עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by danh74 danh74,

בשעה טובה קיבלתי וחיברתי את הראוטר. הבעיה שאני לא רואה את ה SSID של ה 5GHZ בסלולרי או במכשירים אחרים. רואה רק את ה 2.4GHZ. משהוא נתקל בזה?

2. Started by sambusak,

לאחר שהקנתי את התוכנות של המינידיסק (הכוללות NetMD simple burner ו OpenMG Jukebox), החלה לצוץ בעיה מוזרה במחשב. אם עושים שינוי כל שהו במחשב שלא באמצעות הBIOS, אז לא ניתן לעשות BOOT. למשל, אם אני משנה את התאריך או את השעה דרך WINDOWS, אז בBOOT הבא, אני אאלץ או לבחור טעינה של DEFAULT, או להכנס לביוס ולשנות שם דברים. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by qpon12,

שלום אבקש עזרה. קניתי מולטימדיה לרכב וקיבלתי איתן נטסטיק חיברתי את הסים של הפלפון יש קליטה אבל אין אינטרנט, מה אני צריך לעשות? מה שקיבלתי זה HSDPA Wureless Data Card HSDPA USB Stick HSDPS 7.2mbps אודה לעזרתם של המבינים. אפשר גם להחזיר תשובה במייל qpon12@gmail.com

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Vortex,

אני סתם גולש לי, פתאום מופיעה ההודעה הזאת בשורת משימות (ווינדוס אקספי) והאינטרנט כבר לא פועל יש לי אינטרנט בכבלים מ012 וער"ז, מודם חיצוני לא יו אס בי ששמו motorola sb4200, וכשזה קורה רק שתי הנוריות הראשונות מלמעלה דולקות, כשבד"כ כולן דולקות חוץ מנורית סטנדביי. כשזה קורה אני צריך לעשות release renew וזה מעצבן. למה זה קורה? אין לי רשת, ואני כבר מינואר עם האינטרנט הזה ופתאום זה ככה.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  5. Started by Galit17,

היה ברק ביום חמישי בערב ומאז המודם של הוט לא עבד החליפו לי אותו כרגע ובמחשב הנייד שהיה מכובה באותו יום יש גלישה באינטרנט אבל במחשב הנייח שהיה עובד באותו יום והיה מחובר למודם לא עובד מה עושים?(הוא רושם שהכבל לא מחובר )

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. Started by Yossiel,

שלום, היום באמצע שאני רואה סרט נתקע לי המחשב לגמרי ונאלצתי לכבות אותו בכוח. אבל כשניסיתי להדליק אותו שוב, הוא נתקע לי במסך הטעינה של הווינדוס עם הסמל של ווינדוס. אחרי שכיביתי שוב והדלקתי זה נתן לי אפשרות לעשות startup repair, וכשעשיתי את הריסטרט המחשב עלה בסדר גמור, אבל הוא התחיל לי התקנת דרייב של Network Controler, ואז הוא נתקע שוב, והמצב שיתארתי למעלה חזר שוב(לא נדלק- תיקון הסטארטאפ- נדלק- נתקע- ועשיתי את זה מספר פעמים), אחרי זה הדלקתי בסייפ מוד וזה עבד בסדר גמור(בסייפ מוד עם אינטרנט לא עבד). אני מניח שזה קשור להתקנת הדרייבר של Network Controler, כי קראתי באינטרנט שכאשר המחשב לא עולה והסייפ מוד כן, אז הבעיה היא כנראה באחד הדרייברים. אני אשמח לעצות בנוגע למה לעשות, האם כ…

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  7. Started by danh74,

היו לי 256MB זיכרון שהלוח זיהה כ 400MHZ (כמו שצריך) הוספתי 512MB גם כן 400MHZ אבל עכשיו הלוח מזהה אותם כ 333MHZ איך מתקנים? תודה

8. Started by Mamimo,

טוב הלך לי הלוח הישן וחלטתי ללכת על "NF7-S2" בעיקר בגלל השם ותג המחיר. אני יודע שזה לא ל OC וזה לא קריטי לי. יש לי בעיה, יש לי שני זיכרונות DDR 266 והם לא עובדים ביחד, בעצם גם כל אחד לחוד עושה בעיה. מסתבר שצריך לשים את הזיכרונות DIMM3 ל DIMM1 בסדר הזה! ז"א כאשר שמתי רק סים אחד ב DIMM1 היו לי בעיות, כאשר שמתי שני סימים ב DIMM1 ו DIMM2 (כדי שלא יהיו DUAL הם לא מתאימים אחד לשני) היו בעיות. הן נפתרות (לפחות כך אני חושב) כאשר אני שם אחד ב DIMM3. עכשיו אם אחד ב DIMM3 אז אני לא יכול לשים את השני משום שה הופך ל DUAL!!! ואז windows מסרב לעלות. בעיקרון בדקתי אותם ב MEMTEST והם עשו בעיות יחד ב DIMM1 ו2 וכאשר אחד היה ב DIMM3 לבד או בדואל עם השני ה MEMTEST לא מצא כל בעיה, אך כאמור, ה …

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. הנורה הירוקה אמורה לדלוק כאשר קיים חיבור תקין בין כ' הרשת בלוח לבין רכיב הרשת בצד השני (ראוטר, מודם, כ' רשת במחשב אחר וכו'..). הנורה הירוקה דולקת בצורה רצופה כמו שצריך בשעת החיבור עם ה Alcatel SpeedTouch Home, אך הנורה הכתומה, שאמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, לא דולקת/מהבהבת בכלל. הלוח NF7-SL Rev. 2, גירסת ביוס עדכנית - 16, הקישור בין האלקטל לבין המודם מתבצע במהירות של 10 מגהביט לשניה, ייתכן שהנורה הכתומה אמורה לדלוק רק כאשר מתבצע קישור ב100 מגהביט לשניה, אבל אין לי כאן האב/סוויץ' במהירויות כאלה ע"מ שאוכל לאמת את זה. בכל אופן, בחוברת כתוב שהנורה אמורה להבהב בשעה שמתבצעת תעבורה של מידע, בלי שום דגש על סוג ומהירות הקישור. המממ... מה קורה אצלכם, בעלי הלוח הנחשק …

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by djhenrya,

ברשותי השילוב הנל,בויסטה אני מקבל שגיאה 34 וההתקן מסרב לעלות. הבעיה נעלמת כשאני מקבע מערכת הפעלה עם ליבה אחת במקום רעיונות ?2

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by KMFDM,

אני לא מבין איך דווקא במחשב שלי המשחק שלו חיכיתי כלכך לא עובד ואצל כל החברים שלי זה כן אח"כ קלטתי שיש לי כרטיס בעייתי שבד"כ צריך פאטצ'ים למשחכים כמו אנריל וניראה לי שגם לזה צריך... אם יש למישהו איזה פאטץ' או טיפ איך להפעיל את המשחק הזה אני יודה לו מאד!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by geigera,

שלום יש לי מחשב ביתי חדש (בן חודש בערך). פתאום באמצע העבודה הוא עשה reset וכשהוא עלה הוא כל הזמן פתח וסגר חלון שבו כתוב 'nfserv הפסיק לעבוד (או לפעול, לא זוכר)'. מאז כל פעם שמדליקים - זה המצב. רוב האפליקציות עובדות, חוץ מהגישה לרשת (אינטרנט ומייל). מישהו מכיר? תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. [פתחתי ת'רד על זה בפורום רשתות ואינטרנט אבל זה מתקשר לשם רק בגלל שזה כרטיס רשת ולא יותר. עכשיו, במחשבה שניה זה יותר מתאים לפה] יש לי מכשיר HomePlug שמחובר לחשמל ולכרטיס רשת עם כבל רשת ישיר. כשהמחשב כבוי אז הכרטיס עדיין דולק ולכן הHomePlug נשאר גם דלוק כי הוא מחובר למחשב. אם אני מנתק את המחשב מהחשמל אז גם הHomePlug נכבה כי לכאורה אין חיבור למחשב. כל הקטע פה הוא לכבות את הכרטיס רשת כשהמחשב נכבה בשביל שגם הHomePlug יכבה כי שמתי לב שהוא ממש מתחמם וחבל סתם. ניסיתי דרך מנהל ההתקנים באפשרות של צריכת חשמל, האפשרות של מתן אישור למערכת לכבות את ההתקן כבר מסומנת. לפי מה שהבנתי מחיפוש בגוגל אפשר רק דרך הBIOS אבל אני לא סופר מומחה לעסק שם. צילמתי את מה שהיה נראה לי רלוונטי: …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופעה לי הודה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהתקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by MEGI,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך NIVIDIA GEFORCE 670GTX 2GB-5 GIGABYTE שהמליצו לי עבור תוכנות כמו 3D MAX,ריינו,אוטוקאד מאיה וכו... השאלה שלי האם יש צורך לאחר שקיבלתי את המחשב והותקן עליו כבר הכרטיס מסך להתקין משהו נוסף\לשנות הגדרות על מנת שאוכל לעבוד בתוכנה כמו 3D MAX במקסימום? תודה

16. Started by danikos,

יש רק DVDRW ושני USB מקדימה והוא החליט שיש FLOPPY A:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by ortalc,

היי שלום לכולם, בדיעבד, היום אני יודעת כי מחקתי אתמול את התקן השמע במחשב שלי אשמח לעזרה כיצד אני מחזירה אותו או כיצד אני מתקינה חדש תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by zaeyal,

יש ברושתי מחשב נייד של DELL - INSPIRION דגם כלשהו אין לי מושג היה בעיה המחשב נפל וכרגע נפגע הארדיסק המחשב לא עלה. והיה DISK READ ERROR ביצעתי בדיקות DIAGNOSTICS ובאמת הראה שיש פגיעה בהארדיסק ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וכדו' הארדיסק באמת היה דפוק. קניתי אחד חדש. חיברתי אותו למחשב איך שהמחשב מנסה לעלות אני מקבל שגיאה " no bootable devices- strike f1 to retry boot, f2 for setup utility press f5 to run onaboard diagnostics " ביצעתי שוב בדיקות DIAGNOSTICS והכל תקין ניסיתי בערך 4 דיסקים של וינדואסים שיניתי בהגדרות של ה BOOT שיעלה קודם מה CD ועדין שגיאה זהה כל הזמן אשמח מאוד לעזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Yahav94,

אינני יכול להפעיל את המחשב, לחילופין אינני יכול לפרמט עם דיסק הווינדוס... מה אני יכול לעשות ?! ההודעה הרשומה בעת הדלקת המחשב Non-System Disk or Disk error replace and strike any key when ready

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by Nadab,

שלום! אתמול קניתי מחשב נייד של אסוס k55vj והוא מגיע עם ami bios. המחשב הגיע עם ווינדווס 8 ואני רוצה להתקין ווינדווס 7 במקום. הבעיה כשאני נכנס לbios>boot מופיע רק ההארד דיסק, יש אופציה להוסיף boot device אבל הוא מבקש ממני path, filesystem ודברים שאין לי מושג מאיפה להביא. מישהו יכול לעזור לי בבקשה התיאשתי... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sadann22,

I took out the memory cards (X2) and now I can hear a continous beep. I inserted one memory card and te PC starts booting but it is stuck. may be because it expect dua channel. Should I try different memory cards?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by יונתן4,

לאחר ששיניתי את ההגרות תצוגה במשחק CRYSIS ל - 1280X1024 המסך הושחר והופיע NO DVI SIGNAL וכמה שניות אחר כך המחשב נתקע. כיביתי ושהדלקתי הוא עבד ל-10 שניות ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL. חיברתי את המסך לחיבור ANALOG דרך לאפטופ והמסך עבד אבל אין לי יציאת ANALOG בכרטיס מסך אז אני לא יכול לבדוק דרך המחשב שלי. הייתה לי פעם את הבעיה הזו ובסוף שלחתי לתיקון את המסך והסתדר אבל כבר אין לי אחריות עליו. הבנתי שיש תוכנה לסידור DVI אבל אני לא יכול להפעיל אותה כי המסך לא עולה (המחשב עולה ועובד ומגיב למקלדת) שאני מנתק את המסך מהחשמל ללילה ומנסה בבוקר אז הוא עובד אבל מקסימום עד הלוגו של ווינדוז ואז מופיע לי שוב NO DVI SIGNAL יש אולי דרך לאתחל את המסך או לגרום לו לקלוט את הסיגנל? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by יונתן4,

כל פעם שאני מעלה משחק, גם משחק ישן, אחרי כמה שניות המסך הופך לשחור ומופיעה הודעת NO DVI SIGNAL . אחרי כמה שניות גם המחשב נתקע והסאונד ברקע גם ואני צריך לעשות ריסטארט והסיגל חוזר. לפעמים זה קורה אחרי כמה דקות של משחק, לא ברור למה התקנתי מחדש ווינדוז ואת כל הדרייברים העדכניים, ניסיתי עם כבל אחר, מסך אחר וכרטיס מסך אחר והבעיה נשארת הבעיה לא קיימת שאני לא מעלה משחק ועד לפני שבוע שיחקתי בלי בעיה ולא שיניתי משהו מיוחד אני מנסה לפחות למצוא איפה הבעיה, בכרטיס מסך, במסך או בלוח אם. יש תוכנות שבודקות אותן? או משחזרות סיגנל? או לפחות דרך לראות מה קורה שהמחשב נתקע? כי בלוג לא מצאתי כלום ATI RADEON HD 2900 XT VIEWSONIC 930PB GIGABYTE GA-P35-DS3L וגם אין לי יציאה של VGA מהכרטיס מסך תוד…

• 8 תגובות
    • 985 צפיות
  24. Started by Anael,

לפני שבוע קניתי מחשב נייד (http://ksp.co.il/?select=.268..271..139.&list=1&sort=3&glist=1&uin=19278&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0) על המחשב התקנתי מערכת הפעלה (Win 7 Ultimate N) בין השאר הותקנו הדרייברים דרך הדיסק שקיבלתי מהיצרן ועוד כמה תוכנות שוליות, הורדתי איזשהו משחק וכשניסיתי להפעיל אותו קיבלתי שגיאה של LESS THEN 15 RAM נכנסתי וראיתי שהFREE RAM שואף ל-0, למרות שבAvailable יש לי כמעט 3. איך זה הגיוני? שאלה נוספת (או תהייה), לא מזמן פירמטתי את המחשב הנייח שלי והתקנתי גם את אותו הווינדוס, חשוב לציין שהווינדוס הוא חוקי ולא עבר פריצה או שום דבר כזה. ולאחר זמן מן הייתה לי את אותה הבעיה, לא היה לי FREE RAM ובגלל המחיר הזעום פשוט קנית…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by liquidmetal,

hello there, sry no hebrew atm and thats y i've opened this thred... i've noticed 4 days ago that i cant write down in hebrew (anywhere on this comp) tho i can read it. there is a list (as u can see at the picture) which has hebrew in it. well for some reason i dont have it anymore and i really dont know what to do. hope someone will be able to help me solve this one... [br]פורסם בתאריך: 25.05.2007 בשעה 23:50:35 well thx for your help guys!!!!! :s07:[attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים