תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם הרצתי בדיקה על הארדיסק wd 500GB 16 עם התוכנה mhdd , אין לי את תמונת המסך כרגע , אבל איפה בדיוק יודעים אם יש שגיאות או לא? ואם קצב המהירות נמוך , לפי מה(גם שגיאות וגם קצב המהירות)? תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לוכשהדלקתי אולתו, ראיתי שהמסך לא עולה. המחשב עולה כאילו הכל בסדר, המאוורים בהתחלה מתאמצים, ואחר כך מגיעים למצב של רוגע, אבל המסך נשאר לא דולק. הנורה שלו בצבע כתום. ניסיתי להחליף מסך - לא עובד. ניסיתי להוציא זיכרונות ולהחזיר - לא עובד. עשיתי ריסטטארט לביאוס - לא עובד. המחשב מדגם פנטיום 4 מיושן. רציתי להחליף משחה טרמית, אבל.. אני לא יודעת להוציא את הקירור של המעבד. המחשב הזה מאוד חשוב לי, ואשמח לעזרה, בתודה, הילה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
-
הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שמציקה/מטרידה ומורידה לי את חווית הגיימינג בזמן משחקים מסוימים, הבעיה היא בזמן שאני משחק, כשאני מתמקד עם העכבר על רקע/אופק ומזיז את בצורה איטי אני מקבל מן מיקרו תזוזות מגומגמות במקום לקבל תחושה חלקה של 60-120 fps (כאילו עקבה של העכבר לא מדויקת, זה יותר מורגש בתנועה אלכסונית איטית). לעומת זאת כשאני מנסה בתזוזה עם בקר PS5 שלי הכל עובד חלק להפליא והחוויה טובה. ה fps בהמשחקים עצמם יציב על 70-100 יציב ללא גמגומים. אם זאת בעכבר עצמו מורגשים הגמגום בתנועת העכבר הנ"ל. לא מצליח לעלות על גורם הבעיה, החלפתי עכבר לא ממש עזר , ניסיתי לשחק בהגדרות ללא פתרון, כרגע מפרט רזולוציה 1440p. עכבר רייזר אולי כי העין שלי רגישה מדי לתנועה ל…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי שנקיתי את המחשב המסך לא מגיב יותר. היה צפצוף אחד ארוך,מה זה אומר? הלוח הוא BIOSTAR P4VMA-M
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן ויש לי בעיה...שאני פותח משחק זה עוצר לי את המחשב והליזר של העכבר מתחבה וזהו...מה אני יכול לעשות?...זה דחוף... :s05:
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... לפני כמה זמן עבד לי הכל סבבה וזה..(אני בסוף יכתוב את המפרט) אחרי זה הייתה הפסקת חשמל ומשו נדפק... משחק HITMAN 2 זה מפעיל לי לחצי שעה בערך ואז מעיף אותי ממנו... עכשיו חשבתי שזה משו בספק...אבל בביוס כשהפעלתי אז רשום שה 3 5 12 וולט עובדים נורמאלי ומוציאים מספיק...יעני מביאים את מה שצריך.. אבל עדיין זה לא עובד טוב... בתוכנה EVEREST תחת הסנסורים אז זה מראה לי גם את הסנסורים של ה 3 5 12 וולט..אבל זה גם מראה לי אחד של 2.5V ושמה במקום 2.5 זה מראה לי שזה מביא 1.22V יעני חצי אז חשבתי שאולי זה בגלל זה.. עכשיו למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן... זה אולי משו בלוח אם? או לא יודע באיזה משו אחר? כי הספק אמור להביא 3 5 12 והוא מביא לי את המתחים האלה.. אז למה זה רושם לי את הקטע…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מדובר בלוח ASUS P5K שנקנה לפני פחות מחודש. אז ככה, לפני כמה ימים, כמה מקשים במקלדת שלי התחילו לגמגם, אז קניתי מקלדת חדשה. (של לוג'יטק. שלא תתקלקל כמו הקודמת) ואז גיליתי שאני לא יכול להכנס לביוס. חשבתי שזה בגלל המקלדת (לא שיניתי שום דבר אחר, והביוס רשם לי בכל פעם מאז שחיברתי אותה Keyboard Error אבל היא עבדה בכל זאת) וזה לא הפריע לי ממש. אבל היום לא הצלחתי לכבות את המחשב דרך הכיבוי של וינדוס (וינדוז עושה כיבוי, אבל המאווררים ממשיכים להסתובב גם כשהוא מסיים) זה נראה לי חשוד אז רציתי להוריד את האוברקלוק למעבד. חיברתי את המקלדת הישנה, אבל גם איתה לא הצלחתי להכנס לביוס!!! בקיצור, אחרי כמה ריסטים המחשב לא עלה כרגיל, ובמקום מסך הפתיחה עלתה תוכנת השיחזור של ASUS. הכנסתי את הדיסק ש…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
התקנתי את המדפסת... היא הדפיסה לי דף ניסיון והדפיס הכל טוב... עכשיו שאני מנסה להדפיס משהו אחר מהמחשב... כמו מסמך וורד טקסט או צייר הוא לא מדפיס לי כלום... מוציא דף רייק... אין לי מושג מה הבעיה... בבקשה נסו לעזור לי... התקנתי את הדרייברים והתוכנה מהדיסק שקיבלתי עם המוצר...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
כבר כמה ימים שזמן האיתחול של המחשב שלי ארוך מאוד (5-10 דקות) בצורה לא הגיונית. מאחר והיו לי כמה בעיות נוספות שקשורות לחלונות - פירמטתי את הכונן והתקנתי XP מחדש. שאר הבעיות הסתדרו פרט לבעיית האיתחול. יש לציין שהמחשב עובד בצורה מושלמת פרט לקטע הזה. האם ייתכן שהלוח שלי נדפק? יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D עם 512Mb DDR 400MHz (בשני סלוטים) ומעבד P4 2.6MHz. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, עכשיו מחובר לי למחשב 2 זיכרונות של DDR (הרגיל,1 אני חושב) כל אחד מהם הוא 512 MB .. (יש לי ארבע כניסות לכרטיסים) ואני רוצה לדעת אם אני יכול ליקנות כרטיס אחד של 4GB אבל שהוא יהיה DDR3 והאם זה יעבוד? או שאני צריך חיבור מיוחד לכרטיס DDR3 בלוח אם?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, אני השמתמש asichen רק שהייתי חייב להרשם מחדש כי הסיסמא של המשתמש השני שמורה לי על המחשב שלא פועל עכשיו: אז ככה, אתמול המחשב עבד מעולה, כיביתי אותו כראוי, היום אחרי הבית ספר חזרתי, הדלקתי את המחשב וכל מה ששמעתי זה שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה-שתי ציפצופים ארוכים-הפסקה וכן הלאה וכן הלאה. על המסך אני לא רואה כלום, פתחתי את המחשב ניסיתי לנקות אולי זה יעזור אבל לא, תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים שהבעייה, יש לי את המפרט הבא: - מארז USB ATX P-4 חזית - לוח LAN+CS+ELITE 533 P-4 - מעבד 2.66 P-4 אינטל 478 - זכרון DDR 256MB -כ.מסך Geforce FX 5900 vivo 128 DDR - כ. רשת PCI 100\10 - דיסק קשיח ATA100 40G - כונן דיסקטים 1.44 - צורב MSI 52*24*52 - כונן CD-ROM X52 - כ.קול…
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כאשר אני משתמש בעכבר בלבד אין כל בעיה, אך כאשר אני לוחץ על כל כפתור במקלדת סמן העכבר מפסיק לזוז והמקלדת בכלל לא מגיבה ,רק ריסט פותר את בעיה. העכבר+מקלדת מחוברים בחיבורים שלהם לא בUSB אין סמנים להתנגשות חומרה במנהל התקנים,ניסיתי להסיר את ההתקן ולהפעיל מחדש וזה לא עזר .אי אפשר אפילו לפרמט בשלב כלשהו המקלדת נתקעת.. אני משתמש בעכבר , מקלת הספציפיים האלו הרבה זמן לא החלפתי כלום. כצד אני יכול לאתר האם הבעיה היא בלוח , במקלדת , או בעיית תוכנה . אשמח אם מישהו יתן לי כיוון מה לעשות :-\ , אם צריך אפילו צריך להחליף לוח -יש אחריות. כרגע אני כותב במקלדת וירטואלית וזה מרגיז חח תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
וואי, אני בפניקה. אתמול קפץ לי הפקק באמצע שהמחשב היה דלוק, אז החזרתי את הפקק והדלקתי שוב את המחשב, אבל איך שהדלקתי אותו הוא השמיע רעש כזה נוראי, מן זמזום חזק שלא שומעים במצב תקין. כיביתי את המחשב וניסתי להדליק אותו גם היום, אבל הבעיה המשיכה. אני לא מרגיש שהמחשב איטי מהרגיל. מה זה יכול להיות? דרך אגב, זה קרה פעם כשהייתה הפסקת חשמל והמחשב כובה בפתאומיות, אבל אחרי שכיביתי והדלקתי שוב, עהניין נפתר. מה קורה? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של ג'יגהבייט ומארז 3D AURORA של ג'יגהבייט. היציאות של הלוח אם שאמורות בעצם לפנות לאחורי המארז לא מתאימות לחורים שחצובים בחלק האחורי של המארז, שמיועדים ליציאות האלה. מה עושים? עריכה: הצלחתי, עכשיו הבעיה היא שאין לי ברגים כדי לחזק אותו. אין בקופסא של הלוח. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
[table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המצולם הוא AVCHD כאשר הסוללה נגמרת והמצלמה ניכבית הקובץ לא נסגר . לצערי זה קרה לי מבלי לשים לב . האם יש תוכנה שיודעת להוציא את הקובץ שלא נסגר ? ניסיתי תוכנה לשחזור קבצים לא עוזר . תודה למי שיודע לעזור[/t][/c][/t] [table][tr][td] [/t] [table][tr][td] [table][tr][td] אני מצלם וידאו בכרטיס SD הקובץ המ…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה זה אומר? בדקתי את הזיכרון במחשב אחר והוא עובד בסדר גמור. תודה.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... התקנתי את התוכנה daemon tools 4.00 אחרי שההתקנה הסתיימה היה לי מסך כחול.... אוקיי אז התוכנה נמחקה לבד ואז באתי להתקין את הגירסא הקודמת שזה 3.44 ... וגם אז אני מקבל מסך כחול.... למה זה ? לפני כן הגירסא הקודמת הייתה מותקנת טוב במחשב..... איך אני פותר את הבעיה ? היה רשום במסך הכחול scsiport.sys אין לי מושג מזה.... אשמח אם תעזרו לי ... אני פשוט חייב את התוכנה הזאת על המחשב.... תודה מראש! עריכה: עשיתי חיפוש במחשב לתוכנה והיו שם 2 תיקיות אז מחקתי אותם.... ועכשיו שאני בא להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה: http://img299.imageshack.us/my.php?image=a6at.jpg מה הבעיה ? בבקשה תעזרו לי...
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לחורשי הפורום שלום! רכשתי לפני חודשיים מחשב בעל : בשתי סטוקים להגברת הביצועים 2* SAMSUNG DDR 256MB 3200\400 סה"כ 512 מעבד INTEL 2.4 800 Mhz 512k cache לוח +EPOX EP-4PDA2 דיסק קשיח WD 80GB 8MB BUFFER כרטיס מסך GEFORCE 2 MX400 64 MB ועוד דברים שלא חשובים לבעיה עכשיו שמתי לב שהמחשב איטי מהרגיל . הוא בקושי זז יענו לוקח לו זמן לבצע פעולות פשוטות כמו כניסה לוווינדוס אקס פי והעתקת קבצים וכו' והבנתי שיש בעיה כנראה בביצועים. בדקתי בPCMARK2002 ואני לא יודע אם ביצועי הארד דיסק שלי , הזכרון והשאר תואמים את מה שקיבלתי כי אם לא אני אחליף חלקים הציונים: CPU SCORE 5700 MEMORY SCORE 6700 HD SCORE 1200 נ.ב. אין לי מושג איך לבדוק ביצועים ללוח אם ....... תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-