עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaharZur,

שלום לכולם, אני בבעיה גדולה מאוד. הרכבתי מחשב והייתה לי בעיה כל הזמן היה לי שגיאות עם תוכנות (דו"ח שליחה למיקרוסופט) אז הלכתי למעבדה ובקיצור הם נתנו לי זיכרון בהשאלה ופתאום לא היה לי שום בעיות אז החלטתי שאני יחליף את הזיכרונות והיום קיבלתי אותם. אז בהתחלה הפעלתי כל מיני תוכנות ולא היה שום בעיות הפעלתי את המשחק F.E.A.R ועבד בסדר גמור , הפעלתי את GTA SAN ANDREASS ופתאום יש לי את השגיאה הזאת. את שתי המחשקים הצלחתי להפעיל עם הזכרונות הקודמים. אז אני לא יודע מה לעשות?? מה להחליף עוד פעם?? אולי הזכרונות לא מתאימים ללוח אם (כי במדריך שבא עם הלוח יש רשימה של זיכרונות אבל הזיכרון שלי לא נמצא שם) הלוח הוא M2N-E ASUS והזכרונות הם TWINMOS DDR2 512X2 667 CL5. אני יפעיל את התוכנה MemT…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Raz20,

אני מנסה להעביר קבצים מכונן לכונן ואני לא מצליח , זה נותן לי את ההודעה הזו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 686 צפיות
  3. Started by Zod,

שלום, אתמול קיבלתי ת X1600 שלי. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626 שקיבלת אותו, הסרתי את דריבר של הכרטיס הקודם,חיברתי את בכרטיס,והתקנתי דריברים שבאו עם הכרטיס בטוח הדיסק.[רשום על הדיסק Graphic card driver 10.4] עכשיו אני מריץ בדיקת מארק 05,התוצאה הייתה 3K במקום 3.9. חשבתי שזה בגלל הדירבר שבא עם הכרטיס,הסרתי אותו והתקנתי תדריבר הרגיל 6.9 עכשיו שזה סיים להתקין אני עושה ריסטרט והמחשב עולה ושהוא מגייע לקטע של הטעינה של הוינדוס,נהפך למסך כחול. וזה קורה רק שהמחשב עם דריברים של ATI/OMEGA עם הדריברים שבאו עם הכרטיס הכל עובד טוב אבל ביצועים נמוכים. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה

4. היי קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) ושמתי בו שני HD של 250GB כל אחד: wd 250gb 16mb sata2 maxor 250gb 8mb רגיל את הWD שמתי כמאסטר ואת השני SLAVE התקנתי ווינדוס והמחשב זהה לי רק HD אחד שעליו התקנתי את הווינדוס יש לי תוכנת EVEREST שבה אני רואה את שני ההארדיסקים, הלוח שלי זה P5W DH זה קשור אולי איכשהו לRAID (שאני אםילו לא יודע מה זה) איך אני עושה ש"במחשב שלי" יופיעו שניהם? זה שאחד מהם הוא SATA2 יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות? תודה :'(

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Zod,

שלום אתמול ריבלתי ת X1600 שלי. עכשיו אני מליח להתקים רק תדריברים שבאו עם הרטיס שבהם הכלל רשום על הדיסק 10.4 שאני מנסה להתקים דרבירים של ATI מהאתר שלהם,לא משנה מה אני יעשה זה יעשה לי מסך כחול אחרי הריסטרט של ההתקנה. מה אפשר לעשות? תודה, מעוז

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. אני מנסה להעביר למחשב חדש עם XP PRO ואאוטלוק 2002 את הדואר מאאוטלוק אקספרס של חלונות 98. ניסיתי בייבוא את אופציית העברת קובץ ה-PST כי מצאתי קובץ כזה בחלונות 98 אבל התברר שאלו היו הודעות דואר ישנות כלשהן. ניסיתי את אופציית העברה מאאוטלוק אקספרס 4 או 5 שיש שם אבל כשהגעתי לתיקייה של אאוטלוק הישן הוא לא נתן בטענה שהקבצים בשימוש, למרות שלא ברור מדוע שזה יהיה המצב. הקבצים באאוטלוק של 98 הם בסיומת DBX ולא מצאתי אופציית העברה לקבצים כאלה. מישהו יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. התקנתי XP PRO במחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה שבה לחיצות על מקשי האותיות באנגלית נותנות אותיות שונות מאלה שמופיעות על המקשים. למשל לחיצה על s נותן e ,d נותן h וכך הלאה. האותיות בעברית נכונות ואם לוחמים על Caps Lock האותיות האנגליות גם נכונות. בהגדרות שפה ואזור נראה שהכל תקין אבל כנראה משהו לא מוגדר נכון כי חיברתי שתי מקלדות ושתיהן התנהגו כך. מישהו יכול להציע רעיון לפתרון העניין? רוצים כבר לעבוד עם המחשב החדש וזה כמעט בלתי אפשרי עם ה"באג" הזה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  8. Started by gunga_g,

יש לי כונן DVD-RW של NEC דגם: ND3570A... יום אחד הורדתי תוכנת צריבה די מפוקפקת (לא נרו) ומאז המחשב לא מזהה את הכונן... זאת אומרת, יש אותו בDEVICE LIST אבל לידו יש סימן שאלה... והוא לא מופיע ב MY COMPUTER... בדקתי באתר של NEC ואין שם דרייברים... רק FIRMWARE UPDATE... והבעיה היא שאי אפשר להתקין אותם בלי שהמחשב יזהה את הכונן... מה ניתן לעשות במצב הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by Posford,

המחשב קבל מכה כשהוא עבד ככל הנראה. וכרגע אני מקבל הודעה כזו כשאני מדליק אותו : Press <home> key to boot from Local Drive אחרי שניה הוא ממשיך ורושם לי : Searching for Boot Record from SCSI Not Found Boot Failure Insert BOOT diskette in A: Press and Key when ready עכשיו הקטע הוא כזה, נתקתי את הארדיסק והדלקתי וקבלתי את אותה ההודעה. משמע הארדיסק מת? אם כן, אשמח להמלצות להארדיסק זול 80-60GB ככה. ובנוסף איך אני יודע שלא הלכו להם עוד חלקים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by oz12,

בתמונה בצד ימין למטה יש את המאורר הקטן שהוא היה במקום המאורר החדש שבצד שמאל הגדול עם הלד עכשיו הארד דיסק שלי מתחמם ממש לנפי ההרכבה והכול הוא היה 32 טמפ' עכשיו במנוחה שאני סתם באייסי אנינטרנט מסנג'ר הטמפ' עומדת על 42 מה אפשר לעשות ? האם אני צריך לעשות נגיד שהמאורר הקטן יכניס אוויר ? ויש לי מאוררים מקדימה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. אם יש בלוח אם IDE אחד ו4 חיבורי SATA ויש לי 2 צורבים ו2 הרדיסקים אחד מהם SATA ואחד IDE מה אפשר לעשות ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by josh_10,

היום , לאחר התקנה של כמה תוכנות אאודיו וממירים של פורמטים , המחשב כבר לא מסוגל להשמיע שום שמע למעט הרמקול הפנימי . נראה לי שנדפק לי דרייבר או שמשהו שהגדרות השתבש . ניסיתי לפתור כמיטב יכולתי עד שהרמתי ידים . מבקש דחוף לינק ישיר בעברית לאתר מייקרוסופט שינחה אותי שלב אחר שלב לפתרון הבעייה . :s05: יש לי XP . מצורף צילום מסך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by owen10,

קיבלתי היום את המחשב החדש,התקנתי הכל לבד ווינדוס דייברים של הכל ואני לא יודע למה אני מרגיש שהמחשב איטי איך אני יכול לבדוק את המהירות של המחשב? וגם רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק את המהירות הדיסק קשיח?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by spirit,

יש לי מחשב נייד hp amd athlon xp2500 1866 mhz במקור זה אמור לעבוד במהירות:133x14=1866 בפועל,בבדיקה עם כמה תוכנות(cpuz,everest,winxp pcwizard)זה מראה 530: 133x4=530 כך שהמכפלה נעולה על 4 אין אפשרות לשנות מהירות באס בביוס וגם לא את המכפלה מה אני יכול לעשות? תודה מראש נתונים מ cpuz: core speed-530 multiplier:x4.0 fsb:132.5 bus speed:265 mhz

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אחרי קריסות חוזרות של המחשב ונסיון לפתור את הבעיה ללא הצלחה, אני פונה לכל אליכם לעזרה. אחרי כמה פעמים שהופיע אצלי BSOD אני כבר מותש. המחשב קורס ומבצע ריסטרט פתאומי. חילצתי קבצי DUMP ואני פונה אליכם לעזרה בפענוח שלהם. ניסיתי להבין אותם אך ללא הצלחה. אודה לכל מי שיסכים לסייע. מפרט: מעבד - E6600 לוח - P5B ASUS כרטיס מסך - PX6600 TD 1 גיגה זכרון. קבצי ה - DMP מצורפים. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by psyco,

מחשב athlon xp ram 1 G כרטיס מסך Radeon Hd wd80 G המחשב התקלקל לאחר התקנת כרטיס טלוויזיה, כרטיס הטלוויזיה הוסר המחשב פורמט ונתקע באמצע ההתקנה. במחשב p4 ה - hd עובר את ההתקנה של הwindows בהצלחה. הוחלפו בניהם זכרונות, כבלים ו - cd rom עזרה לפני צביעה לכחול... D: באמת צריך עזרה, על סף יאוש

17. Started by Shiker,

שלום רכשתי כרטיס מסך לפני שנה וחצי אם אני לא טועה ולאחרונה יש לי קפיצות מוזרות שאני משחק במשחקים...כאלו התמונה קופצת...משהו מוזר מאוד..ופתאום המשחק זז לאט..(קרה לי כמה פעמים).. מה יכול להיות ? דרייבר לא טוב ?

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  18. (מצורפות תמונות עם הפרטים) יש לי סטיק אחד 256, ועוד שניים של 128. שרק הסטיק של 256 בפנים, המחשב מזהה 256. שהוא ועוד 128 - המחשב מזהה רק 256. שאני שם את שלושת הסטיקים ביחד - המחשב מזהה לי רק 384 מגה זיכרון פיסי. למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by sgsg,

אתמול הכונן שלי הפסיק להגיב - זוהה בביוס אבל לאחר מכן המחשב לא מצא אותו. חיברתי למחשב אחר כ SLAVE וכשניסיתי (הפעם הוא זוהה בווינדוס) להיכנס היה כתוב לי שהכונן לא מאותחל ויש לפרמט אותו. חשבתי שהכונן הלך, אבל בכל זאת ניסיתי התקנה מחדש של ווינדוס שכללה מחיקת המחיצה ופירמוט. עכשיו נראה שהווינדוס עובד כמו שצריך. מה יכולה הייתה להיות הבעיה ? האם היא תחזור ? איזו תוכנה מומלצת לשיחזור הנתונים ועד כמה היא תצליח? תודה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  20. קיבלתי המחשב שלי WINXP PRO SP2 לפני כמה ימים בדקתי את חומת האש ראיתי שאין אני מנסה להחזיר אבל הוא כותב לי שגיאה משהו מיכיר את הבעיה ויודע איך להחזיר את ה FIREWALL

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by zzz727,

נכנס לי למחשב וירוס שפתאום אחרי כמה זמן מופיע לי הודעה שהמחשב עוד 60 שניות מתכבה ואני לא מצליח למחוק אותו ניסיתי להוריד עידכונים וגם עשיתי סריקה אם ad-aware וגם אם ה doctor spawere ושום דבר לא מצליח למחוק את זה ואני לא מצליח לעדכן את האנטי וירוס שלי וגם אני לא מצליח להתקין את ה kaspersky ואת ה nod 32 אני לא מצליח להפעיל אותו שיפעל או שיעשה חיפוש מישהו יכול לעזור לי?

22. Started by RmkShahar,

שלום לכולם ! יש לי בעיה כבר כמה זמן, כל פעם שהבעיה חוזרת אני חושב שתקנתי אותה, אבל, לא, לא תקנתי. המחשב נדלק עובר את הלוגו, ---> Verifying DMI Pool Data. . . . . ואז.. המחשב נדלק מחדש. מה שניסיתי לעשות כדי לפתור: א) (בעבר) פירמטתי זה עבר לאיזה תקופה, וחזר. ב) ניסיתי לסדד את החוטים לבדוק שהם מחוברים מספיק טוב (להארד דיסק וללוח אם) ג) קניתי הארד דיסק חדש (בנוסף לישן והתקנתי עליו את הווינדוס) ד) ניסיתי לאפס את הביוס (הוצאתי והחזרתי את סוללת הביוס) ה) ניסיתי לטעון דיסק של ווינדוס, והמחשב קורס עוד לפני השלב הזה. ו) אני פונה אליכם. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש, שחר :-)

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  23. טוב בגלל שהכרטיס הקודם שלי radeon9600xt התחמם כנראה יותר מדי, משהו שם נדפק וזה עושה לי בעיות במשחקים..אבל בכל מקרה לווינדוס זה לא מפריע אז אני יכול לחבר אותו מתי שצריך אם יש בעיות.. טוב אז קניתי geforce 7600GS AGP וחיברתי והתקנתי דרייברים והכל, והמחשב לא זז אחרי זה והטמ של הכרטיס מסך הייתה גבוהה, ואז ראיתי שלא חיברתי את המולקס אז כיביתי וחיברתי אותו (לא יודע אם חיברתי את המולקס עד הסוף, אני אבדוק אח"כ) בכל מקרה אין לי בעיות עם משחקים עכשיו אבל הטמפ' של הכרטיס מסך מאוד גבוהה, ואם זה יישאר ככה בטח הוא גם יידפק.. הטמ כבר 70+: זה הכרטיס אין לו מאוור, אבל יש לו צלעות קירור כאלה מאוד גדולות..הם גם רותחות עכשיו אני נוגע בהם ד"א יש לי אחריות ..ואני יכול להחליף לכ"מ אחר…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eladbu,

היי שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה במחשב כל 30 שעה הוא מקפיץ לי 2 הודעות עוקבות של בעיית זכרiן CANT READ CANT write יש לי 4 סלוטים של 256 2 קינגסטון 2 מטק דאטה לא זוכר חברה הפעלתי TESTMEM חשבתי שזה יעזור אבל ההודעה עדיין ממשיכה לקפוץ מידי פעם מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by amigamerlin,

שלום, קיבלתי לוח אם תומך שני מעבדי pga370 של MSI. הרכבתי עליו לא יותר מכרטיס המסך שבשימושי, סטיק זכרון שבשימושי וחיברתי אותו לספק הכוח שבו אני משתמש (300W). כשהדקלתי, הוא זיהה את המערכת, אבל אז נתקע. כיביתי את הספק והדלקתי שוב. בפעם השניה הוא לא עלה גם למסך הראשוני. שמתי לב שכרטיס המסך איכשהו קצת יצא, ובחוסר זהירות הכנסתי אותו פנימה כשהמחשב דלוק. המחשב כבה, ולא היה ריח של שריפה ושום דבר לא התחמם (מעבד,זכרונות וכרטיס המסך לא היו חמים למגע). הידקתי את הכרטיס, חיברתי את החיבור של מתג ההפעלה ללוח האם, אבל אני חושב שחיברתי הפוך - פין אחד היה של מתג ההפעלה ואחד של החיבור לספיקר או משהו כזה. בפעם הראשונה שלחצתי על המתג, המחשב דלק וגם נוריות הבדיקה שעל לוח האם, ופתאום, איזה רכיב …

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים