תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אוקי נשרף לי הכרטיס מסך, לא בעקבות אוברקלוק או משהו, פשוט הספק לדעתי שרף אותו, בכניסה של החשמל לכרטיס רואים פין אחד שרוף לגמרי, אני מניח שזה הספק ששרף אותו. אבל בכל מקרה, החלפתי קירור על הכרטיס מסך, שמתי Arcting Cooling rev 3, השאלה היא אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך בחנות? או שזהו? שרוף ואי אפשר לעשות כלום? דבר שלישי, נגיד ואני מחבר את הקירור הישן, מאיפה אני יכול להשיג את הדברים השחורים הקטנים האלה לחבר את הכרטיס מסך למאורר? כדי שאני אגיד להם שלא החלפתי קירור, ואז אולי יש מצב שיחליפו לי. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מכניס דיסק DVD כלשהו לכונן אפילו דיסק ריק הוא אומר שאין דיסק בכונן. מה לעשות? צריך להתקין משהו?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי סורק UMAXASTRA 2500 והתקליטור שלי נשחק, לא יכולה להפעיל את הסורק ללא תקליטור , מי יכול לעזור לי בבקשההההההההההההההה. 053613385 אביבה :'(
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים השתמשתי במחשב ואחרי כמה זמן היא קיבל מסך כחול אוקיי גלשתי באיזשהו פורום ואמרו לי לרשום את הפקודה הזאת בהתחל בrun . רשמתי את הפקודה chkdsk/r/f ולחצתי Y אחרי מספר דקות על המחשב .המסך לא עלה היה רשום לי לבדוק את הכבל או את המחשב האישי והמחשב עצמו פעל . בסדר השארתי את המחשב פתוח בגלל שחשבתי שזה קשור לפקודה שרשמתי אחרי שעה בערך כיבתי את המחשב כי הוא לא עלה פשוט ואז אחרי איזה חצי שעה הדלקתי שוב והוא עבד ואחרי זה קיבלתי בום מסך כחול ואחרי זה שוב המסך לא עבד . תודה לכל מי שיעזור לי למה אני לא כל כך מבין במחשבים
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס הOB שהוא SOUNDSTORM בביוס זה מופעל הוינדוס מזהה אותו כמו שצריך בכל התוכנות אני מדליק שיר והEQ זז כמו שצריך בוינאמפ, וגם בתוכנת הבקרה של NVIDIA הEQ זז. ניסיתי הרבה דרייברים ואף אחד לא פתר את זה, הביוס שהיה מותקן היה ביוס ערוך, אז חזרתי לביוס מקורי וזה גם לא עזר... התיאשתי מוינדוס הרצתי LIVE CD של UBUNTU ושם גם אין קול
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מערכת שכוללת e6400 p5b deluxe xt1950 pro 512 667mhz * 2 ספק 520w לפעמים כשאני מריץ איזה תוכנה כבדה על המחשב או משחק כבד אז המחשב פתאום עובד ממש לאט שלא ניתן לסבול את זה השאלה שלי ממה זה יכול להיות המחשב ממש חדש עדיין אפילו לא ניצלתי רבע ממה שהוא יכול לתת אני מאמין יש לו 1 גיגה זיכרון ככה שלא אמורה להיות בעיה יכול להיות שהספק כוח לא מספיק למערכת כזאת?
-
- 12 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בעיה מוזרה של איטיות בעת התקנה של כל דבר בעצם משחקים תוכנות לא משנה כמה שוקל זה פשוט לוקח ימים(רציני במובן של ימים) הדבר המוזר הוא שבמשחקים שכבר נמצאים במחשב למשל אני יכול לשחק על הגדרות גבוהות והם עובדים חלק, ובכלל כל התפעול הרצוף של המחשב עובד אחלה רק בעת התקנה וגם כאשר אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן לדוגמא או אפילו לעתיק קבצים באותו כונן לתיקיה אחרת או כשאני פותח מספר יישומים יש תקיעה ואיטיות עד כדי דפיקה של הראש במקלדת המחשב עם 4 ג'יגה זיכרון מעבד 6320 כרטיס מסך 9600 לוח אם gigabyte 965p ו3 הארדיסקים של 120+320+250 ג'יגה ביצעתי כבר פירמוט והתקנה מחדש של ווינדוס ועדיין לא עוזר מערכת הפעלה ווינדוס 7 כרגע, לפני הפירמוט xp כאשר גם בxp אותה הבעיה קיימת. יש למיש…
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מפרט המחשב: מעבד: - Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 לוח אם:- * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz כרטיס מסך: - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 GAMING WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: ע * - SSD Kingston 120G Sata3 V300 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי:- Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 שימש אותי שנים בלי בעיה כזו עד כה. הבעיה: יום אחד אני ניגש למחשב לאחר שהמסך היה כבוי (הלכתי לישון, והמחשב פעל) והדלקתי את המסך(עשיתי בעבר כמה פעמי…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי, לחבר של אבא שלי יש בעיה עם כרטיס הקול- כשמנגנים צלילים/מוזיקה יש רעשים מהרמקולים. הוא החליף רמקולים כדי לבדוק, ככה שהבעיה לא בהם. גם דרייבר מעודכן ניסינו, לאחר שלפני כן הסרנו את הקודם. המחשב עצמו חדש, עובד על מערכת XP 32bit. הוא ניסה לממש אחריות וכשלקח אותו למעבדה, הוא אומר שברגע שחיברו כונן קשיח משלהם עם מערכת הפעלה- הבעיה לא הייתה. ככה שאני מניח שיש לנו כאן איזה עניין שקשור לתוכנה ולא לחומרה?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חיברתי את הטלויזיה החכמה למודם של הוט בכבל רשת.מהירות הגלישה עומדת על 80 M כשאני נכנס לוואלה ומגלגל למטה באתר אין לי את כל התמונות כמו במחשב מדוע?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
-
היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7, התחילה בעיה מוזרה לפני כשבוע בערך כשאני מנסה לשמוע קול דרך הדפדפנים אקספלורר/ כרום אני לא שומע כלום. יוטיוב, רדיו או פליקס- דממה. למרות שבסאפרי אני כן שומע. בדקתי במנהל ההתקנים- אין דרייבר שאינו מותקן, מחקתי את כרום והתקנתי מחדש, עברתי על כל ההגדרות של הכרטיס קול, בדקתי בהגדרות של האקספלורר שהוא מנגן מולטימדיה. מבקש את עזרתכם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אחרי שכיביתי את המחשב באופן אגרסיבי (לא היתה ממש ברירה) הדלקתי אותו מחדש והוא מגיע בכל פעם למסך הפתיחה של ווינדוס (xp) ומאתחל את עצמו הוא חוזר על התהליך בלי סוף למישהו יש מושג מה עושים? תודה אורי
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ספק של TT butterfly 480w עכשיו לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב לאחר כיבוי וראיתי ששלושה מאוורים לא עובדים שני מאוררים+ה Blower שבא עם הספק כל שלושת המאווררים מחוברים במקביל
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, משום מה, כשאני מדליק את המחשב, הWINDOWS7 לא עולה יותר, אלא מופיע verifying DMI pool data וזה נתקע ככה לכמה דקות ואז מופיע DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. זה קרה לי אתמול, אז הכנסתי דיסק של התקנת WIN7 ופירמטתי את הכונן והתקנתי WIN7 והכל עבד מצוין. עד שכיביתי את המחשב. לאחר שהדלקתי שוב פעם מופיעה ההודעה verifying DMI pool data ולאחר כמה דקות DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. מה עושים? ניסיתי להוציא את הבטרייה מהלוח M ולהחזיר אך זה לא עזר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכם בכן אני דיי מיואש לאחרונה בואו נגיד 4חודשים המחשב שלי נתקע כל כמה דקות ולא משנה אם אני עושה פעולה כלשהיא זה יכול להיות שאני פותח את הוורד או סתם גולש לי בדפדפן,עכשיו אני לא יודע איפה לשים את האצבע הוא פשוט נתקע בלי שום הודעה בלי שום מסך כחול למרות שאפשרתי לו באפשרויות שכן יציג לי מסך כחול ויתריע על בעיה כלשהיא,בעיה בווינדוס זה לא נראה לי ואם זה בעיית חומרה אני לא יודע איך אני יכול לזהות אותה, אין לי אפשרות להתחיל להוציא חלקים ולנסות להחליף באחרים כי אין לי חלקים אחרים כרגע ,אם מישהו יודע על תוכנה כלשהיא שיכולה לזהות או רעיון כלשהוא,אפילו הלוג של הווינדוס לא נותן שום התראה או וורנינג מקווה שתוכלו לעזור. תודה!
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי שינה בטעות הגדרה בביוס והוא לא זוכר מה זה היה ואחרי שהוא הפעיל מחדש את המחשב עם ההגדרות החדשות שהוא שינה בביוס אז הוא רואה על המסך פסים צבעוניים בדרך כלל שחור וורוד וצהוב ואפור ושהוא בביוס צהוב והוא לא יכול לראות כלום איך אפשר לפתור את זה בבקשה עזרו לי
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של EPOX 3vbm+ אתמול עוד שמעתי מוזיקה היום שפתחתי ת winamp/win media player לא שומעים כלום בדקתי חיבורים,בדקתי הגדרות, ניסיתי לנגן דיסק דרך הסידי גם אין קול וגם המיקרופון לא עובד נדפק לי הכרטיס קול? (הכרטיס קול מובנה על הלוח אם) ================================ טוב הוא נדפק אז עכשיו אני יקנה כרטיס מיוחד לקול ואיך אני צריך לבטל את זה שיש על הלוח אם?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אפשרי לחבר 2 עכברים למחשב שיתפקדו בתור 2 עכברים ניפרדים ולא כאותו עכבר?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
גיליתי שיש לי 600 ומשהו אלף PEAK ואני לא משחק במשחקים יש למישהו מושג אולי מה יכול לגרום לזה? אני סה"כ צופה בסרט או גולש באינטרנט והPEAK נורא גבוה יש לי 512 ראם
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי יש לי מסך lcd ורציתי לדעת אם אני מגדיר לו בצריכת חשמל שיכבה אחרי 5 שעות האם זה יגרום לו נזק תודה לכל העוזרים ???
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שכל משחק שאני מריץ אחרי 5-10 דקות מתחיל להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (לא ניתן לשחק). מדובר ממש על כל משחק שאני מתקין וזה קורה באופן עקבי אחרי 5-10 דקות של משחק. אם אני יוצא לגמרי מהמשחק ומעלה אותו מחדש, התופעה חוזרת. כלומר: אני יכול לשחק נורמאלי עוד 5-10 ואז שוב קצב הפריימים יורד והמשחק נהיה איטי להחריד. התקנתי את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA וזה לא עזר המעבד במחשב הינו: Intel Core 2 Duo כרטיס המסך הוא Nvidia GeForce 8600 GT (גרסת דרייבר: 8.17.12.5721 הכי חדש) אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-