עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אז ככה.. היה לי 128MB DDR... וקניתי עוד 256MB.... גם DDR... אקיצר הוספתי אותו.. והוא אומר לי שיש לי רק 256MB הבעיה היא לא במיקום שלהם.. אני יודע.. הזיכרון הגדול צריך להיות בבנק 0 וכל השטויות האלה... ניסיתי לדחוף אותו גם בסדר אחר.. לא עוזר.. והם גם לא שרופים... כי אם אחד מהם היה שרוף המחשב לא היה נדלק.. (נכון?!) חח כי ניסיתי להחליף בין המקומות שלהם.. וכשהראשון שרוף אז הוא לא נותן למחשב לעלות.... אני מאוד אשמח אם תעזרו לי..

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  2. שלום, שמתי את זה כאן כי נראה לי שזה עניין חומרתי. במידה וזה לא המקום, אשמח אם תכווינו אותי לפורום המתאים ואדביק זאת שם. בכל אופן, קורה אצלי דבר מוזר. כאשר אני מדליק את המחשב, המאוורר הקדמי מרעיש בצורה נוראה אבל רק למשך משהו כמו חמש-שש דקות. לאחר מכן הוא פועל רגיל ללא רעש מיותר. אם אני שם איזשהו עצם בין המאוורר לבין כלוה ההארדיסקים אז זה מקטין את הרעש, אבל לא לגמרי, אז אני פשוט נותן לזה להרעיש חמש דקות וחי עם זה. ניקיתי את המאוורר לפי מדריכים והוא נקי, אבל זה עדיין נמשך. מה שמוזר לי (או שמא.. ?) היא העובדה שזה קורה רק בהדלקה, מעבר ממצב כבוי. כשאני עושה reset אז אין שום רעש. יש למישהו רעיון ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. היי בימים האחרונים אני מבלה בנסיונות חוזרים וכושלים להפטר מTrojan.Win32.Agent.qt במסגרת הנסיונות והחיפושים נתקלתי בתדרוכים ארוכים ומפורטים איך לעשות את זה.אלא שהתכתובות שנתקלתי בהן היו באנגלית ואחרת בספרדית.וזה לא ממש עזר לי. בינתיים מרכז ההבטחה של windows בידיו ונדמה לי שגם האנטיוירוס ועוד ידו נטויה. אשמח מאוד אם מישהו ירצה ללוות אותי בקטע הזה , אני די ירוק בז'רגון אבל קולט מהר. תודה :-*

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. שלום, אני התחיל את הסיפור בקצרה מההתחלה. לפני מספר שבועות קיבלתי הארדיסק חדש של SAMSUNG התקנתי אותו , שמתי עליו ווינדוס וכו'. לאחר כמה זמן התגלתה לי בעיה של איטיות רצינים בכל דבר שנוגע למחשב .. לפתוח קיבצי RAR, להפעיל סרטים, ואפילו להפעיל את המסנג'ר דורש ממנו להתאמץ הרבה. הנחתי שהבעיה הייתה בHD בכלל עוד שהוא היה חדש אז פשוט חזרתי לחברה והחלפתי אותו. (כונן SATA) בזמן הזה חיברתי כונן IDE שהיה לי (שהוא גם יחסית חדש) והשתמשתי בו לזמן מה ובנוסף בזמן הזה קיבלתי HD חדש של WD.. שחבירתי בתור כונן שני.. והמחשב פשוט רץ מצויין ללא שום בעיות. שלשום פתאום קיבלתי מסך שחור בזמן שהייתי במחשב.. עשיתי ריסט ומאז הווינדוס פשוט לא עולה. אני מקבל את המסך של הלוח בתחילת הפעלת המחשב, לאחר מכן מסך…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by amd@ati,

שלום, המחשב שלי כבה ללא סיבה תוך כדי משחק (קרייסיס וור הד), זה קורה לי כל פעם שהמחשב במאמץ עילאי, מה יכולות להיות הסיבות? יש לי ספק כח Hec 400W תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by shronxx,

יש ברשותי 4 סטיקים של OCZ REAPER 800MHZ 1GB ומערכת הפעלה ויסטה 64 ביט כאשר אני מתקין את כל ארבעת הסטיקים הכל נחמד ויפה אך המחשב כעבור זמן מה או כאשר הוא במאמץ הוא קורס (המחשב נתקע מסכים כחולים וכו') בדקתי כל סטיק זיכרון עם תוכנות בדיקה כגון Memtest וכולם תקינים כאשר אני מחבר רק שני סטיקים כלומר 2GB המחשב עובד מצויין בלי נפילות. לפי היצרן לא אמורה להיות בעיית תאימות של הזיכרון עם הלוח שכן יש לי Striker Extrem. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?? :s05:

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by The_MG,

הבעיה קוראת בזמן כתיבה, אי אפשר פשוט לכתוב עליו כלום. כתוב גם משו כמו" כתיבה מושהית נכשלה" הדיסק הוא 500GB של סטיג'ט. מערכת הפעלה XP, הדיסק הוא לא הדיסק הראשי אלה דיסק נטול MICROSFT. חיפשתי מדריכים לתיקון ושום דבר לא עזר, כיביתי את האפשרות של הזיכרון מטמון וכמה פקודות ב regdit. עשיתי כמעט כל מה שהיה כתוב באתר של מיקרוסופט וכלום לא עבד. אשמח אם מישו יוכל לעזור :s05:

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  8. פרמטתי את המחשב התקנתי WINDOWS מחדש אך אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כנראה שלא מותקן הכרטיס רשת איך אני יודע איזה דרייבר להוריד , לפי השם של הכרטיס? וכו' ( ואיך אני יודע את שמו וסוגו של הכרטיס ) רשום לי רק במיקומי הרשת שלי.. התחברות 1493 מחובר והמחשב השני עובד חלק באלחוטי דרך הראוטר. אשמח לתשובה שאלה נוספת: המחשב תמיד עושה רעש של צפצוף כשהוא עולה ולפעמים הוא עושה רק ממש חזק כמו של אופנוע שהוא עולה הוא נקי מאבק וכו' כמו כן לפעמים הוא היה פשוט נכבה אחרי פעילות של תוכנה או משחק לאורך זמן תודה רבה. יוסי

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. כל משחק כל דבר במחשב נראה מוזר תראו את התמונה הזאת רואים את העיוותים האלה? ככה זה בכל המחשב... נראה לי משהו בכרטיס מסך.. Radeon HD 4850 . תעזרו בבקשה עריכה: זה מראה לי את הדבר הבא כל איזה חצי שעה/ שעה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by GRINTANA,

מישהו יכול לעזור לי? יש לי מחשב די טוב אבל כשאני משחקת בו כמה זמן במישחקים עם גרפיקה תלת מימד טובה (SIMS 2 , ZOO TYCOON 2, AGE OF EMPIRES 3) אז הוא נתקע ואם למשל המיזיקה של המישחק נתקע באות Z אז זה עושה ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ואז המחשב מיתאתחל מה לעשות? אני מיואשת הלכתי לטכנאי מחשבים והוא אמר שהכל בסדר..... ואף אחד לא מצליח לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by yonir,

המחשב של אח שלי התחיל לקרוס לאחרונה והולך וקורס יותר ויותר.. (פשוט נכבה פתאום) הקריסות די אקראיות, אבל לרוב כשהמחשב במאמץ. נראה לי שזה בעית התחממות, הורדתי speedfan ואפשר לראות שהטמפ' עולות ועולות ובסוף המחשב פשוט קורס. (Temp3 שהוא החם ביותר מגיע לסביבות ה-110 מעלות בקריסה..) מצורפת תמונה של speedfan בהדלקת המחשב מיד אחרי קריסה. המעבד הוא AMDX2 4800 לוח אם Gigabyte 780G ומאוורר Igloo 7100 (נדמה לי לא בטוח במספר..) המארז הוא חריג יחסית Aerocool M40. זה נראה לכם באמת התחממות או יכול להיות גם משהו אחר? מה אפשר לעשות בנידון? דרך אגב המחשב עדיין באחריות מ-SkyPC. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. כרגע הבהירות במסך שלי כל 100 וזה די סיוט. כשאני מוריד למתחת לזה המסך מתחיל לקפוץ. יש לי מסך LCD של חברת chimei דגם cmv-743a

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום, המחשב שלי הרגע הדלקתי אותו ממחשב המתנה ואז אחרי כמה זמן הוא מרסט את עצמו ושניה לפני הוא עושה מסך כחול (לממש שניה... לא ראיתי מה כתוב..) וזהו... הכל בסדר עכשיו. האם אני צריך לחשוש? ממה זה יכול להיגרם? תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  14. שלום לכולם לפני יומיים התחילה לי בעיה עם המחשב, כשאני מדליק אותו המסך לא מופעל, כלומר הוא נשאר במצב power saving. ניסיתי לחבר ולנתק את המסך וזה לא עזר, מה שכן המסך קולט מתי שהוא לא מחובר למחשב ומתי שהוא כן מחובר (מציג לי הודעה). כשפתחתי את המחשב ראיתי שמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב לאט מאוד ונתקע כל כמה שניות. כמה אנשים כבר אמרו לי שרוב הסיכויים שנשרף לי הcpu של הכרטיס מסך. האם לפי דעתכם זאת באמת הבעיה? ואם כן מאיפה אפשר להשיג כרטיס חדש? מחשב: לוח אם: asus p4p800 se מעבד: intel pentium 4 3ghz זיכרון: 512 ram כרטיס מסך: geforce 5900 מסך: ibm l170 הערה: כמו שאתם יכולים לראות המחשב מאוד ישן (בן 6).

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  15. 1. התקלה עם הספק: כאשר הוא מחובר הלוח מקבל מתח, רואים לד קטן על הלוח נדלק. אבל המחשב לא נדלק, רק אחת לכמה נסיונות הפעלה (בעיקר אם מרווחים בינהם) הוא עושה טובה ונדלק. יש לציין שמדובר בספק ANTEC 400W ישן כל כך עד שאין לו מחבר 24 פינים אלא רק של 20 PIN בלוח 915GAV של אינטל כלומר לוח עם חיבור 24PIN + חיבור של 4 למעבד + חיבור מולקס נוסף על הלוח! ניסיתי עם סטיק אחד של RAM, עם הכרטיס המובנה (בדרך כלל יש 7300GT) וללא כוננים מחוברים, וזה ממשיך אותו דבר. המחשב היה דלוק ברצף כ3 חודשים. כיביתי אותו, אחרי מספר אתחולים של עדכון WINDOWS ופתחתי את המארז כדי לנקות אבק, לאחר מכן חיברתי כדי לראות שכל המאוררים מסתובבים, והוא כבר לא היה מוכן להדליק את המחשב באופן עקבי. מה שכן, כאשר שמים יד מא…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. שלום תיאור הבעיה ככתוב בכותרת. אוסיף גם שזה יכול לקרות אחרי כמה שעות שנאי לא נוגע במחשב, או אחרי כמה ימים. אני משמ לא חושב שזה חיבורים, אפילו די מאוד בטוח, מ 2 סיבות 1- הוא מחובר דרך ה USB 2- כשאני עושה ריסטרט הוא עובד תקין ואני בכלל לא נוגע בו מאחורה. זה קרה לי לא מזמן בזמן שעבדתי על המחשב כתבתי מסמך וורד ממש ארוך ופתאום נתקע המחשב! ניסיתי בעזרת כפתור ה ALT ללכת ל SAVE והוא לא נתן לי לשמור!!!! הוא רשם איזה הודעת שגיאה, ואחרי ריסטרט כמובן שהכל חזר לקדמותו והכל היה בסדר, אבל אני בטוח שיש קשר בין אי היכולת שלי לשמור את הקובת לבין העכבר התקוע- ההבעיה היא שלא עולה לי מה זה יכול להיות?? וירוס? באג של ווינדוס?? אשמח לקבל רעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Coldmetal,

קניתי לוח אם, מעבד, וזיכרון חדשים Corei5 750 ddr3 2gb ולוח אם שתואם לשניהם. הכל עובד כמו שצריך אבל יש לי בעיה המחשב עושה ריסטארט אחרי זמן מה כשאני משחק בדקתי את החום של המעבד והחום היה 45 מעלות כשאני לא מפעיל כלום ומקסימום 65 מעלות כשאני משחק. האם המעבד הוא הבעיה? ואם כן איך אני יכול לפתור את זה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by swisaman,

המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  20. עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by liran2003,

היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Ding Ding Dong,

יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by jara14,

אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  24. ??? היי חברים . אני ממש צריך עזרה . המחשב בעת חיבור שני מסכים לכרטיס מסך Zotac Geforce 9800 +GTX בעת הרצת משחקים או סרטים בעיקר בחיבור לשני מסכים כבה . וזאת לאחר .ששידרגתי את המחשב ללוח ‎X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58 Gygabyte עם 6 סלוטים של זיכרון 4 ג'יגה . עם מעבד I7 950 . הוצאתי את כל הזכרונות וחיברתי אחד אחד והתופעה עדיין קורה . הבעיה לא הייתה מתרחשת עם הלוח והמעבד הקודם . יש לי ספק של Thremaltake 550W . האם הבעיה בלוח החדש ? או שהספק לא מספיק חזק (-למרות שלא נראה לי. הספק תומך ב-Crossfire) , במידה וחיבור לשני מסכים דורשת ממנו עוד מתח - את זה אני גם חייב לדעת . הרצתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת חוצרה וזכרונות ומעבד וכרטיס מסך וכולן מראות שהכל תקין . האם למישהו יש רע…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by natanel102030,

המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.