עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dro,

אני מנסה לפרמט WIN - 7 (עם כמה סוגי דיסקים) זה לא מאפשר לי נותן לי מסך כחול גם שאני סתם עושה ריסטרט ומנסה להדליק את המחשב . אחריי שהוא טוען את הווינדוס זה נותן לי מסך כחול ורושם תודה רבה לעוזרים זה ממש דחוף ! ו אני רושם אתזה ממחשב אחר למה כמו שהסברתי המחשב הזה לא עולה בכלל </blockquote> נערך לאחרונה על ידי d r a w N, היום בשעה 17:10

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by Forest14,

מחשב של הבן שלי. מדובר בCPU של של AMD. זיכרון DDR2 של 1 ג' כ. מסך 7300GT וHD של WD 320 מריץ VISTA ULTIMATE (חוקי) נתקע ממושכות בSTARCRAFT2. מה כדאי להחליף או להוסיף? האם תוספת זיכרון של 1 ג' תשנה משמעותית?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. טוב תשמעו זה לא קורה כל הזמן אבל מתי שזה קורה זה מעצבן לאללה נכון יש תחלונות ההממוזרים ושאני מעלה אותם כל ה-explorer נתקע לכמה דקות ואז חוזר וכל שאר הדברים עובדים רגיל זה משגע אותי לגמרי אני לא יכול לעשות כלום ככה. דרך אגב אני משתמש ב-7 אם יש פתרון כלשהוא בבקשה הגידו לי תודה...

4. Started by Rinus,

היי, יש לי הודעה ב POST... אפשר לדעת מה זה בדיוק אומר? פירוט מלא בבקשה... : Detecting IDE Primary slave.... None Detecting IDE Secondary Master... None Detecting IDE Secondary Slave.. None תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by ykg,

היי, יש לי את ה-WebCam הנ"ל והוא עבד מצוין. יום אחד הפסיק לעבוד המיקרופון שלו. כלומר יש תמונה אבל אי אפשר להקליט קול. זה היה במערכת הפעלה הקודמת שלי XP SP3. מפה לשם התקנתי WIN7 אולטימייט אך הבעיה נשארה. הוינדוס התקין את הדרייבר, מראה שה-DEVICE תקין, מזהה את הדגם המדויק אך המיקרופון לא עובד, למרות שכל הדיאגסנוסטיקות מראות שהכל מותקן בסדר. כל העדכונים ואפילו דרייבר מהאתר של לוג'יטק לא עזרו . ניסיתי את המצלמה הנ"ל אצל חבר ואצלו הכל עובד!! (בלי דרייבר יעודי ובלי כלום) הדבר היחיד שחשבתי עליו זה עדכון דרייברים של הלוח אם, ABIT P35 אך לא מצאתי כאלה ובאינטרנט רשום שאין סיבה להתקין אותם בוינדוס 7 (הוא באמת זיהה הכל לבד). למשהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. Started by 34N1A1N79,

היי, שהמחשב שלי נכנס שינה ואז אני שוב מפעילה אותו צריך להקיש ססמא משום מה, זה לאחר פרמוט יש לי ווינדווס 10 64 ביט, איך אני משנה את זה?מבטלת בזמן שינה את הססמא , שישאר רק בזמן הדלקת מחשב וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. Started by gryffin,

במחשב השני אצלי מצוי X1900XT של Sapphire עם קירור סטוק. במנוחה הכרטיס עומד על 55-60 מעלות, ובמאמץ (בזמן משחק) הוא מגיע ל-80 מעלות ויותר. בטמפ' הזו מתחילים להופיע ארטיפקטים עד למצב שלא ניתן לשחק, והמשחק קופא (ואז דרוש ריסטרט) או שה-VPU Recover של Catalyst קופץ ומחזיר אותי לווינדוס. לפי מה שידוע לי הטמפ' הזו אמנם גבוהה, אבל הכרטיס יכול לעבוד גם במעלות האלו ללא ארטיפקטים. לכן, למי שיש את הכרטיס: האם נתקלתם בבעיה?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by maxshuk,

הלו כולם, אתמול חזרתי יחסית מוקדם הביתה, קיוויתי שיהיה לי זמן לשבת על המחשב. הדלקתי אותו והכל הלך כמו שצריך, הווינדואוז עלה ולא הייתה שום בעיה. אחרי כמה דק' שהתחלתי לעבוד שמעתי את ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. הפעלתי מחדש והפעם הוא אתחל את עצמו בחלון טעינה של האקס.פי. בפעם הבאה שהפעלתי מחדש (ניסיתי להבין את מקור הבעיה) המחשב אפילו לא עבר את החלון הראשון של הפעלת המחשב (איפה שהוא מריץ את הראם). אפילו לביוס אי אפשר להגיע. ההארד דיסק מאתחל את עצמו והמחשב נתקע. בבקשה תעזרו, אם אפשר להכווין אותי לבעיה והאם יש אפשרות לפתור אותה? הידע שלי לא להיט ככה שאם אפשר להסביר "בעדינות". בתודה מראש, ליאור

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייד Amd Athlon 64 Processor וזה זמן מה שמדי פעם המסך נהיה שחור בלי סיבה. לפני כמה ימים הורדתי כמה פרקים של סדרה דרך תוכנה ונתתי למחשב להוריד כל הלילה. בבוקר שפתחתי את המחשב המסך הפך לשחור ולא הייתה תגובה למקשים או לכל דבר אחר. ניתקתי את המחשב מהכבל של הטעינה כיביתי והדלקתי מחדש והוא עלה באופן תקין. היום ניסיתי להדליק את המחשב הנורה נדלקה, המסך הראשון עלה עם הלוגו של החברה של הנייד (כלומר יש תגובה למסך) ולאחר עליית המסך הראשי שוב מופיע המסך השחור. ניסיתי את הדרך עם ניתוק המחשב מהטעינה אך זה לא הועיל. אז ניסיתי להדליק כאשר המחשב כן מחובר לטעינה וגם אז הופיע המסך הראשון עם הלוגו ואחריו השחור אז הטענתי את הנייד עד שהסוללה התמלאה ניתקתי אותו מהטעינה ושוב יש מסך ראש…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by SecretAgent,

שלום, יש לי בעייה עם מחשב שנקנה בהונג קונג, עם לוח אם של ASUS. המחשב ריסט את עצמו רנדומלית במהלך העבודה! לאחר פרמוט והתקנה חוזרת... התקלה חזרה לאחר חודשיים של עבודה תקינה! השערה שלי היא שהבעיה היא בלוח אם שקורס. האם יש חברה שתספק אחריות על הלוח אם בארץ? אם כן, תוכלו לספק בבקשה טלפון או אתר אינטרנט. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by freesoul23,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.6 היום המחשב הפסיק להגיב,נורית המסך התחילה להבהב(כאילו שהמחשב כבוי) כפתור RESET לא עזר, נאלצתי להוציא את כבל מתח מהמחשב עצמו, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש המאווררים מתחילים לעבוד, נורית של HD נדלקת אבל המחשב עצמו לא עולה, נורית המסך ממשיכה להבהב, האורות במקלדת לא עובדים, כונן DVD וצורב לא מגיבים(לא נפתחים), אין אפשרות לעשות כלום חוץ מלהוציא את כבל מתח מהמחשב. פתחתי אותו וניסיתי לנתק כל מיני דברים(כרטיס מסך, זכרונות) שום דבר לא עזר, הוצאתי את ATX3 POWER CONNECTOR מלוח אם והפעלתי את המחשב, נורית המסך ממשיכה להבהב אבל הכוננים התחילו להגיב ויש רעש שהמחשב עולה. יש למישהו רעיונות מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by manga05,

שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על ספקי כח ברשותכם, 1. יש לי ספק כח סטנדרטי שקניתי ביחד עם המחשב (כשהיה בו הארדיסק אחד וסידירום אחד). אני הוספתי שני הארדיסקים, בלי להוסיף מפצלים או כל דבר מסוג זה, היו פנויים אז חיברתי להארדיסקים הנוספים. האם זה אומר שאני צריך להחליף את ספק הכח כי זה לא מספיק ? הסיבה שאני שואל היא מכיוון שבאנו עם המחשב של אחי למעבדה שם נאמר לנו שכנראה בגלל שהוספנו הארדיסק אחד למחשב של אחי - המחשב לא עובד טוב . 2.כמה הספק לוקח כבר הארדיסק? 3.ייתכן וטעו במעבדה, אבל אולי בכל זאת כדאי, מדובר במחשבים בני 3 ו-6 שנים, אולי כדאי בכל זאת לקנות? 4. במידה ואני מחליט לקנות ספק חדש, ראיתי מספר סוגים עם מחירים שונים, אשמח אם תבהירו לי את היתרונות/חסרונות שלהם ולמה בעצם הפ…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב ..... קודם כל איך שאני מפעיל את המחשב זה מראה לי את המסך הזה.... http://img296.imageshack.us/my.php?image=pb280002pm0.jpg אחרי המסך הזה מיתכבה (כן הוא מיתכבה לא עושה ריסטרט) המחשב ואז אחרי שניה נידלק שוב אוטומטית ואחר כך מראה לי את המסך הבא ....... http://img301.imageshack.us/my.php?image=pb280001lo1.jpg וככה זה כל הזמן ועם אתם שואלים עם נגעתי בביוס אז כן נגעתי משהו שניקרא dram timeing עם אני לא טועה אני חייב עזרה לאפס את הביוס או משהו ניסיתי גם להוציא את הסוללה וגם לא עזר ..... בקיצור תוודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by Adi42,

קודם כל, אני לא בטוח בעצמי אם הבעיה היא בעית חומרה או בעיה בוינדוס עצמו, אז אם צריך תעבירו את זה לפורום של תוכנה בבקשה. לפני בערך 3 חודשים קניתי מחשב חדש עם הרכיבים האלה: כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L + עוד כמה רכיבים לא חשובים אני משתמש בוינדוס XP, SP3 מחשב שנחשב מאוד טוב בזמנו וגם עכשיו. אבל מהיום הראשון שקניתי אותו היו לי בעיות איתו, ולאחרונה הם התחילו להופיע הרבה יותר: אני מקבל מסכים כחולים שאני גולש באינטרנט, משחק, סוגר ומדליק את המחשב באופן רנדומלי. פיירפוקס ועוד תוכנות אחרות קורסות כל…

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by dark crystal,

הכרטיס קול פתאום לא עושה כלום, במחשב בבקרה של הכרטיס רואים שיש קול אבל אני לא שומע כלום דרך הרמקולים. הבעיה התחילה אחרי שניקיתי את המחשב, וחזיקתי והרכבתי מחדש את הכרטיס קול ושום דבר לא משנה.. שאני עושה שיחזור מערכת לכמה ימים אחרוה הבעיה מסתדרת אך אחרי כמה דקות המחשב קופא והבעיה חוזרת.. למישהו יש מושג מה זה?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום.. אז ככה אני מדליק את המחשב והמאוורים עובדים הכול ולא רואים במסך אני חושב שהלך הכרטיס מסך הבעיה היא שאני לא יודע בוודאות אם זה הכרטיס מסך! יש אפשרות לדעת בוודאות?! הוצאתי תזכרון,תארד דיסק וגם לא עלה ! בדרך כלל יש לי חילופי אבל זה ddr2 וביגלל זה אין לי! (דרך אגב יש לי על הלוח עוד כרטיס לוח מובנה חוץ מימה שאני מחבר אבל איך עושים שהוא יעבוד דרך הכרטיס שמובנה בלוח אם?!) תודה

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. שלום לכם! לפני כמה חודשים חתכתי בטעות את הכבל שמוביל אל המנוע של ההארדיסק (הכתום הזה) - קרעתי רק גיד אחד - לאחר בדיקה עם פלוק. לאחר ששאלתי פה בפורום והתייעצתי איתכם אמרתם לי לעשות גישור בהלחמה של המקום הקרוע, וזה מה שעשיתי (צירפתי תמונה) עכשיו, שאני מנסה לחבר את ההארדיסק הוא לא מזוהה בביוס, ולפעמים הוא גם עושה רעשים של תקתוק של שעון האם יש משהו שגוי במה שעשיתי? אודה לעזרתכם, יש לי חומר מאוד חשוב על הכונן הזה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום :] ניסיתי להדליק את המחשב השני שלי בבית וכשהדלקתי אותו המערת או כלום לא עלה . פשוט היה רשום על המסך "NO SINGAL / NO SIGNAL" וזה מה שהיה אח"כ הוא מתכבה , הוא עושה Self CHeck mode ודברים כאלו . מה זה יכול ליהיות ? יש מצב לכרטיס מסך ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by solysr6,

יש ברשותי כרטיס חדש של 8800 gtb מאוורר הכרטיס עובד כל הזמן גם שאיני משחק או צופה בסרטים אני יודע שזו גרסה מומהרת אבל האם הוא צריך לעבוד ללא הרף ?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  20. לפני כמה ימים המחשב פתאום לא נדלק, פתחתי אותו ובדקתי לראות מה הבעיה ואז ראיתי שמתי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה, המאוורר של המעבד עושה מן חצי סיבוב כזה ונעצר, ואז שום דבר לא קורה... חשבתי אולי הבעיה היא בספק, אבל אם המאורר עושה חצי סיבוב, זה אומר שעובר זרם, יש מצב זה הלוח אם?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by ברק2000,

כאשר אני שומע מוזיקה שומעים חלק לגמרי ללא הפרעות אבל כאשר אני משחק אז שומעים הפרעות מוזרות ומעצבנות כאלה אשמח לקבל עזרה תודה[br]פורסם בתאריך: 12.05.2008 בשעה 22:15:20 אף אחד לא יודע?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום אנשים. יש לי מידע חשוב על ההארד דיסק והווינדוס עליו נדפק. ניסיתי להתקין מחדש אבל הוא דורש לעשות פורמט . איך אני מציל את המידע על ההארד דיסק מבלי לפרמט . למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 704 צפיות
  23. קיבלתי מחבר סט עכבר + מקלדת בלוטוס של מייקרוסופט הבא: http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5435 .התקנתי את הדרייברים העכבר והמקלדת מזוהים -העכבר עובד ומזוהה אולם אני לא מצליח להפעיל את המקלדת (ב-bluetooth devices רשום שהמקלדת מזוהה אבל נרשם "NO PASSKEY,") בעת ההתקנות נרשמות ההודעות הבאות: :windows was unable to exchange passkeys with your device The device has not responded to the passkey exchange. Make sure the device is turned on, nearby, and ready to accept a passkey exchange. Then click Back and try again. Check the device documentation for help. בהודעה נוספת נכתב: The device indicates that the connection is terminated. Also, this may indicate that th…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by ohadbx,

כמו שצוין בכותרת, אחרי ניתוק וחיבור מחדש של המחשב (בלי הוספה/הסרת חומרה כלשהיא) שנייה אחרי ה"ביפ" של האתחול והופעת המסך של הלוח אם המחשב נכבה. כדי להליק מחדש אני חייב לנתק אותו וללחוץ כמה פעמים על כפתור ההפעלה ורק אז הוא מוכן להדלק שוב,אבל הבעייה לא נפתרת. המחשב היה תקין לפני זה... יש עצות?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.