תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב נייח שלא נדלק. התופעה התחילה לפני שבוע ואתמול הוא כן נדלק. והיום שוב לא נדלק. חשבתי שאולי מדובר בספק אבל העובדה שהוא נדלק אתמול עירערה לי קצת את הביטחון. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב שפתאום הפסיק לפעול , החלפתי ספק לא עזר , מה שמוזר זה שבלי שהמחשב יפעל הנורה על המארז דולקת . ניתקתי הכל ועדיין המחשב לא נדלק .. מה זה יכול להיות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן.. היום המחשב שלי היה פתוחח והמאורר של הכרטיס מסך הרעיש כמו תמיד אז שמתי עליו תשלט של הטלוויזיה לכמה דקות שיפסיק לפעול ושכחתי את זה ככה והמאורר של הכרטיס מסך לא עבד בערך שעה ובזמן הזה ראיתי סרט 10 דקות ואז בום התחבא המחשב וישר ריח של שרוף ואז קיררתי את המחשב בעזרת פאן וניסיתי להדליק שוב והמחשב לא נדלק פשוט.. אני מכניס את הכבל של הספק כוח אליו נדלקת המנורה הצהובה הזאתי שלו אני לוחץ על הכפתור הדלקה ואז האוררים מסתובבים לשנייה ומתכבים והמחשב בכלל לא עולה.. הבנתי שהספק כוח נשרף מחיפוש קל האם אני אצטרך להחליף ספק כוח? ועם כן אצטרך את אותו סוג או שסוג אחר גם יהיה בסדר? האם זה קשה להתקין חדש? האם אצטרך להוציא יחד עם ספק הכוח את כל החוטים שיש במחשב? דחוף חבר'ה בבקשה תעזרו !! …
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היי, שיחקתי במשחק מחשב ופתאום המחשב פשוט נכבה. המחשב לא נדלק יותר, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, החלפתי כבל, החלפתי שקע ושום דבר לא עובד... אפילו ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיסי הראם אם זה קשור בדקתי את הסוויץ' שיהיה מכוון על 230V והסוויץ השחור של ההדלקה דלוק... שום דבר לא עובד... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי לא נדלק: 1. מאווררים לא פועלים (גם של המעבד וגם של המארז) 2. נורית לוח אם דולקת - ירוקה 3. נוריות כרטיס רשת מהבהבות מאחור. 4. נוריות, איזשהן, לא נדלקות מלפנים, כוננים למיניהם לא מגיבים - דממה. המחשב כבה לאחר הפעלת תוכנה בפעם הראשונה (תוכנת המרה Any Video Converter 3.07) יכול להיות שהיה למעבד קצת חם (למרות שהפעלתי מזגן והורדתי דופן של המארז) פשוט הפעלתי את התוכנה, וכשחזרתי הוא היה כבוי (לא היה ריח שרוף או משהו כזה) ניסיתי לנתק הכל, לחבר הכל, לחבר במקום אחר - כלום האם הצלחתי לשרוף את המעבד? החלפתי ספק לפני שנה וחצי בערך.... רעיונות אחרים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם לוח אם של intel dg41rq ומעבד Quad 8300 והוא פשוט יום אחד לא נדלק יותר ישר חשבתי שנשרף לי הספק אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד כמו שצריך ואפילו הבאתי ספק אחר לגמרי ועדיין לא נדלק גם הנורית הירוקה שבלוח אם נדלקת שאני מחבר מתח אבל המחשב לא נדלק בכלל מה אני יכול לעשות ומה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
<blockquote>המחשב שלי לא נדלק פשוט לוחצים על הכפתור ולא קורה כלום אמרו לי לבדוק את הספק שמתי אותו במחשב אחר והוא עבד שם מצוין אמרו לי לבדוק את הלוח אם והוא בסדר גמור כי כשחיברתי עכבר ליציאה בלוח העכבר נדלק באור שלו וגם הוא חדש רק בן חודש אמרו לי לבדוק בלוח אם אם החיבורים של הכפתור הדלקה מחוברים והם כן אבל עדיין לא נדלק מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? </blockquote>
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום! הדלקתי את המחשב ושום דבר לא קרה, לא הייתה תצוגה לא סאונד וגם כל המכשירים המחוברים בUSB לא עבדו גם לאחר כמה שעות שהמחשב עבד... מישהו אולי יודע מה הבעייה? מכיר את זה? וגם רציתי לדעת המחשב שלי דיי ישן ורציתי לדעת אם שווה בכלל לשמור אותו אז הנה המפרט: מעבד: AMD PHENOM Q9750 3.2GHZ (דור ראשון) לוח אם: משהו של ECS זיכרון: משהו פשוט אבל 4גיגה כרטיס מסך: GIGABYTE HD5450 הדריסק: WD 1000GB כונן: הכי פשוט 24X מארז: הכי פשוט אז בקיצור שווה לשמור?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, המחשב של אחי הקטן לא נדלק. המפרט של המחשב: E4300 GIGABYTE 965P DS3 4X1G 800MHZ DDR2 SAMSUNG 1TB F3 8800GT 512MB ENERMAX 400W LIBERTY אתמול הוא ניסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק. את הספק בדקתי במחשב אחר והוא עובד מצוין. זכרונות הוצאתי את כולם וניסיתי להפעיל את המחשב עם זכרון אחר ועדיין לא עזר. המעבד היה בOC מ1.8GHZ ל2.6GHZ זה היה בתקופה שהמחשב היה אצלי. אבל כמובן המחשב היה יציב עם בדיקה של OCCT עם קירור של TT BIG TYPHOON VX למעבד. ניסיתי גם לאפס את הביוס דרך הסוללה וגם דרך הג'אמפר ועדיין לא עבד... כשמנסים להדליק את המחשב המאווררים של המעבד והמארז מסתובבים בדיוק שניה ואז נעצרים והמחשב לא נדלק. כאילו משהו מונע ממנו להדלק. החלקים הבעייתים לדעתי הם או המעבד ששבק חיים במש…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, ספק תקין - נבדק גם במחשב אחר חובר ללוח אם ללא שום רכיב נוסף (פרט למעבד) ועדיין לא נדלק אין נורית בקרה בלוח אם, ואין גם קבלים נפוחים. שללתי גם אפשרות של כפתור הדלקה לא תקין - ניסיתי לקצר את שני הפינים בלוח אם לאלפית שניה תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אתמול בלילה הכנסתי את המחשב ל-hibernate והבוקר הוא לא נדלק. מאחורי הספק יש כפתור כבה\הדלקוכשהפתור על דלוק, יש אור קטן שבוקע מהכתפור. האם זה בכל זאת הספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אחריה ניקוי של הCPU והתקנה של קירור חדש המחשב לא נדלק, כאשר לוחצים על כפתור ההפעלה המאוררים נדלקים לכמה שניות(GPU וCPU) מתכבים ואז נדלקים שוב אחרי כמה שניות ונוצר לופ.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק אותו אין אורות, המאווררים לא מסתובבים אין תגובה בכלל. המחשב עמד חצי שנה בלי שיגעו בו אם זה משנה משהו. מה ניסיתי: להחליף ספק כח (בדקתי את הנוכחי והוא עובד בכל מקרה), להחליף סוללה, במקרה שהכפתור לא עובד הוצאתי את החיבור וניסתי לקצר עם מברג את שני הפינים של PW, לאפס את הביוס ע"י קיצור הפינים, לנתק את המחשב מהחשמל לקצר את הפינים של ההפעלה לחצי דקה.
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי לפני שעה בערך Window update ועכשיו כשאני מנסה להדליק את המחשב המקלדת והעכבר עושים אור לשנייה ואז לא קורה יותר כלום.... המחשב מראה אור כאילו הוא דולק והנורה של הnumlock דולקת... ניתקתי הכל מהמחשב חוץ מהמסכים המקלדת העכבר וקולטי וויפיי.... (windows 7 ) .... בבקשה תעזרו לי.....
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מדבר בפנטיום 4 3 גיגהרץ. לוח אם אסוס עם נורה ירוקה שכן דולקת. ספק כח הוחלף לפני חודש,יש בו כפתור שאפשר לכבות ולהדליק,כשאני מכבה אותו הנטרה של הלוח אם נכביתץ מה יכולה להיות הבעיה המחשב כאילו נשלק חשנייה בלי אורות וכו המאורר מתחיל להסתובב המהירות כמעט אפסית ולא קורה כלום לא נדלק...פתאום זה קרה היום,לא בגשמים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף המחשב לא נדלק לאחר הדלקה המחשב לא נדלק המאוורים עובדים בספק כח ובמעבדים ניסיתי להוציא סוללה והחזיר וגם זכרונות עדיין לא נדלק בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף !!! המחשב נדלק אבל לא עולה המאוורים עובדים אבל אין כלום
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , המחשב שלי לא נידלק ואין שמץ של מושג למה אשמח לעזרה מה בדקתי: כיבתי את המחשב למיטב זיכרוני פשוט הוצאתי את כאבל החשמל מהספק בכד לסדר כאבלים ומאז המחשב לא נידלק , חשוב לי להגיד שעל הלוח אם שלי יש שני כפתורים אחד של RESTART ואחד של POWER שי הכפתורים האילו דולקים (ככה זה היה גם כשהמחשב עבד ודלק) וגם כשאני לוחץ על הלחן כיבי \הדלקה של המחשב לא קורה כלום והמחשב ל נידלק וגם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי \ הדלקה על הלוח אם לא קורה כלום בדקתי שהכל מחבור והכל מחובר בצורה תקינה מערכת : מעבד i7 920 לוח אם p6t זיכרונות 9 GB patriot 1333 & ocz1066 ספק כוח aspire 550W דגם atx-550wtn כרטיס מסך : ati 5830 דיסק קשיח : WD 1tb מערכת הפעלה : win 7 תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בחיבור הספק לחשמל (מבלי ללחוץ על כפתור ההדלקה), המאווררים מתחילים לעבוד עצמאית, יש צפצוף קצר מהלוח ואז הספק מתנתק (כבה) הLED בלוח נשאר דולק, ואין תגובה חשמלית לכפתור ההדלקה. ניתקתי את הHD כונן אופטי וכל הרכיבים פרט למאוורר של המעבד, לא עזר. חיברתי ספק אחר, לא עזר. הוצאתי גם את הזכרון, לא עזר. האם נדפק הלוח? אולי מפסק ההדלקה דפוק? מחשב P4 לוח אסוס P4SP-MX
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כרגע המצב הוא שאני מדליק את המחשב הוא נכבה לאחר שניה ומאתחל את עצמו וחוזר על עצמו. שמתי לב שהמאוורר על המעבד לא עובד והשאר לעומת זאת כן(כרטיס מסך ספק ועוד מאוורר גדול). זה קרה לי כמה פעמים בעבר ואני לא יודע איך הוא פשוט הפסיק ועבד כמו שצריך. אתמול המחשב עבד כמו שצריך לפתע נתקע אז איתחלתי את המחשב , הגיע למצב שהוא מראה את נתוני הכרטיס מסך ואז נתקע ולבסוף הגיע למצב של מה שכתוב בתחילת הפוסט. הוצאתי את הזכרונות והחזרתי וניקיתי גם אבק. אין שום ציפצופים מהלוח אם/מעבד. קראתי לטכנאי אך יגיע מחר, יש לכם אולי מושג מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי הוצאתי את הלוח אם בשביל להתקין קירור מוגן 2 עכשיו אני לוחץ על כפתור הדלקה ולא קורה כלום את החיבורי חשמל אני שחיברתי טוב איפסתי את הביוס מה שאני לא מבין בו כ"כ זה FRONT PANEL לכן חיברתי רק את ה POWER SWITCH ל2 פינים בלוח אם של הפלוס והמינוס והחלפתי כיוון אין הדלקה לפני כן המחשב עבד מצוין הצעות?[br]פורסם בתאריך: 13.08.2010 בשעה 18:17:13 מה יהיה אנשים לא יודעים בכל מקרה פתרתי את הבעיה שכחתי להניח מתחת ללוח אם את backplate של הקירור כנראה זה גרם לקצר בין הלוח אם למארז
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-