תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 10 ותמיד היו לי כ 3 תאריכי שחזור מערכת לאחרונה אין לי שום תאריך שחזור מערכת ומה שעוד יותר מוזר ליד המילים שחזור מערכת כפתאום תוב לי "ווינדוס 7" שזאת מערכת הפעלה הקודמת שהייתה מיזמן מה זה אומר כל הדברים האלה ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אינני מצליח להכנס לקיצורי דרך בגישה מהירה- ישנה הודעת שגיאה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לאחר הפסקת חשמל, המחשב לא מצליח להתחבר לראוטר (לא מקבל כתובת), למרות שיש אור ירוק בכניסת הכרטיס. מנהל ההתקנים מראה שהכרטיס תקין, אך בפועל הוא לא מצליח להתחבר. הבעיה מסתדרת מעצמה, אך היא חוזרת על עצמה בכל פעם שיש הפסקת חשמל (טרם חובר UPS). הבעיה מסתדרת מעצמה בכך שאני מבצע מספר ריסטרטים למחשב, ו/או מסיר את כרטיס הרשת ממנהל ההתקנים, ונותן ל WINDOWS 7 להוסיף אותו לבד לאחר ריסטרט. מדוע זה קורה לאחר כל פעם שיש נפילת חשמל ? זה אמנם מסתדר לבד לאחר מספר ניסיונות (ריסטרטים או הסרה והתקנה של הדרייבר שכבר קיים במחשב), אבל מוזר.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכם ברשותי לוח אם של ג'גהבייט מדגם P31-S3L ואני רוצה לעדכן את הביוס שלו... (הגרסא שלי כרגע היא F1 ) נכנסתי לאתר הבית לפה : http://ee.giga-byte.com/products/mb/bios/ga-p31-s3l_10.html וראיתי שיש עד F7 בקשר ל F8 זה בגרסת בטא אז אני מעדיף לא להתקין אותו השאלה שלי היא האם צריך להתקין כול עדכון בנפרד F2 ואז F3 וכ"ו.... ? או להתקין רק את העדכון F7 וזהו ? תודה רבה על עזרתכם והמשך יום נעיםן !
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן, לאחר הפסקת חשמל יזומה (המחשב היה סגור) המחשב מסרב לעבוד. יש אור על הלוח אם אבל אין תגובה ללחיצה על כפותר ההפעלה.. אני חושב שהספק הלך, אבל פתוח לרעיונות... בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של Gigabyte p67-ds3-b3 אני משתמש בעכבר Steelseries sensei אחרי כמה זמן שאני משחק העכבר נתקע לי ואז כל הUSB נתקעים לי האוזניות מפסיקות לעבוד והמקלדת משהו אמר לי שאולי יש בעיה אלקטרונית בלוח אם שלחתי פעמים את העכבר לבדיקה כי חשבתי שהבעיה בו אני עדיין לא סגור על זה.. יש אפשרות לבדוק עם יש בעיה בלוח אם?? אני ממש במצב נואש. תודה ושבוע טוב =]
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי ביום שישי האחרון את המארז cm690 II, התקנתי הכל והכל עובד כמו שצריך. למארז (למי שלא מכיר) יש מקדימה מאוורר לד שמגיע איתו, והוא עובד בסדר פרט לשני דברים קטנים: 1. אני די בטוח שמגיעים ממנו מן צלילי נקישה ממש קטנים וחלשים (שללתי רכיבים אחרים). 2. כשאני מפעיל את הלד דרך הכפתור הוא עובד, אבל בהבהובים ולא קבוע. המאוורר מחובר ישירות ללוח אם. מה יכולה להיות הבעיה ואיל פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי, משום מה, כשאני מדליק את המחשב, הWINDOWS7 לא עולה יותר, אלא מופיע verifying DMI pool data וזה נתקע ככה לכמה דקות ואז מופיע DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. זה קרה לי אתמול, אז הכנסתי דיסק של התקנת WIN7 ופירמטתי את הכונן והתקנתי WIN7 והכל עבד מצוין. עד שכיביתי את המחשב. לאחר שהדלקתי שוב פעם מופיעה ההודעה verifying DMI pool data ולאחר כמה דקות DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER. מה עושים? ניסיתי להוציא את הבטרייה מהלוח M ולהחזיר אך זה לא עזר. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כבר אמרתי שאחזור עם לוח אחר (ראו הודעות קודמות) בלוח הזה הבעיה שאחרי שהוא נדלק, מספר שניות אחרי הוא פשוט נכבה. חשבתי שאולי הבעיה בספק ושמתי ספק CORSAIR CMPSU-400CX אבל עדין אותה בעיה. אין צפצופים. מה עוד אפשר לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד , לוח, ספק וזכרון חדשים, המפרט המדויק: Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box 2GB G.Skill CL9 *2 M5A78L-M LX AM3+, הרכבתי את כולם, והתקנתי ווינדוס, הכל עבד מצוין כמה שעות, עד שלפתע קיבלתי מסך כחול בווינדוס. לאחר מכן ניסיתי לעשות ריסט, אך המחשב סירב להראות משהו על המסך (יש לציין שהכרטיס מסך הוא onboard, והמסך תקין לחלוטין) כבר עברו כמה ימים מאז, ועדיין אני לא רואה כלום על המסך, (כל שאר הדברים המאווררים, ההארדיסקים , הכל עושה רושם שפועל ומקבל חשמל). ניסיתי לבודד את הבעיה, ולהפעיל את המחשב אך ורק עם זכרון,לשים כרטיס מסך אחר אך גם זה לא עזר. אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
המסך חדש ומחליף מסך 19" וישמש בעיקר לקריאת טקסט באינטרנט המסך עובד על רזולוציה 1680 *1050 בחיבור DVI תדר 60 HZ לאחרונה שמתי לב לבעיה מטרידה של ריצוד בזמן קריאת טקסטים באינטרנט וגם בזמן קריאת מסמכי וורד / צפייה בסרטים המסך לכאורה יוצא מפוקוס, הטקסט / העמוד הניצפה זז ימינה ושמאלה ללא סיבה (לא כאשר אני גולל את עמוד האינטרנט) האם יתכן שהבעיה נעוצה בכך שהחמרת המחשב לא תומכת במסך 22" מדובר בכרטיס מסך ON BOARD ATI RADEON XPRESS 1250 האם נתופעה מוכרת ,או שעלי לפנות ליבואן לשם החלפה תודה
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בזמן שהמחשב במנוחה ואין תוכנות פתוחות... 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד AMD Athlon II X3 445 Processor 3.10 GHz Windows 7 Ultimate 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי תקלת דיסק. בהדלקת מחשב, מופיע מסך כחול עם המלצה להריץ CHKDSK . התוכנה הזו רצה תחת חלונות. אני מצליח להעלות החמשב בעזרת דיסק BOOT אבל מגיע רק ל DOS . האם יש תוכנת סריקה שרצה בדוס? רעיון אחר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה בעת הדלקת המחשב (מכיבוי מוחלט, לא מצב שינה או משהו...) קורים שני תסריטים משונים: בתסריט 1: לא מתקבלת שום תמונה על המסך (כאילו המחשב עוד לא זיהה אותו), שומעים נקישות ממש חלשות מתוך המחשב (לא בטוח אם זה בכלל מהרמקול הפנימי או רכיב טכני כלשהו) במרווח של 3 שניות בערך אחד מהשני ולבסוף לאחר כ5 נקישות כאלה שומעים צפצוף חזק ומתמשך ומיד אחריו צפצוף קצר (שכנראה מסמל שהמחשב התייאש... חחחח) ומשם לא קורה כבר כלום. לפי המדריך שמגיע עם הלוח אם - צפצוף ארוך ולאחריו קצר מסמל: Memory or motherboard error את תסריט 2 גיליתי בגלל שחשבתי שזאת בעיה בכרטיס מסך, הייתי דופק עליו בקטנה כזה ולפעמים זה עזר אבל אז גיליתי שהרבה יותר ע…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום רב לאחר התקנת כרטיס מסך פשוט חדש . Pci express דגם 5450hd עלייה ראשונית של תצוגת המסך קרוב לדקה ויותר. בהתחלה מתקבל על מסך מיתוג של analog digital לאחר כדקה המחשב מתחיל להראות תצוגה של עליה ראשונית. טיפלתי בנוושא הביוס והדרייבר ועדיין התופעה לא נעלמת. חשוב לציין לאחר שהמחשב עולה עם מערכת ההפעלה אין בעיה . מדובר במחשב שנקנה לפני 4 שנים מערכת הפעלה ווינדוס 7 מעבד dual core e2160 Mother board asus p5gc-mx ספק כוח 300 וואט נקי. אודה לעזרתכם המקצועית
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לראוטר מסוג: SmartCom 4 ports firewall broadband router ברצוני להפוך אותו ל hub הבעיה שאני לא מצליח להתחבר אליו. חיברתי כבל אינטרנט מהמחשב שלי לראוטר, ראיתי שקיבלתי כתובת ip ובדפדפן רשמתי את הכתובת אך לא הצלחתי להתחבר (page was not found)
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום הבחנתי בבעיה שקרתה אתמול למסך שלי מחובר כבל vga ולמחשב עצמו dvi adapter כאשר אני מדליק את המחשב זה מראה לי "check video cable" אבל כאשר אני מחבר את הvga לחיבור vga במחשב במקום הadapter זה אומר לי "vga no signal" "Dvi no signal" תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בדיסק , לפי המבנה הבא: קישור אני מבין שיש מפת סיביות בשם DAT--Disk Allocation Tableטבלת ההקצאות של הדיסקשם יש בעצם לכל קלסאטר יש סיבית (כמספר הקלאסטרים כך מספר הסיביות שבDAT )שאם מסומן ב 0 זה תפוס ואם 1 זה פנוי, אוקיעכשיו יש FAT, שנמצא ב DIRECTORY שהואFile Allocation Table , שזה טבלת הקצאות קבצים, שלפי מה שהבנתי הוא אמור לאתר את מיקום הקובץ על הדיסק, כאשר 1 זה תפוס ו 0 זה פנויראיתי תהליך של הקצאות קובץ לדוגמא עם 3 קלאסטרים אז שמו ב3 מקומות בDAT את הביט 0 (כי 0 זה תפוס) ובאותם מקומות ב FAT שמו 1ואז אמרו שהחיתוך של הFAT ו DAT הוא 0, תמיד צריך שיהיו ספרות הופכיות באותו מקום בין ה DAT ל FATואז כשרוצים למחוק ה DAT יקבל את FAT OR DATאשמח לכמה תשובות כי ברור לי שלא הבנתי כאן…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
רציתי לבדוק איתה את המהירות המקסימלית עליה x800 gto sapphire יכול לרוץ לי ובזמן הבדיקה ATITOOL הביא את הכרטיס שלי לטמפ. של 117 ואז הפסקתי את הבדיקה כי פחדתי על הכרטיס. איך אני יכול לבדוק את המהירות המקסימלית בה הכרטיס ישאר יציב ולא ישרף (אגב גם ה- TRIXX מחממת בצורה מטורפת ל-110 מעלות בo.c על max core mhz)? (אגב באתר של ספפיר כתבו כי טמפ. 70 מעלות היא אופטימלית, ו110 היא מקסימלית לפעילות תקינה). נאמר אני אגדיר פרופיל שיופעל רק כשאני מדליק FEAR ואשחק שעתיים איזה טמפ. גם לא מסוכנת וגם נותנת ביצועים (אין לי פתרון קירור מיוחד)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
תודה שנכנסתם קודם כל מפרט: gef 6600 (יש לי אותו משו' כמו חמישה חודשים..אחרי שהכרטיס הקודם שלי נדפק.. ניסתי לעשות עליו OC שקיבלתי אותו ואולי קצת דפקתי אותו ) 2.8 intel 80 gb 512 ddr בחודשים האחרונים הייתה לי בעייה שבזמן שאני משחק(americas army) קופא לי המסך - פשוטו כמשמעו..אבל זה היה פעמיים ביום ולא הפריע לי, שאני אומר קופא אני מתכוון שהתמונה קופאת ואין שום דבר שאפשר לעשות חוץ מריסטרט.8(לפעמים המסך קופא ואחרי כמה שניות הכול חוזר לעצמו.. אני יודע לפי הנורה האדומה שיש במארז, שהיא מהבהבת זה סימן שעוד כמה שניות זה יסתדר). בימים האחרונים המחשב שלי החליט להישתדרג ובכלל אחרי 10 דקות של שיחוק יש מסך כחול או לחלופין המסך קופא.. עכשיו אין לי בעייה של חום הטמפרטורת בסדר גמו…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה עושים בנידון ? זה המפרט שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 (כן אני יודע לא משהו =\)
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
בלוח זה ישנם IDE1 IDE2 IDE3... IDE2 וIDE3 יש להם אופציה ל RAID... אני חיברתי את 2 הHD שלי לIDE1 ואת הצורב לIDE2... כשאני מפעיל את המחשב ונכנס לביוס, הוא מזהה לי רק את שני הHD-ים ולא את הצורב... ניסיתי גם לחבר את הצורב לIDE1 ואת הHD-ים לIDE2 (כך שהHD-ים בRAID) והביוס מזהה לי רק את הצורב ולא את הHD-ים. לפי מה שהבנתי מזה שכאילו הביוס מזהה רק את IDE1 ולא את IDE2 ו IDE3... אחרי שעות רבות של "החלפות" בין הIDE-ים השונים איכשהו הצלחתי לפרמט HD אחד ולעלות את הווינדוס; אבל עכשיו 2 הHD שלי מחוברים לIDE1 והצורב לIDE2 והוא לא מזוהה... אחרי שהעלתי את הווינדוס התקנתי מהדיסק של הלוח אם אופציה לעדכן ביוס דרך האינטרנט ועידכנתי אותו... משום מה כשעשיתי ריסטרט הביוס בכלל לא השתנה ועדי…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי דיסק 20 ג'יגה שהעברתי למחשב אחר כדי לחלץ ממנו קבצים אחרי בעיית איתחול שהיתה לו (שימש כדיסק מע' הפעלה במחשב אחר) היתה לי בהתחלה גישה לקבצים אבל אחרי איתחול הופיעה שגיאה על סקטור פגום, איתחלתי שוב אבל כבר לא ניתן להכנס אליו יותר, מופיעה שגיאה, "אין גישה, הקובץ או הספרייה פגומים ולא ניתניתם לקריאה" לא מצליח לבצע גם סריקת לדיסק... האם אפשר להציל משהו? יש דרך לפחות, להגיע לקבצים שאני רוצה לגבות ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-