תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזו בעית חומרה.... אבל נראה מה אתם אומרים. אז ככה: כל פעם שאני מפעיל תכנית כלשהיו שמשתמשת בסאונד (winamp, teamspeak, משחק כלשהו) אז יש סיכוי שהסאונד "יקפא". מה הכוונה יקפא? פשוט אין סאונד. כדי לשחרר את ה"הקפאה אני פותח מין כזאת תכנה שבאה עם הדרייבר של הכרטיס קול, ושם פשוט מחליף בין האפשרויות לסאונד (אוזניות או 2-רמקולים). לא משנה על איזו אפשרות הייתי ולאיזו החלפתי עדיין הבעיה קיימת והיא נפתרת כשאני מחליף, לא משנה למה אני מחליף. תמונה להמחשה: http://planet.nana.co.il/dotts3/sound%5Fprob.JPG יש לי לוח אם Epox EP-4PCA3I עם כרטיס קול מובנה. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב שלי וגיליתי למה רק אחד מהכוננים רצה לעבוד כל פעם- 2 הכוננים היו במצב SLAVE אז שמתי את הצורב MASTER ואת הCDROM כSLAVE. האם המצב הזה יעשה בעיות או שבכלל עדיף CABEL SELECT לשניהם?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי בעיה נורא מוזרה , יש לי לוח מסוג GA-7VRXP , של גיגה בייט כמובן . וקניתי לו מעבד 2400+ , הלוח אמור להיות PLUG N PLAY מלא , חיברתי הכל הדלקתי את המחשב , המחשב נדלק וכעבור זמן מה הוא נכבה. אחרי משהו כמו 3 פעמיים כאלה , המחשב כעת נדלק אך ללא תצוגה על המסך וכאשר אני מוציא את הזיכרונות הוא לא מצפצף .. למישהו יש מושג ?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A7V266-Cישן מאוד עם מעבד AMD1700 והוא לא פועל כשורה . אני מצליח להפעיל אותו, עובר בו מטח אבל לא נדלק המחשב, אם אני מוציא ממנו את כל הכרטיסים הוא לא מצפצף דבר שתמיד קורה ואמור לקרות... ולא שום דבר הוא עבד לפני כמה ימים אבל היה איזה יום אחד שהמחשב נפל לי באויר איזה 30 סמ ולא בדקתי לאחר מכן אם הוא עובד למחרת רציתי להפעיל אותו כי החלפני מארז... והוא לא עובד יכול להיות שנשרף או שזז משהוא למרות שהוא נדלק למחצה? איך אפשר לתקן את זה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן SATA של WD. הוא רוצה להגדיר אותו ככונן ראשי (שעליו יישב הווינדוס) אבל שאני נכנס למסך הכחול של ההתקנה הוא לא מזהה את הכונן ומביא שגיאה (בBIOS אני רואה את הכונן) יש לו לוח אם ASUS P4S800D. עזרה?
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאיזה אתר של סרטוני וידאו שמתנגנים במדייה פלייר. ושאני לוחץ על הקובץ.מופיע לי שגיאה הזאת. ל- Windows Media Player אין אפשרות להפעיל את הקובץ מכיוון שלא נבחרו פרוטוקולים של זרימה. בחר פרוטוקול אחד או יותר ולאחר מכן נסה שוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, לדוד שלי יש בעיה, משחקים מאוד פשוטים ולא כבדים של ילדים זוחלים מאוד (עושה רושם ש ה FPS נמוך). יש לו מחשב פנטיום 4 3 גיגה הרץ, חצי גיגה זכרון, כרטיס מסך GEFORCE FX5200. אני מדבר על משחקים כמו Teenage Mutant Ninja Turtles (צבי הנינגה) או אפילו איזה משחק מרוץ נהיגה ששוקל 70 מגה. בדקתי ובזמן הרצת המשחקים יצאתי לוידווס וראיתי שנשאר עוד איזה 70 מגה זיכרון פנוי בזמן הפעלת המשחק. בהארד דיסק שלו לא חסר מקום. לפי דעתי הבעיה היא הכרטיס מסך אבל נראה לי מוזר שמשחקים כל כך ישנים הוא לא מריץ כמו שצריך. עדכנתי דריורים. דירקט איקס לא עדכנתי הפעם, אבל נראה לי שיש לו 9.0B. מה אתם חושבים שהבעיה? ומה צריך לשדרג על מנת לפתור אותה? תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte ga7vx לפעמים שאני מפעיל את המחשב הביוס מזהה את החיבורי Usb והמקלדת לדוגמא מוארת ושהווינדוס עולה פתאום הוא לא מזהה כלום לא מקלדת לא מודם usb שום דבר(אני עובד עם xp)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אתמול עשיתי ניקיון פיזי למחשב מאבק פירקתי את המעבד מרחתי עליו משחה טרמית והחזרתי חזרה,ניקיתי מאווררים והכל היה בסדר אחרי שהחזרתי הכל והדלקתי את המחשב לקח לו בערך דקה וחצי להגיע לטעינה של הוינדוס. בטעינה הוא עשה בערך יותר מ50 קווים ואחריה עוד שתי דקות עד שעלה הכל. חשוב לציין שאחרי שהכל עולה המחשב עובד רגיל ולא לאט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכם לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב שלי באופן רגיל ופתאום ראיתי שבשלב מסוים כמה שניות אחרי שאני פותח אותו אפילו לפני שעלה הוינדוס הוא עושה ריסט חזרה וכך זה חוזר וחוזר ריסט ושוב ריסט. רציתי לשאול אם מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה לזה אני מתאר לעצמי שפרמוט לא יפתור את הבעיה הזאת אני אשמח לקצת עזרה. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום יש לי AMD 64 3200 -754 נשברו לי הפינים בעת הוצאה, ואני לא רואה עתיד למעבד הנ"ל. האם כדאי לקנות מעבד 754 או לשדרג כבר עם לוח אם ל939 ואם כן לאיזה? המחיר הוא יחסי דהיינו נמוך ככל האפשר אבל שהתמורה תיהיה טובה. גג 2000 שח
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Driver-IrqL_Not Less Or EquaL stop 0x000000D1 (0x0000022A,0x00000002,0x00000000,0xF7FF3776) itexwana.sys Address F7FF3776 base at F7Fac000 Datestamp 3b9e456f מה לעשות בנידון למישהו יש רעיונות??
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחי יש USB של רשת אלחוטית ומנסה לגלוש דרך המחשב לראוטר כשהוא קנה את המחשב הכל עבד מצוין פתאום יש התנתקות כל 5-15 דקות בדקנו מערכת הפעלה שונה, ה USB עצמו על מחשב אחר עבד בלי תקלות מה שאומר שזה לא הקליתה ולא ה USB אלה תקלה של המחשב עצמו. לתקופה מסוימת כשהמחשב היה בבית אחר הוא פעל, אחר כך כשהחזרנו אותו למקום הוא פעל למשך יום או יומיים ושוב התחילו בעיות, גם בדקנו כל יציאות USB של המחשב בכולם אותה בעיה, גם איפה ששמנו מקלדת או עכבר. מה נראה לכם הבעיה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הגדרתי דרך הBIOS שה- BOOT יהיה דרך CDROM אבל בזמן העליה של המחשב אני מקבל הודעה שה- BOOT דרך ה CDROM אינו יכול להתבצע עם שגיאה "CODE 5 " וזה ישר עובר למערכת הפעלה הנוכחית ,מה הבעיה? (-הסידירום תקין ) **עריכה** מוזר לי מאוד ניסיתי לעשות BOOT עם מערכת הפעלה קודמת-VISTA וזה כן עובד ה- BOOT ועם מערכת הפעלה החדשה W7 לא עובד במחשב שלי ,למרות שכן זה עבד במחשב אחר של חבר. צריך עזרה בדחיפות, תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם. מדובר על משחק call of duty 4 modern warfare RM. מישהו יודע ממה זה נובע? בזמן שהמשחק טוען את עצמו זה עושה לי את התקלה המוזרה הזאת וזה רק במשחק הזה. האם לנסות להתקין מחדש? לא יודע כמה זה רלוונטי אבל המפרט שלי הוא: RYZEN 5 3600 GIGABYTE B450 AORUS PRO CORASAIR 16GB 3600MHZ MSI TRIO-X 3080 כל הדרייברים מעודכנים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי קישור לאתר שמימנו אני יכול לעדכן את הדרייברים של הכרטיס כי התקנתי משחק והוא אומר לי שהדריברים שלי ישנים מידי... תודה!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך יודעים אם המקור לתקלה במחשב זה לוח האם או המעבד?? ואי אפשר לעשות אלימינציה כי אף אחד לא יתן לי לוח אם\מעבד כדי לנסות...
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד פנטיום 4 3000MHZ HT, עשיתי לו אוברקלוק דרך הביוס , פשוט העליתי את ה-FSB מ-200 ל-220, שמרתי והפעלתי מחדש, ואז הוא הגיע לי למסך הטעינה של ה- STARTUP ואחריו הוא הראה לי מסך כחול לשניה ועשה ריסט. אז החזרתי את ה-FSB למהירות המקורית של 200, ושוב אחרי ה- STRATUP הוא מציג לי מסך כחול לשניה ואז ריסט. אני חייב לפתור את התקלה כדי להיכנס לווינדוס. הלוח אם שלי הוא MSI NEO2-V. מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אתר הבית שיש לי הוא http://www.msn.co.il/ וכשאני נכנס לכלים ואפשרויות אינטרנט ואני מאשר ועושה אישור אז עדיין זה חוזר ל-http://www.msn.co.il/ בתור אתר הבית מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-