תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. בעזרת התוכנה CPU-Z, אני שם לב כי המתח של המעבד שלי נע בין 1.388-1.412 כאשר הוא מגיע למתח הנמוך המהירות של המעבד יורדת ל2998 ובמתח הגבוה המהירות עולה ל3002. האם דבר זה פוגע לי בחומרה באופן חמור ביותר או שזה הפרשי מתח סבילים?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי לוח Epox EP-8KDA3J גירסה 2.2 (עם צ'יפסט nForce3 250GB) ברשותי 4 כרטיסי PCI (על הלוח יש 6 סלוטים של PCI): 1. כרטיס קול Creative SB Live! Value 2. כרטיס קול Echo Mia 3. כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP 4. כרטיס רשת אלחוטי של LevelOne. בחוברת (המודפסת וגם העדכנית באינטרנט) נרשם שהסלוטים (PCI) בנוים כך: למספר 3,4 יש IRQ נפרד משלהם! לסלוט 1 IRQ משותף עם סלוט 5 לסלוט 2 IRQ משותף עם סלוט 6 (לא התייחסתי כאן ל-Sharing מול USB/AC97/Onboard Stuff כי הם לא מעניינים אותי) אם כך, ניתן להסיק שאני יכול להכניס 4 כרטיסים ללא IRQ Sharing בכלל... עם זאת, גיליתי שכל קשר בין מה שנרשם בחוברת למציאות מקרי בהחלט! הוא מבצע Sharing כל פעם למשהו אחר, ולא כמו שרשום בחוברת (אני לא מסתמך על ווינד…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
??? היי חברים . אני ממש צריך עזרה . המחשב בעת חיבור שני מסכים לכרטיס מסך Zotac Geforce 9800 +GTX בעת הרצת משחקים או סרטים בעיקר בחיבור לשני מסכים כבה . וזאת לאחר .ששידרגתי את המחשב ללוח X58A-UD5 s1366 Core i7, Intel X58 Gygabyte עם 6 סלוטים של זיכרון 4 ג'יגה . עם מעבד I7 950 . הוצאתי את כל הזכרונות וחיברתי אחד אחד והתופעה עדיין קורה . הבעיה לא הייתה מתרחשת עם הלוח והמעבד הקודם . יש לי ספק של Thremaltake 550W . האם הבעיה בלוח החדש ? או שהספק לא מספיק חזק (-למרות שלא נראה לי. הספק תומך ב-Crossfire) , במידה וחיבור לשני מסכים דורשת ממנו עוד מתח - את זה אני גם חייב לדעת . הרצתי כל תוכנה אפשרית לבדיקת חוצרה וזכרונות ומעבד וכרטיס מסך וכולן מראות שהכל תקין . האם למישהו יש רע…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
זה דיי דחוף - חבר שלי טס איתו מחר לחו"ל . זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Core2 e8400 על לוח אם של Shuttle דגם SG33G5, זכרון DDR2 800 4GB אני ממש מתוסכל כרגע... שמתי משחה טרמית שטיפה גלשה לדפנות המעבד, מחוץ לחלק הכסוף העליון ופעם ראשונה שהדלקתי עכשיו את המערכת היה ניצונוץ אור בנורה של המארז ומיד זה נכבה ומסרב כרגע להדלק, אני ממש חסר אונים, אין לי קצה חוט... האם יכול להיות שהגזמתי עם המשחה הטרמית ופשוט דפקתי ת'מעבד/גרמתי לקצר ? תודה, אוהד.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני יודע שיש לי בעיה או בכרטיס מסך או בחיבור PCIE שלו על הלוח אם. איך אני יודע מי מהם עושה את הבעיה מבלי שיהיה לי כרטיס מסך נוסף לבדיקה או לוח אם נוסף לבדיקה? אשמח לרעיון...
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תיאור הבעיה: אחרי שאני קצת באינטרנט/משחק/סרט מופיע ציפצופים וקריסות שאני חייב לעשות רייסט למחשב מערכת הפעלה: Windows7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי: כמה פעמים ניסתי לשלוח את המחשב לתיקון אך לא מצאו שום בעיה ועוד מעט נגמר לי האחריות של שנה וכבר אין לי כוח כל פעם לקחת להם לתיקון... תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות יש סרטון. http://www.youtube.c...=1&feature=plcp
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב קורס תחת מאמץ(גם משחק וגם בבדיקת מאמץ),לאחר הקריסה המחשב נדלק רק אחרי ניתוק כבל החשמל והחזרתו. המחשב קרס תחת בדיקת מאמץ למעבד וגם תחת בדיקת מאמץ לכרטיס המסך.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המחשב: Dell 5110 BKi263 המחשב מחובר, יש בטריה בפנוכו וכשאני מדליק אותו הוא נותן לי שגיאה על המטען אבל כשאני מפעיל אותו בלי בטריה הוא פועל כמו שצריך. אין בעיה לא עם הבטריה ולא עם המטען. אבל יש בעיה. עעזרהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!! תודה מראש!</blockquote>
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. לסיכום: נמחקו לי כל הקבצים בכרטיס של המצלמה הדיגיטלית, זה קרה איכשהו כשחיברתי את הכרטיס למחשב הנייד החדש שקניתי וזה עבד לאט אז הוצאתי אותו וחיברתי למחשב הרגיל של הבית שלי ופתאום כל הקבצים נמחקו, האם המחשב הנייד החדש הרס לי הכל? הפירוט הוא כזה: קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד חדש של HP G6 PAVILION I3 4GB. היום צילמתי משהו תמונות ווידאויים ממש חשובים באירוע ממש חשוב. הגעתי הביתה והדלקתי את המצלמה ראיתי שהתמונות והסרטים שם עברתי עליהם קצת וכיביתי את המצלמה. הוצאתי את הכרטיס זיכרון מהמצלמה כרטיס של 8 ג'יגה, הכנסתי אותו למקום שאפשר להכניס במחשב הנייד את הכרטיסים של המצלמה. ראיתי שהתמונות עולות ובאתי להעתיק את הכל אבל זה עבד ממש לאט אז החלטתי לנסות להעביר את זה דרך הכבל של …
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עשיתי שדרוג למחשב ישן שקניתי בתאריך 08/2007 והשארתי ממנו את ה: SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד) ספק Corsair HX520W מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS כרטיס מסך Gigabyte 8800 GTS 320MB רכיבים חדשים: קניתי לוח Gigabyte H67MA-UD2H מעבד Intel Core I5 2500 Tray זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 כשפירקתי את הכרטיס מסך ועבדתי אם הכרטיס המסך O.B המחשב עובד יפה מה יכולה להיות הבעיה? (ספק כוח חלש מדי?) לאיזה רמה של משחקים יכול לעבוד הכרטיס מסך O.B? תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהווידנוס בו לא עולה: מגיע המסך טעינה של הווינדוס (XP) ואחרי זה מופיע מסך חלק, שחור, אבל במצב בטוח הוא דווקא כן עולה. אין מצב שיש וירוס או משהו כזה כי המחשב אחרי פירמוט (ההתקנה עברה חלק). וגם כשאני מדליק את המחשב, הוא נדלק ל-3 שניות מתכבה ואז נדלק. הכיוון שלי הוא הספק כח (ג'נרי 500 ואט). כנראה שמצב רגיל, ברוזולוציה גבוהה, הספק לא מצליח להחזיק את הכרטיס מסך (8500 gt), אבל במצב בטוח ההגדרות מינימליות אז הוא איכשהו מצליח לסחוב. אשמח לשמוע את חוות דעתכם, שאני לא מפספס פה משהו.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי ספק כוח חדש של חברת CHIEFTEC(זו חברה שנחשבת חברה טובה?) 550 וואט... יש לי כרטיס מסך 9800GT ומעבד E8400. אני רוצה להחליף את שניהם את הכ. מסך ל: GTX460 או HD6870 ואתה המעבד להחליף i5 3.2 או I7 3.0 השאלה שלי היא האם הספק כוח יחזיק אותם?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, זה הלוח אם שלי (העתקי מ- EVEREST) Motherboard Name MSI K8N Neo2 Platinum (MS-7025) (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Dual Gigabit LAN, IEEE-1394) יש לי כרגע חצי ג'יגה זיכרון בשני סלוטים ואני רוצה להוסיף עוד זיכרון. האם הזיכרון הזה מתאים?: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10209 ומה יהיה עם הדואל צ'אנל אם יהיו שלושה כרטיסי זיכרון?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, נפל בחלקי לטפל במחשב עם בעיות ריסטארטים שנבעו אחרי הפסקת חשמל. הבעיות הם שהמחשב נטען עד לשלב של הטעינת ווינדוס (XP), אחרי 3-4 בארים שמתמלאים הוא עושה ריסטארט ואז שוב נדלק וכך חוזר חלילה, ניסיתי להוציא זכרונות ולהפעיל אחד אחד וזה לא עבד, ניסיתי לפרמט ודיסק קשיח לא היה מוכן להתפרמט והראה לי שגיאת רגסטרי, לקחתי את ההארד דיסק למחשב אחר וחיברתי וגם ניסיתי לפרמט והבעיות עלו שוב, רק שהפעם הדיסק בכלל לא זוהה ולא הראה לי הודעה כל שהיא. האם הבעיה באמת נובעת מהארד דיסק תקול? או שיש עוד משהו שאני צריך לנסות? אני רוצה לדעת אם אני צריך לקנות הארד דיסק חדש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה הטמפ המומצלת לכרטיס מסך במאמץ ובמנוחה? הכרטיס מסך של AMD חיפשתי באתר היצרן ולא מצאתי AMD 6870HD http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6870/pages/amd-radeon-hd-6870-overview.aspx#4
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב התקנתי את כל הדרייברים גם את הרילטק. ומאז אני שומע ציפצוף מעצבן כזה. ניסיתי לחבר את האוזניות ללוח אם בשביל לראות אם זה בעיה ברמקולים או בכבלים. אבל גם שם אני שומע ציפצוף מציק. החיבור בלוח אם יכול להיות נדפק ? או שיש דרך לסדר את זה? תודה מראש חגי. עריכה: עכשיו ניסתי לחבר את הרמקולים וגם את האוזניות לחיבור הקידמי במחשב וגם שם נשמע הצפצוץ המעצבן.(לכן זה נראה לי בעיה בהגדרה או משהו בסגנון).
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הלך לי הספק כוח במחשב ומאז המחשב לא היה בשימוש (כחצי שנה). הבאתי עכשיו 3 ספקי כוח משומשים (בדקתי שכולם עובדים) ובכולם אני מקבל את אותה הבעיה: הספק כח נדלק לכמה שניות, המאווררים במחשב נדלקים לחצי שנייה ואז שניהם נכבים, וחוזר חלילה.. כפי שאפשר לראות בסרטון: https://vimeo.com/145439477 המחשב עצמו לא נדלק בזמן הזה - אין צפצוף והמסך נשאר שחור. בנוסף, שמתי לב שכשאני מחבר את הספק ללוח אם רק עם החיבור 24 פינים (ולא מחבר את החיבור 4 פינים של המעבד), הספק כח לא נכבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אין Vsync בסרטוני יוטיוב בכרום. במשחקים הכל סבבה, אין בעיה בכלל. מחשב מפורמט, דרייברים נוידיה מעודכנים. המסך על רזולוציה אופטימלית. Win7 64bit העצות שמצאתי היו להעביר בבקר נוידיה את Vsync לאדאפטיב, אף אחת מהאופציות לא פותרת את הבעיה. גם בתוכניות העברתי את כרום Vsync לOn - לא עוזר. מישהו מכיר מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה עושים עם דיסק קשיח חיצוני שהמחשב לפתע לא מזהה אותו'לפני כן כן זיהה, ובדקתי עם ESET ולא היו וירוסים.ולפתע אין .........HELPPPPP
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, התקנתי עותק חוקי של חלונות 7, ויש לי כל מיני בעיות שאני לא מצליח לפתור לא משנה כמה אני מחפש פתרונות באינטרנט. הבעיה הראשונה היתה מההתחלה, כשראיתי שבכל הדפדפנים (chrome, firefox IE) יש דפים שהפונט שלהם נראה ממש לא טוב. הרבה דפים נראים ב-italic או bold בלי שום סיבה. חיפשתי קצת ברשת, ובאיזשהו מקום היה כתוב שצריך לעשות איזה בדיקה ב-cmd לקובץ mlang.dll שאחראי על הפונטים ברשת. כשניסיתי לבצע את התיקון לקובץ, זה לא עבד, ואז ניסיתי להחליף את הקובץ mlang.dll בקובץ חדש, אחרי הרבה מאמצים כולל התקנת משהו שקוראים לו "Take ownership" על מנת להחליף את הקובץ, הצלחתי, אבל הבעיה לא נפתרה. אחרי כן, פתאום ראיתי שאחרי כל ההתעסקות, אני עכשיו לא יכול לפתוח את ה-inter…
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחרונה מדי פעם באקראיות מוחלטת קורה שהמחשב נתקע לכמה שניות לפעמים יותר והסמן של העכבר מתחיל לפעול מוזר ומחליף צבע לצהוב. פה ושם קראתי שאולי זו בעיה של התחממות אך הנה מה שמופיעה לי לפי התוכנה שבודקת טמפרטורה וכו': http://gyazo.com/5e8ac121c0b8ee2fdb2eb1be71bb4594 כשיש תתקיעה אני לא רואה שהחום של המעבד עולה פתאום אז באמת אזלו לי הרעיונות של מה יכול לגרום לבעיה. לפי התמלום והידע הכללי יש לכם מושג אולי מה הבעיה ומה אפשר לעשות בנידון?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין דריבר של כרטיס הפיתוח AT89C5131? *ניסיתי דרך windows בכל מיני דרכים ולא הולך פשוט לא מזהה את החומרה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-