תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי רמקולים 5.1 של קרייאטיב מדגם: INSPIRE T6100 חיברתי רק את הרמקולים הימני,השמאלי,סנטר ואת הסאב. הסאב,סנטר והשמאלי עובדים מצויין... עכשיו, הימני פועל ( אור כחול, גלגלת ווליום\כיבוי-הדלקה ) אבל לא משמיע סאונד, המוכר בדק את הרמקולים בחנות והם היו תקינים לחלוטין כך שאני בטוח שאין זו בעיה ברמקול. אני בטוח ב-100% שהבעיה נמצאת במחשב אולי קשור לגבי תוכנה כלשהי... אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי, תודה מראש..!
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב לפטופ של dell ללא כניסת usb c ברצוני לחבר 2 מסכי צג חיצוניים יש לציין כי הכרטיס מסך של המחשב intel hd graphics 620 האם קיימת לכך תחנת עגינה מתאימה usb to hdmi והאם הכרטיס מסך יכול מאפשר זאת
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
תמונה:http://img109.imageshack.us/my.php?image=001aw1.jpg מצאתי אותם בקופסה של המחשב ולמעלה על הדבר השחור הזה רשום SATA ויש לי שתיים כאלה מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היום נכנסתי למחשב, בחרתי משתמש נכנסתי לאינטרנט, נכנסתי לדפדפן, ושניה אחרי זה המחשב עושה ריסט לעצמו. ישר חשבתי שזה מחום, אז בדקתי את המאוררים והם הוציאו אוויר קר. עד אז המחשב עלה, ראיתי את התמונה שעולה מהביוס ובזמן שאמור היה לעלות המסך של בחירת המשתמש לא ראיתי כלום. שחור. מאז, לא משנה אם אני שם כרטיס גרפי אחר מזה שמובנה בלוח, אם אני מחליף מסך, או אם אני עושה ריסט 100 פעמים, שום דבר לא עוזר. והדבר היחיד שאני רואה הוא מסך שחור. יש השערות מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח: מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO לוח אם של ג'יגה בייט EP45-ED3L מעבד של אינטל E7500 כרטיס קול מובנה של REALTEK המחשב ממקומם בסלון מחובר לרסיבר ולטלוויזיה. יש לי את כל המקודדים הדרושים, נעשה עידכון ביוס+ כרטיס קול לגירסה הכי עדכנית מהאתר של היצרן. ברגע שאני מתחיל לראות סרט או לשמוע מוזיקה במספר נגנים שונים, אני מאבד את הסאונד מהרמקול סנטר כל כמה דקות, פתאום יש סאונד פתאום אין. רסיבר חדש,והכבל שמחבר ביניהן תקין. כמו כן שברגע שאני רואה סרט בטלוויזיה באופן רגיל, לא דרך המחשב ( הרסיבר מחובר גם לטלוויזיה ) שומעים מעולה ברמקול סנטר ואני לא מאבד סאונד אפילו לרגע. זה קורה רק במחשב. האיבוד של הסאונד הוא מתחיל בדעיכה קלה,ואז יש קיטועים ואז נעלם, ואז חוזר אחרי כמה …
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה זה התחיל שכיביתי את המחשב ואחי הדליק אחרי ופתאום כלום לא עבד... המסך רשם וידאו ארור וכלום לא עבד... החלפתי לוח ומעבד וזה לא עזר... החלפתי כ.מסך וזה לא עזר... הכל מחובר כמו שצריך ואני חושב שהבעיה בספק... אתם חושבים שאני צודק? או שמה הבעיה במקום אחר...עיזרו לי בבקשה... עריכה:כל זה קרה לחבר שלי...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני זוגות של עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מדגם MX250. אחד מהם היה מחובר עד כה למחשב והשני סתם ישב בחדר. המקלדת והעכבר שבשימוש כבר שבקו, ואני רוצה לחבר את הזוג השני למחשב אך המשדר USB שלהם הלך לאיבוד. משום מה ואני לא מצליח להבין למה, אני מנסה להשתמש במשדר שכבר קיים (שעבד עם הזוג הראשון) ,כי לפי מה שאני חושב הם פועלים על אותו התדר (אותו דגם), ומשום מה הוא לא קורא את הזוג השני רק את הראשון. יש איזושהי התאמה מסוימת? סדר מסוים של חיבור למחשב? באמת שאין לי מושג... אני רוצה לדעת אם יש דרך לגרום לזה לעבוד. מקווה שהייתי ברור תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב והפלא ופלא קיבלתי הודעה מוזרה,האם זה וירוס או שהלך לי HD המחשב פשוט לא רוצה לעלות " Smart Failure Predicted on Primary Master: WDCAC33200C WARNING backup & replace H.D" להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי... מספר שאלות 1. הIDE HD שלי לא עושה BOOT, הוא נותן שגיאה BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK הHD מזוהה ע"י המחשב כ-PRIMARY MASTER חיברתי את ה-HD למחשב אחר ע"י קופסא של IDE2USB, והצלחתי לקרוא את הקבצים - כלומר הדיסק לא "מת" האם למישהו יש רעיון מה לעשות? 2. האם מישהו מכיר טכנאי/מעבדה טובים ואמינים באיזור ת"א? (שבאים לבית הלקוח) 3. האם אחריות על HD ניתנת דרך החנות שקניתי בה את הדיסק או דרך היבואן? (ומי הוא היבואן של WD) תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted פרצתי אותו עם המספר הסריאלי שצריך לקבל דרך הטלפון, והצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן , סתם עלה על דעתי לעשות לו עידכון ביוס... בואו נגיד שדי לא הלך לי בכלל הורדתי תעידכון מאתר של giga byte והתקנתי דרך התוכנה שלהם @bios קיצור המחשב נפעל מחשב ומאז הוא רושם באנגלית שהוא מחפש משהו תביוס מהארד דיסק... מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב שזה כולל את הלוח אם כרטיס מסך דיסקים קשיחים וכל השאר(חוץ מהמעבד והקירור שלו) לאחר הרכבתו הוא לא נדלק, הדבבר היחיד שמראה סימני חיים זאת הנורה הירוקה על הלוח אם, חוץ מזה כלום. סוף שבוע נעים.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מדליק את ה- Task Manager הוא ישר מתכבה לי באותה שניה...ניסיתי להתקין את ה-AD-AWARE 07 כי חשבתי זה איזה וירוס מעצבן...וגם כשהדלקתי את ההתקנה זה נכבה לי...לא ניסיתי דברים אחרים אבל נראה לי תיהיה גם להם בעיה כזאת מוזרה.. ד''א הווינדוס הוא VISTA X64 - אשמח לקבל עזרתכם -תודה. נ.ב - לפני שאעשיתי עדכון ד'א הWin Update הבעיה לא הייתה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב כמו שכבר הבנתם מהכותרת יש לי בעיה די מוזרה.... המחשב נכבה לבד ישר אחרי שאני מכניס דיסק לסידירום או לצורב זה לא משנה התוצאה היא אותה תוצאה והמחשב נכבה פתאומית בלי להודיע... :s05: הבעיה מאוד מעצבנת ומוזרה בבת אחת... אני כבר ניסיתי את הכל... אחת העצות הייתה לקנות ספק חדש כלומר שבעיה היא בספק ולא במשהו אחר... אז אני בא לשאול את המומחים שבפורום הזה האם מישהו מכם או שאתם מכירים מישהו שנתקל בבעיה הזאת בעבר?!?!? והאם זה הגיוני שספק יכול לעשות בעיות בזמן מחשב נדלק בלי שום בעיה... מווווזר בקיצר.... תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם...
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, זה נשמע ממש מוזר, יש לי אוזניות שעובדות כרגיל בכל מחשב אבל אצלי יש בעיה, אם אני מכניס את הכבל עד הסוף(בכניסת כרטיס הקול)אני שומע רק בצד אחד, אבל אם אני משאיר מרווח קטן(עד חצי בערך) אני שומע חלש בשני הצדדים מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היום אני מדליק את המחשב ואני שם לב לפתע שנעלם לי כונן D ושהלד של הHD תמיד דולק. עשיתי ריסט וראיתי שהדיסק מזוהה בביוס כ MaxtorARES C64K VAM51JJZ זהו דיסק 20GB והוא מזוהה כ41113MB, לא הצלחתי לעשות שום כלום לגבי התקלה, היא נגרמה ללא כל סיבה, באופן פיתאומי. מבחינה חומרית, הדיסק פועל בצורה תקינה לחלוטין. חיפשתי בגוגל וראיתי שיש עוד אנשים שיש להם בדיוק אותה תקלה אבל לא מצאתי פתרון. בבקשה כל מי שיכול לעזור שיגיב!! יש לי מידע חשוב בדיסק הזה ואני לא יודע מה לעשות!! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה שבועות צורב LG GSA-H10 שלפי הביקורות הבנתי שהוא טוב. ולא הספקתי לצרוב אתו הרבה. אבל הוא צרב לי כבר כמה דיסקים אכשיו יש לי בעיה שהוא לו צורב פתאום. לא צורב דיסקים של DVD של CD הוא צורב יש לי דיסקים של XEROX DVD-R 16X דרך הגב בדיסק של SILVER LINE DVD-RW 2X זה גם לא עובד (מוציא את הדיסק באמצע הצריבה) מה יכולה להיות זה הבעיה? ויש לי עוד שאלה ראיתי שבהגדרות הדוד יש אפשרות לסימון האזור למה זה? והאם צריך לעשות את זה? ואם כן איזה אזור תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חברה יש לי פרויקט קטן שלקחתי על עצמי אני צריך לפרמט את המחשב של אבא שלי אבל. אני צריך לגבות את כל המידע עליו מכמה תוכנות של חשבונות וכו'. יש לי בבית צורב ויש לי את ההרד דיסק של הבית עם 2.5 גיגה לפחות, מקום שיספיק לדעתי לכל הגיבוי של המידע החשוב. 1.איך תמליצו לי לגבות את המידע 2.אני לא בטוח איך לגבות את המידע שעל המחשב כשמדובר בתוכנות הנהלת חשבונות שונות יש דרך פשוטה שאני צריך לדעת עליה. 3.כדי לחבר את ההרדדיסק שלי צריך לחבר לide במחשב שלו להבריג לסלוט ואז הכונן יזוהה אוטומטית או שצריך להתעסק הרבה עם הגדרות כי אז הרבה יותר פשוט לי להביא את הצורב מהבית. 4. זה חשוב לי!! יש שיטה לגבות את כל הדרברים על המחשב אני לא בטוח איזה הwin יתקין בלי בעייה וכבר הסתבכתי עם הפרמוט של המחשב…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית....יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד ישן של 20 ג'יגה ואחד חדש יותר של 80 אני ניסיתי לקחת דיסק מוזיקה ולעשות לו ריפ ובזמן שעשיתי לו ריפ אז המחשב רשם לי כל מיני שגיעות... אחרי זה גיליתי שהדיסק הקשיח של ה-20 ג'יגה כאילו נכבה בכל מקרה הוא כאילו אינו.... איך אני מחזיר אותו?? תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המסך הזה W2261V והמסך עוד עכשיו על רזולוציה של 192X1080 וכשאני רוצה לשנות את הרזולוציה ל 1680X1050 ישר שאני לוחץ אישור בהגדרות המחשב מרסט לי ממה יכולה להיות הבעיה? המסך מחובר כרגע בחיבור DVI לכרטיס מסך המובנה על הלוח, יש לי לוח חדש: GA-EG43M-S2H
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי חברים אז המחשב הייה תותח פרט לקירור 1) לוח אם P4P800 ASUS 2) כרטיס מסך FX5200 3) מהמחשב הורדו 3 מאוררים שחוברו ליציאות לוח אם 4) למחשב הוספו 3 מאווררים טרמלטאק THERMALTAKE עם בקרת מהירות פשוטה (פוטנציומטרים) מחוברים לספק בלבד 5) המחשב עולה ללא בעיות, עובר שלב בדיקה, מציג לוגו ווינדוס (חוקי) ואז מפסיק להציג ומכניס מסך לPOWER DOWN 6) אם אחכה מספיק זמן ואלחץ על לחצן ON, המחשב יורד בצורה מסודרת 7) ללא 2 מתוך 3 המאווררים החדשים זה אותו דבר (כדי להוריד חשד לעומס) 8) שכחתי לאמר, הורדתי כונן 1.4 והורדתי אותו מה-ביוס 9) המחשב עולה ב-SAFEMODE אך לא מזהה כרטיס מסך 10) בעזרת MINIPE (מערכת הפעלה אלטרנטיבית משתלטת) אני יכול לעשות הכל - המחשב עובד ברזולוציה הרצויה 10) היכן וכיצד לחפ…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב נייד סוני וואיו sony vaio דגם pcg-fr820 שנרכש באוסטרליה. המקלדת מובנת במחשב. לפני כשבוע מספר מקשים במקלדת פסקו מלהגיב. מקש "C" "F" Num lock scr lock ועוד כמה- שאר המקשים עובדים. חשבתי שזה בעיה בדרייברים הסתבר שלא.חשבתי שזה בעיה בווינדווז פירמטתי. המקשים לא הגיבו גם כשהייתי בביוס - וגם כשהייתי בדוס [בוט]. פירקתי את המחשב בעזרת טכנאי ותיק,ניקינו את האבק את החיבור המובנה של המקלדת בתוך המחשב חיברנו שוב אך עדיין הבעיה נותרה. כשאני מחבר מקלדת נוספת usb למחשב - המקשים בנוספת עובדים. הרצתי סריקת וירוסים מ boot של קספירסקי - לא היה וירוס. מספרים סידוריים בגב המקלדת Kfrmba136a 147808821 39T08641 במידה ומישהו כאן יודע כיצד ניתן לפתור את התקלה,אשמח לקבל תשובה. ב…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להכניס למחשב דיסק של WIN7 המחשב לא מזהה אותו לא בBOOT וגם לא אחרי שהמערכת הפעלה הקיימת על המחשב עולה * דיסקים אחרים עובדים בלי בעיה (כולל דיסקים בעלי BOOT) * הדיסק הספציפי הצליח לעלות לי במחשב אחר (לצורך הבדיקה) * עדכון קושחה של הCDROM לא עזר לוח אם: ga-ma69gm-s2h CDROM: סמסונג sh-w183a/bsbn x18sata יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב היום הוא לא נדלק ושהוא נדלק הוא היה נופל אחרי כמה שניות כך זה היה כול היום באחד הפעמים שנסתי להדליק את המחשב קיבלתי מסך שחור שכתוב שם משהוא אני מצרף לכם את התמונה של שגיאה תודה רבה [ATTACH=CONFIG]4112[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האמיול שלי מתחיל תמיד בהורדת קובץ במהירות גבוהה ( 80 ק"ב בערך לקובץ אחד ) ופתאום המהירות יורדת עד למצב של 0 - לא מוריד. למה זה קורה? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-