עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elad450,

יש לי כונן דיסקים של DVD ושאני לוחץ על הכפתור הוא לא ניפתח והוא עושה כזה רעש ונעצר

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by דוד צאושו,

שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים

3. Started by shyby,

שלום , יש לי מחשב hp dx7400 נייח . תקע האודיאו הקידמי שלו עושה בעיות. לא ניתן להשיג את החלק הזה לבד מהחברה מכיוון שהוא בא כחלק מלוח האם. מדובר כאמור בשני שקעים audio :שקע מיקרופון + שקע אוזניות. יש הצעות ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by Evergreen,

שלום לכולם, על מחשב חדש (ראו מפרט) התקנתי Windows XP Pro SP1a. מספר פעמים בתוך מספר ימים נתקלתי במסך כחול, כשערכי ה-bugcheck משתנים בכל פעם. בין השאר קיבלתי IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL וכן יותר מפעם אחת CID_HANDLE_DELETION (שעליו לא מצאתי מידע באף מקום - מייקרוסופט רק מוכנים לנדב את העובדה שהוא מתרחש 'infrequently'. שום מידע אחר). כל הדרייברים וכן ה-BIOS מעודכנים. טמפרטורות המעבד והלוח נראות סבירות (בין 32 ל-40). אין אוברקלוקינג. אין IRQ משותפים מלבד אחד או שניים שבהם השיתוף הוא בין USB להתקנים 'זניחים' (אין לי כרגע שום דבר מחובר באופן קבוע ב-USB). המחשב מוגן מבעיות ברשת החשמל על ידי אל פסק. אנשים טובים, עוצו עצה.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by sivanxyz,

שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by mayas,

המחשב שלי קורס ואין לי מושג ממה, המחשב חדש יחסית,הווינדוס שמותקן עליו הוא מקורי. התופעות- המסך מראה צבעים מוזרים וסימנים מוזרים,והוא נתקע. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי או לכוון אותי לדרך לפתרון הבעיה. תודה!

7. שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד Pentium D, אשר החל באופן לא ברור לאחרונה להתחמם ולהגיע ל-75 מעלות ואף יותר. ב-80 ומעלה - הוא כבר היה "נכבה" פחות או יותר - המסך היה נכבה, המחשב נשאר דלוק אך לא פעיל למעשה. אני חייב לאמר שזה קרה בפתאומיות, מה גם שאחרי שניקיתי את מערכת הקירור היטב, וגם שמתי משחה תרמית חדשה - החום נשאר זהה! ממש הופתעתי לגלות את זה ואני לא יודע עוד מה לאבחן. אולי החשמל בלוח לא תקין? אולי הספק? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא... תודה!

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by roi777,

הי, אני צריך אנטי וירוס עבור מישהו שלא כל כך יודע להתעסק במחשב/אינטרנט. 1. האם צריך בכלל אנטי וירוס מעבר לבסיסי שמגיע עם ווינדוס? 2. איזה אנטי וירוס מומלץ לסוג שימוש הזה? (כדאי שלא יצריך יותר מידי התעסקות ואולי עדיף גם שיהיה בעברית) תודה רבה

9. שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …

10. שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום קניתי לא מזמן צורב די וי די חדש של סוני הוא צרב לי טוב גם מדיות די וי די וגם מדיות רגילות אבל לפתע הוא הפסיק ליקרוא את הדיסקים שצרבתי בדי וי די וגם הפסיק ליצרוב די וי די (חשוב לציין שהוא קורא די וי די אבל שלא צרבו בצורב הזה ספיציפי) הוא קורא את שאר המדיות וגם צורב את שאר המדיות מה יכולה להיות הבעיה? אולי זה משנה או לא אבל חשוב לדעת שגם הכנסתי את הדיסקים האלו של הניקוי לכונן אולי זה עשה משהו? למישהו אולי יש שמץ שם מושג מה זה? תודה לעוזרים... נ.ב אני חדש פה שלום לכולם

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by shahar07,

האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  13. Started by vadkom,

ניסיתי פירמוט כבר שלושה פעמים וזה לא עוזר,כל פעם שאני מנסה להפעיל כל תוכנה שהיא,המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש,(לא ישר,בהדרגה,כאילו מישהו נכנס לSTART ולחץ ריסטארט). בנוסף,שמתי לב שרוב הקבצים עם סיומת EXE קטנו בצורה משמעותית באופן מוזר ופשוט נהרסו. לדוגמה,אם אני רוצה להתקין WINRAR שאמור לשקול בסביבות ה2.5 MB כרגע הוא שוקל בסביבות ה50 KB (והוא לגמרי הרוס,לא מתפקד) מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by aviram20,

היי כולם קניתי חלקם למחשב חדש לאחרונה והוא כבר מורכב והכול כל שנשאר לי הוא לקנות מעבד זכרונות וכרטיס מסך לבנתים הוצאתי מהמחשב הישן מעבד E2140 ג'יגה זיכרון 667 מהירות וכרטיס מסך ריידון X700 שאר המפרט הוא דיסק קשיח 500 ג'יגה של סייגט OCZ 600 ואט מקסימוס שתים פורמולה של אסוס כרטיס קול ועוד צורב.. חיברתי הכל והמחשב נדלק אבל לא מעלה פוסט ולא כלום ניסיתי לאפס ביוס וכאלה וזה לא הולך .. הוא נשאר דלוק אבל לא מעלה פוסט יש עוד בעיה אחת , יש למעלה חיבור 4 פין ועוד חיבור 4 פין יענו חיבור 8 פין שעל אחד מהם הייה פקק כזה במצב הנוכחי אני צריך לחבר את שניהם? לחבר רק איפה שלא הייה פקק ? לא לחבר ביכלל ? אני לא ממש הבנתי את זה... בקיצור מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by DaGaN23,

כל פעם שאני נכנס למשחק לא משנה איזה משחק אחרי כמה דקות מתחילים להיות לי באגים מוזרים כל מיני קווים על המסך ופיקסלים מישהו יכול לעזור ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  16. תראו משהו מוזר מאוד קרה למחשב שלי ב-3 ימים האחרונים! אני מכבה את המחשב ומתי שהוא הוא נדלק מעצמו פעם אחת שהלכתי לישון כיביתי אותו ואחרי 10 דקות הוא נדלק פעם אחת כיביתי אותו וראיתי שהוא התכבה ואני קם בבוקר והוא דלוק! ואף אחד לא הדליק אותו! בבקשה אני לא יודע מה זה תעזרו לי!

• 13 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by Galz0r,

שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Kurt,

שלום, יש לי בעיה בכרטיס המסך שלי ואני חושב שמדובר בחומרה שלו. אז ככה, לפני כמה שבועות GTA San Andeas לא פעל לי (הוא פעל טוב מאוד לפני) ולא היה לי מושג למה. לא התייחסתי לעניין והמשכתי בעיסוקיי, אך שניסיתי להתקין את Max Payne 2 (כן אני יודע שזה משחק ישן... ), הוצגה הודעה שאומרת שהמשחק לא מצא את ה - Direct 3D שלי במחשב. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה בכלל ה - Direct 3D הזה, ושיוכל לפתור לי את הבעיה? תודה מראש, kurt.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by nirb91,

ערב טוב. כשאני מפעיל כל צליל שיר/סרט כל דבר במחשב אני יכול לשמוע אותם אבל יש רחשים בקול ממש חזקים שמפריעים לשמוע. ניסיתי מספר דרייברים שלא הצליחו לי. וגם החלפתי מספר אוזניות ככה שזה בעיה במחשב ולא באוזניות או הרמקולים. הלוח אם הוא INTEL MOBILE CORE 2 DOU T6500 אם זה עוזר במציאת הפתרון. אני לא מבין גדול במחשבים אז הסבר מובן בבקשה,.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by izikagam,

הבעיה היא: אני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות נכבה(עוד לא הגיע ל-windows) אחרי כמה שניות אני מדליק שוב פעם הפעם הוא מגיע ל-WINDOWS אבל אז שוב פעם נכבה מה יכולה להיות הבעיה? ספק? לוח אם? זיכרון? בבקשה רק מי שמבין שיכתוב תשובה תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Oprapc,

לחבר שלי יש לוח של חברת ELITEGROUP דגם K7SEM עם מעבד מובנה DURON 1200+. הכרטיס מסך הוא GF4MX 440 128MB הוא משתמש בWIN XP PRO כמובן. הבעיה היא שהמחשב נתקע סתם כך ללא חשיבות במה שעושים לאחר זמן מה. עוד בעיה שהמחשב צריך להיות מכוון דרך הביוס על כרטיס מסך PCI למרות השימוש בכרטיס מסך AGP, כי אם בוחרים כרטיס AGP לאחר הזזת העכבר בחלונות למשך יותר מ-10 שניות גורמת לCORRUPTION של התצוגה בצורה נוראית, מין התפוררות של התצוגה. הלוח עודכן לכל הדרייורים האחרונים, הביוס עודכן, הכרטיס מסך משתמש בדרייורים האחרונים גם הוא. האחריות לכל הרכיבים במחשב נגמרה ממזמן. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה גם אם זה אומר להחליף חומרה במחיר הזול ביותר שיש? תודה על כל העזרה זה חשוב מאוד!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by mega1234,

הספק שלי התחיל להרעיש לאחרונה (300W ג'נרי) זה כבר קרה לי עם ספק אחר(300W ג'נרי) ולבסוף הוא נשרף אני עובד עם 6 מאווררים שמתוכם שניים מחוברים ללוח אם שזה אומר שהם עובדים רק שצריך+ 4 כונני IDE למה זה קורה ? ???

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  23. Started by roey12,

התקנתי את מה שצריך להפעיל את האפשרות לצפות בטלויזיה. אני נכנס לתמונה ורואה מסך שחור, אבל שומע את מה שיש בטלויזיה(נגיד אני שומע את יורם ארבל משדר את בארסה - אינטר)

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  24. אז כמו שהבנתם מהכותרת זה המצב שלי שאלתי האם זה נורמלי נראה לכם איך שאני מפעיל כמה תוכנות או משחק אז המחשב קורס ברור שזה הספק שלא עומד במטלה (הספק המקורי של המערכת במעבדה :-\) אז אם יש פה משהו בעל מפרט דומה ועם אותו ספק שהמחשב לא קורס הוא מוזמן לרשום כאן תודה. נ.ב יש לי לוח אם של אפוקס NFORCE 3 וזיכרון OCZ והמערכת לא על OC. ואפילו העלתי בביוס את מצב FAIL SAFE.

• 6 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים