עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מישהו יכול להביא לי קישור לאתר שמימנו אני יכול לעדכן את הדרייברים של הכרטיס כי התקנתי משחק והוא אומר לי שהדריברים שלי ישנים מידי... תודה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  3. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  4. היי כולם בתור התחלה יש לי מחשב מבוסס AMD עם סוקט 939 (המפרט בצד). ספק כוח איכותי של אנטק 480W. הביוס הוא הכי אחרון, גירסה 1D. מריץ XP 32bit. היה לי מעבד תקין של AMD, דגם Venice 3000+. רכשתי מעבד חדש כפול ליבה מיד שניה (אותו בן אדם הסכים באדיבותו לשלוח לי את המעבד בדואר על מנת שאוכל לבדוק אם הוא עובד ואז לשלוח לו את הכסף בחזרה, עסקה הוגנת לחלוטין וכמובן שוללת מרמה או משהו דומה) החלפתי באופן עצמי את המעבד למעבד כפול ליבה 4200+ ליבת טולדו מרחתי משחה טרמית כמו שמתואר במדריך (זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב את המחשב שלי לבד) הכל היה טוב ויפה. הפעלתי את המחשב, בהתחלה הביוס עלה נורמלית, זיהה את המעבד ככפול ליבה מאותו הדגם שציינתי למעלה, כמו כן ניכנסתי לביוס וראיתי שהטמפ…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה שלפעמים המחשב שלי עושה ריסטים. וזהקורה אחרי שהUSB במחשב מפסיק לעבוד כתבתי את זה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371832.0;topicseen זה תמונה http://img261.imageshack.us/my.php?image=26050139fq5.jpg ופה http://hwzone.co.il/community/index.php?action=printpage;topic=383283.0 זה שני דברים שונים!!!!! מה אפשר לעשות?אני חושב שאולי אין לי מספיק כח במחשב להפעיל את היציאות USB שעובדות ביחד האם זה יתכן?איך אפשר לבדוק את זה? כרגע מה שמחובר לUSB זה רק מדפסת שלא עובדת ועכבר ומקלדת(המקלט שלהם)שמחובר ליציאה עם חשמל.וכן מסך המחשב מה עושים? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  6. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by Ben in Black,

המחשב שלי ניהיה איטי יותר ויותר כשרק קניתי את המחשב הוא היה הרבה יותר מהיר פתאום לא יודע מה קרה הוא מתחיל להיות איטי כזה... יש אולי פתרונות לזה חוץ מבדיקת וירוסים ו Spy Bot ?? :s05:

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום יש לי לוח אם abit KN9 sli ניראה לי מאז עידכנתי אותו מגירסת הסטוק המחשב עובד לי לאט יותר האם זה באמת גורם להאטה.........? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  9. עריכה : פתרתי הבעיה - ראו בהודעה בהמשך... המחשב הוא חדש לחלוטין הDVD הוא של LG במימשק SATA הוא ניראה לי תקיו לחלוטין...בכל מיקרה קורא דיסקים בצורה תקינה>>> והדלת יושבת טוב עדיין התחילה להופיע לי הודעה >>> ממש 3 שניות ליפני שהמחשב נכבה לחלוטין הודעה שהדלת של ה DVD לא ממש סגורה ושאולי הדיסקט לא יושב טוב או משהוא כזה תכלס הכל ניראה תקין האם זו בעיית חומרה של הDVD ? או בעיית תוכנה הקשורה אולי לSATA ? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  10. המחשב נידלק אבל המסך ממשיך להיות שחור...ניסיתי כבר איתחול ביוס לחליף מקומות של כ.הזיכרון *היתה לי כבר את הבעיה הזאת רק שלפני זה המחשב היה מתכבה בלחיצה קצרה (לוחצים והוא נכבה) ועכשיו כדי לכבות אותו (המצב שהוא תקוע נידרשת לחיצה ארוכה. מפרט: 1GB P2.4 NVIDIA 6200 NEO 865P (משהוא כזה הלוח אם אני לא זוכר בדיוק) כמובן כל זהקרה כי ניסיתי לחבר עוד HD למחשב... תודה מראש סידרתי הכל המחשב עובד. סתם המשכתי לשחק עם הזיכרונות והכבלים והוא נידלק. אני חייב לציין שהמחשב שלי דפוק זה הכל

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  11. Started by SerenB,

שלום, הנני משתמש בכרטיס מסך Sapphire HD 7950 OC. הכרטיס מוגדר על הגדרות מקסימליות של memory 1250, GPU 900. לאחרונה שמתי לב שהכרטיס עובד על ההגדרות המקסימליות מתחילת הפעלת המחשב, מה שגורם שכמובן להתחממות יתר מיותרת מרגע ההפעלה. בנוסף לכך על אף נסיונותי לשנות בהתאם את מהירות המאוורר בצורה ידנית, או להפעיל עדכון אוטומטי לפי ראות התוכנה, תמיד מספר שניות לאחר לחיצה על apply ההגדרות חוזרות למצב הקודם של "שליטת משתמש" ועומד על 40-45%. בעקבות בעיה זו הכרטיס נמצא בחום של 70+ מעלות באופן כמעט תמידי. בנוסף - activity מראה 90%+, ואני סבור שזו הבעיה. ראוי לציין שבבדיקותו חוזרות ונשנות אינני מוצא וירוסים ו\או spyware במחשב, ואינני רואה משהו בלתי רגיל בחלון ה- task manager. הערה: עד היו…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  12. אני מכניס דיסקים להתקין כל מיני דברים וכמעט בכל דיסק הצורב אומר שחסר קובץ מסוים (כל פעם משו אחר) ואני מחפש את הקובץ בחיפוש ומוצא בבקשה תעזרו!!! :'(

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by ToMeRv32,

החלטתי לרדת לשורש הבעיה הפעם. מאז שעברתי למארז p280 ישנה מדי פעם בעיה - כל פעם שאני את דלת הדלת ואחכ סוגר - המחשב לא עולה (אורות, מאווררים, רעשים - כן, תמונה במסך - לא). אני פותח את הדלת - עולה כרגיל. מה שעוד שונה מאז זה הכבלים של הספק (ג'נרי, בבקשה אל תכעסו עלי) הולחמו הארכות לכבלים כדי שהם יגיעו וכעת הם עוברים מאחורי הלוח. אני מניח שהבעיה טמונה כאן, אך אני לא מצליח לגלות איזה כבל נלחץ על מה/ מה נוגע במה/איזה כבל דפוק אולי וכו'. רעיונות..? עריכה - כעת גם לא עולה שהדלת פתוחה :@ Help? אין לי אפשרות עכשיו לפרק הכל, ואין לי מושג ממה להתחיל.. (אני גם חופר במעמקי גוגל..) מה יכול להיות גורם לבעיה כזאת? *יופי דווקא כשמתחיל חופש משהו נדפק :@*

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by Shlagr,

שלום! יש לאחים שלי מחשב והם מתקינים כלמיני שטויות מפוצצים את המחשב בדברים מיותרים. וזה יוצר מצב שאני צריך כל חצי שנה להריץ גיבוי של ghost. רציתי לשאול אם יש דרך כלשהי להריץ גיבוי ghost כל פעם כשהמחשב עולה?! או לחלופין להתקין איזו תוכנה שתעשה פעולה דומה לmagic card. אני רוצה להפוך את המחשב למחשב שאי אפשר לשמור בו דבר בדומה למחשבים שיש בבית הספר. תודה לכל העוזרים! כפיר.

15. יש לי את לוח האם K8V-E SE של אסוס. עד לאחרונה היו לי שני סטיקים של 256 MB במהירות 400 MHZ. היום הוספתי שני סטיקים של 512 MB שאמורים לעבוד גם הם במהירות 400 MHZ, אך משום מה פתאום כל הזכרון עובד ב-333 MHZ. התקנתי את הסטיקים לפי ההנחיות בחוברת של הלוח אם, שהם שבכל ערוץ זכרון (Dimm 1+2/ Dimm 3+4) תהיה אותה כמות זכרון, אך זה לא עוזר. מישהו יודע כיצד אני יכול לגרום לזכרונות לעבוד ב-400 MHZ במקום המהירות בנוכחית (333)? עדכון: התקנתי את גירסת ביוס החדשה ביותר ללוח הזה (1010) וזה לא שינה את המצב.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by JezpeRR,

קודם כל שלום לכולם! אז ככה יש לי בעיה במחשב שממש מציקה לי...והיא קוראת במיוחד עם תוכנה אחת... מי שמשחק Counter Strik יודע שיש תוכנה שנקראת ונטרילו שאיתה מדברים עם חברי הקבוצה שלך...אז אני משתמש בה והיא גורמת לי לבעיות ניסיתי להתקין כמה גירסאות שלה להחליף התקנות להתקין בכוננים אחרי בתיקיות אחרות וזה לא עזר. הבעיה בעצם היא מעיין תקיעות כאלה בזמן עבודה בווינדווס שהתוכנה עובדת ובמשחק (Counter Strike) זה בכלל מפריע! זה לא בידיוק תקיעות של נתקע וזהו זה כמו LAG או דיליי (DeLay) למשל אני עובד בווינדווס ואז אני ממזער תונטרילו לTRAY ואז מזיז תעכבר ננגיד בעיגול על המסך אז התוכנה תרד לאט לאט כזה ואז העכבר יזוז לאט לאט במין תקיעות קטנות כזה...והכל בדיליי בשחק אותו דבר יש לי דיליי כאיל…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by yuval48,

המחשב נכבה בערך לאחר 10 דק', האמת שאני לא חושב שזה קשור אבל הכרטיס מסך מאוד חם שאני נוגע שם.. וחוץ מזה כל המאווררים עובדים(חוץ משל הכרטיס מסך) איפה הבעיה בדרך כלל במקרים האלה? לוח אם?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by bz_amir,

מהו המקודד הטוב ביותר, ואם אפשר לינק

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by moti30,

שלום יש לי משחק על תמונת דיסק (MIX CD). באופן נורמלי - עם דיסק פיזי - המשחק פועל עם המוסיקה הצרובה בדיסק. מישהו יודע איך מפעילים מיקס CD באופן שהמוזיקה מתנגנת מתוך הדיסק? בתוכנות תמונת דיסק הרגילות שניסיתי, הדיסק מזוהה כדיסק שמע, אבל המוזיקה של המשחק לא מתנגנת בהפעלת המשחק. (יש שני סוגי קבצים CUE וBIN בשניהם היא לא מתנגנת.)

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. מחר אני קונה מעבד-לוח אם+זכרונות חדשים...... וואני רוצה להשתמש בהארד דיסק החדש אז אני צריך לעשות משהו או פשוט לחבר את לחבר את הלוח אם וגמרנו עניין?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by qwerty1987,

משתמש(לצורך זה) בקספלורר 6, SP2, מותקן media player 11(יש לציין שאשף העזרה באתר לא מזהה שמותקן המדיה פלייר). כאשר לוחץ על סרטון פשוט לא קורה שום דבר. איפסתי את הגדשרות הדפדפן אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Lib,

טוב ככה הבעיה שלי היא המחשב שלי כבר הרבה זמן פעם לכמה ימים מחליט שלא מתחשק לא יותר לעבוד נתקע ואז כשאני עושה ריסט הוא בערך ממשיך לרסטרט את עצמו אני יסביר... כאשר אני לוחץ ריסט המסך הופף למצב standby עכשיו הוא לא מתקדם ממצב זה ואני רואה את הנורה האדומה של המחשב נכבית ונדלקת רק אחרי כמה ריסטרטים או כיבוי של כמה דקות הוא חוזר לעבוד בלי שום זכר לתקלה חוץ מכאשר שאני חוזר לווינדוס הוא מודיע על לי על fatale erore (לא יודע בדיוק איך רושמי) והמשחב ממשיך לעבוד כמו שצריך עכשיו לפני כמה ימים המחשב שלי עשה את הבעיה הרגילה רק שעכשיו הוא כיבה את עצמו ... עכשיו הבעיה היא כזו המחשב לא נדלק ... אז אנ י מוציא את הכבל של החשמל ומחבר אותו שוב כשאני מחבר אותו לשנייה המאווררים עובדים ונכבים …

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by Artist,

במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by motogt,

פתחתי כאן את השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306857.0 אני יודע שזה אסור אבל אני בלחץ. מחשב חדש ועושה לי בעיות.. ולא עונים לי שם. :'( :'( תענו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים