תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ערב טוב! היום בזמן שהעליתי את הבאטלפילד החדש הוא אמר לי שהדריבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן (amd saphire R9 280x) יש לציין שהמחשב חדש לגמרי ונקנה השבוע. שהורדתי את הדריבר החדש לפי האתר שלהם לא הצלחתי להתקין אותו והאתר נתן לי הודעה שאין לי תוכנה מתאימה. החלטתי להשתמש בתוכנה שלהם שמסירה את כל הדרייברים שמותקנים על המחשב כדי להתקין מחדש בצורה מסודרת. כאשר הוא סיים את ההסרה התמונה מהמסך נעלמה, כשראיתי שהיא לא חוזרת העברתי את החיבור DVI ליציאת DVI של הלוח האם והתמונה חזרה, לאחר כמה שניות עלתה הודעה שאחרי המחיקה המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואישרתי לו. המחשב נכבה ומאז התמונה לא עלתה לא משנה מה ניסיתי לעשות (החלפת כבלים,מסכים וחיבורים) אני שומע שהמחשב עולה ואפשר להיכנס לווינדוס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי רק עכשיו שמתי לב שהמעבד שלי משתמש רק בליבה אחת מכל הליבות.(ארבע ליבות כיש לי-I5) ראיתי שהוא משתמש רק בליבה אחת דרך ה-task manager,וה-msconfig שראיתי שבבוט אני יכול להשתמש רק בליבה אחת מקסימום. תודה מראש! Intel Core i5 4570 Gigabyte GTX 770 OC (8GB Ram 1600mhz(4x2 - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה,פתרתי את הבעיה בעצמי.(אחרי כמה ימים קשים)
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא מצליח להסיר את הוירוס הזה.. שמתי לב שהTASK הזה מופעל אוטומטי רק כשאני מחובר לאינטרנט. ניסיתי להריץ superantispyware ו Malwarebytes אבל הם לא מוצאים את הוירוס הזה. מדובר על rss.exe שחונק לי את הCPU 100ִִ% עזרה בבקשה. (WIN 7 64 BIT)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
windows 7 64bit יש לי הארד דיסק ישן sata ששימש אותי במחשב ישן ועליו הייתה מותקנת מערכת ההפעלה, לוח האם שבק, ואני מנסה להעביר את ההארד דיסק שישמש למחיצה נוספת למחשב אחר, ההארד דיסק western digital caviar blue 500gb sata לא מזוהה בכלל, גם ב disc management הוא לא מופיע כלל, חיברתי אותו לחשמל וללוח אם שהוא לא מג'ומפר בכלל (הבנתי שבסאטה אין slave master ) ניסיתי גם במחשב אחר חדש windows 7 של חבר , אותה תוצאה לא מזוהה. יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אין זמן מוגדר למתי ו/או איך. לעיתים קרובות יותר יש תקיעות קטנות שיכולות להתארך עד קריסה (יש לציין כי החלפתי מעבד ולוח אם וכמובן פירמוט ל64 ביט עם הדרייברים העדכניים) זה מה שמופיע לי: ביותר קרוב: מפרט בצד
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לעשות לייב סידי או כמו שהם קוראים לו וינדוס טו גו. מישהו יודע איך עושים את זה? והאם אפשר לעשות את זה דרך ווינדוס 7? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לכבות ולהפעיל (ברצף) מנהל התקן של USB-HUB. ולשים במתזמן המשימות. האם יש דרך פשוטה לעשות זאת בקובץ BAT? (אני לא מבין שום דבר, אבל ממש שום דבר, בתכנות). win xp. תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני מחפש LIVE CD טוב שמבוסס על לינוקס ומכיל כלים "להצלת המחשב" חשוב שביניהם יהיה גם אנטי וירוס. תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי קניתי את רכיב הבלוטות למחשב שולחני, שעבד יפה כמעט שנה, ועכשיו כל כמה שעות יש מעין ניתוק שלו , אני עובד עם עכבר בלוטות' ומדי כמה שעות הוא פשוט לא עובד, מה שמוזר הוא שהוא עדיין מזוהה ב show bluetooth devices אבל בשביל לחבר אותו בחזרה צריך לעשות delete device ושוב פעם למצוא ולהתקין אותו, אותו דבר עם המקלדת בלוטות' ניסיתי להחליף סוללות, וגם קניתי עוד מתאם מתוצרת שונה, אותה התוצאה... האם נתקלתם? האם ישנה תוכנת בלוטות' לא של מייקרוסופט המובנית בווינדוס? מכיוון שזו יכולה להיות רק בעיה בתוכנה... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לעבוד עם התוכנה הידועה להקלטת מסך CamStudio אך האופציה להקלטת הרמקולים שולחת לי הודעת שגיאה. לאיר שבועיים של בירורים מסתפר שבהתקני השמע עליי לבחור בstereo mix אך אפשרות זו אינה קיימת במחשב שלי ולפי הבנתי בכל וינדואוס 7.(גם לא בהתקנים החבויים והלא פעילים) שוב לאחר המון זמן של בירורים בפורומים של האמריקאים כתוב שעליי להוריד דרייבר לכרטיס קול אך במשך שבועיים אינני מוצא כזה באף מקום. פרטי מחשב : לוח אם intel desktop board dg965ry האם למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את הבעיה של ההקלטה? פליז
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש נקנה לפני שבוע הכל מותקן ועובד יפה הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לצור תיקיה חדשה אני יוצר אבל לא רואה את התקיה רק שאני חוזר אחורה ועוד פעם קדימה התקיה מופיע אותו דבר גם שאני מעתיק קבצים בקיצור צריך לרענן בכדי לראות השמח לעזרה בדחיפות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסיפור של מתחיל בזה שאתמול עשיתי אתחול של דיסק קשיח בשביל להעביר אותו ממערכת קבצים של FAT32 למערכת קבצים NTFS באפשרויות אתחול עשיתי אתחול מהיר. בדיסק קשיח הזה היה לי תמונות וכמה קבצים שחשובים לי שנמחקו בעקבות התהליך הזה. ניסיתי להוריד מספר תוכנות חינמיים לשחזור קבצים אבל זה לא עזר. עכשיו רוב התמונות שחשובות לי גם מחקתי מהפלאפון בשביל לנקות קצת את הזיכרון בפלאפון. האם יש לי אפשרות לשחזר מידע מהרדדיסק?ואם כן אז איך אני עושה את זה? האם יש לי אפשרות לשחזר את התמונות מהפלאפון דרך תוכנה כול שהיא?ואיך אני עושה את זה אם במקרה אי אפשר כבר להחזיר את הקבצים מההרדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש חזק , עם כרטיס מסך יחסית טוב שאמור לעלות כל משחק HD5830 קניתי אותו אתמול משומש , אחרי שהתקנתי אותו והורדתי לו דרייבר עלו לי משחקים , ואחרי זה מחקתי דרייברים של NVIDIA לא יודע של מה היו , ומאז אף משחק לא עולה לי ... חייב עזרה עובד עם ווינ 7 64
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי זכרונות GSKILL RIPJAWS, ואני רוצה לקנות קירור Noctua NH-C14 האם למישהו יש את השילוב הזה? אני מפחד שהגובה של הזכרונות (4 סמ) יפריע לקירור
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במשך יום הוא יוצר קבצים של ג'יגה + אני מניח שזה בזכות טיפשותי שביטלתי את האנטי וירוס לכמה ימים. עשיתי בינתיים סריקה מלאה של ADAWARE במשך 6 שעות וזה לא הסתדר מה עושים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקנתי ווינדוס 7 עם כל העדכונים על מחשב חדש (i7-4770K, 16gb ram, Seagate 7200.14 1TB). בסך הכל, אין לי קריסות, התחממויות, או כל דבר תקין. הבעיה שנתקלתי בה קשורה לתיקיות ולהתנהגות של האסקפלורר. קשה לי קצת להסביר, אז אני אתן דוגמאות: א. בפתיחה של המחשב שלי לדוגמא, לוקח זמן לכוננים להופיע. ב. במחיקה של קבצים, לפעמים רק האייקון עצמו נשאר, והקובץ עצמו בפועל כבר מחוק. ג. בהעברת קבצים, למרות שהקבצים עברו, המעבר לא מופיע עד לעשיית רענון. ועוד כל מיני בעיות דומות. הדבר הראשון שחשבתי עליו הוא ההארד דיסק, אבל מבדיקה בhddtune, המצב שלו תקין. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש חשב נייד DELL 3521 ויש לו כרטיס מסך מובנה של אינטל ועוד כרטיס של AMD הוא הוריד דרייברים מאתר היצרן ובמנהל ההתקנים זה מזהה את שתי הכרטיסים אבל שהוא נכנס למשחק או ל CPU Z זה מזהה רק את הכרטיס המובנה של אינטל הוא ניסה לשים את המשחק בתוכנה של CATALYST על HIGH אבל עדיין זה מזהה רק את הכרטיס של אינטל
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ווינדוס 7, 64 ביט. התקנה חדשה. הותקנו כל העדכונים (מלבד אקספלורר 10+11). בגלישה לכל אתר נורמלי, אפילו גוגל, הוא טוען שאישור האבטחה לא מוכר. בד:כ מקבלים את במחשב שלא בוצעו לו העדכונים, אבל כאן הותקנו כולם. מצאתי דף במיקרוסופט להורדת עדכוני אישורי בסיס למערכת הזאת לחודש נובמבר 2013, אבל ההתקנה סתם מסתיימת בשנייה בלי לתת שום הודעה - לא חיובית ולא שלילית. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בבוקר המחשב הבייתי התחיל להתחרפן - כל פעם שהמערכת עלתה, היה מסך לבן ארוך, ואז שהדסקטופ הופיע היה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו. אחרי שעשיתי scan disk ללא תוצאות, הכנסתי דיסק הצלה של ווינדוס 7 ובבדיקת זיכרון התגלה כי הRAM דפוק. זהיתי והוצאתי את הסטיק הדפוק, אבל מאז יש לי פסים כחולים ואדומים על המסך שמופעים רק לאחר ששולחן העבודה עולה. ניסתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך. ברגע שהוא מוסר הקווים נעלמים אבל שהמערכת מתקינה אותו מחדש הם חוזרים. ניסתי להתקין את הגרסה האחרונה של הדרייבר ולעשות שיחזור מערכת מIMAGE מלפני חודש, כלום לא עזר. האם זה אומר שכרטיס מסך הלך בוודאות ? זה לא מוזר שהכל הולך במקביל ? האם התקנה מחדש של ווינדוס/התקנה של ווינדוס …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לביוס כדי לשנות כמה הגדרות שקשורות לאוברקלוק. אחרי שמירת הגדרות והפעלה מחדש המחשב לא נתן פוסט. ניסיתי כמה פעמים לעשות לו ריסט וזה לא הלך, אז החלטתי לעשות Clear CMOS עם ג׳אמפר, הבעיה היא ששכחתי לנתק את המחשב מהחשמל והספק עדיין העביר זרם כשהכנסתי את הגאמפר. המחשב היה מכובה אבל מחובר לחשמל. עכשיו המחשב נדלק אבל אין כלום על המסך, שום תצוגה ולא פוסט. ניסיתי להעביר את המתג לביוס השני בלוח ואותו דבר, הלך הלוח? ובנוסף האם יש סיכון שחלקים אחרים כמו מעבד/לוח/כרטיס מסך/דיסק קשיח נפגעו מזה גם או שהסכנה במקרה הזה היא רק ללוח עצמו?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לרכוש כונן חיצוני USB 3 ללא חיבור לחשמל, ויש לי מערכת ישנה שכוללת USB2 לכן, כדי לקבל תפעול מלא של הכונן חוששני שאאלץ לקנות כרטיס PCI USB 3 (אפשר למצוא ב KSP במחיר של 60 ש"ח) אני צריך גם כבל USB ויש לי כבל אבל הוא USB 2 האם יש הבדל בין הסוגים או שאאלץ לכנות כבל USB 3 ?. הכונן: http://ksp.co.il/?uin=13206 כרטיס PCI USB 3 : http://ksp.co.il/?uin=14427 וגם אם יש חלופה משתלמת יותר אשמח לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז האחיינת נעלה את הלפטופ עם הוינדוס 8.1 ולא זוכרת את הסיסמה. התגייסתי לאפס אותה ואני על סף איבוד השפיות - הלפטופ לא מוכן לעשות BOOT מUSB לא משנה מה אני שם עליו - LINUX,HBCD, תוכנות יעודיות לאיפוס סיסמה. הנייד הוא ASUS x520c וניסתי לשחק עם ההגדרות בביוס של הבוט הבטוח ושיניתי 2 DOK ועדיין כלום יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-