תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,283 דיונים בפורום זה
-
לא מציג טמפרטורות! מציג רק הארדיסק ומעבד!!! ניסיתי והתקנתי גם SPEEDFAN וגם תכנה של INTEL ושניהם לא מציגים! SPEEDFAN בכלל מציג לי רק את ההארדיסק. אין אפילו הצגה של מהירות המאווררים! בBIOS אני כן רואה את כל הנתונים הללו. יש למישהו רעיון? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גראפי Gainward Ultra 700/xp מבוסס geforce 4 ti4400. עד כה הוא היה מחובר לצג CRT ולכניסת טלויזיה. באמצעות כלי nview של nvidia ביצעתי שכפול של תמונת הצג לטלויזיה והל היה בסדר. היום הגיע אלי צג חדש eizo 1910. למרבה הפלא, למרות שהכרטיס ישן מ 2002 יש לו מוצא DVI. חיברתי את הצג החדש למוצא DVI והתחילו תופעות מוזרות: בזמן עליית המחשב אני רואה את מסכי DOS רק בטלויזיה ואילו המסך מדווח שאין לו סיגנל. ברגע ש WINDOWS XP עולה נעלמת התמונה מהטלויזיה והצג מתחיל לעבוד בצורה תקינה. כשאני נכנס לnview נעלמה לי האפשרות שלי שני צגים ואני יכול לבחור רק צג דיגיטאלי או את הטלויזיה. ניסיתי לחבר את הצג בחיבור VGA ואז הכל תיפקד כמו עם הCRT ולא היו לי בעיות בכלל. למישהו יש רעיון מה קורה כ…
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
פתאום באמצע היום המחשב קרס והציג את המסך הבא: רסטטי והמחשב עלה כרגיל עד שווינדוס עלה ושוב המסך הזה הופיע. 1.ניסיתי לאת הפתרון שהוצע שם עם הF7 ללא הצלחה. 2.האם יש משהו שאפשר לעשות בלי לעדכן את הBIOS? לא שיניתי את החומרה/לא התקנתי תוכנה חדשה. עברתי על הFAQ אבל אני לא יכול להעלות קבצי dump מאחר והיינדוס לא עולה, ואני לא חושב שיש בעיה בזיכרון/כרטיס מסך מאחר והמחשב פועל בסדר עד העלייה של הווינדוס (ליתר ביטחון גם העברתי את הזיכרון מהמחשב הזה למחשב הבעיתי, דבר שלא פתר את הבעיה). המפרט של המחשב (אם זה משנה משהו) נמצא מימין.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב... זה המפרט של המחשב שלי... intel core 2 duo e6300 1.86ghz gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt wd169gb 7200rpm 8mb sataII enermax liberty 400w connected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa cooler asetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל מחשב חדש והוא רוצה לבדוק אם כל החלקים שקיבל עובדים טוב שהם תקינים איזה תוכנות צריך לכל חלק? לעשות לה בדיקה?
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שמעו המחשב שלי פעם היה מדיי פעם זה לא היה כלכך מורגש כי זה היה פעם ב... שאני אומר נתקע אני מתכוון שהוא פשוט קופא העכבר לא זז אין תגובה מהמחשב בכלל רק ריסט עוזר אז קיצר עכשיו זה פתאום התחיל להיות כל הזמן כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב יש סיכוי של 80 אחוז שהמחשב יתקע לי ב5 דקות הראשונות עכשיו בדקתי טמפרטורות וההארד דיסק המשני שלי כל הזמן בסביבות 45 מעלות לעומת הראשי שבסביבות 30 מעלות והCPU במצב רגיל בין 35-45 מעלות עכשיו אני לא מבין כלכך בקטע הזה אבל יכול להיות שזה מה שגורם למשחב להתקע? אם כן מה אני עושה??
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני משחק במשחק ופתאום יש תקיעה קטנה כזו נגיד אם אני פתאום עושה איזה תזוזה מהירה אבל בדקתי עם FRAPS והוא רושם 60 FPS וב Ctrl+Alt+Del אני רואה רק 50% למטה אך יכול להיות? אם זה לא הזיכרון והFPS גובהה? נראה לי זה הארדיסק זה יכול להיות?
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוכש עכשיו כרטיס מסך : x1900xt ויש לו 2 יציאות DVI אך אין יציאות VGA רגילות המסך שלי הוא CRT ואני לא מתכוון להחליף אותו. האם יש דרך לחבר כרטיס מסך שתומך רק ב - DVI למסך שתומך רק ביציאה אנלוגית רגילה? ואם כן כמה בערך עולה המתאם הזה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שידרגתי מלוח P5GDC ל - P5W DH ניתקלתי בבעיה: קימים ברשותי 4 HDD עם חיבורי IDE ובנוסף צורב DVD אשר גם הוא עם חיבור IDE , את 4 ה HDD חיברתי לחיבורים המתאימים בלוח ואילו ל - DVD רכשתי CONVERTER מ- IDE > SATA. ניסיתי לחבר את כבל ה- SATA לחיבורים האפשריים בלוח, ושמתי לב שב- BOOT, המחשב ממתין כשלושים שניות עד אשר עולה, אולם הוא אינו מזהה את ה- DVD. איך צריך להגדיר את ה- BIOS כאשר יש שילוב של IDE ו- SATA, והאם יש להתקין תוכנה מתוך תקליטור הלוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אין לי כונן דיסקטים והבנתי שאפשר להשתמש בדיסק און קיי. מישהו מכיר את זה או שמכיר מדריך טוב? נ.ב אני מעדיף להפוך אותו לboot disk של partition magic ולא לרגיל של windows תודה!
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הסאונד במחשב אצלי גבוה מדי..... מה שניסיתי לעשות הוא להוריד את הסאונד דרך הוינדוז ... אבל כל פעם שמתחלף לי שיר בווינאמפ הסאונד חוזר להיות גבוה מאוד
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה במחשב שהוא לפעמים אחרי שאני RESTART למחשב מה-WINDOWS הוא עושה שלושה צפצופים קצרים ונכנס למצב של STANDBY ולפעמים אפילו שאני מדליק אותו הוא עושה זאת. זה אינו דבר קבוע וזה קורא לפעמים. הרצית במשך לילה שלם את MEMTEST86 והוא לא גילה לי שום בעייה בזיכרון, כמו כן בדקתי את החיבורים של המחשב והכל תקין, הרצתי אפילו FANSPEED לבדוק טמפ' של ה-HD והמאווררים והכל תקין, לא נרשמה שום חריגה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה רצינית במחשב.. עד אתמול הכל פעל בסדר, היום הפעלתי את המחשב והטעינה של הXP קפאה.(הקו הכחול הזה שזז..). עשיתי ריסטים וזה לא עזר. ניסיתי להכנס למצב בטוח וזה גם לא עזר, כל פעם זה נתקע שזה טוען את הדרייבר mup.sys משהו כזה. בסוף לחצתי על האפשרות של הפעם האחרונה שהמחשב פעל.(ברשימת מצבים של מצב בטוח, מצב בטוח עם אינטרנט..) וזה פועל. השאלה היא אם בפעם הבאה שאני אפעיל את המחשב זה יפעל בסדר או לא? ואם לא מה הבעייה ומה אני צריך לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף אז ככה כשאני מדליק אתהמחשב (עוד לפני WINDOWS) מופעים אצלי ארטיפקים על המסך בצורה כזו שאני לא יכול להבין מה כתוב שם אחרי שהוא נכנס לחלונות המצב מבחינת תצוגה נהיה בסדר אבל הוא עובד יחסית לאט לפעם וגם עכשיו התקניתי את הדריבר האחרון של אןוידיא וחלונות לא עולים לי מה לעשות? תעזורו לי
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה יש לי קובץ במחשב שלא נמחק, ושאני מנסה למחוק אותו הוא מראה לי את הEROR הזה: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=52497_prob_123_417lo.JPG מקווה שתצליחו לעזור לי!!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל מאחה דיסק על כונן מסויים- E ( לא כונן C- ראשי ) והוא לא נותן לי , בנוסף אני מנסה לעשות בדיקת שגיאות בדיסק , הוא עושה שלב 1 ואחרי זה הוא רושם שהוא לא יכול להמשיך , זה כונן של 68 ג'יגה , ו- 48 ג'יגה ממנו פנוי , כונן מסוג Maxtor 6V200E0 יכול להיות שקרה משהו לכונן , יש איזה תוכנה שבודקת את המצב של הכונן ואם נדפק בו משהו ? הנה תמונות : [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך מחברים את usb מקדימה asusp4p800se data-1 data-2 vcc1 vcc2 data+1data+2 gnd1 gnd2 רשמתי וגם איפה אני מחבר אותם בלוח
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש מעבד אינטל D930 זיכרון RAM 1G כרטיס מסך ASUS 7600GT התקנתי SIMS לא מזמן ולאחורנה תוך כדי משחק מסך מתחיל להבהב - שחור / כחול ללא הפסקה. לחצתי על כפתור sleep ואז הופיעה לי הודעה "parser message - Value creation failed at line 903" ורק אחרי לחיצות מרובות מחשב נסגר . כמובן שפתחתי לא היתה בעיה במסך. אין לי בעיות אחרות איתו. בחיפוש כאן מקומות נוספים לא הצלחתי להבין מה מקור הבעיה . מה לעשות תודה על כל עזרה חג שמח אם זה לא הפורום המתאים מצטער - לא להתנפל , ותעדכנו אותי להייכן העברתם משה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי בעיה עשיתי פירמוט ואיבדתי את הדיסק התקנה של המדפסת מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר להורדה? המדפסת היא lexmark 5200 ועוד דבר אני מנסה לחבר USB של הפלאפון למחשב וזה לא קורה לי את החומרה מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה? (אין לי גייניו לווינדוס)
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם קיימת תוכנת אבטחה שתותקן על DISK ON KEY, ורק בחיבור הDISK ON KEY למחשב ,אוכל להפעיל אותו/לעשות LOG-IN ** אני יודע שקיימים התקנים מובנים כאלה. אני רוצה לדעת אם ניתן לקחת DOK רגיל ולהתקין תוכנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אז ככה אני לא מצליח לפרמט את המחשב סידרתי בביוס שהמחשב ייקרא קודם כל את הדיסקט ואחרי זה את ה-CD אבל הוא אומר לי כאילו שהוא לא מזהה אותו יש לי את הדיסק הקשיח של SATA אני ממש כבר לא יודע איך לפרמט אותו וממש נואש אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותר את הבעיייה כי המחשב שלי ממש עושה בעיות ואני חייב לפרמט אותו ל-SP2 אני לא רוצה לחזור ל-SP1 שאגב אותו המחשב היה מזהה את הדיסק כמו שצריך רק ה-SP2 זה הבעייתי אצלי במחשב בבקשה אנשים אני מתחנן לעזרה דיי דחופה
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החלה במחשב שלי בעיה שמתאפיינת בקריסה אקראית של מערכת ההפעלה מלווה במסך הכחול והחביב של מייקרוסופט המפרט נכון להיום: asus p5b delux Intel Pentium c2d e6600 CORSAIR DUAL 2048MB 800MHZ DDRII TWIN2X2048-6400 SAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB thermaltake PurePower 460w 3 דיסקים 80 ג'יגה היטאצ'י סאטה 2 ברייד 0 פירמטתי את המחשב לפני כשבועיים כרגיל (זו לא הפעם הראשונה ) הכל עבר חלק והתקנתי את כל הדרייברים החדשים הביוס הוא 0614 החדש ביותר הטמפרטורות תקינות 36 מעלות במנוחה ועד 49 מעלות במאמץ והמחשב ללא אוברקלוק עכשיו למאפייני התקלה בזמן עבודה רגילה עם המחשב (למרות שזה קורה יותר בזמן משחק ) אני שומע פתאום שלושה נקישות מהניסיון שלי הנקישות מגי…
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי DVD מקורי (V FOR VANDETTA) שמשום מה לא עובד אצלי במכשיר בבית, וגם לא אצל חבר שניסיתי, וגם לא במכשיר במחשב.. שלחתי למעבדה של TOWER RECORDS, אומרים שתקין, לקחתי לחנות להראות למוכר, ומשום מה בDVD שנמצא אצלהם (ממש זבל של DVD דרך אגב, של ITT או משהו) זה כן עובד הבאתי בחזרה הביתה, ועדיין לא עובד.. ואז במקרה הפעלתי אותו עם תוכנה שמבטלת את ההגנות והREGION ופתאום הוא כן עובד, אבל הוא REGION 2, בדיוק כמו הDVD שלי, והגנות לא אמורות להפריע כי הוא מקורי, למישהו יש רעיון מה הבעייה? נ.ב מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-