עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. איזה סיבות יכולות להיות למחשב שלמראית עין עובד לא לשלוח אות למסך? עם לחיצה על כפתור ה-POWER כל המאווררים מופעלים כל הנורות דלוקות, נורת הבקרה של הלוח אם גם כן עובדת, אין ציפצופים, כל הרכיבים פרט ללוח אם נבדקו ונמצאו תקינים, המחשב נבדק על שני מסכים שונים (שניהם תקינים).

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by טלי אוחנונה,

3. Started by raanann,

שלום. המחשב שלי לא מריץ משחקים בצורה חלקה כפי שעשה עד לפני כמה חודשים. גם משחקים שכבר מתוקנים ושיחקתי בהם באופן תקין בעבר כבר לא עובדים חלק. תחילה בדקתי במנהל המשימות אם יש עדות לבעיה מסוימת. היה נראה כי זיכרון RAM אינו מספיק, לכן הוספתי עוד זיכרון למחשב. בנוסף, ביצעתי פרמוט לכל מערכת ההפעלה והתקנתי מחדש הכל (כולל התקנת המשחק מחדש). נכון להיום אין שום עדות במנהל המשימות לבעיה ברכיב מסוים במחשב ואין לי עוד דרכים להבין מדוע המשחקים לא רצים חלק. מצורף צילום מסך של מנהל המשימות כאשר המשחק נמצא בעליה. מפרט המחשב: CPU: Intel(R) Core(TM) i5-4460 CPU @ 3.20GHz RAM: 12 GB DDR3 GPU: Nvidia GeForce RTX 2060 HD: samsung ssd evo …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  4. החלטתי להעביר סרטים שצילמתי בעבר במצלמת DVI למחשב (מה שנקרא CAPTURING) לצורך עריכה. לצורך זה אני מנסה להשמיש מחשב ישן שמותקן עליו כרטיס WIREFIRE שמותקן על לוח אם משולב GIGABITE GA-945P-S3. כדי להאיץ את פעולת המחשב ניקיתי קבצים רבים. לאחר הניקוי אני לא מצליח התחבר לאינטרנט לא ב WIFI ולא חיבור קוי, ואין קול (MEDIA CENTER לא עולה) אני איש טכני ולא איש מחשבים, אשמח לקבל עזרה עם סבלנות לפתרון הבעיה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ב"סד שלום יש לי ווינדוס 7 64 ביט ultimate הרשת האלחוטית שלי מאובטחת בשיטת wpa2 ולמרות שסימנתי את האפשרות זכור סיסמא בכל פעם בהפעלת המחשב מחדש הוא אינו מתחבר אוטומטית ודורש סיסמא... למרות שכבר שמרתי אותה בזיכרון והוא אמור להיתחבר לבד. מה עליי לעשות ניסיתי הכל אולי זה באג במערכת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הי עברתי לחברת תקשורת אחרת, חיברנו ראוטר חדש וקראנו לרשת בשם של הרשת הקודמת, ניסינו להתחבר לראוטר, מאז המחשב שלי לא מוכן אפילו למצוא את הרשת שלו. גם שהכנסתי את הפרטים ידנית וגם כששיננו את שם הרשת, זה לא שיכנע את המחשב והוא לא מוכן להסתכל עליו. לראוטר הישן הוא מתחבר כמובן… וגם לראוטר החדש הוא מתחבר עם כבל רשת, רק את הוויפי הוא לא מוצא… כל שאר המחשבים כן מתחברים. הראוטר הוא של הוט מובייל (hot box 5 (2)). איפסתי במחשב הגדרות רשת ואיפסתי את הראוטר העברתי לכאן מרשתות ואנטרנט, מקוה שכאן המקום הנכון.

7. Started by Rnold,

אהלן, המחשב שלי החליט שהוא לא מתכבה יותר ואין לי מושג מה מקור הבעיה. אני ינסה לפרט: מערכת ההפעלה היא Windows 7. במסך הכחול של ה- "Shutting down" המחשב נתקע ולא מתכבה, לרוב גם הסמל הזה שמסתובב ליד הכיתוב נתקע ומפסיק להסתובב. עשיתי חיפוש ברשת וניסיתי את הדברים הבאים שהציעו אך שום דבר לא פתר את הבעיה: 1. בדיקה אם ב- Safe mode התקלה ממשיכה- חיובי. 2. סריקה באנטיוירוס ותוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes Anti-Malware). 3. Hotfix של ווינדוס. מקווה שלא שחכתי כלום, כאמור הדברים לא הועילו והבעיה ממשיכה. אני לא רוצה לכבות מהכפתור ולגרום נזק למחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה מראש.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by A.Iniesta,

כשמכבים את המחשב דרך התחל > כיבוי, אז הוא לא מכבה את המחשב, אלא מכבה ומדליק מחדש. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by em28,

המחשב ניכנס לתרדמת חורף. בעת כיבוי והעברה למצב שינה המחשב נתקע, בלית ברירה כובה באמצעות לחיצה ארוכה על מפסק ה-ON/OFF. כשמנסים להדליק אותו שוב הוא לא נדלק. פירוט: - המאווררים של הספק והמעבד מסתובבים. - נדלק לד של כרטיס רשת. - נורות של המקלדת נדלקות וכבות מיד. ??? - HD עושה קול של ניסיון להתניע ומפסיק מיד. - מסך לא נדלק. :s05: - ציוד הקפי לא נדלק. - אין צפצופים בכלל. - לא עולה BIOS. גם אופן הכיבוי של המחשב במצב זה הינו מוזר כי הוא מגיב לכל לחיצה על ה-ON/OFF ולא מחכה ללחיצה ארוכה כדי להתכבות. עיצה ? פנטיום 3 , 512MB WIN XP SP2

10. Started by ggg123,

יש לי בעיה במחשב ואני משתגע ממנה. המסך מוגדר לכיבוי אוטומטי לאחר 15 דקות ללא שימוש (אופציית SLEEP מבוטלת בהגדרות צריכת חשמל). כל פעם שאני מנסה להעיר את המחשב לאחר כיבוי המסך, לא קורה דבר. המסך נדלק, אבל אין תצוגה. רק אחרי שאני מאלץ את המחשב למצב שינה דרך המקלדת, ומעיר את המחשב שוב, אני מקבל תצוגה במסך. מדובר במסך חדש יחסית של DELL ואני די בטוח שהבעיה לא במסך, משום שזה קרה גם במסך הקודם שלי. לאחר שהחלפתי למסך הנוכחי, הבעיה לא חזרה למשך תקופה ארוכה ורק לאחרונה שוב פעם חזרה. מה יכולה להיות הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מחשב חדש עם WIN7-64BIT, מעבד I5-2500K ללא OC ולוח Z67 של ASUS. הכל היה בסדר במשך כחודשיים ולפני כשבוע וקצת פשוט לא ניתו "להעיר" את המחשב מ-SLEEP בשום דרך ואני חייב ללחוץ על כפתור ה-RESTART במארז. נראה שהעכבר/מקלדת מגיבים אבל אם אני מנתק אותם ומחבר מחדש אין תגובה לא מהמחשה ולא מהם. ביטלתי SLEEP/HIBERNATE וגם את ה-USB suspend אבל הוא עדיין מגיע לאותו מצב. מה יכול להיות הכיוון? תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by 2Fluffy4U,

שלום, יש לי בעיה שהמחשב לא מתעורר לאחר מצב שינה. מדובר בכניסה למצב שינה אחרי חצי שעה שממנה אין יכולת להחזיר את מערכת ההפעלה. נורות הלד של המחשב פועלות וכן המאווררים אךהמסך לא מתעורר וגם המקלדת ועכבר לא מגיבים. הבעיה קיימת אצלי זמן רב, פשוט ביטלתי את האופציה למצב שינה אך אתמול בכוונה עשיתי פירמוט מלא והתקנתי ווינדוס 8 לאחר פירוק כל הרכיבים והרכבתם מחדש ואיפוס ביוס. הבעיה עדיין קיימת. כונן מערכת ההפעלה הוא ssd crucial c400, ולדעתי כנראה מדובר בו בתור גורם לבעיה. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור זאת מבלי לוותר על הכונן ואם בכלל זה אפשרי בכונני ssd... תודה

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by 2Fluffy4U,

אוקיי.. זה יהיה קצת ארוך: לפני כמה שנים רכשתי מחשב מ - RSM. אחרי כשנה החלפתי לו ספק כי הספק היה אוברקיל לחלוטין 750TX במבצע למי שזוכר בזמנו (עבר לטובת מחשב אחר) והרכבתי עליו ספק 650TX V2. במרץ השנה מכרתי את כרטיס המסך המקורי 6870 ושדרגתי ל - 7950 OC windforce. כעבור זמן קצר המחשב החל לסבול מאי יכולת להתעורר ממצב שינה - המחשב היה עם נוריות דולקות, אך המסך לא היה מקבל אינפוט. בשלב זה לא יכלתי להתעסק עם לטפל בבעיה ופשוט ביטלתי לחלוטין את מצב השינה וחסכון אנרגיה כלשהם. כעבור כמה חודשים פניתי ל - TMS שם רכשתי את כרטיס המסך לבדיקה. הם בדקו אותו וישר אמרו שהוא תקול ואף יש לו מאוורר אחד שאיננו פועל כלל. הם החליפו לי מיידית את הכרטיס בכרטיס זהה אחר. חזרתי הביתה וכעבור זמן קצר גי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by saharbz,

שלום, לאחר שהמחשב שלי נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לחזור לתפקד, ברגע שני מזיז את העכבר או נוגע במקלדת, יש חשמל במחשב, כלומר אני שומע את המאוורר עובד אבל, אין תגובה מהארדיסק, המסך שחור וגם אינפרא אדום בעכבר לא עובד. דרך אגב, אני עובד עם ווינדוס 10 וזה קורא לי יותר בזמן האחרון, קרה גם שעבדתי עם 7 אבל פחות. בכל אופן, הדרך היחידה לעורר אותו זה בעצם לעשות restart. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום, היום הגדרתי במחשב שלי (ובפעם הראשונה בכלל שאני משתמש באפשרות הזאת) שהמחשב ייכנס למצב שינה לאחר X דקות,כשאני רוצה שהוא יתעורר ע"י לחיצה על מקש כלשהו במקלדת/עכבר הוא פשוט לא מתעורר אלא ע"י הכפתור כיבוי/הפעלה במחשב עצמו. חיפשתי בהגדרות צריכת חשמל משהו על זה ולא מצאתי,בביוס שיניתי כמה דברים אבל לא עזר,מישהו יודע איך ניתן להגדיר שהמחשב יתעורר ע"י לחיצה על המקלדת/עכבר? מדובר על WIN XP תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Nightbeat,

שלום, לפני שנה בערך קניתי מחשב חדש.. הוא עלה לי בערך 4 אלף ש"ח, בנו לי את המפרט בפורום אחר.. יש לי עם המחשב הזה המון בעיות.. יש לי לאגים כשאני מסמן סמלים על שולחן העבודה, כשאני מגלגל את הדפדפן יש לאגים והמעבד עושה רעש צריבה כזה ממש כל פעם שאני נוגע בגלגלת. וכשאני לא נוגע בה זה מפסיק במשחקים כמו BF3 אני מקבל 50 FPS ותקיעות במפה עם 10 אנשים, שזה לא הגיוני בכלל... אני אמור להחזיק לפחות 64 שחקנים עם המחשב הזה.. אמרו לי להזיז את הכ"מ לסלוט PCI-E אחר בלוח אם, אבל יש לי רק אחד.. המחשב הגיע עם OC למעבד מTMS ומאז שקיבלתי אותו הוא עשה לי מסכים כחולים במשך חודש שלם בערך, עד שאמרו לי לבטל את הOC בביוס, ואז זה הפסיק.. כרגע אני על הגדרות סטוק. רציתי לשאול אם יש איזו דרך לבדוק עם המחשב …

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  17. שלום מצאתי את הכ. קול הנ"ל איפשהו במחסן וחשבתי לשדרג את חווית השמיעה שלי במחשב, אך לצערי המחשב לא "עולה"- המסך אפילו לא נדלק, ככה שאני לא יכול לתת יותר מדי אינפורמציה בנושא. על פני הכרטיס הקבלים נראים מצוין, אין קורוזיה על כלום (למראית עין) וכל ההלחמות בסדר, יש לציין שהכרטיס עבד במחשבים אחרים לפני כמה שנים. איך ניתן לבדוק האם הכרטיס תקין ומה צריך לעשות על מנת להשתמש בו ולהעלות את המחשב במצב כזה? תודה מראש, אורי.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  18. Started by יאסו אברהם,

אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את זה דחוף תודה

19. Started by sasido,

שלום לכולם, אשמח בעזרתכם המלומדת בבעיה שקיימת לי מאז שקניתי את המחשב (בערך חודש). לאחר שחיברתי אותו הכל רץ מצוין, אבל ברגע שעזבתי את המחשב, ולאחר מכן חזרתי, המחשב שהיה במצב ספק שינה ספק רק מסך מנותק(היה רעש שהמחשב פעיל, אולי רק המאווררים של המארז), לא הגיב לשום דבר. לא נגיעה על העכבר מקלדת כיבוי והדלקת המסך. לאחר שעשיתי ריסטרט כפוי, המחשב נהיה איטי משמעותית, לקח לו מלא זמן לפתוח את היוזר של הווינדוז ולהעלות הכל(יש לציין שלפני הבעיה המחשב רץ במהירות מטורפת!), ברגע שנפתח הכל הגיב לאט וכל תוכנה נתקעה שעות במצב של not respond. לאחר ששוב ניסתי לעשות ריסטרט דרך המערכת הפעלה, חזרה אותה בעיה והאיטיות לא עברה. לקחתי את המחשב לבחור שהרכיב לי אותו כדי שאולי יפענח את הבעיה,…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Shaharbe,

כשאני כיבוי למחשב לקח למחשב קרוב ל10-20 דק להיכבות שבסוף בוא ניגבה הוא הקפיץ מסך כחול עם הודעה על זכרון לחצתי על הכפתור של כיבוי והדלקה ואז הוא ניכבה סופית כאשר הדלקתי את המחשב הוא ניתקע גם במצב עלייה נורמלית גם בlat known configure ושניסיתי לעלות במצב של סייף המחשב אפילו לא נדלק אני לוחץ על הכפתור אני רואה שני נורות אדמות בלוח אם שאני רגיל לראות אבל אין שום תגובה ניסיתי להוציא סטייקים של זכרון מדובר על מחשב core i7 930 20g זכרון מישו יכול להגיד מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by shulem,

שלום המחשב שלי לא מצליח להדלק ברגע שאני לוחץ על הPOWER הנורה שאמורה להיות ירוקה נדלקת במעין אור חלש יותר ולאחר מספר שניות נכבית. על המסך לא מוצג כלום. כאשר האור דלק אפשר עוד לפתוח את הCD ולאחר שנכבית כבר לא. אני לא יודע מה הבעיה. האם זה הספק. בכל אופן יש לי AMD 800MHZ עם מארז MIDI. תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. Started by thedarkman,

יש לי מחשב נייח עם WIN 7 . יש לי 32 סיביות. כאשר אני מדליק את המחשב אז זה לא מגיע לשלב שרשום ברוך הבא יש כזה מסך שחור. לקחתי את המסך(של המחשב עם הבעיה) כולל הכבל למחשב אחר והמחשב עבד. אחר כך ניסיתי להעביר מסך אחר כולל הכבל למחשב(שיש בו את הבעיה) וזה לא עבד. התקלה הייתה לי פעם ואז החלפתי את הכבל שמתחבר מהמחשב ואז למסך ואז זה יסתדר והיום זה שוב חזר וניסיתי לעשות אותו דבר וזה לא עבד. איך אני מסדר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by amitstra,

אהלן ניסיתי להדליק את המחשב הבוקר והוא פשוט לא נדלק בדקתי חיבורים בסיסיים אתמול המחשב נדלק אך אינני זוכר שכיביתי אותו אך הוא היה מכובה... (ייתכן וכאן מקור הבעיה) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by Shaka,

שלום לכולם! יש לי מחשב בן 7 שאחרי שהובלתי אותו מסרב להידלק. הרצתי כמה בדיקות ואני נוטה להאמין שזה הלוח אם אבל אשמח לדעת אם יש עוד בדיקות שאפשר לבצע על מנת לוודא. עד כה ניסיתי לעקוף את המתג(שבהתחלה חשבתי שהבעיה בו) ולהפעיל את הספק ע"י קיצור של החוט הירוק והשחור וראיתי שהספק עובד(גם בדקתי עם מולטימטר שיש מתח על הקווים) וגם שהכוננים הקשיחים נדלקים וכל המאווררים של הרכיבים השונים(מעבד כרטיס מסך וכו') עובדים גם הם(אבל הנורה שבקדמת המחשב לא נדלקה). לפני שאני קונה לוח אם חדש(ישן), האם יש סיכוי שהבעיה היא בכלל ברכיב אחר? תודה לכל עוזר!

25. Started by Im-Tal,

שלום לכולם, הייתה לי תקלה לפני כמה ימים במחשב במהלך משחק ופתאום המחשב קרס, הפעיל את עצמו מחדש, וכשעלה מחדש התחיל לבצע ריסטרט עם עצמו לבד עד שכיביתי את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. אחרי 10 דקות מאז שכיביתי אותו הדלקתי מחדש ואז המחשב עלה, המאווררים של הלוח אם והמעבד עבדו אך הכרטיס מסך חיצוני לא עבד (יש נורה דולקת אבל המאוורר לא עובד) והיציאות USB של המקלדת ועכבר לא עבדו, ואין תמונה במסך. הבאתי ספק חדש (cooler master mwe 500 230v), חיברתי אותו ללוח אם (ASUS) אך עדיין המחשב לא דלק אבל הנורות של הביוס והכבל רשת דלקו. הפעלתי מחדש את המחשב, וחזרתי לאותה תוצאה שהמאווררים עבדו אבל USB וכרטיס מסך חיצוני לא עובד. ניסיתי לבדוק עם הכרטיס מסך המובנה ועדי…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.