עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by freesoul23,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by Transfer,

מדובר בלוח p4m800 מעבד 2.66 אינטל סלרון הבאתי סטיק של pc3200 1gb ולא משנה באיזה סלוט אני שם אותו, עם או בלי הסטיק השני של 256MB, המחשב מזהה אותו רק כחצי 512MB בכל מצב למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. יום אחד המחשב שלי לא הצליח להעלות את הWIN גם לא במצב בטוח ישר חשבתי שזה הזיכרון לקחתי MEMTEST עשיתי בדיקה הראה לי מלא הבעיות אבל בסיבוב שני או סיבוב אחרי ריסטארט זה לא הראה לי בעיות כלל בסוף התברר שזה היה בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה (תוכנה אחרונה שהתקנתי על המחשב). איך זה יכול להיות שתוכנה גרמה לבעיות על הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  4. שלום רב, ברשותי מחשב שרכשתי אתמול: לוח Gigabyte DS3L מעבד E8400 3.0G זכרון Geil Ultra CL4 2G בסטיק אחד HD 500 GB + 250 GB פנימיים SATA HD 80 GB + 80 GB פנימיים IDE כרטיס מסך MSI 4850 ברשותי גם 2 כוננים קשיחים חיצוניים של WD בנפח 500 GB כל אחד. הכוננים הללו מתחברים ל- USB. מה שקורה - כאשר הם מחוברים ואני מפעיל את המחשב, עוד בשלב ה- BIOS המחשב כל הזמן מתרסט, פשוט כך. אוכל לצלם בוידאו אם זה יעזור. לוקח 3-4 שניות, הוא מתרסט, חושב, ושוב לאחר 3-4 שניות מתרסט. שמתי לב לפעילות בכוננים הקשיחים החיצוניים כאשר זה קורה, אז ניתקתי אותם מה- USB והמחשב עלה, לאחר מכן חיברתי בחזרה והכל תקין. אם כך - הם, ככל הנראה, הגורמים לבעיה. ניסיתי לחפש ב- BIOS משהו שקשור ל- USB שאולי יכול לגרום לכך א…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by massinvallus,

שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by djmetro,

שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. קודם כל, אני עובד עם WinXP. בהתחלה היה לי הארדיסק אחד, שהוא המאסטר בכבל שלו, ועוד שני כוננים על כבל שני - צורב וDVD. הצורב היה המאסטר, הDVD היה הסלייב. עכשיו חיברתי עוד הארדיסק. היו לי בעיות איתו, ובסוף הצורה היחידה שבה הוא פעל היא כשהוא בסלייב על כבל שבו הDVD הוא מסאסטר. מה שנשאר זה לחבר את ההארדיסק הישן שעליו מערכת ההפעלה כמאסטר בכבל אחר ועליו הצורב כסלייב. אז הDVD וההארדיסק החדש שעל אותו כבל עובדים סבבה. ההארדיסק (מאסטר) שעל הכבל של הצורב עובד. הבעיה היא בצורב. לפעמים הוא כותב בביוס NOT DETECTED, לפעמים הוא כותב ATAPI CD ROM, וכשהמחשב עולה הוא מתחיל להשתגע. מחליף כל שניה בין cd rom לcdrw-rom, ובקיצור לא עובד. אבל אם אני נכנס לDevice MANAGER הוא רושם לי את שם הצורב וה…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  8. כי אם אין לי הרבה מדיה לשמור/להוריד, האם יש לי צורך בדיסק בנפח טרה? כמו כן, האם יש קשר בין נפח ההרדיסק לזמזום/רעש שהוא מוציא? דיסק יותר גדול ישמיע יותר זמזום ? השאלה באה בעקבות רכישת חומרה גרועה ביותר ומזמזמת. ואנחנו עדיין מבררים אם הבעיה היא בחלק תקול שמכרו לנו באותה "רשת זולה ומוכרת".

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש, להלן מפרט חלקי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9505, מהירות 2.83GHz לוח אם: ASUS P5P32TD PRO זכרון: Corsair CM3X2G1333C9 (סה"כ 8 ג'יגה, 4 סטיקים של 2) הבעיה החלה מיד לאחר ההתקנה של Windows 7 64-bit - המחשב (במצב idle) ביצע ריסטרט. ביטלתי את האפשרות של ריסטרט מיידי עם מסך כחול, אבל לא מדובר פה במסך כחול - אין קוד bugcheck, אין minidump, ושום דבר לא נכתב ל- event log. עדכנתי את הביוס לאחרון, והכל בביוס מוגדר auto, ובמצב כזה הזכרון עובד ב- 1333MHz. הרצתי memtest86+ 4.0 כל הלילה (8 שעות) - הזכרון תקין. אחרי שחיפשתי הרבה בפורומים גיליתי שאני לא הייחיד שחווה את זה בעיות האלה. חלק מהאנשים טוענים שצריך להגדיל את המתח של הזכרונות. בדף מידע באתר Corsair מצויין…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. Started by TecNodRom,

שלום, לאחרונה קיבלתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3229&CatCode=1 רק שלי במקום הזיכרון שיש שם יש GOLD OCZ 3X2GBׂ(6GB) DDR3 1333MHZ אחרי שהתקנתי את מערכת ה64 סיביות הוא זיהה את ה6 ולאחר חצי שעה פתאום זה נהיה 4:\ מה יכולה להיות הסיבה? וכיתד ניתן לפתור זאת. תודה. יש לציין שתוכנת האברסט מזהה שמחוברים 3 של 2 ראם

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by law89,

מישהו יודע מה זה שתי הנקודות על המסך? חשבתי שזה לכלוך אבל זה לא יוצא. איך בודקים אם יש פיקסלים שרופים במסך?

12. Started by Chura,

שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  13. המחשב שלי חצי פועל... המפרט שלי: י E7200 @ 450 X 8.5 p31 DS3L 2X1GB G.Skill pc6400 4-4-4-12 HD 160GB WD Sata 2 HD 500GB Segate Sata 2 GForce 8800 GTS 320MB G80 CM 690 שהוא דיי חדש מלפני חודש. TR-TF 400 HEC. העניין הוא שהמחשב פועל אבל לא בדיוק. מהרגע שניסיתי לחבר את הצורב DVD IDE שלי המחשב לא רצה לעלות. המחשב נדלק אך 2 מאווררים פשוט לא רוצים לפעול. ואלה המאווררים של המארז במקרה. וכשניתקתי את הצורב המחשב גם לא רצה לעלות, אך הדלקתי את הרמקולים ושמעתי את המערכת הפעלה פועלת, וגם הצלחתי לכבות את המחשב דרך המקלדת (התחל>כיבוי>....) וזה כשאני לא רואה במסך כלום. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא עזר. גם סוללה הוצאתי וגם עם הג'מפר אך התוצאה לא השתנתה. עצם זה שאני מפעיל את המחשב וח…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום, ביצעתי איפוס למחשב ובמהלך האיפוס הוא הגיע ל 64% והתחיל להידלק ולהיכבות תוך כדי...

15. Started by yoni66,

שלום, לחבר שלי יש ICQ הוא בא להיכנס אליו והוא רושם לו שהסיסמא לא תקפה והוא לא נותן לו להיכנס . 1. יכול להיות שפרצו לו לICQ? 2. אם כן , האם הוא יכול לעשות משהו כדי שיוכל לשנות לו את הסיסמא כי יש לו שם הרבה מידע או אולי אם מישהו יודע איך לפרוץ בחזרה ? אולי יש איזה תוכנה לבעיה הזאת שתפתור אותה ותתן לו אפשרות גישה לICQ שלו אם מישהו יוכל לעזור בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. לא מצאתי בגוגל :-\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום, אני מקווה שכאן זה המקום לפרסם את הבעיה הבאה : פעם בשעה שעתיים אני שומע בום קטן שמגיע מהרמקולים ואז העכבר קופא לשניה. יש לציין שכל שאר הדברים בווינדוס XP לא קופאים, למשל סרט או מוזיקה. למישהו יש רעיון ? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום, יש לי מחשב מחשבים SOCKET A, ישנים, אחד מהם עבד עד לפני כמה ימים, והשני שמתי אותו בארון אחרי שמדי פעם היה קורס. המחשב הראשון משמיע צפצוף (תיייי נווווווו) הוצאתי הכל ורק לאחר שהוצאתי את המעבד הצפצוף הפסיק. לקחתי את המעבד מהלוח השני ועדיין הלוח מצפצף. החלפתי לוח, לקחתי את הלוח של המחשב מהארון עם שני המעבדים ואותה בעיה כמו המחשב הראשון. לסיכום, 2 לוחות ו 2 מעבדים ב4 קומבינציות שונות, אותה בעיה. זיכרון קיימים אצלי 3 והם לא משפיעים. כרטיס מסך גם כן, קיימים 2 והצלבתי. רעיון למה הבעיה? זה מחשב לאחי הקטן והוא משגע אותי, אין לי רצון להשקיע יותר מדי.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by kalda01,

לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by Danny444,

בוקר טוב. כאשר אני מפעיל את המחשב הוא מתחיל לצפצף ולא מראה לי שום תמונה על הצג. בדקתי שהכרטיס זיכרון במקום,ההארד דיסק במקום,כמו כן בדקתי את כול החיבורים למחשב עצמו והכול בסדר. מה ששמתי לב הוא שאחד הפינים בכבל של הכ"מ חסר ( לא כבל חשמל ). הייתה לי את הבעיה לפני שבוע בערך ואיכשהו הסתדר ככה שאני לא חושב שהבעיה היא בפין החסר. מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעיה?

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  23. שלום... יש לי בעיה במחשב אני מדליק את המחשב והמחשב לא נידלק האורות של המיקלדת מהבבים והמסך שחור לא נידלק לי .. אחרי כמה ניסיות אני חושב אני בטוח שזה משו עם הבטרייה של המחשב כי ברגע שאני מוציא תבטרייה לדקה בערך ומחזיר המחשב עולה ואז אני עושה בביוס מחזיר תהגדרות load ואז המחשב עובד..וברגע שאני מכבה תמחשב ל20 דק' את המחשב אז שוב המחשב לא נידלק ושוב צריך להוציא תבטרייה ולחזור על הפעולות מה עושים במצב כזה מה הבעיה ?? תודה רבה.. עזרה דחוף פליז!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  25. אהלן... לאחותי הקטנה יש מחשב פנטיום 4 ישן ואני מחפש לגלות איפה הבעיה בו... הבעיה היא ש.. 1) כאשר אני מדליק את המחשב המסך עצמו אינו נדלק 2) יוצא ריח של שרוף מאיזור הספק... איך זה קרה? שלשום, לקחתי לאחותי את הזיכרון פנימי כדי לשים אצלי למשך יום-יומיים עד ששלי יחזור מתיקון...כתוצאה מכך כאשר היא הדליקה את המחשב שלה היא קיבלה רק צפצופים ולא ידעה איך לכבות את המחשב אז היא פשוט ניתקה את הכבל של ספק הכח מהמחשב (ואחרי זה גם החזירה אותו) ובכך אני מאמין שהיא גרמה נזק למחשב... לצורך העניין הלוח אם אצלה זה VIA P4MA PRO שזה לוח מדגם מאוד ישן עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ AGP לכ"מ רגיל...למה זה חשוב? תיכף תבינו... אז ככה, קודם כל ראיתי שהמסך אצלה לא נדלק אז בדקתי את המחשב על המסך שלי כדי …

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים