תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הפעלתי את המחשב אבל המסך לא מראה כלום, כאילו הוא לא מחובר. עשיתי בדיקה וכל החיבורים מחוברים היטב, גם החיבורים בתוך המחשב. אחרי כמה דקות שהמחשב עובד יש ריח של משהו שרוף, כל המאווררים פועלים והמעבד והכרטיס מסך (הליבה שלו) דיי קרים. יש לציין שבזמן האחרון המחשב קופא ולפעמים גם קורס (עושה ריסטרט), וזה לא קורה דווקא כשאני מאמץ אותו אלא סתם בספונטניות. איפה הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה במחשב והיא שמדי פעם הוא נכבה לחלוטין בלי שום התראה מוקדמת , אני רוצה לציין שבדקתי את הטמפ' של המעבד והיא בסדר גמור 48 , אני רוצה לציין שלפני שבוע החלפתי את ספק הכוח שהיה לי בספק חדש 400 וואט בדיוק כמו הקודם . אני רוצה לציין שהמחשב נכבה גם במצב NORMAL ובמצב SAFE MODE וזה לאחר בדיקה שעשיתי והשארתי את המחשב דלוק בשני המצבים .
-
- 15 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בכל משחק שאני משחק הביצועים שלי נמוכים. עשיתי בדיקת Benchmark ב-Batman Arkham Asylum וקיבלתי- Minimum-32 fps Avrage-58-fps Highest-62 fps כמה דברים: הדרייברים שלי מעודכנים.(פירמטתי את המחשב היום והתקנתי את הגרסה החדשה ביותר.) ה-AMD CROSSFIRE מוגדר ל-Enable ב-Catalyst. במשחק Guild Wars 2 (עשיתי PRE ORDER) אני מקבל FPS נמוך על כל הגדרה גראפית בין LOW-HIGHEST. ב-Counter Strike החדש אני מקבל בין 50-60 FPS על האיכות הכי טובה(רק בלי AA) המפרט שלי הוא: Asus 2GB DDR5 6950 Crossfire Amd Phenom X4 955 Naxn 750W Gigabyte 890XA-UD3 12 GB RAM אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה הזאת, אם אני לא אצליח לסדר את הבעיה אני אצטרך להחליף מחשב. תודה ר…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי צורב דיוידי NEC 3550A. במשך חצי שנה הוא פעל בצורה תקינה ללא שום בעיות בכלל. יום אחד אני מפעיל ת'מחשב והוא לא רואה את הכונן ב"מחשב שלי". נכנסתי לBIOS כשאתה מפעיל ת'מחשב ושם הוא רשום ככונן. אחרי זה נכנסתי לDEVICE MANAGER ואין אותו שם ברשימה, ניסיתי לעשות חיפוש של חומרה אבל זה גם לא מצא אותו. ניסיתי לפפתוח ת'מחשב ולראות שהחוט מחובר כראוי, ולפי דעתי הוא מחובר כראוי.. (ואני לא ממש מומחה.. למעשה אני בכלל לא יודע איזה חוטים אמורים להיו מחוברים חח). אז אולי למישהו גם קרה דבר כזה? או שאני ישר צריך לנסוע לחנות שיבדקו לי אותו.. עדיין יש אחריות : אהה ודרך אגב יום לפני זה שמתי כרטיס FIREWIRE, לא יודע ם זה עוזר לכם להבין משו...
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך 012 קווית ואני חווה בעיית ניתוקים מציקה במיוחד מדובר בניתוקים רגעיים, אבל הם מנתקים אותי משרתים במשחקים אונליין.. מה שמוזר שיש משחקים בהם הכל רגיל והניתוק לא משפיע בכלל ואני לא מנותק מהשרת(בדקתי את זה, ואכן מתרחש ניתוקי רגעי אבל אני עדיין במשחק..), בעוד במשחקים אחרים(הרוב) אני מנותק ומועף מהשרת. איך ניתן לפתור בעיה כזאת? האם פנייה לשירות"ל של 012 היא רעיון טוב או בזבוז זמן? תודה, ירדן.
-
- 15 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מעבד 6700K ראם 16GB DDR4 לוח - ASUS Z170I PRO GAMING אנא עיזרו לי. יותר מ3 דקות. זה לא הגיוני.
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות. שיחקתי משחק ופתאום הוא קרס, פשוט הראה לי את הסימן שיש כשאני מעלה את המחשב.. של gigabyte insist ultra durable. לא הבנתי מה הולך חשבתי שהמחשב משומה קרס ועושה ריסטארט והוא לא, לא נכבה פשוט נשאר במסך שחור.. חשבתי שזה ממש מוזר כי עכשיו קניתי אותו.. והוא פשוט לא העלה תמונה בפעמים הראשונות שניסיתי להדליק. אחר כך הוא עלה ונשאר על המסך שאמרתי בהתחלה, היה כתוב ללחוץ על f12 f9 בשביל להגיע לתפריטים שיש בהתחלה בהפעלה והוא לא הגיב.. העלתי תמונה של זה.. סליחה על האיכות אני עם פלאפון חלופי. עוד פעם כיביתי וזה עבר לי לחלון שווינדוס אמר לי שיש בעיה במחשב ושהם יעשו בשבילי ריסטארט. אחרי שזה עשה זה אמר שזה אוסף מידע ועשה ריסט שוב והגיע לתמונה שאני א…
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עם אינטרנט פתוח
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב נייד acer e1-510 התקנתי עליו ווינדוס 10 עם 32 ביט בעברית. הכל עובד מעולה ,רק שאני לא מצליח לשמוע כלום משום מה. האם יש איזה דרייבר מיוחד שאני צריך להתקין שם? תאריך מנהל ההתקן שיש לי הוא : 28/9/2017 גירסת מנהל ההתקן הוא: 10.0.16299.15 (יש לציין שהוא מזהה את הרמקולים ואין שום סימן שגיאה כלשהו. חיברתי רמקולים חיצוניים והם עבדו ) אשמח לעזרה תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התחילה הבעיה הלחצן השמאלי עובד אבל צריך ללחוץ ממש חזק כדי שיילחץ עכשיו הקטע הוא שזה כל הזמן משתנה כאילו רגע אחד זה עובד בסדר ורגע אחרי זה עוד פעם יש את הבעיה הזאתי יש מצב שזה קשור לחדירה של מים לעכבר או משהוו כזה?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני חדש ויהיה לי בטוח נעים להכיר אותכם בהמשך אז זהו שהבעיה במחשבי, שאני משחק במשחק, כמה דקות שעברו והמחשב נכבה. אבל המארז עדיין עובד והמסך כבוי. ניסיתי להזיז את העכבר וזה. ושומדבר לא עובד. אז אני מכבה את המחשב באמצעות כפתור 4 שניות ומפעיל מחדש. ואני ניסיתי שוב לשחק וזה נכבה. אז הבנתי שאולי חם בתוך המארז. לא הבנתי מה בעיה פה בכלל. גם כשאני לא משחק, כלומר אני מתכתב במסנג'ר ואיסיקיו. המחשב נכבה במקרה ששולחים לי משו כזה קובץ / סרטון. משו לא שפוי פה. מישו יודע למה ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחתי כמה לוחות און בורד וכל הזמן יש " תקיעות " , יש מצב שזה קשור לכרטיס מסך ? שהוא נתקל ביישום מסויים הוא מייצר " איטיות " ? , או שיש בעיה ביציאה של ה USB ? פשוט כל עכבר שאני מחבר שם מדי פעם יש תקיעות [ עכברים פשוטים אופטיים ] , אני אקח לוח בלי כרטיס מסך OB ואני אבדוק את העניין , אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב אבל התקיעות האלה מעצבנות אותי זה קורה באינטרנט מדי פעם באתרים מסויימים , ובתוכנות " כבדות " , גם אם יש בעיה ב USB ואני לא מאמין זה אבוד ב KSP צריכים לראות USB שובק חיים כדי להחליף לוח , ינפנפו אותי דיי מהר משם .
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אבל לא חדש לעולם מחשבים הבעיה שלי נורה מוזרה הרכבתי מחשב לבד (המחשב שלי) ומהדקה הראשונה הוא לא מוכן להיתחבות!!! היו אצלי מלא תכנאים ואנשים שמבינים וכולם לא ידעו מה להגיד אל התקלה הזו אנשים אני פשות לא יודע מה אוד אפשר לעשות ואני פונה אליכם מתוך יאוש אמוק מפרת המחשב q 6600 2.4 ghz g0 m.b intel dq 35 jo 2gb ocz 667 mhz 2gb super talent 667mhz leadteq 8800 gts 640 mb wd 200 gb seagate 500 gb
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שידרגתי את הדיסק קשיח שלי ל SSD באמצעות התוכנה Minitools Partition Wizard, הבעיה היא שהמחשב לא עושה BOOT מהSSD (אחרי שהוחלף בדיסק קשיח). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי כרטיס מסך Geforce 6600 128mb שקניתי לפני 3 חודשים ב 600 ש"ח. הכרטיס אמור להיות טוב אבל במחשב שלי הוא לא מראה את זה. ב 3Dmark05 קיבלתי 2202 , ראיתי שאחרים עם אותו כרטיס הצליחו לעבור את 6000 (הם קיבלו 8000). אני מניח שהם רימו או עשו אוברקלוק אבל אלה שקיבלו מתחת ל5000 לפי דעתי זה נכון... אבל בכל מקרה עם כרטיס כזה צריך להוציא לפחות 3000 נקודות (בלי אוברקלוק). התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס הזה (אני חושב הכי חדשים). למישהו יש מושג מה לעשות כדי שהכרטיס יפעל טוב (כמו שהוא צריך לפעול) ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לא ממזמן התקנתי את GEARS OF WAR על המחשב שלי...לאחר התקנת הפאצ' ודרייברים חדשים של NVIDIA התחלתי לשחק במשחק... הכל עבד טוב ויפה עד שהמשחק החליט להתרסק לו ובדרך גם לעשות לי מסך שחור...המסך הוחשך והמחשב הפסיק להגיב...אפילו ריסטים לא עזרו לו...הדבר היחידי שיכלתי לעשות זה לכבות את המחשב לגמרי [או לנתק אותו מהחשמל] ולהפעיל אותו מחדש....הבעייה המשיכה באופן קבוע במשחק ולכן החלטתי להפסיק לשחק בו עד שיצא עדכון לדרייברים של כרטיס המסך... לפני יומיים התקנתי את הדרייברים האחרונים שאנווידיה שיחררו [169.21]...והחלטתי לנסות לשחק שוב פעם...שיחקתי חצי שעה במשחק ולהפתעתי הבעיה חזרה..ניסיתי לשחק בשנית והבעיה חזרה על עצמה... לבסוף וויתרתי והחלטתי לעבור לשחק בPORTAL...אחרי חצי שעה משחק …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש ונתקלתי בתופעה מוזרה, בעת הפעלת משחקים כבדים(Crysis וכדומה...) נשמע רעש צורם(כמעין זרמים כאלה) לא חזק במיוחד מכיוון המארז, ניסיתי לפתוח את המארז ולאתר את מקור הרעש ללא הצלחה... מפרט המחשב: q9450 hd4850 samsung F1
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנתיום 4 שאני מדליק אותו הוא נדלק מגיעה לטעינה ושגומר עושה ריסט ישר חוץ מי זה שאני מדליק אותו כתוב לי בדף השחור (דיסק/דיודי) לא יודע..
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
**I have no working computer here so I'm writing with my PS3 ( ) so I can't even write and read hebrew, so I didn't know where is "tmicha technit" so I put it in the lowest forum - "clali" ** OK, my computer was working perfect and screen saver was enabled, I went for about 25-30 minutes then when I came back I tried to exit the screen save by moving the mouse but it didn't work, so I restarted my computer and nothing showed up on screen. I don't think it's graphic card problem because if I'm waiting enough for windows to come up I don't hear the welcome sound. I pluged out the power cable and the battey from the motherboard for 1-2 minutes but also this - didn't work.…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המדפסת שלי עבדה עד לא מזמן , ופתאום בזמן האחרון כשניסיתי להדפיס הוא אומר שיש בעיה ואז כשנכנסתי לדרייברים פתאום גיליתי שאין בכלל דרייבר למדפסת. המחשב לא מזהה אותה בכלל למרות שהיא מחוברת , ניסיתי להוסיף מדפסת דרך הdevice manager אבל הוא לא מצליח. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם?
-
- 15 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כיום מחוברים לי שני הארדיסקים צורב ודי וי די למחשב ובנוסף מאורר 80 מילימטר בודד... כאשר היום ניסיתי לחבר עוד מאורר אחד, החלו סרטים שונים ! כאשר העיקרי שבהם היה ריסטרטים לאחר שוינדוס 2000 היה מסיים את הטעינה שלו והתכונן לעלות, היה קורה רסטרט פתאומי, והכל היה מתחיל מחדש עם בדיקה להארדיסק ורק אז עולה המחשב כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה ???
-
- 15 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
במחשב שלי יש שני כוננים SSD למערכת הפעלה וכונן אחסון מכני רגיל של 250 GB . עתקתי את כל המידע מכונן האחסון 250GB לכונן של 1TB,נתתי לו אותו אות של הכונן אחסון והחלפתי בין הכוננים כאשר המצב החדש הוא כונן SSD למערכת ו1TB לאחסון עכשיו כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב במצב החדש המחשב עולה אך מעלה את הביוס במקום להגיע למערכת הפעלה. אין שום הודעת שגיאה אך כאשר אני מחליף את הכונן של 1TB בחזרה ל250GB הכל עובד רגיל . המערכת הפעלה שלי היא חלונות 8.1 . מה לעשות ?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך אפשר?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, ברשותי מחשב נייד Lenovo yoga 3 14" שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים, ללא אחריות. רציתי לשלוח אותו לתיקון בעקבות בעיה שלא הצלחתי לסדר. מסתבר שבגלל שהוא נקנה בארה"ב לנובו ישראל מסרבים לתקן אותו (ע"י מעבדת CPM). עדיין לא שמעתי על חברה שלא רוצה להרוויח כסף אבל כנראה שתמיד יש פעם ראשונה. למישהו יש עצות מה לעשות? מישהו אולי מכיר מקום אחר שניתן לתקן בו? לנסות לבדוק אם אפשר לשלוח לחו"ל? מה אתם ממליצים? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-