תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי מחשב AMD +2200 עם גיגה זיכרון, לאחרונה המחשב "קופא" למספר שניות ולא מגיב, כאשר בודקים במנהל המשימות אף משימה אינה צורכת 100% CPU וכמובן שיש הרבה זיכרון פנוי . בדקתי גם את הטמפרטורה והיא 27 מעלות ( יש לי מאוורר של זלמן ) האם יש למישהו רעיון מה ניתן לבדוק ומה הבעיה ? ( אני עדיין לא מוכן לפתרון של לפרמט ולהתקין מחדש )
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
קודם כל, אני עובד עם WinXP. בהתחלה היה לי הארדיסק אחד, שהוא המאסטר בכבל שלו, ועוד שני כוננים על כבל שני - צורב וDVD. הצורב היה המאסטר, הDVD היה הסלייב. עכשיו חיברתי עוד הארדיסק. היו לי בעיות איתו, ובסוף הצורה היחידה שבה הוא פעל היא כשהוא בסלייב על כבל שבו הDVD הוא מסאסטר. מה שנשאר זה לחבר את ההארדיסק הישן שעליו מערכת ההפעלה כמאסטר בכבל אחר ועליו הצורב כסלייב. אז הDVD וההארדיסק החדש שעל אותו כבל עובדים סבבה. ההארדיסק (מאסטר) שעל הכבל של הצורב עובד. הבעיה היא בצורב. לפעמים הוא כותב בביוס NOT DETECTED, לפעמים הוא כותב ATAPI CD ROM, וכשהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע. מחליף כל שניה בין cd rom לcdrw-rom, ובקיצור לא עובד. אבל אם אני נכנס לDevice MANAGER הוא רושם לי את שם הצורב וה…
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מסתכל על תמונות באינטרנט ויש חלק שנחתכות בצורה כזאת: Uploaded with ImageShack.us למישהו יש פתרון לעניין? לנושא, התמונה לא פגומה..
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני "מתחיל" בנושא מיחשוב. רציתי לבצע קצט סדר במארז שלי. ולאחד החיוט שהלך בכל הכוונים. איחדתי קבוצות חיוט בעזרת אזיקוינים קטנים, ולפתע ראיתי שיש לי מולקס קטן (מאוד דק ובצבע שחור) אשר אינו מחובר . למולקס זה מחוברים 3 חוטים (אדום, שחור ולבן). עקבתי אחרי החיוט וגיליתי שהקצה השני שלו מתחבר ל CD בעזרת מולקס דומה . המקום על ה CD בו המולקס מתחבר רשום: ANALOG AUDIO R G G L (לוח האם שלי הוא של GIGABYTE ) מבקש סיוע לאן לחברו?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ערב ניתן לומר לילה אז ככה, קניתי היום זיכרון 2GB כי היה מבצע חח. ניתקתי הכל מהחשמל שמתי את המחשב על המיטה והתחלתי בהליך ההרכבה עד כאן הכל עבר בשלום, אני מדליק את המחשב מופיע 3GB (היה לי מלפני 2 סטיקים של 512)... ועולה לי המסך הבא: http://eliad.org/viewer.php?id=1241754102.jpg אממ גם אחרי הוצאת הזיכרון שהוסף מתקבל אותו מסך...
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי כמה ספקים אני צריך אחד כדי להפעיל מחשב P2 עכשיו במקום לחבר את כולם ולראות אם הם עובדים(עבודה של שעות יש לי לפחות 10 ואני לא יודע אם הם עובדים או לא) האם אפשר לחבר את הספק לחשמל(ללא חיבור למחשב) לחבר מאורר ולראות דרך זה אם הוא עובד? או שיש אולי דרך אחרת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מראה ימין שזה בעצם עברית ומראה שמאל שזה בעצם אנגלית (הצופציק) זה כבר איזה חודש ככה. אמרו אנשים מחו"ל שזה אולי בגלל שהמערכת ווינדוס 10 חדשה עדיין ויש באגים. אבל אולי יש לכם פיתרון לזה? זה גורם לכך שאני חושב שזה יכתוב באנגלית וזה בעצם כותב בעברית ולהיפך.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הי לכולם: יש לי בעייה בעת הפעלת המחשב אחרי כשנייה הו נכבה ונדלק עוד פעם פולה זו קורה בלי סוף. ניסתי לנתק כול דבר אפשרי.HDD, DVD ,כרטיס הסך ,זיכרון אפילו חיברתי ספק ישן אחר שום דבר לא עזר מישהו יכול לעזור. מפרט המחשב: Gigabyte P55-UD3L Intel I3 Transcend 2x2 DDR3 1333 mhz Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 560 Ti Win 7 ultimate 64 bit HDD WDC 1T green edition ספק650W Chieftec
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מרגע שאני מקיש את הסיסמא בהפעלת המחשב (windows xp) לוקח זמן רב עד שהמחשב מוכן לפעולה וזז. עד אז לוקח קצת זמן (נראה לי טוען דברים או לא יודע מה) ואני רוצה שזה יפעל יותר מהר מה יכולים להיות הגורמים לזמן הזה מרגע הקשת הסיסמא עד שאפשר להשתמש בו ? וכיצד פותרים את העניין? תודה רבה לעוזרים,ושבת שלום לכולם.
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע מלא פעמים, בדקתי את הזכרון אולי שעתיים וחצי עם memtest ולא היו בעיות. המחשב עכשיו אחרי פירמוט אז אני לא חושב שזאת בעיה של דרייברים. עכשיו שאני מנסה לבדוק מה יש בקבצי dump לרוב השגיאה נגרמת על ידי Unknown_Image ... מישהו אולי יכול לשפוך קצת אור על הבעייה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה: המאוורר של המעבד עובד בסל"ד גבוה מאד (לא קבוע) התקנתי speedfan אבל הוא מזהה רק את טמפרטורת הHD השאלה: האם זה אומר שחיישן החום של המעבד לא מחובר (או מחובר חלקית)? כשהתקנתי תוכנה(pcalert) של יצרנית הלוח (MSI)יש קריאת טמפרטורה של המעבד אבל אין שליטה על המאוורר.. כמו כן אני יכול לשלוט על טמפ' המטרה של הHW monitor בביוס - השאלה מה הערך הכי גבוה שאפשר לשים שם? (כרגע זה 50 מעלות צלזיוס) לסיכום: יש פתרון ללא החלפת חומרה? אם לא, מה צריך להחליף? (מספיק מאוורר?) מדובר ב: לוח MS-7173 של MSI (כלומר rc410m או m2 בגירסה כלשהיא - לא ברור) Pentium D 2.8 Mhz
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם מסכים כחולים הנה קישור לקובץ DUMP האחרון http://s7.yousendit.com/d.aspx?id=0CZWH5DIBO6XI1ES0KI93NGHGA איך אני קורא אותו?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייח של חבר שבשבוע שעבר היה תקין לחלוטין. החל מהבוקר המצב הוא כזה: לחיצה על כפתור ההדלקה - המחשב נדלק - אין בוט - עוברות בערך 10-15 שניות והוא פשוט מת. לבד. בלי לעשות כלום ובלי לגעת בכלום. פשוט מפסיק לעבוד. ניקיתי מאווררים, ניקיתי את הזיכרון, ניקיתי קצת את המארז, ניסיתי שוב פעם ועדיין ללא הצלחה. ניסיתי להפעיל אותו באמצעות ניתוק חלקים מהלוח אם כמו, בלי הארדיסק וכו' ...לא עזר. נדלק ושוב מת! מה אמורה להיות הבעיה? האם אלה תסמינים של בעיות חשמל? ספק כוח תקול ? מצב כגון זה יכול להיווצר סתם ככה ? אנא עזרו לי למצוא פתרון לבעיה זו. בברכת תודה יוסי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך GeForce FX 5200 ומסך "17 של חברת AOC. לפני שבועיים בערך עבדתי עם המחשב ופתאום המסך נכבה ונדלק עצמאית. מאז משהו בתצוגה לא היה נראה לי טוב ועכשיו אני חושב שחלק מהמסך פשוט מתוח יותר. כל האזור השמאלי - בערך הטור השמאלי ביותר של האייקונים נמתח ונהיה יותר רחב. כשאני גורר אייקון מהטור השמאלי לטור מימין לו, הוא נהיה יותר מכווץ כפי שהוא אמור להיות. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? אני מחפש תוכנה שבודקת מסכים או כרטיסי מסך כדי למצוא מה שורש הבעיה. תודה מראש וחג שמח, אסף
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בלוח אם, כשאני שם כרטיס זכרון הוא לא תמיד קולט אותו, מבולבלים? גם אנחנו (אני אסביר). אם למשל אני אוציא ואכניס את הכרטיס זכרון שלי עכשיו, 90% שהמחשב לא יעבוד כרגיל (זתומרת ידלק אבל לא יעלה כלום, כמו כשמדליקים אותו בלי כרטיס זכרון בכלל). זאת לא בעיה בכרטיס זכרון כי יש לי איזה 7 ועם כולם זה אותו דבר, מספיק שאני אזיז אותו טיפה והמחשב לא יעבוד, מה שגורם לי לחשוב שזה בעיה במגעים אבל זה ככה בשני הפורטים (יכול להיות שנדפקו או משהו). כרגע המחשב עובד רק עם אחד של 256 ואני יודע שאם אני אכניס עוד אחד הוא לא יחזור לעבוד ואני אצטרך לשחק איתו שעות, להוציא ולהכניס כרטיסים כמו מטורף עד שבמקרה נס אחד מהם יעבוד. בכל אופן זה 100% לא בעיה בכרטיסים כי כולם עובדים מצויין במחשב …
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן usb שאני לא מצליח לגרום לווינדוס לזהות אותו. יש לי מחשב עם מערכת linux ששם הוא מזוהה ואני מצליח להעביר אליו וממנו קבצים. כשאני מחבר אותו למחשב שמריץ ווינדוס אני מקבל את הסאונד של USB שהתחבר, לאחר כמה שניות אני מקבל סאונד של USB שהתנתק וההודעה הבאה קופצת (מצורפת תמונה מתחת) כמובן שבדקתי שפורט תקין עם USB אחר שיש לי, ובכל מקרה גם ניסיתי פורט אחר של USB. עריכה: הפורמט של ה USB היה NTFS, ניסיתי להעביר ל FAT32 ועדיין לא עבד.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
יש לציין כי לא נגעתי בביוס, לא שיניתי שום אפשרות, וכי זה לא קרה לי מעולם... תדר המעבד ירד לי ל-1600MHZ לפי הCPU-Z ולפי המחשב שלי [ מקש ימני--מאפיינים ]... באוורסט כתוב לי דבר כזה: Field Value CPU Type Unknown, 1866 MHz (11.5 x 162) בקיצור, אין לי מושג מאיפה זה בא לי פתאום... המפרט שלי בצד.. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסטרט למחשב, אולי איזושהיא הגדרה השתנתה... הבחנתי בזה רק אחרי שהתקנתי את הגירסא האחרונה של SPEEDFAN, ניסיתי לשחק שם עם האפשרויות שבוחרים CLOCK, ויש שם אפשרויות בחירה של לוחות אם וזה... בקיצר, אני טיפה מפוחד, מה זה יכול להיות? אגב, בCPU-Z כתוב לי 267X6 MHZ, והמכפלה של המעבד שלי אמורה להיות בכלל 7...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד I7 8700K לוח אם ASUS PRIME Z370-A זיכרון g skill 3600mhz cl17 32GB כרטיס מסך ASUS STRIX 1080 TI OC מערכת הפעלה ווינדוס 10 ולאחרונה מלא משחקים קורסים לשולחן עבודה בלי שגיאה וגם בדקתי בEVENTLOG של המחשב אין שום שגיאה אשמח לעזרה איך לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי צורב dvd sata של סמסונג 203b השחור הכשיו שאני מחבר אותו ללוח אם בחיבור של sata כמובן הוא לא מזהה אותו רק אם אני מחבר צורב בחיבור ide הוא מזהה והלוח שלי תומך sata שלקחתי את המחשב חנות מחשבים אמרו לי שצריך אולי לעשות עדכון לביוס כמובןן שהם בדקו את כל האפשריות והגיעו למסקנה שצריך לעשות עדכון לביוס הדגם של הלוח אם שלי הואGA-K8NXP-9 GIGABYTE אם מישהו יש לו פיתרון או רעיון אחר שיגיד לי או מי שיודע איך אני עושה עידכון לביוס ויודע מאיפה אני מוריד את העידכון המדויק שיגיד לי בבקשה תודה לכל התותחים שידעו לתת לי תשובה על השאלה הזאת
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתמול שהייתי מדליק את המחשב הוא לא היה עולה ומתחת לכפתור שמדליק אותו אמורה לדלוק נורה ירוקה ובמקום זה היו 3 אדומות ונשמע צפצוף ללא הפסקה!!! אחרי כמה שעות הוא היה נדלק רגיל בלי הנורות האדומות ובלי הצפצוף אבל גם בלי נורה ירוקה ואי אפשר לעשות ריסט. הווינדוס עצמו לא עלה כי לא הייתה לי את האפשרות של ללחוץ F1 מה שמעלה אצלי את הווינדוס. היום סוף סוף עלה הווינדוס הכל טוב ויפה וללא ציפצופים אבל עדיין בלי שום נורה ירוקה דולקת (תסתכלו על המארז שלכם) ואין אפשרות לעשות ריסט. מישהו יודע משהו? עזרה!!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3033553,00.html
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-