עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yarivot26,

חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by THELAD,

שלום רב, לאחרונה כאשר אני מריץ על המחשב משחקים כבדים, כגון: FIFA 2005, המשחק נתקע בעת משחק באופן אקראי למשך שניה וממשיך, כך פעם מרובות בעת משחק. לאחרונה שלחתי את המעבד לבדיקה אצל Intel מכיוון שהתחמם, הגיע לחום של 65 צלזיוס, הם אמרו שאין בעיה במעבד, אך אמרו שחסרה משחה. ( ???) כאשר החזירו לי את המעבד, התוצאות היו בהרבה יותר טובות, אך עדיין נתקע. המחשב כעת בעת מאמץ מגיע ל-43 מעלות לכל היותר. במחשב קיימים שלושה מאווררים. מפרט מחשב: p.4 2.4 Ghz Redaon 9200 120MB 512 MB RAM לוח אם: intel Silver REFF אשמח לקבל פתרונות... תודה לעוזרים. :s05:

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  3. יש לי צורב DVD רגיל , באתי לצרוב סרט דרך הNERO והוא רושם לי PLEASE INSERT A WRITEABLE DISC .. הסתכלתי על הכונן שלי במחשב שלי ואני רואה שהוא מופיע פתאום כ BD ROM. עשיתי לכונן UNINSTALL ועשיתי REBOOT והוא עדיין התקין אותו שוב כ BD ROM . מה עושים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by icebreak,

מדריך על הבעיות הכי נפוצות במחשבים ואיך להתמודד איתם. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1720

5. ברשותי ספק כח של OCZ 700W שנשרף עקב קפיצת חשמל למישהו יש מושג היכן אוכל לקבל שירות בארץ לגביו תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by benhalaf,

כל פעם, 5 דקות אחרי שמעלים את המחשב הוא או נתקע או עושה לעצמו ריסטרט בsafe mode הוא עובד מצויין (אפילו האינטרנט עבד שם...) פרמטתי אותו כי חשבתי שזה איזה וירוס ועכשיו בהתקנה של הוינדוס עולה לי החלון הכחול הזה. צירפתי תמונה של הודעת השגיאה תודה! [attachment deleted by admin]

7. השאלה בנושא אשמח לתשובה עריכה: NVM אפשר

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. Started by ben_amitai,

שלום שוב :-\היום כהפעלתי תמחשב אחרי שהווינדוס עלה הוא עושה לי שיש CRITICAL ERROR אני עושה לו ''SEND'' ואז הוא שלח אותי לאתר שכתבוב בו ככה ''Solution not found: consider BIOS Upgrade Thank you for submitting an error report. Problem description Microsoft is unable to determine what specifically caused the problem you reported. Consider BIOS Upgrade During the crash analysis, we noticed the basic input/output (BIOS) system version on this computer does not match the specifications for the processor that is installed on your computer. This can occur when a newer processor is installed on an older system board or older BIOS. Using a BIOS that does not support the installed …

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by soli1239,

יש לי ipod והמחשב שלי לא מזהה אותו איך אני יכול לפתור את הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  10. Started by mentikor,

זאת בעיה מוזרה שיש לי אותה כבר כמה זמן משחק פרו אבולושן היה עובד לי סבבה וכמו שצריך, אבל משחק טניס היה עובד מהר, ז''א אחרי איזה שעה ככה שהמחשב דלוק, פתאום המשחק רץ מהר מידיי, במהירות שאי אפשר לשחק, וזה היה עובר רק אם הייתי מפעיל מחדש את המחשב, ואז כשהיה עובר זמן כלשהו כשהמחשב עדיין דלוק זה היה חוזר. בקיצור לא ממש הפריע לי עד עכשיו. היום החלפתי סתם ללוח אם אחר... [הבעיה נמשכת] פירמטתי את המחשב ל XP SP3, התקנתי את המשחקים היחידים שאני משחק, הטניס והPES, רק שהבעיה עכשיו הייתה ששניהם רצו מהר מידיי, ממש כאילו עשו X10, וזה רץ ממש מהר. פרמטתי שוב, הפעם ל WIN7, ואותו דבר... דרייברים הכי עדכניים של NVIDIA מהאתר שלהם, כרטיס מסך 9800GT מה זה יכול להיות יש למישהו מושג? האם זה …

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by Swed,

שלום לכולם יש לי סט של מיקרוסופט עכבר ומקלדת Wireless Optical Desktop 1000 עכשיו.. בגלל שזה מחובר בUSB וזה אלחוטי המקלדת לא עובדת שהמחשב נדלק ואחרי המסך של הביוס היא כאילו לא עובדת. עכשיו יש דרך כלשהי להגדיר שהמקלדת כן תעבוד אחרי הביוס למשל עם אני רוצה להפעיל תמחשב בSAFE MODE אני לא יכול ואני צריך לקחת מקלדת אחרת כדי שזה יעבוד ממש לא כיף ולא נוח לעשות אתזה.. האם יש דרך כלשהי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב בן שנתיים חוץ מהכרטיס מסך שהוא 4 חודשים בערך אצלי. המפרט הוא זה: E7500 GTX550TI 4GRAM ספק זה זה: עכשיו אני לא מצליח לשחק שום משחק באופן נורמלי, BLACK OPS 2 אני בקושי עובר את ה 45FPS, ובאזורים קצת פתוחים זה יורד ל25. BF3 אפילו על LOW עם 800X600 לא רץ חלק, ועוד מלא משחקים שהמחשב הזה לא מצליח להריץ, למרות שהוא אמור להריץ אותם בצורה יפה. אני לא יודע מה לעשות, הכרטיס מסך נקנה לפני 3 חודשים,אז אני חושב שהבעיה לו בו, לדעתי הבעיה או בספק, או במעבד. מה אתם אומרים לעשות? המעלות בסדר גמור, וגם הדרייברים מעודכנים, מערכת הפעלה WIN 7 32 פרוץ

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by kalda01,

מחשב בן שנה וחצי עם לוח G31M-ES2L הפסיק היום בבוקר לזהות את הדיסק הקשיח. גם בBIOS הוא לא מזוהה. יש זימזום מוזר כשמדליקים והנורה של הHDD דולקת רצוף עד שיוצאת ההודעה שאין סיסטם דיסק. האם הלך הדיסק ? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לאבחן אם הבעייה בדיסק או בלוח ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by xena,

שלום, רכשתי והרכבתי אתמול את המפרט הבא, שהומלץ בפורום מפרטים: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 x 1 1050 MEMORY DDR II 667 1024MB Twinmos 580 x 2 1160 GIGABYTE ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? GIGABYTE 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E 520 x 1 750 HARD DISKS Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II אני מנסה להתקין את הדרייבר של הלוח (INF) והוא נתקע באמצע, תוקע את המחשב ואחרי כמה דקות רושם תקלת "delayed write failure" שלא מאפשרת העתקת הקבצים. לא רק זה, ה XP משתתק ולא עולה אחרי ריסט, ואני נאלץ להתקין אותו מהתחלה. ניסיתי להתקין XP בדיסקשיח הישן שלי (SATA רגיל) ולא היה בעיה להתקין את הדרייבר INF. כלומר, התקלה נעלמה. נראה לי שזה מצמצם את האפשרויות לדיסקשיח. ה…

16. Started by 34N1A1N79,

היי, שהמחשב שלי נכנס שינה ואז אני שוב מפעילה אותו צריך להקיש ססמא משום מה, זה לאחר פרמוט יש לי ווינדווס 10 64 ביט, איך אני משנה את זה?מבטלת בזמן שינה את הססמא , שישאר רק בזמן הדלקת מחשב וזהו תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  17. כאשר אני מתקין כול דרייבר של A.T.I מסידרת הקסטלייט .... שאני ניכנס להגדרות של הכרטיס מסך אז כול התפריטים הם בעברית!! אני מוריד ישירות מהאתר של אי טי איי ... ולא רשום שם משהוא על שפות בנלאומיות כמו למשל בדרייבר של אינבידיה!! יש לי Windows XP פרופשונל בלי שום תלאי של עברית ולמרות זאת זה מתקין את ההגדרות בעברית!! אך אני עושה שזה יהיה באנגלית? מה רק בגלל שאני מוסיף תמיכה בעברית בווינדוס במהלך ההתקנה של שפה עברית כדי שאני יכתוב ויקרא עברית אז ישר זה מזהה את זה ואומר אוקיי נתקין לו תפריטים בעברית?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. זה המפרט שלי מחשב חדש עלה לי 5000 ש"ח מעבד- INTEL E8400 3.0GHZ לוח אם - ASUS PQL-E כרטיס מסך - GIGABYTE ATI 4870 512 זכרונות- G.SKILL 4GB 2GBX2 CL4 PI כמו כן יש לי וואחד קירור על המעבד THERMALIGHT ULTRA 120 EXTREME ומארז GIGABYTE 3D AURORA עם 3 מאוורים בפנים וסירקולציה מצוינת יכול להיות שהתוכנה הזאת משקרת? GPU זה הכרטיס מסך? מזה אני מפחד 80 זה לא הרבה מדי? יש עוד מקום לבדוק טמפרטורות? אם יש לי בסוף בעיה של חום מה אני אמור לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  19. מדובר על לוח Intel D945GCLF הלוח נדלק, ואפשר להיכנס לBIOS. אבל הוא נותן אח"כ הודעה: the aa number has not been programmed on the system למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  20. Started by לילך,

מחשב שבאנו להחליף לו כונן CD, שמנו אחד חדש וברגע שהכנסנו דיסק המחשב נכבה. מאז המחשב מסרב להידלק. ניסיתי כרטיס מסך, זכרון, לפרק את כל החלקים מהמחשב וכו' עכישו ניסיתי להחליף את הלוח אם, לא בטוח שעשיתי את זה טוב 1. הכבלים שמגיעים מהפנאל הקידמי- power switch, h h d led, וכו', חיברתי אותם לפי מה שרשום על הלוח. יכול להיות שצריך שם עוד משו? 2. מעבד p4 intel 2.88 כשהוא מחובר המחשב לא נדלק כאילו רק המאוורר עושה רעש אין אורות מקדימה חיברנו במקום מעבד p4 intel 1.5 המחשב נדלק יש אורות אבל יש צפצוף אחד ממש ארוך. בדקתי בסטיקי על ציפצופים ולא היה שם משהו כזה מישהו יודע מה זה אומר? המעבד השני גם חם רצח (הוא מתחת לגוף קירור עם מאוור) אחרי כמה שניות של הפעלה זה תקין? 3. איך אפשר לדעת אם ל…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by zuck,

שלום, יש לי מחשב עם מעבד E7500 כרטיס מסך 8600GT 4G זכרון בזמן האחרון כשאני עובד על המחשב לפתע הוא נתקע ומופיעה מסך כחול זה יכול לקרות שאני פותח FIREFOX או אם אני פותח POWERPOINT אין משהו ספציפי בכל מקרה פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר של ה- CPU תקוע , ניקיתי אותו ועכשיו הוא עובד אבל עדיין התופעה של המסך הכחול חוזרת על עצמה . אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. אז ככה, שלום למחשב של אחי החליט לעשות בעיות והוא לא מוכן להדלק כשהכרטיס מסך(1950פרו של ספיר) מחובר לספק(אנמרקס ליברטי 400W) דבר ראשון שעשיתי זה לנתק הכול ולהרכיב שלב שלב החל מהמעבד ולהחליף קירור-> זיכרונות-> קשיחים->DVD-> כרטיס רשת-> והכול עבד כשאני מחבר את הכרטיס מסך ללוח אבל בלי החיבור של ה6 פינים שיוצא מהלוח, המחשב מגיע לפוסט (אני יכול לדעת את זה לפי הציפצופ של הפוסט) והמאוורר של הכרטיס מסתובב, הבעיה מתחילה כשאני מחבר את הכרטיס מסך לספק אז המחשב מסרב לעלות, ניסיתי להלחילף בין הכבלים של הPCI-E שיוצאים מהספק וגם במקום החיבור שלהם על הספק, כמו כן ניסיתי לחבר אותו למולקס עם המתאם שהגיע עם הכ"מ אבל אותו דבר. לפי זה יש למישהוא רעיונות איך לפתור או שזה גזר דין …

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  23. ברגע שאני עובר לכרטיס מסך המובנה התופעה נעלמת התקנתי דרייברים הכי עדכניים מאתר ati (רק דרייבר-לא catalyst) ממה יכולה לנבוע הבעיה ? תודה רבה ובוקר טוב radeon x300 אנא תגידו איזה פרטים נוספים צריך

24. Started by HAIM1979,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד של חברת compal מדגם CT10 (או ACT10). אני צריך לעשות לו עידכון ביוס אבל אני בבעיה, את העידכון יש לי אבל אין לי את תוכנת ה FLASHROM. הנתונים הם אלו: Insyde Software MobilePro Bios Version 4.00.01 sis 650 Bios 4.00.04 Legend V71 Bios 106A אלה כל הנתונים המוצגים בעליית המחשב. אין אופציה לעידכון מתוך הביוס. אני יותר מישמח אם מישהו כאן יוכל לעזור לי. אנא צרו איתי קשר בפורום או במייל shidlo@gmail.com בתודה מראש רועי

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by assaf990,

מקלדת מיקרוסופט הזאת http://www.microsoft.com/PRODUCTS/info/product.aspx?view=33&pcid=4cb4d1e3-1eab-40a0-a2db-b4b594692b6c יש לה מקש מיוחד שעליו צריך ללחוץ כדי שמקשי ה-F-ים (F1, F2 וכו') יתחילו לעבוד. זה מרגיזזזז!! מישהו יודע כיצד ניתן לתכנת כך שתמיד מקש זה יהיה דולק ולא יתכבה עם כל איתחול המחשב?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים