עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי מצב שבו שני דיסקים מחוברים במחשב אחד. אני מעוניין להיכנס לחלונות בדיסק 1 שהוא בחיבור SATA ושתהיה גישה באקספלורר לדיסק השני שהוא EIDE. הבעיה היא שחלונות מותקן במחיצה D בדיסק הראשון ובאתחול המחשב המחיצה הראשונה של הדיסק השני מקבלת את האות D וכך לא ניתן להיכנס לחלונות. האם ניתן להגדיר איכשהו שהמחיצה הראשונה של הדיסק השני תקבל אות אחרת עם אתחול המחשב? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by amirxbox,

שלום לאחרונה במקום לכבות את המחשב אני מעביר אותו ל STANDBY. מישהו יודע מה ההבדלים בצריכת החשמל בין STANDBY למצב פועל, או יותר נכון איזה רכיבים ממשיכים לפעול?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by oziz_2,

אני ממש לא מבין גדול ,הלכתי על ההמלצה של האתר מעבד אינטל e6600 core2 duo לוח אם dq6 וכרטיס מסך 7900GT. הבעיה היא כזו : א.הבנתי שאני יכול לשנות את ההגדרות של המעבד (מצב ליבה אחת \מצב ליבה כפולה)איך עושים את זה? ב.בפנל הקדמי של המארז ישנם כניסות של אוזניות ומיקרופון שלא עובדות.מה יכולה להיות הסיבה לזה? ג.מה זה ETC ? תודה מראש ??? ???

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  4. קנתה מחשב אני כמעט בטוח שהוא חרא אבל אני רוצה לשמוע מאשנים שבאמת מבינים בזה. תמונות: http://rotter.name/User_files/nor/4533c60e65b77f5e.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c61b65d2d902.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c62566057895.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4533c635662c60f8.jpg מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by S_W_A_D,

המחשב אינו עובד ובבדיקה של CHKDSK דרך ההתקנה של וינדוס הוא אומר שיש תקלה אחת או יותר שאינן נתנות לתיקון הבעיה היא שההרדדיסק חדש לגמרי כי הקודם גם כן לא עבד טוב זה התחיל סתם שהמחשב נתקע ואחרי כל פעם שהוא נתקע היה חסר את אחד הקבצים של וינדוס שנדפק ממשהו (כנראה מהריסטרט) ובד"כ אפשר לתקן את זה תלוי בקובץ ישנם קבצים שלא הצלחתי לתקן ואז אני מפרמט מחדש. דבר זה קורא כל איזה יום או יומיים אם אני מתקין את המחשב מחדש... בהתחלה הוא עובד מצוין ואחרי קצת זמן הוא פשוט לא עובד יותר ואם כן אז מאוד לאטטטט. האם מישהו יודע איפה הבעיה. אני משער שזה בהרדדיסק כמובן אבל מכיוון שהוא חדש של western digital הוא לא יתקלקל סתם ככה אז אני משער שישנה עוד בעיה אם מישהו יודע בבקשה לעזור לפני שניק…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  6. 1.התקנתי במחשב חדש עם לוח האם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1939 את חלונות 98 SE ומשום מה כרטיס הרשת המובנה שבו: CICADA VSC 8201 Gigabit LAN PHY chip לא מזוהה ע"י המערכת. במנהל ההתקנים במתאמי רשת יש רק Dial up adapter ולא Ethernet controller כלשהו. בעקבות זאת בהתקנה של תקליטור מודם ADSL נאמר שלא מזוהה איזשהו כרטיס רשת. ייתכן שזאת בעיית חומרה או שעלי להתקין דרייבר של הכרטיס? בחיפוש, גם באתר לוח האם וגם בתקליטור שבא עם לוח האם לא נמצא דרייבר כזה. 2.משום מה בזמן ההתקנה של חלונות ישנם כמה התקני PCI שלא מותקנים כלל. למשל PCI system management bus. מופיעים לידם סימני קריאה צהובים במנהל ההתקנים. ניסיתי לשים כרטיס רשת חיצוני…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by iyehuda,

ואני לא מצליח להפעיל את תוכנת הסנדרה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  8. Started by yotamavi,

יש לי מסך ASUS PW191 עם רמקולים מובנים...חיפשתי דרייברים באתר של ASUS ואין שם, גם בדיסק שקיבלתי לא היה. עכשיו חיברתי את הכבל הירוק של הרמקולים למסך ולמחשב\ המחשב בכלל לא מזהה שיש התקן קול...כשאני מפעיל קובץ מוזיקה עולה ההודעה:

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by trxman,

שלום לכולם חבר שלי, החזיר את המחשב שלו מתיקון. בא לשמוע מוזיקה במחשב, הופה, אין מוזיקה. אוקיי, אנחנו מתקינים את הדרייבר של הקול, ולפתע צצה הודעה: microsoft bus driver should be loaded before installing realtek HD audio driver הרצתי חיפוש בגוגל ובפורום ולא מצאתי תשובה/פיתרון לבעייה. הדגם של הלוח אם שלו: D915PGN בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  10. שלום לכולם, שאלה קצת מטומטמת אבל בבקשה תנסו להבהיר לי משהו: יש לי לוח GIGABYTE K8-NF9 מבוסס NFORCE4 .. עכשיו רציתי להוריד דרייברים הכי עדכניים לCHIPSET שלי מהאתר של NVIDIA.. ומה שהורדתי והתקנתי זה גרסא 6.86 של NFORCE קובץ שנראה כך : 6.86_nforce_win2kxp_international_whql.exe עכשיו מה שמוזר לי זה שהקובץ הקודם שהיה מותקן לי היה רשום כך: driver_chipset_nvidia_nf4.exe ופשוט אני רוצה להיות סגור שמה שהמחשב צריך קיים ומותקן לי.. בקיצור השאלה שלי היא אם בקובץ שהתקנתי ה6.86 יש את כל הרכיבים שאני צריך או אולי יש עוד משהו שפספסתי ואני צריך להתקין בנוסף..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by erez_levy,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך שלי מותקן כמו שצריך. זה רושם לי שזה מותקן בעיקרון, אך שוב רציתי לוודא עם מישהו פה כי שמתי לב למשל בנ.ב.א 2007 שאני רואה מטושטש ויש לי כרטיס מסך טוב. עוד דבר, שימו לב שבקובץ המצורף רשום שזה על analog, אין לי מושג אם המסך שלי הוא דיגיטלי או אנאלוגי איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by sharon321,

שלום לכולם ישלי לוח מדגם - http://usa.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=300&model=1163&modelmenu=1 ולאחרונה קניתי את הזיכרון הזה -http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_gold_gx_xtc_dual_channel הבעיה שהם מסרבים לעבוד ביחד לאחר פניות לחברת OCZ ו ASUS נאמר לי כי אני צריך להגדיר את הנתונים ידנית אבל דבר ריאשון לעדכן את הביוס קיבלתי גם את דגם הביוס הרצוי -http://www.bleedinedge.com/forum/showthread.php?t=22229 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע לעשות עדכון ולא יודע מאיפה להתחיל ובזה אני צריך עזרה תודה רבה

• 17 תגובות
    • 858 צפיות
  13. המחשב עבד רצוף באותו יום משהו כמו 10 שעות.. ללא כל בעיות... באמצע צפייה בסרט פתאום מופיע על המסך כך מיני עיוותים למיניהם מה שהצריך אותי לעשות ריסט למחשב. לאחר מכן לכל אורך ההמתנה בכניסה לווינדוס הופיעו עיןןתים למיניהם משהו דומה לתמונה הבאה המחשב לא עולה רגיל רק במצב safe mode \ הנה preent screen שעשיתי - מקווה שזה לא נזק רציני כי מדובר במחשב חדש... מצטער מראש אם עשיתי שגיאות כתיב בגלל שלא רואים את הכתב ברור כל כך ממתין..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ggg123,

אני עכשיו במחשב השני שלי... בזמן שאני מחכה למחשב החדש, הנוכחי ממשיך לעשות בעיות אתמול בזמן שהייתי במסנג'ר, לפתע נפתח לי המסך הכחול הידוע שדורש restart. המסך הכחול ההוא מופיע לי הרבה פעמים גם במשחקים וגם בעבודה רגילה על המחשב. אז עשיתי ריסטארט כרגיל, אבל במקום שהמחשב יעלה הוא רושם לי שהקובץ hal.dll שבתקייה windows/system32 חסר או פגון ושצריך לתקן אותו. כל מקש שאני לוחץ מפעיל מחדש את המחשב אבל מגיע לאותה הודעה. מה אפשר לעשות? (מבלי לפרמט כמובן) יש אפשרות לשחזר את הקובץ הזה?!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Don_Makaveli,

קניתי היום מחשב חדש, הדלקתי אותו, אני לוחץ ctrl+alt+del הולך ל"תהליכים" ויש יש משהו בשם "תהליך לא פעיל של המערכת" שמתמש ב80-99 cpu, למישהו יש מושג מזה?

16. Started by ASH,

שלום לכולם, אני בבאסה מטורפת! יש לי מחשב חדש(חודש וחצי בערך) ושום משחק נורמלי לא עובד אצלי- הם כולם קורסים איך שמפעילים אותם... ברגע שהמשחק מתחיל אחרי כמה שניות כל הצבעים נמרחים, הסאונד מתחרפן והמחשב נתקע לגמרי... שום פעולה לא עוזרת! רק RESET... יש לי מחשב DEUL CORE 2.8 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך winfast px7900gt של nvidia, אמור להיות gforce 7... ניסיתי התקנת דרייברים חדשים, מחיקת הכל ואז התקנה מחדש, direct X חדש... מה לא ניסיתי!!!!!!!! כלום לא עובד... אני מתכוון למשחקים כגון: far cry,fear,doom 3,republic commandwe, empire at war וכו' הבנתם את הרעיון... אני ממש נואש כבר... אם למישהו יש רעיון אני תמיד ליד אייסיקיו החל מהשעה 17:30 בערך: 175399077 PLS HELP ME IM DESPERATE...

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  17. Started by gilloze,

שלום קניתי ספק 400 librty והארד דיסק 250g s,ata 2 של maxtor אכשיו התקנתי הכל סבבה זה מראה לי שהארד דיסק 130 גיגה למה זה ככה והדגם שקבילית זה בסדר כתוב עליו 250 למה זה תודה גיל לוח asus pmld2

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  18. לאחר שניתקתי את המאוורר של הלוח-אם מהפלאג שלו על הלוח, הביוס כל הדלקת מחשב מתריע על זה ונותן 2 אפשרויות: להמשיך למערכת הפעלה, לשנות הגדרות בביוס. אני נכנס לביוס בשביל לשנות את ההגדרות ואני מחפש איפה ניתן לבטל את האפשרות של המאוורר אבל לא מצאתי.. :s05: איפה זה נמצא?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by bennnn,

שלום לכולם היום קיבלתי את הכרטיס מסך 6800 gt המפרט של המחשב שלי הוא פנטיום 4 3 גיגה רץ 1024 זיכרון 80 גיגה סאטה ו 350 וואט ספק כח ג'נרי הבעייה שלי היא שאני נגיד מריץ משחק כמו fear או scarface המסך עצמו מהבהב כזה.... עכשיו הרצתי 3d mark 2005 וקיבלתי 4799 ניקוד....ושם לא הבהב כלום רק במשחקים..... בווינדוס הכל סבבה... שאלתי היא מה יכולה להיות הבעייה?? היה כמה זמם ששיחקתי ב fear משהו כמו 20 דק והכל עבד חלק......הטמפרטורה היא בסביבות 62-67 מעלות בכרטיס ו איזה 52 ככה לא במאמץ יש לי קירור של mv 5 silencer מה יכולה להיות הבעייה? האם הכרטיס דפוק?? או שזה בגלל הספק כח?(מה שאני מניח שכן) תודה לעוזריםםםםם

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  20. רוצים להרוויח כסף ללא מאמץ מהמכשיר הסלולארי?! כנסו לאתר http://peshtol.smser.co.il ותוכלו להרוויח אלפי שקלים בחודש כמעט בלי להתאמץ! כל מה שצריך לעשות זה להרשם תמורת שקל אחד, שגם הוא עובר כתרומה לעמותת וראייטי ישראל! תחשבו על זה, אין פה קטץ': אך אחד לא מנסה לעבוד עליכם זה הולך לוראייטי! אפילו כתבו על זה בעיתון "the marker" אל צאו פראיירים! הצטרפו עכשיו!

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by pikachu,

היי נפלה לידיי מצלמת אינטרנט ללא דרייבר, לא הצלחתי למצוא פרטים או דרייבר מתאם והדבר היחיד שרשום על הקליפס של המצלמה הוא:DISCOVERY מלבד זה..שום מידע:\ ולכן..צילמתי את המצלמה וצירפתי את הקובץ ,בכדי שתוכלו לראות ולזהות...אולי למשהו מכם יש את המצלמה הזו LOL תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by yakir16,

יש לי בעיה איתה כול כמה זמן בערך זה עושה הודעה של שגיעה ושהמחשב יתכבה תוך 60 שניות מה אני עושה בבקשה עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by cinemashai,

אוקיי זה המפרט: CELLERON D 3.2 לוח של MSI 512MB DDR 1 400MHZ הרכבתי לי כרטיס מסך חדש ויפה 6800. כאשר חיברתי והכל ניראה מבטיח המחשב פשוט לא אתחל. כלומר הוא עבד (זרם חשמל לכל המקומות) אך הוא לא איתח עצמו ומן הסתם לא ניראה כלום במסך. לאחר בדיקה מדוקדקת יותר גיליתי שצריכת החשמל של הכרטיס דורשת ספק של 320W מינימום על מנת שיעבוד. שלחתי את המחשב לחנות (יש עדיין אחריות על הלוח) מחשש הנישרף הלוח. החדשות הטובות הן שלא נישרף הלוח, הם פשוט איפסו את הביוס והכל עבד כרגיל. שאלתי היא האם ניגרם איזה נזק לכרטיס מסך? אני מתכנן להחליף ספק מחר ומשהו רציני יותר, ולא רוצה להיתקע. יש דרך לבדוק חיצונית על הכרטיס אם הוא נישרף? תודה מראש לעוזרים!

24. Started by ciauai,

אני משחק למשל Half-Life 2 דרך הסטים כמובן אני בודק FPS ואני רואה FPS מ70 עד 130 שזה המון והגרפיקה הכי גובהה עכשיו לפעמים כשאני משחק פתאום יש תקיעה של שניה שתיים קטנה כזו אבל כשיש את התקיע הזו הארדיסק עושה רעשים! יכול להיות שהארדיסק לא טוב? צריך להחליף ארדיסק? אפשר תוכנה שתבדוק לי אם יש בעיה במחשב? מזה יכול להיות!!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by zoozoo,

שלום רב, לפני מספר ימים קרתה תופעה מוזרה במחשב. בהדלקת המחשב, במקום המצב הרגיל בו הוא מדליק את המסך ממצב סטנד-ביי, המסך נשאר במצב סטנד-ביי (למרות שכנראה המחשב ממשיך לעלות, כי שומעים את הדיסק וכו'). מייד חשדתי שיש תקלה בכרטיס המסך, אבל גם אחרי שהחלפתי אותו באחר - התופעה נשארה. מדובר במחשב ישן, ואני לא יודע אם שווה להשקיע בו בתיקון. אולי זה משהו פשוט שאני יכול לעשות לבד, או תקלה שתיקונה זול, אבל אם זה משהו יקר - אני מעדיף לא לתקן. יש רעיונות? מה אני יכול לבדוק? תודה.

דיונים חדשים בפורומים