תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
קיצר היה לי מחשב פנטיום 3, קניתי לו לוח אם, מעבד וזיכרון. בקיצור הוצאתי את הלוח אם הישן ביחד עם הראם והמעבד והכנסתי את החדש וחיברתי אותו לאותו ספק (400W) שעבדתי איתו עם הפנטיום 3 (ספק חדש, קניתי אותו ביחד עם המארז והוא מותאם לפנטיום 4) קיצר חיברתי את הסוויצקים של הריסט, ההפעלה, הנוקה האדומה והנורה הירוקה וכל שאר הירקות על פי החוברת של הלוח אם, חיברתי את החשמל הראשי ללוח אם, וגם את החשמל של ה4 פינים שיש בפנטיום 4. ניסיתי להדליק את המחשב והוא בכלל לא נדלק... חשוב לציין שהראם שקניתי לא התאים לי ללוח אם. בכל מקרה ניסיתי להדליק את המחשב רק כשהלוח אם מחובר, למחשב עצמו לא היה מחובר הארד דיסק, לא סידירום ולא ראם, המחשב והחיבורים הפנימיים נטו, פשוט רציתי רק לבדוק שהמחשב נדלק ועובד…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2533. 1GB RAM RX800XT ולוח אם..של אינטל. שיחקתי אתמול במחשב ופתאום הכל נפל ומאז המחשב לא נדלק החלפתי כרטיס מסף ועדיין לא עבד, ניסיתי אפילו מסך אחר ולא עובד עכשיו אני יודע שזה לא הספק כוח כי הספק מעביר כוח ללוח אם..(יש את האור הירוק של הלד בלוח) עכשיו לפני שאני שולח את המחשב לתיקון יש לכם עוד איזה עזרה בשבילי? לכי המחשב לא נדלק בכלל , אני יכול ללחוץ שעה על ה POWER SWITCH
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, לטובת אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מרי…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי amd athlon64 3000+ עם 1g ram , ובכל פעם שאני מריץ פלאש או כל דבר שטוחן את הCPU מחשב פשוט קופא, ניסיתי לפרמט, להתקין מחדש את ווינדוז, אבל כשאפילו הרצתי livecd של לינוקס הוא קפא באמצע; התחלתי לשחק עם המגעים שם ויצא שהוצאתי את אחד הזכרונות החוצה (kingstone) והפלא ופלא ! אני פותח 30 טאבים בFF עם יוטיוב ושום דבר לא קורה, מישהו יודע למה זה כך? או איך אפשר לתקן את זה? אני צריך להחליף זיכרון ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני צריך עזרה בזיהוי הבעיה, לכן אפשרי שהבעיה היא לא בחמרה בכלל ובמקרה זה אני מתנצל מראש. לפני כמעט 4 חודשים כבר עצבן אותי שהמחשב כל כך כבד והוספתי עוד 512MB לזיכרון שלו וכעת הוא נראה כך: intel 2.4ghz עם 768MB DDR266 ו GF4mx440 128mb. לאחר השדרוג המחשב עבד חלק ממש כמו חדש והייתי מאוד מאוד מרוצה. אבל כיום המחשב מתחיל להיות כבד כמו פעם ואני לא יודע למה זה קורה ומה אפשר לעשות (אם בכלל) כדי למנוע את זה. אפשרי שהבעיה היא התוכנה ושפירמוט יציל אותי? או שאני לא אצא כל כך בזול? מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2GB של RAM בשני סטיקים של 1. DDR2 ו800MHZ ובתקופה האחרונה המחשב ניהיה איטי והחלטתי להוסיף לו 2 נוספים .. בקיצור קניתי שנים נוספים (חברה אחרת GEIL ) וברגע שחיברתי אותם המחשב מריץ מסך כחול כזה שיש שגיאות וכו.. שכול ה4 סטיקים מחוברים .. (הנתונים של החדשים זהים לישנים DDR2 800MHZ) חשבתי אולי הבעייה בחדשים אבל שאני מחבר אותם בנפרד הם עובדים בלי בעיות.. ניסיתי לחבר על הסלוטים האחרים עובד גם כולם תקינים.. ולשאלה מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק ! בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!! המסך לא נידלק - כ ל ו ם !! 1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר 2 - אן שום ציפצופים ! 3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !! 4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram ???
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי 6600GT של leadtec ועכשיו המחשב שלי נתקע בלי שום סיבה (לרוב בהתקנת תוכנות, אבל לא תמיד) וגם עושה איתוחולים (שוב זה קרה לי בתהקנה) מה העיה? יש לי ספק של HEC 475
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מתחיל לשחק ב-RTCW-ET ואז אחרי דקה או חצי קדה המחשב ניתקע לגמרי וכל מה שנישאר לעשות זה ריסט ועוד משהו מעניין שבזמן האחרון כל הזמן שאני מנסה להיכנס לאתרים הוא חושב רהבה ונותן לי הרבה פעמיים ERROR אני לא יודע מה קרה לו הוא יתחרפן לגמרי ??? בבקשה תעזרו לי
-
שלום.. שכן שלי היה מדליק תמחשב ואחרי כמה שניות ליפני שעולה הוינדוס היה מתכבה המחשב. ברוב הפעמים הוא לא היה מגיב שמדליקים הוא היה נידלק אבל המנורה שבמסך היה נישאר על אור כתום. איפסתי תביוס והמחשב עלה עד האמצע והתכבה. לבסוף פתחתי תמארז אמרתי אולי המעבד מתחממם אז הוצאתי תגוף קירור וראיתי תמעבד דבוק לגוף קירור הבנתי שמיזה הבעיה נוצרה. אז הורדתי תמעבד שדבוק לגוף קירור עם מברג. ניקתי את המעבד עם אהלכול וגם תגוף קירור וקניתי משחה שמוליכה חום בניהם מרחתי על המעבד וכמובן גם על הגוף קירור. עכשיו השאלה שלי איך זה קורה שמעבד נידבק לגוף קירור?ואיך מונעים זאת? עוד שאלה התעקם לי אחד הפינים במעבד וישרתי אותו בפינצטה וזה היסתדר זה טעות איך שעשיתי?! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם לפני חודש קניתי קירור למעבד ARCTIC FREEZER 13 הקירור מעולה ושקט ואני מרוצה ממנו. המחשב אצלי תקין וללא בעיות התחממות בדרך כלל אני לא עושה כיבוי מחשב אלה שם על מצב "שינה" אתמול החלטתי לכבות ולתת למחשב לנוח ושהדלקתי בבוקר גיליתי שהמאוורר של הקירור פועל ללא הפסקה על 100 אחוז מהירות ללא שום פקודות מהירות מהלוח . למרות שבביוס מצויין שכן. ניסיתי לשחק עם המחשב כדי להבין מה קרה אך כלום לא עזר לאחר שעשיתי שוב כיבוי למחשב הבעיה נפתרה והמאוורר חזק למהירות השקטה והנורמלית שלו. ואני נשארתי עם שאלה מטרידה, מה יכולות להיות הסיבות לזה? מפרט מחשב: i7 870 intel cpu cooler freezer 13 4 giga ram gtx 460 gpu
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אולי למישהו יהיה רעיון.. סרטוני פלאש, סרטי DIVX/XVID וסרטי DVD מנוגנים קטוע ברגע שאני מריץ אותם. WinXP SP2 התקנה חדשה + עידכונים דרייברים nforce ו-forceware מעודכנים מהאתר של nvidia. אני דיי בטוח שהתקנתי את כל הקודקים, וגם הורדתי את K-Lite Codec Pack כדי להיות בטוח. התקנתי DirectX 9.0c כשלרגע נזכרתי ששכחתי, אבל זה גם לא עזר.. האמת שעוד לא נתקלתי בסרטוני פלאש שרצים מקוטע, לכן אני לא בטוח שזה תוכנתי.. מעבד AMD 3000, לוח אלבטרון 6150, 512 מ"ב זיכרון בדואל, כאשר 64 מ"ב מקוצים לכרטיס מסך המובנה. מישהו נתקל במשהו בסגנון והאם ידוע איזה פתרון שלא חשבתי עליו?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המפרט בפרטים שלי ... כתבתי אתמול על הבעיה שכשהפעלתי את המחשב .. הוא נדלק .. אבל לא היה מסך בכל מקרה היום ראיתי שמאחורי הספק היה סוויץ' כזה להחליף בין 230 ל 115 ... החלפתי (כי הבנתי מהנורה האדומה שדלקה לי על הכרטיס מסך שהוא לא מקבל מספיק כוח) ... הדלקתי את הספק והפיוז בבית קפץ .. אחרי שהרמתי את הפיוז והחזרתי ל 230 (במקור הוא היה על 230 והחלפתי ל 115) המחשב לא נדלק בכלל ... שום דבר ! הרסתי משהו ? בבקשה תעזרו לי . :'(
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי מרכיב מחשב , על לוח X570 AORUS XTREME על הלוח יש שלוש SLOT PCIE 16 - PCIE8- PCIE4 למעשה הרכבתי אותו בSLOT האמצעי ז"א PCIE8 האם יש מניעה שלא להרכיב אותם באחד הSLOT האחרים , או בכלל טעיתי והייתי אמור להרכיב ב SLOT PCIE4 שאלה נוספת אם מורידים עדכונים של דריבר ובמדיה שישנם גרסה קודמת לחדשה לדוגמא בלוח האם עדכון לשמע או ביוס וכו צריך להוריד גם אותה? תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת איך מתקינים VISUAL STUDIO כלומר התקנתי אבל יש מקום שצריך לסמן וי להמון כלים ואני לא יודעת מה לסמן... אני צריכה את זה לWEB תודה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה :
-
- 12 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודש... ופחות או יותר מההתחלה המחשב התחיל לקרוס (מסכים כחולים). מה שמוזר הוא שכל פעם הייתי מקבל הודעה אחרת, וכל פעם בעיה בקובץ אחר. פירמטתי אותו מספר פעמים והתקנתי גרסאות שונות של וינדוז אך זה לא עזר. נתתי אותו לתיקון ל LOGICPC שמהם קניתי אותו אך כל משה שהם עשו זה לחלק את ה HD שלי ל PARTITIONS בטענה שזה ייעזור אך זה לא עזר כמובן. אני מצרף את 2 קבצי ה DUMP האחרונים שקיבלתי. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המחשב לי מראה לי שיש לי כוננים ורטואלים למרות שהסרתי את DAEMON TOOLS(כנראה בגלל שהיה לי ריסת בזמן ההסרה) איך אני יכול להסיר את הכוננים האלה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני משחק במשחקים המחשב שלי נתקע, חשבתי בהתחלה שזה משהו שלא יחזור על עצמו יותר מפעם פעמיים אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל, אחרי כמה דקות של משחק המחשב נתקע. לפני כמה דקות שחקתי בCALL OF DUTY והמחשב נתקע ואז יצא לווינדוס עם הודעת שגיאה על הכרטיס מסך, ניסיתי לצלם אבל משום מה לא הצלחתי. יש לי פנטיום 4 2000 512 ram ddr וראדון 9500 פרו , בבקשה עזרו לי! אני לא יכול לשחק בכלום.... :'(
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה, יש לי בעיה עם Sapphire Atlantis 9600XT, בלי אוברקלוק, ולאחר זמן מה שאני משחק במשחקים, המסך פשוט נכבה וכותב Out of operating synch אני עם דרייבר ATI 4.5, WINXP והמפרט הוא: Abit NF7-SL AMD Athlon XP Barton 2600+ 1917MHz @ 3400+ 2305MHz (11.5x200) 512KB cache 333MHz FSB Samsung 256MBx2 DDR SDRAM 400MHz PC3200 30 GB Western Digital HDD 40 GB IBM Deskstar HDD x52x24x52 Lite-On CD-R/w
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני כבר סוחב למעלה מחודשיים: QuadCore Intel Core i7 920, 2800 MHz | Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem | 4GB DDR3 SDRAM | NVIDIA GeForce GTX285(1024 MB) | Hardisk Total Size 931.5 GB זהו המפרט של המחשב. הכל עובד באופן מושלם, עד שלרגע אחד הוא פשוט נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי לבצע סריקות עם ESET Smart Secuirity, CCCleaner, Registry Booster, SpeedUpMypc, Driver Scanner. Registry Mechanic. הטמפ' שלי עומדות על: 41* לדיסק הקשיח 53* לכרטיס מסך ו-70* במהלך עבודה 55-60* לליבות א' עד ד' 59* ללוח אם. המחשב רץ על Windows Vista Ultimate 32bit. למישהו יש פתרון לח** הזה? נ.ב אני ממש יודה לכם אם תחזירו לי תשובה עוד היום כי מחר אני חוזר לבסיס...
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, בכל זמן שהוא - בין אם במחשב סתם עומד ולא עושה כלום או באמצע משחק או משהו הוא פתאום מראה לי מסך כחול ומפעיל את עצמו מחדש.... זאת בעיה שיש לי מאז ומתמיד במחשב הזה החלפתי ספק, הורדתי דרייברים הכי עדכניים וגם עשיתי כמה פורמטים יש לי: ati 9200 asus p4r800-vm radeon 9100 מערכת הפעלה xp עם sp1
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב הוא נכבה מעצמו בדרךכלל כשהמחשב נכנס למצב של חיסכון באנרגיה שאחרי כמה זמן הוא נכבה מעצמו ונדלק ע"י לחיצה עלמקש כלשהו או הזזת העכבר אז במקום שהמחשב ידלק הוא נכבה לגמרי ואחרי זה שאני מדליק המסך מציג תמונות אבל בצבע סגול ירוק לא נראה שזה כרטיס מסך שמקצר או משהו כזה יש מצב שזה משהו אחר ??? כבר בדקתי הגדרות של מצב חיסכון ועוד כמה דברים שיכולים לקצר ושכחתי להגיד שיש לי גם פריזים במשחקים
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-