עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by שמואל דקל,

ברשותי המדפסת הזאת: https://support.hp.com/il-he/product/hp-deskjet-f2400-all-in-one-series/3811093/model/3964419/drivers אני רוצה להשתמש בה במחשב שלי שיש בה רק חיבורי USB 3, ואי אפשר להדפיס. [מסמך 1 בהמתנה] המדפסת עולה לי ב"התקנים ומדפסות", ואני יכול לראות את מפלס הדיו. יצוין שבמחשב ישן עם USB 2 היא עובדת היטב. הפעלתי את פותר הבעיות בוינדוס, בתום הבדיקה הוא אומר שאני צריך לחבר את המדפסת ליציאת USB 2. מצאתי את זה: https://support.hp.com/il-he/document/c03512151 אבל לא הצלחתי לפתור. יתכן שלא הבנתי משהו נכון. אשמח לעזרה.

2. Started by Myrath,

רכשתי את הדגם הבא של DELL: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23658 אני מרוצה מהמחשב לחלוטין פרט לעניין המסך - * יש ריצוד ומעין אפקט slow motion לא רצוי בוידאו (בעיקר באיכות גבוהה. לדוגמה 1080 בפייסבוק). * במקרים מסוימים מאוד יש מריחת צבעים קלה בתמונות. * בפייסבוק מתרחשת גלילת מסך אוטומטית (בלי שאגע בעכבר) * כשנטענות תמונות (לדוגמה בגוגל תמונות) יש ריבועים בצבע אדום שמופיעים לפני שהתמונות נטענות. אם כי בגדול הבעיה היא עם סרטים ולא עם תמונות. * בפייסבוק יש חוסר פרופורציה בסרטונים - קשה מאוד "לתפוס" את הלחצן של מסך מלא. * כשמתנגן סרטון בפייסבוק/יוטיוב וכו' - ברגע שאני ממזער את החלון של הדפדפן הסרטון מפסיק לפעול וכשאני משח…

3. יש לי 8GB זיכרון במחשב נייד ואני חושב לאיזה מותג לשדרג. - יש MICRO 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1333MHZ - יש HYNIX 16GB כל מודול 8 ג'יגה במבירות 1333MHZ - יש SAMSUNG 16GB כל מודול 8 ג'יגה במהירות 1600MHZ מי יותר אמין? מחשב נייד שלי הוא: מאבד i5-2520M 8GB זיכרון SSD דיסק Intel HD כרטיס תודה

4. יש לי מחשב חדש, עם i7-6700 . כל כמה זמן כל התוכנות נתקעות למסך מספר בודד של שניות, ואני חושב שזה קשור למעבד. עדכנתי את ה BIOS של הלוח אם, אבל זה לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה תודה!

• 15 תגובות
    • 11.3k צפיות
  5. הי לכולם המחשב הנייח עושה לי צרות קשות בהדלקה: להלן חלק מהצרות: בגדול במקרים רבים ממש מסרב להדלק. 1. לרוב, אם אני מתחילה "לשחק" עם הכבל-קומקום, מוציאה ומכניסה לשקע, משחקת עם הכנסה לספק, מדליקה ומכבה את הספק, הוא לאחר כמה זמן (לפעמים הרבה) ולאחר הפעלה ארוכה דרך מקש ההפעלה, כן "מסכים" להדלק. לפעמים אני פשוט מוותרת ועובדת דרך אמצעי אחר. אגב ניסיתי לחבר את הכבל המסוים הזה למחשב אחר, לא היתה בעיה להפעיל איתו כך שאני בספק אם הבעיה זה בכבל. 2. יש למכונה לוח בעל ביוס כפול (או משולש?) של ג'גבייט. בחלק מהמקרים (לא בכולם!) אם כבר "הסכים" להדלק טוען שהביוס קרס והוא מעלה חלופי. לאחר שעשה זאת, הוא שוב נכבה ואז עלי שוב להפעילו שוב. 3. בכל מקרה, לרוב אם אני מנסה להפעילו יש ל…

6. Started by נחמה ב,

שלום לכולם , מבקשת מדריך לתפקיד של התוכנה ושימושה . האם יש לתוכנה הזאת קשר לתוכנה ProcessExplorer ? תודה לעוזרים. שנה טובה

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. שלום רב. יש לי מחשב נייד acer e1-510 התקנתי עליו ווינדוס 10 עם 32 ביט בעברית. הכל עובד מעולה ,רק שאני לא מצליח לשמוע כלום משום מה. האם יש איזה דרייבר מיוחד שאני צריך להתקין שם? תאריך מנהל ההתקן שיש לי הוא : 28/9/2017 גירסת מנהל ההתקן הוא: 10.0.16299.15 (יש לציין שהוא מזהה את הרמקולים ואין שום סימן שגיאה כלשהו. חיברתי רמקולים חיצוניים והם עבדו ) אשמח לעזרה תודה!

8. שלום, המחשב שלי פתאום נתקע על התחל. ההתחל ממלא את כל המסך ואי אפשר לבטל אותו, וזה מונע גישה לשולחן העבודה. אפשר להכנס לתיקיות דרך שורת המשימות, אבל אז התיקיה ממלאת את כל המסך ואי אפשר למזער או להקטין אותה. וכשיוצאים מהתיקיה, ההתחל קופץ ותופס את כל המסך. לאני אשמח אם מישהו יכול לעזור.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by בר שושני,

אהלן לפני בערך חודש, כשהדלקתי את המחשב, מדי פעם לא היתה תצוגה על המסך. אחרי ריסט אחד או שניים זה הסתדר ושייכתי את זה לעייפות החומר. היום, כשאני מדליק את המחשב וכרטיס המסך מחובר, אין תצוגה על המסך. אבל מה שמוזר הוא, שזה לא שהמסך טוען שכלום לא מחובר (CHECK SIGNAL CABLE), אלא שפשוט אין שום תצוגה. כשאני מחבר את המחשב דרך כרטיס המסך של לוח האם, הכל עולה כרגיל. חשוב לי להדגיש שהמחשב מזהה את הכרטיס מסך; המאווררים שלו מסתובבים; כביכול הכל בסדר חוץ מזה שאין תצוגה על המסך. עכשיו, הסרתי דרייברים והתקנתי אותם מחדש פירקתי את הכרטיס מסך, ניקיתי אותו, שמתי משחה טרמית חדשה, החזרתי פנימה. החלפתי כבלים ניסיתי לחבר ליציאה של ה-DVI או של ה-HDMI, אין שום…

10. Started by Moo,

בזמן האחרון קורה לי הרבה פעמים באמצע משחק, המחשב עושה RESET ! קרה לי גם סרט DVD כמה פעמים מה הסיבה?? יש מפרט מחשב

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by StarMo,

עד השלב של זיהוי כונני IDE, הכל בסדר, ואז הזיהוי לוקח בערך דקה, ואחרי הזיהוי יש בערך דקה עד שהבוט ממשיך.. אחר כך, השלב של Verifying DM pool, משהוא כזה, לוקח בערך 3 דקות.. הלוח הוא Giga Byte GA-7VA, חדש. מישהו יודע למה הבוט לוקח כ"כ הרבה זמן?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ערב טוב, היום, כשפתחתי את המחשב כהרגלי, המחשב נדלק, אבל לא היה שום דבר על המסך. המסך כאילו דולק על ריק. התצוגה על המסך היתה כאילו הוא הוא דולק, אבל המחשב סגור. הLED של הדיסק הקשיח פועלת כל הזמן. ניתקתי את הסידירום, את 2 הדיסקים הקשיחים ואת הפלופי והבעיה עדיין נמצאת, מה שאומר שזו בעיה או בלוח אם, או במעבד, או בזכרון. למען הפרוטוקול אני אגיד שהכרטיס מסך הוא בסדר, והוא סה"כ בן שבועיים. המעבד שלי הוא פנטיום 3, 667 מה"צ סלוט 1. הוצאתי את המעבד והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הכרטיס מסך והכנסתי, ועדיין יש את הבעיה. הוצאתי את הסטיק זיכרון היחיד שיש לי והחלפתי את הסלוט שבו הוא נמצא, ועדיין יש את הבעיה. מישהו יודע, או חושב שהוא יודע, או שיכול לתת לי קצה חוט למה לעשות? ניסית…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by CybeR_CoM,

מדי פעם, בעיקר כשאני מפעיל משחקים (יותר נכון counter strike) המחשב שלי עושה ריסט פתאומי. בדרתי מתחים, בMBM5 ה3.3 מופיע לי כ2.7 לכן הלכתי ובדקתי ישירות מהכבל של הספק שנכנס ללוח אם ושם המתח עומד יציב על 3.3V. עידכנתי דרייברים לכרטיס מסך + ללוח אם, כלומר לציפסט ושום דבר לא עוזר. אני עכשיו על אוברקלוק, לא משהו רציני 1800@2200 (לא מצליח יותר המערכת לא עושה BOOT) והרצתי PRIME95 במשך 4 וחצי שעות (נרדמתי באמצע ;D ) ו3DMARK בלופ של 10 פעמים והמערכת יציבה כמו סלע! אני פשוט משתגע ולא מוצא את המקור לבעיה. HELP PLZ :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם יש אפשרות להפוך את ההרדיסר של המחשב מFAT לNTFS בלי שיאבדו כל הקבצים, כאילו שאני יהפוך את ההרדיסק לNTFS והמחשב יעלה בדיוק אותו דבר כמו שהוא היה...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כשאני מעלה XP דרך הCD ורוצה להתקינו בפרטישן החדש (10 ג'יגה) ב SATA החדש, אז הוא לא מופיע כלל בתפריט ההתקנה...כך שאני לא יכול לבחור בו בכלל מה עושים ? ככה הפרטישן מג'יק 7 רואה את זה:

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. המדפסת שלי עבדה עד לא מזמן , ופתאום בזמן האחרון כשניסיתי להדפיס הוא אומר שיש בעיה ואז כשנכנסתי לדרייברים פתאום גיליתי שאין בכלל דרייבר למדפסת. המחשב לא מזהה אותה בכלל למרות שהיא מחוברת , ניסיתי להוסיף מדפסת דרך הdevice manager אבל הוא לא מצליח. האם זאת יכולה להיות בעיה בלוח אם?

• 15 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. להלן החלק הרלוונטי של קורות החיים של המחשב שלי לבעיה שבכותרת: 12/2002 - קנייה לוח GA-7VAX (לוח מס' 1), זיכרון 256MB 266MHz, מעבד AXP 2000. 6/2003 - קניית UPS מסוג ADVICE PR750. 7/2003 - הלוח התקלקל והוחלף באחריות (לוח מס' 2). באותה הזדמנות גם קניתי את כרטיס המסך הנוכחי MX440. חלק אולי מכירים אותי מהסיפור שלי עם כרטיס המסך (המחשב נתקע באקראיות והמסך עובר ל Stand-by). 10/2003 - הזיכרון נבדק (בגלל הבעיה של המחשב) ונמצא תקול, והוחלף באחר - דגם של 400MHz (כמובן שהבעיה לא נפתרה). אני מניח שהוא נדפק כאשר הלוח נדפק. 3/2004 - קניית ספק כוח Ever-Power 300W (שוב בגלל אותה בעיה, ושוב הבעיה לא נפתרה). לפני בערך חודש וחצי - בשלב הזה כבר הייתי דיי מיואש (בגלל הבעיה) ולכן ביקשתי שיחליפו …

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ed1,

חילקתי דיסק 80 ג'יגה חדש ל-2 מחיצות של 20 + 56 עם FDISK של WINME (הוא זיהה רק 76 ג'יגה, יש לכם מושג למה?) פירמטתי את המחיצות עם פקודת הפורמט שבאותו דיסקט האיתחול של WINME . התקנתי על המחיצה הראשית XP PRO ב-FAT 32 ואל המחיצה השניה, העתקתי, עם GHOST (שנכנס בדיסקט), את כל תוכן המחיצה שהיתה לי בדיסק ישן (שגודלה 4 גי'גה). אבל משום מה, בסייר וינדוס מזוהה רק 24 ג'יגה... למרות שבמנהל הדיסקים מזוהה כל ה-56 ג'יגה של המחיצה הזאת. איך מתקנים את זה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היתה לי בעיה עם כרטיס קול מסויים , שניים מותקנים במחשב. ניתקתי את המחשב המסך וכו` מהחשמל, פתחתי את המחשב והסרתי אחד מכרטיסי הקול. כאשר חיברתי את המחשב מחדש לתקע והדלקתי אותו, דבר לא עלה, וחוזר "ביפ" ארוך פעם אחר פעם. ניתקתי שוב, וחיברתי חזרה את כרטיס הקול, אך דבר לא השתנה וה"ביפ" נמשך. :'( מדובר בפנטיום 4, לוח אם של ASUS. מחשב בן שנתיים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה! :

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by johny,

אמש היתה באיזורנו הפסקת חשמל פתאומית. לאחר הפסקת החשמל הפעלנו את אחד המחשבים בבית, WINDOWS XP, וכשהמחשב מגיע לשלב של הלוגו של מיקרוסופט (לפני מסך הLOGIN) הוא נתקע במשך שעות ולא ממשיך. נסיתי SAFE MODE - לא עוזר. נסיתי LAST KNOWN CONFIGURATION - לא עוזר. האם יש עיצות ופתרונות? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by hck,

שלום. הבעיה שלי היא שה-HyperThreading לא עובד למרות שהוא מאופשר דרך הביוס, ובעת האתחול מופיע HyperThreading Enabled. חשבתי שזה בגלל שעשיתי עידכון ביוס (למרות שלא שמתי לב אים זה עבד לפני כן או לא), אבל גם לאחר צריבת גירסת הביוס הקודמת עדייו לא עובד ב-HyperThreading. מפרט רלוונטי: לוח IC7 מעבד 2.8C (כן , עים תמיכה בHyperThreading) XP PRO מעודכן ללא SP2.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בקיצור: אני מכניס את הדיסק של ווינדוס אקספי boot מה-cd-rom הכל טוב ויפה, Setup is inspecting your hardware configuration ואז במקום שיפתח לי הסטאפ המסך הופך שחור ונשאר כך. איך אוכל לפתור את הבעיה, האם יש דרך אחרת לפרמט אקספי? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LivingDead,

קניתי מדפסת חדשה,לייזר,היא מעולה ואני מת עליה. אבל יש לי שאלה פשוטה : אני שונא שהיא דולקת,המנורה שלה,כשאני לא משתמש בה,האם זה שאני מכבה אותה עם הלחצן האחורי,כל הזמן שהיא לא בשימוש,זה עלול לקלקל אותה???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by noambaum,

בהמשך לפורום הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83218.0 קניתי את ה-TT420W ועדיין הבעיה קיימת ניסיתי לפתוח את הצד של המארז גם כן וגם זה לא עזר. מה לעשות? האם הטמפ' הנ"ל נורמאליות: מעבד-47 לוח אם-33 במנוחה.... מעבד:AMD 2400+ SOCKET A לוח אם- ASUS A7V8X מה דעתכם אני צריך לעשות והאם הגורם הוא המעלות??? בתיקווה שתפתרו לי את הבעיה ...נועם

25. אני עובד עם שני מחשבים מאחוריי UPS ובכל סוף יום כשאני מכבה אותם אני מכבה את האל פסק. רציתי לדעת אם אין בעיה לעשות את זה ככה ואם זה לא פוגע בספק, או שעדיף לכבות את הספק דרך המפסק שלו קודם.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים