תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני זקוק לעצתכם. רכשתי לפני כחודש מחשב נייד / טאבלט מדגם Asus Transformer T101HA, לאחר שנתתי את שלי (דגם ישן יותר של המחשב) לבן משפחה. היו לי תקוות מאוד גדולות מהמחשב, שכן בניגוד למחשב הישן, מחשב זה בא עם מעבד Atom X5 שאני יודע שחדש יותר, עם 4 גיגה זיכרון במקום 2 שהיה, ועם כונן קשיח של 64 גיגה במקום 32. מהרגע הראשון ביותר, המחשב עובד ממש ממש לאט. אפילו בדיקת מיילים וגלישה קשים לו. האצתי מבחן Benchmark והציון מאוד נמוך. לפי התוצאות בתוכנה בה השתמשתי, המעבד חלש ביותר והדיסק הקשיח איטי. במקרה של המעבד, הוא יצא אפילו חלש ביחס למעבדים דומים. ההערה הייתה שהמהירות של ליבה בודדת מאוד איטית. עדכנתי ביוס, עדכנת…
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
המפרט : E6600 ASUS P5W DH 2 סטיקים של 1 GB 6400C4 PRO של CROASIAR X1900XT Segate 320gb 7200.10 creative X-FI ועדיין משחקים לא רצים על FPSים גבוההים... למשל CALL OF JUAREZ רץ לי על חרא של FPS ... בין 40-60 ולפעמיים יורד ל- 19... למה אני לא מבין למה זה קורה לי למה למה למה למה למה למה
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, מחשב חדש שנקנה לחבר gigabyte z790 ud ax G.Skill DDR5 Trident Z5 Neo RGB F5-6000J3040G32GX2-TZ5NR 2x32GB 6000Mhz CL30 i7 14700k 850w corsair כרגע בהרכבה והם לא מצליחים להדליק אותו עם יותר מסטיק אחד. הסטיקים תקינים. ביוס שודרג לגרסה f8. קיבל תשובה מgigabyte שהם מקבלים תלונות על דברים דומים והם יוציאו בעתיד עדכון לביוס שיסדר את זה. האם תשובה הגיונית? מה יש לעשות ביינתים? מסך שחור לא עולה כלום כשמחובר יותר מסטיק אחד
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש עם המפרט הבא: מעבד פנטיום 2.4 זיכרון 256MB DDR333 כונן קשיח מקסטור 40GB לוח-אם של אסוס (לפי המפרט תומך במעבד/זיכרון, אין לי עליי את הדגם) כרטיס גרפי MX420 (זמני) כאשר הוא מנסה לאתחל את המערכת הוא מקבל הודעת שגיאה, לפני עליית שולחן העבודה - אני חושב ש GENERAL PROTECTION ERROR. לאחר מכן המחשב עובר למצב SAFE MODE ואז הוא פועל כמו שצריך. גם שהובא הכונן הקשיח מהמחשב הישן,ששם הוא עולה בסדר גמור, הוא הראה את אותה תקלה, כלומר יש בעיה בחומרה. אודה אם תעזרו לי לגלות אותה.
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD XP 2500+ לוח - GIGABITE GA7NL400 כרטיס מסך GF FX 5900XT זכרונות 512 DDR - 266mhz מהמחשב הישן כל השאר לא עקרוני, אבל הפלא הוא שבשני WINDOWS שונים המחשב פשוט עושה RESTART, בלי שום התראה מוקדמת ללא כול הודעה! לעיתים אני מקבל את המסך הכחול של WINDOWS XP ואז מידית RESTART, מה שמוזר זה ששמתי לב עכשיו שהדבר קורא רק כש ICQ דולק אצלי, ICQ LITE 4 או לדוגמא במשחק NFSU2 מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כחודשיים וחצי קניתי מחשב.עבד חלק עד לאחרונה, המחשב לעיתים קרובות(במרווחים של בין עשר שניות לכמה דקות) "קופא" המסך נתקע, השמע ממשיך ולעיתם אפילו הדפדפן לא מגיב בעקבות זאת.מחשב חדש לחלוטין כמו שציינתי ולא נתקלתי בבעיות בעבר.עם התופעה פשוט אי אפשר לעבוד....נתוני המחשב:core i5-7500קירור Arctic Alpine 11 Pro R2 כרטיס מסך- asus geforce gtx 1060 turbo אשמח לעזרה תודה מראש
-
היי המחשב שלי חדש ונמצא אצלי חצי שנה יש לי איתו כמה בעיות שאני חייב עזרה בהן 1. בהתחלה הווינדוס היה מתקן על הדיסק קשיח אבל אחרי כחודש ככה קניתי SSD חדש למחשב והתקנתי ווינדוס 7 עליו. עשיתי כל מה שאמרו ברשת לגבי התאמה של המערכת לכוננים כאלה (TRIM פועל בווינדוס ו-AHCI בבסיוס) אבל משום מה לא ראיתי הרבה הבדל בהפעלה של המחשב עד עכשיו לעומת הדיסק קשיח (אומנם היה מהיא יותר אבל מעט) 2. לפני כחודש הופיע לי בעיה במחשב שכשאני מדליק אותו הוא עושה הפעלה נורמלית רק עד הלוגו הפעלה של ווינדוס 7 אחרי שהלוגו מופיע על המסך מופיע no signel ואחרי כמה זמן פתאום מופיע מסך ההתחברות של ווינדוס בדרך כלל זה קורה אחרי התקנת עדכונים אבל לפני חודש ככה זה לא היה בכלל 3. עוד שאלה קטנה..אפשרי לעשות איחוי …
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ושאני מכבה אותו הרבה פעמים יש הודעה שמופיעים בה מספרים שמתחילים ב 0X השאלה היא אם זה הזיכרון פגום או המערכת הפעלה (כרגע יש לי XP בעיברית וזה מזעזע). איזה תוכנה הכי טובה לבדיקת זיכרונות? אם זה לא מהזיכרון מה עוד יכול לגרום לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחדש חדש, התקנתי את כל הדרייברים עם WIN 7. הפריטים העיקרים: מעבד I7 3770, עם קירור Scythe Katana 4 scktn-4000 לוח אם ASUS Z77 VLE-P8 כונן SSD INTEL 180GB 16GB זיכרון ספק כוח: Seasonic s12ii 520w אני לא משחק במשחקים כבדים אז הרשתי לעצמי לא לקנות כרטיס מסך ובחרתי ללכת עם Intel® HD Graphics 4000 המובנה שהציג ביצועים לא רעים בכלל למה שאני צריך. בכל אופן, השאלה שלי היא כזו: ברגע שאני מחבר את המחשב למסך טלויזיה עם כבל HDMI, ועובד מסך מורחב יש הרגשה של איטיות ממש קטנה וכמעט לא מורגשת שלא מפריע לי. אבל ברגע שאני מפעיל סרט HD 1080P המחשב נעשה ממש כבד (עכבר נתקע, הקלדה עם Delay וכד'). בנוסף: נצילות מעבד 5-15% ; זיכרון 3.5-4.5 מתוך 16. *כל ההצעות להתקנת דריי…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המחשב חדשש ניקנה לפני שבוע AMD 3200 BARTON ABIT NF7 V2 256+512 DDR 400 של לקסיר GF4 MX440 80 GB 8 MB WD המחשב עובד ועולה אבל איך שהוא נכנס לווינדוס אופפפפפ הוא עושה ריסאט לעצמו מחדש אני בטוח שזה בעיה אני לא יודע מזה הוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש אבל לפני זה הוא רושם הודעה בכחול על כל המסך זה בטוח הודעת ביוס מהלוח משהו כזה כי זה לא הודעה מהווינדוס אבל אני לא מספיק לקרוא והוא עושה ריסאט לעצמו מזה יכול להיות אנשים??? זה משגע אותי ונמאס לי ללכת לחנות עוד הפעם
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי הוא כזה amd 5600 , asus m2n sli deluex, wd320, geforce 8800winfast, 2gb ram enermax 400 בקיצור אחלה רכיבים. כשקיבלתי את המחשב אז הוא עשה בעיות עם הפיירוואיר המובנה על הלוח אם ושרף לי 3 מצלמות , לאחר שהבנתי שזה המחשב הרס את המצלמות ולא שום דבר אחר, החזרתי אותו לחנות והחליפו לי את כל הרכיבים מלבל הכרטיס מסך. עכשיו שקיבלתי אותו חזרה , התקנתי וינדוס, ומידי פעם קופצים לי מסכים כחולים. הקטע הוא שהמסכים הכחולים יאינן נשמרים בתקיית מינידאמפ בספרייה של הוינדוס אז אני לא יכול לברר בדיוק מה הבעייה ? למשהו יש פתרון אולי או כיוון מסויים מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
טוב ככה יש לדוד שלי מחשב חדש amd 64 3000 939 k8ns לוח אם כרטיס מסך giga-byte ati 9250 128 מגה 128 ביט הרדיסק 80 ג'יגה של מקסטור המחשב עשה ריסט אז פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדשאת הווינדוס אם הדרייבירים של מה שהוא קיבל עם המחשב התקנתי אנטי וירוס קרספי ו Sygate Personal Firewall וגם Ad-Watch SE Professional המחשב כמה ימיים עבד טוב ושוב זה עשה תריסט הפעם באמצע משחק אהה עוד דבר חשוב זה שהמחשב עשה את זה ברגעים שונים לא תמיד באמצע משחק הפעם זה היה באמצע משחק העלתי את קבצי הdump אני רוצה לדעת אם זה בעייה בחומרה או תוכנה מישהו יכול להגיד באמצעות קובץ הdump ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום הרכבתי את המחשב החדש שקניתי והוא עושה לי ריסט כל 2 שניות. את המחשב קניתי בחלקים זכרון G.SKILL 2*1024 לוח אם P5B-E. מעבד E6600. עשיתי אתחול של הביוס וזה לא עזר. מישהו נתקל בבעיה? איך אני פותר אותה? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב חדש יחסית (חודש וחצי). הוא התחיל לעשות רעש חזק ומלחיץ בהפעלה, אבל לא תמיד (אני יכולה גם לכבות ולהפעיל אותו והוא יעבוד בסדר). מה עובר עליו ומה עלי לעשות? יכול להיות שזה עניין של אבק? (כבר??). תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחשב חדש מלפני חודש משום מה מוציא רעשים מהמארז למישהו יש מושג יכול להיות שמשהו נכנס במאוורר או משהו?? ולמה מעבד amd2200 עם שני מאווררים + קירור וולקנו7 אחרי שאני משחק באיזה משחק ויוצא ו אני נכנס למנהל יישומים או איך שתקראו לזה (task manager) והמעבד לפעמים על 50% מאמץ ואחרי שניה זה יורד ל 0%-2% ?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן עידכנתי בימים האחרונים את המחשב שלי. רוב הפריטים רכשתי מחדש i3-2120 + מאוור של זלמן gigabye b75-d3v 4g זיכרון ספק (ישן ) fsp400W HD (ישן) מקסטור תומך ב-SATA עדכנתי מערכת הפעלה חדשה. עוד לא התקנתי משחקים. אני רק בשלבי התקנת תוכנות. משום מה המחשב עושה ריסטרט מדי פעם. חשבתי שזו בעיית חימום אבל שמתי משחה תרמית חדשה( arctic mx2) יש פעמים שלאחר שהמחשב קופץ, הור קופץ עוד פעם במהלך עליית הווינדוס מה שגורם לי לחשוב שוב שזו בעיית חימום. מצד שני כשאני נכנס לביוס מיד לאחר הקפיצה, הטמפ לא עוברת את 35 מעלות.. הצעות???
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן. קניתי חלקים למחשב חדש והרכבתי אותו, אבל ישנן 2 בעיות: 1. בלחיצה על המפסק הדלקה, לפעמים המחשב נכבה לאחר שנייה, ונדלק שוב לבד, ואז נכבה, ונדלק שוב לבד, וכו'. לא קורה כל פעם. 2. אין שום פלט למסך - מסך שחור ללא אות תגובה. ניסיתי לאפס ביוס - אין שינוי. ניסיתי תצוגה מכרטיס מסך חיצוני - אין שינוי. ניסיתי להחליף ספק - אין שינוי. מעבד, זיכרון ולוח אם אין לי אחרים לנסות.. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה הרכבתי היום את המחשב החדש E8400 על ג'יגבייט DS3L הכל עבד כמו שצריך עד שהחלטתי משום מה שאאני צריך עדכון BIOS אז הורדתי מהאינטרנט והתקנתי כנראה חודש אחורה או משהו לא מתאים בREVISION , בקיצור המחשב לא עולה לא כלום !!! ....בהתחלה פשוט עשה מאין ראונד לא ניגמר של ריסטרטים עד שהוצאתי את הבטריה לאיפוס הביוס ..ואז הוא רק המשיך לדלוק (לפחות הפסיק עם הריסטארטים בלי הפסקה כל 3 שניות ) ניסיתי את שיטת הג'אמפר ....אותו דבר מחשב דולק אין סיגנל בכלל עם המסך ...כ-ל-ו-ם ! מת ! מה עוד אפשר בכלל לעשות ? אני משתגע כבר שעתיים על זה מחשב חדש ! תמיד אני אומר לאחרים :"לעזזל במחשבים ,אם זה עובד , אל תגעו" הסנדלר הולך ייחף תושיעו אותי ! רק אל תגידו לי שצריך להחליף לוח .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי ללקוח את המפרט הנ"ל : Q9450 Striker II Formula Kingston 2X1GB 800 שני כרטיסי מסך Asus 8800 GTX SLI ספק 1000W של CM הביוס שהגיע עם הלוח לא תמך במעבד, עשיתי עדכון ביוס ששוחרר ב11/6 כרגע המחשב נדלק אך קופא בהתקנת מ"ה. שללתי בעיה בזכרונות, ספק כח, טמפ'. יש לציין שההתקנה עברה בצורה טובה עם מעבד אחר (E2180). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? אולי תזמוני זכרונות לא תקינים ? מתח ? תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וחוץ מהעבודה שווינדוס באמת עולה הרבה יותר מהר, שאר הפעולות מרגישות לי כאילו אני עובד על HDD. למשל, פריסה של קובץ דחוס שנמצא על הדסקטופ והתקנה של אפליקציה כמו פוטושופ מתוך ה-SSD ל- program files ב-SSD. הפעולה הזאת אמורה להיות מאד מהירה והיא לקחה 4 דקות. אני יודע בוודאות שהפעולה הזאת לוקחת פחות מדקה עד דקה בכונן SSD. יש קשר לזה שה-HDD מהמחשב הישן שלי מחובר ככונן D למחשב? העברתי אליו את התיקיות my documents, my pictures, saved games אולי למישהו יש ניסיון טוב עם SSD ויכול לתת עצות ולנסות לפתור את הבעיה. המערכת: Intel Core i7 3770K ASUS P8Z77-V-DELUXE 16GB RAM - 4X4GB - CORSAIR VENGEANCE Intel 520 series SSD 240GB ATI HD6950 2GB כונן HDD 500GB…
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע מחשב לשימוש משרדי\אינטרנט בחנות RSM , סניף ת"א - מפרט המחשב למטה. התקנתי עליו Windows7 ביט 32 עם כל העידכונים. אנטי וירוס חינמי של AVG. הוא עבד יום אחד ולמחרת קיבלתי מסך כחול והוא לא עלה יותר. :s05: נסיונות ההתקנה מחדש גם לא צלחו - נתקע בזמן העתקות הקבצים מה-DVD. כיביתי אותו מספר פעמים ובפעם החמישית הצלחתי להתקין מחדש. רציתי לציין שמרגע ההדלקה הראשון הכונן הקשיח עבד יותר ממה שנראה סביר (ומעט יותר רועש ממה שאני רגיל) גם כשהמחשב היה במצב IDLE - ז"א לא הרצתי שום דבר. עתה אני שומע את הכונן עובד בפולסים כל 7-5 שניות. הרצתי בדיקות של windows לזיכרון וכונן קשיח והכל תקין. מאז הוא נתקע לי שוב פעמיים-שלוש (מאט ונעצר ללא מסך כחול) אך איתחול ולעיתים restore ש…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש (מארז יותר נכון) שהחלק העיקרי שאני מתמקד בו זה המעבד AMD A8-5600K - ואמנם הוא לא אמור להיות חזק במיוחד אבל ציפיתי לשיפור ברור לעומת המחשב הישן שלי ועד כה אני ממש מאוכזב. לפני הקנייה קראתי ביקורות עליו (רציתי מעבד שכולל מעבד גרפי בשביל משחקים בהגדרות נמוכות). אז גם כדי לוודא את זה הרצתי סידרה של בנצ'מרקים כמו PassMark ו-Unigine ו-3dMark (שהאחרון לצערי נופל כל פעם ולא מסיים את הבדיקה) שתמיד משתמשים בהם בביקורות חומרה ונראה לי שהתוצאות לא טובות. המפרט: מעבד: AMD A8-5600K זכרון: Kingston 4GB DDR3 1333Mhz כרטיס גרפי (שהוא גם המעבד): AMD Radeon HD 7560D לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H ספק כוח: Thermaltake Smart 530W קבצים מצורפים: 2 בדיקות ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני מספר חודשים בודדים ב-TMS וכרגע המצב בעייתי מאוד. המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/pz4xm3j9/1 מקבל BLUE-SCREENS ללא הפסקה וקורס, נדלק מעצמו לפעמים לאחר כיבוי. היה שלב בו לא נפתחו כלל תוכנות כגון SKYPE, STEAM ודומים. גם לאחר מחיקה והתקנה מחדש - התוכנות קרסו מיד עם הנסיון להפעיל אותם, שום דבר לא עזר חוץ מפרמוט. מצורפים כמה שגיאות שצילמתי, אולי יעזרו לכם להבין במה מדובר פה. תודה. [ATTACH=CONFIG]5688[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5691[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5692[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5689[/ATTACH]
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (מרכיבים שונים) והרכבתי את המחשב. ההרכבה נכונה. בעייה : לא רואים כלום על המסך. כאשר מפעילים את המחשב , הוא פונה ל CD או לצורב (לפי המנורות שדולקות). אין פניה ל HD לפי מה שאני יכול לשפוט. בגלל שאני לא רואה כלום על המסך , אני לא יודע מה הוא בעצם מנסה לעשות. פרטים : מעבד AMD , לוח אם ga-k8ns , דיסק WD SATA אני צריך פתרון לאיך ממשיכים מפה , אחרי שהמחשב מורכב.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן רכשתי היום מחשב חדש, כאמור בכותרת עם הארד דיסק חדש בלי מערכת הפעלה. בנוסף להארד דיסק הזה ביקשתי שיחברו לי גם את ההארד דיסק מהמחשב הישן שלי שעליו מותקנת מערכת הפעלה WIN7. כשאני מדליק את המחשב החדש אני מקבל הודעה שלא ניתן להעלות את הווינדוס והוא מכניס אותי למסך של startup repair כמובן שהוא לא מצליח לעשות REPAIR והסיפור חוזר חלילה. אני מעוניין להתקין ווינדוס מחדש על ההארד דיסק החדש ולהתשמש בישן כגיבוי עם כל החומר שיש עליו כבר- אני לא רוצה שישמש אותי כמאסטר ולא מעוניין שמערכת ההפעלה תפעל ממנו. מה עלי לעשות כדי להתקין מערכת הפעלה על החדש מבלי שינסה להפעיל את המערכת הפעלה מהישן? כמובן שיש לי דיסק התקנה. תודה רבה עומר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-