עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Sikopp,

שלום לכולם! כבר כמה ימים שאני שם לב שהמעבד שלי לא רץ בתצורה הטבעית שלו למה הכוונה : רוב הזן הוא רץ על 3.8GHZ שזה הטורבו שלו ואז ישנם קםיצות שהוא יורד ל700MHZ קופץ לאיזור ה2000 שוב 3800 וכך הלאה . חשבתי שיש משהו בביוס (לא נגעתי בביוס בכלל) ואני לא רואה איזשהו בעיה. אתמול הבחנתי במנהל המשימות משהו שניקרא : Client Server Runtime Process אותו אני לא יכול לסגור בשום צורה וכשחיפשתי מה זה באינרנט ראיתי שזה משהו שבאמת מנצל כוח עיבוד גבוהה ולא הצלחתי להבין איך לתפור את זה. מישהו יכול לעזור לי עם זה? הסברות ? משהו ?

2. לאחר שהחלפתי סוללת ביוס וניתקתי את הכבל של הספק כח וחיברתי שוב לפעמים הוא נדלק ואז עולה תמיד הודעה על איפוס תאריך ושעה! אני מאפס תאריך ושעה גם לפי תאריך אינטרנטי אוטומטי אבל הבעיה חוזרת על עצמה כשאני מכבה את המחשב ושוב כשאני רוצה להדליק שוב המחשב נכנס לפעולה של הדלקה ונכבה חוזר חלילה אשמח לעזרה.צלמתי את שני המסכים שאני מקבל לאחר שאני מצליח להדליק אותו.מצורפים קבצים.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by srulikg,

רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 10. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור HDMI ואת מסך המחשב חיברתי ב-Display Port. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב כרטיס המסך עושה BOOT קודם לטלוויזיה ואחר כך למסך המחשב. כלומר, כשני מפעיל את המחשב קודם רואים תמונה בטלוויזיה ורק אחרי שווינדוס עולה רואים תמונה במסך המחשב. בנוסף, כשווינדוס מכבה את המסך לאחר 10 דקות של חוסר פעילות המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע check signal cable. גם כשאני מכבה את המחשב המסך לא עובר לסטנד ביי, אלא מופיע גם check signal cable. איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Guy950,

בוקר טוב לחברי הפורום, התלבטתי האם לפתוח את השרשור הזה בתת-פורום ווינדוס או כאן, אבל הגעתי למסקנה שכאן יתאים יותר. אני מקווה שצדקתי. חבר טוב פנה אליי בבקשה שאפרמט את המחשב המיושן שלו. המחשב בן 8-7 שנים, לצורך ההבהרה מדובר במעבד אינטל דור שני, 8GB ראם וכרטיס HD 5850 וHDD בודד. אני הרכבתי לו את המחשב בזמנו, אז זה מה שאני פחות או יותר זוכר מהמחשב. כששאלתי אותו לסיבת הפרמוט הוא רק הסביר שיש יותר מדי זבל במחשב, הוא רוצה מחשב נקי עד שירכוש מחשב חדש בעוד כשנה-שנה וחצי. כעת אני בדילמה ואני צריך חידוד רציני לגבי האופן שבו ווינדוס 10 פועל. כרגע יש לו ווינדוס 7, הוא לא הפעיל בזמנו את הווינדוס 10 אז הוא לא זכאי יותר לווינדוס 10 בחינם. באמצע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by nisha,

שלום רב מסך המחשב שלי לפתע הופך לשחור, ואני שוב מכבה מחשב ומדליקה מחדש ווינדוס 7 אשמח לעצה מכם. האם עלי לקנות מסך חדש? הוא לפעמים גם מהבהב תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by snowgoose,

יש לי מחשב די ישן אמנם, אבל בנוי מחלקים איכותיים. לוח GA-EX58-UD3R מעבד i7 920 כ. מסך RX 460 זיכרון 16GB corsair vengeance לאחרונה באמצע משחק המחשב "עף", המסך נכבה ואילו המחשב נשאר דלוק (מאוררים וכו), בזמן הזה לחיצה על NUM LOCK לא עובדת (הנורה במקלדת לא נדלקת\נכבית). ניתקתי וחיברתי הכל מחדש וכמו כן פירקתי\והרכבתי כרטיס מסך זיכרונות וכו ללא הועיל. ביצעתי בדיקות מאמץ CPU עם Prime95 וגם GPU עם FurMark, ובזמן הבדיקות (כשעה) המחשב היה יציב ולא נצפו טמפרטורות חריגות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? מה עוד אפשר לבדוק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by auditor,

יש לי כרטיס מסך RX 580 של ג'יגבייט. מדי פעם אני עושה בדיקה ב 3DMARK TIME SPY ומקבל תוצאה גרועה מאד של כ1500. אני מחליף דרייברים ומקבל 4300-4000 אבל יום למחורת חוזר לקבל את התוצאה הגרועה עם הדרייבר החדש. למישהו יש הסבר לכך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by samitc,

שלום, לאחרונה התחילו לי בעיות מעצבנות ממש במחשב: כל כמה זמן מתנתק לי העכבר וחוזר (יש את צליל החיבור) אך לעיתים הוא גם מתנתק ולא חוזר(רק לאחר ריסטרט המבוצע פיזית) ניסיתי לחבר אל כל ששת ה usb שיש לי ובנוסף ניתקתי את ה usb מקדימה אך ללא הועיל. כרגע התצורה שאני יושב בה היא עם מאריך לעכבר ומקלדת מחוברת ישירות(אני משתמש בעיקר בעכבר). לפעמים כאשר העכבר מתנתק ולא חוזר המקלדת ממשיכה לעבוד ולפעמים לא. מישהו יודע אולי מה הבעיה פה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לפני כמה ימים האיקונים ב desktop ובשורת המשימות התחילו להבהב (להיעלם ולהופיע שוב) שמתי לב במנהל המשימות שה windows explorer (סייר Windows) מעל 40% CPU מחפש עזרה למצוא את הבעיה

12. Started by moshiko123,

לוח האם הוא: H370M DS3H

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. מחשב נייד DELL INSPIRON15/5000 בן 8 חודשים מידי פעם הודעה "אין אינטרנט" .בתיקון ע"י וינדוס מופיע משהו לא תקין ב-DNS החיבור בין נקודת הגישה,הנתב או מודם שלך לבין האינטרנט נתקל בבעיות קישוריות להוציא את הראוטר מהחשמל. DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET זה קורה רק במחשב הזה ,בשאר המחשבים אין בעיה,הטלויזיות מחוברות לאינטרנט סיבים אופטים גם ואין ניתוקים יש פתרון לתקלה? תודה

14. Started by Peter Rabbit,

במארז חדש כבן מספר חודשים ספורים של fractal יש לי שני שקעי usb קדמיים שעבדו היטב. המחשב היה במעבדה וחזר. עודכן ביוס ועוד טיפול לא רציני כלשהו. מאז אחד מהשקעים הקדמיים לא עובד. ניסיתי עם חיבור מכשירים/כוננים חיצוניים שונים וכלום. לפני שאני חוזר למעבדה ומפנה אליהם את האפשרות שזה מעשה ידיהם יש למישהו רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בעיה אני בוחר בהגדרות תצוגה "תמונה" ובוחר תמונה מסויימת הוא מסתובב שעה כאליו הוא חושב ולא בוחר את התמונה, כנ"ל בתמונה פרופיל (מצרף צילומי מסך) בעיה נוספת, כשאני לוחץ קליק ימני על "המחשב שלי" ובוחר ניהול מופיע לי שגיאה שלא משוייך אפליקציה לביצוע הפעולה ורק כשאני פותח את אפליקצית ניהול באופן ידני מהקיצור דרך ומפעיל כמנהל אז זה עובד (מצרף תמונה) בבקשה תעזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Dror Arasheven,

לפני כמה ימים הספק של שבק חיים והחלפתי אותו . ואז הלה לי ההודעה 'bootmgt is missing' . מסתבר שהלוח אם מגדיר את הכונן cd בתור הכונן ממנו ווינדוס נטען ובביוס הוא מוגדר ככונן ראשון . כך שהדרך היחידה שאני יכול לעבוד הוא או לנתק את הכונן או להפעיל את ווינדוס דרך הביוס . איך אפשר לדאוג כך שהלוח יפנה ישירות לכונן הרצוי מראש ?

17. Started by Bittersteel,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם בפתרון תקלת מחשב שאני לא מצליח לתקן ואני ממש אובד עצות.. לפני כמה ימים, התחילו לי כל מיני BSOD מוזרים שקשורים ל-MEMORY. גם כאשר נכנסתי למשחקים הם קרסו אחרי כמה זמן. השתמשתי ב-MEMTEST והוא אכן הראה שהזכרון תקול (יש לי 2 סטיקים של 8 ג'יגה). רציתי לבדוק כל סטיק בנפרד וכאן התחיל הבלגאן.. בגלל שיש לי בילד ITX, לקח לי זמן לפרק ולחבר הכל, וכאשר באתי להדליק את המחשב שומעים את המאווררים מסתובבים אבל המסך שחור.. ניסיתי לפרק שוב הכל וגם לנסות להפעיל את המחשב כשהלוח מונח על השולחן והכל מחובר אליו אבל כלום! המסך שחור. לקחתי את הלוח אם לעבודה עם המעבד שלו והזכרונות וחיברתי לספק כוח שם, ואותה תו…

18. שלום לכולם. לפני כשבוע וחצי התקנתי את מערכת ההפעלה שלי מחדש, ולאחר מכן את אופיס 2013 בהצלחה, עם קוד האקטיבציה שסופק איתו. לפני מספר ימים שוב נאלצתי להתקין את המערכת מחדש בגלל שקרסה, וכעת - עם אותו קוד האקטיבציה, אני לא מצליח להתקין את אופיס 2013 ומקבל את ההודעה הבאה: מישהו/י יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by omega supreme,

אהלן, מס ' שאלות ברשותכם בנוגע לאפשרות של שדרוג מחשב נייד של HP 14 bs-101nj: לאחר עבודה על HP אחר עם SSD ומפרט חזק יותר, מרגיש לי כאילו חזרתי לתקופת האבן עם המחשב הנ"ל. אני שוקל שדרוג בהנחה וזה רלוונטי מבחינת עלות\תועלת- או שמא כדאי לי למשוך איתו ולרכוש מחשב אחר בהזדמנות? השדרוג הכי אינטואיטיבי שחשבתי עליו זה כונן SSD בתור התחלה- אני בכיוון או שזיכרון RAM קריטי יותר לביצועים בסיסיים (וורד, סרטים, גלישה)? -כרגע אני עם 8 גיגה ( Mhz 1333.3 DDR4-2666 / PC4-21300 Micron tech) איזה כונן SSD יכול להתאים ללוח האם שלי : hp 831f motherboard? על איזה דגם תמליצו בתקציב של 70-100 usd? האם אני יכול לבצע את השדרוג הנ"ל בעצמי או מו…

20. Started by ולד חילקובסקי,

היי יש לי מחשב ששחכתי סיסמה איך אני יכול לאפס את המחשב מדובר במחשב נייח אם צריך להחליף משהו

21. Started by LenComputer,

שלום לכולם. במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה Windows 10 על כונן קשיח רגיל. קניתי כונן SSD חדש ואני רוצה להעביר אליו את כל מערכת ההפעלה *בשלמותה* בדיוק (!), כולל כל התוכנות, ההגדרות והקבצים. כל זאת כדי לא להתעסק עוד פעם עם התקנה מחדש של המערכת. האם קיימת דרך כזאת? תודה רבה לכולם :-)

22. Started by No-One,

שלום חברים. אני חווה לאחרונה קצרים\עומס חשמלי או מה שזה נקרא שקופץ השאלטר. לא זקוק לפתרון בנושא, העניין בטיפול. השאלה היא אם החשמל נפסק בצורה פתאומית מה שמאפשר שריפה\תקלה בחומרה שהיא בלתי ניתנת לתיקון. אני מאוד רוצה לשמור על הציוד שלי, לא חשוב לי שהמחשב יעבוד אח"כ לזמן מסויים אלא רק שהוא "יעבור את הגל בשלום". צריך מגן ברקים או אל פסק, ואיזה? לא מבין בנושא כלום. אשמח לעזרה+המלצה על מוצר מסויים תודה

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות
  23. איך שאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור עם המילים האלה PRESS CTRL+ALT+DEL TO RESTART האם משהוא ניתקל בזה ויכול לעזור הורדתי קובץ ? תודה לעונים WhatsApp Image 2019-01-20 at 21.09.34.pdf

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by הכל דבש,

שלום רב, אולי יש למישהו רעיון מה הלכלוך הזה על תמונת המסך? כשאני מסיר את הדרייבר של הכרטיס, ה"לכלוך" נעלם, אבל כשאני חוזר ומתקין את הדרייבר, הלכלוך חוזר?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  25. הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.

דיונים חדשים בפורומים