תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
בע... קודם כל: המחשב שיש לי,הוא: P3 1000MHz 256MB DDR RAM ASUS AGP V7100 MotherBoard Geforce2 MX400 32MB Creative SoundBlaster Live!volume sound card O.S-Windows XP pro English edition [hebrew enabled] טוב אני אספר את כל הסיפור על מנת להסביר את בעייתי: לפני 3 חודשים נכנס לי קובץ טרוייאני למחשב ממקור לא ידוע. הקובץ הזה איכשהו עבר את הגנתו של NORTON ANTIVIRUS 2002 אותו הקובץ פתח לי פורט במחשב,והוריד נונסטופ קבצים טרויאנים,ספייוואר,אד אוור וכל שאר הנפלאות שמילאו את המחשב שלי במאות ואף אלפים. במהלך 3 חודשים נאבקתי בקבצים הארורים בעזרת כל תוכנה אפשרית,בין השאר AVG ספייבוט,אדאוור,ספייסוויפר ועוד כמה תוכנות בעלות שם פחות ידוע. אולם בכל פעם שמחקתי את כל הספייוואר,והטרוייאנים,הם …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חברים, יש לי בעיה דיי רצינית בהתקנת ווינדוס שפשוט מסרב להתקין את עצמו על המחשב. כשאני מנסה להתקין אותו יש לי המון קבצים פגומים שלא מועתקים מהדיסק. ניסיתי 2 דיסקים שונים של ווינדוס וזה לא עוזר REPAIR בעצמו נתקע בגלל קבצים פגומים מה לעשות? מה הדרך לתקן את זה. מה שכן הוא כתב לי הודעת שגיאה במסך שחור כזה עם כתוביות לבנות שיש REGISTERY DAMAGE ושצריך לעשות RECOVERY CONSOLE או אופציה אחרת משהו כמו GOOD CONIFIGURATION או משהו כזה.... אני באמת מבולבל מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לו של אסוס אחרי שמדליקים הוא פשוט כותב פאור סאייביניג מוד ועושה ריסטארט לבד..נסיתי לעשות שיחזור הגדרות של הדיפלט אבל זה לא עוזר...מה עושים...מישהו נתקל בבעיה הזאת? תודה...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש כמה בעיות, טמפרטורות גבוהות, 8 התקני USB שמתוכם רק 2 הם USB 2.0 .. בכל מקרה אני מעלה לכם תמונות מהביוס ושל הטמפרטורות לבדוק אם הכל תקין ואם יש משהו שצריך לעשות / לשנות : תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה פה אחשלי היתעסק עם המחשב והוא שיחרר חוטים שהם בצבעים מסויימים אדום ירוק צהוב עכשיו זה שני יציאות אחד של USB ואחד AUDIO יש לי לוח דגם P5VDC-MX הכרטיס קול שלי זה Realtek AC'97 AUDIO והוא מובנה אחי יש לי בספר הסבר איך לסדר אותם אבל מה שכתוב לי בספר לא כתוב על החוטים האלה מבין זה למשל כתוב בספר LINE_OUT AGND R IN ועל החטים של המחשב כתוב L IN L OUT MIC BAIS אז כך זה הסדר לפי הספר : mic2 - agnd micpwr - +5va line out r - bline out r - nc line out l - bline out l וזה מה שכתוב על החטים בתוך המחשב : L-IN R-OUT R-IN L-OUT MIC-BAIS MIC-IN GND GND מקווה שמישהו הבין בבקשה תעזרו לי :[
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היתחדשתי לי בכרטיס הזה מלפני שבוע ועל הפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייברים קיבלתי הודעת שגיאה על "Zero Display Service Error" את האמת הכרטיס עובד מצויין כל עוד אני לא עושה OC שמאמץ אותו (משחק כמו STAR WARS EMPIRE AT WAR תוקע אותו בזמן OC), הנה לינק של ההודעה שקיבלתי http://img132.imageshack.us/my.php?image=atimo8.png ממה שחיפשתי ב-SERVICES של WINDOWS מצאתי רק את "Wireless Zero Configuration" (הגדרות Wi-Fi)...
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחרי 4 ימי המתנה קיבלתי אותו המפרט: מעבד AMD ATHLON X2 4200+ לוח אם ASUS M2NE זיכרון 2GB 667 KINGSTON כרטיס מסך LEADTEK GEFORCE 8800GTS 320MB הרד-דיסק WD 160GB 7200RPM צורב LG DVD-RW X18 דגם בהמשך מארז+ספק 6A19+400TRT מחזיק את המחשב כמו שצריך יש לי ויסטה +כמה בעיות אני לא מצליח ליצור רשת ביני לבין המחשב של חותי ואני לא מצליח לשחק את המשחק SPELLFORCE2 שקיבלתי עם הבאנדל של הכרטיס מסך(לא עולה) להתקין XP? או להשאר על ויסטה? (VISTA ULTIMATE)
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב עם לוח אינטל 915 ומעבד p4 3.2 ghz במארז יש מאוורר מאחורה ועוד אחד שקיבלתי עם המעבד. בצד המארז יש פלסטיק כעין שרוול להכנסת אוויר. אחרי 10 דק' המחשב נכבה וכשאני מדליק שוב המחשב מצפצף. מה הבעיה ומה עושים ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה התחילה לפני איזה יומים. מצאתי את המחשב תקוע עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא לא רוצה להדליק את המסך יותר (המנורה של המסך תמיד כתומה). עכשיו היה לי בעיות בכרטיס מסך בזמן האחרון הוא לא עבד כל כך טוב אז חיברתי אותו מחדש ניקיתי אותו אבל זה לא עוזר גם בדקתי את הכרטיס על המחשב השני והוא כן הדליק את המסך לא רואים טוב בגלל שהוא דפוק אבל הוא עובד. ניסיתי איזה כרטיס מסך פי סי אי שהיה לי והוא גם לא עבד. ככה שאני לא בטוח שזה הכרטיס מסך, הוצאתי את הזיכרונות ניקיתי את המגעים חברתי שוב גם את המעבד הוצאתי חיברתי שוב ניסיתי אבל גם זה לא עוזר המחשב לא נדלק. ניסיתי לאפס את הביוס זה גם לא עוזר. מה ששמתי לב אבל זה שבלוח שלי (CHINTECH 7NJS) יש את הפנל הקידמי שיש בוא את הקודים האלה ש…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חבר שלי מנסה להתקין כרטיס מסך אבל המחשב נותן לו הודעת שגיאה לקראת סוף התקנת הדרייבר. מה שאני יודע על התקלה זה שהיה כרטיס קודם במחשב, אבל יום אחד ווינדוס הפסיק לזהות אותו ולא היה ניתן להתקין את הדרייבר מחדש. (הכרטיס פעל, אבל ברזולוציה נמוכה - ללא דריבר). הם חשבו שהבעיה בכרטיס וקנו אחד חדש, אבל נתקלו באותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מערכת חלונות XP)
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף את הכרטיס טלוויזיה שלי מדגם leadtek tv2000xp expert ההתקנה עברה סבבה כשאני מנסה להפעיל את אחת התוכנות שהתקנתי מהדיסק, כל תוכנה, המחשב עושה לעצמו ריבוט. ולא מופיעה אחרכך כשאני מעלה את הווינדוז שום התראהעל קריסת מערכת או כל דבר שהוא והווינדוז גם לא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב על safe mode. מישהו...? תודה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי התקנתי שרת, מעבד XEON הארדיסק 2TB מערכת הפעלה SERVER 2003 32bit מיד לאחר ההתקנה נראה ש 1TB כבר נמצא בשימוש, האם זה בגלל שלא התקנתי מערכת 64BIT? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום,ברשותי כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP דיי ישן , בן לפחות שנתיים. לאחר קניית מחשב חדש והעברת הכרטיס מהמחשב הישן חברתי את כל מה שצריך, לממיר ולכ.קול , אף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר את הכרטיס הזה כמו שצריך אחת לתמיד במחשב הישן שהיה לי נשלח לחבר של אבא שלי שם הכרטיס הוגדר כרואי,אבל עכשיו כשאני עובד בפני הגדרתו יש לי קצת בעיה אני משתמש במערכת הפעלה Vista 32 ביט , ואני פשוט לא מצליח לגרום לכרטיס להציג אפילו תמונה. בהתחלה ניסתי להתקין את הדרייברים שהיו באתר המתאימים לכרטיס הזה במיוחד , לויסטה ולאחר מכן להתקין את תכונת הPVR 2 (שהיא חדשה לי , פעם הייתי משתמש רק בPVR הישנה) ושום דבר לא עבד,השגיאה שאני ממשיך לקבל היא cannot find any available BDA device אז הסרתי הכל , כל…
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי מיני-דיסק של סוני אבל אין לי את התוכנה....... מישהו יודע איך אני יכול להתקין את המיני-דיסק בכל זאת????????.........
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי ידידה שלי נדפק אז החלטתי לסדר לה אותו, המחשב עלה רק על מצב בטוח ואחרי שתי דקות נתקע.חיפשתי שם שיחזור מערכת לא מצצאתי (ווינדוס מיליניום) אז עשיתי פורמט להתקין 2000 בזמן הטעינה של הוונדוס הוא נקתע(וונדוס 2000 עוד לא עלה פעם אחת) אז עשיתי מצב בטוח וגם שם אחרי שתי דקות נתקע. התפשרנו על ווינדוס 98 עולה סבבה הכול טוב ויפה אבל הדרייבר של הכרטיס מסך משגע אותי, לא מצליח להתקין אותו EGOFOCE . מצאתי באחד הכוננים קובץ של גואסט GHOST כולל דריברים מותקנים ניסתי לפתוח את הגואסט בGHOST1999 זה אמר שזה ישן מידי. מה עושים?!?!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי כרטיס המסך שלי לאחרונה מתחמם לרמות קרטיות של 70+ מעלות כאשר אני משחק במשחק כבד כולשהו כרטיס המסך הוא x850XT PE שאר המערכת זה גיגה ראם DDR , מעבד 3200+ athlon ולוח אם שאת האמת איני זוכר את שמו בכל מקרה חוץ מהחימום יתר הזה גם המחשב מציף אותי בסאונד של "beep" נשמע כמו שאתם קוראים את זה. כול כמה שניות סאוד של ביפ יוצא מהמחשב. ניסיתי לנקות את הכרטיס מאבק והוא אכן נקי ואין בו אבק שיכול לגרום לזה. המאוור פועל כמו שצריך אני חושב. העניין הוא כאשר אני עושה alt tab בחזרה לווינדוס הטמפרטורה יורדת מיד ל 60~ מעלות. מה לעשות תודה על העזרה מראש. עריכה : אני לא עושה אובר קלוקינג
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Do not remove memory modules while DIMM LED is on. It might cause short or other unexpected damages due to the 2.5V stand by voltage. Remove memory modules only when AC Power cord is disconnected. זו אחת ההזהרות שכתובות בחוברת של לוח האם שלי. כמובן שברוב טמטומי שמתי לב אליה רק היום. המצב הוא כזה. המחשב הוא בן שנתיים בערך עם לוח אם GA-7VAXP. יום אחד המחשב התחיל לעשות לי בעיות עם הזיכרון, כנראה עקב העובדה שלא צייתי לאזהרה. בדיקה שעשיתי העלתה שגיאות ב RAM אחרי שהוא פעל חצי שנה תקין. החלפתי את ה RAM לאחד אחר, שוב בלי לנתק את ספק הכוח. השני פעל ולא דיווח על שום שגיאות אבל גרם למסכים כחולים מדי פעם. נכנסתי לביוס וכיוונתי את המהירות שלו ידנית ל DDR-266 ומאז הוא פועל תקין. עכשיו …
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת compal מדגם CT10 (או ACT10). אני צריך לעשות לו עידכון ביוס אבל אני בבעיה, את העידכון יש לי אבל אין לי את תוכנת ה FLASHROM. הנתונים הם אלו: Insyde Software MobilePro Bios Version 4.00.01 sis 650 Bios 4.00.04 Legend V71 Bios 106A אלה כל הנתונים המוצגים בעליית המחשב. אין אופציה לעידכון מתוך הביוס. אני יותר מישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. אנא צרו איתי קשר בפורום או במייל shidlo@gmail.com בתודה מראש רועי
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש,קיבלתי אותו היום,חיברתי את הכבל של המסך,מקלדת ועכבר הכנסתי את דיסק ההתקנה של WINDOWS XP והפעלתי את המחשב. וכל מה שאני רואה על המסך זה 3 צבעים : ירוק,אדום וכחול ומופיע לי ההודעה CHECK YOUR PC AND SIGNAL CABLE. מזה אומר? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום ! קודם כל , אני מצטער על הכותרת , אני פשוט לא מצליח לחשוב על תיאור מוצלח לבעיה המוזרה הזו .. לפני כמה ימים , פירמטתי את המחשב של אחי . המפרט שלו - P 4 2.4B Gigabyte 8SQ800 512 Samsung DDR Gigabyte Radeon 9700Pro גם לפני הפורמט , המחשב עשה בעיות מוזרות במיוחד . נגיעה הכי קלה במחשב , הייתה גורמת לו להתקע , והייתי חייב לעשות לו ריסט . בנוסף , העכבר לפעמים לא פעל , או שהנורה שלו היבהבה . לפני הפורמט , בדקתי את כל החיבורים , חיזקתי את הברגים של ה HD והלוח אם , ובדקתי שהכל יושב טוב טוב . המחשב התחיל לעלות , ונתקע . ריסטים חוזרים ונשנים הביאו אותי למסקנה המוזרה במיוחד - המחשב עולה רק כאשר העכבר לא מחובר ! לא משנה איזה עכבר אני מחבר לו , כל עוד הוא מתחבר ל Onboard USB , …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במחשב הוא לא קורא כל סוג של דיסק און קי או כרטיס זיכרון בקיצור כל התקן זיכרון שמחברים לו ליציאת היו אס בי. ניסתי לבדוק אם חסר דרייברים ולא חסר אבל כל התקן שמחברים שהוא לא זיכרון(כגון עכבר) הוא עובד אבל הוא עושה בעיות ברגע שמחברים התקן זיכרון. ניסתי לחבר עוד יציאות יו אס בי ללוח אם וגם זה לא הצליח זה עשה את אותה הבעיה. תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-