עובד. מה לדעתכם הבעיה? האם הלך החיבור האחורי בלוח אם?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by אלה קוממי,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips תודה לעוזרים.

17. אורח דביר
    Started by אורח דביר,

שלום לכולם, הכבל של המסך בטעות התנתק לי וכשחיברתי מחדש רשום לי no video input ניסיתי לחבר מסך אחר עם כבל אחר, גם של החשמל וגם של החשמל, ניסיתי לחבר לטלוויזיה בעזרת hdmi וגם היא לא מזהה את המחשב, לדעתי הבעיה היא בהגדרות של המערכת, תמיד היו לי שני מסכים ואחד מהם היו מוגדר כשולט וכשאחד דולק השני כבוי, עד שהגדרתי מסך כפול, עכשיו אני חושב שאני צריך להגדיר שהמסך הזה שמחובר הוא השולט הבעיה היא, איך עושים את זה בלי מסך? מערכת הפעלה win7 ומסך של philips

18. Started by dennis14,

הבעיה שלי התחילה כשמחשב הפסיק לזהות את המסך ועבר ל - 1024X768, חשבתי שזה משהו פשוט שייפתר ע"י ריסט אבל אז קיבלתי את הודעת השגיאה הנ"ל אחרי ה"פוסט" (בשלב זה עוד ראיתי את מסך לוח האם ושמעתי את צליל הפוסט). בדקתי שמסך עובד (הוא מציג תמונה בחיבור לממיר HOT) ובדקתי מסך אחר (בחיבור VGA) שהציג תמונה עם המחשב שלי. הסקתי מזה שהבעיה היא בכבל DVI ובגלל שלא היה לי חלופי חיברתי את המסך למחשב עם כבל VGA (עם מתאם ל - DVI בצד של המחשב כי אין VGA ל - GTX 660 שלי) ואז למשך כיום הכל עבד כמו שצריך. ואז אחרי שעזבתי את המחשב לזמן מה וחזרתי ראיתי שוב את הודעת השגיאה על המסך "No Video Input", ניסיתי לעשות את מה שעשיתי קודם ושוב היתה תצוגה מהממיר אבל הפעם גם אין לי צליל פוסט ותצוגת לוח אם אחרי רי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ew89,

היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?

20. Started by Shlomi Liber,

יש למישהו מושג מה זה תקלת NOISE באינטרנט של הוט? כבר חודש אין לנו רשת בשעות קבועות כל יום במהלך היום וגם כל הערב-מ9 בערב עד 6 בבוקר. במוקד שלהם כולם עילגים שאומרים תקלה איזורית ואין צפי לתיקון ובינתיים משאירים אותנו ללא חיבור לרשת המון זמן כבר.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by No_Man,

שאני מפעיל את המחשב יש לי את השגיאה הזאת, אני לוחץ על מקש כלשהו ואז ה-Win ממשיך בבוט כרגיל והכל עולה. המחשב די חדש,אין לי כונן דיסקטים. החזרתי את ההגדרות של הביוס לברירת מחדל אבל זה עדיין מופיע. מה הבעיה ואיך פותרי אותה ? שאלה נוספת: ב-Safely Remove Hardware אני רואה את ה-HD שלי (שהוא SATA2). למה \: זה אומר שאפשר פשוט לנתק אותו באמצע שהמחשב דולק (במידה והוא לא מריץ את ה-Win ממנו מן הסתם) ? למה זה ככה ? זה בסדר ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by StorM FighteR,

יש לי נורטון אנטי וירוס 2004: השאלה היא כזאת - איך אני מבצע אבטחה על קבצים שאני מוריד מהמחשב שלי? כלומר כל קובץ שיורד למחשב שלי יבקש ממני סיסמא ובלי הסיסמא לא יהיה אפשר להוריד את הקובץ..!!$ תודה מראש על העזרה.. D:

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by guy_intel,

שלום, יש לי בעיה עם הדיסק. אני מריץ Chkdsk והוא נתקע בשלב 4. לכן עברתי להשתמש ב-Norton Disk Doctor וב-TuneUp Utilities. אני מבצע בשתי התוכנות בדיקה מעמיקה לדיסק והוא מחייב לעשות restart. כאשר המחשב מאתחל הוא מריץ את ה-chkdsk הרגיל של ווינדוס ולא שום בדיקה שמזכירה קשר ל- Norton Disk doctor או ל- TuneUp. זה נראה כאילו chkdsk השתלט על התוכנות ורץ במקומן. Any ideas ?? גיא

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Ben in Black,

מישהו יכול להביא לי serial to Norton Internet Security נשאר לי רק כמה ימים להכניס או שזה יפסיק לפעול או משהו אחר שימשיך להפעיל אותו גם בלי Activation תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  25. Started by cute,

לאחר קריסה של המערכת הייתי חייבת לעשות פורמט ואיבדתי את מנהלי ההתקנים של המחשב אני לא יודעת איזה צג יש במחשב הנייד, מישהו יודע איזה נמהל התקנים צריך? ??? ???המחשב עובד עם חלונות 98 מהדורה שנייה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים