תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אתמול קניתי את כל מה שצריך, לפי המפרט המומלץ שהתפרסם למחשב משרדי (זה שנמצא כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133216§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 בפירוט - לוח אם Gigabyte MA785GMT-UD2H מעבר AMD AThlon II X3 435 2.9 Ghz זכרון 2gb DDR3 1333Mhz של Kingston HD של WD וצורב. קניתי ספק של Chieftec - APS-450S. הבעיה הראשונה כשבאנו להרכיב את המחשב, חיברנו את החיבורים של הספק ללוח אם. חיברנו את הגדול מהשניים (הרחב מאוד), אבל כשבאנו לחבר את החיבור השני מהספק ללוח-אם, זה שנצא ליד המעבד והוא שמן יותר, נתקלנו בבעיה - על הלוח-אם היה מקום לחיבור של 8 פינים (הכוונה לא לפינים הקטנטנים כמו של הנורות או המאוורר, אלא לגדולים יותר) ומהספק…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב, נידלקים המאוררים ואני שומע את הHD ניכנס לפעולה אבל חוץ מזה איין כלום...אפילו המסך לא נדלק ואיין גם את הציפצוף הראשוני. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק 160GB שהיה מחולק ל-2 Partitions כונן C למערכת ההפעלה והתקנות למינהן (כ-40GB) וכונן D לנתונים וכל השאר (כ-120GB). לאחר ההתקנה (הכ"כ מייגעת והפרטנית) ביצעתי Ghost לכונן C ושמרתי את ה-Image בצד לעת צרה. (כפי שכבר מובן העת צרה הגיעה...) סמוך ובטוח שהנה יש לי Image לעת כזו, "שפכתי" אותו ברוב טיפשותי, כנראה, במקום רק על כונן C - על כל הדיסק (במקום partition from Image - כנראה שביצעתי Disk from Image) , שורה תחתונה מה שקרה לי זה שבסוף הדיסק לא עלה (מודיע בשלבי עלייה ראשונית של המחשב שלא נמצא boot device ומערכת הפעלה) וכשחיברתי את הדיסק למחשב אחר (כ-Secondary) רק על מנת לבדוק מה מצב הנתונים התחוור לי (מה שכבר חשבתי שקרה) שישנו עכשיו רק Partition אחד (בגודל של של כ…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 10 הגדרתי מצב שינה ל 20 ד' ומצב כיבוי לשעה אחת. כשאני חוזר למחשב אחרי יותר משעה המצב הוא כזה: אין תצוגה על המסך,אני מפעיל או מעיר את המחשב (לא ברור לי באיזה מצב הוא) עם כפתור ההדלקה, ובמקום לקחת אותי ,כמו שהיה קורה קודם, אל מסך של תמונת רקע ושם אני מתבקש להקליד סיסמה--עולה ישר שולחן העבודה. אני רוצה שתחזור הקלדת סיסמה, כך שלא כל אחד יוכל להכנס. בעייה שנייה, ואולי זה קשור לתקלה שיש לי, אני נכנס לדפדפן ומקליד בשורת חיפוש של גוגל משהו באנגלית אני מקבל את התוצאות בצד ימין של המסך ובעברית, וזה למרות שכבר פעמיים הגדרתי וגם שמרתי את ההגדרה שיחפש לי באנגלית, ובכל חיפוש חדש שוב אני נשאל אם אני רוצה להגדיר בשפה אחרת. בקיצור, הוא לא שומר…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש והוא עבד לי משהו כמו 3 חודשים חלק בכל המשחקים ומאז יש לי צניחות FPS והמשחקים עובדים לי עם תקיעות . גם אם אני מוריד רזולוציה כלום לא עוזר . נ.ב החלפתי אפילו כרטיס מסך חשבתי שזאת הבעיה . המפרט שלי היה E8400 4GB RAM HD4870 EP45 והחלפתי את ה4870 ב-NVIDIA GEFORCE 260GTX
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. הזיכונות החדשים:CROSAIR DOMINATOR PLATINUM 8GB KIT=2*4GB DDR3 1600MHZ. קניתי זיכרונות חדשים,אשר תומכים בוודאות במצב של XMP,כך גם בוודאות בלוח אם שלי. הזיכרונות הקודמים שלי עבדו במצב XMP,ללא שום בעיות,וכרגע בביוס מוגדרים הזיכרונות (הקודמים,את החדשים עדיין לא התקנתי) על הגדרת הזיכרונות הקודמים שלי=XMP. שאלתי היא כזו:האם לפני,ו/או אחרי התקנת הזיכרונות החדשים - מתי אני צריך לשנות למצב XMP?,אפשר להשאיר אותם במצב של הזיכרונות הקודמים=XMP? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודשיים רכשתי מעבד E6400 עם מאוורר מקורי, הצרה היא שבשבוע האחרון המאוורר התחיל לזייף ולפעמים מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעצמו וחוזר חלילה, זה אמנם לא משפיע על חום המעבד (שעובד בקושי על 28 מעלות במנוחה) אבל פעם אחת בלבד הוא הפסיק לעבוד לגמרי ופתאום המעבד קפץ ל 70 מעלות והייתי צריך לעשות Reset בשביל לגרום למאוורר לעבוד שוב. דיברתי עם החנות שרכשתי ממנה את המעבד - כן זו החנות המפורסמת עם שלושת האותיות, והם אמרו שלא נראה להם שזו בעיה-כצפוי... וגם אמרו שאין אחריות על המאוורר אלה רק על המעבד, שוב כצפוי... חשוב לומר שהביוס מעודכן לגרסה האחרונה. 1. מה דעתכם על תופעת המאוורר ? מה ניתן לעשות ? והאם כדאי להחליף? 2. הקטע של האחריות נראה לכם הגיוני? אשמח לתגובות.
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מחשב חדש המבוסס על ויסטה פרמיום, כולל שלט של מיקרוסופט להפעלת המדיה סנטר. משום מה כשאני מנסה לנווט בין התפריטים ולוחץ על חץ למטה ולמעלה (וכן לצדדים), השלט פשוט משתולל ורץ בין התפריטים בלי שאוכל לשלוט עליהם כרצוני. האם זו בעיה ידועה עם השלטים האלה? האם זה נראה כבעיה של חומרה או תוכנה? והכי חשוב- מה ניתן לעשות בעניין? דרך אגב, האם בעיה כזו, אמורה להיות כלולה במסגרת התמיכה של מיקרוסופט שלה אני זכאי, כרוכש מערכת הפעלה חוקית של ויסטה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה חדשה ומעניינת במחשב של אחי הקטן ולפני שאני רץ ומנסה לפרמט והכל אני מעוניין לבדוק דרכים אחרות לפתרון הבעיה התקלה היא כזאת שהמחשב עושה לעצמו ריסט כל הפעלה ולא מגיע לשלב הווינדוס למעשה בגלל שלא הייתה עליה של הווינודס הוא כל פעם שם אותך במצב של בחירת מצב העליה ולא משנה מה בוחרים עם רגיל שחזור אחרון או מצב בטוח הוא עושה שוב ריסט וזורק אותך למעגל הזה שלא נגמר אשמח לשמוע הצעות רעיונות, אם מישהו מכיר דרך פתרון לבעיה
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם GA-8ST800 של GIGABYTE וההודעה שמופיעה לי בזמן הפוסט היא Bios ROM checksum ERROR ואז הוא מחפש בכונן דיסקטים מדיה... מה אתם מציעים לעשות? לנסות לצרוב ביוס? והסוללה בלוח בסדר גמור- היא חדשה. וריסט לביוס לא עזר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני מחפש DRIVER לכרטיס מסך GTX970 4BG מתאים ל WINDOWS 10 PRO
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
המון בעיות במחשב בזמן האחרון,אני לא מצילח לשים את היד על איזו מהחומרה היא הבעייתית. הרצתי המון בדיקות סטרס במשך יומיים שלמים.3dmark רץ בלי בעייה והתוצאות הם מה שהם צריכות להיות.וכל התוכנות האחרות רצות יופי.אבל עדיין יש לי מסכים כחולים. אי אפשר לעדכן את חלונות,כי באמצא ההתקנה מסך כחול.באמצא המשחקים,מסך כחול.ואח"כ הwin לא מצליח לעלות.מחזיר שגיאה-0x000000e אני ממש לא מבין איפה הבעייה. אולי הכ.מסך?זכרונות?ה-ssd,אולי בכלל כל הלוח? הטמפ של המערכת מעולות,המעבד לא מתאמץ בכלל,אין בעייה של חוסר ram.זה קצת מתסכל. לא נעשה oc,המחשב פורמט מחדש פעמיים,הכל נקי
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
המחשב שלי (לא זה בצד ימין, אחד אחר ישן יותר) עושה לעצמו ריסטים :-\.. אני אסביר: אני עובד כרגיל, פתאום הוא עושה לעצמו ריסט.. התקנתי אנטי וירוס ואנטי ספייוור.. את הסריקה אני לא יכול להשלים כי המחשב עושה לעצמו ריסט לפני שהיא מסתיימת.. פתחתי וניקיתי את המחשב, והבעיה המשיכה, ובהתחלה הוא לא נדלק וצפצף, שוב ניקיתי אותו ובדקתי שהכל מחובר.. הוא עובד, ואחרי כמה דקות עושה ריסט. אין לי מושג מה לעשות.. יש לכם עצות? (פתחתי את ההודעה פה כי אין לי מושג אם זה קשור לחומרה או לתוכנה)
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי תקלה עם הכרטיס מסך ואני לא ממש מצליח להבין מה הבעיה. יש לי כרטיס מסך NIVIDA Geforce 9800 GT שמותקן ופועל על המחשב, אבל אחת לכמה זמן בערך רבע שעה שאני רואה סרטונים ביוטיוב או מתעסק יותר מידי במחשב הוא "מרענן" את המסך ומעלה הודעת שגיאה למטה מצד שמאל "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור" צירפתי גם תמונה של ההודעה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=69703032.jpg אני מבקש את עזרתם התקלה הזאת משגעת אותי.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני לא יכול לראות חלק גדול מתכני הוידאו באינטרנט... כל פעם שאני מנסה לראות וידאו הדפדפן קורס, ומדווח על תקלה. המוזר, שזה לא קורה בכל אתר. בMako לדוגמא אני לא יכול לראות כלום, אבל ביוטיוב אין לי בעיה כלל. התקלה מופיעה גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... ממה ששמתי לב עכשיו זה מופיע גם בSOPCAST.. למישהו יש רעיונות? ניסיתי להחליף קודקים ללא עזרה... נ.ב, שמתי את זה פה כי לא ראיתי איפה לשים תקלות תוכנה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ליצור מערך רייד על הלוח הזה ? הוא עושה שימוש בבקר JMicron. יש כניסה של SATA קרוב לכרטיס הקול שלשם כונן אחד חייב להיות מחובר. חיברתי את הכונן השני ל SATA0 ושיניתי בביוס את ההגדרה של ה JMicron ל RAID אבל בביוס של ה RAID הוא מזהה רק כונן אחד במערך ולא נותן לי לעשות כלום. תודה. ---- עריכה ---- ככל הנראה הלוח הזה יודע לעשות RAID ע"י יציאת ה eSATA שלו
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אוקי תראו.. לפני שבוע וחצי בערך קניתי מחשב חדש ואיתו 4850 CF עכשיו הבעיה היא.. הוא לא נותן לי ביצועים! ב3DMARK קיבלתי רק 14000 ! יש לי מעבד E8400 4 גיג'ה זכרון... הא ולוח X48 שתומך בצורה מלאה בCrossFire במשחקים כבדים הוא לא נותן לי ביצועים ואפילו נתקע והרבה, רואים שמשהו לא בסדר! אני כבר מיואש אני באמת לא יודע מה לעשות.. ניסיתי דרייברים ניסיתי הכל... הורדתי את הדרייבר הכי חדש 8.7 אבל זה לא עזר בגרוש.. אולי בגלל שהתקנתי מלא דרייברים מבלי למחוק? יכול להיות יש לי איזה בעיה בוינדוס? כדאי לפרמט ואז להתקין ישר את ה8.7? אולי זאת בעית חומרה? אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע כבר מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ביום שבת הלך לי הכרטיס מסך, היום קניתי אחד חדש, חיברתי אותו וזהו... כשאני מדליק את המחשב, אין את הציפצוף בהתחלה, המסך נשאר במצב "חיסכון חשמל ", כל המאווררים עובדים, המקלדת והעכבר גם נדלקים. ניסיתי לנתק את הכרטיס החדש ואז להדליק... שום דבר. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי! כשאני מדליק את הלפטופ קורים הדברים הבאים: נדלקות מנורות של CAPS, NUM ו-SCROLL והמאוורר מסתובב. חוץ מזה כלום - מסך שחור וזהו. ניתקתי סוללה, CD, FLOPPY ואפילו זכרון וכלום לא עוזר. האם הוא מת או שאולי ניתן לעשות משהו?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
OK i formatted my windows and put ENG edition, the problem is there is no HEB-Typing support I tried to install it somehow but there is only Hungarian, no Hebrew. How can I download hebrew or install it from somewhere? Thanks OPS! someone can move it to Technical Support plz?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
שלום, חסרת הבנה במחשב, שאלתי מחשב נייח נמצא בחדר אחד וללא תשתית לאינטרנט והחיבור לאינטרנט אלחוטי בחדר אחר- החיבור לאינטרנט הוא דרך ADSL של חברת בזק. כיצד אני יכולה לחבר את הנייח לאינטרנט ללא קדיחות בקיר והזמנת בזק להקמת נקודה בבית.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בחיבור מכשיר MP4 ליציאת USB,מופיע הודעה: 'התקן עם HI SPEED USB, ויציאת USB במחשב אינה HI SPEED ' ההודעה בחיבור המכשיר גם ליציאות האחרות של המחשב (במחשב החדש אין את הבעיה) איך ניתן לפתוא את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב דיי ישן פנטיום 4 3.00 לוח אם של foxconn p4m800p7ma סוקט 775 כמובן,עם מערכת הפעלה xp pro sp3. עד לפני כמה ימים היה עליו זיכרון 512MB DDR2,החלטתי שאני קצת משדרג וקניתי זיכרון 1GB DDR2 והוצאתי את ה512MB זאת אומרת שיש רק בסלוט בלוח אם 1GB DDR2 כשאני נכנס לנתוני מערכת אני רואה שזה מזהה לי רק 512MB ולא 1GB. מה אני אמור לעשות בכדי שהמחשב ירוץ על 1GB למה הוא לא מזהה מישהו יודע? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אינני יודעת אם אני שואלת בפורום הנכון אבל שאלתי היא זאת: כרגע יציאות הקול במחשב שלי הן אחוריות (בגלל שכרטיס הקול הוא על הלוח) הייתי מאוד מעוניינת לעשות או לקנות פאנל עם שקעי אודיו קידמיים (יש לי במארז מקום לפאנל נוסף) אני יודעת שבלוחות מתקדמים יש גם פאנלים קידמיים. לי יש לוח אינטל ,D845GBV ועל הרמקולים אין שקע אודיו. האם יש אפשרות טכנית לקנות ולחבר פאנל קידמי? הנושא חשוב לי כי אני שומעת הרבה מוסיקה מהמחשב וחיבור האוזניות איננו אלחוטי (אינני מעוניינת להתפשר על האוזניות המאוד איכותיות שיש לי) . כיום חיבור האוזניות מצריך ממני לבצע אקרובטיקה בכל פעם שאני ממעוניינת להשתמש בהם. כשקניתי את המחשב דאגתי שיהיו על המארז יציאות USB קדמיות. שכחתי לבקש פאנל קידמי. מה ניתן לעשות? …
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-