תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום החלפתי משחה טרמית למעבד שלי ולאחר חיבור מחדש של הרכיבים אחד אל השני וחיבור המחשב לחשמל, הצג לא קולט אותו. ניתקתי כל חיבור usb שהיה מחובר למחשב וניסיתי להשתמש גם בכרטיס המסך של לוח האם (למרות שאין בענה בכרטיס מספ כי המאוורר שלו הסתובב) אבל המחשב פשוט לא נקלט. יכול להיות שדפקתי את המעבד/ התושבת שלו? הכרטיס מסך יכול להיות מקולקל גם אם המאוורר שלו עובד? איך לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני חייב עזרה! לאחרונה אני מוחק כל מיני דברים מהמחשב כדי שיהיה לי מקום, אבל יש בעיה - למרות שאני מוחק, עדיין נשאר המקום התפוס. למשל, יש לי 10 ג'יגה פנויים במחשב (רק דוגמא), אני מוחק משחק ששוקל 2 ג'יגה וזה עדיין מראה לי שיש 10 ג'יגה פנויים! זה קורה הרבה פעמים ובעיקרון כל פעם שאני מוחק משהו זה משאיר את אותו מקום פנוי. עוד בעיה באותו נושא - לפעמים שאני מוריד דברים בביטורנט (זה נחשב דיבור על ווארז עכשיו?) ואני עוצר את ההורדה ומוחק את כל הקבצים שהורדתי זה לא מחזיר את המקום שהקבצים לקחו בזמן ההורדה! בבקשה עזרה זה מצב קריטי ומעצבן!
-
- 9 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן תהיות לגבי תקינות מלאה של הדיסקים שלי ורציתי להתייעץ עם יודעי דבר:האם לאחר שמבצעים הרבה פרמוטים של מחיצות ומתקינים כל פעם מערכות הפעלה שונות אז זה משפיע על ביצועי הדיסק? יש לי פשוט הרגשה שמרוב שפירמטתי והתקנתי כל פעם מערכת הפעלה חדשה הדיסקים נהיו "זקנים וכבדים" ולא משנה שבדקתי שגיאות בדיסק או ביצעתי איחוי עדיין יש לי הרגשה כאילו משהו חורק.עכשיו,אם תשימו לב למפרט שלי אני אמור להריץ מערכות הפעלה בצורה חלקה לגמרי ועדיין כאשר אני מתקין נגיד ויסטה מחדש זה לא רץ ממש חלק כמו שהייתי רוצה. זה ההרגשה שלי לגבי 3 הדיסקים שלי.מממ אני ממש מנסה לחשוב מה עוד אפשר לעשות בשביל לוודא שאני לא הוזה,עכשיו שתבינו:שבסך הכל המחשב רץ יפה מאוד אבל למשל יש לי חבר עם מעבד פחות משלי וזכ…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט מחשב הבעיה היא שכשאני מפעיל אותו יש לביוס של פוניקס בעיה לקרוא את ההארד דיסק- של MAXTOR...ההארד דיסק הוא 30 גיגה ולא יודע למה הוא קורא הארד דיסק אחר של 40 גיגה= אי אפשר לעבוד עם המחשב בכלל הוא לא נותן לעשות כלום.... נכנסי לביוס דרך הDEL ושמתי לב שהשם של ההארד דיסק מהבהב -כתוב maxtor ares c64k המחשב עולה ונתקע זה מה שהוא כותב PRAIMARY MASTER HARD DISK FAIL גם את כונן דיסקים הוא לא מזהה אבל זה בקטנה יותר.. עכשיו מה אני עושה?ניסיתי להוציא את הבטריה ואפס=-זה לא עוזר הוא עדיין מזהה את ההארד דיסק שלא קיים...עוד הצעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ההארד דיסק שלי בעבודה הלך( bad sectors) . לאחר שהתקינו לי מחדש עם הארד דיסק חדש, התמונה באקפלורר בזמן גלישה- מרצדת, מהבהבת. זה קורא רק ב IE . ( זה לא הכבל.)
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בביתי מחוברת מערכת קולנוע ביתי ממוחשבת ...כלומר מחשב בחדר מסוים וממנו כבל usb לסלון דרך קירות הוכן בבניה ...אורך הכבל כ10 מטר ...בנקודת חיבור בסלון מחובר עכבר אופטי ...קורא שלו יחדת הקצה +עכבר על השולחן ...עובד מציון כבר מעל שנה. הבעיה היא רכשתי שלט נוסף ,עם יחידת ir+ רכזת usb ,הרכזת לא מצליחה להתחבר דרך קצה הכבל בסלון ,ולכן אין באפשרותי לחבר את שני מוצרי הקצה...העכבר ןהשלט גם יחד. ניסיתי לחבר את הרכזת מקומית למחשב ביציאת המחשב , ולא בסלון ולא נתקלתי בשום בעיה , מה עושים??? שני הרכיבים נחוצים להפעלת המערכת מהסלון. יש לציין שבתחילה רכשתי רכזת usb ללא מתח ולאחר מכן החלפתי אותה ברכזת עם ספק מקומי (היושבת בסלון) לעזרה מהירה ......אודה לכם. האם יש אפשרות בהגברה של אות מועבר ו…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן. פירמטתי מחשב נייד לXP. בסוף הפירמוט ישנו במנהל ההתקנים "התקן לא מזוהה".אני לא מצליח לדעת מהו. מצאתי שכל ההתקנים הנחוצים כולל המודם 56K,כרטיס רשת וכו' מותקנים. ברור שבמקרה כזה אפילו EVERST לא תעזור לי כי אין לי מושג מהו ההתקן. אז הלכתי לאתר של IBM ומצאתי את המחשב A30 עם לוח אם 2652-3VG . אבל שוב זהו אותו הסיפור : יש רשימת דרייברים להורדה אבל אני לא יודע איזה מהם חסר לי. איך אני יוצא מזה ? תודה רבה לכם.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התקנתי את הדריברים האחרונים(מהאתר) ואין לי אופציה של dual view. וכשאני מעביר לטלוויזיה (ב singel view) התצוגה נשארת במסך ובטלוויזיה רואים רק שחור ופסים לבנים. הכרטיס הוא gf3ti500. מישהו מכיר את זה,יודע על פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Maxtor 200GB IDE DiamondMax 10 RoHS 7200RPM 8MB Buffer ברשותי הרדיסק זה שנפגע שלחתי אותו לבדיקה ונסיון לשיחזור ונמצא כי בדיסק קיים נזק פיזי למערכות הדיסק הפנימיות כולל נזק בראשי קריאה/כתיבה ובאלקטרוניקה האם ניתן לתקנו על ידי החלפת הלוח האלקטרוני באחד מהרדיסק חדש...
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי אתה כרטיס הזה והוא מזוהה ע"י המחשב ונראה שהוא פועל בסדר גמור לפי מנהל ההתקנים של XP אבל כשמחברים לאחת מ-2 הכניסות שלו את מצלמת המיני DV שלי הוא לא מזהה אותה הווינדוס וכך גם שום תוכנת לכידה מדיגיטלי שניסיתי. משום מה באתר של VIA לא מכירים בקיום הכרטיס הזה לפי מה שראיתי ולכן אין להם דרייורים בשבילו. אמור להיות לזה איזה עדכון דרייור או משהו, פאטץ' מיוחד לווינדוס וכו'. כל עזרה תתקבל בברכה! תודה מראש! ;D
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מקווה שאני רושם את ההודעה שלי במקום הנכון... בכל מקרה יש לי רעש מוזר מהמחשב (חושד שזה מההארד דיסק) במחשב יש 2 כוננים קשיחים, אחד ישן יותר של 80 והשני 250, כל פעם שאני נכנס לתיקיות שנמצאות על הכונן הישן יש רעשים מוזרים אני חושב שזה ממנו, או אפילו כשאני באינטרנט בין אתרים, יש גם סימן מוזר בסרגל ליד השעון של משולש צהוב עם סימן קריאה כשזה קורה... איך אני יכול לאבחן את הבעיה שלי במחשב יותר ספציפי? יש אולי תוכנה לבדיקת הארד דיסק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התקינו לי במעבדת מחשבים הארד דיסק Maxtor 80 GB ופתאום עכשיו המחשב עובד הרבה יותר לאט לוקח לו פי שתיים זן לעלות, והוא בכלל איטי יותר למה זה??
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום כל פעם שאני עושה איתחול למחשב הוא עושה בדיקת דיסק (disk checking) ואחרי שהוא מעלה את מערכת ההפעלה יש מעט יותר מקום בדיסקים והוא משאיר תיקיות מוסתרות בשמות כמו FOUND.001 FOUND.002 FOUND.003 ובתוכן קבצים בשמות כמו: FILE0000.CHK FILE0001.CHK וכתוב Recovered File Fragments אני רוצה לדעת האם מותר למחוק את הקבצים האלו או שאפשר להשתמש מהם כפי שמשתפמע משמם [הם הרי כותבים שהם חלקי קבצים "שחילצו אותם"] כך שאם אני מוחק אותם אני מאבד מידע חשוב מה לעשות עם הקבצים האלו?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אנשים אני חייב את עזרתכם,[/glow] [move]הכי טוב אם תוכלו לפנות אליי לאיי סי 179223719 או מסנג'ר dragon0512@walla.co.il[/move]כבר משהו כמו חודש חודשיים שיש לי את הבעיה הזו ואני משתגע, המחשב פתאום נתקע ומופיע לי או מסך כחול שכותב כל מני שטויות ומוזכר שם השם ATI (יש לי X-600XT) או שהמסך פתאום מראה לי קווים של צבעים ואז חוזר לעצמו וכותב לי בעיה שהכותרת שלה היא vpu recover ושואל אם אני רוצה לעשות ריסטרט או לא, ועד שאני לא עושה המחשב זז לאט ואי אפשר להכנס למשחקים, או שזה עושה את הקווים בצבעים ואז המסך על 16 bit צבעים ו 480X640 רזולוציה. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש יותר של הכרטיס שלי וזה לא עזר את החזרתי לישן, וניסיתי להתקין את הדיסק של intel של הלוח אם שו…
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם מה שלומכם מקווה שטוב =) שלומי די גרוע אחרי כמות כאב הראש מהמחשב, הבעיות שלו :\ העניין הוא כזה (ראשית מפרט) AMD Barton 2500+ - 1833Mhz\166Bus Mather board - Gigabyte GA-7N400E (-L)d אם אתם לא זוכרים בדיוק, מדובר בצ'יפסט Nforce 2 מהסדרת לוחות הלא מצ'ופרת - ללא Fire wire ו*ללא כרטיס מסך מובנה של NVIDIA PALIT Radeon 8500 LE 64 MB 512MB RAM (DDR400)d (FSB of 166, no OC)d Hercules GSF2 DE 5.1 אני מניח שהשאר לא יכול להיות קשור לבעיה דרייברים שנוסו : 2 גרסאות דריברים מעודכנים של PALIT או ATI דריברים שלא נוסו, אבל לא מוצתא שום סיבה שכן ינוסו =) - דריברים של הצ'יפסט שבתכלס מספקים רק את הדריבר של הכרטיס רשת והקול וכו' ההשארה שלי : נדפק הכרטיס מסך אחושרמ... ההשארה הש…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לדרייבר של Widcomm עבור עכבר ומקלדת של Logitech MX900. לא נתן להוריד מאתר Logitech ? האם מישהו יכול לעזור? תודה, רונן
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעבד Celeron 2.4Ghz עם הקירור האורגינלי של אינטל, מגיע לי ל 80 מעלות!!! החלפתי את הצלעות קירור האורגינליות בצלעות קירור אחרות (גם כן משהו פשוט כזה של אינטל) ועכשיו המעבד עובד על 67 מעלות.... זה המון לא? יכול להיות שאני באובר קלוק או משהו?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, סידרתי כבלים במארז וגם החלפתי דיסק קשיח ומאז, שאני מדליק את המחשב הוא פועל אבל אני לא רואה כלום על המסך וגם לא מגיע חשמל למקלדת ולעכבר... השארתי את המחשב במצב כזה 3 דק' וזה לא השתנה...חשוב לציין גם שכאשר אני מדליק את המחשב כל המאווררים על 100%... עריכה: הבעיה הסתדרה (איפסתי ביוס..) אבל המקלדת והעכבר עדיין לא עובדים, יש פתרון למישהו? זה דיי דחוף... תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-