עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by אבירמי,

שלום,תמיד שאני נכנס למשחק שהורדתי בשם קאונטר סטרייק אחרי כמה דקות שאני משחק יש לי על המסך קווים צבעוניים ואחרי 10 שניות בערך המסך נעשה שחור וצריך לנתק את המחשב ולחבר מחדש כדי שהמחשב יפעל שוב למה?איך פותרים בעיה זו? אשמח לתשובה מהירה תודה מקרב לב !

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Pec12313,

אוקי זה מה שקרה לקחתי זיכרון 512 ואני לא ידעתי שצריך אותו זיכרון בדיוק ואותו mhz וכול זה קיצר אחרי ששמתי את שתי הזיכרונות יחד המחשב לא עלה אחרי כמה נסיונות יצא ריח של שרוף מהמאורר של המעבד עכשיו השאלה שלי היא מה נשרף והאם אני יכול להשתמש ב מעבד במחשב אחר ? ואיך אני ידע שהמעבד לא שרוף

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by dj_poo,

קודם כול שלום ותודה על העזרה מראש יש לי מחשב עם לוח asus k8v-mx אני בהתחלה ניסיתי לפרמט אותו נתן לי הודעת שגיאה שלא מצא שום הרד דיסק הלכתי לביוס היה הגדרה ide - sata והוא היה על raid שיניתי את זה לסאטא העלתי את התקנה זיהה לי את ההרד דיסק עכשיו אחרי שהוא העתיק את כל הקבצים והוא עשה ריסט והתחיל להעלות לווינדוס ונותן את אה 38 דקות עד לסיום פיתאום קיבלתי מסך כחול אני עושה ריסט ואז אני מקבל מסך שחור במקום אה 38 דקות עכשיו יש לי 2 שאלות 1. למה זה קורה המסך כחול הרי זה יכול לקרות רק מבעיות חומרה אבל אילו בעיות חומרה יכולות לגרום לזה 2 אני ניסיתי לעשות את זה עם כמה דיסקים של ווינדוס שיש לי וזה עדיין חוזר מדוע זה תודה מראש עידן

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by moshe1040,

קניתי TP-Link AX1800 VDSL Whole Home Mesh Wi-Fi 6 Deco X20-DSL רושם מחובר ואין אינטרנט. הזמנתי טכנאי להתקנה ואמר לי שהחברה נעלה את האופציה לנתב פרטי בשיחה עם התמיכה של 019 נאמר לי שאין שום נעילה. זקוק לעזרה . בתודה משה

6. Started by zhalutz,

ברשותי נייד Lenovo Z570 עם Win10 בילד ישן. גם המחשב לא כ"כ חדש (2012), אך כוחו במותניו (i7 + SSD) ואני ממאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לבצע התקנה נקייה של Win10 בילד האחרון. הכנתי USB וגם דיסק DVD DL לצורך זה ע"פ ההנחיות של מיקררוסוט. הבעייה שהמחשב לא מזהה את ה USB או את הדיסק בעליה. הוא לא מזהה דיסקים ישנים של Win מקוריים של מיקרוסופט. לא ניתן לסדר מחדש את סדר קריאת הכוננים משום שלא ניתן להגיע BIOS בעזרת F2 / F12 או להגיע אל UEFI באמצעות Setting-Recovery-Restart וכו' nשום שהלחצן UEFI לא קיים תחת Advanced. מידע מערכת מראה שהמחשב עובד תחת מוד UEFI וכן, מחיצת השחזור מראה שהיא מסוג UFI, בהיינו, בעליה, המחשב עוקף את ה BIOS. נראה לי שאני צריך להגיע איך שהוא ל BIOS ולהעביר או…

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. מחשב נייד HP 15-U הייתה לי אפשרות לגלול באמצעות החלקה של שתי אצבעות מלמטה למעלה ולהפך על משטח הטאץ' פאד ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. מותקן חלונות 10 בעברית עם ערכת שפה בעברית מלאה הבעיה כשעושים חיפוש מילה בעברית מקבלים רשימה של תוצאות עם ריבועים במקום טקסט, התקיה עצמה מחוץ לתוצאות בעברית בלי בעיה איך פותרים את הבעיה הזו? אני מצרף צילום מסך

9. 1. הי אני רוצה לקנות מחשב בשבילי, מחשב לגיימינג ועריכה של סרטונים, תמונות. התקציב הוא 5500 ולא ניתן חריגה בתקציב. 2. אני גם מעוניין לקנות ציוד הקפי (הציוד ההקפי לא כולל את התקציב של ה5500 והתקציב המירבי לציוד ההקפי הכולל הוא 3500 ש"ח). הציוד ההקפי כולל: מקלדת, עכבר, פד שולחן שאני מעריך בערך שגודלו צריך להיות בסביבות המטר לרוחב על 40 סנטימטר, מסך גיימינג איכותי (צריך להיות עם רזולוציה טובה ועדיף 144hz, מאמין שהוא יעלה בסביבות ה1000,1500 ש"ח) ואוזניות. (חשוב לציין שאני רוצה שכל זה יהיה של גיימינג, עדיפות לאורות אך לא חייב). 3. אני רוצה במחשב 3 חיבורים של HDMI וחיבור של SSD. 4. פחות חשוב לי שקט הפעילות של המחשב אבל אני מקליט סרטונים למדיה החברתית…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by מוסקה,

שלום חברים יקרים אחותי רכשה מחשב דרך האתר של אייבורי ובטעות קנתה מחשב שמגיע רק עם לוח אם ודברים מינימליים. אמרו לה שזה מחשב להרכבה. היא בכלל לא ידעה מה היא מזמינה ולא שמה לב שזה מגיע ללא ווינדוס וללא שום דבר בנוסף. רצתה להחזיר ולקנות משהו אחר במקום, אך סורבה כי פתחה את המארז. רושם לכם את דגם המארז, האם יש בו דברים בסיסיים מובנים או שהיא צריכה לקנות כל דבר בנפרד, כמו: כרטיס מסך, מתאם רשת, וכו’. אם כן אשמח שתפרטו. תודה רבה. דגם לוח: Asus h610 prime m-k מעבד i7 127002 1700 tray עריכה: לאחר שיחה עם שירות לקוחות אייבורי אמרו שהם מוכנים להתקין כל דבר שצריך בנוסף שנרכוש אצלם ללא עלות התקנה אלא רק עלות חומרה. אשמח להמלצתכם מה כדאי להוסיף?

11. Started by Artist,

במחשב חדש שהרכבתי לחבר שלי שאני מנסה להדליק אותו המאווררים מסתובבים רגע ואז הוא נכבה. אין ציפצופים במחשב יש לוח של ASUS עם הנורה הירוקה שדולקת אם יש מתח והנורה דולקת. במחשב אחר (שלי) לפעמים הוא לא נדלק. אני לוחץ על POWER ולא קורה כלום עד שהוא נדלק ופועל ללא בעיות. תודה לכל מי שיכול לעזור. עריכה (כדי לענות על שאלות שבבוודאי תשאלו): המחשב של חבר שלי חדש לחלוטין והרכבתי את 2 החיבורים של המתח. עריכה2: ניסיתי לפרק כל דבר שאפשר ולאפס את הביוס

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by zzrxox,

היי, מדובר על צורב רגיל לא די וי די,היום אני מנסה לצרוב ( ואני חייב לציין של עשיתי שימוש בצורב זמן רב ) ואני מקבל הודעה שאין דיסק למרות שיש. מה יכולה להיות הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. היי לחבר שלי יש בעיה.. שהוא מדליק ת'מחשב אז אחר כך יש לו מין תקסט קטן שכתוב ntlrd is missing מה זה הקובץ הזה לעזעזל? מה עושים?? תעזרו לו....

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by Infin1ty,

אתמול בערב שהגעתי הביתה המחשב נתקע ללא שום סיבה, לא היה לי כוח וזמן לטפל אז כיביתי אותו והלכתי, היום בבוקר שהדלקתי אותו המחשב פשוט לא רצה לעלות, מה ששמתי לב זה שהלד הירוק שנמצא על המארז מהבהב במהירות ולפעמים שאני מדליק את המחשב מחדש הוא מהבהב יותר לאט, ניסיתי להחליף זיכרון, ניסיתי להוציא את המעבד ולהחזיר אותו, לא עזר.. כמו כן גם החלפתי את הסוללה שעל הלוח האם בתקווה שאולי זה זה. לפי הבנתי הנורה הירוקה קשורה באספקת הכוח למחשב, האם זה נכון? מדובר על לוח אם מסוג Gigabyte 72XE דגם מאוד ישן וגם המעבד ישן, מה יכולה להיות הסיבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by fatbox,

שלום לכולם יש לי בעיה שהחלה לפני כמה ימים, המחשב החל לקפוא במהלך משחקים למרות נסיונות לפתור ולמצוא פתרון לא הגעתי לשום מקום. אתמול בנוסף לבעיית המשחקים נוספה לתקיעות גם תקיעות בהרצת סרטים, שזאת בעיה חדשה לגמרי עד אתמול ראיתי סרטים בכיף ופתאום בום כל הזמן קופא בהרצת הסרט. לאחר קריאה קצת על הנושא גיליתי שיכול מאוד להיות שהבעיה היא הספק ג'נרי שיש לי שגורם לבעיות, אבל שאלתי היא האם לפני שאני רץ לקנות ספק חדש יכול להיות שיש בעיה במשהו אחר שיכול לגרום לזה , או איזה רעיונות לנסות לפתור את הבעיה בצורה פשוטה יותר לפני שאני אקנה ספק. יש לי כרטיס מסך של leadtek gf6800 שיש לי עדין אחריות עליו יכול להיות שהוא הגורם לבעיה?? בדקתי טפ' של הכרטיס מסך, מעבד, בדקתי את כל המאווררים אם הם עו…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!!! הבעיה הזאת כבר הייתה לי בעבר... המחשב נדלק וזהו...לא מזהה את העכבר מקלדת מסך... הבעיה התרחשה כשחיברתי את הכונן די וי די.(כי משום מה הביוס לא זיהה אותו אז הוצאתי וחיברתי אותו שוב(ולא המחשב לא דלק\היה בחשמל) כל המאווררים עובדים כדי לחסוך זמן אז אני אתאר לכם מה עשיתי ומה קורה: הוצאתי כבל חשמל של כ"מ והפעלתי(כשהוא עדיין מחובר)----היה צפצוף ארוך " זכרונות------היו תיקתוקים. " מעבד-----תיקתוקים. הוצאתי סוללה של ביוס----לא עזר. ניסיתי לגמפר------לא עזר. אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות ומה קורה פה...פעם שעברה זה פשוט חזר לי לפתע אבל ממה לעזאזל זה קורה?ולמה?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by JezpeRR,

קודם כל שלום לכולם! אז ככה יש לי בעיה במחשב שממש מציקה לי...והיא קוראת במיוחד עם תוכנה אחת... מי שמשחק Counter Strik יודע שיש תוכנה שנקראת ונטרילו שאיתה מדברים עם חברי הקבוצה שלך...אז אני משתמש בה והיא גורמת לי לבעיות ניסיתי להתקין כמה גירסאות שלה להחליף התקנות להתקין בכוננים אחרי בתיקיות אחרות וזה לא עזר. הבעיה בעצם היא מעיין תקיעות כאלה בזמן עבודה בווינדווס שהתוכנה עובדת ובמשחק (Counter Strike) זה בכלל מפריע! זה לא בידיוק תקיעות של נתקע וזהו זה כמו LAG או דיליי (DeLay) למשל אני עובד בווינדווס ואז אני ממזער תונטרילו לTRAY ואז מזיז תעכבר ננגיד בעיגול על המסך אז התוכנה תרד לאט לאט כזה ואז העכבר יזוז לאט לאט במין תקיעות קטנות כזה...והכל בדיליי בשחק אותו דבר יש לי דיליי כאיל…

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  19. Started by spacedye,

Hello, I am using the Albatron KX18D II motherboard and I have a serious BIOS problem. The normal BIOS is unoperational. When I turn the power on the computer doesnt start. there are no green lightes on the led what so ever and the VoiceGene says from the pc speaker YOUR AGP MY HAVE A PROBLEM. this is not the case, it makes the same warrning even when the AGP and/or the memories are not connected. I tried to clear the COMS severl times with no affect. I tired changing the jumper setting to every option with no affect. Right now I am using the MIRROR BIOS that comes with this motherboard. It seems that the main BIOS has been infected with a virus or something and its comp…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by GlooK,

1. לא בדיוק הבנתי עם אפשר או איאפשר "לעשות" מערך RAID עם שני כוננים בנפחים שונים, או שלא מומלץ ולמה ? האם זה בגלל איבוד בנפח (מהגדול שבינהם) או שהמערך לא יעבוד כלל ? לדוגמה : יש לי HD של 9GB ata33 ו HD של 10GB ata66. ברור לי "שילך לאיבוד" 1GB ושהמערך יעבוד (בתקווה) ב ata33. 2. האם במצב כזה אני יכול לפרמט את ה 1GB כפרטישן נפרד או שה 1GB "נעלם" ? 3. במידה ויש לי כוור מערכת הפעלה מותקנת על HD ספציפי, אני יכול לחבר איתו HD נוסף מבלי הצורך להתקין מערכת הפעלה מחדש ? (לפי ההגין כן אך אני רוצא תשובה מוסמכת !). 4. איזה סוג בקר יש על לוח DFI LANPARTY UT Ultra-D (תוכנה/חומרה...) והאם על לוח זה ובכלל מערך RAID 0 מספיק אמין או שיש צורך אמיתי לעבור ל0+1. * תעשו לי טובה - אם אתם לא יודע…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by massinvallus,

שלום, אתמול הכבלים של החשמל טיפה זזו לי ופתאום המסך כבר לא הגיב למחשב (הנורות דולקות והיה לו חשמל אבל הוא לא הראה כלום), אז עשיתי ריסט וסגרתי והדלקתי את החשמל אבל זה לא עזר. חשבתי שאולי משהו במגעים עם המחשב השתבש, אבל בדקתי את הכבל של המסך שמחובר למחשב והוא לא רופף. יש לי עוד מחשב בבית, והחלפתי בין המסכים, והמצב לא השתנה- המסך מצוי במצב שכאילו המחשב כבוי. מה הבעיה ואיך לטפל בה? תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  22. אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Ashand,

שלום אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל ככה: יש לי בקר SAS/SATA בבית והייתי רוצה לחבר אליו הרדיסקים קיימים עם מידע עליהם,אני יודע שחיבור לבקר דורש פירמוט והגדרה של רייד אבל האם ניתן לחבר לבקר כזה הרדיסקים בלי לפרמט אותם??

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by thedag,

יש לי מקלדת USB אלחוטית של LOGITECH אבל כשהמחשב עולה המקלדת לא עובדת... אבל כשה WINDOWS עולה המקלדת עובדת כמו שצריך הבנתי כנראה שבביוס לא מוגדר לי ה USB בתחילת המחשב... אבל הבעיה היא שאני לא יכול להכנס לביוס משום שאי אפשר ללחוץ על כפתורים בתחילת המחשב...... מה עושים?? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by omri55,

ניסיתי להתקין WIN XP קיבלתי שגיאה בזמן הפורמט. עכשיו אני מנסה עם WIN 7 ואני מקבל את השגיאה the file or directory d:\windows\system32\logfile is corrupt and unreadble.please run the chkdsk utility/ אני ממש נואש אשמח לכל עזרה אפשרית.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.