עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by spike_staff,

שלום אנשים, אני כבר כמעט חודש נלחם בתופעה מאוד מוזרה שהביוס לא שומר את הגדרות המכפיל ומשתמש במינימום X6. קודם כל הסיפור התחיל מזה שלוח אם שלי שהיה ב OC של 4GHZ במשך שנתיים, מת באמצע משחק ASSASSINS CREED האחרון, ומאז לא חזר לחיים. הלוח המדובר זה GA EP 45UD3P, (בעצם זה המפרט שמופיע בצד). לשמחתי הרבה מצאתי פה באתר מישהו שמכר לוח בדיוק כזה רק שאצלי היה REV 1.6 ואצל הבחור זה היה REV 1.0. הבחור טען שהלוח חדש ולא משומש, קניתי אותו, אחרי שפתחתי אותו בבית גיליתי שהוא לא היה כל כך חדש , כי היה אבק של איזה חודשיים לפחות על המוספטים. ולא היה לו בכלל ריח של מוצר חדש. אבל לא זה הבעיה. הרכבתי את הלוח, והרצתי לו בדיקת יציבות על STOCK עם LINX. בLINX שמתי לב שכל לופ שהוא עושה נמשך יותר מד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Badi_Mami,

יש לי צורב DVD מסוג LG hl dt st dvdram gsa h42n האם יש איזה קובצ שיכול לפתוח אותו למולטיזון? תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by GuyGesh,

איך אני הופך את ה- DVD שלי ל- Multi-Zone ??? יש לי : Pioneer DVD-106S ! או איפה אני יכול למצוא מידע על הנושא הנ"ל, תודה, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כפי שציינתי יש לי זכרונות של מושקין בלאק לבל 1. (512 2X). עכשיו המתחים שלהם נמוכים מאוד הם מתחילים במשהו כמו 2.40 ואז יורדים בהדרגתיות ל2.22 או 2.35 פעם אחת הם ירדו אפילו מתחת ל2.00!! הם היו על 1.92,1.95. הלוח הוא ABIT IC-7 והמעבד 2.4C. מה יכולה להיות הבעיה?? ומה אומרת ההודעה הבאה: Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory, especially if more than 2 are installed on the same channel. This improves signal quality by reducing the load on the chipset channel. While these modules add an extra clock delay due to the on-board buffers (thus CL2 effectively becomes CL3), the stability will be worth it. Server chipsets with many memory slots gener…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by BandiT,

שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by R9800PP,

יש לי את העכבר והוא פועל עם אני לוחץ על הכפתור הימיני או השמלי או על כפתור אחר הם פועלים העכבר לא זז וגם המנורה האדומה לא דולקת יש לי את העכבר 3 ימים והוא פעל בהתחלה העכבר היתקלקל? יש לי כונן DVD של טושיבה הכונן נפתח אבל המחשב לא קורא את הכונן שאני נכנס למחשב שלי אין שם את הכונן יש רק את הכונן של ההצורב

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -ox-,

הדגם המדוייק Logitech MX510 optical gaming mouse לאחרונה נהרס הקליק השמאלי כלומר הוא עובד אבל אי אפשר ללחוץ לחיצה רצופה (כמו גרירה או במשחקים יריה רצופה) כי הלחיצה כיאילו משתחררת מעצמה דבר שלא מאפשר לשחק איתו משחקים כמעט.. העכבר נמצא אצלי תקופה של שנה וחצי בערך (לא הרבה יחיסית לעכברים) והאחריות עברה לפי מה שהבנתי לפני שקניתי אותו שהוא עכבר מיועד לגיימינג (כלומר מדוייק ויכול לעמוד בעומס רב), האם יש משהו שאפשר לעשות ? לפתוח אותו ולנסות לנקות אותו אולי? או לשלוח אימייל ללוגיטק? יש מישהו שניסה לפתוח אותו אולי ? מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הייתה לי את אותה בעיה פעם בעכבר של 30 שקל אחרי תקופה של 3 שנים ולא היה ניתן לסדר את הבעיה למרות שפתחתי אותו וניקיתי וכו'...

• 11 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by nnfyrbsnss,

**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by CashMAn,

טוב המחשב נדפק הוא ממשיך לעשות RESTART לא יודע מה יש לו תעזרו לי דחוףף!!

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  10. Started by yot,

when my PC is starting there are some software that stuck him. when i press Ctrl+Alt+Del i see that the CPU Usage is on 100%. what to do?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yot,

my ps2 exit stoped working i dont know why..... i m writing now with the on-screen keyboard what can i do? ffs, i cant enter the bios help

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. Started by KindaLost,

שלום, מדוע התופעה הזאת קורה ? האם ניתן למנוע אותה ? והאם זה הגיוני שצורב DVD חדש ישמיע רעשים כאלו ? אגב, חיפוש בפורומים העלה חרס - השרשור הקודם נקטע ללא תשובה. עדיאל.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by Jounce,

שלום יש לי צורב NEC מדגם ND-3520A. הוא עם ה- F/W הכי עדכני מטעם החברה - 3.07. יש לי אותו למעלה משנתיים, ועד לפני כמה ימים הוא צרב מעולה ובלי בעיות. לאחרונה, כל דיסק שאני צורב (ממדיות שונות ומסוגים שונים) משלים את הצריבה בהצלחה (רואים על הדיסק שכל המידע נכתב), אבל מעה"פ (WinXP sp2) מזהה את הדיסק כדיסק ריק (ומן הסתם, כשמנסים לכתוב עליו שוב, מקבלים הודעת שגיאה שהדיסק מלא). השתמשתי בשלוש תוכנות שונות - Alcohol 120%, Nero ו- QuickBurn (שלושתן בגרסאות הכי עדכניות שיש), כך שלא נראה לי שמדובר בתוכנה. גם ניסיתי לצרוב סוגים שונים - DVD, ISO, קבצים בודדים - והכל נגמר באותה תוצאה. האם אכן מדובר בבעיה בצורב, והאם הבעיה מוכרת לכם? בתודה מראש על העזרה (לא בא לי סתם לקנות צורב חדש ולגלות…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by Qtec,

יש ברשותי את המכשיר, הספקתי לצרוב איתו דיסק אחד (CD) והכל היה בסדר. אתמול רציתי לצרוב DATA DVD - עם קבצים לגיבוי. ניסיתי קודם כל לעשות סימולציה אבל כבר אז הוא נתקע. ניסיתי אתמול על X8 והיום על X2 והעניין לא עובד... התרחיש הוא כזה - אני לוחץ על כפתור הצריבה (NERO - הגרסה החדשה ביור - 6.6.0.16 אם אני לא טועה), יש CACHING של הקבצים.. lead-in של הצורב, עד אז הלד שלו דולק ואז פתאום נכבה, והוא פשוט נשאר בLEADIN. לחיצה על כפתור הביטול מנקה את הבפר של התוכנה, אבל הצורב כנראה לא מגיב וזה נשאר ככה. אני מנסה לצרוב על DVD-R שכבה אחת של X8) SILVER LINE) . אני ממש לא מבין מה קרה, הכונן חדש ולא אמורה להיות בעית חומרה - הן בו והן במחשב שלי. תודה לעוזרים.....

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by elad2k,

קניתי לא מזמן אודיגי 2 ZS ויש לי הרגשה שהכרטיס המובנה עושה לי בלאגן יש דרך לבטל אותו לאלתר? תודה לעוזרים ( לא מצאתי נושא כזה בחיפוש אז מצטער אם קיים אחד )

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  16. Started by RawSteel,

Hi , I am sorry for the english but anyway well its like that, the pc came back from the store buyt the sound doesnt work my mobo is Asus tuv4x, it has built in sound card what should i do to get it work? thanks

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by rapt,

hello, im new here, if anyone can help me find some drivers for my racing wheel ide surly appreciate it well, its a racing wheel of Guillemot, its not a forcefeedback one (its the USB/Digital) type and i cant find some drivers for WinXP (only 95/98). can someone please help me find the drivers im looking for please thanks in advance, rapt.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. Started by gil_k,

OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by R9547655G,

As You See I Have The "GA-8i945P-G-RH" Motherboard, This is Great Mobo But Only One Thing That Make me Hate This Shupid Mobo Is The GigaRaid Function, On The Mobo Itself i Have 3 IDE Jacks Right?.. So One Of Them Is Primary "Red" And The Others Are Green... So Today I Have Birthday Bla bla bla... And i Went To Buy A DVDRW Bla bla bla...Works Great, Before i had the CD-RW, As i know one ide channel work with Two IDE Drives... I Am kind of people that Copy CD's And i want to have 2 CD/DVD Drives..., So If I Want to Connect Three Drives I Need 2 Channels: Current Configuration - Boot OK 0Ide Channel: DVDRW-MASTER, HDD-SLAVE Wanted Configuration: 0Ide Channel: HDD-MASTER …

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by yot,

i have formated my Hard Disk and installed WinXP Hebraw Enabled. in the installation i forgat to tell that i want Hebraw Enable. now i cant write in Hebraw But i can see hebraw. what to do? ???

21. Started by ot,

האם יתכן ו-NERO אינה 'יודעת' להמשיך צריבה במולטי סשן שנצרב בתחילה עם תוכנה אחרת כמו WinOnCd ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by AdamWE,

יש לי צורב Yamaha CRW3200E Windows XP Nero 5.5.5.1 אני מנסה לצריוב ומקבל: CRW3200E: Waiting for medium Nero is checking for medium, please wait ... To burn this multisession compilation you need the medium that contains the previous sessions. Please insert this medium if you have not already done so. Medium required for compilation: CD-R/RW Medium type in the recorder: (Empty) וזה לא צריבה מיוחדת!!! זה רק צריבה לגיבוי!!! לא משנה איזה דיסק שמתי... זה לא עבד... כולם היו חדשים מהקופסא ו3 סוגים שונים!!! ואיך אני יודע שזה הNERO עם הבעיה??? כי ניסיתי לצרוב דרך XP וזה עבד!!!! בבקשה תעזרו!!! ???

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  23. לאחרונה כשאני צורב ב NERO הוא כל הזמן לוקח 90 אחוץ מהמשאבי מערכת ו200 מגה ראם ה recorder buffer level קופץ כמו משוגע כל הזמן בין 10 ל90 וצריבת דיסק לוקחת 6 דקות בערך במקום 3-4 דקות (ניסיתי כמה סוגי מדיות) ניסיתי כבר להתקין מחדש את NERO ולעשות איחוי לכוננים שום דבר לא עזר מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני יכול לסדר את זה פתרתי את הבעיה (כבל IDE דפוק) תודה למי שעזר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עד היום הכל עבד יופי פתאום בזמן האחרון אחרי שאני צורב ב-NERO המחשב נתקע ב-100%. התקנתי NERO חדש גירסה 6 עדכנתי את הקושחה של הכונן שלי (LG) עדכנתי דריוורים של לוח האם. אין לי מושג מה לעשות? יכול להיות שזו בעיה בכונן עצמו? ואם כן מישהו מכיר תוכנות לבדיקת כוננים צורבים של LG?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מדיות לצריבה של SILVER LINE 780MB ניסיתי לצרוב עם נירו 5 אבל התוכנה לא זיהתה שהדיסק 780 ותמיד הודיעה שאין מספיק מקום ! ניסיתי לצרוב 706MB והיא זיהתה אותו בתור 700 ! התקנתי 6.6 התוכנה מזהה שזה 780 MB אבל שאני לוחץ Burn זה לא צורב ! הוא נותן הודעה שאני מנסה לצרוב 706MB ושיש לי בדיסק בפועל 702 פנוי ! אני משתגע חייב עזרה ! תודה.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים