עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by davidkeren,

בהדלקה של המחשב מופיע מסך עם הלוגו AORUS של GIGABYTE אם אפשרויות כניסה לביוס או לכל מני דברים אחרי 30 שניות מופיע אותו מסך אם הלוגו בלי אפשריות גם 30 שניות רק לאחר מכן הוא עולה WINDOWS 10 שאלתי .כיצד גורמים WINDOWS לעלות יותר מהר הבנתי שצריך לשנות בביוס משהו הוא לאפס אם כן איפה ואיך תודה רבה

2. Started by shay1231,

שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

4. Started by ehh,

היי, יש לי לפטופ ואני מרגיש שהמפרט שלו לא מנוצל עד הסוף כשאני משחק. אני מקבל לדוגמא דרופים שמגיעים ל-40 פריימים במשחקים שאני אמור לקבל בהם בקלות מעל 100. ניסיתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך עם DDU ולהתקין הכל מחדש. ניסיתי גם להעלות את המתח דרך msi afterburner, אבל שום דבר לא עובד. המפרט: I5 7300HQ GTX 1050 TI 8GB DDR4 תודה לעוזרים.

5. שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח ומחשב נייד. בנוסף לכך, יש ברשותי 2 מסכים איכותיים וכמובן מקלדת ועכבר. מעוניין לדעת איך ניתן לבצע מעבר בין המחשב PC למחשב נייד בקלות כאשר התוכן מוצג בשני המסכים והשליטה דרך העכבר והמקלדת. שמעתי שיש משהו שקוראים לו KVM שאמור לבצע את זה, אבל לא ברור לי איך זה קורה ואם זה אפשרי בסיטואציה הנוכחית. תודה רבה לעוזרים!

6. Started by UserBedon2,

שלום, ברשותי כונן SSD בגודל 250GB. ביצעתי היום לכונן C כיווץ דרך "ניהול דיסק" של Windows 7. בשטח שהתפנה לאחר הכיווץ, במהלך האתחול של שטח זה, כאשר נתתי לו שם - המחשב לא קיבל את זה, וכמובן אי אפשר לראות את הכונן שרציתי ליצור. במילים אחרות, יצירת הכונן לא הצליחה. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה ושאוכל לראות ולהשתמש בכונן הנוסף שיצרתי? תודה, דוד

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום וברכה יש לי מעבד I7 5820K והתושבת שלי LGA2011-3 אם אני קונה לוח אם עם תושבת LGA2011 בלי תושבת LGA2011-3 האם זה יתאים למעבד I7 5820K.

9. אהלן אנשים, אתמול בלילה ברק פגע בעמוד חשמל והשבית חצי עיר, אלו שהיו עם קצת מזל על נתיב אחר נפגעו לשנייה ונשאר החשמל. אני מאלו שקרס לשנייה וחזר, אבל בזמן הזה אני לא יודע מאיפה בוודאות היה פיצוץ עם ניצוץ הבזקי, עכשיו אני נוטה להאמין שזה לא משהו אחר מלבד המחשב ( יש טלויזיה ממיר מודם) הכל נראה תקין המחשב עובד, אבל גם לא היה ריח שרוף או משהו.. השאלה העיקרית אם יש איזה דרך לדעת איזה רכיב עשה את הפיצוץ והאם נגרם נזק ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lioryb,

ערב טוב. לפני כחודשיים רכשתי מחשב נייד LENOVO Y-530 עם כרטיס רשת Realtek 8822BE 802.11ac לפני כחודש ניסיתי להבין למה המחשב לא מזהה ולא מתחבר לרשת ה-5G שיש לי בבית, וניסיתי לשנות בהגדרות של הכרטיס, שיחפש קודם את הרשת 5G. זה עבד לרגע, אבל מאז, לא משנה באיזה רשת אני נמצא (5G או 2.4G) יש לי כל הזמן ניתוקים של הרשת. החזרתי את כל ההגדרות לקדמותן, והבעייה ממשיכה. הכרטיס מחזיק בערך 5 דקות, ואז מאבד את זה, והבעיה נפתרת על ידי הפעלה של ה-TROUBLESHOOTER של WINDOWS, ללא עקביות מלאה בבעיה שנמצאת. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? זה אפילו מונע ממני לצפות בנטפליקס.. הנה, לדוגמה, הפעם האחרונה שזה קרה:

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Vitali Dlini,

ערב טוב! קניתי היום מדפסת קנון TS3151. אני לא מצליח לחבר אותה אלחוטית. במהלך ההתקנה של המדפסת דרך הדיסק המחשב לא מזהה אותה. אני לא מבין גדול במחשבים, תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  12. Started by guru_shastri,

היי, יש לי כבר איזה חודש תקלת רשת בלתי מוסברת שאני לא מצליח להשתחרר ממנה, מקווה שתוכלו לעזור. מדי פעם (יכול לקרות 3-4 פעמים בשעה גם) הגלישה לאתרים כאילו נקטעת. אני מקבל הודעת website took to long to respond ורק אחרי כמה רגעים זה ישתחרר ואוכל להמשיך לגלוש כרגיל. אני חושב (אך לא בטוח) שזה ספציפי למחשב אחד. הסיבה שבגללה אני לא בטוח היא שיש לי גם שירות טלויזיה על האינטרנט וגם שם היו לי 2-3 ניתוקים, אבל בגלל שיש שם איזשהו באפר שאולי מחפה על תקלות כאלה קשה לי לדעת. ניסיתי לבדוק במכשירי סלולר שמחוברים לרשת במקביל כשהתקלה קורית, שם הגלישה כרגיל, אז אני די בטוח שזה מקומי למחשב. ספקית האינטרנט היא פרטנר, בשירות הסיבים האופטיים שלהם. היו אצלי 3 טכנאים, לא מצאו תק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Eitan F,

בצפיה באתר סדרות הסרט עולה, יש קול, אבל במקום תמונה יש מסך ירוק. עשיתי משהו לא נכון? לפני יומיים היה בסדר. במחשב השני אין בעיה כזאת

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. קודם כל סליחה מראש אם עשיתי משהו לא תקין. כרטיס מסך חדש שחובר - GTX 1070ti מזהה רק חיבור HDMI למסך הרגיל, בDisplay port הוא מזהה לא את המסך מחשב ולא את הטלויזיה. כל הדרייברים מותקנים, הכבלים תקינים, ניסיתי דרך הביוס, עדיין לא מזהה... מישהו יודע מה לעשות ? תודה

15. Started by Nir Sadi,

מישהוא מבין בדיויארים שיכול לעזור לי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by huber,

הי חברים. בעבר היה לי תוסף לכרום שנקרא COPY PASTE ORIGINAL. התוסף היה מעתיק לזיכרון אוטומטית כל טקסט שהייתי מסמן בדפדפן, מה שהיה חוסך את הצורך בלחיצה על CTRL-C. נשמע דבר קטן, אבל אחרי שמתרגלים לזה ובגלל העובדה שאני עושה את הפעולה הזו המון במהלך היום, הוא הפך להיות אחד התוספים הכי שימושיים אצלי. לצערי נאלצתי לפרמט את המחשב בו היה מותקן התוסף וכשניסיתי לחפש אותו בגוגל הוא פשוט נעלם ועדיין לא מצאית משהו מקביל שעובד (יש כמה שמתיימרים לעשות אותו הדבר אבל בפועל לא מתפקדים). מישהו אולי מכיר תוסף שכזה?

17. Started by 088 088,

לאחרונה תוך כדי כתיבה בוורד הוא נתקע לי ומופיע הודעה שהוורד נכבה ונסגרים כל מסמכי הוורד שהיו פתוחים ולאחר כמה שניות הוא פותח מחדש, אבל הרבה פעמים המחשב לא מצליח לשחזר את החומר. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד. חגית

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  18. בעיקר לעיבוד ולהעלות וידאו

19. קורה לפעמים שמקלידים טקסט וכשמסתכלים על המסך רואים שהכל יצא באנגלית... אני רוצה להמליץ על תוכנה פשוטה שעוזרת המון. בלחיצה אחת על מקש F10 הטקסט יהפוך אוטומטית למה שתכננתם לכתוב. יש בה עוד כמה אפשרויות כמו תרגום למילה ע"י לחיצה על ctrl+T ועוד. קישור להורדה: http://www.langover.com/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shira Z,

אני תלמידה במכללה בסוף כל יום הלבורנטים מכבים את כל המחשבים ברשת יש דרך למנוע את הכיבוי? (זה תמיד קורה באמצע משהו חשוב...) אמרו לי שיש פקודה בCMD זה נכון? אם כן מה היא? תודה!!

21. שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש תוכנה שמציגה את הסיסמא של ווינדוס 10,במידה ושכחתי אותה. אני לא רוצה לאפס את הסיסמה.רק לשחזר אותה. יש כזאת תוכנה? ואם כן,מאיפה מורידים אותה? תודה לכל העוזרים? טל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Ivgeni Tsagelnik,

כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק אבל כלום לא עולה ויש מלא צפצופים כמו מנגינה...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ברשותי מחשב נייד חדש של אסס, סדרת zenbook דגם ux3301 לאחרונה קורא הטביע אצבע לא מגיב ולא פתח את המחשב, ניסתי להגדיר מחדש את האצבע שלי אך הוא בכלל לא מגיב לשום מגע ובשום צורה, לא הבחנתי במשהו שקדם לגך - אולי היו אילו עדכוני תוכנה / ווינדוס שעדכניתי, אך בכל מקרה נראה שההתקן מזוהה ומותקן תקין ללא שגיאות או הערות, אף על פי שלתחושתי משהו ברמת הדרייברים השתבש. מערכת הפעלה win10 HOME תודה

דיונים חדשים בפורומים