עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shahar07,

האם יש כאן מישהו שעשה את זה עם הלוח הנ"ל או עם לוח דומה ? מה אני אמור לעשות ומה להגדיר בכדיי לעשות raid 0 והאם ה vista החדשה תזהה את צורת החיבור ?

• 10 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by שגיב,

שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by adirnasri,

שלום אני מנסה לראות משהו באתר של אגד והוא פתאום מקפיץ לי את הדבר הבא: http://img504.imageshack.us/img504/9287/15001500148815131501tf1.jpg איך אני מבטל את החסימה במחשב שלי? וגם יש לי עוד בעיה בExplorer אני לא יכול להכנס ללינקים שמביאים לי איך אני מתקן את זה? תודה רבה לכם ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by Pawnd,

שלום חברים, זיהיתי בעיה במנהל ההתקנים, בתמונה הבאה: מישהו יודע כיצד ניתן לטפל בזה? כמו כן גיליתי את הבעיה הזו לאחר שה-sound הפסיק לעבוד לפתע במחשב ולכן בדקתי את מנהל ההתקנים, הסאונד עדיין לא עובד, לא הצלחתי לסדר אותו למרות שניסיתי להוריד את הדריברים מחדש. האם יש קשר בין השניים? תודה לכם על התשובות

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by DJ Clue,

שלום לחבר שלי יש amd a64 3000+ לא מזמן הוא החליף את הקירור הישן שלו בקירור חדש וכתוצאה מכך הוא חושב שהוא פגע במעבד בעת ההרכבה איך הוא יכול לבדוק שהמעבד תקין? ושהוא מתפקד 100%?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by YEHUDA-P,

יש לי דיסק גיבוי חיצוני של מקסטור של 500 G שמחובר באופו קבוע ל USB אני בד"כ גם לא מכבה את המחשב, מידי לילה בשעה קבועה רצה תוכנית גיבוי. שמתי לב שמידי פעם יש במחשב בעיות שנובעות כנראה מהחיבור הקבוע של הדיסק החיצוני. היום המחשב נתקע אופן רציני וחיפש קובץ NTLDR , כאשר ניתקתי את הדיסק החיצוני הכל הסתדר. האם אני עושה משהו לא בסדר בחיבור הדיסק החיצוני באופן קבוע ? למה הדיסק החיצוני מציק למחשב ? האים יש דרך אינטיליגנטית אוטומטית שהדיסק החיצוני יתחבר רק בזמן הגיבוי ? תודה לכל למסייעים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. Started by Galz0r,

שאני נכנס לסרבר הוא רושם REQUEST PUNK BUSTER משהו כזה (חצי שניה אחרי שנכנסתי לסרבר) וזה תוקע את המחשב חיכתי ככה שעה והמחשב עדיין היה תקוע... שאני נכנס לסרבר בלי פאנק באסטר זה עובד לי טוב וזה נכנס לסרבר. למישהו זה גם קרה? איך מתקנים ? מפרט בחתימה...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. משהו מטורף לגמרי יש לי במנהל היישומים איזה תוכנה שאני לא מצליח להפסיק שנקראת 40437326868:831125744.EXE יש לי עוד כמה חשודים פה שאני כן מצליח להפסיק. המחשב לא מאשר לי להתקין את AVG וגם אין לי הרשאה להפעיל את HIJACKTHIS: "WINDOWS CANNOT ACCESS THE SPECIFIED DEVICE, PATH, OR FILE. YOU MAY NOT HAVE THE APPROPRIATE PERMISSIONS TO ACCESS THE CLIENT" ניסיתי למחוק ולהעביר את התוכנה הצלחתי להעלות אותה וברגע שהפעלתי אותה שוב קיבלתי את ההודעה ... משהו השתלט לי על המחשב ואין לי מושג מה אני עושה עכשיו ... מישהו יכול להדריך אותי מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  10. שלום רב: לאימי יש מסך DELL P2314H בגודל 23", ויש איתו בעייה: בכל פעם ש-Windows מוצג ברזולוצייה מינימלית (כמו למשל בעת הסרת דרייבר כרטיס המסך, ביצוע התקנה נקייה של הדרייבר של כרטיס המסך או בעת כניסה למצב Safe Mode), המסך נכבה, ולא מציג כלום. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. שלום לכולם, אז זה סיפור והכל מתחיל שקניתי שלושה חלקים עיקרים ב- <צונזר ע"י אחראי הפורום> (לוח אם ,מעבד, זיכרון). AMD 64 - 3000 S-754 Gigabyte GA-K8NS A-Data 512 x2 ddr 400 mhz הלכתי לחבר שלי שהוא טכני מחשבים והוא התקין לי את כל החלקים שלי אצלו, אחרי איזה חודשיים פחות או יותר שהכל עבד כמו שצריך ורץ לי מאוד מהיר. בעיקרון הייתי משחק במשחקים ופתאום המחשב התחיל לעשות לי בעיות לכבות לי באמצע משחקים ולעשות מסכים כחולים, ריסט באופן אוטמטתי. בהתחלה חשבתי כרטיס מסך על הפנים כי שמעתי שהמאוור עשה לי רעשים והיה לי בעיות עם הדרייבים אז בעיקרון חשבתי שזה כרטיס מסך בלבד ולפעמים הצלחתי לסדר אותו והכל עבד בסדר. ואז זה קרה המחשב שלי לא נדלק כל פעם שנסיתי לעלות לוינדוס הוא כיבה אותו, …

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  12. היי, יש לי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. בעבר הלא רחוק (ה6.10.11) עידכנתי את גירסאת הביוס מגירסאת 0706 ל0902,אבל בטא. ב10.10.11 יצאה גירסאת עידכון מלאה ורישמית לביוס (לא בטא),שנקראת 0801 - רציתי לעדכן אליה בעזרת דיסק און-קי,אבל,כשאני בא לעדכן - רשום לי IMAGE OUTDATED. מכאן אודה מאוד למי,שיענה לשאלה שלי,שמופיעה בנושא. ד"א:אם מישהו יודע מתי תצא גירסאת 0902 הרישמית והמלאה ללוח אם הנ"ל ו/או איך לעדכן לגירסא 0801,אודה לו מאוד - פשוט כי אני לא מעונין שלביוס שלי תהיה גירסאת בטא,ולא גירסא מלאה ורישמית. תודה רבה מאוד מראש .

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  13. כשאני מדליק תמחשב לפעמים הוא רושם לי לפני שהווינדוס עולה A DISK ERROR משהו כזה ואני צריך ללחוץ Ctrl+Alt+Delete ולפעמים זה חוזר על עצמו, מזה? וגם לפעמים העכבר לא זז כשהמחשב נדלק ואני צריך להוציא אותו ולהכניס עוד פעט את החיבור שלו ל USB /מה אני אגיד, זה היה ממש קשה/

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by razcoren666,

שלום לכולם! קניתי מסך 19'' LG F900P חדש וכאשר חיברתי אותו למחשב לא קיבלתי שום תמונה, יש מתח במסך ואני שומע שהוא "נדלק" אבל אין שום תצוגה וכאשר אני מנסה להשתמש בכפתורים של התצוגה גם כן אין שום שינוי. חוץ מתקלה במסך יכולה להיות איזו שהיא בעיה אחרת שאפשר לתקו בעצמי?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by iyehuda,

מאז שהחלפתי את ה ATA 100 HD 40G 7200 WD ל 8M MAXTOR 120G ATA 133 לוקח המון זמן להדלקות המחשב לאחר מכן הכל מסתדר האם זה קשור ל 8M BUFFER ברגע שרואים את הDESKTOP לא שומעים את הדיסק קשיח למשך כ 40 שניות ורק לאחר מכן שומעים את דיסק קשיח לעוד 30 שניות ורק לאחר מכן המחשב עולה החזרתי את הדיסק הישן שמפוצץ בתוכנות והכל תקין הWINDOWS עולה בחצי מהזמן

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. שלום. עדכנתי ביוס בלנובו idealpad, קיבלתי מסך ברקע שחור שאומר לא לנתק מהזרם, ואומר שהביוס עודכן, ונמצא על 100%. לאחר כשעתיים נתקתי. מאז אפילו נורית הטעינה לא נדלקת. נסיתי להכין usb שהתקנתי עליו את הbios.fd על פי ההוראות בלנובו, ושום דבר לא קורה. נסיתי בusb אחר ואותה תוצאה. מברש עזרה דחופה. תודנ

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by tal_p,

המחשב קורס לי בשגיאה של DRIVER_IRQL_NOT_LESS OR_EQUAL דברים שכבר עשיתי בניסיון לתקן את זה: 1) FORMAT... כרגע יש לי WIN VISTA ULTIMATE 32BIT 2) החלפת זיכרון-- יש לי 3 GB צרפתי לכם את הכובץ שגיאה (MINIDUMP|)... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by h@c,

המחשב חדש וכבר יומים אחרי התקנת WINDOWS XP מופיע לי מידי פעם מסך כחול שתוקע את המחשב ואומר משהו על אם התקנתי משהו חדש לאחרונה(בפעם הבאה שזה יקרה אני יעתיק את כל ההודעה) בקיצור פירמטתי מחדש והתקנתי גירסה אחרת של XP PRO SP1 והבעיה חזרה גם אחרי יום (לא נראה לי שזה קשור אבל בכל המקרים זה קרה פחות או יותר שהווינדוס עדכן את עצמו) . וירוס אין לי בדקתי. המחשב הוא P2.8, לוח ASUS P4P800, 2X256, RADEON 9600, 120SATA

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by gshhar,

אני רוצה לעשות עידכון ביוס. איזה אפשרות אני אמור לשנות בביוס שאני אוכל לעשות את העידכון? (נראה לי משהו שמוגדר ככה שאני כותב). ביוס של אביט.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אוקיי נתחיל ככה, יש לי מעבד E6300 והזמנתי אותו מנעה מחשבים , והם הביאו לי אותו בלי המאוורר המקורי של אינטל, הם שמו לי מאוורר של קולר מסטר, ובעקרון כשהמעבד מגיע לטמפרטורה מסוימת, המאוורר צריך להפסיק לעבוד לא ? אז החלטתי להתקשר לנעה מחשבים ולברר למה הם הביאו לי את המאורר הזה, ואחד אמר לי שהלוח אם לא תומך באיזה משהו לא יודע, עכשיו הוא אומר לי שבלוח אם הזה המאוורר עובד תמיד, יכול להיות ? או שהוא סתם אהבל?

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by qwerty1987,

משתמש(לצורך זה) בקספלורר 6, SP2, מותקן media player 11(יש לציין שאשף העזרה באתר לא מזהה שמותקן המדיה פלייר). כאשר לוחץ על סרטון פשוט לא קורה שום דבר. איפסתי את הגדשרות הדפדפן אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. יש לי מחשב שמותקן עליו כונן קשיח s-ata שיש בו חלונות XP פתאום אתמול ללא כל הודעה אני מנסה להדליק את המחשב ומופיעה לי הודעה: boot failure insert boot diskette in A press any key when ready ההרד דיסק של סמסונג 120 גיגה מודל SP1213C ואין לי כל דיסקט ככה קיבלתי אותו . הוצאתי את הסוללה מהביוס ועשיתי ביוס דיפולט עדיין לא נפתרה הבעיה החלפתי כבל ATA בחדש עדיין יש בעיה. לוח אם שלMSI תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by thedag,

יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. למה אני לא רואה את הצורב שלי .!?! מחובר ?! כאילו אין לי בכלל צורב במחשב וגם הכונן המדומה שהיה לי נמחק מזה זה לעזעזל יכל להיות כאילו אין יל צורב למחשב חיברתי ניתקתי הצורב עצמו פועל אבל בהwindwos עצמו אני לא רואה אותו וגם אני לא יכל לצרוב !!!!! הצורב תקין בדקתי ממה יכולה להיות הבעיה יש דרייבר ? או משהו זה צרוב lg 52

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים