עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by lazy-bones,

אז ככה.. המחשב אחרי כמה זמן מחליט להפעיל את עצמו מחדש..... זה מעצבן!!!!!!!!!!!! קודם כל לפני שאני ממשיך אני ממש מצטער אם אני לא בפורום המתאים... אני פשוט לא יודע מה הבעיה.. יש לי ספק של 350 וואט ויש לי 4 מאווררים במארז (זה קשור לדעתכם?!) או שסתם הוינדוס דפוק אבל ממש לא נראה לי אולי זה תוכנה כלשהיא?! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by kritikal,

איך אני מזהה כמה SOKETS ה-CPU שלי?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by ishai82,

יש לי מחשב פנטיום 3 והמהירות של המעבד שלי תמיד היתה 850 MHZ ועכשיו המהירות הפכה להיות 567 MHZ? והשאלה שלי איך זה ייתכן ? ואם יש משהו שאוכל לעשות ולהחזיר את המהירות שהיתה לי.. ניסיתי פירמוט וזה לא כזה עזר.. האיטיות באה לידי ביטוי בכך שאני רואה את סרטים בצורה איטית, מה שלא היה פעם ! לא נראה לי שזה קשור למקודדים (ניסיתי לשנות).. אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה...

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום, אני מנסה להתקין Windows 10 אך משום מה ההתקנה לא מזהה את הכונן הקשיח שחיברתי אליו. כבל חשמל מחובר מספק הכוח לכונן וכבל SATA מחובר מהלוח אל הכונן. חשוב לציין שב-BIOS כן יש זיהוי של הכונן. ההודעה שמופיעה לי היא כזאת: “We couldn’t find any drives. To get a storage driver, click Load driver.” והמפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7-950 Asus P6T SE Kingston HyperX 6GB (3X2GB) DDR3 Freezer 13 Pro 1000GB HDD Samsung SpinPoint מצורפת תמונה. אשמח לעזרה, תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. קניתי אתמול מחשב חדש בחלקים,הרכבתי הכל אני מפעיל אותו והמחשב לא מוצא את הדיסק הקשיח(160GB WD SATA2),גם ב BIOS הוא לא מוצא אותו, בדקתי את החיבורים הכל בסדר.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

כשאני מנסה להפעיל את גוסט ריקון החדש ואת הדמו של EL MATADOR המחשב מתחיל לטעון את המשחק ואז עושה ריסט אני חושב שהבעיה בכרטיס מסך, כי מאז שהתקנתי את קטליסט 6.8 בCONTROL CENTER לא עובד ואני לא יכול להיכנס להגדרות של הכרטיס מסך גם אין לי במאפיינים של הכרטיס את הסמנייה של ATI(כמו בתמונה http://img152.imageshack.us/my.php?image=problemrn1.jpg ) ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים ואת הFRAMEWORK אבל שום דבר לא עזר, גם ניסיתי לחזור ל6.7 וגם זה לא עזר

8. Started by freesoul23,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by TheBeast,

היי, יש ברשותי לוח אם IP35-e של אביט עם צ'יפסט של IP35 סוקט 775, בימים האחרונים המחשב התחיל קצת להשתגע ולעיתים הוא נראה דלוק אבל בעצם לא מגיב. כרגע הבעייה המרכזית שלי היא שכל יציאות הUSB (כניסות/ יציאות, אתם מבינים...) פשוט לא מגיבות ניסיתי הסרה של הדרייברים והתקנה מחדש, שום דבר לא עזר. ניסיתי לחפש משהו בBIOS אבל לא ראיתי משהו שקשור. העניין המוזר הוא שיש לי HD חיצוני של WD, שמפעיל את עצמו אוטו' ברגע שהוא מקבל סיגנל של זרם דרך חיבור הUSB שלו- והוא פועל! אבל לא מזוהה במערכת... בDevice manager יש SMBus controller שבפרטים שלו רשום"No drivers are installed for this device."- למרות שהוא מסומן כרכיב שיש לו דרייברים. התקנתי את כל הדרייברים מהאתר של Abit שקשורים ללוח האם…

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by J.a.C.k,

ב PRIME הוא מראה לי את זה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  11. Started by BD1,

שלום, קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה ולפעמים יש לו רגעים שהוא פשוט נתקע. לפעמים שהוא נתקע זה עקב עומס אבל לפעמים הוא סתם נתקע שאני נגיד רק באינטרנט ואז הוא לא מגיב לא משנה מה אני עושה, אפילו מנהל המשימות לא עוזר לי פה. אני רוצה לדעת מה שוש הבעיה הזאת..משהו בזכרון או לא יודע מה.. אולי בגלל שיש לי את ה-sp3? תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  12. אחרי כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא כותב לי PLEASE ENTER SYSTEM DISK (אתם מכירים את זה ב- DOS כשהו לא מוצא מערכת הפעלה) בקיצור, אני לא יודע אם זה ההארדיסק שלי או הולוח אם. בכלליות כל הבעיות האלה התחילו בהדרגה אחרי שהיו הרבה קצרים בבית בגלל קומקום חשמלי ומאז או ההארדיסק או הלוח אם עושים לי בעיות. גם בהרבה קרים אני מקבל Blue Screen of death שאומר לי שיש בעיה חומר או במעבד,בראם או בלוח אם. השאלה הגדולה היא איך אני יכול לדעת אם זה ההארדיסק שעושה את הבעיות או שזה הלוח אם? אני מתכנן לשלוח אחד מהם לנועה ביום ראשון ואני לא יכול לשלוח גם את ההארדיסק וגם את הלוח אם כל הדרך לחיפה (אני גר בירושלים), אז בגלל זה חשוב לי לדעת איזה מהם עושה את הבעיות.

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  13. יש לי בעיה עם עלית המחשב הכל טוב עד שזה מגיע לטוען ווינדוס ומשם זה מתחיל להיות איטי 2דקות עד שמופיע הברוך הבא ועוד 4 דקות עד שעולה כל המחשב עצמו ורק מה שצריך לעלות זה המסנגר והאנטי וירוס בדקתי קבצי רגסטי,רגלות,וירוסים וכל השאר אז מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by djmetro,

שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by Impreza,

שלום, קיבלתי כרגע מחשב חדש שהותקן עליו ווינדוס לטענתם לא משנה כרגע איזה כי זה לא מחשב רציני.. בקיצור הוא לא מפעיל את הווינדוס ולא עושה BOOT בכלל מ CD או מההארד דיסק, אין לי מושג מה זה יכול להיות ועוד דבר, שמכבים אותו, העכבר והמקלדת נשארים דלוקים וזה מבזבז חשמל. למה הם לא נכבים?

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by dj_poo,

קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  17. מדובר במחשב HTPC שלא מחוברים לו מקלדת/עכבר קבועים, יש לי כרגע שלט שמחובר לCOM ואיתו אני מתפעל את המחשב במחשב מותקן לוח מדגם GA-K8VM800M של Gygabyte שלפי מה שהבנתי אמור לתמוך באופציה של הדלקת המחשב דרך הUSB. בביוס כיוונתי את האופציות: (ACPI SUSPEND MODE - S3(STR USB DEVISE WAKE UP FROM S3 - ENABLE כדי לבדוק עם זה עובד חיברתי עכבר USB פשוט (של LOGITECH) ולא הצלחתי לגרום לעכבר להעיר את המחשב ממצב HIBERNATE כמו כן סימנתי במנהל ההתקנים באופציות של העכבר(בתמונה המצורפת) האם יש עוד משהו שצריך להגדיר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  18. Started by yonik,

שמתי את זה בפורום windows אבל לא ענו לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195576.0 אני רק רוצה להוסיף שלפני העלאת ההתקנה של ווינדוס(המסך הכחול) רשום משהו שאני לא מכיר "no emulation"

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. לפני שבוע הביאו פה באיזשהו תרד אתר שאתה יכול לעלות אליו קובצי minidump ששם נשמרים הבעיות אחרי מסכים כחולים והוא רושם לך באתר מה התקלה על ידי פענוח קובץ ה minidump

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by yoni66,

שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  22. שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by Simtrax,

שלום, כאשר נכנסתי למשחק League Of Legends המחשב נכבה ונדלק אחרי שנייה לבד רק כאשר המשחק התחיל, ( המשחק פעל אצלי מאז ומתמיד), לאחר 2-3 פעם שניסיתי שוב הוא התכבה בכל פעם. הרציתי 3D Mark 2006, והתחיל להריץ על FPS של 6-10 (כן 6-10 ולא 60...) הלכתי לכמה דקות ושחזרתי ראיתי שהמחשב עשה ריסטרט שוב. רציתי לדעת אם זה 100% בעיה של כרטיס מסך או שזה שנוי במחלוקת ויכול להיות משהו אחר. הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon x1950 GT 512mb *אם צריך עוד פרטים על המחשב רק תגידו. *עריכה ראיתי בכמה פורמים שאשנים כתבו שם שבעייה כזאת יכולה להיגרם גם מהמעבד איך אני מבדיל?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by aviv00,

שחקתי Q3 כהרגלי פתאום המחשב נכבה לגמרי לא עשה ריסט או משהו אמרתי אולי תקלה פשוטה הדלקתי בחזרה המחשב בטעינה של ה WINDOWS עשה עוד פעם כיבוי עצמי בדקתי בב BIOS הכל בסדר כל המתחים טובים בדקתי ב EVEREST אפשר לראות בתמונה שמתח 12 לא מופיע מוזר אגב לא להתייחס ל POWER SUPLLY כי זה לא נכון חיברתי מאורר שיושב על ה HDDלחיבור שלו יש לי ספק גירני או איך שאומרים את זה בקיצור חסר שם כל עזרה תתקבל בברכה חג שמח [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  25. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים