עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rota,

יש ברשותי כרטיס מסך ATi Radeon 9700 pro by Sapphire התקנתי את הדרייברים המקוריים מהדיסק ולאחר מכן רציתי לעדכן מהאינטרנט. כשהרצתי את ההתקנה הוא כותב לי: INF ERROR VIDEO DRIVER NOT FOUND יש ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס xp באנגלית. תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים, 1 ראשי UATA 40GB, מחולק ל- 4 חציים כל אחד 10GB לא בדקתי בכולם אבל באחד מהחציים נעלמו 2GB, הדיסק השני SCSI 17GB במחיצה אחת נעלמו 7GB (חשבון פשוט 3GB פנויים ועוד 7GB תפוסים)!!! אני משתמש במערכת ניהול קבצים מסוג NTFS(גרסה 5.2 אם אני לא טועה) System Restore - כבוי בכל הדיסקים!!! בבקשה תעזרו לא יודע מה לעשות!!! אני לא יודע איזה מידע על המערכת שלי אתם צריכים לכן אני ימסור אותו לפי הצורך. *Windows XP Professional with Service Pack 1a עם כל העדכונים הכי אחרונים! תודה רבה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום לפני שבועיים קניתי מחשב חדש ואיך שהוא הגיע הוא לא עבד אם 2 הסטיקים לאחר שהסרתי אחד הוא עובד מצויין ( כל אחד מהם בנפרד עובד ) כששניהם מופעלים ביחד המחשב קופא ויוצא ממשחקים ומעבודה פשוטה ( אינטרנט ) יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ? לוח אם : gigabyte ep45c-ds3 זיכרונות : corsair xms2 twin2x4096-6400c5 g ספק : thermaltake 650w תודה לעוזרים.

4. Started by gal,

יש לי כל הזמן תהיות לגבי תקינות מלאה של הדיסקים שלי ורציתי להתייעץ עם יודעי דבר:האם לאחר שמבצעים הרבה פרמוטים של מחיצות ומתקינים כל פעם מערכות הפעלה שונות אז זה משפיע על ביצועי הדיסק? יש לי פשוט הרגשה שמרוב שפירמטתי והתקנתי כל פעם מערכת הפעלה חדשה הדיסקים נהיו "זקנים וכבדים" ולא משנה שבדקתי שגיאות בדיסק או ביצעתי איחוי עדיין יש לי הרגשה כאילו משהו חורק.עכשיו,אם תשימו לב למפרט שלי אני אמור להריץ מערכות הפעלה בצורה חלקה לגמרי ועדיין כאשר אני מתקין נגיד ויסטה מחדש זה לא רץ ממש חלק כמו שהייתי רוצה. זה ההרגשה שלי לגבי 3 הדיסקים שלי.מממ אני ממש מנסה לחשוב מה עוד אפשר לעשות בשביל לוודא שאני לא הוזה,עכשיו שתבינו:שבסך הכל המחשב רץ יפה מאוד אבל למשל יש לי חבר עם מעבד פחות משלי וזכ…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by shachar565,

התקנתי את המדפסת... היא הדפיסה לי דף ניסיון והדפיס הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להדפיס משהו אחר מהמחשב... כמו מסמך וורד טקסט או צייר הוא לא מדפיס לי כלום... מוציא דף רייק... אין לי מושג מה הבעיה... בבקשה נסו לעזור לי... התקנתי את הדרייברים והתוכנה מהדיסק שקיבלתי עם המוצר...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by alergic,

חזרתי מחופשה והדלקתי את המחשב, שמתי לב שאין סאונד משום מה... עשיתי מספר בדיקות והסקתי שאולי מישהו נגע לי במחשב והרס משהו אז עשיתי פירמוט אחרי הפירמוט והתקנה של הדרייברים עדיין הסאונד לא עבד יתרה מכך כשחיברתי רמקולים למחשב הם השמיעו תחנת רדיו...?_? מה יכולה להיות הבעיה? לוח אם? הכרטיס קול מובנה. ג'מפר כלשהו? למישהו קרה?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by ofer,

מה יכולות הסיבות לעכבר קופא או יצא מחוץ למסך חזרה לנורמלי רק לאחר ריסטארט חלונות 2000 פרו פנטיום 4 512 זיכרון

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by שגיב,

שלום יש לי מעבד מדגם INTEL PENTIUM D 950 3.4GHZ DUAL CORE עכשיו בתוכנה איפה שכתוב ה-CORE SPEED הוא כותב לי:2.399 יש לי שני שאלות 1.האם זה בסדר (תקין)? 2.השאלה השניה שלי היא אם הוא לא אמור לכתוב-3.399?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by Kenny,

טוב אז ככה , עשיתי פורמט למחשב של ידידה שלי.. מחשב "קצת" ישן.. קיצר , היתי חייב לשים לה ווינודס 98 בגלל שיש לה 32 מגה בייט זכרון ו 200 מגה הרץ. בקיצור , יש לה איידי אס אל שמחובר לכרטיס רשת בתוך המחשב אין לי מושג איך להתקין אותו , אין לי את הדרייבר שלו , ואני לא יודע איזה דגם הוא (זה משנה בכלל בכרטיסי רשת?!) הווינודס לא מזהה אותו לבד , והוא מבקש את הדרייבר. יש איזה דרייבר כללי לכל הכרטיסים? איך להתקין את הכרטיס? כבר ממש לא נעים ממנה :\

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  10. פעם שלישית שאני מנסה לרשום פה הודעה והמחשב קרס לי בפנים! שלום לכל חברי הפורום והאתר ברשותי מחשב חדש, יקר עם חומרה ש"אמורה" להיות מעולה. ברשותי כרטיס מסך מבית ati radeon 5870 המחשב היה קורס עם גוונם וצבעים לפני שהתקנתי את ההוט פיקס ויש לציין שלא עשיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר אלה התקנתי את ההוט פיקס בהנחה שati ידעו שרוב המוחלט של האנשים לא מוחקים את הדרייבר באופן מוחלט אלה מתקינים את החדש כרגיל. נכון לעכשיו המחשב קורס רנדומלית בכל רגע נתון ומתי שבא לו לפחות 4 פעמים ביום במקרה הזה על הבוקר הוא דפק 3 קריסות בלי להתחשב בכלום. ברשותי מעבד core i7 - 860 6 ג'יגה של ראם וספק 650 וואט. זו הודעה ראשונה שלי כך שאינני יודע בדיוק אילו נתונים אני צריך לתת וכ'ו בבקשה תעזרו לי ל…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by _DavidB,

לפי הכותרת האם כדי לעדכן את ה Win7 ultimate 32 ל service pack 3 ? במה זה מועיל ? איזה יתרונות יש לו על הגרסה הרגילה ואם יש חסרונות מה הם ובכללי אם זה שווה לעדכן שאני לא יעדכן ובסוף זה רק יהרוס :] תודה שבת שלום

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by harara,

וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  13. אהלן קניתי יום חמישי מחשב מסקי פי סי הגעתי הביתה הכל עובד מצוין חלק פתאום אתמול התקנתי CRYSIS התחלתי לשחק ובום נכבה המחשב והתחיל לעלות עשן מבפנים, הייתי בטוח שזה הכרטיס מסך ... חיכיתי הפעלתי שוב.. ואז ראיתי שהלוח אם מתחיל לבעוררר איך שאני מדליק את המחשב מישהו יודע למה זה בגלל הספק או לוח אם מקולקל.....? ועוד משהו הלוח אם אומנם נשרף קצת בצד שלו אבל זה לא פגע בשום רכיב יש סיכוי שאם אני יפעיל את המחשב הוא יעלה או שלא כדאי לי לנסות לפני שאני לוקח אותו למעבדה? הנה המפרט לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 כרטיס מסך Evga nVIDIA GeForce 8800GT SuperClocked 512MB PCIe מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W מעבד AMD Athlon 64 X2 500+ Socket AM2 BOX זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5 …

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  14. היי. הלוח שלי בקרוב בן שלוש. דגם Asus m2n-mx בחודשים האחרונים הייתי מקבל הודעות של this device can preform faster כשהייתי מנסה לחבר את המדפסת שלי, ואחרי כמה זמן החיבור היה "עף" והיא לא היתה יכולה לפעול. עכשיו אותו הדבר קורה עם כרטיס הרשת האלחוטי שלי, שגם הוא בחיבור USB. ניסיתי בעבר גם להתקין עליו כרטיס רשת PCI ובאופן מחשיד המחשב לא זיהה דבר. בדקתי בביוס אם ישנה הגדרה כלשהי להתקני USB ולא ממש מצאתי. במנהל ההתקנים הסרתי את ה"וי" מאופציית: allow the computer to turn off the device to save power על כל יציאות הUSB, כך שלשם העניין הזה לא קשור. לפני שאני רוכש לוח חדש, רציתי רק לבדוק האם אני עושה משהו לא נכון. יש סיכוי שמדובר בהגדרה בביוס ?... ממש תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  15. Started by yoncih,

שלום כפי שהכותרת מציינן יש לי בעיה עם asus striker extrem שלי הוא מדווח תקלה של cmos chksum error והוא לא שומר נתונים של הביוס עכשיו ניסיתי לשחק עם הכפתור המיוחד של הלוח וגם עם הגמפר ובדקתי את הבטרייה והכול נראה שפועל מה אתם חושבים שיש לעשות עוד או שזה מוצר פגום ? בתודה מראש רונן

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by rez,

תודה לכל מי שמוכן לעזור יש לי לוח אם של אזוס A8N-SLI עם דיסק 250GB SATA2 של WD. לפני כמה ימים קניתי עוד 2 דיסקים אותו דגם, וברגע שאני מחבר יותר מדיסק אחד למחשב הוא נתקע קצת אחרי הביוס, ולא מעלה את דיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה ,ואפילו לא נותן הודעה על no system disk כשאני מחבר כל אחד בנפרד הכל תקין. :s05: :s05: :s05: גרסת ביוס 1014 (שידרגתי לפני כמה שבועות) תודה לכל מי שמנסה לעזור לי וגמר חתימה טובה וצום קל REZ

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by shibie,

יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by danuskun,

היי.. אז כך יש לי מחשב מבוסס P4 כבר דיי ישן, בן 4 שנים פחות או יותר ובשנה - שנה וחצי האחרונות החלה בעיה מוזרה. בהתחלה היה לי ווינדוס XP שפעל והכל היה נחמד, רק שמדי פעם הוא נתקע. פשוט המקלדת העכבר המסך כלום לא מגיב והפתרון היחידי זה ריסט. מדי פעם זה היה ככה אבל הייתי מסתדר. לאחר מכן אבא שלי הוסיף לי ג'יגה זיכרון כאות הערכה לציונים שלי ;D וכעת כשהיה לי 1.5 ג'יגה זיכרון החלטתי לנסות את מזלי בווינדוס ויסטה התקנתי הום פרימיום והכל היה תקין עד ששוב - הבעיה הזו חזרה והמחשב חזר להתקע. עם הזמן זה התגבר והבעיה החריפה והמחשב התחיל להתקע בתדירות יותר ויותר גבוהה. לפני שבוע החלטתי שנמאס לי ופירמטתי וחזרתי לXP. הXP הראשון שהתקנתי היה קצת מוזר- כל מיני תוספות כמו ג'אווה וקודקים שבאו בהת…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by gal555,

אחרי כמה שעות שהמחשב דלוק ואף אחד לא נוגע בו הוא ניכבה ואחרי 5 דקות הוא נידלק לבד וגם במשחקים הוא לפעמים ניכבה בבקשה עזרה

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by barcelona2002,

לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by CASSPY,

שלום ! בעיה בכרטיס רשת במחשב עם מערכת הפעלה win7 לאחר הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל קישורית מוגבלת ללא כניסה לאינטרנט אני ניגש לכרטיס רשת מבצע הפוך ללא זמין / הפוך לזמין והכרטיס מתחבר לאינטרנט למחשב כרטיס רשת מובנה בלוח האם הוספתי כרטיס רשת נוסף התקנתי עם הדרייברים של יצרן הכרטיס הבעיה נמשכת באותה הצורה תודה על העזרה-כספי

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  23. כמה צריך להגדיר בזיכרון הווירטואלי ???

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by henfood,

לפני שנה קניתי מחשב נייח מKSP ופשוט הכנסתי דיסק צרוב של מערכת הפעלה והתחלתי להתקין עכשו אח שלי קנה מחשב נייח ושאני מכניס את אותו דיסק של הווינדוס פשוט לא עולה שום דבר יש מסך שחור- אין אפילו BIOS ניסיתי ללחוץ על כפתורים- F12 F9 F8 DEL ALT כול הכפתורים במקלדת ושום דבר לא עזר בדקתי את החיבורים של המסך- הכול בסדר מה זה יכול להיות עוד?

25. Started by Eyal Birkental,

מעוניין לחבר LAPTOP אשר יש לו את כל היציאות למחשב AIO. למחשב AIO יש יציאות: 2 USB USB SS HDMI OUT. האם יש דרך לשתף את המחשב הנייד על גבי המחשב AIO ?

דיונים חדשים בפורומים