תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
אני לא יכול להיכנס למחשב שלי כי הוא מבקש סיסמא סתם פיתאום ואני לא יודע מהי, אז אני צריך עזרה בזה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה במסך ה- POST מופיעות שתי השורות הראשונות בתמונה המצורפת (השורה עם התאריך והשורה עם ה- MEMORY INFO) למשך זמן של קצת יותר מ- 30 שניות (!) ורק לאחר מכן רשימת ההתקנים ממשיכה לעלות. מה יכול לגרום לבעיה? תודה לעוזרים! http://img430.imageshack.us/img430/617/dscf0805jr5.jpg
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברשותי מחשב P4 מהדגם הראשוני של אינטל עם הRDRAM שם הלוח ep-4t2a של EPOX מחשב ישן בקיצור המצב כרגע הוא שהמחשב ברגע ההדלקה לאחר כמה שניות נותן צפצוץ עולה ויורד ללא הפסקה כמו של אמבולנס הצפצוף הוא לא כמו של בעיית כרטיס מסך החשד שלי הוא שהבעייה זה הספק אבל כאן יש לי בעיה רצינית לבדוק את זה משום שמי שזוכר הספקים שמתאימים ללוחות האלו צורכים גם כן 6-PIN חוץ מה20PIN וה4PIN הספק שכרגע נמצא במחשב הוא Macron Power MPT-301 שככל הנראה אני חושב שהוא הבעייתי אז הבעיות שלי הם כאלה: א.אני לא בטוח מה הבעיה שלי ב.במידה והבעייה היא אכן הספק איפה אני משיג כזה ספק (מברור קצר שעשיתי גליתי שקשה מאד למצוא כזה היום. אני אודה מאד למי שיוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הי, אתמול בערב הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס המסך שלי מהאתר של leadtek יש לי (7900GT של LEADTEK). השארתי את המחשב דולק כרגיל ,וכשהתעוררתי בבוקר המסך הראשון שראיתי הוא המסך ההתחלתי, בו מופיע הסמל של ווינדוס אקספי ושהוא כאילו טוען את מערכת ההפעלה. לחצתי על ריסט ואז המסך הראשוני אמר שיש איזושהיא בעיה בהתקנת חומרה או תוכנה ואז הוא כאילו מריץ שעון 30 שניות ואז שוב עלה המסך שבו הווינדוס נטען .אבל שוב המערכת לא עולה זה פשוט נתקע על המסך הזה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שידרגתי לאחרונה לחמש מגה והיום הרגשתי שההורדות איטיות אז בדקתי בבדיקת הורדה של בזק בינלאומי וכותב 400 ק"בC לשנייה במקום ה625 התקשרתי לבזק ואחרי 45 דקות עם נציג שרות הבעיה לא תוקנה הוא אמר לי להוריד TCP/IP OPTIMIZER והורדתי ועכשיו המהירות הורדה היא כמו שצריך להיות אך עדיין הייתי רוצה לדעת האם זה בגלל הווינדוס או בגלל הכרטיס רשת שלי (כמו כן בדקתי במחשב הנייד שלי ושם זה מוריד במהירות 625 ללא תוכנה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
Sorry i am writing english simply no hebrew on this PC. I've made an upgrade into "second hand parts" that i ordered from some one yesterday. the upgraded comp is AMD opteron 165 (dual core 3800+ 2GB DDR400 OCZ XTC GOLD EDITION M/B is Asus A8N Premium SLI Two cards of ASUS Geforce 7900GT 1X WD Raptor SATA 37GB HDD 1X Maxtor IDE 160GB HDD 7500RPM ThermalTake WaterCooler for CPU Now two things, One Question and one Issue. 1) When finished to build the computer i have turned it on and i heared some wierd tiktak noises but not HDD or some thing i was not sure what it is. After approx 15min Computer Frozen.. I didnt rebooted it i left it for few mins to see what happens if it…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למישהו יש מושג.. עם בלוח הזה.. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=412101 יש תמיכה בide להארד דיסק כיאלו שאפשר לחבר הארד דיסק ,דיוידי וצורב.. (3 התקני ide) או שיש רק תמיכה להארד דיסק sta ועל הדרך איך הלוח הזה ניראה למחשב יחסית פשוט שווה לקנות?? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום היה לי דיסק קשיח 80 ג'יגה(נראה לי של מאקסטור)עם חיבור SATA1 ובאפר 8 וקניתי עוד דיסק קשיח של 320 ג'יגה של WD שמחובר בSATA2 ויש לו 16 באפר וכשניסיתי לחבר אותו הוינדוס לא עלה וכשחיברתי אותו כשהוינדוס פועל הוינדוס עבד נורא לאט. כשניסיתי לפרמט ולהתקין עליו וינדוס אז טענתי את הדרייברים וזה בכל זאת אמר לי שאין דיסקים קשיחים מחוברים. בינתיים גם הוינדוס שהיה מותקן על ה80 כבר הפסיק לעבוד,והוא פשוט מכבה את המחשב ומפעיל אותו מחדש בזמן הטעינה של הוינדוס. יש פיתרונות?זה די דחוף לי אני כרגע בלי מחשב.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
חיברתי כבל רשת למחשב השני ע"י 3 כבלים שמחוברים במתאמים (אולי זה קשור) ברגע ששני המחשבים מחוברים מופיע במחשב השרת מסכים כחולים הקובץ מצורף... עריכה: מה זה אומר- gwausb.sys [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כפי שאני מבין זאת ...הדיסק הקשיח יעבוד כאילו הוא sata1 ולא כ-sata2....ומה קורה בקשר לבאפר...הדיסק הקשיח שאני רוצה לקנות הבאפר שלו 16M במה זה תלוי?(התמיכה של הבאפר) אשמח לקבל תשובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום כולם , מישהו מכיר תוכנת ניטור בזמן אמת למחשב ? שתיצור איזה LOG או משהו בסיגנון... מה גרם למשל למחשב להיתקע /לקפוא איזה Process או תוכנה , או למה המעבד היה ב-100% שימוש ברגע מסויים .. ? (זה נשמע אולי קצת טיפשי אבל בכל זאת אם יש משהו כזה...) תודה!
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והעכבר הפסיק להגיב , החלפתי גם ל 2 עכברים אחרים שגם הם לא עבדו בנוסף החלפתי גם את שקעי הUSB ופירמטתי את המחשב ושום דבר לא עוזר .יש לציין שהעכבר נדלק (מקבל מתח) אבל משום מה הוא לא מגיב ץבנוסף גם התקנתי לו את הדרייבר שקיבלתי איתו ועדיין כלום. מה ניתן לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזוץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב חזק: 3.2 GHZ. 1 ג'יגה זיכרון פנימי וכרטיס מסך X1800XT 512 MB של ATI. קיבלתי בתוכנה הזאת ציון של: 6973 שזה ציון מאוד נמוך ואני צריך לקבל בין 9000 ל - 9500. עשיתי כבר סריקה עם התוכנה a-squared Free ומחקתי את מה שצריך, יש לכם עוד הצעות? יש לי קירור טוב, יש לי מארז טראנספורמר עם 5 מאווררים. תעזרו לי בבקשה, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכירים את הדברים הקטנים החלולים האלה שמוציאים מהעטים? שכשנושפים בהם הם עושים רעש מעצבן? כזה רעש עושה לי המסך ברגע שהוא נדלק, במיוחד כשאני מפעיל משחקים וסרטים. אמנם לא באותה עוצמה של הדבר הזה שבעט, אבל זה עדיין מאוד לא נעים לאוזניים ורק בגלל זה אני בקושי משתמש במחשב. יש לי מסך דק SyncMaster 710N, והאמת שאין לי כסף למסך חדש כי שידרגתי כבר כמעט את כל הרכיבים שיש לי במחשב, אז אני צריך איזשהו פיתרון, אם קיים, חוץ מלקנות מסך חדש.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתקין ווינדוס XP פרו עכשיו יש לי הארד דיסק 160 גיגה של W.D SATA2 שמעתי שצריך להתקין איזה דרייברים בגלל שזה SATA2 או שזה בסדר להתקין רגיל ולחלק את זה גמגיעים לזה בהתקנה? זה מחשב חדש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
2 קריסות יום אחרי יום,הנה שני הקבצים. http://rapidshare.com/files/1015037/Mini102606-01.dmp.html http://rapidshare.com/files/1015459/Mini102706-01.dmp.html
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קודם כול מצד אחד זה חומרה ומצב שני זה חלונות אז אם זה לא קשור לפה אני מצטער לקחתי זמנית את המחשב של אחותי ושמתי שם את הHD שלי אז יש את שלה (סאמסונג 80GB SATA) ושלי (WD 80GB IDE) אז שניתקתי את השלה וחיברתי את שלי המחשב עולה ושואל אותי אם אני רוצה להפעיל את חלונות כרגיל או מצב בטוח וכו, בחרתי את כרגיל והחלונות פשוט לא עולים, הוא אפילו לא טוען, ישר ריסט. חיברתי את של שתינו והחלונות שלה עלו ושני הHDים עובדים, יש את המחיצות של שתינו ואני רוצה את החלונות שלי, הוא אפילו לא שואל איזה מהחלונות אני רוצה. מה אני עושה? ושוב אני מצטער אם זה לא המקום הנכון
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב: באמצע העבודה הוא נכבה, ושאני מנסה להדליק אותו הוא לא נדלק. בעבר רק אחרי שהייתי משחק קצת עם הכבל שמחבר בין החשמל לספק הוא היה מסתדר, היום גם זה לא עוזר. ניסיתי לחבר את הכבל נתח של המסך לספק אך גם זה לא עזר. לאחר מכן חיברתי את הכבל מתח שהיה של הספק אל המסך והמסך פעל -- מכאן ניתן להסיק כי הכבל תקין, מה שלא תקין זוהי בעית חומרה. נראה לי שהבעיה היא: בספק, אחד הכבלים לא תקין, משהו התקלקל, כפתור ההפעלה לא מחובר ללוח... אלו סתם השערות. הלוח שלי הוא זה: ASUS CUSI- M . מה עושים? אם צריך תמונות אין לי בעיה להביא.
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חיבור ADSL ויש לי בעייה רצינית איתו(אני חושב שהבעייה בחיבור). כל פעם, מייד לאחר שהחיבור נוצר והוא ממוזער ל SYSTRAY , ברגע שמעלים את ה TASKBAR או איזושהיא תוכנה, ה- TASKBAR קופא וכל הווינדוס ביחד איתו למרות שאפשר עדיין להקליק על עצמים בשולחן העבודה ואפילו ה TASK MANAGER לא עולה. ואז בערך 5 דקות לאחר מכן, הווינדוס חוזר לעצמו וכל הפעולות שבוצעו בינתיים( פתיחת TASK MANAGER פתיחת חלונות וכו') מתבצעות מיידית כאילו שבחמש הדקות האלו נוצר צוואר בקבוק עצום בזיכרון ובסופן הוא משתחרר מיידית. אם מישהו נתקל בתופעה או חושב שיש לו פיתרון, אנא פרסמו תגובה כי זה כבר מתחיל לשגע אותי והמחשב הוא יחסית חדש. מפרט מחשב: Intel Pentium 4 3.0 GHz 2MB L2 Cache Memory: 1024 MB 533 …
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.mytempdir.com/1027388 זה במחשב הישן כשאני מתקין פיפא 2007 תמיד זה עושה לי ריסט ככה הוא עובד סביר ... לפעמים ריסט פה ושם בעומס
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז הוא לא מפעיל לי אותו כך שאני לא יכול להתקין ווינדוס בדקתי בביוס ושמתי את האפשרות הראשונה של הCD ROM מישהו יכול לעזור לי יש לי מקורי אולי משהו בביוס לא מוגדר טוב ובגלל זה אני לא מצליח כי במחשב הישן זה עובד אני מנסה לחשוב ואני לא מצליח להבין מה הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-