עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by kalda01,

לוח MA785GMT וחלונות 7 64 ביט כונן DVD SATA מופיע עם סימן קריאה צהוב ולא פועל האם זו בעיית חומרה או תוכנה? האם יש עצה איך לפתור??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. אז ככה הרצתי בדיקה של 3DMARK 11 על ההגדרות הרגילות וזה מריץ לי על 14 FPS כל דבר למה.. מה אני עושה.. ואיזה חלק כבר פגום!?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by rank,

קניתי ליפני חצי שנה מחשב חזק מאוד עם vertex 3 הכל פעל טוב עד שפתאום התחיל להופיע לי מסך כחול מציק שכתוב בו הרבה שטויות ורק ריסט מוציא אותי מהמסך הזה . חיפשתי קצת וגיליתי שזה בעיה ידועה כבר שנים בשם bsod . ocz טוענת שרק %1 מכלל המשתמשים בכרטיס התלוננו ... אומרים שיש פיתרון לזה לעדכן גרסא של מכשיר , הבעיה זה שיש שם אזהרה לא לעדכן שהמערכת הפעלה פועלת על הכרטיס מה אני עושה למישהו יש רעיון אחר ?

4. יש ברשותי דיסק קשיח ישן שמחובר בIDE (כן יש כאלו עדין) ורציתי לפרמט אותו אבל הוא עושה לי מלא בעיות. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7, ניסיתי דרך "ניהול דיסקים" אך הוא לא נותן לי אופציות לפרמוט אמצעי אחסון, היינה תמונות: http://img259.imageshack.us/img259/588/68592577.jpg http://img806.imageshack.us/img806/4113/71127277.jpg http://img194.imageshack.us/img194/3270/44187639.png ניסיתי גם דרך תוכנה בשם Paragon Hard Disk Manager™ 11 Server והוא בכלל משתגע ממנו. ניסיתי את EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition בגרסה ניסיונית משהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. כי אם אין לי הרבה מדיה לשמור/להוריד, האם יש לי צורך בדיסק בנפח טרה? כמו כן, האם יש קשר בין נפח ההרדיסק לזמזום/רעש שהוא מוציא? דיסק יותר גדול ישמיע יותר זמזום ? השאלה באה בעקבות רכישת חומרה גרועה ביותר ומזמזמת. ואנחנו עדיין מבררים אם הבעיה היא בחלק תקול שמכרו לנו באותה "רשת זולה ומוכרת".

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Buzz15,

לפני כמה ימים התחילה לי תופעה מדאיגה במחשב בזמן כל פעולה פשוטה,המחשב פשוט "קופא",אי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר ללחוץ ctrl alt del כלום,רק ריסט. אמרו לי שככל הנראה מקורה של הבעיה היא בהתחממות יתר של המחשב והמליצו לי להוריד את התוכנה speedfan ולבדוק אלה הממצאים,תגידו לי מה דעתכם,אם באמת מקורה של הבעיה היא במאווררים או באמצעי הקירור של המחשב. עריכה: ראוי לציין גם שלא מדובר בוירוס\רוגלה. אני מחזיק במחשב את התוכנות החדשות והמעודכנות וסורק איתן יום יום אם צריך פירוט של המחשב,תגידו

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. הכנסו לwww.zoharcomputers.com/ בכל שאלה עזרה או תקלה התקשרו עכשיו 054-6688187

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. שלום וערב טוב כבר שנתיים יש לי עכבר MX 518 שאני משחק איתו לאחרונה הוא עושה לי בעיות כנראה יש בעיה עם הכבל,כי לפעמים העכבר לא מגיב אבל אז אני מזיז את הכבל והכל בסדר יש מצב לתקן אותו? או שלא מתקנים ופשוט קונים חדש? תודה רבה ליאור

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by orr19,

אהלן, חזרתי הביתה היום וראיתי הודעה שהיה לי מסך כחול רציתי לדעת למה זה נגרם http://www.upf.co.il/file/845625618.html תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by djmetro,

שלום לכולם, יש לי בעייה במחשב הנייח שבאמצע עבודה עם המחשב הוא עושה לי מסך כחול מספרים רצים עד 100 והוא מפעיל מחדש את המחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  11. Started by eliom,

יש לי windows 8 עם לוח אם p5kpl וכרטיס קול מובנה. ולא מצאתי באתר של asus דרייבר לכרטיס קול שמתאים ל-windows 8. מה עושים?. תודה.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. אהלן חברים,אני צריך את עזרתכם,אני רואה סרטים במקוטע,בצורה ממש מעצבנת,אמרו לי שצריך לעדכן דרייברים,אבל כל מה שאני עושה לא מצליח,יש אפליקציה מובנית בלנובו שיכולה לעדכן דרייברים בצורה אוטומטית ושאני מנסה לעדכן דרכה אז יש שגיאה וכתוב : an error occurred while gathering user information בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז אשמח,תודה !

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  13. אורח ben
    Started by אורח ben,

אוקיי אז ככה קיבלתי סוף סוף את ה GTX 1080 STRIX שלי אבל אני לא מצליח להתקין שום תוכנה של אסוס גם מהדיסק שקיבלתי וגם מהאתר שלהם כל פעם שאני מנסה להתקין את ה GPUTweak זה מתחיל להתקין ואז נתקע ורושם error 1682 failed to complete installation אני לא מצליח למצוא פתרון בבקשה שמישהו יגאל אותי מהסבל הזה חחח

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  14. Started by arik100,

אהלן יש לי אלבום תמונות בעל שיתוף ציבורי בPICASAWEB ואני רוצה להוריד את כל התמונות בבת אחת - ולא תמונה תמונה מישהו יודע אם זה אפשרי ואיך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  15. בס"ד כשאני אומר היטסינק.. מצד אחד אני משחק אותה חכם חח.. מצד שני אני לא יודע איזה שם אחר יש לזה.. מצד שלישי אני לא סגור על זה שזה בדיוק מה שאני מתכוון.. ולכן הוספתי תמונה: אני רוצה לפרק אותו לחבר.. מותר לחבר אותו בלי למרוח שום חומר קירור או משהו כזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש לא מכבר ורציתי להעביר מידע בין ההארד דיסקים. ההארד דיסקים מחוברים היטב לעניות דעתי,הוינדואוס מזהה את הכוננים ויש הגדרה בין master לsecondary תקינה (אבל לא נגעתי בג'אמפרים) כשאני מנסה להעביר קבצים אני נתקל בהודעת שגיאה cyclic redudency check וכד'. למישהו הישועה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by epichorus,

שלום, אינני מצליח להיפטר מבעיית המסך המרצד. כבר למעלה מחודש המסך שלי לא מפסיק לרצד (פסים לרוחב) .. המסך עצמו (VP930) נבדק והוכרז כתקין ואכן על מחשב אחר עובד תקין גם עם אותם הכבלים. הכרטיס מסך המובנה נבדק גם בחיבור למסך אחר (CRT) ולא היו ריצודים. עדכנתי דרייברים גם של המסך וגם של הכרטיס מסך אך זה לא עוזר. מה לעזאזל אני צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ??? (גם המסך וגם לוח האם עם הכרטיס מסך המובנה באחריות)

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. יום אחד המחשב שלי לא הצליח להעלות את הWIN גם לא במצב בטוח ישר חשבתי שזה הזיכרון לקחתי MEMTEST עשיתי בדיקה הראה לי מלא הבעיות אבל בסיבוב שני או סיבוב אחרי ריסטארט זה לא הראה לי בעיות כלל בסוף התברר שזה היה בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה (תוכנה אחרונה שהתקנתי על המחשב). איך זה יכול להיות שתוכנה גרמה לבעיות על הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום, אני פונה אליכם בתור עובד עצות ברשותי מחשב חדש ומשופר ומערכת ויסטה אן לימיט אתמול המחשב עבד מעולה אך לאחר הורדת עדכוני אבטחה אחרונים של ויסטה וכמה עדכונים נוספים כיבה המחשב את עצמו והחליט שלא לזהות את הארד דיסק(לא בטוח שזה בגלל העדכונים) אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שההארד דיסק לא מגיב ויש סיכוי די גדול שנמחקו רוב הקבצים שהיו בו (הבדיקות היו - בדיקה בBIOS: לא זיהה, החלפת מחברים:לא זיהה, ניסיון לפרמט:לא זיהה, חיבור הארדיסק נוסף: זיהה את הנוסף אך לא את הקיים, RECOVERY דרך הביוס: לא זיהה) מה עושים? ??? נ.ב - יש לציין שהמחשב\מערכת הפעלה חדשים ועבדו מעולה לפני המקרה ולא הראו סימני אזהרה מה גם שעושה רושם שהל.א מנסה לזהות את ההארדיסק משום שלוקח לו יותר זמן לעלות ול…

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by M-a-T-a-N,

יש לי בעיה במחשב של אבא שלי ואני לא יודע ממה היא נובעת אני מדליק את המחשב עולה לוינדוס אני לוחץ התחל או אחרי כמה שניות או מתכבה ונדלק מחדש ככה כל הזמן מה זה יכול להיות ? אני חושב שהספק יכול להיות ? משאיר לכם המומחים את השאלה הזאת חבל לי סתם להתעסק ולהרוס הכל

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by MK007,

יש לי רשת בין שני מחשבים , אני הראשי ולפעמים שנכנסים מהמחשב השני לאתר מסויים המחשב שלי פתאום עושה ריסט, לפעמים גם בלי קשר. מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by OriW,

שלום, אני משתמש בווינדווס XP והייתי צריך לנסות משהו במצב ACPI. הבעיה היא, שמאז ששיניתי למצב ACPI ווינדווס פשוט לא רוצה לעלות. ניסיתי להיכנס לSafe Mode, זה מגיע לי לאחת השורות ונתקע (חיכיתי המון זמן, והוא לא עולה). ניסיתי להיכנס לווינדווס דרך "Start windows with the last good configuration" משהו כזה, ומה שקורה זה שבטעינה של ווינדווס (כשרואים את הדגל הזה של ווינדווס) המחשב כאילו נתקע בין שחור לדגל הזה.. עזרה? אני נואש

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום לכולם , הורדתי את התוכנה siw הכי עדכנית .בדקתי איתה טמפ',voltages ומהירות מאווררים . אפשר חוות דעת על התוצאות (גרועות,טובות,מצוינות וכו' וגם אם אפשר פירוט קצר) . תמונה של הבדיקה: http://www.siz.co.il/up.php?file=lmyzyzqzzng3.jpg תודה לעוזרים נ.ב הבדיקה נעשתה שלא היה משהו פועל ברקע ושום תוכנה לא הייתה פתוחה .

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  24. ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך

25. אני נכנס למנהל התקנים ויש לי איקס כזה עם ההודעה הבאה: '>http://www.2send.us/"] מה עושים כדי שזה יציג לי את מנהל ההתקנים ושאני יוכל להתקין כבר את הדריבר לכ. מסך?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.