עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

2. Started by dor123,

המחשב שלי בתקופה האחרונה ממש איטי. לוקח לו זמן רב מאוד להריץ תוכנות ומשחקים כמו Doomsday Engine, וגם כאשר אני מפעיל את מאחה הדיסק, לוקח לו שעות לנתח את הכוננים. מה הסיבה לכך? (מפרט בצד)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום מחשב נייד asus 55c. בעיה איטיות . מחשב נתקע ומשתחרר. בדיקת חום 50. דיסק 34. בדיקת דיסק עם התוכנה.( מעלה תמונה ). ניקוי עם תוכנה קלינגר - ניקה מעל 34 gb . תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eyalel,

שלום , המחשב נייד שלי לאחרונה מתחיל לעבוד לאט מותקן עליו חלונות 7 , אקספלורר 9 כבר הסרתי מתחילת החלונות את כל הדברים הלא נחוצים בדקתי את הארד דיסק והוא תקין ויש בו שטח פנוי 10% מה זה יכול להיות עוד? האם אלו סימנים שהוא בקושי סוחב המפרט שלו Sony vaio dual core intel 1.86 3gb ram ,150gb hd הוא כמעט בן 4 מה אפשר לנסות כדי להחיות אותו מחדש? ומה הערך שלו בשוק יד שניה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Zadu,

שלום, המחשב שלי איטי כבר די הרבה זמן ואני פשוט התרגלתי לזה... אבל זה לא טוב וזה כבר מעצבן. הבעיה היא לא בכרטיס מסך כי החלפתי אותו לאמ זמן לכרטיס מסך טוב. לדעתי הבעיה במעבד.. אבל איך אפשר לדעת? שאני מתכוון שהמחשב איטי זה אומר שהוא מבצע פעולות לאט.. עד שהוא פותח דברים לוקח הרבה זמן... קיצור איך בודקים מה גורם לבעיה?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by dor444,

השקעתי מעל 2500 שקל במחשב והייתי מצפה שיהיה סוס עבודה בשביל מה שאני צריך.. המטרות שלי הם בעיקר תוכנות קלות, משחקים לא כבדים במיוחד, הרבה גלישה באינטרנט ואני נוטה לעבוד מהר עם המחשב ולפתוח הרבה חלונות בו-זמנית. כרגע הוא מאכזב ומרבה להיתקע בכל פעולה.. בייחוד בסרטונים ובהעלאת חלונות/תיקיות/תוכנות. המפרט הוא כזה: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אני שוקל …

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by RONWINER,

יש לי מעבד סלרון והמחשב עולה נוראה לאט השאלה שלי היא האם הבעיה זה שהמעבד סלרון בגלל זה הכל עולה לאט וז יחסית לאט או שאולי להוסיף זכרון RAM למחשב יפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by marik,

שלום לכולם לאחורנה המחשב נהייה איטי מאוד . לדוגמא אם אני יושב באינטרנט לעבור מאתר לאתר לוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא עושה משהוא גם מערכת הפעלה עד שעולה אפשר לשתות כוס קפה ץ משעשיתי כך: בדיקת זכרונות MEMTEST -תקין אחרי 10שעות פירמוט דיסק קשיח והבעייה עדיין קיימת ץ הורדתי בדיקת דיסק קשיח מאתר WD ו בטסט הוא רשם לי כך: test comleted winhout errors error /status code :0007 מזה אומר שדיסק קשיח שלי לא תקין ? תעזרו לי בבקשה

9. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה המחשב שלי נהייה איטי אחרי פרק זמן של כ חצי שעה ולפעמים נתקע ו איאפשר לעשות כלום אלא רק RESTART . עשיתי MEMTEST - יצאה תקין הלוח נראה בסדר אין כבלים נפוחים ספק כוח ו מאוורר מעבד הוחלפו עשיתי בדיקת מעבד אם תוכנה OCCT מראה לי RUNNING -98.68%/99.15 האם זה תקין? החום של המעבד שאני מדליק את המחשב הו 53 -55 ובמאמץ הוא 60-64 אני כבר לא יודעה מה אפשר לבדוק עוד. תעזרו לי בבקשה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by Ben in Black,

המחשב שלי ניהיה איטי יותר ויותר כשרק קניתי את המחשב הוא היה הרבה יותר מהיר פתאום לא יודע מה קרה הוא מתחיל להיות איטי כזה... יש אולי פתרונות לזה חוץ מבדיקת וירוסים ו Spy Bot ?? :s05:

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by ffooxx,

כשאני מפעיל את המחשב הוא רץ הוא מאוד מהיר לאחר כמה דקות פתאום הוא נהיה איטי מאוד מאוד לפתוח תיקיה לוקח שעה. אני חושב שזאת בעיית בחומרה שלו כי עשיתי פורמט למחשב אין בו שום תוכנה והוא עדיין איטי.(כשעושים למחשב ריסטרט הוא עוד פעם מהיר לכמה דקות וע=אז שוב נהיה איטי). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  12. Started by bb,

ניסיתי כלצמיני דברים וסריקות ומה שראיתי במסך הזה (מסומן בחץ) מעלה לי חשד שאולי זו הסיבה. אם כן, מה המשמעות ואיך פותרים את זה? תודה

13. שלום אנשים המחשב שלי נהיה איטי מאד הפעלתי את כל התוכנות המומלצות לניקוי איחוי, לא עוזר, בדיקת האד דיסק, אנטי וירוס וכו', הכל תקין טמפרטורת המעבד 58 מעלות צלזיוס דגם המעבד הוא PENTIUM 4 3 .0GH 64 BIT SOKET 775 למישהו מושג מה היא הטמפרטורה המוממלצת למעבד הנ"ל? לוח האם יושב על 50 מעלות מדובר על לוח אם P5GD1-VM - 915 זכרון 512 256*2 400mhz המחשב איטי בטירוף, משמש ליישומים משרדיים ועדיין... מהירות סיבוב מאוורר המעבד 2.3K אשמח אם מישהו ידע מהי הטמפרטורה המומלצת ומה עוד יכולה להיות הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  14. Started by Yaniv8,

שלום מחשבי שירת אותי נאמנה משנת 2010 ,קניתי אותו בסביבות ה3000-3500 כזכור,היום כבר המשחקים איטיים מדי בשבילי, אני לא מדבר על משחקים כבדים כמובן,וגם קניתי לפני כמה חודשים מחשב נייד שלא הצליח להריץ אותם ללא איטיות מאז התחלתי לחפש את היוקר ,את היקר ולא לחסוך בדברים כאלה שנשארים לזמן רב יהיה לי טיפה קשה להשיג כסף לחדש בנתיים אבל שאלתי היא האם יש משהו שאפשר לעשות או להחליף כדי שהכל ירוץ חלק ,אשמח לתשובה הינה מפרט: מעבד: intel i5 750 2.67ghz לוח אם: GIGABYTE P55-US3L כרטיס מסך:5770HD דיסק קשיח:640GB זיכרון:2GB

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שמתי לב שהמחשב שלי איטי בזמן האחרון (בעיקר בכיבוי והפעלה) אני יודע שהמעבד חרא אבל המחשב לא אמור להיות כל כך איטי ועוד פעם המסך הכחול עלה עם השגיאה Stop:*** 0x0000009c (0x000000004, 0x0545ff0, 0xb2000000, 0x00070f0f) Beginning dump of pnysical memory מוזר כי במעבדה אמרו שזה וירוסים (נבלות סתם לקחו 180 שקל) הנה השירותים מ-msconfig

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  17. Started by עידן10,

היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by gogogo455,

אחרי שאני סוגר משחק המחשב לא הייתי קורא לו איטי אבל כשאני פותח את התפריט התחל הכל לאגי ואיטי וגם עם סייר הקבצים לוקח לו קצת יותר זמן לפתוח שזה ממש מעצבן למישהו יש פתרון?

• 23 תגובות
    • 30.3k צפיות
  19. Started by HilaX3,

שלום, אשמח לעזרה לגבי מחשב שלאחרונה פירמטתי. חשוב לי לציין שכבר חיפשתי בגוגל פתרונות לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו מדוייק (אחד אמר לנקות, אבל אני בטוחה שאין קשר למהירות.) מדובר במחשב פנטיום, 2.00GHZ 1GB זיכרון. לפני הפירמוט הווינדוס עבד בסדר, ועכשיו אחרי הפירמוט, כשאני גוללת למטה באינטרנט/לוח הבקרה, זה זז לאט. התקנתי כבר את הדיסק הזה על מחשב אחר וזה עבד חלק. רק במחשב הזה זה עושה את זה. ניסיתי ווינדוס אחר, ואותה בעיה. אשמח לפתרונות. (מערכת הפעלה של ווינדוס XP PRO, SP3) תודה, הילה

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. המחשב מנקודת זמן (מזמן ) התחיל לתפקד בצורה לא טובה . נסתי לעשות סריקה עם הNOD32 והוא לא מצא לי כלום. עשיתי סריקה (בעבר) עם Malwarebytes Anti-Malware, הוא מצא רגולות ,עשיתי עד התוצאה הניקיה ובסייף מוד. זה נתן הקלה קטנה דיי משמעותית אם אני זוכר נכון, אך כעבור מספר ימים ,המצב חזר לקדמותו ,שלאחר מכן התוכנה לא זהתה שוב דבר,כשהסריקה במצב בטוח. אתמול הבנתי מסרטון ,סוף סוף מה משמעות ניקיון המחשב מאבק. והחלטתי שאני גם משתמש CCLEANRE . מתוך 100 GB, היה לי 30 GB כשאני לא מוצא מה תופס כזה מקום חוץ ממערכת ההפעלה שלא תופסת יותר מידי , אז עם התוכנה גליתי זבל על המחשב בגודל של 40 GB. לא הורגש שום שיפור במחשב אחרי הניקוי שלו. פתחתי את המחשב, והייתי בהלם ,מכמות האבק, לא סתם המחשב…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by amitey,

יש לי מחשב בן 3 לערך עם מעבד Q6600 זיכרון 4G במהירות 1066 דיסק של 320 , דיסק של 500 ודיסק של 1000. אני כמעט ולא מכבה את המחשב שלי ושמתי לב כי לאחרונה הוא נעשה איטי מאוד (כל עמוד לוקח כ 10 שניות להפתח) האינטרנט נתקע מספר שניות ולא עובר בין הלשוניות ותגובות המחשב מאוד איטיות. מה אפשר לעשות ואיפה יכולה להיות התקלה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Yosi199,

שלום יש ברשותי כרגע מחשב דיי חלש 2.66 (506) 256 זיכרון ולוח של אינטל הכי פשוט שיש D101GGC. המחשב עבד סבבה ביותר עד ליום סגריר אחד שבו הוא החליט להידפק. כרגע המחשב עובד באיטיות מוגזמת וכשאני אומר איטיות מופרזת אני מתכוון שהוא מתקין תוכנה של 700 מגה במשהו כמו חצי שעה עד שעה בקלות, פירמטתי שמתי ווינדוס חדש נקי, אותו הדבר איטי בטירוף. אמרתי אולי הארדיסק נדפק? שמתי הארדיסק אחר ובו שוב ווינדוס חדש נקי - אותו הדבר. העלתי השערה יכול להיות הMOBO נדפק? יכול להיות עדכון ביוס יציל? חשוב לציין לא בוצעו שוב שינויים בחומרה לפני אותו רגע. המחשב היה חדש אטום עם המדבקה של האחריות. פתאום ביום אחד החליט להידפק! מישהו מוכן לעזור לי ולאשש את השערתי שהלוח נדפק? או שאולי יש לכם עוד רעיונות?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gizzz,

שלום לכולם המחשב שלי נהיה איטי בטירוף,כל העתקה או ביצוע של כתיבה לדיסק הקשיח נהיה תהליך איטי. איך אני בודק ביצועי דיסק קשיח? אולי הלוח אם שלי לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  24. שלום לכולם , המחשב שלי עבד מצוין, אתמול, לאחר שבוע שבו לא השתמשתי בו (היה מכובה) כשהדלקתי אותו, קפצו לי עדכונים של כרטיס המסך (ATI radeon HD 5700 series) עדכנתי, ומאז המחשב פשוט איטי ממש. כל פעולה הכי פשוטה בווינדוס ובפיירפוקס לוקחת כמה דקות, הסמן של העכבר זז ממש בפיגור, בנוסף, מיד לאחר ריסטרט, ללא הפעלה של שום תוכנה , הRAM נמצא ב40% שימוש בטאסק מנג'ר. ועוד בנוסף, קופצות לי הודעות השגיאה שלמטה אני לא כל כך מבינה במחשבים, אז פשוט צירפתי צילום מסך של AMD catalyst hardware: וגם AMD catalyst software וצירפתי את system information ומפרט המחשב שלי: Core i3 540, 3.06GHz, S1156, 4MB, 'vom ‘Tnx/n.1 GPU Core, Tray Generic CPU COOIer FOI' 'NTP “Dm D"TTI]NTJ.2 51156 DDR III 1333…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by ירון333,

שלום, המחשב שלי היה מהיר מאוד ולאחר שהחלפתי את המסך הישן במסך lcd של LG המחשב נהיה קצת איטי, איך אני פותר את הבעיה ? יש לי xp מחשב פנטיום 4 3.00ghz ואומר להיות לי אולי איזה ג'יגה זיכרון אבל רשום שיש לי 448 mb , כרטיס מסך מובנה, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים