תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לגיסתי מחשב עם מעבד Athlon 2800+ עם לוח אם Epox EP-8RDA3 ודיסק קשיח של WD בממשק SATA1. ללוח האם ביוס של Phoenix- AwardBIOS. לאחר התקנה שלו לפני כשנה וחצי עשיתי לו image ע"י Ghost 2003 שנמצא על שני bootable CDs. לפני שבוע קרס הדיסק והוחלף בדיסק WD800JD. אני לא יודע אם הדיסק החדש זהה לדגם שהיה אבל באותו גודל. הדיסק המקורי היה מחולק לשני partitions וה-image נעשה רק ל- C. מערכת ההפעלה על C היתה Windows XP Home ומערכת קבצים NTFS. לפני שניסיתי לשחזר את הדיסק, כצפוי בהדלקת המחשב המערכת פנתה לדיסק אך נתנה הודעה שאין מערכת הפעלה על הדיסק. לאחר boot מה-CD הפעלתי את ה-Ghost וניסיתי לשחזר את הדיסק אבל משום מה Ghost זיהה את הדיסק אבל לא נתן לכתוב אליו את ה-image. רק לאחר שטענתי את הגד…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכל אחד אשר יוכל לסייע לי בפענוח הקובץ. תודה מראש, עופר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
עשיתי איזה OC קטן במחשב [לא קטן...הגעתי ל AMD 3200 מ-AMD 2500] וזאת לא פעם ראשונה...בקיצור לבעיה איכשהו זה עשה ליריסט במחשב...חיכיתי שיידלק וישחזר למה שהיה בהתחלה [לפני OC] וזהו מפה לא נדלק המחשב...יותר נכון נידלק אבל הווינדוס לא עולה..הוא עושה לי את הבחירות של SAFE MODE NORMAL וכו... כשאני מנסה להעלות את הווינדוס דרך סייפ מוד/נורמל/ LAST WORKING....... זה ישר עושה לי ריסט במחשב. עכשיו למה זה קשור להרד דיסק...כשאני מנסה להתקין מחדש את הווינדוס הוא עושה לי מסך כחול וכותב חירבושים ויש שם את הבעיה שרשומה באנגלית...מה שכתוב שם זה :"ישנה תקנה בדיסק קשיח כדי לתקן למחוק אנטי וירוס/תוכנות-backup/deframingation-משהו כזה וכו...ולאחר מכן להמשיך בהתקנה. עכשיו אני לא יכול למחוק כ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי חן וברשותי מחשב נייד שלאחרונה הוחלף לו HDD, אך לדאבוני, מאז - הוא מתחמם בצורה מטורפת וכבר אחרי כמה דקות שמתי לב שכבל המתח המחובר מתחיל ממש להירתך - הפלסטיק התעקם כזה. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בנושא - מה הבעיה יכולה להיות? איך אני יכול לפתור אותה? נראה לי שהמאוורר התחתון כן עובד, אגב. ולא, אין לי כבר אחריות על המחשב. תודה לכל העונה שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
טוב אז אני לא בטוח שזה בעיהה... אבל קניתי מחשב שהזיכרון הוא 1GB... ועכשיו אני רואה שהוא 960MB... למה הוא ירד?? תודהה
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הרכבתי מאוורר חדש למארז שלי .... ופיתאום הspeed fan התחיל להשתגע מאוורר מאחורה מחובר ע"י חיבור 4 pin [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אובד עצות ואולי אתם תוכלו לעזור לי ??? יש לי מחשב ( מעבד 350MHZ - אני יודע ישן !!) אשר הוצאתי לו את הכונן הקשיח המקורי שלו ושמתי במקומו כונן קשיח ממחשב אחר שעליו כבר מותקן WIN XP מאז לאחר שהWIN עלה המקלדת והעכבר מנותרלים (סמן העכבר קיים במסך אך הזזה של העכבר לא מזיזה את הסמן), העכבר והמקלדת תקינים - הם עבדו במחשב אחר וכן כאשר הWIN עולה עוד בשלב של הBOOT המקלדת מגיבה !! אולם איך שהWIN עולה היא מנוטרלת !!. כשהייה הכונן הקשיח המקורי גם המקלדת וגם העכבר עבדו!!! האם מישהו יודע למה העכבר והמקלדת מנוטרלים כאשר הWIN XP עולה ? אשמח לעזרה SKI FARM
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אחי שמשתמש בפורום פה בצבא,הוא המבין במחשבים הקלדתי אצלו עבודה אני כיביתי תמחשב בלילה בתקווה להמשיך היום ופאף לא עולה הוא מביא לי הודעה כזאת לאחר שמחכים הרבה זמן שהוא טוען כזה על החלון של הווינדוס את ההודעה הבאה: stop:c0000218 unknown hard eror בנוסף לזה יש מסך כחול יש לי שם מסמכים סופר חשובים אל תגידו לי שנמחק ואי אפשר להציל פליז תענו מהר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן התקנה חדשה של XP על מחשב שהיה עד עכשיו עם 98 והראה הרבה מסכים כחולים. התעורר אצלי חשד שאולי הבעיה היא בזיכרון, אולי זיכרון דפוק או משהו כזה, רציתי לדעת על תוכנות לבדיקת הזיכרון, או על סיבות אחרות לבעייה זו. (מכיוון שזו התקנה חדשה, מן הסתם זו תקלת חומרה). מדובר בפנטיום 3 733 עם שני סלוטים של 128 SDRAM 133 במידה וזה לא בעיה בזיכרון, מה עוד זה יכול להיות? (יכול להיות כרטיס מסך? מעבד? איך בודקים את זה?)
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לעזור לי ? יש לי רק את הדיסק של הווינדוס וזהו ואני לא יודע איך להתקין אותו (כי זה מחשב חדש וזו פעם ראשונה זה שונה) אז בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הלו כולם, אתמול חזרתי יחסית מוקדם הביתה, קיוויתי שיהיה לי זמן לשבת על המחשב. הדלקתי אותו והכל הלך כמו שצריך, הווינדואוז עלה ולא הייתה שום בעיה. אחרי כמה דק' שהתחלתי לעבוד שמעתי את ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש והפעם הוא אתחל את עצמו בחלון טעינה של האקס.פי. בפעם הבאה שהפעלתי מחדש (ניסיתי להבין את מקור הבעיה) המחשב אפילו לא עבר את החלון הראשון של הפעלת המחשב (איפה שהוא מריץ את הראם). אפילו לביוס אי אפשר להגיע. ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. בבקשה תעזרו, אם אפשר להכווין אותי לבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה? הידע שלי לא להיט ככה שאם אפשר להסביר "בעדינות". בתודה מראש, ליאור
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אי אפשר לעשות בא כלום חוץ מלהכנס להגדרות ולראות מין קוביה מדליקה כזאת בתלת מימד.. תמונה: 1. מה זה הקוביה המעפנה הזאת מה זה מראה שם בכתוב?! 2. איך אפשר להזיז דברים... 3. מה מי מו ?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב לא עולה..פנטיום 4 מעבד 3.0 GHZ פעל מעולה עד אתמוןל..אחי הגדול כיבה אותו והיום כשרציתי להדליק הוא לא נידלק...כלומר נידלק אבל לא עולה...המסך נישאר ככבוי והמיקלדת והעכבר לא נידלקים...אבל המנורה של המעבד והכול עובד רגיל אבל כלום לא עולה..... יש מצב שאחי הגדול היתעסק עם הביוס יש אפשרות שזה בגלל זה?! כלומר אבל גם אם כן אז הביוס צריך לעלות כדי שנוכל לסדר את זה אבל כלום לא עולה בכלל...מה עושים?!?!
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב מרכיבים חדשים לגמרי: Intel Conroe E6400 Asus P5B Deluxe Mainboard Super Talent DDR2 2GB 800MHz Dual-Channel Seagate Barracuda 7200.9 (250GB Western Digital WD4000KD (400GB XFX GeForce 7600GS 256MB PCI-E Aurora 3D Case Enermax Liberty 400W Scythe Ninja CPU Heatsink Zalman ZM-NBF47 as Southbridge Cooler מדי פעם המחשב נתקע ב-BIOS - המקלדת לא מגיבה והדרך היחידה לצאת היא עם RESET. יש לציין שב-BIOS הזה (של AMI) יש למעלה צבעים זזים, והם ממשיכים לזוז גם בזמן התקיעה. כמו כן מדי פעם ה-BIOS נתקע כאשר אני מנסה להיכנס ל-Hardware Monitor (צפיה על טמפרטורות, מאווררים וכו'). לא נתקלתי בתקיעה מחוץ ל-BIOS אף פעם. אין בעיה של התחממות. לא שמתי לב למתחים חריגים מספק הכוח (Enermax …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי ספק כוח HEC 480W ACE עכשיו המאורר של הספק עושה קולות מוזרים שאני לא יכול לישון איתם בלילה (המחשב נמצא בחדר שלי).. קניתי את כל המחשב מ KSP ויש להם מדבקה שהם מדביקים על המארז שאם אתה פותח תמארז ונקרעת המדבקה אז האחריות מוסרת .. (פתחתי תמארז בכדי לנקות אותו ואכן המדבקה נקרעה). מישהו עם ספק כמו שלי נתקל בבעיה זו ? או בבעיה של להביא ל KSP מחשב שהאחריות אוסרה? תודה לכל מי שיעזור ..
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי מדפסת די ישנה, מדגם של 959C של HP. לאחרונה (בימים האחרונים) גיליתי בעיה. כאשר הדפסתי מסמך, המדפסת החליטה לעצור פתאום ולאוטט במנורה השמאלית ביותר בצבע כתום. (איתות זה משמעו שאין צבע). כשאר ניתקתי את המדפסת מהחשמל למשך 24 שעות, ולאחר מכן ניסיתי להדפיס שוב, היא התחילה להדפיס, אך שוב נתקעה באמצע (אותה בעיה). יש לציין שלפני ההפסקה בהדפסה, זה אומר בקטעים שלפני או בדפים לא נראה כאילו הצבע הולך להיגמר, מה שכן המחשב לא מאותת על משהו כזה אלא רק המדפסת. אני משתמש בדיו חילופי של DMO (שמעתי שהוא טוב), והמדפסת גם עברה תיקון במעבדות אצלם לפני כמה חודשים של התופסן של מחסניות הצבע, אך אני לא חושב שיש לזה קשר לבעיה. יש פיתרונות? או איזשהן הצעות לראות מה מקור הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש והתקנתי עליו ווינדוס. הכל בסדר, הכל תקין חוץ מדבר אחד. כשאני מוריד קבצי EXE מהאינטרנט, אני לא מצליח לפתוח אותם. זה נותן לי שלל הודעות כגון The file is corrupt. כשאני מוריד את הקובץ במחשב אחר ומעביר אותו למחשב החדש, הקובץ נפתח כמו שצריך. מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב לתיקון עם לוח של ASUS מדגם P4S533-MX. כשמפעילים את המחשב, הוא עולה, עושה את הצפצוף הקצר הראשוני שמראה שהכל תקין, וישר לאחר המסך הראשוני של הרצת הזיכרון וכו', המחשב קופץ לביוס. כשמנסים לשמור שם הגדרות ולעשות ריסט למערכת כדי שהיא תעלה אז המחשב פשוט מרסט את עצמו ועובר למצב שהמחשב נשאר דלוק, אין את הצפצוף הקטן של ההתחלה, והמסך לא נדלק וכלום לא מגיב... וגם ככה זה בד"כ שהמחשב עובד רק פעם ב2 הפעלות בערך.. (הפעלה אחת תקינה עם קפיצה לביוס וזאת שאחריה תהיה בד"כ אחת שהמסך לא נדלק וכלום לא מגיב עד הכיבוי והפעלה מחדש..). אמרו לי שהלך הצ'יפ של הביוס.. אני חשבתי לנסות פשוט לצרוב ביוס אחר ללוח ולראות אם זה יעזור.. מה אתם אומרים? יש רעיונות? נ.ב. המעבד נבדק על המערכת שלי ונמצ…
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם פרימוט חוזר של המחשב פוגע באיכות שלו? עם זה בחומרה או בכל דבר אחר...
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-